Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

FilioPi, μεγαλώσατε κι εσείς! Μπράβο στη μικρούλα σου! Για τις εξετάσεις που λες για σίδηρο δεν ξέρω τίποτα.

tinaki, τι ωραία τα ποιηματάκια σου!!! Μεγάλο ταλέντο:!:

lineal, δεν πειράζει που δεν είσαι έγκυος, θα τύχει αν το θέλεις!

barbie27, χαίρομαι που είστε όλοι καλά. Περιμένουμε νέα από το γιατρό.

Μαριλίνα, περαστικά σας! Υπομονή με την πεθερά και απόλαυσε το διπλό κρεβάτι! ;)

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι με τη βάφτιση. Σήμερα θα πάρουμε τις μπομπονιέρες και τα βαφτιστικά. Αύριο έρχονται κι οι κουμπάροι μας από Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να μην κλάψει πολύ η μικρούλα μου!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!:D

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια.....

τιτουλα με το καλο η βαφτιση......περιμενουμε νεα

lineal δεν πειραζει που δεν εισαι εγκυος θα μεινεις συντομα αρκει να χρησιμοποιησεις εκει την γνωστη μεθοδο αποτριχωσης με τη ζαχαρη....χιχιχιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τινακι καλε και εγω θελω ποιηματακι.....μονο για τις αλλες θα γραφεις?????μπου.....παντως εχεις ταλεντο.....

λοιπον κοριτσακια ο μπαμπακας μου σημερα εκανε μια επεμβαση αλλα ολα πηγαν καλα ευτυχως και δοξα το θεω.....

σας καληνυχτιζω.......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Να 'μαι πάλι εδώ εγώ...

Titoula σ'ευχαριστώ πολύ!! Με το καλό, με το καλό μεθαύριο!!!!!! Περιμένουμε τα νεα σου!!

Λετάκι μου φυσικά και θα σου γράψω ποιηματάκι!! Πες μου όμως κανα στοιχείο για να πιαστώ! Ας πουμε αν θα έχει κάποιο θέμα η βάπτιση, αν του έχετε κάποιο χαϊδευτικό και τι νονούς θα έχει (άντρα, γυναίκα και τα δύο..) ή ότι άλλο εσύ νομίζεις! Και ελπίζω να μην με εγκαταλήψει τώρα η έμπνευση! χιχιχι! Πότε είπαμε θα τον βαφτίσετε??

Περαστικά για τον μπαμπάκα σου, ελπίζω να μην ήταν τίποτα πολύ σοβαρό!!

Σε λίγο θα σας βάλω ένα δείγμα από το προσκλητήριό μας και από την μπομπονιέρα των μεγάλων!

Η μπομπονιέρα των μεγάλων

002jdy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Και από λίγο πιο κοντά...

003edw.jpg

Και το προσκλητήριό μας, που είναι κορνίζα βαμμένη και στολισμένη από εμένα..

013pp.jpg

Περιμένω τις εντυπώσεις σας...

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!

marilina ειναι 1,50 ευρω το κομματι,νταξει ειναι τσιμπημενο λιγακι;)

τινακι πολυ ομορφη μπονμπονιερα!!!

σημερα κλεισαμε αυτοκινητο το skoda octavia5 και επιτελους θα εχουμε καινουριο αυτοκινητο,μιας και αυτο που εχουμε τωρα το ειχε παρει ο αντρας μου μεταχειρισμενο το 1996,μοντελο του 1992 και ηταν αστα να πανε...

τωρα τουλαχιστον θα βαζουμε το μωρο με ασφαλεια στο αμαξι και θα μετακινουμαστε καλυτερα.

και ενα αλλο νεο...

η αδελφουλα μου ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια γιατι ψιλοταλαιπωρηθηκαν και αγχωθηκαν και τωρα στο 3ο χρονο-2μιση δηλ-το επιασαν το μπεμπε και με φυσιολογικο τροπο,γιατι ειχαν κανει και σπερματεγχυσεις και τωρα σκεφτονταν και εξωσωματικη.

ειναι καπου στις 25 μερες και ειναι λιγο νωρις.

η χοριακη ηταν στις 9.000 και κατι.

θα δουν το γυναικολογο εκτακτως τη κυριακη και ανυπομονουν και φυσικα και γω μαζι.

