Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ζεύγους όχι. Έχω κάνω μόνο γυναίκας και ήταν οκ. Αυτό που λέω είναι άλλη εξέταση. Βλέπεις ουσιαστικά αν η χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή ηλικία οφείλεται σε χρωμοσωμικη ανωμαλία την οποία μπορει να μεταφέρεις κ εσυ στο παιδί σου. Οσο πάει γίνεται καλύτερο.

Ναι το ξέρω τι είναι το εύθραυστο Χ αλλά νόμιζα ότι θα φαινετε στον καρυότυπο . 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα μανουλίτσες! Είμαι πολύ στενοχωρημένη! Η μπουμπού μου πάνω που έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα σήκωσε πυρετό. Η γιατρός ανησύχησε και μου ζήτησε αύριο να κάνουμε εξέταση αίματος. Αγχώθηκα, πότε θα περάσει όλο αυτό; Καληνύχτα από μια απελπισμένη μαμά...

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!! Μόλις τελείωσε το νησί.... καιμπήκα να σας πω γειά και μετά ύπνο!!

Carrie μου περαστικούλια ατην μικρή μας!!!Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά! Πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση!!!

Τινακι εμείς Κυριακή στις 12 την κλείσαμε την βάφτιση, ότι πρέπει για μεσημεριανό μετά! :mrgreen: |Και η μπέμπα μου τα ίδια.... θέλει να παίζουμε μόνο παρέα!!!

Lineal μου μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι από τις 4 και μετά! Να φανταστείς τι γίνεται.... παίρνει μια κυρία στις 2 νταν και της λέω δεν θελω ενημέρωση κοιμάται το μωρό και θα μου το ξυπνήσετε! Και τι μου απαντάει; Ε καλά δεν είναι και 3! Και μου το κλείνει στα μούτρα!!!! Το ήθελε το βρίσιμο της ε; Το έφαγε αν και δεν το άκουγε!!!:oops::oops::oops:

Στολή δεν της πήρα ακόμα αλλά να σας ρωτήσω... θα τα πάτε κάπου τα μωράκια; Σε κανένα πάρτυ δηλαδή ή κάτι τέτοιο; Γιατί φοβάμαι τις ιώσεις! Λέω να της πάρω κάτι - φτηνό εννοείται - αλλά δεν θα την πάμε κάπου. Για το χαβαλέ δηλαδή και για να την βγάλουμε φωτογραφίες! Άντε και καμμιά βόλτα στο πάρκο με την στολή!

Κορίτσια σήμερα το απόγευμα ένιωθα πολύ αδιάθετη. Ήπια τσαγάκι και κουκουλώθηκα, ελπίζω να μην την πάτησα γιατί αυριο έχει εμβόλιο η μικρή και δεν θέλω να την κολλήσω!!!:?

Α μια που λέμε για γιατρούς! Επιτέλους πήγα και έκανα τεστ παπ, όλα καλά αλλά έγινε κάτι παράξενο! Εκεί στην γνωστή καρέκλα μου ψάχνει ο γιατρός την κοιλιά και με ρωτάει... φυσιολογικά γέννησες; Ναι του απαντάω! Α το θυμόμουν μου λέει αλλάαααα... μια χαρά είσαι από κάτω!!! Ντόινγκ!!! καλό είναι αυτό του λέω ε; Ε ναι μου λέει εχω δει ραψίματα που φαίνονται και μπλά μπλα μπλα......μα τόσο καλά; Μου έφτιαξέ την διάθεση και περάσαμε καλά το βράδυ με τον αντρούλη μου!!!:oops::mrgreen::oops:

Αντε σας αφήνω με τις shocking ιστορίες!!!! Φιλάκια πολλά σε όλες και χρόνια μας πολλά να χαιρόμαστε τους έρωτες μας μεγάλους και μικρούς (σε ηλικία ε;):)

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Περαστικα στα μπεμπουλινια,μικροι μεγαλοι ολοι ειμαστε αρρωστοι!!

Εγω τρεχω αυτες τις μερες γιατι θα φυγουμε την Παρασκευη οποτε ολες τις δουλειες μου τις κανω αυτες τις μερες,

Περπατουρα τελικα δεν θα παρω ασε μην παθουμε καμια ζημια δεν πειραζει υπομονη μεχρι να περπατησουν μετα θα εχουμε μη το ενα μη το αλλο...

Καρυ μην στεναχωριεσαι θα περασει,θα αναρωσει η μπουμπουκα αφου ειναι μεγαλη κοπελα τωρα!!

