Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μωρομανουλίτσες!!! Τι κάνετε;

Ελπίζω να σας βρίσκω σε φάση προετοιμασιών για εκδρομούλες!!! Εμείς είπαμε να πάμε Καλάβρυτα... και μετά ξειπαμε!!! Ε προτιμήσαμε να μείνει η τσέπη λίγο περισσότερο γεμάτη. Καλά θα περάσουμε κι εδώ μωρε λίγο παρέλαση, κανένα καφεδάκι....

Lineal μου τι έγινε, το είπες στον άντρα σου???:lol: Με το τραπέζι καταλήξατε τελικά?

Εμείς το σκεφτόμαστε ακόμα αν θα κάνουμε. Αν κάνουμε τραπέζι δεν θα πάμε διακοπές και έχουμε να πάμε διακοπές από το 2007... Κουράστικα πια! Θέλω να ξεσκάσουμε λίγο κι έτσι τώρα τα έχουμε βάλει στην "ζυγαριά"...

Μαριλίνα είναι να τα φας όταν κάνουν κάτι τέτοια τα μικρά!!

Συμπεθερούλα πως πήγε η γενική?? Ουφ! Αυτές οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!

Barbie μπορεί να πέρασε η βάφτιση, αλλά έχουμε μπροστά γενέθλια, πάρτι!!! Θα σου γράψω τότε ποιηματάκι!! Πω πω! Σωστός κορίτσαρος η μικρή σου!!! Να την χαίρεστε!!

Ελεάννα είναι καλύτερα ο μπέμπης σου??

Carrie τι τέλεια έκπληξη!!!!!!!!!! Ζηλεύωωωωω!!! Καλά να περάσετε!!!!!

Όσο για τα ποιηματάκια και τις χειροτεχνιές μου, σ'ευχαριστώ! Μπορεί κάποια στιγμή να το τολμήσω!

Titoula Αφροδίτη ε?? Πολύ ωραίο και δεν το ακούμε συχνά! Και πάλι να σας ζήσει!! Τόσο πολύ έκλαψε το καημένο ε?? Κρίμα το πουλάκι μου...

Εμείς κοριτσάκια γενικά καλά! Σήμερα όλο το πρωι έφτιαχνα χάρτινες βαρκούλες για την βάπτιση! Ευτυχώς τελικά που ξεκίνησα πολύ νωρίς, γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα να φτιάξω και θέλουν τον χρόνο τους!

Ο μικρός έχει αρχίσει ένα καινούργιο σκηνικό που με δυσκολεύει αρκετά, δεν θέλει καθόλου την αλλαξιέρα!!!:rolleyes: Δεν προλαβαίνω να τον ακουμπήσω και αρχίζει τις φωνές και με τραβάει για να σηκωθεί!! Πολύ ζόρικος μου βγήκε και νομίζω πως βρήκα τον μάστορά μου, γιατί μέχρι τώρα εγώ ήμουν η ζόρικη!:lol::lol:

Αυτά μανουλίτσες!!! Καληνύχτααααα!

Τινάκι τι έλεγα; Ξεπατώθηκα εγώ πιο πολύ από την γυναίκα!!! Με έπιασε η πλάτη μου αλλά μπορεί να είναι και που σηκώνω συνέχεια το μωρό... και σήμερα πονούσα!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Μετά από πολυυυυυυυ καιρό επικοινωνώ και παλί μαζί σας. Όσο ήμουν σπίτι με την άδεια τοκετού δεν μπορούσα να μπω στο internet και γι΄αυτό δεν ξέρω τι έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες. Τώρα όμως που επέστρεψα θα προσπαθήσω σιγά-σιγά να διαβάσω τα νέα σας.

Το μόνο που πρόλαβα να δω είναι πως όλες είμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας των βαπτήσεων των παιδιών μας και εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά, τα παιδάκια μας να είναι γερά και ευλογημένα και να κλάψουν όσο το δυνατό πιο λίγο την ώρα της μεγάλης βουτιάς!

Τον μικρό μας τον βαπτίζουμε στις 15/5 και το Σάββατο που μας πέρασε έκλεισα τα προσκλητήρια ενώ για τις μπομπονιέρες έχω κάνει μία έρευνα αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμη μέχρι τις αρχές του Απρίλη.