ειμαι τοοοοοοοοοοοοοσο χαρουμενη δε μπορω να περιγραψω...

αυτα τα υπεροχα νεα!

σε λιγο πηγαινω δουλεια και αυτο το σαββατο θα δουλεψω το πρωι.

μας ειπαν ποια θελει να δουλεψει και δεν εχασα ευκαιρια...το μεροκαματο να βγαινει:)

φιλακια κοριτσια:))))))))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σαααααςςς!!!! Τι κάνετε; Σε κλίμα βαπτίσεων έχει μπει το καφέ μας τι καλά!!! Τιτούλα αύριο βαπτίζεστε!!! Με το καλό, καλοφωτισμένο το νινί και χωρίς καθόλου κλαματάκια!!!

Καλημέρα μανούλες!!

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό!!

Συμπεθέρααααα!! Κατάλαβα ότι θέλεις το προσκλητήριό σας να είναι απλό και περιεκτικό, αλλά χθες μόλις ξάπλωσα μου ήρθε ένα ποιηματάκι και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην στο γράψω!!

Με θέμα την Χιονάτη!

"Είμαι ένα κοριτσάκι

όμορφο και ροδαλό,

Χιονάτη με φωνάζουν

άλλο δεν μπορώ! (ή δεν είναι πια σωστό!)

Θέλω όνομα ν' αποκτήσω

να γίνω χριστιανή

βουτιά στην κολυμπήθρα

να μου κάνουν οι νονοί

Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ

ζήτησα από τους νάνους

πρόσκληση να φτιάξουν

για μικρούς μα και μεγάλους!"

ή στο δεύτερο στιχάκι μπορεί να μπει αυτό:

"Ήρθε η ώρα να βαπτιστώ

να γίνω χριστιανή

όνομα να μου δώσουν

οι καλοί μου οι νονοί"

Αυτάααα

Ευχαριστώ πάαααααααααααααρααααα πολύ είναι πάρα πολύ ωραίο!!!! Για το θέμα βέβαια δεν έχω καταλήξει σίγουρα γιατί τα βαπτιστικά που βλέπω με βγάζουν off topic αλλά με δύο μετατροπές νομίζω θα είναι πολύ ωραίο το ποιηματάκι! Δηλαδή λέω να βάλω αντί χιονάτη μπεμπούλα... αλλά με την τρίτη στροφή;;;:rolleyes:

φιλιοπι για τις εξετασεις αυτες δε μας ειπε ακομα τπτ.

θυροειδη για το παιδι;

για ποιο λογο δε καταλαβα.

μπορει να μας τις βαλει τον αλλο μηνα που μπαινει 9ο...

Στον 9ο μας είπε τις κάνουν για να δουν τον σίδηρο από ότι κατάλαβα.... αλλά τις επιπλέον για το θυροειδή θα τις κάνουμε επειδή μου παρουσιάστηκε εμένα, να δούμε για κληρονομικότητα! πάλι κλάματα δηλάδη το πουλάκι μου!!!:-(

σημερα κλεισαμε αυτοκινητο το skoda octavia5 και επιτελους θα εχουμε καινουριο αυτοκινητο,μιας και αυτο που εχουμε τωρα το ειχε παρει ο αντρας μου μεταχειρισμενο το 1996,μοντελο του 1992 και ηταν αστα να πανε...

τωρα τουλαχιστον θα βαζουμε το μωρο με ασφαλεια στο αμαξι και θα μετακινουμαστε καλυτερα.

και ενα αλλο νεο...

Καλοτάξιδο το αμαξάκι σας καιαιαιαιαι συγχαρητήρια για την αδερφούλα σου!!! Πραγματικά υπέροχα νέα!!!! Με το καλό,να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να σας κάνει ένα όμορφο ξαδερφάκι!!!

Κορίτσα μου σας αφήνω ...αύριο παώ με την κουμπάρα μας για βαπτιστικά μας και μπομπονιέρες της μιας και το αποφάσισε θα τον πάρει τον νονό μας!!!! :D Φιλάκια πολλάααααα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρααααααα!!!

Τι ωραίο καιρό που έχει πάλι σήμερα!! Μακάρι να συνεχιζόταν έτσι!! (Θα γλιτώναμε και τα λεφτά για την θέρμανση!!:mrgreen::lol::lol:)

Lineal τι υπέροχα νέα!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια καταρχήν για την αδελφούλα σου!!!! Εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά και σε μερικούς μήνες να κρατά ένα (γιατί οχι και δύο;)) υγιέστατο μωράκι!!!!!!!!!!