Μαριλινα και εγω δεν μπορω να την αφησω πουθενα τσιριζει και με παιρνει τα αυτια οποτε μαζι μου ειναι συνεχεια!!

Τι κανει με βλεπει που χορευω και κουναει το κεφαλι σαν να χορευει ποντιακα πολυ γελιο....

φιλακια πολλα !!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Για τρίτη φορά γράφω το μήνυμα και όλο με πετάει έξω! Τα νεύρα μου!!!

Δεν θυμάμαι ποια είπε τι οπότε θα απαντήσω σε όλες!

Περαστικά στα αρρωστούλια μωράκια σας! Εμείς κλείσαμε για τη βάφτιση στις 22/05 και μετά θα πάμε σε μια ταβέρνα. Το τραπέζι θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο( συμπεθέροι, τα αδέρφια μας και οι κουμπάροι). Πιο κλειστό δε γίνεται:(. Η οικονομική κρίση βλέπεις:confused::confused:. Ας ελπίσουμε να σταματήσει η κατηφόρα εδώ και να μην έχει και πιο κάτω. Και πάλι καλά να λέμε. Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Όσον αφορά τη βάφτιση, τι γλυκό θα προσφέρετε; Μια ματιά που έριξα εδώ, Όλα τα ζαχαροπλαστεία έχουν τα κλασικά παστάκια ή μους ή κρέμες σε κυπελάκι.Και όλα έχουν κόψει ταρίφα 1,30€. Έχω δει εδώ στο πάρεντς μπισκότα σε ξυλάκια καλυμένα με ζαχαρόπαστα όπως και σοκολάτες με το όνομα του παιδιού τυπωμένο. Εσείς έχετε δει κάτι παρόμοιο; Είναι γυφτιά να προσφέρουμε σοκολάτα ;

Πρέπει να φύγω γιατί με καλεί το καθήκον!Φιλιά πολλά σε όλες σας!!

Lineal συγχαρητήρια για την δουλειά!!!! άντε καλές πωλήσεις!!!!!!!

Άγιος Βαλεντίνος....

Βλέπω έχεις άγριες διαθέσεις εεεε????:tongue::tongue:

Εγώ αντιθέτος, δεν έχω και πολλά κέφια, επίσης έχω παρέα τους "ρώσους"!:lol::lol:

ειχα πολλα κεφια τινακι μου,αλλα τι το θες;εκανα την αποτριχωση το πρωι και μετα μου ηρθαν και μενα οι ρωσοι-ελπιζω να εννοεις τη περιοδο ε;:)))

ωραια η ιδεα σου για τη βαφτιση σας!

επισης για την ωρα και τη μερα,θα προτιμουσα τη κυριακη στις 12,νωρις νωρις να ξεμπερδευετε;)

καρι ολα καλα κοπελα μου με τη μπεμπα;

μηπως βγαζει δοντι και ανεβηκε πυρετος;

περιμενουμε νεα,ολα θα πανε καλα να μην ανησυχεις,φιλακια στο παιδακι σου!

χαχαχαχαχαχ φιλιοπι πολυ καλα της εκανες,τι θρασος δηλαδη;

κι εμενα με εχουν πει οτι ειναι ακαταλληλη η ωρα και οτι καμμια φορα τους ξυπνησα,αλλα λεω συγνωμη,γεια σας και το κλεινω,τι να κανω,αλλα οχι και να ειρωνευτω,πωπω...

οσο για τα σοκιν,μια χαρα περασατε ετσι; ;)

μια φιλη μου που γεννησε φυσιολογικα,ακομα δε μπορει να κατσει,εχει γυρισει ενα κοκαλακι και δε ξερω τι θα κανει,πηγε σε γιατρους αλλα ακομα δεν εμαθα.

μενει και αλεξανδρουπολη τωρα και εχουμε καιρο να τα πουμε.

ειναι να μη σε τυχει:(

ελεαννα ειμαστε σε περιοδο κρισης και οτι και να προσφερεις δε νομιζω να πουν κατι.

αν παλι πει καποιος τιποτα,δε μπορεις να κανεις κατι,προβλημα του.

εγω παντα σκεφτομαι οτι αν ειναι καποιος να πει κατι,και το καλυτερο να προσφερεις παλι θα βρει να πει,οποτε φροντισε τη τσεπη σου και το συμφερον σου και μη σκεφτεσαι τι θα πουν.

εμεις παλι αλλαξαμε ημερομηνια για 8 μαιου.

αντε να δουμε τωρα αν και νομιζω σε αυτη θα καταληξουμε.