Ο μπεμπάκος μου μπήκε αισίως στις 17 του μηνός στον ένατο μήνα, ζυγίζει 9 κιλά, είναι 64 πόντους ψηλός και δοντάκι ακόμα δεν έχει σκάσει. Βέβαια τα ούλα του είναι πρησμένα και τον τρώνε πολύ ώρες-ώρες αλλά κάνουμε υπομονή γιατί αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αυτά για την ώρα, χαίρομαι πολύ που επανήλθα. Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

Καλως ήρθες και πάλι!!! Άντε να μαθαίνουμε νέα σου πιο συχνά!!! Φιλάκια στο μπεμπέκι σου!!!

Κορίτσια σήμερα πήγαμε βόλτα για βαπτιστικά και καταλήξαμε να τα κλείνουμε! Τόσο πολύ ενθουσιάστηκε ο άντρας μου που ήρθε από το μαγαζί και τα κλείσαμε χωρίς να τα έχει δει καν η νονά!!! Είναι ώρες ώρες πολύ ενθουσιώδης!! Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένη είναι πολύ όμορφα, μου αρέσανε!!! Η νονά λεέι να τα πάρουμε και στο σπίτι από τώρα, η καημένη προσπαθεί να τα βάζει όλα σιγά σιγά σε τάξη, σαν τον Βέγγο τρέχει!!!

Α να σας πω και ένα άλλο νέο!! Έρχεται και τρίτο δοντάκι!!! Χι χι!!! κάτω πάλι θα είναι αστεία τώρα η μπουλουκίτα μου!!!

Σας φιλώ κοριτσάκια πάω να ξεκουραστώ......μουτς μουτς

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κάνετε;;; Ερημιά στο καφέ!!! Είστε όλες βολτίτσες;;;;:D

Χρόνια πολλά Λινεαλ!!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου, να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!!!

Φιλάκια κορίτσια, χρονια πολλά και καλό σουκού!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!!!:lol::lol:

Πάλι μαζί μπήκαμε συμπεθέρα!!

Πως είναι η πλάτη σου σήμερα?? Περάσατε ωραία?? Με το καλό το καινούργιο δοντάκι!!

Lineal χρόνια πολλάααααα!!! Ότι επιθυμείς!!!!!!!!

Αγγελική καλώς μας ήρθες πίσω!!! Χαίρομαι που είστε καλά!!!!

Εμάς χθες ήρθαν οι νονοί του μικρού και τα περάσαμε ωραία! Σήμερα μας έκανε την χάρη και είχε καλό καιρό κι έτσι ξεσκεπάσαμε την τραπεζαρία στην βεράντα και φάγαμε έξω οικογενειακά! Ωραία ήταν!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και χρόνια πολλά για την ημέρα!! Ελπίζω να περάσατε όλες καλά!!

σας ευχαριστω κοριτσια και σε οσες εχουν βαγγελιω ή βαγγεληδες να τους χαιρεστε!!!

εμεις στο σοι τρεις ειμαστε,εγω η γιαγια μου και η πεθεραμ!!!

το τριο β:P

κοριτσια ο μικρος 2 μερες μιλαμε εχει ΤΗ γκρινια.

αυτο το δοντακι μας εχει τρελανει,εχει βγει το 1/3 και φαινεται ξυνεται.

το ωραριο γκρινιας ειναι απο το πρωι μεχρι το απογευμα.μετα ηρεμει.γιαυτο οταν φευγω δουλεια ο αντρας μου με λεει πως το μωρο καθεται μια χαρα και δε γκρινιαζει.τρωω ολο το πακετο.ευτυχως τουλαχιστον κοιμαται μια χαρα,διχως διακοπες και κλαματα.

κατα ταλλα ολα μια χαρουλα.

σημερα ειχε τελεια μερα,ομως δε βγηκαμε.

χθες δε προλαβα λογω μικρου και δουλειας να καθαρισω το σπιτι,ουτε καν ενα μπανιο να κανω,σημερα τον πηρε ο μπαμπας του και βγηκανε καροτσαδα και γω καθαρισα μια χαρα.

και μετα εκανα και το μπανακι μου.

μετα ημουν τοσο κουρασμενη για βολτες.

δε πειραζει αυριο.

αγγελικη καλως μας ξαναρθες,τελειος ο μικρος ε;

φιλιοπι αντε με το καλο και το τριτο σας δοντακι!

τινακι ωραια ακουγεται να τρως στη βεραντα,δε το χουμε δοκιμασει...

