Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο εμας!

Για το θεμα του στηθους- πιπιλας, μην αγχωνεστε και πολυ...

καθως τα μωρακια μας μεγαλωνουν και τρωνε πραγματακια και θα αρχισουν σιγα σιγα και να ειναι ακομα πιο δραστηρια χανουν το μεγαλο ενδιαφερον για το στηθος της μαμα τους (οχι εντελως και οχι ολα αλλα συνηθως τα περισσοτερα) και το ψαξνουν μονο για φαι ή παρηγορια...

Ειναι πολυ νωρις ακομα να τους το κοψουμε απο μονες μας!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες...

απο που να ξεκινησω????να σας πω τα δικα μας νεα πρωτα...

πηγαμε χθες στον παιδιατρο και ειμαστε 9400κιλα και 76 εκατοστα...δεν μας χαρακτηρισε υπερβαρους ειμαστε καλα συμφωνα με το υψος μας....τον βρηκε πολυ καλο και το μονο που μου ειπε ειναι να τον βαζω πολυ μπρουμητα εστω και αν γκρινιαζει για να προσπαθησει να βρει τροπο να μπουσουλησει.....

εγω αυριο φευγω το απογευμα για αθηνα και θα γυρισω την τριτη το απογευμα....ειναι το meeting του εξαμηνου και θα ειναι σκοτωμα αλλα τι να κανουμε...οσο καιρο θα ειμαι εκει ο μικρος θα πιει ξενο γαλα και εγω θα βγαζω το γαλα μου με θηλαστρο...ευελπιστω οταν ξαναγυρισω να πιασει το στηθος....

κορίτσια μου καλησπέρα!!!!!!!!!!!

τί κάνετε? τα ζουζουνάκια σας είναι καλά????

λοιπόν, εδώ είμαστε και εμείς...αν και χαθήκαμε!!!

θυμάστε που σας είπα οτι μετακομίζουμε???????/ εεεε λοιπόν, ακόμη δεν μετακομίσαμε!!! ενώ είχαμε βρεί σπίτι, είχαμε δώσει προκαταβολή και εγώ η έξυπνη είχα πακετάρει πόσα πράγματα σε κούτες, είχα ξεστρώσει, είχα κατεβάσει κουρτίνες τις είχα πλύνει κτλ... διαπιστώσαμε οτι ακριβώς μπροστά απο το σπίτι...υπάρχει πυλώνας της ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!!!! και όπως καταλαβαίνετε...δεν μετακομίσαμε και χάσαμε και τα 300 ευρουλάκια μας!

όλο αυτό το διάστημα ψάχναμε για άλλο σπίτι, ευτυχώς βρήκαμε και μετακομίζουμε το άλλο Σάββατο (εκτός αν υπάρχει και εκεί κάτι που δεν έχουμε δεί...χαχαχαχαχα)

τα νέα μας στα γρήγορα:

το νόημα της ζωής μου είναι 8700, 73 πόντους και απλά υπεροχος!

δοντάκι ΔΕΝ έχουμε βγάλει ακόμη!

πατάει συνέχεια στα πόδια του και κάνει βηματάκια με βοήθεια βέβαια...λίγο νωρίς για μένα, αλλά ο παιδίατρος είπε αν του αρέσει να τον ενθαρύνω!

γκρίνια δόξα το Θεό έχουμε αρκετούτσικη.

θηλάζουμε ακόμη.

τρώμε φρουτάκια για πρωινό, πατάτα-καρότο-κολοκυθάκι-μπρόκολο-κουνουπίδι-σέλινο-σπανάκι-μαιντανό για μεσημεριανό (απο αύριο και μοσχαράκι) και για απογευματινό βρώμη ή κεχρί με τα λαχανικά του! σύντομα θα κάνω και το ρυζάλευρο (της λέτας, όχι έτοιμο).

βέβαια απο όλα τα παραπάνω εννοείται οτι ξετρελένεται με τα φρούτα! το φαγητό του δεν τον ενθουσιάζει, πιστεύω πως με το μοσχαράκι θα αλλάξει η γεύση του!

τί άλλο? τί άλλο?

ααα, κλείσαμε βάπτιση, 10 Απριλίου! οπότε έχουμε και με αυτό τρέξιμο!

