Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Τι μου κάνετε; Πώς περάσατε ΣΚ; Εμείς πολύ ωραία, κάναμε πολλές βολτούλες, πήγαμε και στις κούνιες και η μικρή ξετρελάθηκε.

Πήγαμε κι εμείς στο γιατρό κι ενώ δεν κάναμε εμβόλιο κλαίγαμε συνέχεια!!!! Η μικρή είναι 8100 και 70,5 πόντους.

Lineal, μπράβο ο παίδαρος!!! :o ολόκληρο παιδάκι!!!! Το προσλκητήριο ούτε εγώ μπορώ να το δω.

Λέτα, καλή επιτυχία με τη δίαιτα!

Τινάκι, ωραίο το κειμενάκι σας και το ονοματάκι σας!

barbie, καλά είστε;

Αυτή την εβδομάδα έχω πολλές δουλειές γιατί το Σάββατο έχουμε τη βάφτιση!!!!

Φιλιά κοριτσάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνετε;

Μαριλίνα χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις! Λίγο καθυστερημένα , αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Λίνεαλ βλέπω ο μπέμπης σου είναι παίδαρος! Να σου ζήσει! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

Τζασμίνι τέλεια η ιδέα σου για πάρτι στην παραλία! Με έβαλες και εμένα σε σκέψεις. Μάλλον και εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου:P

Κορίτσια τελικά θα τα κάνω μόνη μου τα προσκλητήρια. Ευτυχώς το μπεμπέκι μου είναι σχετικά ήσυχο ακόμη και έτσι έχω την ευκαιρία(και το κουράγιο) να ασχοληθώ το βραδάκι, αφού κοιμηθεί.

Την προηγούμενη Τετάρτη είχαμε επέτειο γάμου. Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο.Φαί στο σπίτι και το μόνο ξεχωριστό ανοίξαμε κρασάκι και μας ευχηθήκαμε.

Φιλενάδες χτες έκανα αποτρίχωση και επιτέλους αισθάνομαι άνθρωπος και όχι πιθηκοειδές!!! Αν καταφέρω και ξεκινήσω και εκείνο το γυμναστήριο που λέω εδώ και ένα μήνα θα είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου.:rolleyes:

Και κάτι τελευταίο. Από αύριο με το καλό θα σταματήσω το θηλασμό. Μίλησα με τον παιδίατρο και το γυναικολόγο και θα πάρω το ειδικό χάπι. Ο μπέμπης έχει παραπονηρέψει και πλέον δεν πίνει γάλα από εμένα. Το πολύ 5 λεπτά να πιει. Και έχω δοκιμάσει να του δώσω μετά γάλα μητρικό σε μπιμπερό και το κατεβάζει μονορούφι. Σημαίνει ότι πεινάει αλλά είτε βαριέται να θηλάσει είτε το βλέπει σαν παιχνίδι. Μπορεί να μην έχω και εγώ πολύ γάλα. Αισθάνομαι η αλήθεια είναι κάπως παράξενα που θα σταματήσω το θηλασμό αλλά πιο πολύ φοβάμαι γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που έχουν πάθει μαστίτιδα στην προσπάθεια αποθηλασμού. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και το μωράκι μου να πίνει πια γαλατάκι, γιατί εδώ και ένα μήνα περίπου που το προσπαθώ με το θηλασμό πιστεύω ότι δεν πίνει όσο θα έπρεπε.

Αυτά προς το παρόν....Φιλιά πολλά φιλενάδες και καλή βδομάδα να έχουμε!!!!

συγνωμη κοριτσια,θα πρεπει να κανετε friend την nena's jewllery ειναι πολυ ωραια σελιδα με κοσμηματα χειροποιητα και μετα πατηστε στο συνδεσμο να σας βγαλει το προσκλητηριο.

εχω καιρο να μπω.

σημερα πηγαμε να δουμε για αυτοκινητο.

ειδαμε 4 και κουραστηκα παρα πολυ.

δε ξερουμε τι να αποφασισουμε.

αν ξερει καμμια θα το εκτιμουσα πολυ.

ειδαμε τα:

skoda octavia5.chevrolet cruise,opel astra-μαλλον απορριπτεται αυτο-και το καινουριο το citroen c4.

δε ξερουμε ακομα.

αν καμμιας ο αντρας ξερει απο αμαξια,ας με δωσει καμμια συμβουλη.