καλη σας νυχτα κοριτσια!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

πωπω απιστευτο με εσβησε οσα ειχα γραψει.

να τσιριξω τωρα;;;

ευχαριστω για τις ευχες σας,παω να τσιριξω να ξεδωσω και θα ξαναρθω:(((((((((((

υγ οσες εχετε βαγγελιω βαγγελη να τους χαιρεστε!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

lineal, χρόνια πολλά για χθες κοριτσάκι!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

FilioPi, κι άλλο δοντάκι; μπράβο σας! Κλείσατε και τα βαπτιστικά!

tinaki, κι η δικιά μου τέτοια κάνει στην αλλαξιέρα και επίσης πιάνει ό,τι βρει κοντά της και το πετάει κάτω.

leta, κι εμείς μπουσουλάμε λίγο μέχρι να βρούμε σταθερό αντικείμενο για να σηκωθούμε. Δεν της αρέσει το μπουσούλημα θέλει να περπατάει :lol::lol::lol:

Αλλά πρέπει να είμαι συνέχεια από πίσω της...

Εχθές πήγαμε βολτούλες και περάσαμε πολύ ωραία. Πήγαμε και στις κούνιες τη μικρή και είδε κι άλλα παιδάκια και χάρηκε πολύ! Σήμερα είμαι σπίτι και κάνω δουλειές αλλά μάλλον θα βγούμε το απογευματάκι καμιά βόλτα.

Σας αφήνω τώρα γιατί δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα...

Καλά να περνάτε! Φιλάκια!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Tinaki σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ποιηματάκια σου!!!! Είναι τέλεια!!!!! Τα ζουζούνια μας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!

Titoula να σας ζήσει η Αφροδιτούλα! Πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!!

lineal χρόνια πολλά για χθες!

Ετοιμαζόμαστε και εμείς για την βάφτιση. Για προσκλητήριο-μπομπονιέρα θα φτιάξουμε με τις κουνιάδες μου βαζάκια με γλυκό του κουταλιού και θα τα στολίσουμε. Μαζί θα στείλουμε και ένα από τα ποιηματάκια που μας έστειλε το tinaki! Για την εκκλησία θα πάρω μόνο παιδικές μπομπονιέρες που ακόμη τις ψάχνω, και θα δώσω ακόμη στα παιδάκια κουτάκια με καραμέλες και γλειφιτζούρια. Στους μεγάλους δεν δίνουμε μπομπονιέρες στην εκκλησία! Επίσης δίνουμε στην εκκλησία γλυκό για όλους. Μάλλον για παγωτό σκέφτομαι!

Επειδή είναι πολλά αυτά που πέρασα είχα γράψει κάποια πράγματα εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1857.

Κάποια στιγμή θα σας τα πώ αλλά είναι τόσα πολλά που με τον μπέμπη στη μέση δεν προλαβαίνω, άρα θα τα γράφω λίγα λίγα! Σε ότι με ρωτάται θα απαντάω άρα κάποια στιγμή θα τα έχουμε πει όλα!

iWgPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ χαίρομαι που επέστρεψα στην παρέα μας και που διαβάζω όλα αυτά τα ωραία νέα σας!

Από λάθος σας έγραψα ότι ο μικρούλης μου είναι 64 πόντους αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι 71 ( μου έκανε παράπονα όταν γύρισα σπίτι από την δουλειά ότι τον αδίκησα:-P:razz::-P:razz::-P:razz:)

Σήμερα έκανε την πρώτη του μικρή διαδρομή μπουσουλώντας και μάλλον φώναξε τον μπαμπά του. Λέω μάλλον γιατί ενώ συνήθως λέει την συλλαβή μπα-μπα-μπα πολλές φορές συνεχώμενες σήμερα είπε μόνο μπα-μπά.

Από γκρινίτσα lineal εμείς έχουμε συνήθως το βραδάκι από τις 5 και μετά. Μου είπε ο παιδίατρος και του βάζει κάποια παιχνιδάκια του στο ψυγείο και του τα δίνω κρύα και αυτό τον ανακουφίζει για λίγο. Βέβαια όταν δω τα πολύ σκούρα μου έχει πει και του δίνω 3ml depon ίσα να τον καλμάρει λίγο.

