Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Είστε όλες καλά???

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!!! Ήρθε η κουμπαρούλα μου για λίγες μέρες και θα έχω παρεούλα!!!

Παρόλα αυτά Λετάκι σου έγραψα ποιηματάκι! Ή μάλλον ποιηματάκια!!

Μανουλίτσες σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Είναι πολύ σημαντικό για μένα που σας αρέσουν αυτά που φτιάχνω, γιατί το κάνω με πολύ χαρά και αγάπη!!

Titoula να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!!!! Πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!!

Μαριλίνα μου φτου ξελευτερία ε??? Για την γυναίκα σκέψου το, αμα μπορείς να τα γλιτώσεις καλά θα είναι! Δύσκολοι οι καιροί...

Χαίρομαι που σου άρεσε το ποιηματάκι μου! Και απλά έμπνευση να σου δώσει να γράψεις κάτι αλλο, θα έχει εκπληρώσει το σκοπό του!

Carrie καλή ξεκούραση!!! Ωραίες οι εκδρομούλες!!

Λετάκιιιιι πω πω τουλάχιστον πέρασες ωραία όμως!!! Χρειάζετε κι αυτό στην ζωή για να πέρνουμε δυνάμεις!!!

Λοιπόν τα ποιηματάκια σου:

1)"Εγώ σαν πειρατής

ταξίδι ξεκινάω,

μα δεν θα είναι μακρινό

ως την εκκλησιά θα πάω!

Εκεί λοιπόν θα ψάξω

να βρω το θησαυρό,

ένα όνομα για μένα

που θα 'ναι ταιριαστό!

Μου το πε η νονά μου

Θωμάς θα είναι αυτό,

μα πρέπει πρώτα απ' όλα

εγώ να βαπτιστώ!!"

2)Κυνήγι θησαυρού

αρχίζει στην εκκλησία

την Πρωτομαγιά να είστε όλοι εκεί

δεν δέχομαι απουσία!

Η νονά μου η καλή

στοιχεία θα σας δώσει

μα πριν από αυτό

καλά θα με λαδώσει!

Ο πειρατής θα είμαι εγώ

και θησαυρός το όνομά μου

Θωμάς θα είναι αυτό

μου το πε η μαμά μου!" (ή το λέω από την καρδιά μου)

Αυτάααα... Ελπίζω να σου αρέσει κάτι! Αν θέλεις κάτι άλλο, πες μου!

Φιλάκια μανουλίτσες!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και απο μας κοριτσια

πωπωπω τι πολλα που γραψατε δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!

Εμεις πηγαμε στη γιατρο ειμαστε πολυ καλα 9800γρ. και το υψος ειναιι 78 ποντους δεν προσθεσε τπτ στο φαγητο μας...

τρεχω με το σπιτι,ερχονται συχνα και το βλεπουν οποτε ειμαι στη τσιτα...

Μαριλινα μου δεν ηθελε να το σταματησω αλλα να εγινε στεναχωρεθηκα πολυ...

Λινεαλ καλοταξιδο το αμαξι και τελειομηνη εγκυμοσυνη στη αδερφουλα σου!!

Τινακι πολυ εμπνευση μπραβο κοπελα μου χαραμιζεσαι χιχιχι!!

εμενα περασε η βαφτιση αλλιως θα σου ελεγα να μου γραψεις και εμενα ενα ποιηματακι!

Λετα περαστικα για τον μπαμπα σου και με το καλο η βαφτιση,εμενα το πακετο βγηκε στα 450 και ολα ηταν σουπερ!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Πώς είστε;

Έχω χάσει μάλλον επεισόδια. Barbie μου σταμάτησες το θηλασμό;Και εγώ σταμάτησα, ή μάλλον ο μπέμπης σταμάτησε να πίνει από εμένα. Ίσως να είχε λιγοστέψει και το γάλα μου. Πάντως τις τελευταίες φορές δεν έπινε ούτε σταγόνα. Πήρες χάπι για να σταματήσεις;

Μαριλίνα με το καλό και τα δύο μυστήρια!! Θα έχεις τα πιο ωραία παρανυφάκια στο γάμο σου είμαι σίγουρη(αν δεν κάνω λάθος θα είναι και ο μεγάλος παρανυφάκι έτσι δεν είναι;):P. Να σου κάνω και μια ερώτηση αν επιτρέπεται βέβαια. Μπορείς να βαφτίσεις το παιδάκι σου χωρίς να έχεις κάνει θρησκευτικό γάμο; Είναι θέμα ενορίας γιατί εμένα εδώ το απέκλεισε ο παπάς( και βασικά όχι μόνο εδώ αλλά και σε πολλές άλλες εκκλησίες).

