Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά το εύθραυστο Χ περνάει από διάφορες γενιές αλλά θα υπήρχε σίγουρα ιστορικό στην οικογένεια της μαμάς παππούδες θείοι με παιδιά με προβλήματα σε βαθμό που να κάνει εντύπωση. 

Εχεις δίκιο. Ετσι πιστεύω και εγω

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

lineal μια χαρα σε βρισκω στις πωλησεις.....να τις προσεχεις τις συναδελφους.....μην εμπιστευεσαι κανενα.....ειναι βασικος κανονας στις πωλησεις και οτι χρειαστεις για πωλησεις εδω ειμαι εγω.....

βρε κοριτσια εχετε αφησει να κοιμηθει το μωρο το βραδυ εκτος σπιτιου????δεν μπορω να τον αφησω.....σημερα ηθελε ο αντρας μου να συνεχισουμε με clubbaki αλλα δεν θελω να τον αφησω τον μικρο να μεινει αλλου...

λετακι θα σεχω στα υποψιν μου;)

οσο για το εκτος σπιτιου τον εχω αφησει,τη μια σε ενα γαμο και την αλλη τη πρωτοχρονια,αλλα μετα κοιμηθηκα στο ιδιο σπιτι που ηταν και ο μπεμπης.δηλ δε τον αφησα ολη μερα μονο.

Κορίτσια να σας ρωτήσω!!!! Πόσες φορές ξυ΄πνάνε το βράδυ τα μωράκια σας;;; Και σας παρακαλώ μην μου πείτε καμμιά!!! Εμείς κοιμόμαστε 9 με 10 και μετά ξυπνάει για μαμ μαμ : κάθε 3ωρο δηλαδή 1 - 4 -7 -8 για τα καλά!!! Μετά κοιμάται παλί από καμια ώρα για ένα μισάωρο και 2 ωρίτσες το μεσημέρι 4-6!!! Για πείτε να δω μόνο εγώ έμεινα να παιδευομαι; και κάτι άλλο; Πρέπει να της το κόψω; Δηλαδή είναι κακό να ξυπνάει; Αντοχές νομίζω έχω ακόμα... είπαμε... τα πάντα για το μωρό,,, αρκεί να της κάνω καλό και όχι κακό!!!

φιλιοπι μου σορρυ,αλλα ο δικος μου κοιμαται σερι μεχρι το πρωι...

αν εχεις αντοχες και δε σε πειραζει,οκ.

τωρα δε ξερω αν ειναι καλο ή κακο για το μωρο.

εχω διαβασει για μια μεθοδο που οταν ξυπναει το βραδυ βαζεις λιγοτερο γαλα στο νερο,για καμμια βδομαδα,ωστε να καταλαβει οτι τζαμπα ξυπναει και ετσι να το κοψει.

παλι δε ξερω ομως σιγουρα.

σιγουρα μια παλιοτερη θα γνωριζει να σε πει

κοριτσια,αποτι εχω μαθει-δε τη δοκιμασα προσωπικα τη συσκευη-ειναι μουφα οτι κανει οικονομια,

αλλα οτι προστατευει ολα τα ηλεκτρικα απο βραχυκυκλωμα το κανει.

παντως η δεη το προτεινει.

στο λογαριασμο στα ψιλα γραμματα το γραφει.

τωρα δε ξερω τι να πω,ειμαι μπερδεμενη.

σημερα ειμαι πτωμα,πολυ κουρασμενη.

πηγαμε στο χωριο στη πεθερα.

μας ειπε οτι οι θειες του αντρα μου πεθυμησαν το μπεμπη.

ωραια ειπα εγω,πες τες να ρθουν το απογευμα απο το σπιτι-της πεθερας-να τον δουν.

με τα πολλα,μας επεισε να παμε εμεις στο σπιτι μιας θειας και κει να μαζευτουν οι υπολοιπες.

δε ξερω γιατι.

