Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε;

Εμείς ας τα λέμε καλά. Δλδ από υγεία μια χαρά, κάποιες διαφωνίες με τον χάζμπαντ λυθηκαν. Απλά δεν είχα κέφια και γι' αυτό δεν έμπαινα!!

Μαίρη,

περαστικά σου κοπέλα μου... Ελπίζω να πέρασε τελείως ότι ήτανε και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Είχε σχέση με τη γέννα δηλαδή, ε;; Δεν θυμάμαι, με καισαρική γέννησες ή φυσιολογικά; Καλά, τόσο άσχετος ο γιατρός;;

Κάρυ,

θα το πω κι ας ακουστώ κακιά: ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι που περάσατε υπέροχα, πάντα τέτοια... ε, αν σας βγει και το Παρίσι καλά θα είναι. Εμείς λέμε να μεγαλώσουν λίγο τα πιτσιρίκια για να πάμε οικογενειακώς. Άσε που ο μεγάλος θέλει να πάμε στον πυργο του Άιφελ. Προς στιγμήν σχεδιάζουμε 2-3 βράδια στο Μέτσοβο :tongue: κατά την Κυριακή των Βαίων και μετά χωριό :mad: για το Πάσχα... Τι να κάνουμε, πρέπει να γίνει κι αυτό...

Βαφτίσεις, ε;; Χμμμμμ!!! το μόνο που έχω πάρει σοβαρά είναι η δίαιτα και, μετά από ένα χοντρό χαστούκι πριν από 10 μέρες από τη ζυγαριά όταν ήρθε η διαιτολόγος (είχα πάρει μισό κιλό η γουρούνα) το έβαλα πείσμα. Έχω χάσει 2,5 σε αυτές τις 10 μέρες και, φυσικά, έπεται χοντρή συνέχεια!!

Φιλλιόπι μου,

δεν ρωτάς και στο "θηλασμός" στο πάρεντς για την αλλεργία;; Για φαγούρα θα σου πρότεινα και την φενιστίλ, μιας και επιτρέπεται στα μωράκια, άρα δεν επηρεάζει τον θηλασμό (λογικά, ρώτα και κάποιον γνωστό!!).

Πάντως, το σκέφτομαι κι εγώ να σταματήσω σιγά σιγά τον θηλασμό. Βασικά, θα ήθελα να σταματήσει να κοιμάται το βράδυ με το στόμα στο β*ζι. Νιώθω ότι θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι προκειμένου να κοπεί... Και το παλιοκοριτσάκι μου, άνετα κοιμήθηκε, π.χ. χθες, που την είχε αγκαλία η φίλη μου χωρίς βοήθεια... αλλά αν την έχω εγω αγκαλιά, μάλλον έχει συνηθίσει...

Καμία ιδέα;;;

Φιλάκια σε όλες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Μαίρη, περαστικά σου! Ελπίζω όλα να πάνε καλά από δω και μπρος! Επίσης μου αρέσει πολύ η ιδέα του παγωτού. Αν ήταν καλοκαίρι θα είχα κι εγώ ;)

FilioPi, έκαψε καρδιές από τώρα η μπέμπα σου!!:)

Carrie, πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία! Πήρες δυνάμεις! Πάντα τα σκεφτόμαστε τα παιδάκια μας...;)

Μαριλίνα, και οι 3 μέρες στο Μέτσοβο μια χαρά μου ακούγονται! Καλή συνέχεια με τη δίαιτα.

Εμείς περάσαμε πολύ καλά αλλά δυστυχώς από Κυριακή μεσημέρι ανέβασε πυρετό η μικρή. Ευτυχώς σήμερα είναι καλά. Δεν έχει κάνει καθόλου πυρετό. Γενικά δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα. Ο γιατρός εχθές μας είπε ότι είναι λίγο ερεθισμένος ο λαιμός της και ίσως να είναι από αυτό αλλιώς μπορεί να είναι ουρολοίμωξη και αν συνεχίσει ο πυρετός μετά την Τετάρτη να κάνουμε εξετάσεις. Ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί γιατί από εχθές το απόγευμα μου φαίνεται μια χαρά, θα δείξει όμως.

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Μαριλίνα μια χαρά είναι το τριημέρακι στο Μέτσοβο. Είναι όμορφο μέρος αλλά υπάρχουν περίοδοι που γίνεται το έλα να δεις από κόσμο. Αν πάτε πριν κλείσουν τα σχολεία για Πάσχα τότε πολύ πιθανό να μην έχει τόσο κόσμο. Πάντως πιστεύω ότι θα περάσετε καλά!

Όταν λες χωριό που θα πάτε για Πάσχα? Δεν φαίνεσαι και τόσο ενθουσιασμένη με την ιδέα!