Καλοτάξιδο και από εμένα το καινούργιο τουτού!!! Εύχομαι να σας πάει πολλές ευτυχισμένες οικογενειακές εκδρομές!!!

Συμπεθέρα μου όταν στεναχωριέσαι για τις εξετάσεις, να σκέφτεσαι ότι είναι κάτι μικρό, μπροστά στο μεγάλο καλό της υγείας της!!

Για το ποίημα, δεν πειράζει που δεν ταιριάζει, θα φτιάξουμε άλλο! Βρες εσύ το θέμα και κάτι θα κάνουμε!!

Το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει ως εξής:

"Είμαι ένα κοριτσάκι

όμορφο και ροδαλό,

μπεμπούλα με φωνάζουν

άλλο δεν μπορώ!

Θέλω όνομα ν' αποκτήσω

να γίνω χριστιανή,

βουτιά στην κολυμπήθρα

να μου κάνουν οι νονοί!

Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ

κάλεσμα σας κάνω,

να είστε όλοι εκεί

γιατί θα σας τρελάνω!!" (ή θα σας γλυκάνω)

Καλή βολτούλα σήμερα!!!!

Εγώ περιμένω αύριο την παιδική μου φίλη και κουμπάρα μου(μας πάντρεψε) με τον αρραβωνιαστικό της και είμαι πολύ χαρούμενη!!

Σε όλα τα κορίτσια καλό Σ/Κ!!!!

Φιλάκια!!

Τι κάνετε? Εγω μετά απο πολύ καιρό απουσίας λόγω υγείας τώρα επανήλθα! Διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω. 1 Μαϊου έχουμε και εμείς την βάπτιση.

Θέλω και εγώ ποιηματάκι για το προσκλητήριο!!!!!! Στεφανάκο θα τον πούμε τον μπεμπάκο!

iWgPp3.png

Μαιρούλα χαίρομαι που βλέπω μηνυμά σου!! Ελπίζω να είσαι καλά τώρα πια! Τι σε ταλαιπώρησε τοσο βρε κοριτσάκι...? Έβλεπα τον γιο σου στο fb τις προάλες και χαιρόμουν που μεγαλώνουν έτσι τα μωράκια μας!!!

Λοιπόν κι ενώ προσπαθούσα να σου φτιάξω ποιηματάκι τελικά μου βγήκαν δύο!

1)"Με αγάπη ήρθα στη ζωή

με αγάπη μεγαλώνω

μα θέλω κι ένα όνομα

εγώ σας το δηλώνω!

Χριστιανόπουλο να γίνω

με όνομα τρανό

Στέφανο θα με πούνε

σας το μαρτυρώ! (ή ομολογώ)

Στην εκκλησιά όλοι ελάτε

την Πρωτομαγιά

να δείτε ένα λουλούδι

με σπάνια ομορφιά!" (ή με την πιο χρυσή καρδιά)

2)"Μαγιάτικο λουλούδι

είναι η ομορφιά μου

μα θέλω κι ένα όνομα

για την αφεντιά μου!

Πρόσκληση σας στέλνω

γιατί θα βαπτιστώ,

χριστιανόπουλο θα γίνω

με όνομα τρανό!

Στέφανο θα με πούνε

σας το μαρτυρώ,

μα πρέπει να το ακούσετε

κι από τον νονό!" (ή και μέσα στον ναό)

Αυτάααα... Προσπάθησα να βάλω ότι στοιχεία μου έδωσες... Ελπίζω να σου αρέσει κάτι...

χαχαχαχαχ

τινακι τι να πω εισαι εξπερ πια...!!!

πως τα ξεπετας ετσι βρε τα ποιηματακια;;;

μπραβο!!!!

σημερα εχω τοσα πολλα νευρα με τον αντρα μου δηλ ευχαριστως θα τον εδερνα...δηλ ειμαι ηφαιστειο και αν εκραγω δε ξερω και γω τι θα γινει.

πηγαμε στη πεθερα και ο κυριος μετα το φαγητο πηγε για καφεδακι κι εγω στο σπιτι.