τρεις ωρες κοριτσια ημασταν εκει.

το σκασαν το παιδι.

ηταν και μια ξαδ του αντραμ που ειχε ενα κοριτσακι 3 χρονων το οποιο το καημενο ψιλοζηλευε τον μικρο και εκλαιγε και φωναζε.

το κεφαλι μου καζανι.

μολις κοιμηθηκε ο μικρος και ο μπαμπας-οχι με αυτη τη σειρα:twisted:-και γω ετοιμαζομαι για ενα ωραιο μπανακι!!!

χθες ειδα τη ταινια inception με το λεοναρντο ντι καπριο.

μαρεσε παρα πολυ και το τελος με εκανε να τη σκεφτομαι.

σιγουρα θα τη ξαναδω

την ειδε καμμια σας;αν οχι δειτε την

και περιμενω σχολια

καληνυχτα κοριτσια!:-)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου...

ειπα και εγω αν μπω να δω τι κανετε πριν κοιμηθω.......

λοιπον χτες περασαμε πολυ ωραια...εννοειται πως τελικα δεν τον αφησα τον μπεμπη σε αλλο σπιτι..ηρθε η μαμα μου στο σπιτι μας και μετα βγηκαμε....δεν μπορω να τον αφησω σε αλλο σπιτι βρε κοριτσια δεν μπορω......το ξερω οτι πρεπει να το κανω καποια στιγμη αλλα δεν μπορω....

filiopi θα σε στεναχωρησω γιατι εμενα απο 2 μηνων κοιμαται απο τις 10 μεχρι τις 7.30 που τον ξυπναω εγω για να τον θηλασω και να φυγω στην δουλεια...ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει για να το σταματησει η μικρη..ρωτα τον παιδιατρο..

lineal το παν ειναι να ξερεις να πουλας το προιον και να το πιστευεις εστω και αν ειναι μουφα.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το inception το ειχα δει στο σινεμα και μου αρεσε παρα πολυ...θελω να το δω ακομια μια φορα ισως καταλαβω περισσοτερο καποια πραγματα...

σας αφηνω καλες μου ωρα για νανι...ελπιζω να εχουμε μια πολυ ωραια εβδομαδα...φιλια σε ολες...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σου titoula...

φυσικα και σε θελουμε....να σου ζησει το μπεμπακι....

για πες μας λεπτομερειες???ποτε γεννησες????απο ποια περιοχη εισαι??πως ηταν η εμπειρια του τοκετου??φυσιολογικα η με καισαρικη???ειδες εχουμε πολλα να σε ρωτησουμε...

κοριτσια???τα μωρα αρχισαν να μπουσουλανε???η ειναι νωρις ακομα???εμενα δεν κανει τιποτα μπρουμητα μονο σηκωνει λιγο τον ποπο του...

Καλημέρα κοριτσάκια! Λοιπόν, γέννησα στις 8 Ιουλίου (ναι lineal έχουμε μια μέρα διαφορά) στις 9:50 το πρωί φυσιολογικά. Με είχαν πιάσει οι πόνοι απ'την προηγούμενη, στην αρχή δεν ήταν καθόλου δυνατοι αλλά το βράδυ έγιναν πολύ έντονοι και πήγα στο μαιευτήριο στις 5 το πρωί. Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου πραγματικά. ααα είμαι από Αθήνα.:)

Πάω για τη φρουτόκρεμα και θα επιστρέψω. Φιλιά!!! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Επέστρεψα! Τώρα τελευταία δεν της αρέσει η φρουτόκρεμα και δε μπορώ να καταλάβω γιατί, πρώτα τρελαινόταν...αλλά το μεσημεριανό το τρώμε όλο κι αν είχαμε κι άλλο θα τρώγαμε κι αυτό :-P

