Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά το εύθραυστο Χ περνάει από διάφορες γενιές αλλά θα υπήρχε σίγουρα ιστορικό στην οικογένεια της μαμάς παππούδες θείοι με παιδιά με προβλήματα σε βαθμό που να κάνει εντύπωση. 

Εχεις δίκιο. Ετσι πιστεύω και εγω

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον περασαμε πολυ σουπερ απο χιονοδρομικο σε χαμαμ και απο χαμαμ σε σαουνα

λιωσαμε λεμε,

αλλα πολυ φτωχια ρε κοριτσια αφου αντι για κουρτινες ειχαν εφημεριδες στα τζαμια

αυτο μεσα στα χωρια οχι στο μπανσκο....

καλα ηταν ξεφυγαμε για λιγο τωρα τα κεφαλια μεσα!!

αυτα προς το παρον!

Καλη σας μερα

Ωχ το εχασα το επεισοδιο...

Για πες κατα τα άλλα ωραια? Απο πιστες, ξενοδοχεια? που μεινατε?

Εμεις αν παμε λεμε να παρουμε και τα μικρα μαζι μας! Λεει η θα ειναι κουραση? Με το αυτοκινητο σας πηγατε?

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ το εχασα το επεισοδιο...

Για πες κατα τα άλλα ωραια? Απο πιστες, ξενοδοχεια? που μεινατε?

Εμεις αν παμε λεμε να παρουμε και τα μικρα μαζι μας! Λεει η θα ειναι κουραση? Με το αυτοκινητο σας πηγατε?

Kατα τα αλλα ηταν πολυ ωραια,οι πιστες απαιχτες τεραστιες κατεβαινες και δεν τελειωνε

ξενοδοχεια αρκετα ειχε και σε πολη καλες τιμες,

εμεις κλεισαμε 4* με πρωινο 40ε την βραδια εχει και πιο φθηνα και πιο ακριβα,

η κουζινα δεν μου αρεσε χρησιμοποιουσαν πολυ σκορδο και γενικα εχουν βαρια φαγητα

αλλα εχει κατι σουβλακια σουπερ,

πολλοι ειχαν μωρακια αλλα μεγαλουτσικα χρονιαρικα,

πιστευω πως ειναι καλυτερα χωρις μωρο αλλα παλι οτι νομιζεις

με αυτοκινητο μας πηγαμε και το ειχαμε παντου,ολοι κυκλοφορουσαν με αυτοκινητο

αν κανεις συνναλαγμα μετα τα συνορα ειναι τα πιο φθηνα

εγω την πατησα εκανα θεσσαλονικη και μου πιασαν τον κ@λ@

να πατε αξιζει!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα μανούλες μου!!

Είστε καλά?

Εμείς μια χαρά! Σήμερα κλείσαμε την ημερομηνία της βάφτισης στην εκκλησία!! 26/06 θα βαπτιστεί το μωράκι μας!!!!!!!! Τρεις μέρες πριν την γιορτή του!! Πηγαίνοντας στην εκκλησία συγκινήθηκα, πριν τέσσερα χρόνια τέτοια εποχή, είχαμε παει να κανονίσουμε το γάμο μας και τώρα πηγαίναμε να κανονίσουμε την βάπτιση του παιδιού μας..!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τώρα! Αλλά στέλνω σε μανούλες και μπεμπάκια τα φιλιά και την αγάπη μου!!!!

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!

γεια σας κοριτσακια μου.....

ειπα να μπω και εγω λιγο πριν κοιμηθω....

σημερα γεννησε η νυφη το δευτερο παιδακι της και ειναι μια κουκλα...συγκινηθηκα παρα πολυ θυμηθηκα τα δικα μου και πραγματικα η αναμονη εξω απο την αιθουσα δεν περιγραφεται....ευτυχως και οι δυο τους ειναι καλα και αυτο εχει σημασια.....

