Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανουλίτσες τι μου κάνετε?συγχαρητήρια σε όλες σας για τα ωραια αποτελέσματα!ξέρει καμιά τι ποσοστό λαθους έχει η αναγνώριση του φύλου στην αυχενική?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

A και εμένα η κοιλίτσα έχει μεγαλώσει αρκετά.. είχα βέβαια την κλίση και από πριν αλλά τώρα...

Stellini νομίζω πως στην αυχενική ότι και να σου πουν για το φύλο δεν πρέπει να το λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν. Εμένα μου είπε για δυό αγοράκια, αλλά δεν θέλω από τώρα να το προσδιορίσω. Για ποσοστά δεν ξέρω, πάντως εγώ ελπίζω να έχω κάτι πιό σίγουρο στην επόμενη επίσκεψη. Ανυπομονείς ε?

RKdwp3.png

A και εμένα η κοιλίτσα έχει μεγαλώσει αρκετά.. είχα βέβαια την κλίση και από πριν αλλά τώρα...

Stellini νομίζω πως στην αυχενική ότι και να σου πουν για το φύλο δεν πρέπει να το λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν. Εμένα μου είπε για δυό αγοράκια, αλλά δεν θέλω από τώρα να το προσδιορίσω. Για ποσοστά δεν ξέρω, πάντως εγώ ελπίζω να έχω κάτι πιό σίγουρο στην επόμενη επίσκεψη. Ανυπομονείς ε?

Αχ ναι jasmini μου ανυπομονώ.Θέλω κάπως να τα ονειρεύομαι,να τους απευθύνω το λογο.Αυτό που με καίει βέβαια είναι να υγιή αλλα έχω κ μια περιέργεια να ξέρω τι είδους ζουζούνια θα είναι...Πήρα ήδη ένα ροζ ζιπουνάκι...έτσι γιατί το λιμπίστηκα!Εμένα κοριτσακια μου είπε αλλα δεν αποκλείεται να φυτρώσει κ κανένα τσουτσουνάκι μέχρι τις 26 που θα ξαναπάω;)

stellini και εσύ δίδυμα;:P:p μπράβο.

στην κόρη μου , μου είχαν πεί οτι είναι κοριτσάκι απο την αυχενική,ενώ τώρα δεν φαινότανε, οπότε πιστεύω οτι εξαρτάται απο το πότε την κάνεις.τώρα ήμουν 12 εβ ακριβώς και δεν φαινότανε ΄ρε κοριτσάκια γερά να είναι και ότι θέλουν ας είναι

.που είναι τα άλλα κορίτσια;ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα με την αυχενική και απλά να έχουν δουλίτσα και για αυτό να μην μπαίνουν.αχ πότε θα κάνουμε λίστα;μπερδεύομαι έτσι όπως είμαστε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλαρες! Καιρο εχω να μπω και να σας δω! Καλα εισαστε? Συγχαρητηρια σε ολες για τα καλα νεα και νομιζω ολες καλα ειχατε? ε? εκανα και γω αυχενικη και ο γιατρος ειπε ολα μια χαρα. Το μωρο ειναι αγορι και προσπαθω να βγαλω το ροζ που εχει φυτρωσει στο μυαλο μου και να βαλω το σιελ. Θελω και γω να του παρω κατι! Ετσι για το καλο! Ενα μικρο φορμακι! Απο την αλλη ελεγα μηπως τωρα που εχει εκπτωσεις επαιρνα τα ρουχα που θα χρειαστουμε του χρονου αλλα δε ξερω... δε θελω να βιαζομαι... μη μεινω με τα ρουχαλακια αγκαλια!...

Οι αναγουλες εχουν καπως μειωθει αλλα δε μπορω να πω οτι εχουν φυγει... νυσταζω πολυ και ειμαι μονιμως κουρασμενη... το ουρεοπλασμα εφυγε αλλα ο σιδηρος χαλια και μου αυξησε τη δοση!

Ανθουλακι εσυ θα κανεις αυτο που θα κανει εσενα να νιωσεις πιο ηρεμη! Αυτο που εσυ θεωρεις σωστο για την οικογενεια σου! Ολοι λενε οτι θελουν γιατι ειναι εξω απο το χορο και ευκολα μιλανε! Ανοιγουν το στομα τους και ουτε που τους νοιαζει τι επιπτωσεις μπορει να εχουν αυτα που λενε! Μονο εσυ ξερεις το σωστο για σενα και για την οικογενεια σου! Οποιος προσπαθησει να σε κανει να νιωσεις ασχημα για το οτιδηποτε απλα ξεκοψε του το οσο κοντινος και αν ειναι! Οσο θαρρος τους δινεις τοσο θα μιλανε!

Μαιρη με τρομαξες αλλα ευτυχως εφτασα και στο σημειο με τα ευχαριστα! Ειδες ρε συ! Ολα μιαααα χαρααααα! Μπραβο!