Λοιπόν εμένα ξύπναγε μία φορά γύρω στις 5 μέχρι 6 μηνών. Μετά είχαμε ένα θεματάκι, η μικρή παρουσίασε ατοπική δερματίτιδα, αλλά ο γιατρός που είχαμε ήταν στον κόσμο του και φτάσαμε να ξυπνάει όλη τη νύχτα λόγω φαγούρας το καημένο, δεν έτρωγε τριβόταν λίγο στην αγκαλιά μου και ξανακοιμόταν :( Τώρα αλλά ξαμε γιατρό και ευτυχώς όλα καλά, αλλά με το θέμα του ύπνου δεν έχει στρώσει τελείως, στην καλύτερη περίπτωση ξυπνάει 2 φορές αλλά εχθές ξύπνησε 4 και έφαγε όλες τις φορές...

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλησπερα μανουλες τι μου κανετε?

Γυρισα και εγω απο το ταξιδι σημερα,

ηταν πολυ ωραια η μικρη εκανε πως δεν με ηξερε οταν μπηκα στο σπιτι,

αλλα μετα ολο εβγαλε και δυο δοντακια....

δεν προλαβα να σας διαβασω ακομα μπηκα στα κλεφτα γιατι εχω να βαλω καιμια 4-5 πλυντηρια χαμος γινεται....

Αυτα προς το παρον ελπιζω να προλαβω να ξαναμπω σε λιγο

Φιλια!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας!!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα, το εχουμε ριξει στις βολτες! Πηγα μονη κυπρο με τα 2 παιδια να δουμε μια ξαδερφη μου που πηγαν εκει για δουλεια για 5 χρονια περασαμε πολυ ωραια, ειχα και εγω βοηθεια!!!

Πηγαμε και στα χιονια το προηγουμενο Σ/Κ!

και 2-3 μονοημερες απο την αρχη του χρονου και ολα καλα!

Εμεις δεν εχουμε ιδιαιτερο προγραμμα ξεκινησαμε φρουτα πριν απο 2 εβδομαδες και χορτοσουπα πριν απο 2 μερες αλλα δεν τρελενεται...

Γαλα πινει ακομα δικο μου οποτε και οσο θελει...

Γυρναμε γυρω γυρω και καθομαστε για λιγη ωρα...

Οσο για το θηλασμο που αναρωτιουνται μερικες κοπελες μετα το 6μηνο προσαρμοζεται στη ζητηση το μωρου και οσο θηλαζεις εχεις γαλα δεν κοβεται...

Εγω στον πρωτο τον θηλαζα Πρωι μεσημερι βραδυ, στο χρονο εμεινα εγκυος και μετα τη γεννηση ξαναπινει πρωι βραδυ και μερικα μεσημερια...

Λινεαλ απο τη δουλεια πηρες καολου χρηματα? γιατι αν δεν κανω λαθος ειχε παει και ενας ξαδελφος μου και μετα τη δοκιμαστικη περιοδο και χωρις λεφτα βεβαια δεν του εκανα προσληψη κανονικη...νομιζω οτι ηταν σε αντιστοιχη εταιρια (δεν ξερω αν υπαρχουν πολλες) αλλα μου ελεγε οτι ζητουσαν πολλα ατομα, τους πηραν ολους και μετα τους εστελναν εναν εναν...(δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εχε το νου σου...

Ισως βεβαια αν κανεις πωλησεις σε κρατησουν και γι αυτο να αγχωνονται οι παλιες...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Εμενα απο 17 ημερων (με αποκλειστικο θηλασμο) κοιμοταν 12-6.30...

Αυτα last year...

Τωρα τελευταια κοιματε στις 10 και ξυπναει 3.30 και 6.30 και μετα μια και καλη στις 8.30... τετοια συνεπεια τι να πω... αφου ελεγα να τον ντυσω ρολοι τις αποκριες!!!

Αλλα τελικα θα τυος ντυσω και τους δυο πειρατες!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου τί κάνετε; Εμείς πάμε καλύτερα, αν και συνεχίζουμε τα εισπνεόμενα! Περαστικά στους αρρωστούληδες!

