Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι η Κορίνα και περιμένω πως και πως και γω, οπως και εσείς, το μωράκι μου τον Ιούλιο! Σίγουρα θα έχουμε πόλλα κοίνα να συζητήσουμε ολο αυτό το καίρο αναμονής!!! Χάρηκα πολύ και καλώς σας βρήκα!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορινα καλως ορισες!!!!:)

Εγω Αυγουστομανα μαλλον θα ειμαι αλλα και η 31η Ιουλιου με βολευει!!!!:)

...ξεχασα να αναφερω οτι πονοι στη μεση μπορει να υποδηλωνουν και συσπασεις....

Εγω χθες πηρα μπουσκοπαν κ ανακουφιστηκα τελικα.....(με οδηγιες γιατρου φυσικα-με ειδε προχθες με υπερηχο,δεν φαινοταν συσπασεις αλλα ειπε καθε φορα που ποναει η μεση μου να παιρνω...)

Jasmini τον γιατρο σου τον ενημερωσες;;;

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις εγκυούλες!!

korina & nikijo καλώς ήρθατε και με το καλό να δεχτείτε τα μωρά σας!!!

Εγώ, ως γνήσια δημόσια υπάλληλος κάθομαι πλέον σπιτάκι μου, να ασχοληθώ με το μεταπτυχιακό και με τον γιο μου!!

korina

β΄ επιπέδου είχα κάνει στο πρώτο μου παιδί. Σε αυτό θα το κάνω τον Μάρτιο. Είναι υπέρηχος που βλέπουνε αναλυτικά μέχρι και το δαχτυλάκι του παιδιού. Τι ακριβώς θες να μάθεις; Επίσης, ο γιατρός μου μου είπε ότι έχει βγει και μία εξέταση για την καρδούλα που θα κάνω μαζί με το β΄ επιπέδου. Αυτή δεν την ξέρω γιατί δεν υπήρχε το 2006.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε;

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια, τι έγινε? που χαθήκατε όλες?

Μαριλίνα κι εγώ στο σπίτι την βγάζω. Βέβαια δεν είμαι δημόσια υπάλληλος αλλά έχω δική μου επιχείρηση και έχω αυτήν την πολυτέλεια.

Εκτός αυτού όμως έχω συνεχόμενους και δυνατούς πόνους στην κοιλιά χαμηλά δεξιά και στην μέση πίσω και δεξιά. Επισκέφτηκα και ορθοπεδικό έκανα και εξετάσεις και τελικά καταλήξαμε ότι έχει τραυματιστεί κάποιος μυς και προκαλεί αυτούς τους πόνους.

Ο γιατρός μου συνέστησε πλήρη χαλάρωση, καθόλου βάρη, καθόλου κούραση. Και με έπιασε και μια ιωσούλα και πονάει και ο λαιμός μου και έχω και φτάρνισμα. Κατά τ' άλλα καλά (!!!).

Φιλιά σε όλες. Να προσέχετε πολύ και να σκέφτεστε με μεγάλη ευαισθησία την εγκυμοσύνη σας. Να μην σκέφτεστε με την λογική ότι.. αφού μπορώ να τεντωθώ, θα τεντωθώ.. αφού μπορώ να σηκώσω ένα μικρό βάρος, ας το σηκώσω..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Έχω να γράψω από τότε που περίμενα να πάω για την αυχενική διαφάνεια(πήγαν όλα καλά!!) και είπα να πω μία καλημέρα! Από ότι διάβασα, έκτος από μικροπροβληματάκια τα πράγματα κυλούν καλά για όλες μας και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό!!!!!:D:D:D

Αααχχχ!! μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους και τον Ιούλιο(και Αύγουστος να είναι δεν πειράζει.χιχιχι) να κρατήσουμε αγκαλιά τα μωράκια μας....

Φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!!!

jasmini

εσύ που έχεις και δίδυμα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς. Κάπου διάβασα ότι ο δικός σου οργανισμός καταπονείται πολύ περισσότερο από τον δικό μας λόγω των διδύμων.

tinaki

χαίρομαι που όλα πήγανε καλά!!!

Φιλάκια σε όλες και καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και κάλο μήνα σε όλες μας!!! Ευχαριστώ Μαριλίνα για τις πληροφορίες! Εγώ είμαι στη δουλειά.....ευτυχώς δεν εχω ενοχλήσεις πέρα απο τη μέση μου! Φιλια πολλα σε ολεςςςςςς!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Διαφημίσεις

Καλό μήνα και από εμένα κορίτσια.

Όλες καλα? Εμένα ακόμα με ταλαιπωρεί η ίωση. Τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια γιατί δυσκολεύομαι με την αναπνοή. Έχει κλείσει τελείως η μύτη μου και το να αναπνεύω όλη μέρα από το στόμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Θέλω να αποφύγω και τα φάρμακα..

Παίρνω μόνο ένα ντεπόν την ημέρα.

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Jasmini περαστικά. Ρώτησε τον γιατρό σου, μπορεί για την αναπνοή να υπάρχει κάποιο ήπιο σκεύασμα ή φυτικό που να μην ενοχλεί. Επίσης, θα σε βοηθήσει να κοιμάσει με κάποια κλίση το κεφάλι ψηλότερα (αυτό μας το έλεγε η παιδίατρος για το μικρό μας).

Σήμερα πήγα και έκανα το α΄ τεστ (εκείνο που δεν χρειαζόταν όπως είχε πει ο γιατρός μιας και σίγουρα θα κάνω αμνιοπαρακέντηση). Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Η καρδούλα του μωρού που είχε πρόβλημα μία βαλβίδα έχει φτιάξει, το οποίο μειώνει και τις πιθανότητες για άλλες ανωμαλίες, η ανάπτυξη είναι φυσιολογικότατη και η γιατρός είδε είπε με σιγουριά ότι είναι κοριτσάκι!!!

Τώρα ανησυχούμε κάπως λιγότερο!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλωσορίσανε οι νέες μανούλες με το καλό τα παιδάκια τους.

μαριλίνα μπράβο όλα καλά θα πάνε.πότε θα κάνεις την αμνιοπαρακέντηση;φαντάζομαι πόσο πιο ήρεμη θα είσαι τώρα.

jasmini εμένα ο γιατρός , μου είχε δώσει το φυσιομέρ που είναι κυρίως θαλασσινό αλάτι και αν θυμάμαι καλά την 2η μέρα ήμουν ήδη καλύτερα.για ρώτα και τον γιατρό σου.για το έμβρυο χειρότερα είναι να ταλαιπωρείται η μαμά απο το να πάρει κάποιο φάρμακο, πάντα με εντολή γιατρού φυσικά.

όσο για μένα με έχει πεθάνει η μέση μου.πονάωωωωω.κατα άλλα τρυπιέμαι και όλα καλά.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Κορίτσια γεια σας! Jasmini περαστικά, ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα, κι εγώ συμφωνώ σε ότι σου είπαν τα κορίτσια! Μαριλίνα μπράβο, είναι πολύ σημαντικό να είσαι ήρεμη, για σένα αλλά και για το μωρό σου! Όλα θα πάνε καλά, όταν κάνεις την αμνιοπαρακέντηση περιμένουμε να μας πεις! Τιτη ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Καλημέρααααααα!!!! Πώς περάσατε εχθές τσικνοπέμπτη? jasmini, το physiomer πάντωσ που σου προτεινε η marilina το εχω χρησιμοποιησει και ΄γω οταν ήμουν μπουκομένη πριν 15 μέρες! Τιτη η μεση πως πάει? Γιατι και εμενα μια απο τα ιδια.....Ποναειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........................Φιλακια!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...