κοριτσια ειμαι πολυ κουρασμενη.

οχι απο τη δουλεια,αλλα και απο τη δουλεια.

απο τις 7 καθε μερα ειμαι στο ποδι και ενταξει ειναι λιγο ζορι.

που θα μου παει ομως θα συνηθισω το νεο προγραμμα και θα τη βρω την ακρη.

σημερα αργησα 5 λεπτα στη δουλεια,μεχρι να ερθει ο αντρας μου απο τη δουλεια να κρατησει το παιδι,

και με ψαχναν.

ενταξει 5 λεπτα αργησα,δε χαθηκε και τπτ.

ξερω απο δευτερη μερα στη δουλεια δε μπορεις να αργεις αλλα τους ειπα οτι δεν εχω να αφησω καπου το παιδι.

με ειπε η υπευθυνη να μη ξαναγινει μπορει να εχουμε προβλημα.

δεν ειπα τπτ,γιατι δε θελω να λεω ψεμματα.μπορει να ξαναγινει.

τι να κανω δηλαδη να αφησω το μπεμπη;

οποτε θα δουμε.

πηγαινω και με τα ποδια,και με επιασε ενας σφαχτης...

αφηστε.

λεω να παρω ποδηλατο για να πηγαινω,τωρα που ανοιγει και ο καιρος,μια χαρα θα βολευτω,αλλα θα δουμε.

αλλα νεα;

εκανα χθες την υπεροχη αποτριχωση επιτελους,ειχα γινει αμαζονιος.

μετα απο μια ωρα τσουπ και η περιοδος.

μια χαρα στην ωρα της.

ευτυχως εχασα κιλα και ξαναρχεται στην ωρα της.

το προηγουμενο μηνα με αργησε 50τοσες μερες!

ομως χαλασαν τα σχεδια για το βαλεντινο:(

δε πειραζει του χρονου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χχαχαχαχαχαχαχαχα

κοριτσια βλεπω λακη,ραδιο αρβυλα και νανι.

τα λεμε,πολλα φιλακια:)

καρι μη ξεχασεις να ενημερωσεις ε;;;;;;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας τι γίνεστε; Όλα καλά; Πως πάτε με τις αρρώστιες; Εγώ νομίζω την σκαπούλαρα, άντε μην τα πολυλέω και ξυπνήσω αύριο χάλια φτου φτου!!!

Πήγαμε σήμερα παιδίατρο, είπε όχι στην περπατούρα, ποια είχε ρωτήσει δεν θυμάμαι, μόνο πάρκο λέει!!! Η μπέμπα σπάραξε στο κλάμα το πουλάκι μου, πολύ την λυπήθηκα! Ευτυχώς μας είπε τον άλλο μήνα δεν έχει εμβόλια!!! Είναι τώρα 73 πόντους και 8900. Λίγα μου φάνηκαν τα κιλά της αλλά καλά τα βρήκε η γιατρός! Μας έδωσε και οδηγίες για κοτοπουλάκι άντε να δούμε θα το τρώει;

Lineal μια χαρά θα προσαρμοστείτε όλοι στο νέο πρόγραμμα με τη δουλειά, υπομονή και θα φτιάξουν τα ωράρια!! Καλά και αυτοί από τη δουλειά λίγο υπερβολικοί δεν ήταν; Για 5 λεπτά δηλαδή θα χάσουν τους πελάτες; Τέλος πάντων τον καιρό τούτο πολλά ανεχόμαστε για να έχουμε δουλειά!

Α το ξέρεις πως κι εγώ είμαι από την Αλεξανδρούπολη; χα χα η φίλη σου πήγε εγώ έφυγα!!!

Ελεάννα μια χαρά μου φαίνεται η σοκολάτα, πολύ ωραία ιδέα, καθόλου φτηνιάρικη και πολύ πρωτότυπη. Είχα δει κάποια στιγμή μια που έγραφε πάνω: σοκολάτα (το όνομα του παιδιού), ημερομηνία παραγωγής (την ημερομηνία γέννησης του, συστατικά (το όνομα του μπαμπά και της μαμάς) και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο!!! Να φανταστείς εγώ θέλω για την βάπτιση της μικρής παγωτατζή!!! Δηλαδή κινδυνεύω πιο πολύ να με πουν φτηνιάρα αλλά δεν με νοιάζει μου αρέσει πολύ σαν ιδέα ένα δροσερό παγωτάκι μετά την βάπτιση άσε που θα τον κάνουν χάζι τα παιδάκια! Φτάνει βέβαια να τον βρω!!!