εμεις ειμαστε καλα αν και ανησυχω για τον μικρο να μην αρρωστησει...εχει 2 μερες κανει κατι σαν εμετο να το πω σαν αναγουλα δεν ξερω και τωρα μιλησα με τον παιδιατρο και μου ειπε οτι μπορει να ειναι τα σταδια για καμια ιωση και να τον παρακολουθησω και αυριο και βλεπουμε.....ανησυχω...δεν θελω να αρρωστησει θα φυγω και την κυριακη για 2 μερες στην αθηνα και δεν θελω να ειναι αρρωστο....μακαρι να μην ειναι τιποτα....

barbie βολτιτσες βλεπω...δεν καταλαβα που πηγατε??εμεις πριν 2 εβδομαδες πηραμε τον μικρο και πηγαμε βασιλιτσα και ηταν τελεια.....

ελπιζω ολες να ειστε καλα δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας...

σας φιλω

καληνυχτα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λετακι να σας ζησει το μωρακι!!!

να ναι παντα γερο και δυνατο!

οσο για το μωρακι σου,ελπιζω να μην ειναι τπτ.

οσο και να πεις ειναι δυσκολο να το αφησεις και αν ειναι και αρρωστουλι ειναι ακομα δυσκολοτερο.

ασπασια,εχω ακουσει για παρομοιες δουλειες οτι ετσι κανουν.

πχ στη σαλονικη που πηγε μια φιλη μου και τελικα δε τη πληρωσαν.

το φοβομουν και γω αλλα ευτυχως δε συνεβη;)

τινακι αντε με το καλο.

και μεις στη ιδια εκκλησια θα κλεισουμε και νομιζω και γω θα συγκινηθω.

να πω την αληθεια συγκινουμαι οταν σκεφτομαι τη στιγμη της βαφτισης.

αν κλαψει θα ζοριστω να μη κλαψω και γω.

επισης σκεφτομαι τα γενεθλια του.

πως θα γινει να μη συγκινηθω;

απο τωρα το σκεφτομαι και ειλικρινα δακρυζω...

παω καλα;

το παθαινετε εσεις;

αυριο τσικνοπεμπτη θα εχουμε γιορτη στη δουλεια και μας ειπαν να ντυθουμε αν θελουμε.

ειπα τον αντραμ να φερει καρναβαλακι το μικρο στο σχολασμα να κατσουμε κανα τεταρτο και μετα σπιτι.

λεω να παρω κανα αστειο απο κεινα που βαζουν στο κεφαλι για να φορεσω.

για ολοκληρη στολη δε με κοβω:-D

εσεις θα πατε πουθενα αυριο;

θα ντυθειτε;

κοριτσια ο μικρος δε κοιμαται τα βραδια ευκολα...

τον παω στο κρεβατι και αυτος παιζει,γελαει,γυρναει και φερνει ανω κατω τα σκεπασματα.

11.30 με 12 παρα κοιμαται και με κουραζει πολυ.

τον πηγα πριν για πολλοστη φορα στο κρεβατι και επειδη παλι επαιζε και γυρνουσε τον μαλωσα.

αχ το πουλακι μου δε ξανακουστηκε...κοιμηθηκε.

το καταλαβε που θυμωσα.

και φυσικα τωρα εχω ενοχες.

καληνυχτα κοριτσια και τα λεμε;)

ααα σημερα στη δουλεια ενας στο τηλ με ειπε αργα και καθαρα:"αντε και γαμισου"

και του απανταω ευγενικα "εσυ και η αδελφη σου"και του το κλεισα στα μουτρα

μα τι λεω στον κοσμο;

αλλα με νευριασε ετσι που το πε...

κι αλλοι με εχουν βρισει αλλα οχι μες στα μουτρα,το ακουω ενω το κλεινουν.

αυτος πια μες στα μουτρα,ετσι ωμα...:twisted::twisted::twisted:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Μπάρμπι,

υπέροχα ακούγονται ολα!!! Αν και έχω κι εγώ την απορία που πήγατε τελικά. Μπράβο που περάσατε τόσο καλά!!!

Λέτα,

να σας ζήσει το μωράκι!!! Άντε, η σειρά σου τώρα!!! Όταν η μικρή πέρασε ίωση, δεν είχε όρεξη και όντως αναγούλιαζε. Έπινε μόνο γάλα, μιας και από τα υπόλοιπα έτρωγε πολυ λιγο ή είχε πυρετό και δεν της έδινα καν...

