Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

πολλα τα νεα σας,ειχα μπει και τις προαλλες αλλα δεν εγραψα.

τελευταια νιωθω πολυ κουραμενη και τωρα με την αλλαγη του ωραριου- τωρα πηγαινω 5 με 9 το απογευμα ευτυχως-νομιζω οτι δε παιρναν οι ωρες.

σημερα γυρισα και ο μικρος μολις ειχε κοιμηθει:(

το πεθυμησα το σκατουλακι.

συγχαρητηρια σε οσες τα μπεμπακια τους εβγαλαν δοντακι οσο για τη βαφτιση εμεις τη κυριακη θα κλεισουμε για 8 μαιου!

αυτο το μηνα θα αρχισω να ψαχνω για μπονμπονιερες κλπ πραγματα.

θελω να τα εχω τελειωσει ολα απο νωρις ωστε να μη τρεχω.

τι αλλα νεα;

ειλικρινα δεν εχω δυναμη τωρα να σκεφτομαι,γιατι ειμαι κομματια.

περιμενω να δω το ραδιο αρβυλα και θα πεσω ξερη...

καληνυχτα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω φιλιοπι περαστικα βρε κοριτσι μου,

οσο για το θυροειδη,τι ακριβως εχεις;

εγω εχω τον χασιμοτο εδω και 5 χρονια και τον εχω ελεγχομενο με χαπι.

για υποθυροειδη μιλαω.

αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι,ρωτα με.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Φιλλιόπι,

περαστικά σας!!! Αυτό είναι το μόνο σπαστικό με τον θηλασμό: δεν μπορεις να πάρεις ότι χαπάκια θές!!! Για το πολλαπλό quote, πατάς αυτό που είναι ερωτηματικό δίπλα σε όσα ποστ θες να κάνεις κουότε και μετά πατάς απάντηση και στα εμφανίζει όλα μαζί. Ελπίζω να κατάλαβες!!!

FilioPi περαστικά σου βρε κούκλα....μα να πάθεις αλλεργικό σοκ και να μην μπορείς να πάρεις τίποτα είναι πίκρα....

Όσο για τον θηλασμό που αναφέρατε και τον ύπνο και τα δικά μου έχουν μάθει να κοιμούνται με τον θηλασμό και δίπλα μου (ή μάλλον δίπλα στο στήθος μου). Μάλιστα είμαι και η φυσική πιπίλα τους και δεν ξέρω κι εγώ πραγματικά τι θα γίνει όταν κόψουν τον θηλασμό... Η αλήθεια είναι κιόλας, ότι δεν θέλω να περπατάνε τα μικρά μου και να τρέχουν να μου κατεβάζουν την μπλούζα για να φάνε (κάτι το οποίο ήδη κάνουν :) ) .... Λατρεύω τον θηλασμό αλλά κάποια στιγμή θα τον σταματήσω... Δεν θέλω να έρθει αυτή η στιγμή ... αλλά..... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...

Α...μάλιστα ξυπνούν συχνά την νύχτα για να θηλάσουν λίγο και να ξανακοιμηθούν...

FilioPi περαστικά σου! Πώς τα πήγε η μικρή σου με τη μπέμπα; Η δικιά μου τρελαίνεται για άλλα παιδάκια :-D

carrie δεν είσαι καθόλου υπερβολικη!!! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι μωράκια και είναι ευαίσθητα!

Τζασμινι και Φιλιοπι περαστικά γρήγορα!

Καλησπέρα σας φιλεναδίτσες! τι κάνετε; Βλέπω πολλά νέα, βαπτίσεις και δοντάκια! Άντε όλα με το καλό!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά και για τις συμβουλές .... για το quote ... νομίζω το κατάλαβα!!

Τελικά βγήκανε οι εξετάσεις μου και είναι ψιλοχάλια... πήγα παθολόγο και με έστειλε σε ενδοκρινολόγο για να το ρυθμίσω. Μου είπε έχω υποθυροειδισμό. Lineal βοήθεια!!! Τα έχω παίξει.... φοβάμαι για την επόμενη εγκυμοσύνη, για το μωρό που θηλάζω, για όλα... τα έχω παίξει λιγάκι... για πες καμμια συμβουλή γιατί μέχρι να πάω ενδοκρινολόγο έχω μέλλον!!! Μα τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς; Με παρακάλια το πιο κοντινό ραντεβού για παρασκευή απόγευμα!!! Τι να πεις;

Η μπεμπίτα ωστόσο μες στη χαρά, το πουλάκι μου με κάνει τόσο χαρούμενη! α για τις χαζομαμάδες: δεν ήθελα να βλέπω ροζ πριν την μικρή! Μου φαινόταν χαζό χρώμα, δεν ξέρω γιατί.... τώρα τα θέλω όλα ρόζ!!! όχι μόνο πάνω στην μικρή αλλά και πάνω μου!!! Χα χα !!!!