Φιλάκια ... πέφτω ξερή για νάνι όσο προλαβαίνω!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Από ότι βλέπω, πολλές τα έχουμε καλομάθει τα μπεμπέκια μας!! Μωρέ αμα είχα λεφτά, να βάζω μία κοπέλα να μου καθαρίζει το σπίτι, δεν θα με πείραζε καθόλου! Άτιμες δουλειές, άτιμες!! Δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ!!!!

Εν το μεταξύ έχω άλλο πρόβλημα, δεν θέλει την χορτόσουπα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Τι θα κάνω????:(:confused: Αύριο θα δοκιμάσω το κολοκυθάκι... Για να δούμε...

Συμπεθέρα εσένα τελικά τι έκανε με την χορτόσουπα η μικρή??

Για τις Απόκριες που λες, δεν θα τον πάμε ούτε σε πάρτι ούτε σε κλειστούς χώρους, λόγω των ιώσεων και της γρίπης. Αλλά μπορεί να τον πάμε στο καρναβάλι που είναι έξω.

Καινούργια σε έκανε ο γιατρούλης σου ε??? Μπράβο του!! Και φυσικά πολυ καλά έκανες που το γιόρτασες με τον αντρούλη σου!!! Εμένα ο βλάκας ο γιατρός που με ξεγέννησε (θυμάσαι που άλλαξα γιατρό στον 7ο..) με έραψε πολύ χάλια! Αλλά ο γιατρούλης μου (ξαναπήγα σε αυτόν που είχα και δεν τον ξαναλλάζω για τα @#&λεφτά) οταν πήγα για το ΠΑΠ, μου είπε ότι στην επόμενη γέννα θα το διορθώσει!

Περαστικούλια σου...

Carrie όλα θα πάνε καλά, τα περισσότερα παιδάκια είναι άρρωστα αυτή την εποχή! Και η γιατρός έκανε πολύ καλά που σου ζήτησε εξέταση αίματος! Μου αρέσουν οι γιατροί που ψάχνονται και δεν εξετάζουν μόνο επιφανειακά!

Ελεάννα εμείς λέμε να παραγγείλουμε μπισκότα με ζαχαρόπαστα! Αν έχεις χρόνο, υπάρχουν στο Internet αναλυτικές οδηγίες πως να φτιάχνεις τέτοια μπισκότα μόνη σου! Αν δεν το βρίσκεις, πες μου να σου στείλω με πμ κάποιο Link. Κι εγώ μόνη μου ήθελα να τα φτιάξω, αλλά μάλλον δεν θα προλαβαίνω εκείνη την περίοδο...

H σοκολάτα δεν με ξετρελαίνει για βάφτιση, άσε που πιστεύω πως με την εκτύπωση και το τύλιγμα, περίπου τα ίδια λεφτά θα σου βγούν!

Lineal ναι καλέ, την περίοδο εννοώ! Του χρόνου του χρόνου, όπως τα λες!!:lol:

Τότε θα είναι και απολύτα καλοδεχούμενο (όχι ότι όποτε έρθει δεν θα είναι..) κι ένα σποράκι!!;)

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!

Συμπεθέρα έγραφα και δεν είχα δει το μηνυμά σου!

Πολύ καλά η μικρή μας!!! Μπράβο!!! Το τσιμπιματάκι τα ποναει τα κακόμοιρα, αλλά είναι προσωρινό και είναι για το καλό τους!!! Καλή αρχή με το κοτόπουλο! Εμείς έχουμε ραντεβού την επόμενη Τρίτη!

Παγωτατζή έχω δει σε βάφτιση και μου άρεσε πάρα πολύ!!! Μην διστάσεις!! Internet! Λύσεις για όλα!! Κάνε αναζήτηση και θα βρεις εταιρείες για οργάνωση πάρτι και βαφτίσεις, που νοικιάζουν οτι θες!!!

Φιλάκια!!!

Καλημερούδια!!!

Κορίτσια κορίτσια, θέλω την γνώμη σας!

Θα κάνουμε την βάφτιση τέλος Ιουνίου. Και σκέφτομαι Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή κατα τις 12:00??

Να σου πω, θα προτιμούσα Σάββατο πρωί!!! :D Για να πάω κομμωτήριο (δύσκολο την Κυριακή) και να μην ξενυχτίσουμε κι όλας σε τραπέζι κλπ. Από τα δύο, μάλλον Σάββατο απόγευμα για να έχεις την Κυριακή να μαζέψεις, ξεκουραστείς κλπ.

