Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμας!!!

Μετα απο 4 αυπνα βραδια χτες κοιμηθηκαμε λιγο...

Και αυτο γιατι ο μικρουλης μου εβγλαε μεσα σε 1,5 μερα 3 δοντια!!!!!

Επισης τσακιζει την φρουτοκρεμα, τωρα τρωμε μπανανα, μηλο, αχλαδι, αβοκαντο, δαμασκηνο, πορτοκαλι,

και το μεσημεριανο φαγητο το τρωει κανονικα :confused: δεν γουσταρει με τιποτα το αλεσμενο και τρωει ολκλορο το κριθαρακι και λιωμενη με το πιρουνη την πατατα το καροτο το κολοκυθι κλπ...

Επισης τρελενεται για ψωμακι!!

Ο μικρος τρωει περισσοτερο απο τον μεγαλο μου που περναει φαση μαλλον :tongue:

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου!!

Εμεις συνεχιζουμε να ειμαστε αρρωστες,η μικρη εχει μυξουλες και βηχη ξυπναει το βραδυ στο υπνο της και κλαιει..

εγω ειμαι χαλια εχω μπουκωμα και παιρνω και αντιβιωση να δω ποτε θα γινουμε καλα,

για το Μαρακι ανησυχω περισσοτερο εγω δεν εχω αναγκη...

Ασπασια μπραβο το μικρουλη σου!!

Μαριλινα αν και καθυστεριμενα χρονια πολλα κοπελα μου!!

αντε να φτιαξει ο καιρος γιατι τοσες μερες μεσα αρχισα να παιζω!!

καλο μεσημερι

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ασπασια ηθελα να πατησω like στο post σου για τα 3 δοντια σε 1,5 μερες!!!

μωρε μπραβο!!!

κοριτσια ηθελα να μπω και χθες,προσπαθουσα,αλλα δε ξερω τι γινοταν και δε με εβαζε.

κατι με εγραφε δε θυμαμαι τι.

τελος παντων.

εδω δε χιονισε,αλλα εχει εναν αερα,ειναι μονο για μπουγαδα να απλωσεις και να σε στεγνωσουν σε 5 λεπτακια;)

σημερα 9.30 το βραδυ εχουμε παιδιατρο και ανυπομονω.

επισης ψαχνω εναν τροπο να ξεκουραστω,δηλ νυσταζω τοσο πολυ και νιωθω τοσο κουρασμενη...

μα γιατι να ξυπναει και ο μικρος απ τις 6 το πρωι;;;

δηλ mercy-ειμαι desperate housewife of serres-:P

τι αλλα;

ηθελα χθες να γραψω τοσα και τα ξεχασα σημερα.

αν τα θυμηθω θα τα γραψω αργοτερα,αν και δε νομιζω γιατι και ο εγκεφαλος μου εχει γινει λαπας.

ανυπομονω να αρχισει να καθεται ο μικρος μου,φανταζομαι θα παιζει περισσοτερη ωρα μονος του.

αυτα...

καλο μεσημερι housewifes

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ήλίος σήμερα! Έρχεται η Άνοιξη! ;)

barbie μου περαστικά και στις δυο σας!

Ασπασία, συγχαρητήρια για τα δοντάκια σας! Εμείς ακόμα τίποτα!

lineal, πήγατε στο γιατρό; Εμείς αύριο το απόγευμα θα πάμε.

Σήμερα θα πάω κομμωτήριο!!! Θα αφήσω τη μικρή στη μαμά μου το μεσημεράκι και θα πάω με μια φίλη. Να σουλουπωθώ λιγάκι για τη βάφτιση!

Φιλάκια!!!:-)

487Yp3.png

cYn6p3.png

πωπω βλέπω προετοιμασίες για βάφτιση και αγχώνομαι!!!Η μικρή έχει πάει σχεδόν 8 μηνών και δεν έχουμε οργανώσει τίποτα ακόμα... Μας βλέπω για Ιούνιο-Ιούλιο...

