Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάκια και από μας! Αυτές τις μέρες δεν μπήκα γιατί έκανα μερικά τρεχάματα για τη βάφτιση. Κλείσαμε λοιπόν εκκλησία και γλέντι στις 3/7. Κορίτσια χάρηκα πολύ και μου έφυγε ένα βάρος!

Μαριλίνα με το καλό ο γάμος και η βάφτιση! Aυτό με τις εξετάσεις το είχα πάθει και γω, τελικά δεν είχα τίποτα, νομίζω το ίδιο και συ!

Φιλιόπι, θα είναι φανταστική η φωτογράφιση της Χιονάτης σου!

Λινεαλ και μένα νευριάζει η μικρή. Πλέον όλοι την έχουμε μάθει στην αγκαλιά και όταν την βάζουμε να κάτσει στο καρεκλάκι της, αρχίζει και κάνει έναν ήχο σα να μαρσάρει και αν την αγνοήσεις αρχίζει και τσιρίζει, χτυπάει τα χεράκια στο τραπεζάκι και κλωτσάει τα ποδαράκια.

Μπάρμπι περαστικά σας! Σε καταλαβαίνω, και μεις είχαμε δύο απανωτές ιώσεις!

Τζασμινι τί ωραίο που θα είναι το πάρτυ σας! Εμείς πλέον θα έχουμε διπλά γενέθλια (ο γιος μου γεννήθηκε 20/7, η μικρή 24/7) και σίγουρα θα είναι στην παραλία. Όλα αυτά τα χρόνια δεν τα κάναμε στη θάλασσα αλλά φέτος δεν κρατιέμαι!

Λετα, και μεις σπίτι, μόνο την Καθαρή Δευτέρα, θα βγούμε οικογενειακά με τους κουμπάρους μας για φαγητό.

Τινάκι πώς τα κατάφερες; Ακολούθησες κάποιο βιβλίο;

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν:

Λετάκι σε ευχαριστώ για την στήριξη.. Με τέτοιο κρύο νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο το χουχούλιασμα στο σπίτι!! Θα χαρείς τους άντρες σου και θα ξεκουραστείς και λίγο!

Εμείς εδώ θα είμαστε, αύριο θα δούμε τους νονούς του μικρού και την Δευτέρα θα φάμε στην πεθερά μου! Μια χαρά..

Μαριλίνα κι εγώ λεω να πάρεις και μια άλλη γνώμη ή να επαναλάβεις την μία από τις δύο εξετάσεις! Καλύτερα να είσαι σίγουρη! Με το καλό με την γαμοβάφτιση!! Θα είναι τέλεια!! Με το καλόοοο!!

Lineal μην αγχώνεσαι για το ΠΑΠ, όλα καλά θα είναι! Αιμορροήδες έβγαλες στην εγκυμοσύνη?

Jasmini ωραία η ιδέα σου για το παρτι με τα στρουμφάκια, αλλά όντως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα.

Για δες εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39063

δεν έχει και πολλά, αλλά ίσως πάρεις κάποια ιδέα, μου άρεσαν πολύ τα σκουφάκια που έκανε η συγκεκριμένη μανούλα!

Εμείς επειδή ούτε μήνα πριν έχουμε την βάφτιση, μάλλον θα κάνουμε κάτι σε στενό οικογενειακό κύκλο.. Του χρόνου όμως θα του κάνω υπερπαραγωγή!!!

Carrie και Jasmini όντως ακολούθησα το βιβλίο "κοιμήσου παιδί μου", είναι όντως πολύ αποτεσματικό, αλλά νομίζω μόνο ένας απελπισμένος γονιός μπορεί να το αντέξει! Εγώ τις δυο πρωτες μέρες που έκλαψε πολύ έλεγα όλο στον εαυτό μου "είναι προσωρινο, δεν θα το θυμάται, μετά θα είναι όλα καλύτερα" και διάφορα τέτοια για να μην λυγίσω!

Barbie περαστικούλια...

Και για το τέλος άφησα την συμπεθερούλα μου..

Συμπεθέρα τι να πω.. Στεναχωρήθηκα που πέρασες τέτοιο λούκι όλο αυτό τον καιρό, αλλεργίες, θυροειδή, ίωση!! Τουλάχιστον πέρασαν! Κι εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει να σε ανησυχεί ο θυροειδής, όλο γύρω μου ακούω τέτοιες περιπτώσεις, έναν γιατρό που να εμπιστεύεσαι να έχεις και όλα θα πάνε καλά!!!