Κατά τα άλλα εμείς περνάμε μια ιωσούλα όπως φαίνεται. Από το Σάββατο ο μπέμπης μου έχει πυρετό , έως 39. Μιλήσαμε με τον παιδίατρο και του δίνω τα κλασικά αντιπυρετικά. Μου είπε αν συνεχιστεί και σήμερα, τότε αύρια θα τον πάμε στο ιατρείο του να τον εξετάσει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην είναι κάτι πιο σοβαρό. Πρώτη φορά αρρωσταίνει και είναι σαν κοτοπουλάκι το μωράκι μου, ειδικά τα απογεύματα. Τότε είναι που ανεβάζει και τον πυρετό. Μακάρι σήμερα να μην επαναληφθεί το ίδιο!

Αυτά προς το παρόν φιλενάδες! Φιλιά πολλά και καλό μας απόγευμα!

Lineal δεν σχολιάζω, απλά αυτό για σένα!!!!:

"Λιτσάκι με φωνάζουν

και είμαι μια μαμά,

τα νεύρα μου τα σπάζουν

όλοι με την σειρά!

Τον άντρα μου θα δείρω

αυτό έχω σκοπό

και δεν θα ησυχάσω

αν δεν σας το πω!

Μα αύριο αγκαλίτσα

θα είμαστε μαζί

γιατί χωρίς αγάπη

δεν βγαίνει η ζωη...!"

Τι έγραψα πάλι η άτιμη!!!:tongue::tongue:

Καληνύχτα και ήρεμαααα

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλα ε εριξα πολυ γελιο εε!!!

τελειο θα το διαβασω στον αντραμ!!!

αχαχαχαχαχαχα

να σαι καλα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!

Τινάκι,

ζωγραφίζεις!!! Αγχώθηκα, πρέπει να αρχίσω να κανονίζω τα της βάφτισης!!

Μαριλίνα με το καλό και τα δύο μυστήρια!! Θα έχεις τα πιο ωραία παρανυφάκια στο γάμο σου είμαι σίγουρη(αν δεν κάνω λάθος θα είναι και ο μεγάλος παρανυφάκι έτσι δεν είναι;):P. Να σου κάνω και μια ερώτηση αν επιτρέπεται βέβαια. Μπορείς να βαφτίσεις το παιδάκι σου χωρίς να έχεις κάνει θρησκευτικό γάμο; Είναι θέμα ενορίας γιατί εμένα εδώ το απέκλεισε ο παπάς( και βασικά όχι μόνο εδώ αλλά και σε πολλές άλλες εκκλησίες).

Εννοείται θα έχω και τα δύο μου παιδάκια παρανυφάκια!!!

Όσο για τη βάφτιση χωρις θρησκευτικό γάμο, μια χαρά είχαμε βαφτίσει τον μεγάλο μας. Είχα ρωτήσει στην εκκλησία, βέβαια, όταν πήγαμε να την κλείσουμε, για να είμαστε σίγουροι.

Έχω ακούσει ότι από ένα σημείο κι έπειτα (γιατί κι αυτό το είχαμε κάνει το 2007) απαγορευόταν να γίνεις νονός με πολιτικό γάμο. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

Περαστικά στο νινί σου!! Την περάσαμε κι εμείς αυτή την ίωση.

Τα νέα μας: Τίποτα το συγκλονιστικό. Η οργάνωση του σπιτιού καλά προχωράει!!! Εάν γλιτώσω 30? την εβδομάδα καλά θα είναι!!!

