Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο εμας!!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα, αρχισαμε τους βραδυνους περιπατους παλι μαζι με τον μπαμπα μας, απο υγεια ολα καλα, τιποτα το συνταρακτικο...

Για την βαφτιση δεν εχω κλεισει ακομα τιποτα περιμενω να μπει ο Απριλιος γιατι θα ερθουν τα καινουργια σχεδια...

Στολες πηρα και για τους 2 πειρατες εχουμε και παρτυ το Σαββατο...

Πολλα φιλια!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Jasmini τι μου θυμισες...

πριν 4 χρονια δουλευα σε εναν παιδοτοπο,στρουμφοπαρεα λεγοταν.

σε καθε γενεθλια παιδιου που ειχαμε,το ενα το αφεντικο ντυνοταν με μια τεραστια στολη στρουμφ...καλα μεγαλη επιτυχια ειχε αλλα καποια παιδια τρομαζαν τοσο πολυ και ριχναν ΤΟ κλαμα

ειχε φαση!

ωραιο το θεματακι σου,και ελπιζω να τα βρεις ολα.

δεν ειναι νωρις,και γω απο τωρα τα φανταζομαι τα γενεθλια του,τα ονειρευομαι σε μια παραλια,οι τρεις μας με μια τουρτιτσα και ο μικρος να σβηνει το κερακι.

ονειροπολα πολυ ε;;;

ετσι θα τα ηθελα τα πρωτα του γενεθλια,στην αμμουδια μονο οι τρεις μας και κανεις αλλος.

μαριλινα με το καλο η γαμοβαφτιση και καλο κουραγιο βρε κοριτσιμ.

οσο για την αυτοαμυνα,σε ζηλευω,μακαρι να ειχα ορεξη να ασχοληθω.

για το χρονο δε λεω γιατι ντρεπομαι,εχεις δυο παιδια και τα προλαβαινεις ολα,οποτε δε με παιρνει;)

λετακι τελικα ο καιρος ηταν καλο σημερα,μαλιστα βγηκε και ηλιος-με δοντια βεβαια-τζαμπα μας τρομαζαν για χιονι...

μακαρι να μπορεσουμε να βρεθουμε.

κοριτσια σημερα εχω εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα.

δε ξερω μαλλον βγηκε η κουραση.

ειναι και που ο μικρος ξυπναει απο τις 7 το πρωι καθε μερα και μετα κοιμαται μονο για καμμια ωρα,δε μπορω να χορτασω υπνο...

και αυτος ο καιρος ειναι μονο για υπνο υπνο υπνο.

να χωθεις κατω απο το παπλωμα και να κοιμασαι μεχρι αηδιας.

κατα ταλλα ολα καλα,η δουλεια καλα,στο σπιτι μια χαρα,η διαιτα εεε κανω ατασθαλιες αλλα πρεπει να επιστρεψω στα ισα μου,γιατι για τα βαφτισια το μαη δε θα χωραω σε φορεμα.

πρεπει οπωσδηποτε να ανασυνταχθω.

αυτα.

κοριτσια καλη νυχτα και ονειρα γλυκα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!!

Μαριλίνα με το καλό ο γάμος και η βάφτιση!!! Η αυτοάμυνα μ' αρέσει κι εμένα και γενικά οι πολεμικές τέχνες. Όταν μεγαλώσουν λίγο τα μικρά μου θέλω να τα γράψω tae kwon do!!! Αν προλαβαίνω ίσως κάνω κι εγώ μαθήματα ;)

Totoula μου σε ευχαριστώ που το έψαξες κι εσύ! Τα βρήκα αυτά τα είδη και μου αρέσουν πολύ! Μόνο που προβληματίζομαι γιατί προτιμώ να τα αγοράσω από Ελλάδα που μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή και ας είναι και πιό ακριβά. Φοβάμαι λίγο με το θέμα της προπληρωμής που ζητάνε στο εξωτερικό. Θέλω όμως τόσο πολύ να υλοποιήσω την ιδέα μου.... Ήδη έχω ψαχτεί και έχω βρει για να "κλέψω" :) καταπληκτικές ιδέες.

Σήμερα μίλησα και με μια εταιρεία που διοργανώνει πάρτυ και τους είπα να ψάξουν αν μπορούν να μου βρουν κάτι... Ζήτησα και πινιάτα στρούμφ!! Καλό???