'Οσον αφορά τον ύπνο του μικρού εγώ τον βάζω στο κρεβάτι του και του ανοίγω ένα κρεμαστό παιχνίδι που έχω πάνω από την κούνια του και παίζει μουσική. Κάθεται και το χαζεύει στην αρχή και μετά κόβει βόλτες μέσα στην κούνια του μέχρι να κουραστεί οπότε ή κοιμάται μόνος του ή αν γκρινιάξει τον παίρνω για κανένα πεντάλεπτο αγκαλιά και κοιμάται.

Titoula περαστικά στην μικρή σου. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Carrie τι καλά!!! Χαίρομαι που περάσατε καλα! Άντε και σύντομα στο Παρίσι!!!:tongue:;)

Μαριλίνα μπράβο βρε θηρίο με την διαιτα! Να δω εγώ πότε θα το πάρω πάλι απόφαση... Μαλλον από 1η του μήνα!;) Και το Μέτσοβο μια χαρά είναι!! Άκου κι εμένα που έχω να παω εκδρομη/διακοπές εδώ και τριάμιση χρόνια!:(

Titoula περαστικά στο μικράκι σου...

Αγγελική μια τον χαρά τον βρίσκω τον μικρό σου!!!

Στο cafe της Αργολίδας έχουμε καινούργια εγκυμοσύνη!!!!:D Τι καλά!!!

Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Που χαθήκατε;

Αγγελική και tinaki, σας ευχαριστώ. Σήμερα είναι μια χαρά η μικρούλα μου ευτυχώς!

Τώρα που μπουσουλάει και σηκώνεται χτυπάει συνέχεια. Ευτυχώς τίποτα σοβαρό. Επίσης την έχει πιάσει μια μανία να γλύφει τα πάντα. Πάει στο τζάμι σηκώνεται κι αρχίζει να το γλύφει, το ίδιο κάνει στην κούνια της στο τραπεζάκι στο σαλόνι, στα παιχνίδια της, στο καρεκλάκι της...και γενικά σε ό,τι βρει!

Φιλιά πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

titoula από τούμπες και από κουτουλιές ετοιμάσου να χορτάσεις! Όπως είπες δεν χτυπάνε ιδιαίτερα αλλά να είσαι προετοιμασμένη και για κανένα καρουμπαλάκι. Όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Σήμερα τρέχαμε πανικόβλητοι και δεν πρόλαβα ούτε να σας διαβάσω μέχρι τώρα.

Το πρωί σπίτι-φαί-μάζεμα-και ετοιμασία γιατί πήγαμε πρώτη φορά τον γιο μου πισίνα!!. Του άρεσε πολύ!!

Τιτούλα,

χαίρομαι που είναι καλά η μικρούλα σου!!!

Αγγελική,

κάπου έξω από το Αγρίνιο, στο χωριό του άντρα μου. Εννοείται και δεν με ενθουσιάζει η ιδέα...

Τινάκι,

κι εγώ έχω να πάω διακοπές πολλά χρόνια. Ο άντρας μου δεν θέλει γενικά η ατάκα είναι "το καλύτερο είναι το χωριό μου". Ευτυχώς που έχουμε πάλι το εξοχικό να ξελαμπικάρουμε το καλοκαίρι... γιατί το καλοκαίρι χωριό δεν πηγαίνω.

Τα του χωριού θα σας τα γράψω άλλη ώρα!!

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Για πείτε τα κατορθώματα των μωρών σας. Ακούω για μπουσουλίματα, βλέπω φωτογραφίες στο φατσοβιβλίο που στέκονται όρθια. Η δικιά μου τίποτα ακόμα. Γυρίζει μόνη της μπρούμυτα, προσπαθεί να κουνηθεί σούρνωντας με την κοιλιά, και αν πας να την κάνεις να σταθεί όρθια (κρατώντας την εννοείται) μαζεύει τα ποδαράκια της!!! Ελπίζω να είναι από απλή βαρεμάρα. Πάντως ο γιος μου στην ηλικία της στεκότανε μία χαρά...

Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

κοριτσια τι κανετε;

πολλα νεα τα διαβασα ολα,αλλα επειδη φοβαμαι μη χαθει η συνδεση θα γραψω λιγα στα γρηγορα.

ο δικος μου ακομα δε καθεται,ενω φαινεται οτι μπορει συνεχως αφηνεται και πεφτει στη μια μερια.επισης δεν αρκουδιζει,σερνεται.

τι να πω δε ξερω,ισως να μη τα κανει ολα αυτα.

εχω κλεισει μπονμπονιερες και προσκλητηρια!

θεματακι εχω το βατραχακι:)

αντι για στολισμο θα εχω 2 σειρες μπαλονια που θα στηριζονται σε καθετη σειρα και στη κορυφη 2 βατραχακια!!!τι αλλο;

και ενα καινουριο που με ειπε η πεθερα μου.