Ακούω κάτι γατσουλιτά... φεύγω να δω τι κάνει το νινί μου!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια; Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας! :) Εγώ πλένω πλένω πλένω τα δωράκια μας και στο σπίτι γίνεται ακόμα χαμός από τη βάφτιση. Ελπίζω σήμερα να τελειώσω με τις δουλειές...

Λέτα, κι εμάς 500? βγήκε.

Αφροδίτη την είπαμε τη μικρούλα μας. :D

Τινάκι, καλά να περάσεις με την κουμπάρα σου!

barbie, μεγαλώσετε πολύ! Μπράβο!

Ελεάννα, περαστικά στο μικρούλη σου! Να γίνει γρήγορα καλά!

Μαριλίνα όσα γλιτώνεις καλά είναι!;)

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

συγνωμη για το χθεσινο μικροοοο μνμ,μολις πηγα να γραψω κι αλλα,καπουτ η συνδεση:(

τιτουλα να σε ζησει η μικρουλα και το ονομα καλα ε...υπεροχο.

σημερα παιρνω σε κειτερινγκ για να κλεισω αλλα με φανηκαν ακριβουτσικα.

θα παρω και σε εστιατορια να δω που μας συμφερει.

εδω σερρες τα πακετα βαφτισης ξεκιναν απο 290 με 300 και οσο παν ανεβαινουν.

πρεπει να κλεισω και γω γιατι αγχωθηκα.

το δοντακι του μικρου βγηκε παραπανω και μαλλον τον ποναει και κλαιει σημερα περισσοτερο...

ααα επισης ο μικρος ανακαλυψε τι εχει εκει κατω;)

οταν τον ξεντυνω να τον αλλαξω εκει παει το χερακι του και φαινεται του αρεσει,γαργαλιεται και σκαει να γελαει!!!

αιντε και εις ανωτερα

χαχαχαχαχαχαχαχ

κοριτσια τα λεμε φιλια πολλα!!!

1zNmp2.png

Kαλησπέρα μανούλες!

Τινάκι είσαι μεγάλο ταλέντο, καλά θα ήταν να ασχοληθείς και επαγγελματικά με αυτά!

Λετα, περαστικά στον μπαμπάκα!

Μπαρμπι, το μωρουλίνι σου είναι σούπερ!

Μαριλίνα, σε ζηλεύω θα έχεις τα καλύτερα παρανυφάκια του κόσμου, τα παιδάκια σου!

Ελεάννα, περαστικά στον μπεμπούλη!

Τιτούλα, τί ωραίο όνομα!

Λινεαλ, μου θύμησες το γιο μου και κείνος άρχισε και το τράβαγε και φοβόμουν θα το ξεριζώσει και έσκαγε στα γέλια. Είχα ρωτήσει και τη γιατρό και μου είχε πει αυτό ακριβώς, ότι το ανακάλυψε, από τόσο νωρίς; είχα πει εγώ. Δεν το περίμενα...Άντρες παιδί μου, χιχιχι!

Κορίτσια, για να καταλάβω, όταν λέτε πακέτα βάφτισης, τί περιλαμβάνουν; Προσκλήσεις και μπομπονιέρες; Για να συγκρίνω τιμές όταν αρχίσω να ψάχνω και αυτά...

Δεν θα το πιστέψετε! Ο αντρούλης μου έκανε έκπληξη για το τριήμερο! Έκλεισε ένα ταξίδι στη Βενετία! Αύριο θα πάω κομμωτήριο να σουλουπωθώ λίγο. Ελπίζω να περάσουμε καλά, αν και ανησυχώ για τα παιδιά, θα τα κρατήσουν οι δικοί μου, όμως η μπεμπίτα μου δεν έχει κοιμηθεί ποτέ σε άλλο σπίτι το βράδυ. Εύχομαι να μην υπάρξει πρόβλημα...

Φιλάκια κοριτσάκια μου!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Τι κάνετε γλυκες μανουλίτσες, καλησπέρα! Πως πάνε τα κέφια; Εγω εδώ λίγο πριν παω να ξεραθώ είπα να δω τα νέα σας!!!

Carrie ουααααααουουουου φανταστική εκπληξη!!! Καλά να περάσετε!!!!