Σας αφήνω καλές μου! πολλά φιλάκια σε όλες, καλό βράδυ!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!!Πώς είστε;

Πολύ μελαγχολικός σήμερα ο καιρός εδώ.Βρέχει από το πρωί. Καθαρά χειμωνιάτικος. Σκεφτόμουν ότι μια με το κρύο και μια με τη βροχή έχουμε πολύ καιρό να πάμε βολτίτσα με το μπεμπούλη μας. Όπου πάμε συνέχεια τον έχουμε μέσα στο αυτοκίνητο και κάνουμε με τον άντρα μου τις δουλειές μας εναλλάξ. Πού θα πάει, θα καλυτερέψει και ο καιρός. Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός(που έλεγε και η Αλίκη :P:p)

Φιλιόπη μου μην ανησυχείς. Έχω και εγώ υποθυρεοειδισμό και λαμβάνω αγωγή εδώ και 6 χρόνια περίπου. Και στην εγκυμοσύνη έπαιρνα χωρίς πρόβλημα, απλά΄το έλεγχα σχεδόν κάθε μήνα και η ενδοκρινολόγος μου με παρακολουθούσε στενά. Και τώρα θηλάζω ακόμη αποκλειστικά το μπέμπη μου και συνεχίζω και παίρνω και τα χάπια για το θυρεοειδή. Αν βρεις λοιπόν καλό γιατρό, όλα θα πάνε καλά.

Μαριλίνα και Carrie σας καταλαβαίνω;). Είναι τέλεια τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια και αξεσουάρ.Είμαι σίγουρη ότι και εγώ αν είχα κοριτσάκι , έτσι και χειρότερα θα έκανα!!!

Χτες πήγαμε στον παιδίατρο.Ο κανακάρης μου είναι αισίως 8800γρ. και 74 εκ. Πήρε σχεδόν ένα κιλό μέσα σε ένα μήνα, από τότε που ξεκίνησε δηλαδή το φαγητό( κρεατόσουπες κτλ). Μας πρόσθεσε και ζυμαρικά στις σουπίτσες μας και είπε την επόμενη φορά που θα πάμε για εμβόλιο θα προσθέσουμε και αυγό και ψάρι. Μεγάλωσαν πολύ τα μωράκια μας!!!

Φιλιά πολλά φιλενάδες και να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!!

γεια σας κοριτσαρες μου....

χθες επεστρεψα απο αθηνα...περιττο να σας πω οτι μου λειψανε παρα πολυ τα αγορια.....την κυριακη που εφυγα με πιασαν τα κλαματα και χθες που εφτασα και τους ειδα να με περιμενουν στο αεροδρομιο τρελαθηκα.....δεν τον χορταινω τον μικρο απο χθες...βεβαια θα πρεπει να τον ξαναφησω αυριο για ακομα ενα βραδυ γιατι πρεπει να παω στις σερρες (lineal ερχομαι στην περιοχη σου αυριο ερχομαι με συναδελφο αλλα την επομενη φορα που θα ερθω μονη μου θα σε παρω τηλ να βρεθουμε για αυτο στειλε πμ με το κινητο σου...)..Με τον θηλασμο φοβομουν μηπως δεν το δεκτει το στηθος αλλα ευτυχως απο χθες το επιασε κανονικα βεβαια παλι θα πιει ξενο αυριο που θα φυγω.....

μιλατε για βαφτισεις ε???και εγω πρεπει να ξεκινησω να ψαχνω........

σας ειπα πως θελω και εγω ενα κοριτσακι????ειναι αλλη τρελα τα κοριτσια...

σας φιλω καλο βραδυ....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα!

Πράγματι χάλια ο καιρός! Και νομίζω θα χαλάσει κι άλλο....

Ελεάννα ολόκληρο παιδάκι έγινε! Να τον χαίρεσαι! Μεγαλώνουν γρήγορα τα μικρούλια μας!

Καλησπέρα και από μένα!

Τιτούλα καλά να περάσετε στο πάρτυ!