Καλα εεεε!!! Θέλω κι εγω να δω την μικρή χιονάτη!!!!!!!!! Να μας βάλεις κι εμάς καμια φωτογραφία να την δούμε!!! Απορία: είναι για τις απόκριες ή έχει σχέση και με την βάπτιση που θα έχει το ίδιο θέμα???

Στέλνω τα χαιρετίσματά μου σε όλες τις μανούλες και να είστε όλοι καλά!!

Καλησπέρα, καλημέρα, τι να γράψω!!

Δούλευα εντατικά τη διπλωματική μου και τώρα λέω να πάω για ύπνο!! Αλλά, έπαθα αϋπνίες!!! :P:p:p

Γεια σας κοριτσάκια μου!Με το φαγητό δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά, δεν του αρέσει καθόλου και μου έκανε πρόβλημα και μετα φρούτα ενω τα έτρωγε...:-(

Προσπάθησε να του κάνεις καμία αλλαγή: Η παιδίατρος μου είχε πει, π.χ. να του κάνω κρεατάκι + κολοκύθι + καρότο + πατάτα + γλυκά χόρτα και να βάζω λεμόνι + λάδι + μια τσιμπιά αλάτι. Διαπίστωσα ότι δεν της αρέσει το σπανάκι και το λεμόνι. Δεν της βάζω και τρώει... ε... όχι μία χαρά, αλλά μισή χαρά σίγουρα. Δε νιώθω τύψεις για το σπανάκι: αν το βάζω απλά δεν θα τρώει τίποτα... Το ίδιο και με τη φρουτόκρεμα. Μου είχε πει να της δίνω ξεχωριστά να πίνει το πορτοκάλι. Δεν γίνεται, η φρουτόκρεμα της αρέσει αν το έχει μέσα.

Φτου φτου φτου μην το ματιάσω, μέχρι τώρα πηγαίνει καλά, η πρώτη και η δεύτερη μέρα ήταν πολύ δύσκολες για όλους μας... Τώρα είμαστε στην εβδομη μέρα και στα τρία λεπτά με κάτι μεταξύ γκρίνιας και κλάματος, κοιμήθηκε το μωράκι μου...

Υποκλίνομαι!!!!

τη παρασκευη εκλεισα και γω για τεστ παπ και εχω αγχος.

δε ξερω γιατι αλλα φοβαμαι.

με ειχε ερθει η περιοδος πριν 20 μερες και πριν 2-3 μερες ειχα κατι καφε.

ανεξηγητο,αλλα με τρομαξε λιγο το γεγονος.

Γίνονται διάφορα, μην ανησυχείς. Κι εγώ τα είχα αυτά.

ααα ναι αιμορροιδες.

Ε, αν έχεις και το νιώθεις και... το πιάνεις. Είχα βγάλει στις τελευταίες μέρες και στις δύο μου εγκυμοσύνες και στης μπέμπας ήτανε ότι χειρότερο... δε νομίζω να έχεις και να μην το ξέρεις...

Kαλησπέρα κοριτσάκια και από μας! Αυτές τις μέρες δεν μπήκα γιατί έκανα μερικά τρεχάματα για τη βάφτιση. Κλείσαμε λοιπόν εκκλησία και γλέντι στις 3/7. Κορίτσια χάρηκα πολύ και μου έφυγε ένα βάρος!

Δώσε καμία ιδέα για τραπέζι, Κάρυ, γιατί χανόμαστε. Κλείσαμε βάφτιση στις 28/5 και δεν έχω κάνει τίποτα!!!

Σήμερα, πήγα βόλτα στην Αγ. Μάρκου. Είδα κάτι βαφτιστικά με ολόκληρο το πακέτο 250? και τα φορεματάκια που είδα ήτανε ζηλευτά!!! Λέω να πάρω ένα τέτοιο για την μικρή για πριν τη βάφτιση... μην ξεχνάμε... θα είναι και παρανυφάκι!!!!!

Αυτά, τα κεφάλια μέσα... μάλλον στο πάπλωμα!!! Αύριο πάλι διάβασμα!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μία καλημέρα στα γρήγορα και

Μαριλίνα χρόνια πολλάααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχισμένα γενέθλια με την οικογενειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!

Μπήκα για μια καλημέρα!:)

Θα ξαναμπώ μάλλον αργότερα αν προλάβω.

Μαριλίνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! Πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!!! Να περάσεις καλά!!!!

Φιλιά σε όλες Καλές Απόκριες!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου....

μαριλινα χρονια πολλα και να εισαι παντα ευτυχισμενη και γιατι οχι και με ενα τριτο μωρακι.....