ξυπνησα απο τις 6μιση και το πηγα σερι ολη μερα ξυπνια μεχρι τωρα.

στη δουλεια ημουν ετοιμη να κοιμηθω-και εκανα 4 πωλησεις πραγματικα ρεκορ.

και ενα αλλο νεο.

τις προαλλες πηγα γυναικολογο για τεστ παπ.

της ειπα οτι το φλεβαρη 15 μερες μετα τη περιοδο μου με ηρθαν κατι καφε και μετα αυτο το μηνα οταν περιμενα τη κανονικη περιοδο με ηρθε παλι καφε και πολυ λιγο αιμα.

με ειπε οτι ειναι σημαδι εγκυμοσυνης!!!

επαθα σοκ,αλλα το απεκλεισα γιατι ψιλοαπεχουμε απο το αθλημα τελευταια.

τελος παντων εκανα χοριακη σημερα και τη τεταρτη θα παρω τα αποτελεσματα,ομως εκανα και τεστ και εδειξε αρνητικο.

ειμαι σιγουρη 99% οτι δεν ειμαι εγκυος αλλα και παλι,δε μπορεις να ξερεις ε;

αυτα τα νεα μου κοριτσια.

η διαιτα εχει παει πολυ πισω και πρεπει να ρθω στα ισα μου.

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το μπεμπη.

τις προαλλες πηγαμε ιπποκρατειο για το τυπικο ελεγχο και εκει που περιμεναμε περασε ενα μωρακι ημερων σε θερμοκοιτιδα που το κουβαλουσε ενας μεταφορεας και μια γιατρος κρατουσε στο προσωπακι της-κοριτσακι πρεπει να ηταν-μια μασκα οξυγονου.

το κοριτσακι παλευε να ελευθερωθει-τζαναμπετικο:))-και η γιατρος μιλουσε δυνατα λεγοντας "αχ αυτο το παιδι δε καθεται καλα" και "κατσε καλα παιδι μου"

το τελευταιο το ελεγε μεχρι που χαθηκε απο τα ματια μας.

κι αυτα ολα οχι μονο μπροστα μας αλλα και μπροστα σε αλλους γονεις.

πως θυμωσα,νευριασα...

ηθελα να τη σταματησω να της εξηγησω το αυτονοητο,πως ειναι ενα βρεφος που δε καταλαβαινει και μαλλον φοβαται και αναρωτιεται τι συμβαινει και που ειναι η μαμα του.

ακομα το θυμαμαι και συγκινουμαι.

τι να πω...

ειλικρινα μεχρι και τωρα οταν πηγαινουμε με τον μικρο που εχει μεγαλωσει τοσο,πως κρατιεμαι θελω να βαλω τα κλαματα.

αντε πολλα ειπα παλι,αλλα ηθελα να τα πω.

μαριλινα τελικα τι εγινε με τον κουμπαρο;

τινακι ωραιο το ποιηματακι.εσυ το εγραψες;δικη σου εμπνευση;

ωραιο!!!

τιτουλα με το καλο η βαφτιση βρε κοριτσι:))

ελεαννα αντε με το καλο να γινει και αποθηλασμος,αχ τι καλα να τον θηλαζα και γω τοσο πολυ...το επομενο ομως σιγουρα δε το συζητω!

κοριτσια καλη νυχτα και ονειρα γλυκα:)

φιλακια στα μπεμπακια σας!!!

τα λεμε!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

γεια σας κοριτσακια μου....

μολις εβαλα το μωρο για υπνο και χαλαρωνω...μαλιστα σεκφτομαι να βαλω και ενα ποτηρι κρασι.....ειμαστε μια χαρα δοξα το θεο αν συγκρινω με αυτα που συνεβησαν στην ιαπωνια και θα πρεπει να σταματησω να γκρινιαζω....την υγεια μας και την οικογενεια μας να εχουμε....

lineal αυριο παω νιγριτα αλλα θα ειμαι μεχρι το μεσημερι και μετα θα φυγω....θα προσπαθησω να σε παρω τηλ μεσα στην ερχομενη εβδομαδα...

οι υπολοιπες τι κανετε???