Αυτα τα νεα μου ευχομαι να ειστε ολες καλα! Φιλιααααα!

Επεξεργάστηκαν by mapolif

Κορίτσια που χαθήκατε όλες?

Mapolif χαίρομαι που και για σένα πήγαν όλα καλά. Και εμένα για αγοράκια κάτι μου είπε ο γιατρός στην αυχενική, κάτι το οποίο μ' αρέσει σαν ιδέα, αλλά πάλι δεν το έχω δέσει κόμπο. Περιμένω την επόμενη επίσκεψη μήπως επιβεβαιώσουμε το φύλο οπότε και σκέφτομαι να τους πάρω το πρώτο τους ζευγάρι παπουτσάκια, έτσι για το καλό. Από τώρα βέβαια έχω την επιθυμία να πάω να ψωνίσω..κούνιες, παπλωματάκια, σεντονάκια, ρουχαλάκια, μπιμπερό, πιπίλες... αλλά κρατιέμαι!!!

RKdwp3.png

Κορίτσια που χαθήκατε όλες?

Mapolif χαίρομαι που και για σένα πήγαν όλα καλά. Και εμένα για αγοράκια κάτι μου είπε ο γιατρός στην αυχενική, κάτι το οποίο μ' αρέσει σαν ιδέα, αλλά πάλι δεν το έχω δέσει κόμπο. Περιμένω την επόμενη επίσκεψη μήπως επιβεβαιώσουμε το φύλο οπότε και σκέφτομαι να τους πάρω το πρώτο τους ζευγάρι παπουτσάκια, έτσι για το καλό. Από τώρα βέβαια έχω την επιθυμία να πάω να ψωνίσω..κούνιες, παπλωματάκια, σεντονάκια, ρουχαλάκια, μπιμπερό, πιπίλες... αλλά κρατιέμαι!!!

Είσαι μέσα για συμπεθεριό?Δεν πιστεύω να τα χαλασουμε στην προίκα:)....ο μπαμπάς μας πάντως υποσχέθηκε οτι θα κάνει υπερωρίες για τα επόμενα 30 χρόνια:lol:

Είσαι μέσα για συμπεθεριό?Δεν πιστεύω να τα χαλασουμε στην προίκα:)....ο μπαμπάς μας πάντως υποσχέθηκε οτι θα κάνει υπερωρίες για τα επόμενα 30 χρόνια:lol:

χαχαχα λες να συμπεθερέψουμε ε? πάντως το θέμα το προίκας είναι πιά ξεπερασμένο!! Κι ο δικός μας μπαμπάς κάνει από τώρα δύο δουλειές αλλά δεν κάνει καθόλου οικονομία, χαχαχα!!! :D:D:D:D

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε; Εγώ έχω άρρωστο τον μικρό και έχει πάθει μία απίστευτη μαμακίαση (οι αναμένοντες γιους να τα ακούν!!!)!!

Συγχαρητηρία σε όλες για τα ωραία νέα!!

jasmini να σου πω: στο πρώτο μου είχα αρχίσει να ψωνίζω... στον τρίτο μήνα!! Απελπιστικά νωρίς. Ειδικά μετά το Α-τεστ και το β΄επιπέδου (4ο & 5ο μήνα) με τη νονά του μικρού ήμασταν κάθε εβδομάδα στο Jumbo. Να σου πω, όμως, την αλήθεια δεν μου κακοφάνηκε μετά που τα είχα δώσει λίγα λίγα και όχι μαζεμένα. γιατί πήρα μαζεμένα τα μεγάλα (ριλάξ-μπανάκι-καρότσι κλπ) και φάνηκε η διαφορά!!

Επίσης, αν γνωστοί θέλουν να σας δώσουν πράγματα... μη διστάσετε. Ιδίως για εκείνα που διαρκούν λίγο ή μπορεί να είναι άχρηστα, π.χ. πολύ μικρό μπανάκι, μάρσιπος κλπ!!

Τα λέμε!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Ρε σεις εγω περιμενω πως και πως να εχει το παιδι μου μαμακιαση... η κορη μου δεν ηθελε καθολου αγκαλια... εσπρωχνε να φυγει... οχι μονο απο μενα, απολους... πολυ κλαμα πολυ γκρινια... τωρα βεβαια εχει μεγαλωσει και την παιρνω με το ζορι αγκαλια οπως μαλλον θα κανω παντα! ουχαχα Ετσι ελπιζω το αγορακι να θελει αγκαλιτσες για να το φχαριστηθω και γω η μανουλα! Μεχρι το δημοτικο ομως ε! Μετα κομενα! χεχεχε