ευτυχως θα βαφτισει το μωρο η αδελφημ γιατι ο παπας δε θα αφηνε να το βαφτισει η κουμπαραμ γιατι ειναι παντρεμενη με πολιτικο και τωρα το μαθαμε και θα χαμε προβλημα να ψαχνουμε τελευταια στιγμη.

εμεινε να κλεισω κετερινγκ και φωτογραφο.

κατα ταλλα ολα καλα,στη δουλεια πουλαμε ενα νεο προιον,δε ξερω αν το γνωριζετε,ειναι η οικολογικη μπαλα καθαρισμου και επειδη με φαινεται καλη θα την παρω και εγω!:D

και ειναι σε καλη τιμη.

οποτε ευτυχως θα πουλαω ενα καλο προιον και θα νιωθω και καλα...

αυτα λοιπον,κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας,ζηλεψα πολυ με το ταξιδι στη βενετια,τινακι μεγια το μπλογκ:)-εγινα μελος ηδη.

και πολλα φιλια.

οτι ξεχναω συγνωμη,παντα βραδυ εχω συνδεση και δε λειτουργω καλα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

κατα ταλλα ολα καλα,στη δουλεια πουλαμε ενα νεο προιον,δε ξερω αν το γνωριζετε,ειναι η οικολογικη μπαλα καθαρισμου και επειδη με φαινεται καλη θα την παρω και εγω!:D

και ειναι σε καλη τιμη.

οποτε ευτυχως θα πουλαω ενα καλο προιον και θα νιωθω και καλα...

Tι είναι αυτό;;;

τινακι μεγια το μπλογκ:)-εγινα μελος ηδη.

Έχασα επεισόδια. Ποιο μπλογκ, τινάκι;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Τι καιρός είναι αυτός σήμερα:mad: Σκέτη κατάθλιψη. Πολύ βροχή και μαυρίλα.

Τινάκι εκτός από τη Μαριλίνα και εγώ έχω χάσει επεισόδια. Για ποιο μπλογκ μιλάτε; Επίσης στο facebook βλέπετε τις φωτογραφίες των μωρών; Σε ποια διεύθυνση; Όλο πίσω μένω και μετά διαβάζω τα νέα σας όλα μαζί και όπως είναι φυσικό ξεχνάω τα μισά;)

Μαριλίνα μου με το καλό να πάτε στο Μέτσοβο΄.Είναι πολύ ωραία!! Εγώ από τη πλευρά μου θα πω ότι εκτός από την Κάρυ ζηλέυω και εσένα πολύ:tongue::tongue: Είναι το όνειρό μου να πάω στο Παρίσι και όπως πάνε τα οικονομικά το βλέπω να παραμένει όνειρο θερινής νυκτός!!! Όσο για το Μέτσοβο είχα με πάει μήνα του μέλιτος Ζαγοροχώρια και μετα Ελάτη Τρικάλων και κάτσαμε λίγο στο Μέτσοβο. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις!!! Με το καλό να πάτε ταξιδάκια όλες σας και να περνάτε καλά. Χρειάζεται και το να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα που και που. Μάλλον θα έλεγα ότι πλέον επιβάλλεται.

Όσον αφορά το μπεμπούλη μου του πέρασε η γαστρεντερίτιδα που είχε και πια έχει βρει τη ζωντάνια του το παιδάκι μου. Σαν κοτοπουλάκι ήταν η ψυχούλα μου. Εξασθενημένο... Τέλος καλό όλα καλά. Μακάρι όλα τα μωράκια μας να μην παθαίνουν κάτι πιο σοβαρό.

Ο μικρούλης μου ακόμη δεν μπορεί να καθήσει.Πέφτει είτε μπρος είτε πλάγια. Ούτε μπουσουλάει. Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, απλά ΄κάποια παιδιά αργούν. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αυτά προς το παρόν. Φιλιά πολλά σε όλες σας!!

Υ.Γ. Μαριλίνα καλή συνέχεια με τη δίαιτά σου!!

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε σήμερα που η μέρα είναι βροχερή? Πάνω που είχα αρχίσει να χαίρομαι που ο καιρός έφτιαξε άκουσα ότι θα πάει έτσι μέχρι και το Σαββατοκύριακο. :mad::mad::mad::mad:

Μαριλίνα έχω την εντύπωση πως αυτό με τα χωριά τους το έχουν οι Ηπειρώτες και οι κοντοχωριανοί τους! Ο άντρας μου είναι από τα Γιάννενα και ευτυχώς δεν το έχει πολύ έντονα, αν και μερικές φορές τον πιάνει....! Η πεθερά μου αντίθετα πιστεύει πως το χωριό τους είναι το καλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα. Όχι ότι δεν είναι όμορφο, πολύ ωραίο είναι, αλλά όχι και το καλύτερο! Τέλος πάντων, θα τα πούμε εν καιρό...

