Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

Εχεις πολλα εμβρυα και καλα , θα πετυχετε και ειμαι σιγουρη. να ρωτησω κατι θεωρητικα τα 6ης μερας δεν ειναι τα πιο καλα ; πως και δεν ξεκινας με αυτα ; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπωπωπω τι κουκλάκι είναι αυτό!!!!!!τι μπομπιράκος πανέμορφος!!!!!!

Βλέπω πέφτουν τρελά φαγοπότια και χαίρομαι πολύ!!!!!!

Η μπεμπούλα μας είναι αρρωστούλα, έκανε πυρετούλη 38 και και τώρα έχει μύξες, βήχες χαμός...Τώρα με περιτριγυρίζει κι εμένα το ίδιο...Χάλια χάλια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπωπωπω τι κουκλάκι είναι αυτό!!!!!!τι μπομπιράκος πανέμορφος!!!!!!

Βλέπω πέφτουν τρελά φαγοπότια και χαίρομαι πολύ!!!!!!

Η μπεμπούλα μας είναι αρρωστούλα, έκανε πυρετούλη 38 και και τώρα έχει μύξες, βήχες χαμός...Τώρα με περιτριγυρίζει κι εμένα το ίδιο...Χάλια χάλια!!!!!

εβακι περαστικα βρε,αχ τι να πω οι περισσοτερες ειναι αρρωστες και τα μπεμπακια επισης.

εμεις ευτυχως μεχρι τωρα μια χαρα τη βγαλαμε,μονο ο μπαμπας την αρπαξε αλλα ευτυχως δε κολλησαμε!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ξερω λειπω παρα πολυ καιρο.:lol:Σας διαβαζω αλλα βαριεμαι να γραφω:tongue:.Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα νινακια.Καλο κουραγιο και υπομονη στις μαμαδες που ξεκινησαν δουλεια.Εγω εχω ακομη 5 μηνες και το σκεφτομαι απο τωρα.

Τρωμε κι εμεις μονο φρουτα και κρεατοχορτοσουπα και μετα γαλα.Ειμαστε λιγο...ντρουληδες(6 μηνων 9.950).Βαζουμε βεβαια και στα 2 μια κουταλια της σουπας ρυζαλευρο γιατι δεν τρωμε αν δεν ειναι πηχτα.Το προγραμμα μας:

7 γαλα

11 φρουτα

3 μεσημεριανο

7 γαλα

11 γαλα

Φιλακια και ελπιζω να καταφερω να γραφω πιο συχνα!!

lItcp3.png CQa4p3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Πώς είστε;Ελπίζω να μην ταλαιπωρείστε με τις παλιοιώσεις!

Carrie και Εvi περαστικά!Ευτυχώς δεν είναι η γρίπη των χοίρων.Δόξα το Θεό. Πάλι όμως ταλαιπωρούνται τα μωράκια σας και εσείς. Εύχομαι να είστε σύντομα καλά υγιείς και δυνατές εσείς και τα μωράκια σας.

Σας ευχαριστώ κορίτσια που μου είπατε τη γνώμη σας για τη σοκολάτα. Θα το ψάξω όσον αφορά την τιμή αν συμφέρει.

Τινάκι τα μπισκότα που μου είπες τα έχω σκεφτεί και εγώ αλλά σε όσα ζαχαροπλαστεία ρώτησα κανένα δεν τα κάνει. Εσύ ρώτησες και τα μεταφέρουν στην επαρχία;Αν ναι τότε μπορείς να μου στείλεις και εμένα διευθύνσεις να επικοινωνήσω;

Κορίτσια σήμερα να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ στα πάνω μου. Λίγο η κλεισούρα, λίγο ο μουντός καιρός, λίγο και η μοναξιά με έχουν ρίξει ψυχολογικά. Βέβαια έχω το καμάρι μου αλλά είναι άσχημο πράγμα να είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους, τους φίλους σου:confused::confused:. Βέβαια επιλογή μου ήταν να ακολουθήσω τον άντρα μου αλλά αλλιώς τα περίμενα εδώ που ήρθα και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα. Ευτυχώς που ήρθε στη ζωή μου το αγγελουδάκι μου!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας και να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου....

επιτελους παρασκευη και εγω ειμαι στο σπιτι με τον μικρο μου......εχω μειωμενο ωραριο σημερα και ηρθα κατα τις 2 σπιτι...