Lineal πολύ φάση έχει ο μπομπιρούλης! ανακάλυψε τα προσόντα του!!! Κι η μπέμπα που δεν εχει τίποτα προεξέχον ;) με "βοηθάει" να βάλουμε κρέμα και γελάει πονηρά!!! Θα μας τρελάνουν δεν πάει άλλο!!!

Titoula και πάλι να σας ζήσει η μπουμπούκα σας, η Αφροδίτη σας! Μα τι όμορφο όνομα!!!!! Στο ψάξιμο είμαι ακόμα για βαπτιστικά! Θα πάω σε ακόμα ένα μαγαζί και μετά θα αποφασίσω! όσο κοιτάω τόσο μπερδευομαι!!!

Ελεάννα περαστικά σας! Είναι καλύτερα το μικρούλι;

barbie κορίτσαρος η μπέμπα!!! Να τη χαίρεστε!!!

Tinaki μου καλά... δεν σχολιάζω το πόοοοοοσο εύκολα κάνεις τα λόγια ποιήματα..... φιλάκια!!!

Leta μια χαρά τιμή μου φαίνεται για το πακέτο σας! Εγώ σε τρία μαγαζιά βρήκα τις εξής τιμές: 550 - 700 -750!!! Βρε μήπως έχω ακριβά γούστα;;;; Μάλλον είπαμε με την κουμπάρα να κάνω μόνη μου και τα μαρτυρικά το κουτί και την λαμπάδα για να μας έρθουν πιο φθηνά και να της πάρει ένα καλύτερο σταυρό που θέλει.

αυτά τα ολίγα σχόλια... αύριο έχω γενική! όχι μόνη μου με γυναίκα... άντε να δούμε ποια θα κουραστεί πιο πολύ πάλι!!! Φιλάκια πολλάαααααα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!

Κάρι,

τέλεια έκπληξη!!! Αχ, εμένα ο πύργος του Άιφελ θα μείνει άπιαστο όνειρο... δεν πειράζει, περιμένω να με πάει ο γιος μου...

Τιτούλα,

απίθανο το Αφροδίτη. Υπάρχει στην οικογένεια το όνομα ή απλά σας άρεσε;;

Λινεάλ,

από ότι φαίνεται από μωρά σκέφτονται και με τα δύο κεφάλια... θυμάμαι και από τον γιο μου, όντως έχει πλάκα όταν το τραβάνε κλπ...

Κοριτσάκια, είχα πάει βόλτα στην Αγ. Μάρκου και είχα βρει πακέτα βαφτιστικών που μου άρεσαν και πάρα πολύ (φορεματάκια με φρου φρου, κουτάκια μέχρι και κουνιστό αλογάκι) με 250?. Μου άρεσαν τόσο πολυ που το είπα και στον νονό.

Εχθές πήγαμε επίσκεψη στον αδελφό του άντρα μου, που έχει δύο κοριτσάκια. Ξετρελάθηκε η μπεμπούλα μας με τα παιδάκια. Σε κάποια φάση ετρωγαν τοστάκια. Καθόντουσαν στον καναπέ και η μπέμπα ήτανε στη μέση. Η καημένη, να ξερογλύφεται, να κοιτάει μία το ένα μία το άλλο, να απλώνει χεράκι να το πάρει. Λυθύκαμε στα γέλια!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

carrie, το πακέτο βάφτισης περιλαμβάνει ό,τι παίρνει ο νονός εκτός από το σταυρό φυσικά. Ρούχα, παπούτσια, κουτί, λαμπάδα, μαρτυρικά, λαδόπανα-πετσέτες δε νομίζω να ξεχνάω κάτι άλλο.

Τι ωραία έκπληξη σου έκανε ο άντρας σου! Τέλεια θα περάσετε!!

FilioPi, 750 πολλά μου φαίνονται, εμείς τα πήραμε 500 και επειδή ήταν Μάρτιος είχαμε πάρει και γουνίτσα από πάνω και πέρσυ που βαφτίσαμε ένα κοριτσάκι η μαμά της μας είχε βρει το πακέτο με 450 περίπου.