βεβαια αυτο δε με πειραξε,το θεμα ειναι οτι αργησε τοσο πολυ,εγω κουρασμενη γιατι σημερα το πρωι πηγα στη δουλεια εκτακτως και ο μικρος επισης κουραστηκε και γκρινιαζε.

θεε μου τα νευρα μου.

τον εχω στη μπουκα και δε μου γλιτωνει με τπτ.

και παλι αν δε τον επαιρνα τηλ παλι δε θα γυριζε σπιτι το ρεμαλι,ενω εγω λιγο να αργησω στη δουλεια κανει παραπονα.

αχ αχ αχ,εχε χαρη που δε θελω να φωναζω στο μωρο μπροστα,αχ τα νευρα μου αχ.

τι να σπασω να ξεσπασω;;;

τινακι θα γραψω και γω ποιηματακι για τα νευρα μου.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Lineal δεν σχολιάζω, απλά αυτό για σένα!!!!:

"Λιτσάκι με φωνάζουν

και είμαι μια μαμά,

τα νεύρα μου τα σπάζουν

όλοι με την σειρά!

Τον άντρα μου θα δείρω

αυτό έχω σκοπό

και δεν θα ησυχάσω

αν δεν σας το πω!

Μα αύριο αγκαλίτσα

θα είμαστε μαζί

γιατί χωρίς αγάπη

δεν βγαίνει η ζωη...!"

Τι έγραψα πάλι η άτιμη!!!:tongue::tongue:

Καληνύχτα και ήρεμαααα

Kαλησπέρα κοριτσάκια! Σήμερα πήγαμε αυθημερόν στο εξοχικό μας (κοντά στην Επίδαυρο), ωραία ήταν αλλά είμαι πτώμα!

Τιτούλα πρέπει να βαφτιστήκατε σήμερα! Να σου ζήσει!

Τινάκι, απίστευτες μπομπονιέρες-προσκλητήριο, όσο για το πηγαίο ταλέντο...προσκυνώ!

Λινεαλ καλοτάξιδο το αυτοκίνητο και συγχαρητήρια για την αδελφούλα! Θα έχει και ξαδελφάκι κοντινό στην ηλικία ο μπέμπης σου! Όσο για το σύζυγο, ε, ηρεμία, όπως λέει και το Τινάκι!

Μαριλίνα, γρήγορα περαστικά, εύχομαι να μην κάτσει πολύ η πεθερά!

Φιλιοπι κορίτσαρος η μπέμπα, μην ανησυχείς για τις εξετάσεις, είμαι σίγουρη πως όλα καλά θα πάνε!

Γειά σου Μαιρη, καλώς ξανάρθες, εύχομαι να είσαι καλά, από τί ταλαιπωρήθηκες;

Κορίτσια μου είμαι πολύ κουρασμένη, πάω για ύπνο, καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

"Είμαι μια μικρή μπουμπού

κι όλοι με φωνάζουνε Γκαντού,

το 'πα χθες κι στην μαμά μου (ή στον μπαμπά μου ή στην οικογένεια μου)

θέλω να άλλαξω τ' όνομά μου!

Μες στην εκκλησιά να μπω

αγκαλιά με τον νονό,

*ονοματάκι να μου δώσει

και ύστερα να με λαδώσει!"

ή

*να έχω πια ονοματάκι

μιας και είμαι κοριτσάκι

ή

*να έχω ένα ονοματάκι

δεν πια κανά μωράκι!

Επίσης αν θέλεις να είναι και για το γάμο, μπορείς να βάλεις στο τέλος και το παρακάτω τετράστιχο:

"Μα πριν γίνουν όλα αυτά

έκπληξη θα κάνω, στο μπαμπά και τη μαμά,

στεφάνι στο κεφάλι θα βάλουν με τιμή

και βέρα θα φορέσουν στο χέρι το δεξί!"

Αυτά για την ώρα! Αν σκεφτώ και τίποτα άλλο θα στο γράψω!

Απίθανο!!!! Μου έφτιαξες τη μέρα πρωί πρωί. Είδα ότι και παρακάτω έγραψες κι άλλα, οπότε, θα κάνω μία σύμπτυξη, ένα κάτι... ξέρεις, θα βάλω κι εγώ το χεράκι μου!!!!! Στον γιο μου το είχα γράψει μαζί με την νονά του, οπότε ήθελα κάτι τέτοιο και για την κόρη μου!!!