γενικα τα πραγματα ειναι καλα...με την δουλεια μας ζοριζουν πολυ αλλα δεν το βαζω κατω θα το παλεψω..ευτυχως οταν γυρναω σπιτι αλλαζει η διαθεση μου....μονο που μου χαμογελαει ο μικρος λιωνω....

γενικως προσπαθω να βρω λιγο τις ισορροπιες μου...αλλα θα τα καταφερω....

carrie kai evi περαστικα στα μικρουλια σας......

ελεαννα....δεν θελω πεσμενη διαθεση...που μενετε???εισαι πολυ μακρια απο τους δικους σου????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σου titoula...

φυσικα και σε θελουμε....να σου ζησει το μπεμπακι....

για πες μας λεπτομερειες???ποτε γεννησες????απο ποια περιοχη εισαι??πως ηταν η εμπειρια του τοκετου??φυσιολογικα η με καισαρικη???ειδες εχουμε πολλα να σε ρωτησουμε...

κοριτσια???τα μωρα αρχισαν να μπουσουλανε???η ειναι νωρις ακομα???εμενα δεν κανει τιποτα μπρουμητα μονο σηκωνει λιγο τον ποπο του...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε;;;

Αχ, τα δύο μου νινιά κοιμούνται κι εγώ αποφάσισα να χαζέψω λίγο στο ίντερνετ!!!!!

Τινάκι,

φοβερό το νινί!!! Είχε η φίλη του Βασίλη ένα τέτοιο, μπορεί να της το ζητήσω, να το δοκιμάσω!!!

Τιτούλα,

καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Η Λέτα τα είπε όλα, για πες μας λεπτομέρειες!!!

Ελεάννα,

βάστα γερά!!! Ανοίγει ο καιρός, θα πηγαίνετε πολλές βόλτες!!! Έχεις την καλύτερη παρέα!!!

Κορίτσια,

κι εμένα με απασχολεί η βάφτιση, η ημερομηνία, το τραπέζι. Ο νονός μας δίνει και προφίσιενσι κι έτσι δεν γίνεται 14-15 Μαίου κι έλεγα να το κάνω αργότερα για να μην τον εμποδίσω να διαβάσει. Θα δω, θα το συζητήσω και μαζί του!!! Είναι και το τραπέζι - ξεφράγκιασμα, βράστα...

Η ζυγαριά ευτυχώς άρχισε να κατεβαίνει!!!! Επίσης, από Δευτέρα ξεκινάω αυτοάμυνα, που το έχω άχτι από πέρισυ. Είχα ξεκινήσει και... σε μία εβδομάδα έκλεισε το γυμναστήριο (ένα μικρό ήτανε) και μέχρι να βρω άλλο... έμεινα έγκυος... Οπότε φέτος λέω "ή τώρα, ή ποτέ" είναι 3 φορές την εβδομάδα από 1,5 ώρα για 3 μήνες. Του χρόνου με τη δουλειά δεν θα έχω χρόνο για τίποτα, αφήστε που θα μου λείπουν τα νινιά μου...

Εγω εχω ακομη 5 μηνες και το σκεφτομαι απο τωρα.

Σ' έφαγα: Γυρίζω σε 7 μήνες και ανησυχώ... εδώ και κάνα δυο μήνες... :tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μέρα είναι βροχερή αλλά δεν με πειράζει καθόλου!! Αρκεί από βδόμαδα να φτιάξει πάλι, γιατί την Τρίτη έχω να παω Ναύπλιο. :)

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια για το αγοράκι μου!! Και για το ποδήλατο επειμένω! Προχθες βγήκαμε και απλώσαμε τα ρούχα με αυτό!

Ελεαννα πόσο πολύ σε καταλαβαίνω στο θέμα του να είσαι μακριά από γονείς και φίλους, δεν μπορείς να φανταστείς!!!! Αν διαβάσεις λίγα Post πίσω, στο cafe της Αργολίδας θα καταλάβεις!!! Εγώ βέβαια δεν τα περίμενα αλλιώς, αλλά αλλάξανε τα θέλω μου... Τώρα για τα μπισκότα εμάς εδώ στην Ερμιόνη τα φτιάχνει ο φούρνος και αν καταλήξουμε στα μπισκότα, θα τα παρω από εδώ. Στο Άργος δεν μένεις? Νομίζω ότι τα φτιάχνουν στο ζαχαροπλαστίο Τουλίπα στο Ναύπλιο που σε βολεύει. Την Τρίτη που θα ανέβω, μπορεί να ρίξω μια ματιά (και για μενα) και θα σου πω! Αλλιώς μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου και πολύ πιο οικονομικά!