βρε κορίτσια, πώς μπορώ να σας στείλω φωτό και να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας για τις μπομπονιέρες και το κουτάκι για το γλυκό? προσκλητήριο ακόμη δεν έκανα. όποια έχει όρεξη να δεί, ας μου πεί...

λέει συνέχεια μπα-μπα.....και ζηλεύει η μαμά!

αλλά όταν με βλέπει, είναι έτοιμος να πετάξει!!!!!! τον λατρεύωωωωωωωωωωωω!

λοιπόν, δεν προλαβαίνω να σας γράψω άλλα, θα ξαναμπώ όμως.

πολλά πολλά φιλιά στα μικρούλια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

patousaki καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα σου...με το καλο η μετακομιση και η αληθεια ειναι οτι εχω και εγω απορια για ποιο λογο δεν θελατε κοντα σε κολωνα της δεη....

για τη βαφτιση με το καλο ....εγω δεν ξερω πως μπαινουν φωτογραφιες εδω....

Πως περάσατε την Τσικνοπέμπτη;; Εμείς ήμασταν πολύ τυχεροί. Για να μην παραφάμε πήραμε μόνο παϊδάκια και τίποτα από περιφερειακά. Ο μικρός μου είπε ότι δεν θέλει πατάτες, οπότε έλεγα να κόψω απλά μια σαλάτα. Ο άντρας μου πήρε και δύο ψησταριές μιας χρήσεως, οι οποίες και μας άρεσαν και μας σώσανε!!! Τις βάλαμε στο μπαλκόνι μας, το οποίο είναι πολυ στενό (φανταστείτε τα στενά μπαλκονάκια του ισογείου στις παλιές πολυκατοικίες), γύρω στο μισό μέτρο, και αρχίσαμε να ψήνουμε!! Κι εκεί που λέμε να βάλουμε τα υπόλοιπα στο φούρνο, γιατί θα αργήσουν, γίνεται διακοπή ρεύματος... Τρώγαμε στα όρθια στο σαλόνι, ανοίξαμε έναν μεγάλο φακό και λέγαμε πάλι καλά που είχαμε τις ψησταριές γιατί νηστικοί θα μέναμε. :lol::lol: Ο άντρας μου έδωσε στη μικρή να γλύψει λίγο παϊδάκι (το ξέρω, δεν ήτανε και πολύ σωστό, αλλά... έλα μωρέ!!!).

Προς θηλάζουσες μανούλες:

Τα μωρά σας θηλάζουν μόνο όταν πινάνε; εμένα θέλει και για να κοιμηθεί το βράδυ, ιδίως αν ξυπνήσει μέσα στο βράδυ. Επίσης, αφήνει πολλές φορές στη μέση το βραδινό της μπουκάλι για να το γυρίσει στο στήθος. Υπάρχει καμία που σκέφτεται πως θα το κόψουμε αυτό, οεο;; Η δικιά μου δεν θέλει με τίποτα πιπίλα!!!

τσικνοπεμπτη συμπεθερα δεν καναμε τιποτα...ημουνα κομματια και κοιμηθηκα νωρις....

εμενα θηλαζει μονο οταν πειναει.....αλλα το βραδυ του αρεσεθ να το κανει πιπιλα για να κοιμηθει....

κοριτσια σημερα μολις πηγα στη δουλεια-ειχα μασκαρευτει και η μιση-με επιασε μια ζαλη μια αναγουλα,ενα πραμα δηλ τι να πω...

καθισα μιση ωρα,αλλα δε μπορουσα να μιλησω καν,βαριανασαινα.

ετσι ζητησα συγνωμη και εφυγα.

αχ θα με παει πολυ πισω αυτο στα μπονους:-(

με ματιαξαν οι Bitches...

χαχαχαχαχαχαχ

τεσπα,περασα το απογευματακι με το ταλιμπανακι μου,που απ την ωρα που εφτασα σπιτι δε μαφησε ανασα να παρω.

ο αντρας μου πηγε να κοιμηθει και γω σηκω σηκω -κατσε κατσε.

ουτε καν κοιμηθηκε...