Επίσης, προσκυνώ για τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια... δεν έχω κανένα ταλέντο σε αυτά!!!

Καλοτάξιδο λινεάλ μου!!!

και ενα αλλο νεο...

Αυτό είναι υπέροχο!!!! Θυμάμαι που στεναχωριόσουν και που προσπαθούσαν με σπερματεγχύσεις κλπ. Μπράβο!!! Να έχει μία υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Μαίρη,

καλώς μας ήρθες πίσω!!!!

Τιτούλα,

περιμένουμε νέα για τη βάφτιση!!!

Και τώρα τα δικά μας: Έ-ε-εφυγε. Εχθές μαζί με τον άντρα μου που την πήγε στο χωριό. Είμαι μόνη με τα τέκνα μου και πολύ το χαίρομαι!!! Εχθές πήγα με τον μεγάλο, την φίλη του και τους γονείς της στο Αλού φαν παρκ και το καταχαρήκαμε.

Επίσης, έγκυος είναι και η κοπέλα που μου καθάριζε το σπίτι, οπότε... έμεινα χωρίς γυναίκα. Δεν ξέρω τι να κάνω: Από τη μία θέλω να βρω, από την άλλη σκέφτομαι και τα λεφτά και το γεγονός ότι την προηγούμενη την ήξερα και την εμπιστευόμουνα. Τώρα, μία γυναίκα που θα την ξέρω δύο μήνες, πως θα την αφήσω μόνη της σπίτι από τον Σεπτέμβρη;; Οπότε, προσπαθώ να το φέρω σε λογαρισμό μόνη μου, και να το οργανώσω, γιατί είμαι πολύ ακατάστατη και ανοργάνωτη!!!

Για την ακρίβεια σκεφτόμουνα: Όσα παίρνει το μήνα, τόσα χρειαζόμαστε περίπου για την συντήρηση του εξοχικού μας. Οπότε... προτιμώ το εξοχικό.

Αυτά.

Κλαίει η μικρή...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!

Βαφτιστήκαμεεεεεεε!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

Αχ κοριτσάκια έκλαψε πάρα πολύ το μωράκι μου :cry: και δεν κρατήθηκα έκλαιγα κι εγώ μαζί της :(. Το καημένο όταν τελειώσαμε και μας χαιρετούσαν κι ενώ κοιμόταν στην αγκαλιά μου ξυπνούσε με λιγμούς και ξανακοιμόταν. Δε βγάλαμε ούτε μια καλή φωτογραφία μετά τη βάφτιση, μόνο όταν γυρίσαμε σπίτι και ηρέμησε τη βγάλαμε εμείς. Κατά τα άλλα όλα ήταν πολύ ωραία στη βάφτιση, μας έκανε και πολύ καλό καιρό! Ευτυχώς δεν είχαμε τραπέζι μετά, πήγαμε μόνο με τους κουμπάρους και τη μικρή και φάγαμε. Σήμερα θέλει όλο αγκαλίτσες το ζουζουνάκι μου!

Λέτα, περαστικά στο μπαμπά σου κοριτσάκι.

tinaki, το ταλέντο σου δεν περιορίζεται στα ποιηματάκια!!! Τα προσκλητήρια είναι super!!!!

lineal, συγχαρητήρια για την αδελφούλα σου! Με το καλό να έρθει το μωράκι!!! Καλοτάξιδο και το αυτοκίνητο! Και ψυχραιμία κοριτσάκι μου...

FilioPi, βρήκατε βαφτιστικά;

Μαριλίνα, μπράβο που περάσετε ωραία!

Πολλά φιλιά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου........

εμεις κλεισαμε βαφτιστικα χθες....ειμαι πολυ χαρουμενη και μου αρεσαν παρα πολυ.....το θεμα μας οι πειρατες....τωρα μεσα στην εβδομαδα θα κλεισω και μπουμπουνιερες(μαλλον κατι κρεμαστες ξυλινες με πειρατες) και τα προσλητηρια..αληθεια ποσο κλεισατε το πακετο της βαφτισης???εμας βγηκε στην νονα γυρω στο 500....μηπως ειναι ακριβο???εγω λιγο στεναχωρηθηκα...