RKdwp3.png

Lineal εγώ σε μια καφετέρια στην παραλία θα τους κάνω τα γενέθλια. Είναι του θείου μου και θα κανονίσω εκεί. Θα φτιάξω εγώ διάφορα φαγητά μεζεδάκια και τέτοια, θα παραγγείλω και κάποια γλυκά και μια ή ίσως και δύο στρουμφοτούρτες 3d και πινιάτες και δωράκια στρουμφ για τα παιδάκια και στρουμφομουσική για να χορέψουν και βρήκα και στο Parents κάτι καταπληκτικά παιχνίδια για να απασχοληθούν τα παιδάκια!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα!!!:)

τι κάνετε;

Ασπασία, καλά να περάσετε στο πάρτυ με τους πειρατές σου!

Lineal, πολύ ρομαντική η ιδέα σου για τα γενέθλια του μικρού.

Jasmini, τέλειο θα είναι το στρουμφοπάρτυ σας κι αφού θα είναι και στην παραλία ακόμα καλύτερα!!!!

Αν βρω στουμφοπραγματάκια από Ελλάδα θα σου πω. ;)

Λοιπόν, η μικρή μου θέλει συνέχεια να την κρατάω από τα χεράκια για να περπατάει. Για μπουσούλημα ούτε λόγος!!! Μόλις τη βάλω κάτω προσπαθεί να σηκωθεί όρθια κι αν δεν είμαι δίπλα της να πιαστεί κλαίει....Αλλά μόλίς σηκωθεί σκάει κάτι χαμόγελα...:-D

Αυτά προς το παρόν.

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα κοριτσια!

Εμεις ειμαστε χαλια ανεβασε πολυ πυρετο η μικρη μου μεχρι 39,8 εφτασε,πολυ στεναχωρηθηκα εχθες βεβαια και σημερα ειναι καλυτερα πηγαμε και στη γιατρο μου ειπε κρυωσε τωρα που δεν ξερω...

εχει πολυ μπουκωμα η καημενουλα και δεν μπορει να αναπνευση καλα....

Μαριλινα αντε με το καλο τα γαμοβαφτισια σας,οντως η αυτοαμυνα ειναι πολυ καλη στους καιρους που ζουμε και οχι μονο...

Λινεαλ δεν μπορεις να φανταστεις τι υπνο θελω να ριξω, ημ ικρη ξυπναει το βραδυ συνεχεια και ειμαι κομματια..

Εγω κοριτσια δεν εχω σκεφτει ακομα τα γενεθλια της πως θα ηθελα να τα κανω μαλλον για μπιτσ παρτυ το κοβω θα φωναξουμε τους φιλους της στην παραλια και θα πεσει πολυ ποτο....

αν εχει καλο καιρο γιατι ειναι το ιουνιο!

Αυτα παω να κοιμηθω λιγο γιατι ειμαι στα προθυρα να αρρωστησω και εγω

φιλια!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα Κορίτσια!

Titoula σε Ευχαριστώ! Α, και τα δικα μου έτσι κάνουν, τα βάζω δίπλα μου και τραβάνε μπλούζες χέρια και ότι βρουν ευκαιρο για να σηκωθούν πάνω και μετα σκάνε ένα περήφανο χαμόγελο κοιτάζοντας Γύρω να καμαρωσουν για όποιον τους βλέπει! :)

Barbie περαστικά γρήγορα στην μικρούλα σου! Αν θέλεις βάλε της μια δυο σταγόνες αιθεριο ελαιο ευκαλύπτου στο πυτζαμακι της για να την βοηθήσει να αναπνέει καλύτερα!

RKdwp3.png

Γειά σας μανουλίτσες!!!! Τι κάνετε;

πολλά τα νέα σας! Εγώ χάθηκα γιατί αρρώστησα! Δεν εξηγέιτε αλλιώς κάποιος πρέπει να με έχει φτύσει! Αλλεργία, θυροειδής, ήρθε και η ίωση καπάκι!!! Τέλος πάντων σήμερα είμαι καλύτερα, πήγα και στον ενδοκρινολόγο.... lineal χασιμότο έχω κι εγώ το πήρα το χαπάκι μου από αύριο και για πάντα!!!