Λινεάλ,

τι να πω, υπάρχουνε και κάφροι. Καλά να περάσετε σήμερα!!!

Εγώ είμαι πιασμένη από την αυτοάμυνα (αλλά μου αρέσει!!!;)) και εχθές τα πήγα πολύ καλά: ρίξαμε καυγά με τον σύζυξ λίγο πριν φύγω και μου βγήκε εκεί πέρα. Ήταν τυχερό που δεν βρέθηκε και κανένα μηχανάκι να μου κορνάρει στο πεζοδρόμιο όπως κάνει συνήθως... ε, ρε, τι θα γινότανε...

Άρχισε ο σύζυξ να μου λέει κάτι κουλά - μπροστά στη μάνα μου - ότι την μικρή θα τη βγάλουμε μόνο Αιμιλία, ότι αυτός αποφασίζει κλπ. Όταν είχαμε μάθει οτι το πρώτο μας είναι αγόρι, είχαμε συμφωνήσει να αποφασίσει αυτός το όνομά του κι εγώ του επόμενου, ότι κι αν ήτανε. "Δεν θυμάμαι" :confused::confused::confused: Μου λέει. Είχα ΤΑ νεύρα. :mad::-x Τελικά πήρε πίσω τις μ&λ&κ%ς του, όταν προειδοποίησα: Μην μου κάνεις καμία πλάκα με τον νονό, γιατί πήρα το παιδί μέσα από την εκκλησία και τα ακύρωσα όλα... Τυχαίο, δε νομίζω :rolleyes:

Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!!!

καλά να περάσετε την τσικνοπέμπτη!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα και απο εμας!!!

Τινακι και εμεις βαφτιση κλεισαμε 5/7 στην εκκλησια που παντρευτηκαμε, βαφτισαμε τον πρωτο και σαραντησαμε τα παιδια μας!!! Παρολο πο δεν ειμαι πολυ της θρησκειας οποτε μπαινω μεσα στη εκλησσια αυτη αισθανομαι πολυ ομορφα!!!

Λετα να σας ζησει το ξαδερφακι και περαστικα στο μωρακι σου ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

Lineal καλα του ειπες!!!

Δεν σεβονται οτι και ο άλλος κανει τη δουλεια του ρε γμτ...

Εγω εχω βρισει μονο μια που με πηρε στις 4 το μεσημερι μολις ειχα κοιμησει τα μωρα και τα ξυπνησε και της λεω μα καλα ξερετε τι ωρα ειναι και περνετε σε σπιτι και μου απανταει χεσε μας μωρε :evil: ε μεχρι να το κλεισει ακουσε οτι ειχα προχειρο...

Οσο για τα γενεθλια και τη βαφτιση φυσικο ειναι να συγκινουμαστε...

μαριλινα για αυτοαμυνα διαβαζω ειναι απαραιτητη στις μερες μας! (που ξερεις μπορει να χρειαστει και στην εκκλησια...) Παντως καλο θα ηταν να κατσετε κατω με τον αντρα σου κ να ξεκαθαρισετε οι δυο σας μονοι σας το θεμα του ονοματος...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Λέτα, να σας ζήσει το μωράκι! Ελπίζω το δικό σου να είναι καλύτερα σήμερα! :D

Λινεαλ, κι εμένα εχθές κοιμήθηκε στις 12. Μόλις την έβαζα στο κρεβάτι της γύριζε, μέσα στον υπνόσακο, και γκρίνιαζε. Τελικά την έβαλα καθιστή στο κρεβάτι μας και της είπα ότι ο μπαμπάς και η μαμά κοιμούνται γιατί είναι η νύχτα. Στην αρχή προσπαθούσε να μας ξυπνήσει αλλά είδε ότι δεν της δίναμε σημασία και άρχισε να μου τρίβεται για την κοιμήσω.

Ευτυχώς δεν ξύπνησε πολλές φορές σήμερα, στις 2 και στις 4 για γάλα στις 6 για πιπίλα και στις 7:45 για πρωί.

