Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααα......

Απαράδεκτη το ξέρω αλλα τρέχω και δεν φτάνω.... Ακόμα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ελπίζω να είστε όλες καλα...... Τρέχω με τη βάφτιση και δεν προλαβαινω να μπω.... Ακόμα δεν βρήκα φόρεμα....... Κλαψ......

Σήμερα πάμε και στον παιδιατρξ άντε να δούμε ......

Μου λειπετε ..... Υπόσχομαι να προσπαθω να μπαίνω πιο συχνά...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!

Απίθανο το μπλογκ τινάκι!!! Και απίθανα όλα όσα έχεις φτιάξει!!!

Η πεθερά μου αντίθετα πιστεύει πως το χωριό τους είναι το καλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα. Όχι ότι δεν είναι όμορφο, πολύ ωραίο είναι, αλλά όχι και το καλύτερο!

Ο άντρας μου το Σεπτέμβριο πήγε πρώτη φορά Βρυξέλλες για δουλειά. Τονίζω ότι ήταν και η πρώτη του φορά στο εξωτερικό. Μιλάμε στο τηλέφωνο:

- Πως σου φαίνονται οι Βρυξέλλες;

- Καλές. Το χωριό μου είναι καλύτερο...

Πάρτε και καταλάβαιτε!!!

Λέτα μου, μην αγχώνεσαι, έχεις καιρό μπροστά σου!!

Εγώ η ακαμάτρα που τίποτα δεν έχω κάνει τι να πω;;; οεο;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Παρασκευήηηηηηη!!!!

Ο άντρας μου το Σεπτέμβριο πήγε πρώτη φορά Βρυξέλλες για δουλειά. Τονίζω ότι ήταν και η πρώτη του φορά στο εξωτερικό. Μιλάμε στο τηλέφωνο:

Πάρτε και καταλάβαιτε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!! :lol::lol::lol: Δεν υπάρχει!!!!!

Λέτα,

Περιμένουμε νέα από τον παιδίατρο. Καλή συνέχεια με τις ετοιμασίες της βάφτισης.;)

Λίνεαλ,

Σε έκανα add στο facebook.

Πόσο κοστίζει η μπάλα;

Λοιπόν το βράδυ κοιμήθηκε στις 9 και ξύπνησε στις 10:30, στις 11:45, στη 1, στις 2:15, στις 5:30, στις 6:30 και τέλος στις 9 το πρωί!!!! Τόσο καιρό ξύπναγε 2 φορές αλλά απόψε...πάλι καλά που κοιμήθηκε 2:30-5:30 και κοιμήθηκα κι εγώ λιγάκι!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

κοριτσαρες????

τωρα βρηκα λιγο χρονο και διαβασα τα νεα σας.....

titoula περαστικα στην μικρη ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα.....

lineal ειμαι γαιδουρα το ξερω αλλα χρονια πολλα για την γιορτη σου εστω και καθυστερημενα....

carrie εκδρομη διαβασα???μπραβο κοριτσακι ελπιζω να περασατε σουπερ....

filiopi τι αλλεργια ειναι αυτη κοριτσι μου????εισαι καλυτερα???

για την βαφτιση λοιπον μου εμεινε να παρω φορεμα(βασικο),να δω για γλυκακια και να παρω ρουχαλακια για οταν θα τον παω στην εκκλησια.....το θεμα μας ειναι οι πειρατες......ω ναι ναι....ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μου αρεσαν πολυ τα πραγματα που του πηραμε.....

α και εμας ερπεται αλλα με γοργους ρυθμους νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου για να μπουσουλησει.....κοριτσια το καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του δεν χρειαζεται να στεναχωριεστε για τιποτα....

εμεις σε λιγο θα παμε και στον παιδιατρο και θα μπω να σας πω τα νεα μου.....

φιλακια πολλα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου! Τί κάνετε; Εγώ είμαι άυπνη από τότε που γυρίσαμε από το ταξίδι...Τί εννοω; Το μωρό ξυπνάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και θέλει να είναι πάνω μου ή δίπλα μου, όχι απαραίτητα για να θηλάσει...Λέτε να έπαθε σύνδρομο του αποχωρισμού; Πολύ μετάνιωσα που έφυγα...Χθες το βράδυ, σαν να ήταν λίγο πιο ήρεμη, για να δούμε απόψε...