Όσο για την κορούλα σου θα έρθει και η σειρά της και μετά θα την κυνηγάς....!

Tinaki μάλλον έχασα κι εγώ επεισόδια, ποιο blog?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!

Lineal τι είναι αυτή η μπάλα?? Για πες λεπτομέρειες!

Για τους νονούς μας ρώτησε κι εμας ο παπάς αν έχουν κάνει πολιτικό γάμο και το βρίσκω πολύ υπερβολικό!

Μπράβο που προχωράς τις προετοιμασίες! Βάτραχο ή πρίγκιπα βάτραχο??

Σε ευχαριστώ που έγινες αναγνώστηρια στο blog μου και σχολίασες!

Μαριλίνα μην αγχώνεσαι για την μικρή! Όλα έχουν τον ρυθμό τους! Είπαμε, σημασία έχει να υπάρχει ανάπτυξη! Με τον παιδίατρο μίλησες? Καλές βουτιές για τον μικρό σου!!

Ελεάννα στο facebook πρέπει να κανεις λογαριασμό, να γίνεις φίλη με όσες έχουμε κι εμείς και μετά θα μπορείς να βλέπεις τις φωτογραφίες μας κι εμείς τις δικές σου!

Αγγελική σκέψου ότι είναι ίσως από τις τελευταίες βροχές και απλά απόλαυσέ το!! Εγώ πάντως έτσι το σκέφτηκα!

Λοιπόν κορίτσια, ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ να κάνω διάφορες χειροτεχνίες και αποφάσισα να φτιάξω ένα blog και να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου!

Η διεύθυνση είναι η εξής: tinaslovelycreations.blogspot.com

Περιμένω τα σχόλιά σας!!

Τα κορίτσια που είναι εξαφανισμένα, παρακαλώ να μαζεύονται σιγα σιγά!

Αυτάαα

Καλησπέρα!

Το κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό, τον προηγούμενο μήνα ο γιατρός με ρώτησε απλά αν γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα και το αντίθετο, προφανώς αυτό είναι που πρέπει να κάνουν σ'αυτήν την ηλικία οπότε μην αγχώνεστε.;)

Μαριλίνα, καλές βουτιές στο γιο σου!

Λινεαλ, μια χαρά μου φαίνεται ο στολισμός σας! Κι εγώ μπαλόνια είχα. Λευκά και ροζ. Τα είχα δυο-δυο στον προάυλιο χώρο, στα δέντρα γιατί η εκκλησία ήταν σε άλσος και μπροστά από την εκκλησία μας πήρε η νονά μας 2 μπαλονένια αρκουδάκια. Το ένα το έχω ακόμα σπίτι. :D

Τι είναι καλέ αυτή η οικολογική μπάλα για ενημέρωσέ μας...

Ελεάννα, χαίρομαι που έγινε καλά ο μικρούλης! Ταλαιπορήθηκε το καημένο!

Τινακι, μπήκα κι εγώ στο blog σου! Πολύ όμορφο!

Πείτε μου κι εμένα για το facebook να σας βρω κι εκει...

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

tinaki τπτ πλακα κανεις,ειναι πολυ ωραιο μπλογκ και σε θαυμαζω,θα θελα να κανω και γω στο μελλον κατι τετοιο,μπραβο!!!

ελεαννα με καθησυχασες βρε κοριτσι γιατι και γω δε το κρυβω ψιλοανησυχω

οσο για το φειςμπουκ ειμαι λιτσα κωνσταντινιδου

οποια με κανει αιτημα φιλιας ας με πει να ξερω να την κανω accept

αυτη την οικολογικη μπαλα την πουλαει και ο κωτσοβολος,εμεις τη δινουμε φθηνοτερα.

ειναι μπαλα απο καουτσουκ μεσα εχει κεραμικες μπιλιτσες ,τη βγαζεις μια φορα το μηνα στον ηλιο και κατευθειαν πλυντηριο.καθε φορα που τελειωνει το πλυντηριο τη πλενεις με νερο και ετοιμη για την επομενη πλυση.

και ειναι για ολα τα ρουχα,τις θερμοκρασιες και τα χρωματα.οικολογικη ειναι και κραταει μεχρι 1000 πλυσεις δηλ 3 χρονια.βαζεις κα απορρυπαντικο για πολλυ σοβαρους λεκεδες 2 κουτ της σουπας ή στο ρουχο πανω.

και ειναι ειδικη για μωρα παιδια και αλλεργικους γιατι δεν εχει χημικα.

σα να κανω ενημερωση!

αχαχαχαχ

κοριτσια καλη σας νυχτα

αααα βατραχακι με κορωνα εχω προσκλητηριο,δε ξερω αν τον φιλησω τι θα γινει:-P:-P:-P

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...