Titoula καλώς ήρθες!! Πες μας λεπτομέρειες!!

Evi μου περαστικούλια σας...

Μαριλίνα αμα συνεχίσεις να λες πότε θα γυρίσεις στην δουλειά, θα τσακωθούμε εε!!:tongue::tongue:

Lineal πως πάνε οι πωλήσεις?? Αλήθεια τι πουλάς??

Μην ανησυχείς για τον μικρό, τα έχουμε ξαναπει!! Κάθε παιδάκι θέλει το χρόνο του!! Κι ο δικός μου μην νομίζεις, τον βάζω στον ποπό και σε πολύ λίγο, γέρνει δεξιά αριστερά!!:lol::lol:

Έχουν τόσο πλάκα!!!!!

Λετάκι μας έχεις λείψει, αλλά σε καταλαβαίνω... Όμως όλα θα βρουν το ρυθμό τους!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπάκια και περαστικά στους αρρωστούλιδες...

Διαφημίσεις

γεια σου βρε καθριν,να γραφεις συχνοτερα να χουμε νεα και απο κρητσικους;)

ελεαννακι για ξαναθυμισε μου,που μενεις;

μην ανησυχεις,ειμαι και γω στο κλαμπ,αν και μενουμε κοντα με την οικογενεια,βλεπομαστε μια στο τοσο.

οσο για φιλους,εεε κι αυτους σπανια,αφου μια εγω δε προλαβαινω,κι αυτοι-χωρις παιδια ή οικογενεια δικη τους,-εχουν τις δουλειες τους,και γενικα τα δικα τους ενδιαφεροντα και ζορια.

τι να γινει,φαση ειναι θα περασει.

τιτουλα καλως ηρθες κοριτσι και να σε ζησει η μπεμπα σου.

πρεπει να εχουμε μια μερα διαφορα στη γεννα ε;

ο δικος μου ειναι 9 εσενα 8 ιουλιου;

χαιρομαι για νεες αφιξεις!!!:D

μαριλινα δε παιζεσαι,πες μου πως τα προλαβαινεις ολα βρε κοπελα μου,εσυ δεν εισαι γυναικα,εισαι πολυεργαλειο...σε θαυμαζω πολυ.

εγω μονιμως παραπονα και γκρινια οτι δε προλαβαινω ειμαι.

πωπω ντρεπομαι:roll::oops:

τινακι μου πουλαω μια συσκευη που και καλα μειωνει το λογαριασμο του ρευματος και προστατευει απο βραχυκυκλωμα τα ηλεκτρικα.

τωρα δε ξερω αν οντως κανει δουλεια,αλλα τελος παντων.

οι πωλησεις παν μια χαρα και χαιρομαι πολυ γιατι αν και καινουρια κανω καλες πωλησεις σε σχεση με παλιες.

παντως εχω μεινει αλαλη με τις εργασιακες σχεσεις.

ακομα και σαυτη τη δουλεια υπαρχουν αλληλοκαρφωματα-αν ειναι δυνατον.

τι να πεις σε καθε χωρο υπαρχουν κομπλεξικα ατομα.

ειχαμε χθες ενα μιτινγκ-εδω γελαμε-και η υπευθυνη εκραξε λιγο τις παλιες οτι μειωθηκαν οι πωλησεις κλπ κλπ.

εγω φοβηθηκα γιατι στην αρχη μιλησε για κριση και λεω τωρα θα κοψει καναν μισθο ακομα δεν ηρθα αλλα ευτυχως.

και ελεγε οτι ειναι απαραδεκτο να κανουν πωλησεις οι νεες και οχι οι παλιες.

εεε σε μερικες παλιες δε καλαρεσε αυτο.

τελος παντων.

το αλλο ειναι οτι τη δουλεια τη βλεπω και στον υπνο μου:confused:

ελεος

ο μικρος τωρα,μεγαλωνει μεγαλωνει και μας τρελαινει-με τη καλη την εννοια.

βγαζει κατι τσιριδες,μιλαει,παιζει μοναχουλης,και καθομαστε και τον παρατηρουμε και γελαμε!

ειναι τοσο τελειος...