Μαριλίνα τί καλά που θα πάτε Μέτσοβο! Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καταπληκτικά σχόλια από όσους έχουν! Ο σύζυγος δεν παίζεται με το χωριό του!

Λέτα τελειώνεις με τα της βάφτισης, ε; Τί καλά! Περιμένουμε τα νέα από τον παιδίατρο!

Τινάκι στο έχω ξαναπεί, έχεις φοβερό ταλέντο!

Κοριτσάκια μου δεν βλέπω από τη νύστα, πάω για ύπνο, καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες......

σημερα εχουμε μηνογενεθλια.....ναι ναι ποσο μεγαλωσε δεν μπορω να το πιστεψω.....

χθες πηγαμε στον παιδιατρο ειμαστε 77 εκ και 10 κιλα ακριβως.....

εκανε 2 εμβολια το πουλακι μου αλλα τελειωσαμε με αυτα και θα ξανακανουμε οταν θα ειμαστε 15 μηνων......

ξεκιναμε και τα γιαουρτακια ..μου ειπε να του δωσω η noulav η advance αλλα μπορω να του δωσω και αγελαδιτσα η ολυμπος αρκει να ειναι αγελαδινο και οχι στραγγιστο και χωρις πετσα......μαλλον θα παρω αγελαδιτσα για να μην ειναι πολυ γλυκα.....ξεκιναμε και πατατες φουρνου λεμονατες......

αληθεια εσεις πως δινετε το φαγητο τους???το αλεθετε η το πατατε????εγω λεω να ξεκινησω με τις πατατες λιωμενες με το πηρουνι και βλεπουμε....

σε λιγο θα τον παω στην πεθερα μου και θα παω στην αγορα με την μαμα μου για να ψαξω για φορεμα....ελπιζω να βρω......δεν θελω να ειναι ακριβο γιατι και στις 8 μαιου γινομαι κουμπαρα και ψαχνω για φορεμα και για εκει......οποτε 2 φορεματα αλλα οικονομικα.....δυσκολο βεβαια γιατι μεχρι τωρα οτι μου αρεσε ξεφευγε στην τιμη....με τοση κριση και δεν κατεβαζουν τις τιμες....τι να πεις???

carrie αυτο με τον αποχωρισμο το ειχα παθει και εγω που τον ειχα αφησει μια μερα να κοιμηθει στην μαμα μου.....το επομενο βραδυ εκλαιγε και δεν ηθελε να φυγω απο το δωματιο....

α σας το ειπα???κοψαμε και τον θηλασμο αλλα επαθα μια ελαφρια μαστιτιδα και αναγκαστηκα να παρω χαπια.....

καλημερα και καλο σκ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Τινακι, μπήκα κι εγώ στο blog σου! Πολύ όμορφο!

tinaki τπτ πλακα κανεις,ειναι πολυ ωραιο μπλογκ και σε θαυμαζω,θα θελα να κανω και γω στο μελλον κατι τετοιο,μπραβο!!!

Καλημερούδια!!!

Απίθανο το μπλογκ τινάκι!!! Και απίθανα όλα όσα έχεις φτιάξει!!!

Τινάκι στο έχω ξαναπεί, έχεις φοβερό ταλέντο!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώωωωωωω!!!!

Πάρτε και καταλάβαιτε!!!

:shock: Καλά μιλάμε ζεις μεγάλες στιγμές ε???:lol::lol::lol:

καλημερα φιλεναδιτσες......

σημερα εχουμε μηνογενεθλια.....ναι ναι ποσο μεγαλωσε δεν μπορω να το πιστεψω.....

Χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Συμπεθέραααα χάθηκες!! Πως παει η αλλεργία σου??

Εμείς είμαστε καλά! Οι άντρες μου έχουν παει να δούν μπάσκετ με τις τοπικές ομάδες κι εγώ μπήκα να χαζέψω λίγο μέχρι να παω super market!

Φιλάκιααααα

Μαριλίνα οχι και ακαματρα εσυ...δηλ τι να πω εγω;;;

οσο για τον αντρα σου,εριξα πολυ γελιο!!!