Kαλησπέρα μανουλίτσες! Είμαι πολύ στενοχωρημένη! Η μπουμπού μου πάνω που έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα σήκωσε πυρετό. Η γιατρός ανησύχησε και μου ζήτησε αύριο να κάνουμε εξέταση αίματος. Αγχώθηκα, πότε θα περάσει όλο αυτό; Καληνύχτα από μια απελπισμένη μαμά...

Πες μας νέα σας, καλή μου, τι έγινε με τη μικρούλα;;;

Στολή δεν της πήρα ακόμα αλλά να σας ρωτήσω... θα τα πάτε κάπου τα μωράκια; Σε κανένα πάρτυ δηλαδή ή κάτι τέτοιο; Γιατί φοβάμαι τις ιώσεις! Λέω να της πάρω κάτι - φτηνό εννοείται - αλλά δεν θα την πάμε κάπου. Για το χαβαλέ δηλαδή και για να την βγάλουμε φωτογραφίες! Άντε και καμμιά βόλτα στο πάρκο με την στολή!

Α μια που λέμε για γιατρούς! Επιτέλους πήγα και έκανα τεστ παπ, όλα καλά αλλά έγινε κάτι παράξενο! Εκεί στην γνωστή καρέκλα μου ψάχνει ο γιατρός την κοιλιά και με ρωτάει... φυσιολογικά γέννησες; Ναι του απαντάω! Α το θυμόμουν μου λέει αλλάαααα... μια χαρά είσαι από κάτω!!! Ντόινγκ!!! καλό είναι αυτό του λέω ε; Ε ναι μου λέει εχω δει ραψίματα που φαίνονται και μπλά μπλα μπλα......μα τόσο καλά; Μου έφτιαξέ την διάθεση και περάσαμε καλά το βράδυ με τον αντρούλη μου!!!:oops::mrgreen::oops:

Αντε σας αφήνω με τις shocking ιστορίες!!!! Φιλάκια πολλά σε όλες και χρόνια μας πολλά να χαιρόμαστε τους έρωτες μας μεγάλους και μικρούς (σε ηλικία ε;):)

Μμάλλον θα την πάω λιγο στο πάρτυ του παιδικού σταθμού του μικρού και μετά μόνο έξω όλοι μαζί... Ε, σίγουρα θα την έντυνα για τον χαβαλέ...

Μπράβο, καλή μου, πάντα τέτοια να έχετε!!!!

Εμείς κλείσαμε για τη βάφτιση στις 22/05 και μετά θα πάμε σε μια ταβέρνα. Το τραπέζι θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο( συμπεθέροι, τα αδέρφια μας και οι κουμπάροι). Πιο κλειστό δε γίνεται:(. Η οικονομική κρίση βλέπεις:confused::confused:. Ας ελπίσουμε να σταματήσει η κατηφόρα εδώ και να μην έχει και πιο κάτω. Και πάλι καλά να λέμε. Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Όσον αφορά τη βάφτιση, τι γλυκό θα προσφέρετε; Μια ματιά που έριξα εδώ, Όλα τα ζαχαροπλαστεία έχουν τα κλασικά παστάκια ή μους ή κρέμες σε κυπελάκι.Και όλα έχουν κόψει ταρίφα 1,30?. Έχω δει εδώ στο πάρεντς μπισκότα σε ξυλάκια καλυμένα με ζαχαρόπαστα όπως και σοκολάτες με το όνομα του παιδιού τυπωμένο. Εσείς έχετε δει κάτι παρόμοιο; Είναι γυφτιά να προσφέρουμε σοκολάτα ;

Πρέπει να φύγω γιατί με καλεί το καθήκον!Φιλιά πολλά σε όλες σας!!

Ελεάννα μου,

δεν βρίσκω καθόλου γύφτικη τη σοκολάτα. θα αρέσει πολύ και στα πιτσιρίκια.

Να σας πω, γενικά προσανατολίζομαι σε γλυκά που μπορεί κάποιος να τα πάρει και σπίτι του άμα θέλει, δλδ να μπαίνουνε εύκολα σε τσάντα κλπ.

Αχ, εμάς αν πεις "κλειστός κύκλος" με αδέλφια, μαζεύονται μάνι μάνι 30 άτομα από την πλευρά του άντρα μου. Στη συνέχεια θα πει η μάνα μου "οι αδελφές μου" μιας κι εγώ δεν έχω αδέλφια και, να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω οι μόνοι που θα μείνουνε εκτός να είναι οι φίλοι μας... Βλέπουμε, λοιπόν...