ααα σημερα στη δουλεια ενας στο τηλ με ειπε αργα και καθαρα:"αντε και γαμισου"

και του απανταω ευγενικα "εσυ και η αδελφη σου"και του το κλεισα στα μουτρα

μα τι λεω στον κοσμο;

αλλα με νευριασε ετσι που το πε...

κι αλλοι με εχουν βρισει αλλα οχι μες στα μουτρα,το ακουω ενω το κλεινουν.

αυτος πια μες στα μουτρα,ετσι ωμα...:twisted::twisted::twisted:

χαχαχα :lol: :lol: :lol: καλά του είπες!

Εμείς απόψε θα κάτσουμε σπίτι οι 3 μας και θα ψήσουμε στο τζάκι.

Τη βάφτιση θα την κάνουμε 19 Μαρτίου, πλησιάζει ο καιρός και αγχώνομαι. Ελπίζω να μην κλάψει πολύ γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω :?

Καλά να περάσετε σήμερα ό,τι κι αν κάνετε!

Φιλιά σε όλες!!:)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Λινεαλ ωραια απαντησει και παλι ευγενικη ησουν,δεν καταλαβα τι νομιζουν πως ειναι και εσυ την δουλεια σου κανεις πες ευγενικα ενα οχι και τελειωσε...

λετα μου να σας ζησει καλοφωτιστο να ειναι!!!

μαριλινα περαστικα στο ζουζουνι χαμος απο ιωσεις

εγω τωρα μολις τελειωσα το σιδερο μαζευτικαν καμια 4-5 πλυντηρια εσκασα,αυτα ειναι τα αρνητικα του ταξιδιου

στο Μπανσκο πηγαμε!!

λοιπον βρηκα το κολπο για την μικρη μου το απογευμα μετα τις 7 δεν την αφηνω να κοιμηθει

καθολου και συνεχεια παιζουμε την κραταω και περπαταμε σε ολο το σπιτι

και γινεται κομματια πεφτει ξερη για υπνο και ξυπναει στις 9 το πρωι

το βρηκα το κολπο!!!!

Καλο απογευμα

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπερα και απο εμας!!!

Εμεις σημερα θα το τσικνησουμε με τη νονα του μικρου που εχει μια κορουλα ισα με τον μεγαλο μου!!!

Θα τα ντυσουμε και τα τρια πειρατες!!!

Βρηκα μια καπα για τον μικρο μου και ειναι κουκλος!!!

τελειωσα και το μαγειρεμα, εκανα και μπανιο τωρα που κοιμουνται για μεσημερι!

Βρε Barbie εμενα ουτως ή αλλως δεν κοιματε μετα το μεσημεριανο υπνο αλλα το βραδυ ξυπναει...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

μαριλινα μου,δε ξερω τι τους πιανει ωρες ωρες,αντε εμεις εχουμε και μια περιοδο,οποτε δικαολογουμαστε μια φορα στο τοσο να μας πιανει το παραλογο.

αυτοι παλι τι;

οχι οτι δε δικαολογουνται,αλλα μπροστα στη μαμα σου...φαουλ.

παλι καλα που εχεος εσυ την αυτοαμυνα,φανταζομαι κλωτσομπουνιες που θα εριξες ε;:P:p:p:p

ασπασια και μενα με το χουν πει αυτο και αλλα πολλα,αλλα λεω συγνωμη γεια σας και το κλεινω.

και γω δεν ειμαι της θρησκειας,αλλα οκ σα παραδοση κανω και βαφτιση και γαμο-βεβαια εγω στο γαμο επεμενα για πολιτικο,δηλ θεο τον εκανα.-αλλα αυτος ηθελε θρησκευτικο.

εμεις ειμαστε αναποδο ζευγαρι,αλλοι αντρες παρακαλανε τις γυναικες τους για πολιτικο και γω παρακαλουσα τον αντρα μου και αυτος παλι ηθελε εκκλησια και γλεντια.

ομως τελικα μαρεσε και περασα πολυ ωραια.