λετακι με το καλο,μην αγχωνεσαι τα καλυτερα τα βρισκεις τελευταια στιγμη και πανω στη φουρια...ολα καλα θα πανε-και γω αγχωνομαι απο τωρα...

οσο για τα χρονια πολλα δε πειραζει καθολου βρε:)

ααα και χρονια πολλα για τα μηνογενεθλια!!!

τιτουλα στα 29.95 τη δινουμε.

καλα γιατι τοσες φορες σου ξυπναει;

εμενα σημερα ξυπνησε στις 4 το πρωι!!!του εκανα γαλατακι και κοιμηθηκε.απο 2 μηνων ειχε να ξυπνησει μες στη νυχτα.

δε ξερω τωρα γιατι και αν το ξανακανει...θα δουμε σημερα.

καρι το καημενο θα του ελειψες,και γω το ιδιο θα ενιωθα με σενα...αν και δε χρειαζεται να νιωθεις ενοχες.

κοριτσια κατα ταλλα ολα καλα,σημερα με ηρθε περιοδος...

ειχα κανονισει αποτριχωση και ξεκανονισα.

αυριο θα ερθει η αδελφη μου και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι δε την ειδα απο τοτε που εμαθα για το γεγονος!

το δοντακι του μικρου εχει βγει αρκετα και μαλλον θα βγει και το διπλανο,ισα που διακρινεται.

τελικα ο παπας δεν επιτρεπει κετερινγκ και τα νευρα μου...

οποτε θα κανουμε στυλ ταβερνα κι ετσι.

αλλα επειδη δε μας παιρνει οικονομικως θα ειμαστε οικογενειακα.

αυτα κοριτσια,πολλα φιλια και να προσεχετε:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Βλέπω οι ετοιμασίες για τις βαφτίσεις είναι στο φουλ!!!Με το καλό όλα τα μωράκια μας να βαφτιστούν.

Λίνεαλ σου έστειλα αίτημα φιλίας.Ελπίζω να είσαι εσύ και να μην το έστειλα σε άλλη Λίτσα. Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου( κάπως καθυστερημένα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτε!!!).

Τινάκι καταπληκτικό το μπλογκ σου. Πραγματικό ταλέντο!Συγχαρητήρια!!!Μαριλίνα ο άντρας σου είναι άπαικτος:tongue::tongue: Πρέπει να τις σημειώνεις κάπου αυτές τις ατάκες.Πραγματικά μαργαριτάρια!!

Φιλενάδες αυτά προς το παρόν. Έχω μια νύστα τρομερή.Ακούω το κρεβάτι μου να με καλεί...Φιλιά πολλά σε όλες σας.

καλησπερα κοριτσακια μου....

ξεπατωθηκα σημερα....εριξα πολυ περπατημα και πονανε τα ποδια μου πολυ.....

ευτυχως φορεμα για την βαφτιση βρηκα και τωρα μου εμειναν τα παπουτσια....χαρηκα που ξεμπερδεψα....

εν τω μεταξυ ψαχνω και ενα ακομα φορεμα γιατι στις 8/05 παντρευω την παιδικη μου φιλη......ειχα βρει λοιπον ενα φορεμα το προηγουμενο σαββατο το οποιο ηταν υπεροχο λιγο ακριβο βεβαια αλλα φοβερο....εψαχνα ολη την εβδομαδα αλλα το μυαλο μου ηταν κολλημενο εκει και τελικα αποφασισα να παω να το παρω σημερα....παω που λετε στο μαγαζι το δοκιμαζω και ολα καλα και πανω που τους ρωταω για επιβεβαιωση την τιμη μου λενε οτι κοστιζει 550...καγκελο εγω....αφου τους λεω το προηγουμενο σαββατο μου το ειχατε πει 450 και μαλιστα ηρθα με την προυποθεση οτι θα το κατεβασετε και λιγο πιο κατω δηλαδη γυρω στα 400....τα μασανε και τι μου λενε....οτι αυτο που ειχα βαλει το προηγουμενο σαββατο πουληθηκε και αυτο τωρα ειναι καινουργια παραγγελια και ειναι πιο ακριβο.....τρελαθηκα....καλα λεω με δουλευετε????πως ειναι δυνατον αυτο?????μου λενε να παρουν να ρωτησουν αμα μπορουν να το κατεβασουν...εκει πανω φορτωσα και τους λεω και κατω απο 400 θα το παρω....οχι μου λενε δεν γινεται πρεπει να ρωτησουμε.....οπως καταλαβαινετε σηκωθηκα και εφυγα...αν ειναι ποτε δυνατον????κανουν οτι θελουν με τις τιμες και νομιζουν οτι καταφερνουν κατι....μας δουλευουν κανονικα.....και υποτιθεται οτι υπαρχει κριση.....και εγω πωλητρια ειμαι στο επαγγελμα αλλα τετοιες βλακειες δεν κανω.....