Χθες έκανε παρέλαση η κόρη μου που πάει 5η Δημοτικού και είχαμε πάει να την δούμε και συγκινήθηκα που την είδα. Ήταν η πρώτη μας φορά και όπως κάθε χαζομαμά έτσι κι εγώ πιστεύω πως ήταν η καλύτερη της τάξης της!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες γιορτάζατε χθες, να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Επειδή είναι πολλά αυτά που πέρασα είχα γράψει κάποια πράγματα εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1857.

Κάποια στιγμή θα σας τα πώ αλλά είναι τόσα πολλά που με τον μπέμπη στη μέση δεν προλαβαίνω, άρα θα τα γράφω λίγα λίγα! Σε ότι με ρωτάται θα απαντάω άρα κάποια στιγμή θα τα έχουμε πει όλα!

μαιρη δεν ειχα ιδεα,χαμπαρι δε πηρα...

οταν μπορεσεις,περιμενω να μας τα πεις.

αυτο ειναι υγεια να εχουμε και ολα θα γινουν και να μη στεναχωριομαστε με χαζομαρες.

κι ετσι οπως τα εγραφες,με συγκινησες,3 μηνων και δε θα ακουγες τη λεξη μαμα...

ολα ομως καλα τωρα ε;

να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να ειστε παντα γεροι δυνατοι κι ευτυχισμενοι!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι μανουλίτες!!! Τι κάνετε; Άλλη μια όμορφη μέρα σήμερα, με καλό καιρό, ελπίζω να περάσατε όμορφα!!!! Εμείς πήγαμε λουνα παρκ... θα σας τα πω...

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!!!:lol::lol:

Πάλι μαζί μπήκαμε συμπεθέρα!!

Πως είναι η πλάτη σου σήμερα?? Περάσατε ωραία?? Με το καλό το καινούργιο δοντάκι!!

Lineal χρόνια πολλάααααα!!! Ότι επιθυμείς!!!!!!!!

Αγγελική καλώς μας ήρθες πίσω!!! Χαίρομαι που είστε καλά!!!!

Εμάς χθες ήρθαν οι νονοί του μικρού και τα περάσαμε ωραία! Σήμερα μας έκανε την χάρη και είχε καλό καιρό κι έτσι ξεσκεπάσαμε την τραπεζαρία στην βεράντα και φάγαμε έξω οικογενειακά! Ωραία ήταν!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και χρόνια πολλά για την ημέρα!! Ελπίζω να περάσατε όλες καλά!!

Αχ δεν τα είδα τα μηνύματα σας εχτές, έπεσα ξερή για ύπνο! Περπατήσαμε πολύ,πήγαμε στο κέντρο να δούμε την παρέλαση και μετά για καφεδάκι στο άλσος και μετά πάλι πίσω με τα πόδια! Καλά η πλάτη μόνιμη κατάσταση, δεν πιστεύω να περάσει τελείως... απλά κάποια πράγματα τα συνηθίζεις και τα αγνοείς μετά από λίγο... όπως πχ τον πόνο χι χι!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

lineal, χρόνια πολλά για χθες κοριτσάκι!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

FilioPi, κι άλλο δοντάκι; μπράβο σας! Κλείσατε και τα βαπτιστικά!

tinaki, κι η δικιά μου τέτοια κάνει στην αλλαξιέρα και επίσης πιάνει ό,τι βρει κοντά της και το πετάει κάτω.

leta, κι εμείς μπουσουλάμε λίγο μέχρι να βρούμε σταθερό αντικείμενο για να σηκωθούμε. Δεν της αρέσει το μπουσούλημα θέλει να περπατάει :lol::lol::lol:

Αλλά πρέπει να είμαι συνέχεια από πίσω της...

Εχθές πήγαμε βολτούλες και περάσαμε πολύ ωραία. Πήγαμε και στις κούνιες τη μικρή και είδε κι άλλα παιδάκια και χάρηκε πολύ! Σήμερα είμαι σπίτι και κάνω δουλειές αλλά μάλλον θα βγούμε το απογευματάκι καμιά βόλτα.

Σας αφήνω τώρα γιατί δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα...

Καλά να περνάτε! Φιλάκια!!

Το δοντάκι μας σήμερα βγήκε λίγο περισσότερο αλλά θέλω να βγεί και το τέταρτο να υπάρχει ισορροπία γιατί βγήκαν και τα τρία κάτω! Εγώ νόμιζα πως η σειρά ήταν 2 κάτω, δύο πάνω μπροστινά και μετά τα πλαινά! Τεσπα!!!