βρε κοριτσια λετε να με πεθυμαει;

ολο αγκαλια ηθελε δε καθοταν πουθενα.

4 ωρες δουλευω και εχω ενοχες,δηλ τι να πω.

συμβαινουν αυτα και να μην στεναχωριεσαι....πως εισαι τωρα????

και εμενα ετσι κανει ο μικρος οταν παω σπιτι ...σηκωνει συνεχεια τα χερια του και θελει αγκαλια και αμα τον παρει καποιος απο μενα κλαιει......

εγω να δεις τι ενοχες εχω που δουλευω περισσοτερες ωρες και με σπαστο ωραριο...μπαινω στο σπιτι στις 9 λιγο πριν κοιμηθει ουσιαστικα...ευτυχως πεμπτη και παρασκευη απογευμα λογω μειωμενου δεν δουλευω...

καλο σκ κοριτσακια μου.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας φιλεναδίτσες! Τι κάνετε;

Χάθηκα πάααααλι αλλά είχα λόγους.... υγείας ρε γμτ!!! Έπαθα αλλεργία, γέμισα κοκκινίλες στο πρόσωπο και το λαιμό και δεν μπορούσα να βάλω τίποτα πάρα μόνο λίγο κρεμούλα λόγω θηλασμού! Τώρα είμαι λίγο καλύτερα, δεν φαγουρίζει αλλά το δέρμα μου είναι σαν τον κ.... της μαιμούς!!! Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά πρήστηκα και στον λαιμό μου και ο υπέρηχος έδειξε θυροειδή! Τώρα περιμένω αποτελέσματα την Δευτέρα από επίπεδα ορμονών και βλέπουμε.... σκ...α!!!! Τέλος πάντων ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα!

Η μπουμπού μου ευτυχώς είναι καλά, μες στο κέφι, άρχισε να κοιμάται και καλύτερα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... βλέπω δεν είμαι η μόνη που ξενυχτάω ακόμα!!!

Την τσικνοπέμπτη περάσαμε πολύ ωραία, βγήκαμε μεσημέρι και βράδυ για φαί (τα γουρουνάκια) και έντυσα την μπέμπα πασχαλίτσα!!! Είχε πολύ χάζι!! Ειδικά το καπέλο που της έπεφτε μέσα στα μάτια!!! θα σας βάλω φωτό στο φατσοβιλίο να δείτε!!!

Ελπίζω να τα καταφέρνω να μπάινω πιο συχνά γιατί χάνω επεισόδια ρε παιδί μου!!! Αύριο έχουμε τραπέζι στα ξαδέρφια του αντρός!! Έχουν και μια μπέμπα 2 μηνών! Για να δούμε πως θα κάνει η μικρή όταν την δεί!!!

να σας ρωτήσω κάτι άλλο... quote πως γίνεται να κάνεις σε περισσότερα από ένα posts? Ε ε ε; :mrgreen:

Αντε φιλάκια σας αφήνω.. έχω πρωινό εγερτήριο για συμμάζεμα σπιτιού! Φιλάκια σε όλες!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

πωπω φιλιοπι περαστικα βρε κοριτσι μου,

οσο για το θυροειδη,τι ακριβως εχεις;

εγω εχω τον χασιμοτο εδω και 5 χρονια και τον εχω ελεγχομενο με χαπι.

για υποθυροειδη μιλαω.

αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι,ρωτα με.

κοριτσια μπηκα και νωριτερα διαβασα το τι γραψατε,αλλα δε προλαβα να γραψω.

ο μικρος μας-με-τρεχει.

γκρινια γκρινια γκρινια

μακαρι να βγαλει δοντακι να ησυχασει το καημενο.

οχι οτι κλαιει,αλλα γκρινιαζει.

δε καθεται πουθενα,απλωνει τα χερακια του να τον παρω αγκαλια.

αχ το πουλακι μου.

το βραδυ κοιμηθηκε εννια παρα,στις εννιαμιση ξυπνησε με κλαματα.

μετα δε ξανακοιμηθηκε.

πηγα να τον κοιμησω,τον ξαπλωσα στο κρεβατι μας και γω διπλα μεχρι που τον πηρε ο υπνος και αρχισε να γελαει!!!