τρελαθηκα.....στεναχωρηθηκα γιατι μου αρεσε πολυ το φορεμα αλλα δεν παθω και τιποτα αν δεν το παρω....με εκνευριζει αν με δουλευουν μπροστα στα μουτρα μου.....εννοειται οτι για μενα μπηκε ενα τεραστιο χ για αυτο το μαγαζι και οποιος με ρωταει θα του λεω να μην παει ποτε σε αυτο......

εχω στα υποψη ενα αλλο και θα παω να παρω αυτο που ηταν και πιο φθηνο 250.......

καληνυχτα κοριτσακια μου.......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! :)

Το ξέρω, χάθηκα.... αλλά κάθε φορά που έμπαινα...έλεγα... τώρα θα διαβάσω τα νέα και μετά θα γράψω. Στο ενδιάμεσο λοιπόν, με καλούσαν οι άντρες μου και πάλι από την αρχή!

Καταρχήν εύχομαι στην Titoula μας να της ζήσει η νεοφώτιστη Αφροδιτούλα!!!

Tinaki μεγειά το νέο blog... μόλις βρω χρόνο θα το επισκεφτώ. Επίσης, πραγματικά έχεις πολύ ταλέντο... τέλεια τα ποιηματάκια σου!!!

Lineal αν και λίγο καθυστερημένα χρόνια πολλά για την γιορτή σου...40 μέρες δεν κρατάει η γιορτή ??? :tongue: Επίσης εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη στην αδερφούλα σου! Πολύ χάρηκα με το νέο!! :)

Letaki χαρούμενα μηνογενέθλια εύχομαι! Επίσης μεγειά τα ρουχαλάκια που ψώνισες και όσο για το μαγαζί έχεις απόλυτο δίκιο...κι εγώ θα το δυσφήμιζα!!

Carrie πολύ ζηλεύω για το ταξιδάκι σας! Μην νιώθεις όμως τύψεις...σας χρειαζότανε και το παιδάκι σου θα το ξεπεράσει.

Μαιρούλα μου περαστικά να είναι όλα κούκλα μου και κοίτα τώρα να χαρείς τις στιγμές με το παιδάκι σου!!!

Μαριλίνα πολύ θετικό που ξεκίνησες να χάνεις κιλά. Εγώ πάλι, έκανα διατροφή 2 εβδομάδες και δεν έχασα γραμμάριο. Το θεικό είναι ότι μου είπανε ότι όσο θηλάζω και δεν έχω περίοδο και λόγω καισαρικής, να μην περιμένω τουλάχιστον πριν τον χρόνο να χάσω :(

Δεν θυμάμαι τώρα άλλα νέα να σχολιάσω :oops:

Τα δικά μας νέα είναι ότι είναι αρρωστα τα μικρά μου εδώ και 4 μέρες, εμετούς, υπνηλία, βήχας, συνάχι-καταρροή, γκρίνια γκρίνια γκρίνια και το χειρότερο...είμαι απολύτως μόνη, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια και ο άντρας μου γυρνάει 9, 9.30 το βράδυ από την δουλειά. Ακόμα και σήμερα που είμαι και εγώ χάλια και έχω και πυρετό εφυγε πάλι για δουλειά....Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!! :(

RKdwp3.png

καλε που εισαστε????σημερα που μπορω εγω εσεις εισαστε χαμενες.....