Φιλιόπη μου μην ανησυχείς. Έχω και εγώ υποθυρεοειδισμό και λαμβάνω αγωγή εδώ και 6 χρόνια περίπου. Και στην εγκυμοσύνη έπαιρνα χωρίς πρόβλημα, απλά΄το έλεγχα σχεδόν κάθε μήνα και η ενδοκρινολόγος μου με παρακολουθούσε στενά. Και τώρα θηλάζω ακόμη αποκλειστικά το μπέμπη μου και συνεχίζω και παίρνω και τα χάπια για το θυρεοειδή. Αν βρεις λοιπόν καλό γιατρό, όλα θα πάνε καλά.

Ελεάννα μου τα είχα δει όλα πριν πάω στον ενδοκρινολόγο. Αφού πήγα και μου μίλησε αρχίζω και το χωνεύω σιγά σιγά. ε βλέπω πως δεν είμαι και μόνη μου και παίρνω κουράγιο! ευχαριστώ και για τις συμβουλές γιατί τον είχα μεγάλο άγχος τον θηλάσμο και την επόμεη εγκυμοσύνη.. αν θα επηρεαστούν δηλαδή...

μην ανησυχεις κοπελα μου,δεν ειναι τπτ,αρκει να τον ρυθμισεις και ολα θα πανε καλα.

πηγαινε σε εναν ενδοκρινολογο,βρες ενα ατομο που να σου "παει"γιατι θα τον εχεις μια ζωη που λεμε,μιας και το χαπι το παιρνουμε εφορου ζωης:)

οσο για την επομενη εγκυμοσυνη μην ανησυχεις αρκει να παιρνεις το χαπι.και γω στην εγκυμοσυνη το επαιρνα κανονικα.βεβαια η δοσολογια αλλαζει και καθε μηνα θα κανεις εξετασεις αιματος για να το ελεγχεις αλλα μεχρι τοτε θα στα πει και ο ενδοκρινολογος.

οσο για το μωρο που θηλαζεις ειλικρινα δε ξερω αν μεχρι τωρα επηρεαζει.

δε θελω να σε στεναχωρω τζαμπα.

αν δε βρισκεις στο ικα,εγω συστηνω να πας σε εναν εξωτερικο.

να χεις και το κεφαλι σου ησυχο.

και μετα βρισκεις και εναν του ικα αν θες να γλιτωνεις τα εξοδα.

και γω αυτη που παω εξωτερικη ειναι.

βεβαια θα μπορουσα να πηγαινω ικα να γλιτωνω και εξοδα αλλα ειναι τοσο μα τοσο καλη η ενδοκρινολογος μου και με υποστηριξε πολυ στην εγκυμοσυνη μου που δε την αλλαζω με τπτ.

φιλιοπι να μην αγχωνεσαι ολα θα παν καλα.

να φανταστεις η γιαγια μου στα 76 και πριν λιγους μηνες εμαθε οτι εχει θυροειδη και ειχε και πολυ και απορουσαμε πως στεκεται στα ποδια της μια χαρα.

ολα θα πανε καλα κοριτσι.

περιμενω νεα σου ε;

Lineal όπως είπα και πιο πάνω όλα καλύτερα πάνε... θα κάνω εξετάσεις όπως μου είπες κάθε 2 μήνες μέχρι να ρυθμιστεί και στην εγκυμοσύνη πιο συχνά. αλλά για τα ταμεία μην το συζητάς! Το τσμέδε δεν έχει συμβεβλημένο εδώ κοντά και πάω σε εξωτερικό γιατρό δηλαδή 50ράκι κάθε φορά. Νομίζω όμως ότι μου πάει σαν γιατρός, είναι ήρεμος, στα εξηγεί όλα, σε καθησυχάζει... Ευχαριστώ πολύ πάντως για την υποστήριξη με ηρεμήσατε μάχρι να πάω στον γιατρό!!!

Μαριλίνα με το καλό ο γάμος και η βάπτιση! αχ είναι πολύ συγκινητικό που θα είστε όλοι μαζί! Κι εγώ που το είχα στην κοιλίτσα το νινάκι όταν παντρευτήκαμε συγκινούμε όταν σκέφτομαι πως ήταν κοντά μας!

Jasmini πολύ ωραία η ιδέα σου για τα στρουμφογενέθλια!!! Ήταν τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρή, τώρα έχουν ψιλοχαθεί τα μικρά μπλε ανθρωπάκια... μόνο στα τραγουδάκια στην τηλεόραση τα βλέπω πλέον!