εγω ασχολουμαι απο το πρωι με πραγματα που αφορουν την δουλεια και εσω τσατιστει γιατι δεν μπορω να χαρω τους αντρες μου....

ποτε δεν τελειωνουν οι δουλειες....

καλες αποκριες....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα σας μανουλίτσες! Καλές απόκριες και καλή σαρακοστή!!! Τι κάνετε; Πως περάσατε; Ντυθήκατε καρναβαλάκια; Εμείς χαλαρά πεταχτήκαμε μέχρι τους Αγ Θεοδώρους για μεσημεριανό και μετά πίσω. Όμως το μωράκι βγήκε εκτός προγράμματος από τον πολύ ύπνο στο αυτοκίνητο και κοιμήθηκε μόλις! Αχ συμπεθέρα πονεμένη η ιστορία του ύπνου! Καλά έκανες και τον έβαλες σε πρόγραμμα τον μικρούλη γιατί αν μεγαλώσουν πολύ είναι πιο δύσκολα να φύγουν από το κρεββάτι και να κοιμούνται μόνα! Αύριο τι θα κάνετε; Εμείς και πάλι σπίτι! Φοβάμαι τον καιρό μωρέ! είναι ψιλοχάλια!! Τελος πάντων βλέποντας και κάνοντας!!!

Μαριλίνα χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου και με το καλό ο γάμος και η βάπτιση!!! πες μου πως θα σας περιμένει στην εκκλησία ο μεγάλος με τον μικρό γαμπρούλη και εσείς δύο νυφούλες!!! Πω πω λιώνω μόνο που το σκέφτομαι!!! Η ώρα η καλή!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά, πάω για ύπνο γιατί πονάει και η μέση μου (σήκωσα η χαζή την λεκάνη του μωρού γεμάτη νερό, μην ενοχλήσω τον άντρα μου που ξεκουραζόταν... τι χαζή!!!|) Καλά κούλουμα και καλές πτήσεις αύριο!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδια!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Εμείς χθες θέλαμε να πάμε στον Εθνικο Κήπο, είδαμε πρωινή βροχή και καταλήξαμε... στο πάρκο της γειτονιάς μας το απόγευμα. Πάντως μας χρειαζόταν. Η μικρή έκανε κουνια και ο μεγάλος ξέδωσε, που του την είχε δώσει τόσες μέρες κλεισμένος σπίτι!!! Μετά ήρθε η νονά του και κόψαμε και μία τούρτα. Καλά περάσαμε!! Δυστυχώς, χάσαμε τη μουτσούνα του σπάιντερμαν από τη στολή (τα πήγα ντυμένα στο πάρκο) αλλά ευτυχώς ήταν η τελευταία μέρα των αποκριών και δεν θα μας λείψει πολύ!!

Λοιπόν, τα κουταλάκια που έχουν από πίσω αυτό το μπουκαλάκι και γεμίζουν (νομίζω η Λινεάλ τα είχε αναφέρει πρώτα) είναι φανταστικά: Όταν, τελικά, μπορούσαμε να πάμε βόλτα, ήτανε η ώρα να φάει η μικρή. Άρα, ή έπρεπε να μην πάμε (δεν το συζητούσα) ή να την ταίσω πολύ αργά. Τι προτίμησα: Γέμισα το κουταλάκι με το φαγητό (βασικά χωράει την ποσότητα που τρώει η μπέμπα) και το πήρα μαζί. Την τάισα στην κούνια!!

Σήμερα θα πάμε στον αδελφό του άντρα μου, να παίξει κι ο μικρός με τις ξαδέλφες του. Είμαι πολύ χαρούμενη (δεν έχω μαγείρεμα κλπ) αλλά μου τη δίνει που βλέπω τον καιρό έτσι και από ότι φαίνεται δεν θα πετάξουμε αετό!!!

Φιλλιόπι,

με δύο παιδιά μου φαίνεται λίγο παράλογο να με περιμένει ο γαμπρός στην εκκλησία!!! Έτσι, θα πάμε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως δεν θα έχουμε επαγγελματία φωτογράφο και κανονικό βίντεο από τον θρησκευτικό γάμο... μόνο από τη βάφτιση (οικονομική κρίση!!).

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας φιλεναδιτσες....

πως περασατε σημερα?????εμεις δεν πηγαμε πουθενα αναψαμε τζακι και καθησαμε στο σπιτι.....απο το πρωι χιονιζει και τωρα σταματησε...μου αρεσε που καθησαμε στο σπιτι χαζευαμε το χιονι....