Του πηρα τωρα που εχει εκπτωσεις 2 σετακια για του χρονου και μερικα φορμακια πολυ γλυκουλια! Αμα ψαξεις τελικα μπορεις να βρεις και αγοριστικα πραγματα γλυκουλια! Τα πιο πολλα μεγαλα πραματα τα εχουμε απο την κορη μου και μια κουνια μου ειπε θα μου δωσει η κουμπαρα μου σε πρασινο κιτρινο οπως ειναι και το δωματιο, αφου η κορη της ηταν κολλημενη απο την ωρα που γεννηθηκε πανω της και κοιμοταν παντα μαζι της, εχει κοιμηθει μονο 2 φορες στην κουνια και αυτες κατα λαθος! ουχαχαχα Ευτυχως καροτσι και καθισματα τα πηρα μπλε στην κορη μου για να μη χρειαζομαστε 2πλα (και καλα εκανα οπως αποδειχθηκε!), και το μπανακι της ηταν πορτοκαλι με κιτρινο, μιααα χαραααα! Αφηστε γιατι κατι οι γιατροι κατι τα βλαστοκυτταρα κατι οι νοσοκομοι κτλ, ολες ξερετε... θα φυγουν πολλλλλααααααα!

Φιλιααααα

γειά σας, πώς είσαστε;θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως όσες έχουν ήδη παιδάκι.έχω εδώ και 2-3 μέρες πόνους χαμηλά.δεν μπορώ να σκύψω απο τον πόνο και κυρίως αν θα καθήσω για πολύ ώρα δεν μπορώ να σηκωθώ.ο γιατρός μου είπε οτι είναι μυικός πόνος κυρίως λόγο της κούρασης του πρώτου παιδιού.σας έχει συμβεί και σε εσάς;

επίσης και κάτι άλλο που θέλω να το ρωτήσω μέρες.έχετε ξεκινήσει να βάζετε κρέμα για τις ραγάδες;αν μπορείτε να προτείνετε μια καλή θα το εκτιμούσα.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Αχ Τίτη νομίζω ότι κι εγώ έχω ακριβώς αυτούς τους πόνους. Μάλιστα όταν πάω προς νερού μου επιδεινώνεται ο πόνος. Ξεκινάει από πίσω στην μέση και προχωράει μπροστά χαμηλά στην κοιλιά, μια αριστερά και μια δεξιά. Για να παραμείνω όρθια ούτε για αστείο..

Κι εμένα μου είπαν μυικοί πόνοι..πρήζονται και τα όργανα μέσα και μεγαλώνει και η μήτρα..όλα μαζί!!

Μου πρότειναν μάλιστα μπάνιο με χλυαρό-ζεστό νερό στην περιοχή του πόνου και μασάζ με κάποιο έλαιο (π.χ.baby oil) ή κάποια κρέμα ώστε να χαλαρώσει ο πόνος. Μάλιστα δοκίμασα λίγο το μασάζ και προς στιγμήν είμαι λίγο καλύτερα.

Αν καμιά έμπειρη έχει κάτι άλλο να προτείνει...καλοδεχούμενο!!!

RKdwp3.png

Κοριτσια κ εγω εχω πονακια κ απλα ξαπλωνω σε μια βολικη σταση....αυτα που ξερω εγω ειναι οτι το ζεστο μπανιο οπως κ το μασαζ αντενδεικνυνται....Ακομα κ τα χαδια στην κοιλια μπορει να προκαλεσουν συσπασεις-αυτα απο γυναικολογο-Βεβαια ο καθε γιατρος συμβουλευει διαφορετικα πραγματα-

Τιτη εγω στη 1η εγκυμοσυνη εβαζα τη simulcium g3(φαρμακειο-25ε) κ τωρα την ξανααγορασα-δεν εκανα ραγαδες αν κ ειχα βαλει 20 κιλα!!!!(βεβαια παιζει πρωταρχικο ρολο η ποιοτητα του δερματος).

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Nikijo μου κι εμένα δεν μου τα είπε ο γιατρός αλλά μια ξαδέρφη μου που γέννησε πρόσφατα και ξαναείναι έγκυος και ακολουθεί αυτή την τακτική. Το είπα κάποια στιγμή και στον γιατρό μου και μου είπε αφού με χαλαρώνει να το κάνω.

Λέγοντας βέβαια μασάζ εννοώ απαλά χάδια στο σημείο που πονάμε με κάποια κρεμούλα. Πάντως εγώ χαιδεύω πολύ συχνά την κοιλιά μου.

Εσύ τι κάνεις για να χαλαρώσεις? Γιατί όσον αφορά την βολική στάση..για μένα τουλάχιστον ..δυστυχώς δεν υπάρχει. Όπως και να το προσπάθησα δεν έφερα αποτέλεσμα. Αχ καμιά συμβουλη pls... είμαι δυό μέρες έτσι και δεν μπορώ να σταθώ λεπτό από τους πόνους!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...