τωρα που τα απογευματα τον προσεχει ο μπαμπας,δεθηκαν ακομα πιο πολυ.

ο αντρας μου κανει ακομα πιο πολυ σα χαζος με το μπεμπη.

τολμω να πω πως τον αγαπησε ακομα πιο πολυ...!

ερχεται τσικνοπεμπτη και ανυπομονω να βγουμε για τσαρκα.

να τον ντυσω και να περασουμε καλα.

μια βολτιτσα λεμε να παμε,οχι τπτ αλλο.

αλλα θα δουμε κιολας.

και εδω ο καιρος ειναι βροχερος και εγω ζεσταινομαι.

καταραμενε θυροειδη:tongue:

φιλακια κοριτσια και τα λεμε!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

κοριτσακια μου τι κανετε?????

πως περασατε σημερα???εμεις θα βγουμε για φαγητο με τον αντρουλη σε κανα διωρο.......θα τον αφησω τον μικρο στην μαμα μου να τον κρατησει στο σπιτι μας...

lineal μια χαρα σε βρισκω στις πωλησεις.....να τις προσεχεις τις συναδελφους.....μην εμπιστευεσαι κανενα.....ειναι βασικος κανονας στις πωλησεις και οτι χρειαστεις για πωλησεις εδω ειμαι εγω.....

μαριλινα σε ζηλευω για την αυτοαμυνα.......την καλυτερη δουλεια θα κανεις...

τινακι και σε εμενα λειπετε...αρχιζω ομως να προσαρμοζομαι και σιγα σιγα θα ξαναμπω στους ρυθμους μου....

βρε κοριτσια εχετε αφησει να κοιμηθει το μωρο το βραδυ εκτος σπιτιου????δεν μπορω να τον αφησω.....σημερα ηθελε ο αντρας μου να συνεχισουμε με clubbaki αλλα δεν θελω να τον αφησω τον μικρο να μεινει αλλου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα σας όμορφες μανουλίτσες! Πως πάνε τα κέφια; Χάθηκα κι εγώ μερικές μέρες αλλά με τριγυρνούσε μια παλιοίωση... ευτυχώς δεν της πέρασε! Βέβαια κάνουμε και εγώ και η μπέμπα που και που κανένα αψου αλλά μέχρι εκεί...

Συμπεθέρα με τη χορτόσουπα σε παιδεύει ο μικρούλης ε; Καλά κι εγώ απογοητευτηκα γιατί είχα δοκιμάσει τα πάντα : λεμόνι, αλάτι, διφορετικές δοσολογίες, λάδι όχι λάδι, ζεστό, κρύο, πηχτό, αραιο, με ρυζάλευρο.... ΤΙΠΟΤΑ!!!! Οπότε έβαλα σε ίσες ποσότητες τα λαχανικά με νερό ώστε όταν τα λιώσω να γίνει σαν βελουτέ και μετά λίγο λαδάκι και οπλίστηκα με υπομονή! Και σιγά σιγά μέρα με τη μέρα το έφαγε!!! Δεν την πίεσα ποτέ της έδινα όσο ήθελε! Τώρα 2 μέρες της έβαλα κοτόπουλο και έγινε μάχη!!! Φώναζε για να της δίνω πιο γρήγορα! Επίσης σήμερα φάγαμε σκέτη χορτόσουπα χωρίς διαμαρτυρία! Απορώ΄πάντως γιατί βάζουν πρώτα μοσχάρι στη σούπα! Το κοτοπουλο είναι πιο νόστιμο!!! Κάπου διάβασα ότι τα μωρά θέλουν χρόνο με τις νέες γεύσεις και όχι πίεση! Δηλαδή κάτι που δεν θέλουν σήμερα μπορεί να τα ξετρελάνει σε 2 βδομάδες! Έτσι δοκίμασα και μπίνγκο!!!!

Και με 'γειά το όχημα!!! Ελπίζω να έχει πίσω θέση για την μπουμπού μου ε;:mrgreen: Εμείς σήμερα στήσαμε το πάρκο! Για να δούμε... πάντως το κόβω κάθε λίγο θα φωνάζει μαμαααααααααα.... για να τη σηκώνω!!! Το βλέπω να έρχεται!!!