Μαριλίνα, το όνομα το διαλέξαμε γιατί μας άρεσε, δεν υπάρχει στην οικογένεια.;) Καλά η μπέμπα σου όλα τα λεφτά!! χαχαχαχα!!!

Λοιπόν, πήρα τα δείγματα από τις φωτογραφίες της βάφτισης! Κορίτσια δεν υπάρχει όυτε μια φωτογραφία της μικρής με τα βαφτιστικά ρουχαλάκια όπως έχουν όλα τα παιδάκια! Τo φανταζόμουν βέβαια τόσο πολύ που έκλαιγε! Ούτε την ώρα που τη ντύνουμε έχει. Δεν καθότανε, σπάραζε το καημένο! Μόνο να κοιμάται στην αγκαλιά μου κι έτσι που φοράει και του γουνάκι της είναι σα γατάκι. Σας εύχομαι τα δικά σας να κλάψουν όσο λιγότερο γίνεται!!!

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλα ε εριξα πολυ γελιο εε!!!

τελειο θα το διαβασω στον αντραμ!!!

αχαχαχαχαχαχα

να σαι καλα!

Lineal μου τι έγινε, το είπες στον άντρα σου???:lol: Με το τραπέζι καταλήξατε τελικά?

Εμείς το σκεφτόμαστε ακόμα αν θα κάνουμε. Αν κάνουμε τραπέζι δεν θα πάμε διακοπές και έχουμε να πάμε διακοπές από το 2007... Κουράστικα πια! Θέλω να ξεσκάσουμε λίγο κι έτσι τώρα τα έχουμε βάλει στην "ζυγαριά"...

Μαριλίνα είναι να τα φας όταν κάνουν κάτι τέτοια τα μικρά!!

Συμπεθερούλα πως πήγε η γενική?? Ουφ! Αυτές οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!

Barbie μπορεί να πέρασε η βάφτιση, αλλά έχουμε μπροστά γενέθλια, πάρτι!!! Θα σου γράψω τότε ποιηματάκι!! Πω πω! Σωστός κορίτσαρος η μικρή σου!!! Να την χαίρεστε!!

Ελεάννα είναι καλύτερα ο μπέμπης σου??

Carrie τι τέλεια έκπληξη!!!!!!!!!! Ζηλεύωωωωω!!! Καλά να περάσετε!!!!!

Όσο για τα ποιηματάκια και τις χειροτεχνιές μου, σ'ευχαριστώ! Μπορεί κάποια στιγμή να το τολμήσω!

Titoula Αφροδίτη ε?? Πολύ ωραίο και δεν το ακούμε συχνά! Και πάλι να σας ζήσει!! Τόσο πολύ έκλαψε το καημένο ε?? Κρίμα το πουλάκι μου...

Εμείς κοριτσάκια γενικά καλά! Σήμερα όλο το πρωι έφτιαχνα χάρτινες βαρκούλες για την βάπτιση! Ευτυχώς τελικά που ξεκίνησα πολύ νωρίς, γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα να φτιάξω και θέλουν τον χρόνο τους!

Ο μικρός έχει αρχίσει ένα καινούργιο σκηνικό που με δυσκολεύει αρκετά, δεν θέλει καθόλου την αλλαξιέρα!!!:rolleyes: Δεν προλαβαίνω να τον ακουμπήσω και αρχίζει τις φωνές και με τραβάει για να σηκωθεί!! Πολύ ζόρικος μου βγήκε και νομίζω πως βρήκα τον μάστορά μου, γιατί μέχρι τώρα εγώ ήμουν η ζόρικη!:lol::lol:

Αυτά μανουλίτσες!!! Καληνύχτααααα!

tinaki του το διαβασα και γελουσε,με λεει "ωραια βγαζεις τα χαιρια μας παραεξω"

σιγα μωρε,του λεω,αν δε το διασκεδασουμε θα μας πλακωσει...

τεσπα.

δε καταληξαμε με το τραπεζι,ρωτησα σε ενα κειτερινγκ με ειπαν για 450 ευρω.

μια χαρα η τιμη και θα χει καναπεδακια κρασακι και αναφυκτικα,λιγα και καλα.

θα ρωτησω ομως και σε ταβερνα να μη λεει ο συζυγος.