Τινάκι, ο μπέμπης σου είναι γλύκας!!!

Τιτούλα καλωσήρθες στην παρέα!

Φιλιόπι και μεις μια από τα ίδια με εσάς. Ξυπνάμε πάρα πολύ συχνά το βράδυ, ενώ μέχρι τριών μηνών μου κοιμόταν από τη μία μέχρι τις 6-7 το πρωϊ σερί, τώρα μου ξυπνάει και 3 και 4 και 5 φορές και τρώει συνέχεια (συνεχίζουμε το θηλασμό). Το θέμα είναι ότι ενδιάμεσα ξυπνάει και ο μεγάλος και έρχεται στο κρεβάτι μας, ακούει τη μικρή και ξαναξυπνάει και γενικά υπάρχει ένα περα-δώθε το βράδυ στο σπίτι και έχω μήνες να κοιμηθώ έστω και 3 ώρες συνεχόμενα το βράδυ.

Ψάχνω εντατικά για μέρος που θα κάνουμε το τραπέζι της βάφτισης, αλλά μέχρι στιγμής τζίφος, δεν έχω καταλήξει κάπου...Για να δούμε...

Λινεάλ συγχαρητήρια για τις πωλήσεις!!!

Ελεάννα πού μένεις; Μη στενοχωριέσαι, όπως είπες, έχεις αγκαλιά τον πιο κοντινό σου άνθρωπο! Το μωράκι σου, το θησαυρό σου!

Κορίτσια φιλιά, καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Λινεαλ απο τη δουλεια πηρες καολου χρηματα? γιατι αν δεν κανω λαθος ειχε παει και ενας ξαδελφος μου και μετα τη δοκιμαστικη περιοδο και χωρις λεφτα βεβαια δεν του εκανα προσληψη κανονικη...νομιζω οτι ηταν σε αντιστοιχη εταιρια (δεν ξερω αν υπαρχουν πολλες) αλλα μου ελεγε οτι ζητουσαν πολλα ατομα, τους πηραν ολους και μετα τους εστελναν εναν εναν...(δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εχε το νου σου...

Ισως βεβαια αν κανεις πωλησεις σε κρατησουν και γι αυτο να αγχωνονται οι παλιες...

ασπασακι μου,ακομα δε με πληρωσαν,με ειπαν καθε 15 του μηνα.

σημερα κοιτουσαμε τα μπονους και ρωτησα μια κοπελα πως καταλαβαινεις τι εχεις κανει και με εδειξε που βρισκομουν και κοριτσια ημουν πρωτη!!!

δηλ θα παρω και τα +200ευρω αν συνεχισω μεχρι τελος του μηνα καλα.

δε το πιστευα,γιατι ξεκινησα απο τα μεσα του μηνα...

θα δουμε πως θα παει.

γιαυτο η αλλη με λοξοκοιταζε τοσες μερες.

και ειλικρινα βρε κοριτσια,εγω το χω στο χαλαρο,λεω παω για το βασικο και δε θα τρελλαθω για μπονους και για πωλησεις,αν μου κατσει καλως...

και τελικα με καθεται:P

τωρα αν υπαρχει αυτη η τακτικη,και γω στην αρχη ειχα τους φοβους μου και τους ενδοιασμους μου,αλλα τι να γινει,δε μιλας και πας.

ειναι δυσκολες εποχες.

θα δω στις 15 του μαρτη τι θα κανουν.

μπαρμπι πως τα περασες στο ταξιδι;

ωστε ετσι η μικρη ε;

εκανε πως δε γνωριζε...

χαχαχαχαχαχ

φανταζομαι ποσα φιλια θα της εχεις δωσει...

αμετρητα:tongue:

τιτουλα και ο δικος μου εχει ατοπικη δερματιτιδα,αλλα δε του ξυνονται.