Από δοντάκια έχουμε βγάλει μόνο 1 και ετοιμαζόμαστε και για το δεύτερο!!! Όταν κρατιόμαστε στεκόμαστε και όρθιες!!!Μια χαρούλα!!!Έχουν αγριέψει τα αγγελούδια μας!!!

πολλά φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μπηκα στα γρηγορα γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια.

δειτε ενα προσκλητηριο που μαρεσε αλλα δε ρωτησα τιμη ακομα.

μου αρεσε παρα πολυ ομως!!!

http://www.facebook.com/album.php?aid=10369&id=100000844952880#!/photo.php?fbid=131735813531250&set=a.131735643531267.10369.100000844952880&theater

χθες στο παιδιατρο ο μικρος εκλαιγε ασταματητα...

ειναι 9.300 και 75 εκατοστα.

πηρε 3 ποντους.

μαλλον επειδη ητανε αργα 9.30 το βραδυ και νυσταζε θα εκλαιγε,γιατι συνηθως ειναι ηρεμος.

τεσπα τα λεμε.

μπαι κορτσουδια!

1zNmp2.png

Lineal μου, μπέμπαρος εεεε!!!πωπω Εμείς είμαστε 8 μηνών παρά 6 μέρες και είμαστε μόνο 7 κιλά!!!

Προσπάθησα να δω το προσκλητήριο αλλά δε μου βγαίνει!!!

evi μου νομιζω θα πρεπει να εισαι συνδεδεμενη στο facebook για να το δεις.

οσο για το μπεμπη,το φαγητο του το τρωει ολο.

και τη φρουτοκρεμα και τη χορτοσουπα του και το ρυζαλευρο του.

τπτ δεν αφηνει τα καθαριζει ολα:))

κι αν αργησεις λιγο να του δωσεις το φαγητο γκρινιαζει και διαμαρτυρεται

μακαρι να μπορεσετε να δειτε το προσκλητηριο να με πειτε γνωμη,αν μπορεσω θα βαλω τη φωτο εδω

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Εξαφανίστηκα, αλλά τρέχω πανικόβλητη με την διπλωματική και δεν έχω χρόνο για τίποτα!!! Και θα τρέχω σίγουρα μέχρι τέλος του μήνα. Στο μεταξύ, είπα μήπως και τελειώσω, και μου τύχανε όλα μαζί: αρρώστησα (πάλι!!), η μικρή κάποια βράδια κοιμάται καλά, κάποια όχι, και, γενικά, όλα στραβά με το θέμα διπλωματική.

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Κι εμεις με τη βάφτιση μπλέξαμε. Ο νονός δεν ξέρει, τελικά, ποιες ημερομηνίες μπορεί και έχω αρχίσει και τσαντίζομαι λίγο: την Τετάρτη μας είπε ότι μπορεί να έχει προφορικά κλπ και δεν ξέρει. Είπε ότι θα ρωτούσε την Πέμπτη στο φροντηστήριο. Έστειλα κι εγώ mail στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, μου απάντησαν, του προώθησα το mail, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Πες δεν είδε το mail, τον καθηγητή του δεν τον ρώτησε;; :mad: Δεν πρέπει να μας πει, να αλλάξουμε ημερομηνία άμα είναι;;; Πως θα κανονίσουμε τα υπόλοιπα;;; Και δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί άμα τσακωθούμε απο τώρα με τον νονό... καήκαμε...

Ο αντρούλης μου θέλει να μου κουβαλήσει πάλι το πεθέριξ, αλλά του ξεκαθάρισα: η μόνη ώρα που δουλεύω στον υπολογιστή απερίσπαστη είναι βράδυ: εγώ θα κάθομαι να κάνω τη δουλειά μου κι αυτή ας κάνει ότι θέλει στον καναπέ... Και το πρωί κοιμάμαι με τη μπέμπα μέχρι αργά για να αναπληρώσω ύπνο...

Αυτά...

Λινεάλ,

πολύ παίδαρος!!! Μπράβο!!!

Μπάρμπι,

περαστικά στο νινάκι!!!

Δεν θυμάμαι άλλα!! Θα μπω όσο πιο σύντομα μπορώ

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου.....