Από βδομάδα θα πάμε να τα πάρουμε τα βαπτιστικά και αν μπορέσω θα σας βάλω φωτογραφίες να μου πείτε πως σας φαίνονται!!!

Tinaki σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ποιηματάκια σου!!!! Είναι τέλεια!!!!! Τα ζουζούνια μας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!

Ετοιμαζόμαστε και εμείς για την βάφτιση. Για προσκλητήριο-μπομπονιέρα θα φτιάξουμε με τις κουνιάδες μου βαζάκια με γλυκό του κουταλιού και θα τα στολίσουμε. Μαζί θα στείλουμε και ένα από τα ποιηματάκια που μας έστειλε το tinaki! Για την εκκλησία θα πάρω μόνο παιδικές μπομπονιέρες που ακόμη τις ψάχνω, και θα δώσω ακόμη στα παιδάκια κουτάκια με καραμέλες και γλειφιτζούρια. Στους μεγάλους δεν δίνουμε μπομπονιέρες στην εκκλησία! Επίσης δίνουμε στην εκκλησία γλυκό για όλους. Μάλλον για παγωτό σκέφτομαι!

Μαιρούλα περαστικά να είναι κοπέλα μου και να είστε από εδώ και πέρα όλη η οικογένεια γερή και δυνατή!!! Με το καλό και η βάπτιση!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ χαίρομαι που επέστρεψα στην παρέα μας και που διαβάζω όλα αυτά τα ωραία νέα σας!

Από λάθος σας έγραψα ότι ο μικρούλης μου είναι 64 πόντους αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι 71 ( μου έκανε παράπονα όταν γύρισα σπίτι από την δουλειά ότι τον αδίκησα:-P:razz::-P:razz::-P:razz:)

Σήμερα έκανε την πρώτη του μικρή διαδρομή μπουσουλώντας και μάλλον φώναξε τον μπαμπά του. Λέω μάλλον γιατί ενώ συνήθως λέει την συλλαβή μπα-μπα-μπα πολλές φορές συνεχώμενες σήμερα είπε μόνο μπα-μπά.

Από γκρινίτσα lineal εμείς έχουμε συνήθως το βραδάκι από τις 5 και μετά. Μου είπε ο παιδίατρος και του βάζει κάποια παιχνιδάκια του στο ψυγείο και του τα δίνω κρύα και αυτό τον ανακουφίζει για λίγο. Βέβαια όταν δω τα πολύ σκούρα μου έχει πει και του δίνω 3ml depon ίσα να τον καλμάρει λίγο.

Χθες έκανε παρέλαση η κόρη μου που πάει 5η Δημοτικού και είχαμε πάει να την δούμε και συγκινήθηκα που την είδα. Ήταν η πρώτη μας φορά και όπως κάθε χαζομαμά έτσι κι εγώ πιστεύω πως ήταν η καλύτερη της τάξης της!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες γιορτάζατε χθες, να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας!!!!

Αχ τον αδίκησες τον γιόκα σου!!!!! Άντε νομίζω τώρα σε συγχώρεσε που διόρθωσες την αδικία!!!:D Συγχαρητήρια και για την κορούλα σου!!! Τα παιδάκια μας μας κάνουν όλες περήφανες!!! Και ως γνωστόν είναι τα καλύτερα και ομορφότερα... κουκουβάου κουκουβάου!!!!!

Όπως σας είπα και στην αρχή σήμερα πήγαμε στο λουνα πάρκ με ένα άλλο ζευγάρι που έχει 2 αγοράκια 1.5 και 3!!! Έγινε ο χαμός!!! Τρελός έρωτας με την μπέμπα ο μεγάλος!!! Φιλιά, αγκαλιές, να την χαιδεύει, να της σκουπίζει το στόμα που έτρωγε κρεμούλα... γέμισε η φωτογραφική υλικό για εκτύπωση! Περάσαμε πολύ όμορφα και το ευχαριστηθηκαν και όλα τα παιδάκια!!! Και χάρηκα που και η μπέμπα καθόταν να παίξει μαζί τους γιατί με άλλα παιδάκια που έχει έρθει κοντά δεν την πολυθέλανε! Φταίει που ήταν κοριτσάκια και μοναχοπαίδια, ξέρω κι εγώ! Πάντως τελικά η μπουμπού είναι κοινωνική!!!