μαριλινα ποτε θα αρχισεις τις προετοιμασιες?????

lineal??? χιονισε στις σερρες???θα ερθω την πεμπτη το πρωι και θα φυγω το μεσημερι...θα παω μαυροθαλασσα και στο νοσοκομειο....δεν ξερω που ειναι η μαυροθαλασσα ευτυχως που εχω gps....

γενικως το σκ το περασα στον υ/η προσπαθωντας να κανω δουλειες και εχω τσατιστει γιατι σπαταλαω πολυ χρονο σε αυτο και δεν θελω,...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια αυτή τη στιγμή εδώ (Μαρούσι) χιονίζει ασταμάτητα, δεν βλέπω την απέναντι πολυκατοικία! Δεν είχα καταλάβει πόσο χάλασε ο καιρός, βγήκα στο μπαλκόνι να απλώσω και ξεπάγιασα! Μαριλίνα χρόνια πολλά! (αν και λίγο καθυστερημένα). Όσο για ιδέες για τραπέζι, έχω πολλές αλλά είναι βόρεια προάστεια και αν θυμάμαι σωστά, μένεις νότια, δεν ξέρω αν σε βολεύουν. Πάντως, αν μπεις στο παρεντς στη βάφτιση, οι κοπέλες από νότια έχουν πολύ καλές προτάσεις για όλα τα γούστα και βαλάντια!

Εμείς σήμερα πήγαμε για φαγητό σε μια ταβέρνα εδώ κοντά με τους κουμπάρους μας. Είχα ντύσει τον μεγάλο ιππότη και τη μικρή νεράιδα και τα έβγαζα φωτογραφίες (χαζομαμά). Κορίτσια ξύπνησε, πάω, καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλησπέρα μανούλες!!!

Πόσο ζηλεύω όσες μένουν εκεί που χιονίζει!!!!!!!!!!!! Θέλω κι εγώωωωωωωωωωω!!!

Εμείς χθες πήγαμε σε ένα μικρό καρναβάλι που έκαναν εδω, μετά φαι στα πεθερικά και το απόγευμα ήρθαν οι νονοί του μπέμπη και καθίσαμε μέχρι το αργά το βράδυ!

Και σήμερα πήγαμε πάλι στα πεθερικά για φαγητο και μετά σπίτι μας!

Μια χαρά!

Κορίτσιαααα ο μικρός είπε μπαμπά! Κάποια στιγμή, εκεί που καθόμασταν άρχισε να μπαμπαδίζει, και μετά του λέγαμε μπαμπά και έλεγε κι αυτός! Προς το τέλος τον έβγαλα και βίντεο! Αχ! Πως περιμένω την στιγμή που θα μας φωνάζει συνειδητά μαμά και μπαμπά!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριλίνα να σου ευχηθώ κι εγώ να τα χιλιάσεις αν και λίγο καθυστερημένα!! :) Ότι επιθυμείς εύχομαι να πραγματοποιηθεί και να χαίρεσαι τον άντρα σου και τα παιδάκια σου!!!

RKdwp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε;

Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ ωραία αυτές τις μέρες. Το Σάββατο είχαμε στο πάρτυ που σας έλεγα και είχαμε ντυθεί και οι τρεις γατάκια. Η μικρή ενθουσιάστηκε, γελούσε σε όλους και χόρευε, βέβαια κατά τις 11 φύγαμε γιατί νύσταζε, αλλά σε όλο το δρόμο της επιστροφής με κοιτούσε και χαμογελούσε η γλυκούλα μου!

Τη Δευτέρα πήγαμε σε μια φίλη κοντά στο σπίτι μας. Μαζευτήκαμε περίπου 15 άτομα. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, φάγαμε του σκασμού και γενικά ήταν πολύ ωραία. Γυρίσαμε σπίτι κατά τις 8:30 γιατί έπρεπε να κάνουμε μπάνιο τη μικρή.

Με τα χιόνια πώς τα πάτε; Εδώ χιόνισε λίγο εχθές και σήμερα. Το πρωί είχαν ασπρίσει τα κεραμύδια, τα αυτοκίνητα και τα δέντρα αλλά βγήκε ο ήλιος κα το έλιωσε. Σιγά-σιγά να αρχίσει να φιάχνει ο καιρός γιατί σε 10 μέρες έχουμε και τη βάφτιση!!!

Άσχετο αλλά εμένα δε μου έχει έρθει ακόμα περίοδος από τότε που έμεινα έγκυος!

Τινάκι, μπράβο που τα κατάφερες με τον ύπνο.

Κι εμείς έχουμε πρόβλημα με τα φρούτα. :-(

Δε θυμάμαι κάτι άλλο τώρα.

Φιλιά!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...