Λετάκι καλά ΄περάσετε σήμερα με τον αντρούλη σου!!!! Άντε να ξεσκάσεις λιγάκι!!!! Εγώ για να ανανεωθώ λιγάκι έκλεισα μανικιουρ πεντικιουρ για αύριο!!! Χι χι!!!! Έρχεται στο σπίτι οπότε μια χαρά και για τη μικρή δεν το χάνω το post-it μου!!! Όσο για το μπρούμυτα... τζίφος!!! Κάθεται 2 λεπτά, κουνάει τα πόδια προς τα πάνω και μετά τσιρίζει ααααααααααααα και πρέπει να την σηκώσω!!!:roll: πως θα μπουσουλήσει δεν ξέρω! Πάντως προτιμά να περπατάει δηλαδή να την κρατάμε όρθια και να χοροπηδάει... τι πλάκα έχει!!!!

Evi & Carrie περαστικά σας!!! Πως τα πάτε;

Ελεάννα μου πόσο πολύ σε νιώθω!!! Εγώ έφυγα από αλεξ/πολή για να ακολουθήσω τον αντρούλη μου στην Αθήνα... και υπάρχουν ακόμα μέρες που πέφτω σε βαθιά κατάθλιψη! Γιατί εδώ δεν έχω δικούς μου συγγενείς ούτε και φίλους... μόνο του άντρα μου! Το πόσο μου λείπει κάποιος δικός μου δεν λέγεται!!! Και μετά.... κοιτάω στην αγκαλιά μου και λέω... νά ο δικός μου άνθρωπος, να η φίλη μου, η παρηγοριά μου είναι το αγγελουδάκι μου, το κοριτσάκι μου... που φτάνει μόνο μια ματιά της ναζιάρικη για να με κάνει να τα ξεχάσω όλα!!!!

Titoula καλως ήρθες στην παρέα μας!!! Καλέ λίγα μας έγραψες!!! Πες πες!!! Να σε μάθουμε!!!:wink:

Κορίτσια να σας ρωτήσω!!!! Πόσες φορές ξυ΄πνάνε το βράδυ τα μωράκια σας;;; Και σας παρακαλώ μην μου πείτε καμμιά!!! Εμείς κοιμόμαστε 9 με 10 και μετά ξυπνάει για μαμ μαμ : κάθε 3ωρο δηλαδή 1 - 4 -7 -8 για τα καλά!!! Μετά κοιμάται παλί από καμια ώρα για ένα μισάωρο και 2 ωρίτσες το μεσημέρι 4-6!!! Για πείτε να δω μόνο εγώ έμεινα να παιδευομαι; και κάτι άλλο; Πρέπει να της το κόψω; Δηλαδή είναι κακό να ξυπνάει; Αντοχές νομίζω έχω ακόμα... είπαμε... τα πάντα για το μωρό,,, αρκεί να της κάνω καλό και όχι κακό!!!

Αυτάαααα τα λίγααααα!!!!!!!!!!! Σας φιλώωωωωωωωωωωωω!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τινάκι,

τι ωραία!!!!!!!!!! Πολύ θέλω να κανονίσω μία μονοήμερη για Ναύπλιο... έχω πολλά χρόνια να πάω και μου έχει λείψει. Μια εποχή πηγαίναμε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, πήγα και 2 φορές με τη δουλειά, πολύ ωραία έχω περάσει...

Συμπεθέρα,

τελικά πως περάσατε; τον άφησες βράδυ; η μάνα μου δεν βολευόταν να τον κρατάει σπίτι της, οπότε τον κράταγε στο δικό μου. Με τη μικρή, όμως, έχω θέμα: όταν βραδιάσει θέλει μαμά. Ούτε γιαγιά, ούτε μπαμπά, ούτε κανέναν: κλαίει και θέλει μαμά. Αφού να φανταστείτε, προχθές το βράδυ κάτι με πείραξε και ήμουνα αγκαλιά με την τουαλέτα, και την άκουγα που την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και έκλαιγε. Δεν μπορούσα να πάω, άκουγα τον άντρα μου να προσπαθεί να την ηρεμήσει, τίποτα εκείνη... να μου λέει: "το παιδί πονάει, θέλει ντεπόν, δεν γίνεται να κλαίει τόσο πολύ" έλα που γινόταν... μόλις η μαμά την πήρε αγκαλιά περάσανε όλα. Ευτυχώς, όμως, γίνεται μόνο το βράδυ, όχι τη μέρα. Θα μου πεις να βγω βράδυ αποκλείεται, αλλά, ούτως ή άλλως, για να πάω κάπου θα προτιμούσα να μη θηλάζω για να πιω όσο θέλω!!!