πηγαμε για φαγητακι οικογενειακως σημερα και ηταν πολυ ωραια......βεβαια ο μικρος σημερα δεν εχει πολυ ορεξη μαλλον φταιει το οτι αρχισε να βγαζει τα 2 πανω δοντια....οποτε φτανουμε αισιως στα 4......πριν απο λιγο του εδωσα και για πρωτη φορα γιαουρτακι....δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκε αλλα μαλλον επειδη ηταν η πρωτη επαφη και ηταν αγνωστη γευση.....τωρα τον εχω στο δωματιο του μπρουμητα και του εχω γυρω γυρω παιχνιδια για να προσπαθησει να τα πιασει.....εχει πολυ γελιο...

jasmini περαστικα στα μικρουλια σου και σε εσενα φυσικα......ελπιζω να το ξεπερασετε συντομα....αληθεια τι δουλεια κανει ο αντρας σου και δουλευει και κυριακες??????οσο αφορα τα κιλα και εγω μεχρι που θηλαζα δεν εχανα γραμμαριο.....τωρα που σταμητησα πριν 15 μερες κανω διατροφη και εχω χασει 2.5 κιλα.....

tinaki πολυ ωραιο το blog ......εχεις ταλεντο κοπελα μου.....εκμεταλλευσου το...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια γειά σας και καλή εβδομάδα!

tinaki το blog σου είναι πολύ ωραίο και οι δημιουργίες σου super! Μπράβο κορίτσι μου!!

leta800 το φαγητό του το αλέθω στο multi αλλά όταν τρώμε και τύχει να είναι μαζί μας και να μην κοιμάται του δίνω και δοκιμάζει λίγο από το δικό μας λιωμένο με το πιρούνι. Έχει πολύ πλάκα γιατί ενστικτωδώς κάνει την κίνηση της μάσασης ενώ δεν έχει ούτε ένα δόντι!

Οι ετοιμασίες για την βάπτιση των βλασταριών μας βλέπω προχωράνε με γοργούς ρυθμούς! Το Σάββατο παρέλαβα τα προσκλητήρια οπότε και πρέπει να τα γράψω σιγα-σιγά. Εμάς στην εκκλησία δεν επιτρέπουν στολισμό ούτε έξω ούτε στην κολυμπήθρα.

Τώρα όσον αφορά τον παιδίατρο πήγαμε την Παρασκευή το απόγευμα. Ο μικρός είναι 72 πόντους και 9 κιλά και 450 γραμμάρια.

Αυτά για την ώρα! Φιλάκια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σας ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ όλες για τα καλά σας λόγια!!! Με κάνετε πάρα πολύ χαρούμενη!!!!!

Jasmini περαστικά σε σενα και τα μικρά σου! Καλό κουράγιο βρε κοπέλα μου...

Λετάκι τελικά κατέληξες σε φόρεμα?

Αγγελική με προβλημάτισες, το θέμα το στολισμού δεν το έχουμε ρωτήσει και δεν έχει τύχει να παω σε άλλο μυστήριο σε εκείνη την εκκλησία.. Και έχω κάνει σχέδιααααα..

Αυτές τις μέρες πρέπει να τρέξω λιγάκι, γιατί πρέπει να τελειώσω τα διεγματάκια μπομπονιέρας-προσκλητήριου μίας μπεμπούλας, τις λαμπάδες για τις βαφτιστήρες μας γιατί θα τις δω από βδομάδα και να φτιάξω δεύτερη δόση μαρμελάδα μανταρίνι μετά από απαίτηση των δικών μου! Α!Ξεχνάω τα πολλά ρούχα για πλύσιμο και σιδέρωμα!

Γιατί την Κυριακή ανεβαίνω Αθήναααααααα!!!!

Το αγοράκι μου είναι μια χαρά!!

Σας φιλώ κοριτσάκια μου! Καλό βράδυ!!

Καλημέρα κορίτσια!

tinaki ο παπάς δεν μου είπε μόνο για τον στολισμό. Μου έδωσε οδηγίες για το πως πρέπει να είναι τα βαπτιστικά ρούχα, να είναι κατά προτίμηση λευκά και όχι σκούρα, η νονά και εγώ να είμαστε σεμνά ντυμένες, τα μαρτυρικά και ο σταυρός να έχουν το κανονικό σχήμα του σταυρού και όχι κάποια νέα σχέδια που παρουσιάζουν τον σταυρό σαν Χ. Μου φαίνεται ότι έπεσα στην περίπτωση γιατί στην ίδια εκκλησία πριν 9 χρόνια βαπτίσαμε και την κόρη μου και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...