χθες για πρωτη φορα κοιμηθηκε ο γιοκας μου εκτος σπιτιου στην μαμα μου....βλεπετε ο αντρας μου ηθελε να με παει με μια πολυ καλη παρεα στα μπουζουκια(κουρκουλης-κελεκιδου)..περασαμε παρα πολυ ωραια ..ηταν πολυ καλο το σχημα αλλα τωρα ειμαι κομματια μιας και κοιμηθηκαμε 5.30 το πρωι....πινω το καφεδακι μου τωρα και θα παω να παρω τον μικρο γιατι μου ελειψε παρα πολυ....ειναι περιεργο να γυρνας στο σπιτι και να μην ειναι το μωρο....

\

Λετάκι μου φυσικά και θα σου γράψω ποιηματάκι!! Πες μου όμως κανα στοιχείο για να πιαστώ! Ας πουμε αν θα έχει κάποιο θέμα η βάπτιση, αν του έχετε κάποιο χαϊδευτικό και τι νονούς θα έχει (άντρα, γυναίκα και τα δύο..) ή ότι άλλο εσύ νομίζεις! Και ελπίζω να μην με εγκαταλήψει τώρα η έμπνευση! χιχιχι! Πότε είπαμε θα τον βαφτίσετε??

Περαστικά για τον μπαμπάκα σου, ελπίζω να μην ήταν τίποτα πολύ σοβαρό!!

τον βαφτιζουμε πρωτομαγια μαζι με την carrie....χιχιχιχι:P:p:p:p

το θεμα μας ειναι οι πειρατες και θα τον πουμε θωμα...α και νονα εχουμε.....ευχαριστω για τον μπαμπακα....

Η μπομπονιέρα των μεγάλων

002jdy.jpg

Και από λίγο πιο κοντά...

003edw.jpg

Και το προσκλητήριό μας, που είναι κορνίζα βαμμένη και στολισμένη από εμένα..

013pp.jpg

Περιμένω τις εντυπώσεις σας...

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!

μου αρεσαν παρα πολυ....και πολυ ωραια χρωματα .....με το καλο κοριτσακι...

και ενα αλλο νεο...

καλοταξιδο......καλη επενδυση κανατε....και ο αντρας μου θα εχει σε λιγο καιρο αυτο το αυτοκινητο(ειναι εταιρικο) και το διαλεξε για να εχουμε ενα καλυτερο και μεγαλυτερο...

συγχαρητηρια για την αδερφουλα.....να εχει μια ευκολη εγκυμοσυνη.....

Τι κάνετε? Εγω μετά απο πολύ καιρό απουσίας λόγω υγείας τώρα επανήλθα! Διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω. 1 Μαϊου έχουμε και εμείς την βάπτιση.

Θέλω και εγώ ποιηματάκι για το προσκλητήριο!!!!!! Στεφανάκο θα τον πούμε τον μπεμπάκο!

mairi μου τι κανεις????καλωσορισες πισω....ελπιζω να σε βλεπουμε συχνοτερα και αν μπορεις και θελεις φυσικα πες μας τι σου συνεβη......και να μην σου ξανασυμβει ποτε...

Κοριτσάκια καλημέρα!

Βαφτιστήκαμεεεεεεε!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

Αχ κοριτσάκια έκλαψε πάρα πολύ το μωράκι μου :cry: και δεν κρατήθηκα έκλαιγα κι εγώ μαζί της :(. Το καημένο όταν τελειώσαμε και μας χαιρετούσαν κι ενώ κοιμόταν στην αγκαλιά μου ξυπνούσε με λιγμούς και ξανακοιμόταν. Δε βγάλαμε ούτε μια καλή φωτογραφία μετά τη βάφτιση, μόνο όταν γυρίσαμε σπίτι και ηρέμησε τη βγάλαμε εμείς. Κατά τα άλλα όλα ήταν πολύ ωραία στη βάφτιση, μας έκανε και πολύ καλό καιρό! Ευτυχώς δεν είχαμε τραπέζι μετά, πήγαμε μόνο με τους κουμπάρους και τη μικρή και φάγαμε. Σήμερα θέλει όλο αγκαλίτσες το ζουζουνάκι μου!

καλοφωτιστο να ειναι....να σας ζησει....πως το ειπατε??????

και εγω νομιζω οτι θα κλαιω αμα κλαψει......ευτυχως σας εκανε καλο καιρο γιατι εδω χθες ολη την ωρα εβρεχε....

σας φιλω κοριτσακια....

καλημερα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...