μαλλον ονειρο.

και μολις πηγα να φυγω,ξυπναει και μου χαμογελαει.

ειναι δυνατον να αντεξεις μετα;

τον εφαγα στα φιλια,αλλα επειδη νυσταζε αυτος απλα μου χαιδευε τα μαλλια.

αν αυτο δεν ειναι αγαπη,ερωτας τι ειναι;

θεε μου,μου χει παρει τα μυαλα:P

τον εβαλα στο κρεβατακι του και κοιμηθηκε με χαμογελο.

αυτα τα ωραια σημερα.

ααα για το quote,

εγω παταω με το ποντικι και κανω αριστερο κλικ,ανοιγμα σε νεα καρτελα

και κανω κοπι πειστ οτι με ενδιαφερει και τα βαζω σε ενα μνμ ολα με αυτα που γραφω εγω.

ελπιζω να μη σε μπερδεψα:)

κοριτσια καλη νυχτα και ονειρα γλυκα,τα λεμε:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας και από μένα κορίτσια! Με έχει πιάσει υπερένταση, έκανα όλες τις δουλειές όταν κοιμήθηκαν όλοι γιατί είχαν μαζευτεί και μέσα στην ημέρα δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα! Μπράβο κοριτσάκια που κλείσατε ημερομηνία βάφτισης! Εμείς προσανατολιζόμαστε μάλλον για 3/7 αλλά δεν έχω ακόμη κλείσει στην εκκλησία. Την τσικνοπέμπτη ήμασταν καλεσμένοι στο σπίτι της πεθεράς μου και πήγα με πολύ χαρά γιατί βλέπει σπάνια τα παιδιά είπα λοιπόν ευκαιρία να τα δει...Όπως ξέρετε, μόλις περάσαμε μια γερή ίωση της μπέμπας. Ε, λοιπόν, με το που φτάνουμε στης πεθεράς μου, εκείνη δεν είχε φωνή, έβηχε συνέχεια και μας είπε ότι το μεσημέρι είχε 38 πυρετό και ήθελε να πάρει το μωρό αγκαλιά. Ευτυχώς το μωρό έβαλε αμέσως τα κλάμματα και το πήρα πίσω. Καταλαβαίνω ρε κορίτσια έχει λαχτάρα να τα δει αλλά και γω όταν αρρωσταίνουν περνάω ακόμη μεγαλύτερη λαχτάρα! Πάλι καλά που ο άντρας μου, επειδή έβλεπε πόσο ταλαιπωρήθηκε το μωρό με πυρετούς, εμετούς, διάρροιες, της είπε να μην την πλησιάζει γιατί δεν αντέχει να αρρωστήσει πάλι και μόλις γίνει καλά να έρθει σπίτι μας να την κανακέψει όσο θέλει. Άμα δεν το έλεγε εκείνος, θα το έλεγα εγώ! Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά δεν αντέχω να μου ξαναρρωστήσει κανένα παιδί! Α, δε σας είπα, μας έσκασε σήμερα μύτι το πρώτο δοντάκι, κάτω κέντρο αριστερά! Νόμιζα ότι είχε μείνει φαγητό στο στοματάκι της και αφού έπλυνα το χέρι μου, πήγα να το βγάλω, αλλά διαπίστωσα ότι ήταν δοντάκι. Συγκινήθηκα κορίτσια, παρόλο που είναι δεύτερο μωρό και εννοείται οτι και στα γενέθλια και στη βάφτιση θα συγκινηθώ. Είναι λογικό, βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει! Μαριλίνα, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κόλπο, εμένα ο μεγάλος σιγα-σιγά άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον για το στήθος ώσπου μια μέρα -και νύχτα-δεν μου το ζήτησε καθόλου και κάπου εκεί τελείωσε ο θηλασμός μας και είχα στενοχωρηθεί. Τότε έλεγα θα κάνω δεύτερο, τώρα όμως που δεν θα κάνω άλλο, θα στενοχωρηθώ περισσότερο όταν τελειώσουμε με τη μπέμπα το θηλασμό. Κορίτσια βρυκολάκιασα και θα ξυπνήσουν το πρωι και γω θα είμαι πτώμα καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Φιλλιόπι,

περαστικά σας!!! Αυτό είναι το μόνο σπαστικό με τον θηλασμό: δεν μπορεις να πάρεις ότι χαπάκια θές!!! Για το πολλαπλό quote, πατάς αυτό που είναι ερωτηματικό δίπλα σε όσα ποστ θες να κάνεις κουότε και μετά πατάς απάντηση και στα εμφανίζει όλα μαζί. Ελπίζω να κατάλαβες!!!