Κορίτσια έχω θέμα.... Φούντωσε η αλλεργία, έχει απλωθεί πολύ, φαγουρίζει και πονάει μαζί, το προσωπο μου δεν σας λέω σαν τι είναι και δεν μπορώ να βρω τι με ενοχλέί να το αποφύγω! Φάρμακα δεν μπορώ να πάρω, η κρέμα δεν κάνει και τίποτα γιατί μπορώ να την βάλω μόνο μια φορά αφου περνάει στο γάλα και είμαι χάλια... έχω πολλά νεύρα από τη φαγούρα, εκνευρισμό και πεσμένη διάθεση! Και σκέφτομαι μήπως σταματήσω τον θηλασμό... δεν με πειράζει δηλαδή δεν έχω θέμα να τον κόψω απλά φοβάμαι μήπως πα΄θει τίποτα το μωρό, μήπως πρέπει σιγά σιγά να κοπεί ο θηλασμός! Δεν ξέρω είμαι πολύ προβληματισμένη, περιμένω να έρθει η δευτέρα να μιλήσω με γιατρούς... δερματολόγο, παθολόγο, παιδιατρο και αν χρειαστέι γυναικολόγο... ουφ! ουφ!!!!

Σας αφήνω πάω να βάλω ενυδατική γιατί πάλι άρχισα να φουντώνω! Εν τω μεταξύ αισθάνομαι ότι μόλις στεναχωρηθώ ή αγχωθώ φουντώνω παραπάνω!! Λέτε να είναι ψυχολογικό; Σας φιλώ!!!! Καληνύχτα!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Μαιρούλα χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσαν!!! Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα δύο!! Αν θέλεις όταν καταλήξετε, πες μου ποιο διαλέξατε τελικά!! Εγώ θα κάνω βαζάκια με γλυκό του κουταλιού για την εκκλησία! Το παγωτό μου αρέσει πάρα πολυ σας ιδέα, αν μπορείς να το κανονίσεις και αρέσει σε όλους!!

Όσο για την περιπέτεια με την υγεία σου, εύχομαι μέσα από την καρδία μου, από εδώ και πέρα να είσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένεια σου!! Όταν έφτασα κι εγώ προς το τέλος της ιστορίας σου βούρκωσα!! Ματώνει η καρδιά μου και μόνο στην σκέψη ότι μια μάνα δεν θα ήταν εκεί να αγαπά, φροντίζει και να χαίρεται το παιδί της και ένα παιδί θα μεγαλώνε χωρίς μαμά..:-( Και ακόμα χειρότερα αν φταιει η ασυνειδησία κάποιων!!:mad:

Κορίτσια έχω θέμα.... Φούντωσε η αλλεργία, έχει απλωθεί πολύ, φαγουρίζει και πονάει μαζί, το προσωπο μου δεν σας λέω σαν τι είναι και δεν μπορώ να βρω τι με ενοχλέί να το αποφύγω! Φάρμακα δεν μπορώ να πάρω, η κρέμα δεν κάνει και τίποτα γιατί μπορώ να την βάλω μόνο μια φορά αφου περνάει στο γάλα και είμαι χάλια... έχω πολλά νεύρα από τη φαγούρα, εκνευρισμό και πεσμένη διάθεση! Και σκέφτομαι μήπως σταματήσω τον θηλασμό... δεν με πειράζει δηλαδή δεν έχω θέμα να τον κόψω απλά φοβάμαι μήπως πα΄θει τίποτα το μωρό, μήπως πρέπει σιγά σιγά να κοπεί ο θηλασμός! Δεν ξέρω είμαι πολύ προβληματισμένη, περιμένω να έρθει η δευτέρα να μιλήσω με γιατρούς... δερματολόγο, παθολόγο, παιδιατρο και αν χρειαστέι γυναικολόγο... ουφ! ουφ!!!!

Σας αφήνω πάω να βάλω ενυδατική γιατί πάλι άρχισα να φουντώνω! Εν τω μεταξύ αισθάνομαι ότι μόλις στεναχωρηθώ ή αγχωθώ φουντώνω παραπάνω!! Λέτε να είναι ψυχολογικό; Σας φιλώ!!!! Καληνύχτα!!

Filiopi καταρχήν χαίρομαι που περάσατε καλά αυτές τις μέρες!!