Τζασμινι και Φιλιοπι περαστικά γρήγορα!

Μαριλίνα είμαι και γω σαν εσένα και νόμιζα ότι στο κοριτσάκι μου δεν θα φοράω κορδέλες και τσιμπιδάκια αλλά και γω έχω χάσει το μυαλό μου! Μάλιστα βρήκα ίδιες κορδέλες μεγάλη και μικρή για να τις φοράμε μαζί-χάζεψα όπως καταλαβαίνετε...

carrie μου ευχαριστώ!

Τέλειες θα είστε με τις ίδιες κορδέλες!!!

γεια σας κοριτσια!

πολλα τα νεα σας,ειχα μπει και τις προαλλες αλλα δεν εγραψα.

τελευταια νιωθω πολυ κουραμενη και τωρα με την αλλαγη του ωραριου- τωρα πηγαινω 5 με 9 το απογευμα ευτυχως-νομιζω οτι δε παιρναν οι ωρες.

σημερα γυρισα και ο μικρος μολις ειχε κοιμηθει:(

το πεθυμησα το σκατουλακι.

Λινεαλ κουράγιο. Ελπίζω να ξεκουράστηκες λιγάκι και να προσαρμόστηκες στο νέο ωράριο.

Τελικά βγήκανε οι εξετάσεις μου και είναι ψιλοχάλια... πήγα παθολόγο και με έστειλε σε ενδοκρινολόγο για να το ρυθμίσω. Μου είπε έχω υποθυροειδισμό. Lineal βοήθεια!!! Τα έχω παίξει.... φοβάμαι για την επόμενη εγκυμοσύνη, για το μωρό που θηλάζω, για όλα... τα έχω παίξει λιγάκι... για πες καμμια συμβουλή γιατί μέχρι να πάω ενδοκρινολόγο έχω μέλλον!!! Μα τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς; Με παρακάλια το πιο κοντινό ραντεβού για παρασκευή απόγευμα!!! Τι να πεις;

FilioPi ψυχραιμία κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε!

Σας αφήνω τώρα γιατί με φωνάζει ;)

πολλά φιλιά!:D

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις κοπελα μου,δεν ειναι τπτ,αρκει να τον ρυθμισεις και ολα θα πανε καλα.

πηγαινε σε εναν ενδοκρινολογο,βρες ενα ατομο που να σου "παει"γιατι θα τον εχεις μια ζωη που λεμε,μιας και το χαπι το παιρνουμε εφορου ζωης:)

οσο για την επομενη εγκυμοσυνη μην ανησυχεις αρκει να παιρνεις το χαπι.και γω στην εγκυμοσυνη το επαιρνα κανονικα.βεβαια η δοσολογια αλλαζει και καθε μηνα θα κανεις εξετασεις αιματος για να το ελεγχεις αλλα μεχρι τοτε θα στα πει και ο ενδοκρινολογος.

οσο για το μωρο που θηλαζεις ειλικρινα δε ξερω αν μεχρι τωρα επηρεαζει.

δε θελω να σε στεναχωρω τζαμπα.

αν δε βρισκεις στο ικα,εγω συστηνω να πας σε εναν εξωτερικο.

να χεις και το κεφαλι σου ησυχο.

και μετα βρισκεις και εναν του ικα αν θες να γλιτωνεις τα εξοδα.

και γω αυτη που παω εξωτερικη ειναι.

βεβαια θα μπορουσα να πηγαινω ικα να γλιτωνω και εξοδα αλλα ειναι τοσο μα τοσο καλη η ενδοκρινολογος μου και με υποστηριξε πολυ στην εγκυμοσυνη μου που δε την αλλαζω με τπτ.

φιλιοπι να μην αγχωνεσαι ολα θα παν καλα.

να φανταστεις η γιαγια μου στα 76 και πριν λιγους μηνες εμαθε οτι εχει θυροειδη και ειχε και πολυ και απορουσαμε πως στεκεται στα ποδια της μια χαρα.

ολα θα πανε καλα κοριτσι.

περιμενω νεα σου ε;

1zNmp2.png

ωπα λετακι τωρα το ειδα το μνμ!

ερχεσαι;

αντε την επομενη φορα σε περιμενω.

θα σε στειλω με πμ το τηλεφωνο μου.

παντως ο καιρος εδω ειναι χαλια σημερα παγωνια και το πρωι χιονιζε-ευτυχως δε το στρωσε.

αυριο λενε θα το στρωσει για τα καλα!