Τιτούλα και μένα η μπεμπού καθόλου δεν θέλει να μπουσουλάει μόνο να την κρατάω όρθια για να κάνει βηματάκια και να χοροπηδάει! μόλις την βάλω μπρούμυτα τσιρίδεεεεες!

Barbie περαστικά σας! Να γίνετε γρήγορα καλά εύχομαι!!!!

Κορίτσια μου σας χαιρετώ πάω για νανάκια!!! φιλάκια πολλά καλό μας σουκού και καλές απόκριες!!!

Ααααα κάτι τελευταίο!! έντυσα το νινί χιονάτη και το πήγα στον φωτογράφο! την έβγαλε φωτος και θα μου τις φτιάξει στο photoshop να κάνει παρέα με τους νάνους! Ξετρελάθηκα! Περιμένω πως και πως την Τρίτη που θα βγουν να τις δω!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε;; Το τριήμερο είναι μπροστά μας!!!

Φιλλιόπι,

πολύ ωραία η ιδέα σου για Χιονάτη + νάνους!!! Ε, ρε, αυτό το ΤΣΜΕΔΕ... Εγώ θέλω να πάω σε έναν αγγειοχειρούργο ή όπως λέγεται, να μου δει λίγο τις φλέβες που πετιούνται και να μου ελέγξει το "σύστημα". Το θέμα είναι, πας σε συμβεβλημένο που δεν ξέρεις αν είναι καλός;;; οεο;;; Μου είπανε για έναν πολύ καλό, αλλά το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν είναι συμβεβλημένο με το ΤΣΜΕΔΕ... Όσο για τα 50?, παίρνεις πίσω τα 20 τουλάχιστον. Κάτι είναι κι αυτό... βάζεις και τα άλλα στην εφορία.

Εγώ πήγα σε οφθαλμίατρο, θέλω να πάω και σε δερματολόγο για τις ελιές μου... γενικώς ήρθε η ώρα του σέρβις!!! :lol::lol::lol:

Μπάρμπι,

περαστικά σας... Ευτυχώς το ξεπεράσατε...

Κι εγώ για μπιτς πάρτι κόβω τα γενέθλια. Λέω να ήμαστε και Σούνιο τότε, παραλία (ανήμερα, όποιος θέλει, να μην έχει και πολύ κόσμο), πιτσάκια, τυροπιτάκια κι άλλα τέτοια σκατουλάκια, ε, θα ψήσουμε και κάνα παϊδάκι στο σπίτι, μπανάκι κλπ. Ούτως ή άλλως το σπίτι μας στην Αθήνα έχει πολύ μικρό μπαλκόνι (μισό μέτρο πλάτος) κι έτσι δεν λέει για καλοκαιρινή γιορτή...

Ακούστε τι έγινε, να μου πείτε τη γνώμη σας: Έκανα παπ τεστ και μου έβγαλε τις παναγιάς τα μάτια: όχι κακοήθειες (να χτυπήσω ξύλο) αλλά μου είπαν κατι τραχηλίτιδες, ίσως μύκητες κλπ. Πάω βιοιατρική να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού κατ' εντολή γιατρού. Πάω χθες να πάρω τις απαντήσεις... οι οποίες λένε είναι καλές και δεν δείχνουν τίποτα... Είναι φυσιολογικό αυτό;;; Θα μου πει, βέβαια, κι ο γιατρός, αλλά ανησυχώ μήπως κάποιο από τα δυο ήτανε λάθος!!!

Καλό τριήμερο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κι από μας!!!!

Barbie, περαστικά στη μικρούλα! Ελπίζω σήμερα να είναι ακόμα καλύτερα!

FilioPi, φαντάζομαι θα είναι πολύ ωραία η χιονάτη με τους νάνους!!!

Μαριλίνα, μάλλον δε θα είναι τίποτα τελικά, μην ανησυχείς. Θα σου πει ο γιατρός τι συμβαίνει.

Έχω κάνει κι εγώ τεστ παπ και ξέχασα να πάρω το γιατρό να μου πει τα αποτελέσματα :-P θα τον πάρω την Τρίτη.

Η μικρή μου εδώ και 2 βδομάδες περίπου δεν έτρωγε με τίποτα τη φρουτόκρεμα. Πέντε κουταλίτσες και μετά σφράγιζε το στόμα. Εχθές λοιπόν την αραίωσα με νεράκι και την έκανα σα χυμό, την έβαλα στο φλυτζανάκι της και το ήπιε όλο!!! Θα της το κάνω και σήμερα να δω...