φαινεται εχει ηπιοτερης μορφης.

το πηρε απο μενα που εχω και γω.

ο παιδιατρος μας εδωσε κρεμα αλλα με ειπε να του βαζω και κομπρεσες απο χαμομηλι στα μαγουλακια που εχει τα σπυρακια.

θελει επισης το μπανιο του να μην ειναι πολυ ζεστο το νερο, στα ρουχαλακια του να μη βαζεις μαλακτικο και τα νυχακια να κοβονται συχνα.

αν θυμηθω τπτ αλλο θα σε πω.

κοριτσια κουραστηκα πολυ.

ηρθα 9 παρα απο τη δουλεια και ο μικρος 12 παρα κοιμηθηκε.

ο αντρας μου παει κοιμαται αμεσως και ολα εγω τα κανω.

θα τελειωσει το ραδιο αρβυλα και νανι και γω...

φιλακια και καλη σας νυχτα!

1zNmp2.png

Καλημέρα!:)

τιτουλα και ο δικος μου εχει ατοπικη δερματιτιδα,αλλα δε του ξυνονται.

φαινεται εχει ηπιοτερης μορφης.

το πηρε απο μενα που εχω και γω.

ο παιδιατρος μας εδωσε κρεμα αλλα με ειπε να του βαζω και κομπρεσες απο χαμομηλι στα μαγουλακια που εχει τα σπυρακια.

θελει επισης το μπανιο του να μην ειναι πολυ ζεστο το νερο, στα ρουχαλακια του να μη βαζεις μαλακτικο και τα νυχακια να κοβονται συχνα.

αν θυμηθω τπτ αλλο θα σε πω.

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αυτό με τις κομπρέσες από χαμομήλι δεν το ήξερα, τα υπόλοιπα τα κάνω, και μπανάκι κάνουμε με ελαιώδες ντους :) Πριν αλλάξουμε γιατρό είχε γίνει χάλια, ήταν σε έξαρση, τώρα είναι μια χαρά, βγάζει λίγα που φέυγουν και ξαναβγαίνουν.

carrie και filiopi βλέπω ότι ξυπνάνε κι άλλα μωράκια πολλές φορές. Εμένα ξύπνησε πάλι 4 φορές για να φάει αν και δεν είμαι σίγουρη ότι πεινούσε όλες τις φορές. Έφαγε στις 5 και στις 6 ήθελε πάλι...τι να πώ...λέτε να είναι τα δόντια της? Δεν έχουμε βγάλει κανένα ακόμα :( Εσάς κάθε πόση ώρα ξυπνάνε τη νύχτα?

Lineal καλή συνέχεια στις πωλήσεις σου!;)

Φιλιά σε όλες!:-D

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω τιτουλα:)

θυμηθηκα επισης οτι πρεπει να αλλαζεις συχνα τα σκεπασματα και φυσικα να καθαριζεις το χωρο του μωρου-και να αεριζεις.

ειναι δυσκολο πολυ παντως.

εχω και γω και λουζομαι μονο με αφρολουτρο απο φαρμακειο,αλλιως ξυνομαι παρα μα παρα πολυ.

οχι οτι με του φαρμακειου δε ξυνομαι,αλλα ειναι καπως καλυτερα.

επισης η πολυ ζεστη τα κανει χειροτερα.

ωχ ξυπνησε ο μικρος,την κανω

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Μπάρμπι,

καλώς ήρθες από το ταξίδι σου!!! Μια χαρά με τη μικρή σου, πιστεύω μούτρα σου κρατούσε!!!

Ασπασία,

τι να πω... υποκλίνομαι... εγώ μέχρι την παιδική χαρά έχω πάει και με τα δύο παιδιά. Ταξίδι ούτε για αστείο. Καμία μονοήμερη κι εγώ θα την ήθελα, αλλά να δούμε πότε θα πάμε. Όπως ειπα, έχω πεθυμήσει Ναύπλιο.