μαριλινα πως παει η διπλωματικη????

filiopi,patousaki,jasmini και vickoyla που ειστε καλε???????γιατι ετσι εξαφανισμενες???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Τέλειωσα με τα ασιδέρωτα του μπεμπίνου (αύριο τα δικά μας..), το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας για την παρασκευή μαρμελάδας μανταρίνι (αύριο θα το τελειώσω κι αυτό..) και είπα να σας γράψω λίγο πριν παω για ύπνο..

Titoula τι ωραία!!! Έχετε βάπτιση το Σάββατο!!!! Με το καλό!!!!!!!!! Να πάνε όλα τέλεια!!!

Ελεάννα έχεις σκεφτεί πως θα φτιάξεις τα προσκητήρια?? Θα έχει κάποιο θέμα η βάπτισή σας??

Πως τα πήγατε με τον αποθηλασμό?? Εμείς δεν έχουμε αποθηλάσει ακόμα...

Lineal επείδη είχε ψιλοκοιτάξει ο άντρας μου για καινούργιο αυτοκίνητο κάποια στιγμή, μου είπε ότι θα διάλεγε σίγουρα το skoda octavia, θεωρεί ότι είναι δυνατό αμάξι, με καλή σχέση ποιότητας-τιμής και οικονομικότερα ανταλλακτικά από τα υπόλοιπα.

Παιδί μου εσύ το έχεις με τις πωλήσεις!! Κρυφό ταλέντο!! Φτου σου!!

Αύριο περιμένουμε τα αποτελέσματα τις χοριάκης σου!!!! Φαντάζεσαι???? Χοριακή... Τι μου θύμησες....!!

Το ποιηματάκι είναι δικής μου έμπνευσης! Ηθελά να είναι ξεχωριστό και γραμμένο από την μαμά!

Αμα θέλεις να φτιάξουμε και για τον μικρό σου πες μου!! Μπορεί να μου έρθει καμιά ιδέα!!

Λετάκι μου αρέσει που είσαι θετικός άνθρωπος, το έχω διαπιστώσει και από άλλα ποστ σου!! Εγώ είμαι πολύ κυκλοθυμική, μία έτσι μία αλλιώς...

Και έχεις δίκιο, που είναι εξαφανισμένα τα κορίτσια οεο???

Καλο βράδυ κοριτσάκια!!!

Διαφημίσεις

Lineal μολις κατάφερα να δω το προσκλητήριο που σου αρέσει! Λοιπόν είναι πολύ ωραίο, αλλά αν έχεις εκτυπωτή ή μπορεί κάποιος άλλος να σου εκτυπώσει, είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξεις και μονη σου!! Θα σου έρθει πιο οικονομικά! (Τιρκουάζ-λαχανί θα είναι και τα δικά μας χρώματα στην βάφτιση!!!)

Παρούσα παρούσα!!!!! Ξέρω είμαι αδικαιολόγητη!!! Χάθηκα και δεν ξέρω γιατί! μάλλον φταίει που δεν καλοκοιμάμαι και πέφτω ξερή τα βράδια λέγοντας ναι ναι θα γράψω στα κορίτσια αύριο... και αύριο και αύριο!!! Ε σήμερα το πήρα απόφαση!!! Τι κάνετε;;;;

Φιλλιόπι,

με δύο παιδιά μου φαίνεται λίγο παράλογο να με περιμένει ο γαμπρός στην εκκλησία!!! Έτσι, θα πάμε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως δεν θα έχουμε επαγγελματία φωτογράφο και κανονικό βίντεο από τον θρησκευτικό γάμο... μόνο από τη βάφτιση (οικονομική κρίση!!).

Μαριλίνα μου ακομα και έτσι μου φαίνεται πολύ όμορφη η έικόνα σας να πηγαίνετε για τα μυστήρια στην εκκλησία!!! Η ώρα η καλή!!!

Γεια σας και απο εμας!!!

Μετα απο 4 αυπνα βραδια χτες κοιμηθηκαμε λιγο...

Και αυτο γιατι ο μικρουλης μου εβγλαε μεσα σε 1,5 μερα 3 δοντια!!!!!

:tongue:

Συγχαρητήρια!!!! εμείς έχουμε κολλήσει στα 2!!!

χθες στο παιδιατρο ο μικρος εκλαιγε ασταματητα...

ειναι 9.300 και 75 εκατοστα.

πηρε 3 ποντους.

QUOTE]

Μπράβο στον παίδαρο μας!!!! Φτου φτου να μην βασκαθεί!!!