μιλαμε εχω παγωσει,ειδικα οταν παω δουλεια...

οσο για το μπεμπακι καταλαβαινω και γω οταν φευγω για δουλεια και με κοιταζει με ρχεται να κλαιω.

μα καλα τοσο μελο πια;

ειλικρινα ομως δε μπορω να το συγκρατησω καμμια φορα.

ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχω κλαψει:)

κοριτσια καλησπερα πρωτα απ ολα,ο μικρος κοιμηθηκε προ ολιγου και πινω τσαγακι.

νυσταζω πολυ-τι παραξενο-μαλλον θα φταιει ο καιρος δεν εξηγειται αλλιως.

τα νεα μου ειναι οτι ο μπεμπης σα να μιλαει,δηλ κανει μπαμαματα τατα και ειναι λες και μιλαει.

τρελα ειναι.

τον παρακολουθω που παιζει και τον χαιρομαι.

μιλαει, τσιριζει, ολα τα καλα:)

χαζομαμα ε;

οπως ολες μας.

και γω εζω παιδιατρο την αλλη βδομαδα,ανυπομονω!!!

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Κι εμείς είμαστε καλύτερα σήμερα!! Αύριο σταματάμε και τις μάσκες και συνεχίζουμε μόνο με ορούς για την μυτούλα!

Κορίτσια αυτό το αίσθημα το έχω κι εγώ και τα μικρά μου μόλις φύγω για λίγο... Τα πιάνει ένα παράπονο απίστευτο.

Εχθές ντυθήκαμε κιόλας...σείχης και τιγράκι και βγάλαμε και φωτογραφίες!!!

Δεν πήγαμε βέβαια πουθενά...απλά κάναμε πρόβες και λογικά θα ντυθούμε πάλι την Κυριακή και θα βγούμε να μας θαυμάσουν!

Όσο για τα κορδελάκια σας εσείς οι κοριτσομάνες :) τώρα πιά έχει και πολύ όμορφα αξεσουάρ και ρουχαλάκια και για αγοράκια... που χαίρεσαι να τα βλέπεις!!! Κι εγώ όλο ψωνίζω κυρίως μέσω ίντερνετ... Το πότε θα με χωρίσει ο άντρας μου δεν ξέρω τόσο σπάταλη που έγινα χιχχιχιιχιχιιχιχιχιιχιχι :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και κάτι άλλο πριν σας καληνυχτίσω!!!

Βρε κορίτσια...μου έχει κολλήσει πολύ άσχημα να οργανώσω στα μικρά μου για τα πρώτα τους γενέθλια ένα όμορφο στρουμφοπάρτυ!!!! Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω είδη πάρτυ με θέμα τα στρούμφ και.... μου την δίνει αυτό !!!!

έχω πολύ όμορφες ιδέες και θέλω όλα να είναι τέλεια....τι θα κάνω? Επίσης αρνούμαι να συμβιβαστώ με ότι άλλο θέμα υπάρχει. Εντάξει, κάποια πράγματα μπορώ να τα φτιάξω μόνη μου...πχ..προσκλήσεις, μουσική, τούρτα λογικά θα βρω κάπου! Όμως ποτηράκια, πιατάκια, μπαλόνια, πινιάτα στρούμφ....????

Σας ζάλισα το ξέρω και είναι και νωρίς ακόμα για τα γενέθλια αλλά θέλω να τα οργανώσω σωστά!!!

RKdwp3.png

Καλημερούδια!!!

Jasmini,

ούτε μέσω internet δεν βρίσκεις τίποτα;; Να σου πω δεν έχω δει τίποτα σχετικό ούτε στα jumbo, ούτε πουθενά... μάλλον δεν είναι της μόδας... ρώτα κάνα κατάστημα αν μπορεί να σου φέρει.

Ειδ' άλλως, όσον αφορά τα ποτηράκια, μπορείς να πάρεις άσπρα ή μπλε και να κολλήσεις πάνω φιγούρες με στρουμφάκια. Για τα πιατάκια... δεν ξέρω...

Λέτα μου,

μακάρι να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα έρθεις στην Αθήνα!!

Λινεάλ,

κι εγώ τρελαίνομαι όταν κάνει ότι μιλάει. Αν και τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να κλαίει σαν το γατάκι το καημένο μου!!!