Λινεάλ,

συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο, είσαι φυσικό ταλέντο φαίνεται!!!!!!!!!!!! Συνέχισε έτσι!!!!!!!!!!!!!!

Τιτούλα,

από ποια περιοχή της Αθήνας; Εγώ από Καλλιθέα. Μην ανησυχείς για τα δοντάκια. Στη δικιά μου δεν έχουν βγει καθόλου (είναι και σε πολύ πρώιμο στάδιο μου είπε η παιδίατρος) και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο γιος μου έβγαλε το πρώτο του 9 μηνών. Εξαρτάται από το παιδί.

Κάρυ,

με αγχώνεις!!! Εμείς δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα για βάφτιση. Άντε, να δούμε τι θα κάνουμε, τελικά.

Καλό μεσημέρι!! Κοιμάται και πάω να κάνω καμία δουλειά!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλινα ειναι να παρεις το κολαει...

Σιγα σιγα ολο και μεγαλυτερες βολτες...

Εμεις ξεκινησαμε απο την παιδικη χαρα, μετα Σ/Μ (η χαρα μας!) μετα εμπορικα κεντρα, Αττικο παρκο, μονοημερες, Σ/Κ σε Ελατη, Β. Ευβοια, Πελοπονησο κλπ και μετα παμε για τα πιο μακρινα...

Οσο πιο μωρα τοσο πιο ευκολα και ειδικα οσο θηλαζα μονο τον μικρο ( ο μεγαλος τρωει κανονικα) μονο πανες και μια αλλαξια παιρνω μαζι μου!!!)

Λινεαλ συνεχισε εσυ ετσι και βλεπω να μενεις μονιμα... (για να σου πω την αληθεια ο ξαδερφουλης μου ειναι και λιγο τεμπελακος οποτε την πιεση για πωλησεις μπορει να την ειδε αλλιως...)

Σου ευχομαι τα καλυτερα!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε σήμερα? Πώς είναι τα μωράκια σας?

Η δικιά μου προσπαθεί να μπουσουλήσει και επειδή δε μπορεί (πάει λίγο προς τα πίσω) κλαίει! Τα ίδια έκανε και όταν προσπαθούσε να γυρίσει, μέχρι να τα καταφέρει είχαμε πολύ κλάμα. Μπορεί και στηρίζεται τώρα και θέλει να είναι συνέχεια όρθια και με κοιτάει με καμάρι και γελάει που τα καταφέρνει. :)

Τιτούλα,

από ποια περιοχή της Αθήνας; Εγώ από Καλλιθέα. Μην ανησυχείς για τα δοντάκια. Στη δικιά μου δεν έχουν βγει καθόλου (είναι και σε πολύ πρώιμο στάδιο μου είπε η παιδίατρος) και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο γιος μου έβγαλε το πρώτο του 9 μηνών. Εξαρτάται από το παιδί.

Μαριλίνα μου είμαι από Φιλαδέλφεια. Δεν ανησυχώ για τα δόντια απλά βλέπω ότι την ενοχλούν.:(

Φιλιά!!! ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Μαριλινα οντως με κρατουσε μουτρα η σκατουλα!!

Λινεαλ σουπερ με τις πωλησεις σου,πολλαααααα φιλακια την εφαγα μετα!!

Τιτουλα καλως μας ηρθες!

Λοιπον περασαμε πολυ σουπερ απο χιονοδρομικο σε χαμαμ και απο χαμαμ σε σαουνα

λιωσαμε λεμε,

αλλα πολυ φτωχια ρε κοριτσια αφου αντι για κουρτινες ειχαν εφημεριδες στα τζαμια

αυτο μεσα στα χωρια οχι στο μπανσκο....

καλα ηταν ξεφυγαμε για λιγο τωρα τα κεφαλια μεσα!!

αυτα προς το παρον!

Καλη σας μερα

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...