τι κανετε???εμεις ειμαστε μια χαρα...ο μπεμπης μεγαλωνει ανεξελεγχτα.....τον λατρευω τον μικρο μου και συγκινουμαι οποτε κανει καινουργια πραγματα.....

εγω ξεκινησα διαιτα με διατολογο απο την τριτη και προς το παρον παμε καλα...τωρα περιμενω την μανουλα μου να παμε καμια βολτα για να δουμε βαφτιστικα εχει πολυ καλο καιρο και ειναι ευκαιρια....

α βρηκα στο you tube παιδικα τραγουδακια και ειναι πολυ ωραια για παρτε μια ιδεα...http://www.youtube.com/watch?v=crg-_OsTJBc&feature=related

κοριτσια μπηκα στα γρηγορα γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια.

δειτε ενα προσκλητηριο που μαρεσε αλλα δε ρωτησα τιμη ακομα.

μου αρεσε παρα πολυ ομως!!!

http://www.facebook.com/album.php?aid=10369&id=100000844952880#!/photo.php?fbid=131735813531250&set=a.131735643531267.10369.100000844952880&theater

χθες στο παιδιατρο ο μικρος εκλαιγε ασταματητα...

ειναι 9.300 και 75 εκατοστα.

πηρε 3 ποντους.

μαλλον επειδη ητανε αργα 9.30 το βραδυ και νυσταζε θα εκλαιγε,γιατι συνηθως ειναι ηρεμος.

τεσπα τα λεμε.

μπαι κορτσουδια!

lineal παιδαρος ο μικρος....

Καλημερούδια!!!

Εξαφανίστηκα, αλλά τρέχω πανικόβλητη με την διπλωματική και δεν έχω χρόνο για τίποτα!!! Και θα τρέχω σίγουρα μέχρι τέλος του μήνα. Στο μεταξύ, είπα μήπως και τελειώσω, και μου τύχανε όλα μαζί: αρρώστησα (πάλι!!), η μικρή κάποια βράδια κοιμάται καλά, κάποια όχι, και, γενικά, όλα στραβά με το θέμα διπλωματική.

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Κι εμεις με τη βάφτιση μπλέξαμε. Ο νονός δεν ξέρει, τελικά, ποιες ημερομηνίες μπορεί και έχω αρχίσει και τσαντίζομαι λίγο: την Τετάρτη μας είπε ότι μπορεί να έχει προφορικά κλπ και δεν ξέρει. Είπε ότι θα ρωτούσε την Πέμπτη στο φροντηστήριο. Έστειλα κι εγώ mail στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, μου απάντησαν, του προώθησα το mail, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Πες δεν είδε το mail, τον καθηγητή του δεν τον ρώτησε;; :mad: Δεν πρέπει να μας πει, να αλλάξουμε ημερομηνία άμα είναι;;; Πως θα κανονίσουμε τα υπόλοιπα;;; Και δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί άμα τσακωθούμε απο τώρα με τον νονό... καήκαμε...

Ο αντρούλης μου θέλει να μου κουβαλήσει πάλι το πεθέριξ, αλλά του ξεκαθάρισα: η μόνη ώρα που δουλεύω στον υπολογιστή απερίσπαστη είναι βράδυ: εγώ θα κάθομαι να κάνω τη δουλειά μου κι αυτή ας κάνει ότι θέλει στον καναπέ... Και το πρωί κοιμάμαι με τη μπέμπα μέχρι αργά για να αναπληρώσω ύπνο...

Αυτά...

Λινεάλ,

πολύ παίδαρος!!! Μπράβο!!!

Μπάρμπι,

περαστικά στο νινάκι!!!

Δεν θυμάμαι άλλα!! Θα μπω όσο πιο σύντομα μπορώ

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

μαριλινα να μην αγχωνεσαι για την διπλωματικη

ελπιζω να ξεκαθαρισεςι γρηγορα με τον νονο και να μην εχεις θεματα οσο για την πεθερα ξεκαθαρισε με τον αντρουλη γρηγορα....