Να σας πω, άρχισα να αγχώνομαι με τη βάφτιση. Μέσα στην εβδομάδα θέλω να πάω να κλείσω εκκλησία... Για μέσα με τέλη Μάη από ότι φαίνεται. Θα δούμε... Είναι και τα άλλα στη συνέχεια.

Από τη στιγμή που αρρώστησα γίνεται το έλα να δεις. Όλα έχουν μείνει πίσω... αρρώστησε και η μικρή, είχε και τους εμετούς, χάλια...

Το μόνο που έχω κάνει, έκατσα και ξεκαθάρισα τις αποδείξεις για την εφορία. Μου έχουνε μείνει λίγες απορίες, αλλά έχουμε μπροστά μας μήνες ακόμα...

Καλημερούδια!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Πήγαμε σήμερα παιδίατρο, είπε όχι στην περπατούρα, ποια είχε ρωτήσει δεν θυμάμαι, μόνο πάρκο λέει!!! Η μπέμπα σπάραξε στο κλάμα το πουλάκι μου, πολύ την λυπήθηκα! Ευτυχώς μας είπε τον άλλο μήνα δεν έχει εμβόλια!!! Είναι τώρα 73 πόντους και 8900. Λίγα μου φάνηκαν τα κιλά της αλλά καλά τα βρήκε η γιατρός! Μας έδωσε και οδηγίες για κοτοπουλάκι άντε να δούμε θα το τρώει;

Lineal μια χαρά θα προσαρμοστείτε όλοι στο νέο πρόγραμμα με τη δουλειά, υπομονή και θα φτιάξουν τα ωράρια!! Καλά και αυτοί από τη δουλειά λίγο υπερβολικοί δεν ήταν; Για 5 λεπτά δηλαδή θα χάσουν τους πελάτες; Τέλος πάντων τον καιρό τούτο πολλά ανεχόμαστε για να έχουμε δουλειά!

Α το ξέρεις πως κι εγώ είμαι από την Αλεξανδρούπολη; χα χα η φίλη σου πήγε εγώ έφυγα!!!

Να φανταστείς εγώ θέλω για την βάπτιση της μικρής παγωτατζή!!! Δηλαδή κινδυνεύω πιο πολύ να με πουν φτηνιάρα αλλά δεν με νοιάζει μου αρέσει πολύ σαν ιδέα ένα δροσερό παγωτάκι μετά την βάπτιση άσε που θα τον κάνουν χάζι τα παιδάκια! Φτάνει βέβαια να τον βρω!!!

κι εμενα μια χαρα μου φαινεται στα κιλακια της βρε:)

μην ανησυχεις και ο δικος μου τοσο ηταν στη τελευταια επισκεψη στο παιδιατρο και ειναι και μεγαλυτερος

ολα τα ανεχομαστε λογω κρισης-της δικης μας κρισης γιατι αυτοι δε παθαινουν τπτ.

τι να κανουμε,εδω που μας εφτασαν...

η φιλη μου πηγε λογω δουλειας του αντρα της,στρατιωτικος ειναι στα εποπ.

ηταν γερμανια και εκει εμεινε εγκυος.

ηρθαν εδω λογω του οτι τον πηρα στα εποπ γεννησε στη σερρες και μετα απο κανα τριμηνο πηγαν αλεξ/πολη.

δεν εχω παει,εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραια και εχει θαλασσα,αυτο τα λεει ολα!

οσο για το παγωτατζη,καλα ε,σουπερ ιδεα,θα το ψαξω και γω.

αυτο μαλλον θα ειναι αντι για γλυκο ε;

πωπω τελειο μακαρι να βρω και γω!

τελεια η ιδεα σου!

τινακι στη χορτοσουπα βαλε παραπανω πατατα και λεμονακι.

μπορει να του αρεσει πιο πολυ

μαριλινα αυτο με τις αποδειξεις δηλ θα ισχυει;

γιατι αποτι ρωτησαμε τον λογιστη μας,μας ειπε οτι ακομα δεν εχουν ακουσει κατι.

και μεις μαζευουμε απο περσι το γεναρη.

και τις γραφω και στο excel.

αντε να δουμε θα τις παρουν ή τζαμπα κοπος.

κοριτσια καλημερα ειπα;

καλημερα!

σημερα βρεχει εδω και εχει πολυ κρυο.

μαγειρεψα φακες και τωρα ζεσταινω το φαγακι του μπεμπη για οταν ξυπνησει να ειναι ετοιμο.

σημερα πολυ γκρινια ο μπεμπης,δε μαφησε στιγμη να κατσω.