Λινεάλ,

συγχαρητήρια για τις πωλήσεις!!!!!!!!!! Υποθέτω σε ιδιωτικές επιχειρήσεις πάντα προσέχουμε τις συναδέλφους... είναι δύσκολοι καιροί... μάθε και αν κάνει δουλειά... να το έχουμε στα υπόψιν μας!!! Όσο για το μωρό, όπως στα είπανε: το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του. Η δική μου κάθεται κανονικά, αλλά ποτέ δεν γύρισε από ανάσκελα μπρούμυτα. Τώρα, αν επιχειρήσω να την αφήσω ανάσκελα ξεσηκώνει τον κόσμο, θέλει να κάθεται. Το είπα γεμάτη ανησυχία στην παιδίατρο και μου απάντησε ότι προφανώς δεν της χρειάστηκε και ότι πολλά παιδάκια περνάνε κάποια στάδια, αρκεί να προχωρήσει στο επόμενο. Δλδ το πρόβλημα θα ήτανε αν και δεν είχε γυρίσει και αν δεν καθότανε...

Φιλλιόπι,

καλα έκανες και κανόνισες ανανέωση. Εγώ ένα απλό μαλλί έφτιαξα στα γενέθλια του γιου μου και ένιωσα άλλος άνθρωπος (για την ακρίβεια... ένιωσα άνθρωπος)!! Όσο για το πόσες φορές ξυπνάει το βράδυ, δεν θα σου απαντήσω... θα σε πληγώσω και δεν το θέλω... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Σήμερα μου κρατούσε ο άντρας μου τον μικρό κι έκανα πολλές δουλειές! Οπότε αύριο θα είμαι χαλαρά...

Lineal να τις προσέχεις τις συναδέλφους! Καλύτερα να κρατάς μία απόσταση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Αμα δουλεύει το προιον, να σου δώσω και το τηλέφωνό μου!!:mrgreen:

Λετάκι περιμένουμε νεα σου!! Πως τα πέρασες?? Τελικά τι έκανες με τον μικρό? Εγώ τον είχα αφήσει στην μαμά μου όταν βγήκα στην Αθήνα, αλλά κι εγώ σε αυτό το σπίτι γύρισα (νωρίς το πρωι)..

Συμπεθέρα μου μεγάλη απογοήτευση με την χορτόσουπα...:( Σήμερα με το που πλησίασα με το μπολάκι, γύρισε το μουτράκι του και δεν δεχόταν ούτε κουταλιά! Την Τρίτη θα πάμε στην παιδίατρο, να δούμε τι θα μας πει..:rolleyes:

Καλέ την μπουμπού μας δεν θα την βάλουμε σε αυτό το όχημα!! Θα πάρουμε τζιπάκι αργότερα, να πηγαίνουν άνετα βόλτες τα παιδιά!!:-D (Εχω δει 1-2 αλλά είναι πανάκριβα τα άτιμα!! Και θα είναι ότι πρέπει εδώ στο κτήμα)

Για το βράδυ που ρωτάς... Αν δεν με πάρει ο ύπνος και του δώσω γάλα κατα τις 12 (στον ύπνο του), ξυπνάει κατα τις 07:30. Αν όμως μείνει με το βραδινό που το πίνει κατα τις 09:30, ξυπνάει κατα τις 05:30 και μετά κατά τις 08:00 όπου ξυπνάει κανονικά. Μέσα στην μέρα δεν κοιμάται για πολύ ώρα συνήθως, κοιμάται περίπου από μισή ώρα τρεις φορές την μέρα! Αυτά που σου λεω δεν είναι απόλυτα!

Τέλος κι εγώ νιώθω πια, οτι έχω βρει το παρεακι μου στο πρόσωπο του μπεμπάκου μου!! Λατρεύω να αφήνουμε το αυτοκίνητο στο λιμανι και με το καρότσι μας να πηγαίνουμε βόλτες!!

Μαριλίνα στο Ναύπλιο είναι ο γυναικολόγος μου και η παιδίατρος μας! Οπότε εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο πηγαίνουμε κάθε μήνα στο Ναύπλιο και το συνδιαζουμε με καφεδάκι και βολτούλα στα μαγαζιά! Είναι πολύ ωραία και να κανονίσεις σύντομα να ξαναπας!!

Αυτάααα!!! Φιλάκια κοριτσάκια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...