κοριτσια σημερα μολις πηγα στη δουλεια-ειχα μασκαρευτει και η μιση-με επιασε μια ζαλη μια αναγουλα,ενα πραμα δηλ τι να πω...

καθισα μιση ωρα,αλλα δε μπορουσα να μιλησω καν,βαριανασαινα.

ετσι ζητησα συγνωμη και εφυγα.

αχ θα με παει πολυ πισω αυτο στα μπονους:-(

με ματιαξαν οι Bitches...

χαχαχαχαχαχαχ

τεσπα,περασα το απογευματακι με το ταλιμπανακι μου,που απ την ωρα που εφτασα σπιτι δε μαφησε ανασα να παρω.

ο αντρας μου πηγε να κοιμηθει και γω σηκω σηκω -κατσε κατσε.

ουτε καν κοιμηθηκε...

βρε κοριτσια λετε να με πεθυμαει;

ολο αγκαλια ηθελε δε καθοταν πουθενα.

4 ωρες δουλευω και εχω ενοχες,δηλ τι να πω.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

κορίτσια μου καλησπέρα!!!!!!!!!!!

τί κάνετε? τα ζουζουνάκια σας είναι καλά????

λοιπόν, εδώ είμαστε και εμείς...αν και χαθήκαμε!!!

θυμάστε που σας είπα οτι μετακομίζουμε???????/ εεεε λοιπόν, ακόμη δεν μετακομίσαμε!!! ενώ είχαμε βρεί σπίτι, είχαμε δώσει προκαταβολή και εγώ η έξυπνη είχα πακετάρει πόσα πράγματα σε κούτες, είχα ξεστρώσει, είχα κατεβάσει κουρτίνες τις είχα πλύνει κτλ... διαπιστώσαμε οτι ακριβώς μπροστά απο το σπίτι...υπάρχει πυλώνας της ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!!!! και όπως καταλαβαίνετε...δεν μετακομίσαμε και χάσαμε και τα 300 ευρουλάκια μας!

όλο αυτό το διάστημα ψάχναμε για άλλο σπίτι, ευτυχώς βρήκαμε και μετακομίζουμε το άλλο Σάββατο (εκτός αν υπάρχει και εκεί κάτι που δεν έχουμε δεί...χαχαχαχαχα)

τα νέα μας στα γρήγορα:

το νόημα της ζωής μου είναι 8700, 73 πόντους και απλά υπεροχος!

δοντάκι ΔΕΝ έχουμε βγάλει ακόμη!

πατάει συνέχεια στα πόδια του και κάνει βηματάκια με βοήθεια βέβαια...λίγο νωρίς για μένα, αλλά ο παιδίατρος είπε αν του αρέσει να τον ενθαρύνω!

γκρίνια δόξα το Θεό έχουμε αρκετούτσικη.

θηλάζουμε ακόμη.

τρώμε φρουτάκια για πρωινό, πατάτα-καρότο-κολοκυθάκι-μπρόκολο-κουνουπίδι-σέλινο-σπανάκι-μαιντανό για μεσημεριανό (απο αύριο και μοσχαράκι) και για απογευματινό βρώμη ή κεχρί με τα λαχανικά του! σύντομα θα κάνω και το ρυζάλευρο (της λέτας, όχι έτοιμο).

βέβαια απο όλα τα παραπάνω εννοείται οτι ξετρελένεται με τα φρούτα! το φαγητό του δεν τον ενθουσιάζει, πιστεύω πως με το μοσχαράκι θα αλλάξει η γεύση του!

τί άλλο? τί άλλο?

ααα, κλείσαμε βάπτιση, 10 Απριλίου! οπότε έχουμε και με αυτό τρέξιμο!

βρε κορίτσια, πώς μπορώ να σας στείλω φωτό και να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας για τις μπομπονιέρες και το κουτάκι για το γλυκό? προσκλητήριο ακόμη δεν έκανα. όποια έχει όρεξη να δεί, ας μου πεί...

λέει συνέχεια μπα-μπα.....και ζηλεύει η μαμά!

αλλά όταν με βλέπει, είναι έτοιμος να πετάξει!!!!!! τον λατρεύωωωωωωωωωωωω!