Από βδομάδα θα σας βάλω κι εγώ δείγμα από το προσκλητήριό μας, αλλά το έχω φτιάξει εγώ..

Το κειμένό μας πάντως θα είναι το εξης:

"Καλοκαίρι ήρθα στην ζωή

καλοκαίρι παίρνω τ' ονομά μου,

μακάρι να είστε όλοι εκεί

να δείτε την βουτιά μου!

Στην κολυμπήθρα εγώ θα μπώ

χωρίς σωσιβιάκι

και όταν ξαναβγώ

θα με λένε πια Πετράκι!!!"

QUOTE]

Και θα το ξαναπώ... χρυσοχέρα η συμπεθέρα μου και θα προσθέσω: και ταλαντούχα στιχουργός!!! Με το καλό να βαπτιστεί το Πετράκι μας!!!

Πήγαμε κι εμείς στο γιατρό κι ενώ δεν κάναμε εμβόλιο κλαίγαμε συνέχεια!!!! Η μικρή είναι 8100 και 70,5 πόντους.

Αυτή την εβδομάδα έχω πολλές δουλειές γιατί το Σάββατο έχουμε τη βάφτιση!!!!

QUOTE]

Μπράβο και στην ζουζού σου, κι εμένα έκλαιγε χωρίς εμβόλιο τις προάλλες που πήγαμε... θα σας τα πω παρακάτω... Άντε άντε και η ώρα η καλή!!! Καλή χριστιανή και καλοφωτισμένη!!!!

Από αύριο με το καλό θα σταματήσω το θηλασμό. Μίλησα με τον παιδίατρο και το γυναικολόγο και θα πάρω το ειδικό χάπι. Ο μπέμπης έχει παραπονηρέψει και πλέον δεν πίνει γάλα από εμένα. Το πολύ 5 λεπτά να πιει. Και έχω δοκιμάσει να του δώσω μετά γάλα μητρικό σε μπιμπερό και το κατεβάζει μονορούφι. Σημαίνει ότι πεινάει αλλά είτε βαριέται να θηλάσει είτε το βλέπει σαν παιχνίδι. Μπορεί να μην έχω και εγώ πολύ γάλα. Αισθάνομαι η αλήθεια είναι κάπως παράξενα που θα σταματήσω το θηλασμό αλλά πιο πολύ φοβάμαι γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που έχουν πάθει μαστίτιδα στην προσπάθεια αποθηλασμού. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και το μωράκι μου να πίνει πια γαλατάκι, γιατί εδώ και ένα μήνα περίπου που το προσπαθώ με το θηλασμό πιστεύω ότι δεν πίνει όσο θα έπρεπε.

QUOTE]

Ελεάννα εγώ συνεχίζω ακόμα αλλά ούτε εμένα πίνει πάνω από 5 λεπτά και κάνει και τα διαλλειματάκια της για να δει γυρω γύρω! λες να μην παίρνει ότι πρέπει; Αλλά πήρε καλό βάρος από την τελευταία μέτρηση!

και ενα αλλο νεο.

τις προαλλες πηγα γυναικολογο για τεστ παπ.

της ειπα οτι το φλεβαρη 15 μερες μετα τη περιοδο μου με ηρθαν κατι καφε και μετα αυτο το μηνα οταν περιμενα τη κανονικη περιοδο με ηρθε παλι καφε και πολυ λιγο αιμα.

με ειπε οτι ειναι σημαδι εγκυμοσυνης!!!

επαθα σοκ,αλλα το απεκλεισα γιατι ψιλοαπεχουμε απο το αθλημα τελευταια.

τελος παντων εκανα χοριακη σημερα και τη τεταρτη θα παρω τα αποτελεσματα,ομως εκανα και τεστ και εδειξε αρνητικο.

ειμαι σιγουρη 99% οτι δεν ειμαι εγκυος αλλα και παλι,δε μπορεις να ξερεις ε;

Λες να έχουμε καινούριο νινάκι και να κερδίσει το 1%; Αχ τι καλάααα!!! Έχω αρχίσει και το ζητάω το δεύτερο παιδάκι εγώ πάντως!!!