Λινεάλ,

κάτι τέτοια γέλοια μας κάνουν τα θκατούλια μας και λιώνουμε!!!!!

Κάρυ,

καλά κάνατε. Μεταξύ μας, θα είχα βγει από τα ρούχα μου αν πηγαίναμε κάπου και διαπίστωνα ότι ήταν άρρωστοι με τόσο μικρό μωράκι... και με μεγαλύτερο δηλαδή, γιατί να ταλαιπωρείτε;;; οεο;;;

Εμείς περάσαμε ωραία. Χθες πήγαμε στον παιδικό σταθμό στην γιορτή που είχανε και πήρα και τη μπουμπού ντυμένη μαζί!! Κοιμήθηκε λίγο και μετά την πήρε ο μπαμπάς σπίτι να της δώσει κρεμούλα.

Ήρθε κι η νονά του γιου μου μετά και περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!! Μόνο που φάγαμε λίγο παραπάνω... μέσα τα κεφάλια από σήμερα... :mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πώς είστε; Μου λείψατε!!:P:p

Διάβασα τα νέα σας και κατάλαβα ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια.

Εμείς από βδομάδας θα πάμε στον παιδίατρο για το μηνιαίο μας εμβόλιο και τις μετρήσεις μας. Ακόμη δεν έχει βγάλει κανένα δοντάκι αν και πολλές φορές βάζει μανιωδώς τα χεράκια του στο στόμα, σαν να θέλει να ανακουφιστεί. Είμαστε στην αναμονή λοιπόν.

Την Τσικνοπέμπτη δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο. Ο άντρας μου σχόλασε 10 το βράδυ και το μόνο κρεατικό στο τραπέζι ήταν το μοσχαράκι του μπέμπη. Μάλλον μόνο ο μπεμπούλης το τσίκνισε.:tongue: Αλήθεια θα τα ντύσετε τα μωράκια σας; Εγώ έχω μια στολή βατραχάκι από τον ανηψιό μου και λέω την επόμενη Κυριακή να ντύσω το καμάρι μου και να πάμε στο καρναβάλι του Ναυπλίου. Ελπίζω να κάνει καμιά εκδήλωση ο Δήμος.

Μαριλίνα μου όσον αφορά τη βάφτιση πραγματικά η μόνη λύση είναι ήρεμα να συζητήσετε μόνοι σας. Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα:confused:Δεν ξέρω τι παθαίνουν αλλά όλοι ανακατεύονται σ' αυτό το θέμα και όλοι προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους.

Αυτά προς το παρόν, με καλεί ο πρίγκηπάς μου:P:pΕίναι και κοινωνικός δεν κάθεται μόνος του καθόλου,

Φιλιά πολλά σε όλες και καλή μας βδομάδα!!

Γειά σας κορίτσια!!!

Καιρό έχουμε να τα πούμε...εγώ τρέχω λίγο με τα μικρά μου που μου αρρωστήσανε και κάνουμε μάσκες, παίρνουμε αντιβίωση, φάρμακο σταγόνες για την λαρυγγίτιδα και otrivin για το μπούκωμα και συνάχι! Τα κακόμοιρα ταλαιπωρούνται αρκετά. Δεν μπορούμε να πάμε και πουθενά και είμαστε κλεισμένοι μέσα και έχουμε ψιλοβαρεθεί...

Μαριλίνα καλά έκανες και αμύνθηκες!! Οι άντρες θέλουν πρώτα να γίνει το δικό τους και κάνουν οποιαδήποτε συμφωνία και μετά την ξεχνάνε! Αφού το συμφωνήσατε να επιμένεις!!