σημερα ο μικρος απο το πρωι γκρινια γκρινια γκρινια.

ηθελε συνεχεια αγκαλια και δε μπορεσα να βγωγια ψωνια το πρωι και οταν ησυχασε γυρω στις 12.30 πηγαμε σουπερ μαρκετ και αγορασα κατι ριχταρια για το καινουριο μας καναπε.

ειχαμε εναν αντικα κατασκισμενο και εδεησαμε να παρουμε ενα διθεσιο τριθεσιο σαλονι.

τεσπα.

ο μικρος κοιμηθηκε στο καροτσι και ακομα κοιμαται.εμ κουραστηκε ο πασας,εγω να δουμε ποτε θα ξεκουραστω,που δε μπορεσα να κοιμηθω απο το πρωι και ηθελα να κανω και καθαριοτητα,αυριο ειναι η γιορτη μου και θα τραβηξω ζορι.

αυριο θα καθαρισω ως φαινεται.

κατα ταλλα ολα καλα,ο μικρος βασανιζεται με το δοντι και τινακι και μενα οποτε τον βαζω να τον αλλαξω με ριχνει κατι κλωτσιες...αλλο πραγμα.

οταν τον ξεντυνω χαιρεται,οταν παω να τον ντυσω κλωτσαει σα γαιδουρι.

πως με ποναει...

εμ καλοκαιρινο μηνα γεννηθηκε,εχει το γδυσιμο στο αιμα του,αντε να ρθει το καλοκαιρακι να τον εχω γυμνουλι να δαγκωνω και γω λιγακι!:)

1zNmp2.png

γεια σας κοριτσακια μου.....

τιτουλα ειναι παρα πολυ ωραιο το αφροδιτη.......αχ θα καψει καρδιες μονο με το ονομα...

carrie φανταστικη εκπληξη....να μην πω οτι ζηλευω ζηλευω και πρασινιζω χιχιχιχιχιιχ

και εμεις ανακαλυψαμε το πουλακι μου και το τραβαει τοσο πολυ και απορω δεν ποναει????????

επισης μπουσουλησαμε ναι ναι ναι.....εχει πολυ γελιο.....

χθες κοριτσακια αφησα τον μικρουλη στον αντρα και πηγα για ποτακι με κοριτσακια(μανουλες και αυτες)..το ξενυχτησα παλι και κοιμηθηκα στις 2.......ηταν πολυ ωραια....βεβαια ειμαι κομματια σημερα αλλα δεν βαριεσαι....

σε λιγο εχω ραντεβου με την διατολογα αντε να δω......και μετα θα παω στην αγορα για προσκλητηρια και μπομπονιερες.....

σας φιλω και τα λεμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μετά από πολυυυυυυυ καιρό επικοινωνώ και παλί μαζί σας. Όσο ήμουν σπίτι με την άδεια τοκετού δεν μπορούσα να μπω στο internet και γι΄αυτό δεν ξέρω τι έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες. Τώρα όμως που επέστρεψα θα προσπαθήσω σιγά-σιγά να διαβάσω τα νέα σας.

Το μόνο που πρόλαβα να δω είναι πως όλες είμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας των βαπτήσεων των παιδιών μας και εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά, τα παιδάκια μας να είναι γερά και ευλογημένα και να κλάψουν όσο το δυνατό πιο λίγο την ώρα της μεγάλης βουτιάς!

Τον μικρό μας τον βαπτίζουμε στις 15/5 και το Σάββατο που μας πέρασε έκλεισα τα προσκλητήρια ενώ για τις μπομπονιέρες έχω κάνει μία έρευνα αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμη μέχρι τις αρχές του Απρίλη.

Ο μπεμπάκος μου μπήκε αισίως στις 17 του μηνός στον ένατο μήνα, ζυγίζει 9 κιλά, είναι 64 πόντους ψηλός και δοντάκι ακόμα δεν έχει σκάσει. Βέβαια τα ούλα του είναι πρησμένα και τον τρώνε πολύ ώρες-ώρες αλλά κάνουμε υπομονή γιατί αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αυτά για την ώρα, χαίρομαι πολύ που επανήλθα. Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...