φιλακια κοριτσακια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είστε ολες καλά??

Για να μαζευόμαστε γιατί θα βάλω απουσίες!!!

Μαριλίνα καλό κουράγιο!!!!!!

Barbie περαστικά βρε κοπέλα μου!!

Lineal 3 εκατοστά σε ένα μηνα ε?? Μπράβο το παλικάρι!!!!!

Μήπως πρέπει να είμαστε "θαυμαστές" στην σελίδα που βρήκες το προσκλητήριο για να το δούμε?? Γράψε μας που το βρήκες.

Από βδομάδα θα σας βάλω κι εγώ δείγμα από το προσκλητήριό μας, αλλά το έχω φτιάξει εγώ..

Το κειμένό μας πάντως θα είναι το εξης:

"Καλοκαίρι ήρθα στην ζωή

καλοκαίρι παίρνω τ' ονομά μου,

μακάρι να είστε όλοι εκεί

να δείτε την βουτιά μου!

Στην κολυμπήθρα εγώ θα μπώ

χωρίς σωσιβιάκι

και όταν ξαναβγώ

θα με λένε πια Πετράκι!!!"

Τι λέτε???

Για δοντάκια διαβάζω!! Μπράβο στα μωράκια!! Εμείς ακόμα τίποτα..

Φιλάκια μανούλες και καλό Σ/Κ!!!!

Καλησπερα και απο εμας!

Ετοιμασιες για διπλωματικες βλεπω , για βαφτισεις, για πεθερικα :P μπράβο κοριτσια!

Εμεις εδω ειμαστε σε μια χαλαρη φαση...

Ο μικρος τρωει μικρες ποσοτητες αλλα τα παντα, γυρναει σαν βαρελακι γυρω γυρω, καθεται για πολυ ωρα και παιζει και μετα ξαπλωνει μονος του και στεκεται και ορθιος στο παρκο!!!

Η βαφτιση ειναι τον ιουνιο, εχω αποφασισει για θεμα τους πειρατες εχω καταληξει (μαλλον) και στο προσκλητηριο- μπομπο αλλα θα περιμενω και τα καινουργια σχεδια...

Σημερα εκανα ενα γενικο ξεκαθαρισμα στην κουζινα αλλαξα θεση σε ολα τα πραγματα :rolleyes: ελπιζω να με βολευουν...

Στο facebook ουτε εγω μπορω να το δω μαλλον πρεπει να σε δεχτει ο συνδεσμος που εβαλες...

Καλο υπολοιπο Σ/Κ

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα ήταν ωραία μέρα και την περάσαμε έξω! Βγήκα και γω γιατί είχα κλειστεί μέσα με τον κακό καιρό και ξέδωσα...

Μαριλίνα ένα έχω να πω είσαι ήρωας, με δύο μωρά, διπλωματική, πεθερικά...Ο νονός θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ευαίσθητος αλλά μάλλον δεν έχει παιδιάκαι δεν καταλαβαίνει...

Λινεάλ ο μικρός σου είναι άπαιχτός, τιγράκος πραγματικός! Ούτε και γω μπορώ να δω τη φωτογραφία...

Τινάκι είναι πολύ γλυκό το προσκλητήριό σας και πολύ ωραίο το όνομα Πέτρος!

Ασπασία εγώ παρόλο που έχω κλείσει εκκλησία και τραπέζι, δεν έχω κάνει τίποτα με προσκλητήρια και μπομπονιέρες. Άμα συνεχίσει να είναι καλός ο καιρός, λέω τη Δευτέρα να ρίξω καμιά ματιά.

Αυτά από μας, σας φιλώ, καλό υπόλοιπο Σ/Κ!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρααααα!!!

Πρωινή πρωινή Κυριακάτικα, αλλά οι άντρες κοιμούνται και είπα να σας πω μια καλημέρα πριν ξεκινήσω την μέρα μου!!!

Να είστε όλες (οι οικογένειες) καλά!!!!!!

carrie σ'ευχαριστώ!

Φιλάκιαααααααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...