Lineal σε καταλαβαίνω, αν σε φέρει ο άλλος στα όριά σου λογικό είναι να ανταποδώσεις την βρισιά!! χιχιχιχι

Barbie ταξιδάκι ε??? Αχ πόσο σε ζηλεύω.... σίγουρα θα περάσατε καλά και θα ξεφύγατε!!! Μας χρειάζεται η αλήθεια, μετά από την κούραση που περνάμε....

FilioPi περαστικά σου βρε κούκλα....μα να πάθεις αλλεργικό σοκ και να μην μπορείς να πάρεις τίποτα είναι πίκρα....

Όσο για τον θηλασμό που αναφέρατε και τον ύπνο και τα δικά μου έχουν μάθει να κοιμούνται με τον θηλασμό και δίπλα μου (ή μάλλον δίπλα στο στήθος μου). Μάλιστα είμαι και η φυσική πιπίλα τους και δεν ξέρω κι εγώ πραγματικά τι θα γίνει όταν κόψουν τον θηλασμό... Η αλήθεια είναι κιόλας, ότι δεν θέλω να περπατάνε τα μικρά μου και να τρέχουν να μου κατεβάζουν την μπλούζα για να φάνε (κάτι το οποίο ήδη κάνουν :) ) .... Λατρεύω τον θηλασμό αλλά κάποια στιγμή θα τον σταματήσω... Δεν θέλω να έρθει αυτή η στιγμή ... αλλά..... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...

Α...μάλιστα ξυπνούν συχνά την νύχτα για να θηλάσουν λίγο και να ξανακοιμηθούν...

Κλείσαμε και για την βάφτιση!!!! 19 Ιουνίου!!!!

RKdwp3.png

ααααααααααα!!!!!!!!!!!!

δοντάκια διαβάζω βγάζετε!!!!

λέτε εμένα το παιδί μου να έιναι φαφούτικο?????? δεν εξηγείται αλλιώς!!!

τί κάνετε? είστε όλες καλά? διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας, αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι οτι η filliopi ξυπνάει τα βράδυα για να θηλάσει, και έπαθε και αυτό το αλλεργικό...περαστικά εύχομαι. για το αλλεργικό! για τον θηλασμο....υπομονή!!!! και εμείς ξυπνάμε 2 μπορεί και 3 φορές. προχθές ξύπνησε μόνο 1. αλλά κλείνει 12ωρο που κοιμάται. το αργότερο 9 και ξυπνάει το αργότερο 10 παρά. σήμερα ξύπνησε 10,20.... λιώσαμε στον ύπνο!!!!!

carrie.......ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!! εγώ στην θέση σου, θα έκανα μεταβολή και θα έφευγα! δεν είσαι καθόλου υπερβολική!!!! εγώ μαζί σου είμαι! στην αρχή τα έκαναν και εμένα κάτι τέτοια, στην πορεία όμως είδαν οτι δαγκώνω...και τώρα είναι ΚΥΡΙΟΙ...!!! αφού να φανταστείς πήγαμε μια μέρα σπίτι τους και ο πεθερός μου ήταν άρρωστος...(φυσικά δεν μας το είχαν πεί) και η πεθερά μου κρατούσε αγκαλιά το μωρό και έλεγε στον πεθερό μου να μην το πλησιάζει... ρώτησε ο άντρας μου γιατί του λεει έτσι, μήπως είναι άρρωστος και η απάντηση ήταν, πως δεν έιναι άρρωστος, απλά επειδή είναι μεγάλος άνθρωπος να μην έρχεται κοντά στο μωρό ήταν η απάντηση! και την επόμενη μέρα, μάθαμε πως παίρνει αντιβίωση και σιρόπι για τον λαιμό!!! τί να πείς? λες και δεν έκαναν αυτοί παιδιά!!!

αφού όμως ήταν έτσι, ξεκίνησα κι εγώ να λέω μπροστά τους οτι δήθεν μια φίλη μου ήθελε να έρθει για καφέ, αλλά είχε λίγο βήχα και της είπα να μην έρθει και παρεξηγήθηκε και καλά...αλλά τί να κάνω????? εάν είχε μυαλό έλεγα, θα το καταλάβαινε απο μόνη της...μωρό έχω!!!!! τί να πείς???? αναίσθητοι άνθρωποι!!!!!!! και φυσικά τα άκουσαν τόσες φορές και ΄τώρα είναι σούζα!!!!!!! (δεν ξέρω αν καταλάβατε τί γράφω, αλλά δεν προλαβαίνω να το ξαναδιαβάσω)

λοιπόν, πήραμε απο τα jumbo κουτάκια για το γλυκό στην βάπτιση και μέσα θα βάλουμε πραλίνες σοκολατάκια μάλλον.