:-D Καλά να περάσετε το τριήμερο!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

ΑΧ ευτυχως ειναι καλυτερα σημερα η μικρουλα μου,μονο που εχει και λιγο βηχα εκτος απο το συναχι ε δεν πειραζει τουλαχιστον δεν εχει πυρετο....

ξεκινησα και εγω αντιβιωση γιατι με βλεπω να καταρεω....

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!!!!!!!!!!!!

Μαριλινα νομιζω πως το τεστ παπ ειναι λαθος γιατι τα κολπικα ειναι πιο σημαντικα,

αυτη την εντυπωση εχω μην στεναχωριεσαι βλ@κεια θα εγινε!!

κοριτσια σας αφηνω ξυπνησε η μικρη καλα να περασετε οτι και αν κανετε!!!

Καλα κουλουμα!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

κοριτσια καλησπερα,μπηκα και χθες αλλα ημουν κουρασμενη και δεν εγραψα.

σημερα πηγαμε πεθερικα για φαγητο κλπ κλπ και παλι κουραστηκα δε μπορω να πω,παραπονο δεν εχω!

ο μικρος κοιμαται,γκρινιαξε σημερα αρκετα.

ειχε μυξουλες εδω και πολλες μερες-οχι συναχι ευτυχως-και του εβαλα υγρο στη μυτουλα,καλα το τι κλαμα εκανε δε λεγεται.

το ξεσυνηθισε,4 μηνες πριν που ειχε αρρωστησει για πρωτη φορα και τελευταια-ως τωρα-χτυπαω ξυλο,

δε του ειχα ξαναβαλει και η μαμα μου με ειπε οτι καλο ειναι να του βαζω για να βγαινουν οι μυξουλες.

ετσι και γω του εβαλα και καθαρισαμε!

τη παρασκευη εκλεισα και γω για τεστ παπ και εχω αγχος.

δε ξερω γιατι αλλα φοβαμαι.

με ειχε ερθει η περιοδος πριν 20 μερες και πριν 2-3 μερες ειχα κατι καφε.

ανεξηγητο,αλλα με τρομαξε λιγο το γεγονος.

αντε να δουμε.

επισης φοβαμαι μην εχω...ξεχασα πως τα λενε...εκεινα που βγαζεις στον πισινο...

πωπω εχω κενο δε θυμαμαι πως τα λενε

ααα ναι αιμορροιδες.

φοβαμαι μπας και εχω τετοιες.

οχι οτι ποναω οταν καθομαι,αλλα δε ξερω,δε θελω να αναλυσω μπας και τρωτε.

τεσπα,επαθα και φοβιες τωρα,δε με φταναν ολα ταλλα:P

κατα ταλλα ολα καλα,ο μικρος παραμιλαει και πολυμιλαει,κλαιει και μοιρολογαει.

δηλαδη οταν κλαιει μιλαει σα να μοιρολογαει

αχαχαχαχαχαχ

εχει τοση πλακα που με πιανουν τα γελια και αυτος νευριαζει.

αληθεια νευριαζουν τα μωρα σας;ή μονο ο δικος μου κληρονομησε και τα νευρα μας;

οταν τον πειραζει κατι,ξεφυσαει ή ανασαινει γρηγορα και κλωτσαει το σκατο.

και γω γελαω.

μου φαινεται ΤΟΣΟ αστειο.

και οταν γελαω μερικες φορες γελαει και αυτος.

αντε αρχισα παλι η τρελομανα :tongue::tongue::tongue::tongue:

μαριλινα μου να πας και σε τριτο.

καλυτερα να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

εγω αυτο νομιζω θα εκανα.

παρολαυτα ενταξει ευτυχως δεν ειναι τπτ,και γω καποτε ειχα κατι κολπιτιδες,και εβαζα μια αλοιφη,αν και νομιζω οτι η γυναικολογος τζαμπα με την ειχε γραψει,λεγανε πολλα γιαυτη τη γυναικολογο,αλλαξα και γω γιατρο και ησυχασα:)

φιλιοπιτσα,χαιρομαι που σε ηρεμησαμε,ξερω πως νιωθεις,οταν εμαθα οτι εχω θυροειδη νομιζα οτι ειναι κατι φοβερο,δε μπορουσα να το πιστεψω οτι εχω εγω κατι τετοιο.