Τώρα όσον αφορά την αλλεργία, μπορεί να είναι ψυχοσωματικό. Το παθαίνεις και το καλοκαίρι ή μονο τον χειμώνα? Γιατί υπάρχει και η περίπτωση να έχεις ευαίσθητο δέρμα και να παθαίνεις κάτι σαν ατοπική δερματίτιδα όπως τα μωράκια! Τώρα για τον θηλασμό, μπορείς να τον κόψεις για χίλιους δύο άλλους λόγους, αλλά σίγουρα όχι για να μην πάθει κάτι το μωρό! Τι πιο αγνό από το γάλα της μαμάς, όταν μάλιστα αυτή προσέχει ακόμα και τι αλείφει επάνω της!

Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά!!

Αγγελική να χαιρεσαι τα παιδάκια σου και να είσαι πάντα περήφανη γι αυτά!!

Κι εμείς περάσαμε όμορφα αυτές τις μέρες, δεν πήγαμε πουθενά, αλλά είχαμε πολλές επισκέψεις και ήταν πολύ ωραία!! Βοήθησε και ο καιρός σε αυτό!!

Φιλάκια μανουλίτσες!!!!!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Καλό το τριημεράκι αλλά τώρα τα κεφάλια μέσα για όσες δουλεύουμε!

Filiopi δοκίμασες να βάλεις στο πρόσωπο σου καμιά δροσερή κομπρέσα με χαμομήλι? Είναι γενικώς καταπραϋντικό και το χρησιμοποιούμε και για να καθαρίζουμε τοπικά το δερματάκι των μωρών μας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Γυρίσαμε χθες το βράδυ και είπα να μπω να δω τα νέα σας. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι, πολύ ωραία η Βενετία, ακόμη καλύτερος ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ βραδυνός ύπνος, αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου είχα τα παιδιά. Και πολλές τύψεις που έφυγα. Όμως, είναι καλό μια στο τόσο να αλλάζεις παραστάσεις...Μαριλίνα, εμάς το Παρίσι είναι το οικογενειακό μας ανέκδοτο γιατί έχουμε ακυρώσει δύο φορές ταξίδι μας για εκεί. Ο λόγος; Έμενα έγκυος και επειδή ήταν αρχικές εβδομάδες ο γιατρός μου μου σύστηνε να μην ταξιδέψω...Έτσι, τώρα, όποτε λέμε για Παρίσι, όλοι μας λένε: Πάτε για το τρίτο, ε; χιχιχι .

Λινεαλ χρόνια πολλά. Πάντα καλά και ευτυχισμένη με τους άντρες σου!

Γεια σου Αγγελικη, να χαίρεσαι το αντράκι σου και την κοράκλα σου!

Μαίρη, σου εύχομαι κάθε ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ με την οικογένειά σου!

Φιλιοπι, τί ωραία τα δοντάκια και τα βαπτιστικά! Και γω ταλαιπωρούμαι με τη μέση (δεν έφτιαξε ποτέ μετά την εγκυμοσύνη) αλλά και με το δέρμα μου. Έχω γεμίσει κοκκινίλες και θηλάζω και γω και δεν μπορώ να βάλω κρέμα με κορτιζόνη να μου περάσουν. Η γιατρός μου μου έδωσε την exomega της A-derma (είναι για ατοπική δερματίτιδα κάνει και για μωρά) και βλέπω μια βελτίωση.

Λέτα και Τιτούλα τί καλά που μπουσούλησαν τα μπαρμπούνια! Σε αυτή τη φάση πιστεύω είναι ακόμη πιο αξιαγάπητα!

Κοριτσάκια μου βλέπω καταπληκτικές ετοιμασίες για βάπτιση και μάλλον πρέπει να το πάρω και γω λίγο ζεστά το θέμα.

Αυτά προς το παρόν, με περιμένει μια τεράστια στοίβα να σιδερώσω, καληνύχτα σε όλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες δεν είχε καθόλου κίνηση η παρέα μας! Μάλλον μας έχουν πάρει από κάτω οι δουλειές και οι ετοιμασίες για την βάπτηση των μπουμπουκιών μας!

Carrie μπράβο που καταφεράτε και κάνατε το ταξιδάκι σας! Λίγες μέρες μακριά από τα ζουζούνια μας δεν κάνουν κακό! Να μείνουμε και λίγο μόνες με τους συζύγους!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...