για μπομπονιέρες πήραμε κορνιζούλες, που έχουν επάνω πατουσάκια, μια μπάλα και τους αριθμούς 1 2 3. σε σιέλ άσπρο. πήρα οργαντίνα και όχι τούλι για τα κουφέτα και αν΄τι για κορδέλα πήραμε σχοινί σε σιέλ.

πώς τα βρήσκετε? προσκλητήρια δεν κάναμε ακόμη! πώς μπορώ να βάλω φωτό?

θα έπρεπε να έχω άλλη μπομπονιέρα για τα παιδιά και άλλη για τους μεγάλους? και γενικά θα έπρεπε να έχω κάποιο θέμα στην βάπτιση? δεν προλαβαίνω να κάνω κκάτι άλλο, είναι στην μέση και η μετακόμιση, και οικονομικά ΄΄εχουμε βγεί εκτός προϋπολογισμού.

κάποια πάει στην Αθήνα- δεν θυμάμαι ποιά..- αλλά καλό ταξίδι!

λινεάλ, καλά κάνεις και ζείς την κάθε στιγμή με τον μικρούλη σου! έτσι πρέπει!

αχ, έχω τόσα πολλά ακόμη να σας πώ, αλλά πρέπει να κλείσω προς το παρόν. μόλις μπορέσω ΄θα σας ξαναζαλίσω!!!

πολλά πολλά ζαλισμένα φιλιά σε εσάς και τα ζουζουνάκια σας!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Πώς περάσετε ΣΚ;

FilioPi περαστικά σου! Πώς τα πήγε η μικρή σου με τη μπέμπα; Η δικιά μου τρελαίνεται για άλλα παιδάκια :-D

carrie δεν είσαι καθόλου υπερβολικη!!! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι μωράκια και είναι ευαίσθητα!

Jasmini περαστικά στα μικρούλια σου!

patousaki ωραία ακούγονται αυτά που έχετε κάνει για τη βάπτιση!

Εμείς θα την κάνουμε πολύ απλή. Δε θα έχουμε ξεχωριστές μπομπονιέρες, ούτε κάποιο θέμα. Απλά η λαμπάδα, τα κεράκια και το κουτί με τα ρούχα θα έχουν πάνω αρκουδάκια λευκά με ροζ φόρεμα, όπως θα είναι και οι μπομπονιέρες. Τα χρώματα θα είναι λευκό-ροζ και στα ρούχα της μικρής. Τα προσκλητήρια που έχουμε κάνει είναι σαν εξώφυλλο περιοδικού με τη φωτογραφία της μικρής. Πολύ μου αρέσουν :-)

Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με τα προσκλητήρια, σήμερα θα πάω να πάρω φακέλους να στείλω τα τελευταία που δε μπορούμε να τα πάμε.

Συγχαρητήρια στα μωράκια που βγάλανε δοντάκι :!::!::!:

Εμείς ακόμη τίποτα!

Το Σάββατο είμαστε καλεσμένοι σε πάρτυ μασκέ μαζί με τη μικρή!!! Θα είναι και 2-3 παιδάκια ακόμα. Το ένα μάλιστα είναι πιο μικρούλι. Για τη μικρή έχουμε πάρει στολή γατούλα και σήμερα λέμε να πάμε να κοιτάξουμε να βρούμε κάτι τέτοιο και για μας.

Φιλιά πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλή σας μέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Patousaki ωραία πραγματάκια φτιάχνεις όπως φαίνεται!! Κοίτα τώρα...κάποιοι επιλέγουν θέμα για την βάφτιση κάτι το οποίο εμένα μ' αρέσει πολύ, απλά χρειάζεται πολύ ψάξιμο. Επίσης είμαι υπερ της ιδέας...άλλες μπομπονιέρες για τους μεγάλους και άλλες για τα παιδιά.