θυμαμαι πως οταν πηγα να παρω τα αποτελεσματα και ημουν 100% σιγουρη οτι θα ναι αρνητικα και τον γιατρο να με λεει οτι εχω και να παω σε ενδοκρινολογο,επαθα σοκ.

τωρα το χω για αστειο,αλλα καταλαβαινω το πως νιωθεις.

σε κανα δυο χρονια θα εισαι στην ιδια θεση:)

ααα επισης νομιζα οτι με το θυροειδη θα κανω διαιτα και θα παχαινω χωρις λογο και αιτια,κατι που φυσικα ειναι μυθος ετσι; ;)

κοριτσια καλη νυχτα σας και ονειρα γλυκα!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μου λείψατε πολύ, όμως δεν σας έγραφα, γιατί δεν ήθελα να διαβάσω κάποια γνώμη που θα με έκανε να μην συνεχίσω την προσπάθεια που έκανα αυτη την βδομάδα.

Η οποία είναι να μάθει το μικρό μου αγοράκι να κοιμάται μόνος του και στο κρεβάτι του..

Ο μικρός μας κοιμόταν τον τελευταίο καιρό μετά της 23:30 με αποκορύφωμα το προηγούμενο Σάββατο που κοιμήθηκε στις 02:30!!! Για να κοιμηθεί ενώ νύσταζε χρειαζόταν αγκαλιά πιπιλα κούνημα και παρόλα αυτά γκρίνιαζε! Κοιμόταν μόνο στο κρεβάτι μας και μέσα στην νύχτα ξυπνούσε για πιπίλα και σίγουρα μία φορά για φαι. Με το φαγητό δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά, δεν του αρέσει καθόλου και μου έκανε πρόβλημα και μετα φρούτα ενω τα έτρωγε...:-( Όλα αυτά συν το οτι το βραδυ δεν ξεκουραζόμουν (μιας και οι άντρες δεν μου αφηναν αρκετό χώρο και είχαμε και τις πιπίες κτλ.) με κάνανε να αποφασίσω τουλάχιστον να τον μάθω να κοιμάται στο κρεβάτι του και νωρίς!

Φτου φτου φτου μην το ματιάσω, μέχρι τώρα πηγαίνει καλά, η πρώτη και η δεύτερη μέρα ήταν πολύ δύσκολες για όλους μας... Τώρα είμαστε στην εβδομη μέρα και στα τρία λεπτά με κάτι μεταξύ γκρίνιας και κλάματος, κοιμήθηκε το μωράκι μου...

Πολλές τύψεις πολύ στεναχώρια, αλλά νομίζω πως και για το παιδί είναι καλύτερα και αυτό ξεκουράζεται και εγώ έχω περισσότερες δυνάμεις να ασχοληθώ όλη μέρα μαζί του...

Αυτάα...

Θα γράψω και άλλο μήνυμα για να σας απαντήσω σε διάφορα..

γεια σας κοριτσακια μου...

μολις εβαλα τον μικρο για υπνο και ετοιμαζομαστε με τον αντρουλη μου να δουμε σειρες....

κανονισατε τιποτα το τριημερο???εμεις τιποτα θα κατσουμε ολοι μαζι στο σπιτακι...

lineal εννοειται οτι θα βρεθουμε....εγω θα μενω λογικα στο ελπιδα resort......

barbie περαστικα και στις 2 σας...

μαριλινα να μην ανησυχεις δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα....ρωτα ομως ξανα ενα γιατρο για να σιγουρευτεις...

τινακι καλα εκανες και προσπαθησες να μαθει ο μικρος να κοιμαται στο κρεβατι του...το καταλαβαινω οτι ζοριστηκες αλλα καλυτερα τωρα παρα μετα.....σιγα σιγα θα συνηθισει....και εσυ μην αισθανεσαι τυψεις ειναι το καλυτερο για αυτον...αν και σε καταλαβαινω γιατι και εγω ετσι ημουν οταν τον εβαλα την πρωτη φορα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα σας!!!

Τινάκι θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πείς πώς τον κατάφερες να κοιμάται στο κρεβάτι του. Και τα μικρά μου στο κρεβάτι μου κοιμούνται και ξέρω πως πρέπει να τους μάθω να κοιμούνται στα δικά τους!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...