Λοιπόν να σας πω και κάτι λίγα νέα που έχω:

Πήγαμε εχτές παιδίατρο, είναι 9400 και 74 πόντους η μικρή και τα παιξε η γιατρός γιατί την χαιρέτησε η μπέμπα φεύγοντας!!! Φούσκωνε η κουκουβάγια μέσα μου εμένα!!! Μας έβαλε και ρυζάκι και σπανάκι και αντίδι στο φαγητό, κρέμα ακόμα την υποαλλεργική. Έγραψε και εξετάσεις για σιδηρο και φεριτίνη, λέει γίνονται στον 9ο εσάς σας είπαν τίποτα; Μας έβαλε και εξτρα για τον θυροειδή! Μακάρι να μην έχει τίποτα...στεναχωριέμαι και που θα την τρυπήσουν πάλι!!!

Έχω αρχίσει και ψάχνω και για την βάπτιση αλλά μας προέκυψε και γάμος του νονού και της νονάς τον Ιούλιο και θα τρέχουμε μαζί και για τα δύο!!! Όμορφο καλοκαίρι το προηγούμενο που αποκτήσαμε τα θαυματάκια μας και όμορφο και αυτό που θα έχουν ονοματάκια!

Αααα μιας που το είπα: Λέω κάτι τέτοιο να γράφει το προσκλητήριο: Ήρθε η ώρα να αποκτήσει όνομα το θαύμα της ζωής μας... σας προσκαλούμε στην βάπτιση... μπλα μπλα μπλα.... πως σας φαίνεται;

Σας αφήνω σας είπα πολλά!!! Φιλάκια!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Συμπεθέρα μαζί γράφαμε ε;

Ξαναλέω λοιπόν.....χρυσοχέρα!!!! Μανταρίνι μαρμελάδα ουάουου!!!!

Χαχαχα!!! Όντως μαζί γράφαμε!!!

Καλέ μην με κάνεις να κοκκινίζω!!!

Αμα μου βγει καλή, θα σου στείλω!!!

Μου άρεσε πολύ η σκέψη για το κείμενο στο προσκλητήριο!! Κι εγώ αν δεν σκεφτόμουν το ποιηματάκι, κάτι που να δείχνει την αγάπη και την χαρά για το παιδί μας ήθελα να γράψω!!!

Και το κορίτσι μας, κορίτσαρος εεεε?????? Και τι ωραίες φωτο στο fb!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα μανούλες!!

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό!!

Συμπεθέρααααα!! Κατάλαβα ότι θέλεις το προσκλητήριό σας να είναι απλό και περιεκτικό, αλλά χθες μόλις ξάπλωσα μου ήρθε ένα ποιηματάκι και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην στο γράψω!!

Με θέμα την Χιονάτη!

"Είμαι ένα κοριτσάκι

όμορφο και ροδαλό,

Χιονάτη με φωνάζουν

άλλο δεν μπορώ! (ή δεν είναι πια σωστό!)

Θέλω όνομα ν' αποκτήσω

να γίνω χριστιανή

βουτιά στην κολυμπήθρα

να μου κάνουν οι νονοί

Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ

ζήτησα από τους νάνους

πρόσκληση να φτιάξουν

για μικρούς μα και μεγάλους!"

ή στο δεύτερο στιχάκι μπορεί να μπει αυτό:

"Ήρθε η ώρα να βαπτιστώ

να γίνω χριστιανή

όνομα να μου δώσουν

οι καλοί μου οι νονοί"

Αυτάααα

Διαφημίσεις

Καλησπερα στις μανουλες!!

Τι μου κανετε απο οτι βλεπω αρχισατε τα στιχακια,τελεια ολα ειναι πολυ ομορφα

εμεις τα περασαμε αυτα με το καλο και σε εσας!

επιτελους μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ καλα τωρα οικογενειακως γιατι μας πηρε ολους η μπαλα...

βεβαια πουλαμε το σπιτι και θα αγορασουμε αλλου οποτε καταλαβαινετε τι γινετε

ερχονται το βλεπουν και ειμαστε σε λιγο περιεργη φαση....

την Παρασκευη εχουμε γιατρο οποτε θα εχω και νεα για το Μαρακι!

Αυτα κοριτσια μου καλο απογευμα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

tinaki ευχαριστω για τη συμβουλη!

καλα εσυ εισαι ποιητρια παιδι μου,πρεπει να το κανεις επαγγελμα:)

οσο για το προσκλητηριο το σκεφτομαι να το φτιαξω μονη μου,ειναι ευκολο και θα γλιτωσω εξοδα.