μπορει να ειναι και τα δοντια του δε ξερω,ή μπορει να ειναι της μερας.

απο τοτε που γεννησα και με ηρθε η περιοδος δε πονεσα,οπως πονουσα πριν γεννησω.

ειδικα τη πρωτη μερα δεν αντεχα.

τωρα τη πρωτη μερα δε καταλαβαινω τπτ.

τη δευτερη ομως εχω πολυ αιμα.

πηγα πηρα κατι σερβιετες μακριες σαν σιδηροδρομος ειναι,αλλα τουλαχιστον ειμαι σιγουρη οτι δε θα χω κανα ατυχημα.

τι αλλα νεα;

ααα χθες ο λογαριασμος της δεη μας ξαναχτυπησε.

133 ευρω.

σοκ σοκ σοκ...

απο κει που διναμε 50-60 τωρα κοντευουμε τα 150 για ενα σπιτι με τα ηλεκτρικα που εχει ολος ο κοσμος.

που να ειχαμε και air condition.

αχ αχ αχ να δουμε να δουμε που θα παει αυτο το πραγμα,αντε να δουμε.

σας αφηνω,σημερα η μερα ειναι βροχερη και νταουν

ξυνεται η δεξια μου παλαμη,θα παρω ή θα δωσω;;;

μαλλον θα δωσω:))

αντε φιλια!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου.... Τι κάνετε;;;; Ξέρω χάθηκα αλλα δεν προλαβαινω να κάνω τίποτα.... Έχω τσατιστει και με τον ευατο μου γιατί τον έχω παραμελησει το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι.... Ούτε αποτριχωση δεν προλαβαινω να κάνω.... Θέλω μάλλον λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστω και στη δουλεια....γενικά είμαστε καλα...

Για τη βάφτιση εγω έκλεισαν Κυριακή στις 12 για να πάμε για φαγητό μεσημερΚι μετα.... Ελπίζω όλες να είστε καλα... Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα και από μένα! Σας ευχαριστώ κοριτσάκια για το ενδιαφέρον! Χθες το πρωϊ πήγαμε λοιπόν για εξέταση αίματος και είχαν μαζευτεί όλες οι κοπέλες του διαγνωστικού κέντρου για να μην κλάψουμε από το τσίμπι. Βέβαια, εμείς τη βάλαμε την τσιρίδα αλλά πολύ γρήγορα επανήλθαμε στο σύνηθες χαμόγελό μας. Στη συνέχεια και για όλη την ημέρα-νύχτα σηκώσαμε υψηλό πυρετό (39+) και ήμασταν με το ντεπόν ανά χείρας. Σήμερα ο πυρετός έπεσε μεν, ήρθε όμως η διάρροια, δε. Έξι φορές κάναμε σήμερα διάρροια και δεν φάγαμε κανένα γεύμα από τις στερεές, μόνο στο στήθος θέλουμε να καθόμαστε. Πήγαμε και στη γιατρό και είδε τις εξετάσεις μας, ανακουφίστηκε, μου είπε φοβόταν μην έχουμε την Η1Ν1 γρίππη, αλλά τελικά είναι ίωση, καινούργια, στα καπάκια από την προηγούμενη. Ανακουφίστηκα που δεν είναι η γουρουνογρίππη, στενοχωρήθηκα που κόλλησε πάλι το μωρό, ελπίζω να το ξεπεράσει και αυτό γρήγορα και να επανέλθει στα φυσιολογικά γιατί έτσι ανόρεχτη που είναι, δεν βάζει βάρος.

Βλέπω αρχίζετε και τις ετοιμασίες της βάφτισης. Μόλις καλυτερεύσει το μωρό πρέπει και γω να ασχοληθώ.Η ιδέα του παγωτατζή μου αρέσει και μένα πολύ και λέω να την ψάξω λίγο περισσότερο. Και η ιδέα της σοκολάτας είναι τέλεια, απλά επειδή εμείς θα αργήσουμε λίγο τη βάφτιση (πάει για τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου) θα λιώσει μέχρι να τελειώσει το μυστήριο. Όσο για το αν θα γίνει σε ανοιχτό ή κλειστό κύκλο, μόνο οι κοντινοί μας συγγενείς μαζεύονται 60 άτομα βάλε και τους κολλητούς, μας βλέπω για καμμιά εκατοσταριά άτομα. Αχ, πού θα πάμε για φαγητό χωρίς να ξεφραγκιστούμε; Όλο αυτό σκεφτόμουν πριν αρρωστήσει το μωρό.