Ελεάννα,

αν ήτανε το πρώτο μου κοριτσάκι... θα είχαμε φαληρίσει από ότι βλέπω... Και τώρα, δηλαδή, αν δεν ήτανε η οικονομική κριση... θα τα είχα σηκώσει τα μαγαζιά!!!

Τα νέα μας: Πλέον η μικρή τρώει κανονικά όλα τα φαγητά :lol::lol::lol: αλλά το βράδυ έχει αλλάξει ωράρια ύπνου: δεν κοιμάται πριν τις 12:30 με τίποτα, ξυπνάει κατά τις 5 μία φορά ο μικρός και έρχεται στο κρεβάτι μας, στις 8 ο μπαμπάς, ο μικρός και πολλές φορές η μικρή και - μάλλον σε συνδυασμό με την αυτοάμυνα - είμαι διαρκώς κουρασμένη...

Κλείσαμε βάφτιση + θρησκευτικό γάμο στις 28 Μαΐου. Εάν αρχίσω να σας λέω γουρούνιασα, έφαγα κλπ, θέλω διαδικτυακό ξύλο... εξαιρείται η Κυριακή που έχω γενέθλια και η Καθαρή Δευτέρα που λατρεύω τα σαρακοστιανά!!!

Επίσης, η αυτοάμυνα μου αρέσει τρελά!!! Είνα πόρωση και εξάρτηση... από τώρα σκέφτομαι οτι θέλω μετά να συνεχίσω καρατε που πάνε και οι υπόλοιποι... τώρα, με δύο παιδιά και δουλειά... δύσκολο, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!!!

Όσο για την διπλωματική μου... έχει πάει για βρούβες ένα μήνα τώρα... από σήμερα την πιάνω κανονικά γιατί δεν με βλέπω καλά!!!

καλή σας μέρα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαριλίνα μου με το καλό ο γάμος και η βάφτιση.

Εμείς παιδίατρο κλείσαμε για την άλλη Παρασκευή.

Κι εμένα "μιλάει" :lol: πολύ γέλιο :lol:

Και κάτι άλλο πριν σας καληνυχτίσω!!!

Βρε κορίτσια...μου έχει κολλήσει πολύ άσχημα να οργανώσω στα μικρά μου για τα πρώτα τους γενέθλια ένα όμορφο στρουμφοπάρτυ!!!! Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω είδη πάρτυ με θέμα τα στρούμφ και.... μου την δίνει αυτό !!!!

έχω πολύ όμορφες ιδέες και θέλω όλα να είναι τέλεια....τι θα κάνω? Επίσης αρνούμαι να συμβιβαστώ με ότι άλλο θέμα υπάρχει. Εντάξει, κάποια πράγματα μπορώ να τα φτιάξω μόνη μου...πχ..προσκλήσεις, μουσική, τούρτα λογικά θα βρω κάπου! Όμως ποτηράκια, πιατάκια, μπαλόνια, πινιάτα στρούμφ....????

Σας ζάλισα το ξέρω και είναι και νωρίς ακόμα για τα γενέθλια αλλά θέλω να τα οργανώσω σωστά!!!

Jasmini, έψαξα λίγο στο internet και βρήκα αυτά τα πιατάκια και ποτηράκια που επισυνάπτω (έβαλα smurf party supplies, smurf cups, smurf plates) αν το ψάξεις περισσότερο θα βρεις κι άλλα.

Μου άρεσε πολύ η ιδέα σου για το στρουμφοπάρτυ!:-) Θα είναι τέλεια!

Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τα γενέθλια, μου φαίνεται κάπως νωρίς αλλά θέλω κι εγώ να τα οργανώσω καλά. Μάλλον μετά τη βάφτιση θα αρχίσω να το σκέφτομαι!

Φιλιά σε μανούλες και μωράκια!

post-28981-14825440723018_thumb.jpg

post-28981-14825440723394_thumb.jpg

487Yp3.png

cYn6p3.png

γεια σας φιλεναδιτσες μου.....

ναι ναι ειμαι σερρες και εννοειται απο εβδομαδα που θα ερχομαι μονη μου θα σε παιρνω τηλ lineal ....

μαριλινα με το καλο η γαμοβαφτιση....πωπω εχεις τρεχαματα τωρα....και για την μικρη και για εσενα να βρεις το νυφικο σου....

jasmini μπραβο που ειναι καλυτερα τα μικρα σου......οσο για το στρουμφοπαρτυ μου αρεσει πολυ...

λοιπον σας αφηνω και θα μπω το βραδακι να σας τα πω αναλυτικοτερα τα νεα μου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...