Εγώ θέλω και να έχω θέμα και διαφορετικές μπομπονιέρες αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Εδώ τις παίρνουν οι νονοί και έτσι θα πρέπει να συμφωνήσουν :tongue: σε αυτά που θέλω εγώ!!!

Titoula καλά να περάσετε στο πάρτυ το Σάββατο. Ωραία η σκέψη να την ντύσετε γατούλα!! :)

RKdwp3.png

Καλημερούδια!!!

Βάφτιση ακούω και αγχώνομαι!!! Πρέπει να πάρουμε μπρος!!!

Τζασμίνι,

περαστικά σας!!! εσείς μπορείτε να έχετε διαφορετικές μπομπονιέρες με τη λογική ότι είναι δύο τα παιδάκια.

πατουσάκι,

κι εμείς δεν έχουμε ακόμα δοντάκι. Ο γιος μου έβγαλε στους 10 μήνες το πρώτο του!! Μην ανησυχείς. Η ανιψιά μου έβγαλε δόντια μετά τον χρόνο.

Ελεάννα... ο μπέμπης πάντως το τσίκνισε... κάτι είναι κι αυτό...

Τιτούλα,

καλά να περάσετε στο πάρτι!!!

Να σας πω την αλήθεια, ήθελα να ψήσουμε μιας και ήταν η πρώτη τσικνοπέμπτη της μικρής μου...

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι καθόλου "θηλυκό" με την κλασική έννοια: μου αρέσουν τα παντελόνια, δεν βάφομαι ποτέ, κομμωτήριο σπάνια, μανικιούρ πεντικιούρ έκανα πρώτη φορά στα... 35 μου!!! Ο καημός της μάνας μου είμαι. Κι έλεγα, σιγά μην ψάχνω κοκαλάκια για την κόρη μου: Ε, μπήκα σ' ένα μαγαζί και το κοίταζα καλά καλά... της πήρα μία στέκα και μία κορδέλα...χαζομαμά!!! :lol::lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! :D

Ευχαριστούμε Jasmini και Μαριλίνα.

Πήγαμε εχθές και πήραμε και για μας αυτιά και ουρές γάτας :P

εγώ ροζ και ο άντρας μου μαύρα, χιχιχι θα είμαστε όλοι γατάκια :lol:

Πήγαμε και στα jumbo και δοκίμαζα στη μικρούλα διάφορα στεκάκια και καπέλα κι αυτή καμάρωνε και χαμογελούσε.:-)

Μαριλίνα με γεια τα καινούρια κοκαλάκια! Η δικιά μου δεν τις θέλει πια τις κορδέλες αλλά βάζουμε τσιμπιδάκια :wink:

Φιλιά!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπέρα και από μένα!

Τιτούλα καλά να περάσετε στο πάρτυ!

Τζασμινι και Φιλιοπι περαστικά γρήγορα!

Μαριλίνα είμαι και γω σαν εσένα και νόμιζα ότι στο κοριτσάκι μου δεν θα φοράω κορδέλες και τσιμπιδάκια αλλά και γω έχω χάσει το μυαλό μου! Μάλιστα βρήκα ίδιες κορδέλες μεγάλη και μικρή για να τις φοράμε μαζί-χάζεψα όπως καταλαβαίνετε...

Πατουσάκι, τί ωραία πράγματα που ετοιμάζεις! Και μένα μου άρεσε η ιδέα ξεχωριστή μπομπονιέρα για μεγάλους και παιδιά και την εφήρμοσα στη βάφτιση του γιου μου.Το θέμα ήταν ότι όλοι οι μεγάλοι ξετρελάθηκαν με τις παιδικές μπομπονιέρες με αποτέλεσμα να μου τις παίρνουν οι μεγάλοι και να μην φτάσουν για τα παιδιά! Θέλω να πω, αν τελικά κινηθείς στην ιδέα ξεχωριστών μπομπονιερων, σκέψου μήπως βάλεις έξτρα παιδικές γιατί όλοι πέφτουν με τα μούτρα σε αυτές κατά κύριο λόγο!

Καληνύχτα φιλενάδες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...