λοιπόν, δεν προλαβαίνω να σας γράψω άλλα, θα ξαναμπώ όμως.

πολλά πολλά φιλιά στα μικρούλια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλημέρα κορτσούδια μου!!!

πατουσάκι,

με το καλό η μετακόμιση!!! Στείλε φώτος άμα θες, ή ανάρτισέ τες εδώ, στο φόρουμ, να τις δούμε όλες!!! Αχ, τι θα κάνω, δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα!!!

Λινεάλ,

είσαι καλύτερα σήμερα;; περαστικά σου!! Μην ανησυχείς, θα μπεις πάλι μπροστά στα μπόνους!!!

Πως περάσατε την Τσικνοπέμπτη;; Εμείς ήμασταν πολύ τυχεροί. Για να μην παραφάμε πήραμε μόνο παϊδάκια και τίποτα από περιφερειακά. Ο μικρός μου είπε ότι δεν θέλει πατάτες, οπότε έλεγα να κόψω απλά μια σαλάτα. Ο άντρας μου πήρε και δύο ψησταριές μιας χρήσεως, οι οποίες και μας άρεσαν και μας σώσανε!!! Τις βάλαμε στο μπαλκόνι μας, το οποίο είναι πολυ στενό (φανταστείτε τα στενά μπαλκονάκια του ισογείου στις παλιές πολυκατοικίες), γύρω στο μισό μέτρο, και αρχίσαμε να ψήνουμε!! Κι εκεί που λέμε να βάλουμε τα υπόλοιπα στο φούρνο, γιατί θα αργήσουν, γίνεται διακοπή ρεύματος... Τρώγαμε στα όρθια στο σαλόνι, ανοίξαμε έναν μεγάλο φακό και λέγαμε πάλι καλά που είχαμε τις ψησταριές γιατί νηστικοί θα μέναμε. :lol::lol: Ο άντρας μου έδωσε στη μικρή να γλύψει λίγο παϊδάκι (το ξέρω, δεν ήτανε και πολύ σωστό, αλλά... έλα μωρέ!!!).

Προς θηλάζουσες μανούλες:

Τα μωρά σας θηλάζουν μόνο όταν πινάνε; εμένα θέλει και για να κοιμηθεί το βράδυ, ιδίως αν ξυπνήσει μέσα στο βράδυ. Επίσης, αφήνει πολλές φορές στη μέση το βραδινό της μπουκάλι για να το γυρίσει στο στήθος. Υπάρχει καμία που σκέφτεται πως θα το κόψουμε αυτό, οεο;; Η δικιά μου δεν θέλει με τίποτα πιπίλα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!!!!

Πώς περάσετε εχθές;

Εμείς τελικά δεν ήμασταν μόνοι, ήρθε σπίτι ένα φιλικό μας ζευγάρι και τσικνίσαμε μαζί. Ωραία περάσαμε, έσκασα από το φαγητό! Η μικρή έκατσε μαζί μας μέχρι τις 11:30. Μετά κλείναν τα ματάκια της αλλά δεν ήθελε να χάσει την παρέα και προσπαθούσε να μείνει ξύπνια αλλά δεν άντεχε άλλο :lol:

Βέβαια το βράδυ ξύπνησε 5-6 φορές, έχω χάσει το μέτρημα....:?

Λινεαλ, περαστικά κοπέλα μου. Είσαι καλύτερα σήμερα;

Μην ανησυχείς για το μπόνους θα τις φτάσεις πάλι. Είσαι ταλέντο εσύ! ;)

Σε πεθυμάει αλλά μη νιώθεις ενοχές. Απλά σ'αγαπάει πολύυυυυυυ:!:

Μαριλίνα, όχι δε θηλάζει μόνο όταν πεινάει. Συνήθως θέλει και για να κοιμηθεί ή αν πονάει. Μπουκάλι δεν της έχω δώσει αλλά πιπίλα έχει. Όταν θέλει να θηλάσει φτήνει την πιπίλα και ψάχνει το στήθος :lol: Για το πως κόβεται δεν έχω ιδέα....:confused:

Φιλάκια! :)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...