φιλιοπι για τις εξετασεις αυτες δε μας ειπε ακομα τπτ.

θυροειδη για το παιδι;

για ποιο λογο δε καταλαβα.

μπορει να μας τις βαλει τον αλλο μηνα που μπαινει 9ο...

λετακι,νιγριτα ε;

παρε με αν βρεις χρονο τηλ και μακαρι να εχουμε ευκαιρια να τα πουμε.

επειδη τελευταια τρεχουμε και δε φτανουμε και μες στη βδομαδα ερχεται συχνα η πεθεραμ σπιτι και δε μπορω να την αφηνω με το μωρο μονη,γιατι ειναι ψιλοασχετη και δε τα βγαζει πολλη ωρα με το παιδι περα.

εσυ παντως παρε και θα σε πω αν ειναι.

κοριτσια τελικα δεν ειμαι εγκυος.

πηρα τα αποτελεσματα σημερα,0,1 η χοριακη.

τον ρωταω αυτο το 0,1 τι σημαινει;

εγω περιμενα 0 εντελως.

οχι λεει δεν ειναι τπτ.

να σας πω την αληθεια,θα το ηθελα να ειμαι εγκυος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελος παντων μακαρι να τυχει αλλη φορα.

τι αλλα νεα;

προσθεσα στη διατροφη του μπεμπη αστερακια και φιδε.

δε το φαγε ολο,αλλα μερα με τη μερα θα το τρωει,ετσι κανει παντα.

η διαιτα παει χαλια.

δυστυχως δε μπορω με τπτ να κανω διαιτα το καιρο αυτο.

δε ξερω απλα δε μπορω,δε νιωθω ψυχικα ετοιμη.

ειναι και η δουλεια του αντρα μου,που ειμαστε μες στην αβεβαιοτητα,θα πεσουν κι αλλο οι μισθοι;θα γινουν απολυσεις;

δεν εχουμε ιδεα για το τι θα γινει.

αυτη η αβεβαιοτητα ρε παιδι μου σε σκοτωνει.

παντως ενταξει τα δικα μας προβληματα δεν ειναι τπτ.

εκει στην ιαπωνια εβλεπα σημερα εβγαλαν ενα παιδι 3 χρονων και ο μπαμπας του εκλαιγε,δε περιμενε να το ξαναδει.

κρατουσα τον μικρο με πηραν και μενα τα ζουμια.

τι επαθαν οι ανθρωποι,ειλικρινα ειναι περα απο καθε φαντασια.

σεισμο,τσουναμι,ραδιενεργια...ελεος.

κορτσουδια φιλακι πολλα και καλη νυχτα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!

Όχι, μην πάτε ακόμη στη Νικολούλη, εδώ είμαι!!

Αρχικά να πω ότι σας διάβασα, μεν, δεν θυμάμαι και πολλά δε:

Λινεάλ,

πολύ ωραία τα προσκλητήρια, αλλά πιστεύω θα είναι τσιμπημένα σε τιμή!! Βέβαια να θυμάσαι ότι, ενώ μπομπονιέρες είναι ανά άτομο, τα προσκλητήρια είναι ανά οικογένεια, οπότε μειώνεται πολύ ο αριθμός τους.

Τιτούλα,

με το καλό η βάφτισή σας, περιμένουμε νεότερα!!

Μπάρμπι,

δεν μπορούσες να συνεχίσεις λίγο θηλασμό μαζί με έξτρα γαλατάκι. Εμείς αυτόν τον συνδυασμο κάνουμε από λίγων ημερών... εκτός κι αν ήθελες να τον κόψεις.

Τινάκι...

υποκλίνομαι!!! Κι εγώ είχα γράψει το ποιηματάκι για την βάφτιση του γιου μου και ήθελα να έχει σίγουρα μέσα το υποκοριστικό του "Σουσουδάκι". Για την κόρη μου ακόμα ψάχνω... και σε αυτήν θέλω, όμως, το υποκοριστικό "Γκαντού" την φωνάζουμε... αν σου έρθει καμία ιδέα...