Τινάκι όντως δεν τελειώνουν οι δουλειές με τίποτα. Φιλιόπι η μπουμπου σου είναι τέλεια! Μαριλίνα έχεις δίκιο, Σάββατο απόγευμα είναι καλή μέρα για βάφτιση, απλά φοβάμαι μην πέσω σε γάμους τις ημερομηνίες που θέλω.Λινεάλ μπράβο που έχεις οργανώσει τις αποδείξεις, εμείς ακόμα τις έχουμε σε ένα κουτί πεταμένες, μας περιμένει πολλή δουλειά! Αυτά από μας, προς το παρόν, καληνύχτα σε όλες τις μανουλίτσες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλησπέρα μανούλες!!

Σας βάζω μία φωτογραφία του γιου μου με το καινούργιο του απόκτημα, για ένα και μόνο λόγο! Οι μανούλες που τα μπεμπόνια δεν τους αφήνουν να κάνουν τίποτα, σκεφτείτε σοβαρά να πάρετε ένα τέτοιο ποδηλατάκι! Τον είχα πολύ ώρα εκεί, το΄ν τσούλαγα από δωματιο σε δωμάτιο και έκανα τις δουλειές μου και ο μικρός ήσυχοοοοοος!!!1001637n.jpg

Γεια σας κοριτσακια μου.... Τι κάνετε;;;; Ξέρω χάθηκα αλλα δεν προλαβαινω να κάνω τίποτα.... Έχω τσατιστει και με τον ευατο μου γιατί τον έχω παραμελησει το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι.... Ούτε αποτριχωση δεν προλαβαινω να κάνω....

ελα λετακι,καλημερα!

μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσι,ολες λιγο πολυ νιωθουμε οτι δε κανουμε πραγματα για τον εαυτο μας.

και γω μια πειθαρχω με τη διαιτα και μια ξεφευγω,αλλα λεω ενταξει δε χαλιεμαι σιγα σιγα,αφου ετσι ειμαι-γουλερια δηλαδη;)-δε θα σκασω κιολας.

οσο για τον υπνο,αχ αχ...

το βραδυ που πηγα να κοιμηθω,μολις πηγε να με παρει ο υπνος,αισθανθηκα να μου φευγει ροχαλητο!!!

και το πρωι ουτε καταλαβα τον αντρα μου που εφευγε για δουλεια οπως αλλες φορες που ξυπνουσα.

μιλαμε ναρκωνομαι εντελως.

κι οταν ξυπναει ο μικρος,με τι δυσκολια σηκωνομαι,ασε ασε...

οσο για αποτριχωση,φωναξε κοπελα στο σπιτι,καποιο πρωινο ή οποτε ειναι και ο αντρας σου να κραταει το μωρο.

εγω στο σπιτι τη φωναζω.

καρι μου,ειδες ολα μια χαρα,αντε και περαστικα στη μπεμπα.

και γω ανακουφιστηκα που δεν ειναι η βρωμογριπη...

πως τη φοβαμαι,αντε ξου ξου παλιο αρρωστιες...

τουλαχιστον το μωρο το ξεπερασε και αποκτα δυνατοτερο οργανισμο ετσι δεν ειναι;

οσο για τη βαφτιση αντε να τελειωνει και αυτο το θεμα,να ησυχασουμε.

τινακι τι ωραιο ποδηλατο και καλα ε...

ο γιος ειναι γλυκας!!!

αληθεια καθεται στο ποδηλατακι;

επαθα πλακα.

εμενα κοριτσια ο δικος μου ακομα δε καθεται στον πισινουλη του:confused:

λοιπον κοριτσια σημερα οπως ελεγα νυσταζω...

βρεχει και αυτο το κανει χειροτερο.

αφου χθες στη δουλεια στο τηλεφωνο τα ελεγα σα νυσταγμενη να το πω,σα κουρασμενη...

και το παραξενο ειναι οτι εκανα τρελες πωλησεις!!!

θα το εφαρμοσω απο δω και μπρος το ζαλισμενο υφος:-D:-D:-D

επισης χθες εφαγα κοτογυρο...

ειμαι ηλιθια και εφαγα βραδυ γυρο,ενω σημερα θα παω για ζυγισμα.

σημερα επρεπε να το φαω μετα το ζυγισμα.:roll:

αχ οταν πειναω δε βλεπω μπρος μου.

κορτσουδια ευχομαι να στε καλα,οσες ησασταν αρρωστες να ειστε καλα και περαστικα,και επισης στα μπεμπακια σας.

πολλα φιλακια!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...