Στα δικά μας: τον νονό μας τον παρεξήγησα λίγο. Δεν πήρε γιατί ανέβαζε παράσταση στη Θεσσαλονίκη και, ο καημένος, το Σάββατο έπεσε και από τη σκηνή με διάσειση, ράμματα κλπ. Τελικά, τα λύσαμε όλα, η ημερομηνία παραμένει η ίδια.

Εμείς ήμασταν οικογενειακώς άρρωστοι:

Ξεκίνησε ο μικρός Καθαρά Δευτέρα, τον κράτησα σπίτι Τρίτη και Τετάρτη λόγω ψοφόκρυου, την Πέμπτη ανεβάζω εγώ πυρετό και το Σάββατο χτύπησε η μικρή μου 39άρι. Είχαμε τρελά ξενύχτια με το μωράκι μου...

Από ότι καταλαβαίνετε η διπλωματική πήγε στο βρόντο, θα ενημερώσω και τον καθηγητή μου ότι δεν θα προλάβω. Έχασα και δύο ημέρες αυτοάμυνα, αλλά πήγα πάλι από Δευτέρα. Επίσης, η γυναίκα που μου καθαρίζει είναι έγκυος, οπότε, εννοείται, δεν ξανάρχεται. Λέω να προσπαθήσω μόνη μου και, εάν τα βρω μπαστούνια θα ψάξω κάποια άλλη.

Η δίαιτα έχει πάει κατά διαβόλου, μία εγώ άρρωστη, μία το ξενύχτι με την μικρή που έκανα τρελά πάρτι... και έρχεται η διαιτολόγος σήμερα... τι να πω... ντρέπομαι... κι έχω κι έναν γάμο...

Α, το κερασάκι στην τούρτα: Κυριακή ο άντρας μου είχε κατακόκκινο μάτι, Δευτέρα πάει στην αδελφή του να μου φέρει την πεθερά (γκρρρρρρρρρρ) και πάει και στον οφθαλμίατρο: υιογενής επιπεφυκίτιδα, κολλητικό κλπ. Και έρχεται και η πεθερά και, αφού βλέπει ότι δεν χωράμε, γιατί αυτό κολλάει με την επαφή, το βήξιμο κλπ και τον εξόρησα, φυσικά, από το δωμάτιο, έχει κατσικωθεί τρία βράδια τώρα... Και κοιμάται κι ο άντρας μου στο σαλόνι στρωματσάδα... Κι εγώ μόνη στο διπλό!!!

Αυτά...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Lineal σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια είναι θα μου άρεσε πολύ να κάνω επάγγελμα ότι έχει σχέση με προσκλητήρια, μπομπονιέρες στολισμούς κτλ.! Αν κερδίσω ποτέ κανα joker θα το κάνω!!

Μην στεναχωριέσαι, θα μεινεις έγκυος μόλις είσαι πραγματικά έτοιμη πάλι!!

Κι εγώ με την δίαιτα σκ#$%τα!!

Μαριλίνα καταρχήν πολλά περιστικά σε όλους σας!!! Και καλό κουράγιο με την πεθερά!! Πόσο θα μείνει??

Ευχαριστώ κι εσένα για τα καλά σου λόγια! Λοιπόν σκέφτηκα κάτι, διαβασέ το και πες μου αν θέλεις να κάνουμε αλλαγές ή θέλεις κάτι τελείως διαφορετικό!

"Είμαι μια μικρή μπουμπού

κι όλοι με φωνάζουνε Γκαντού,

το 'πα χθες κι στην μαμά μου (ή στον μπαμπά μου ή στην οικογένεια μου)

θέλω να άλλαξω τ' όνομά μου!

Μες στην εκκλησιά να μπω

αγκαλιά με τον νονό,

*ονοματάκι να μου δώσει

και ύστερα να με λαδώσει!"

ή

*να έχω πια ονοματάκι

μιας και είμαι κοριτσάκι

ή

*να έχω ένα ονοματάκι

δεν πια κανά μωράκι!

Επίσης αν θέλεις να είναι και για το γάμο, μπορείς να βάλεις στο τέλος και το παρακάτω τετράστιχο:

"Μα πριν γίνουν όλα αυτά

έκπληξη θα κάνω, στο μπαμπά και τη μαμά,

στεφάνι στο κεφάλι θα βάλουν με τιμή

και βέρα θα φορέσουν στο χέρι το δεξί!"

Αυτά για την ώρα! Αν σκεφτώ και τίποτα άλλο θα στο γράψω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...