Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα κοριτσια μου!!

Μαριλινα οντω δικιο εχεις καλυτερα το παιδι εξω παρα σε κλειστους χωρους..

Το προγραμμα μας εχει ως εξης:

8.30 γαλατακι

11.30-12.00 φρουτακια

14.30-15.00 φαγακι

18.00 κρεμουλα και

9.30 γαλατακι και μετα νανακια

αυτο κανουμε σχεδον καθε μερα,αν δεν ειμαστε εξω οποτε αλλαζει μετα.

Πηγαμε στη γιατρο σημερα καναμε το τελευταιο τσιμ προς το παρον,

ειναι 9100γρ. και 75 ποντους,

αρχιζουμε και ζυμαρικα στο φαγακι μας αυτα μου ειπε...

Για περπατουρα τι λετε θα παρετε κανει δεν ξερω τι να κανω αλλοι λενε πως κανει για λιγο την ημερα αλλοι ειναι καθετοι στο οχι...

δεν ξερω τι να κανω....

Φιλακια και καλο απογευμα!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

barbie μαζι γραφαμε,

τελειες οι μετρησεις σου:)

λοιπον ο φυσιοθεραπευτης μας ειπε οχι καλυτερα περπατουρα.

ο παιδιατρος μας ειπε ναι και πως γυμναζει κιολας απλα να προσεχουμε ατυχηματα.

ετσι επειδη την ειχα για δωρο,τον βαζω αλλα οχι συνεχεια.

οσον αφορα για αυτο που λενε οτι στραβωνουν ποδια ή οτι αργουν να περπατησουν,κι εμεις ημασταν σε περπατουρες και τον αδελφο μου-11 χρονια μικροτερος -τον βαζαμε στη περπατουρα και ειναι μια χαρα και περπατησε στους 12 μηνες;)

τωρα δες κι εσυ και αποφασισε

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

πωπω πολυλογουδες....καλε τι πολλα που γραψατε????εχω ποση ωρα που διαβαζω,...

γεια σας κοριτσακια μου....να΄μαι και εγω.....κουρασμενη αλλα πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη εβδομαδα.....αρχισα σιγα σιγα να προσαρμοζομαι....εχω και το μειωμενο(πεμπτη και παρασκευη απογευμα δεν δουλευω) και ειμαι πολυ καλυτερα.....ο μικρος μου λειπει πολυ αλλα τι να κανω θα προσαρμοστω....

.Κατα τα αλλα καλα αν εξερεσετε οτι καιγομε στον πυρετο...μεχρι 38,8 εφτασεποναει ολο μου το κορμι, το μονο που θελω ειναι να μην κολλησει ο μπεμπουλης γιατι το απογευμα και το βραδυ την περναει με τον μπαμπα του αλλα τα πρωινα?με μασκα κυκλοφορω.μαλλον θα παρω την μανουλα μου να ερθει γιατι δεν την παλευω αλλο.Αυτα κοριτσακια μου φιλακια πολλα πολλα και θα τα ξαναπουμε....

βικουλα περαστικα......και εγω φοραω μασκα οταν δεν αισθανομαι καλα και ο μικρος οποτε με βλεπει ξεκαρδιζεται στα γελια χιχιχιχι..

τελικα ηρθε η μανουλα σου???

Καλησπέρα και από εμάς! Αν και σταματήσαμε την αντιβίωση βηχουλίζουμε λίγο, όχι τίποτα σοβαρό όμως! Αύριο έχω βάλει πρόγραμμα να πάω να τους πάρω αποκριάτικες στολές, ο μεγάλος θέλει να ντυθεί ιππότης. Κορίτσια θα τα ντύσετε καρναβαλάκια τα νινάκια; Για τη μικρή θέλω να βρω μια στολή με όσο το δυνατόν καλύτερο ύφασμα γιατί ξέρετε συνήθως οι στολές έχουν κάτι συνθετικά που δεν είναι και ό,τι καλύτερο για ευαίσθητα μωρουδίστικα δέρματα σαν το δικό μας... Για να δούμε...

Αλήθεια, τρώνε εύκολα τα μωράκια σας; Είχα συνηθίσει από τον μεγάλο που, πραγματικά, είναι πολύ φαγανό παιδί και τώρα με τη μικρή έχω το ακριβώς αντίθετο! Από το φαγητό που της φτιάχνω ζήτημα να φάει 5 κουταλιές μετρημένες μέσα σε διάστημα μιας ώρας και με άπειρα κόλπα ζογκλερικά εκ μέρους μου! Αφού χθες το απόγευμα θυμήθηκα την ενόργανη που έκανα παλιά και έκανα κατακόρυφο στον τοίχο κουνώντας τα πόδια πέρα δώθε, το μωρό επιτέλους άνοιξε το στόμα και ο άντρας μου την τάιζε . Δεν διαμαρτυρήθηκε είχε μείνει με ένα βλέμμα απορίας από το θέαμα.:?

Λινεάλ, μπράβο ο τιγράκος σου είναι τέλειος! Χαρούμενα μηνογενέθλια!

Μαριλίνα να χαίρεσαι το αντράκι σου! Να τα χιλιάσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Καληνύχτα μανούλες!

carrie εγω δεν ξερω αν θα τον ντυσω...το σκεφτομαι ακομα...

οσο αφορα το φαγητο εμενα δεν τρωει την φρουτοκρεμα ευκολα....τραγουδαω και χορευω οποτε ειναι να τον ταισω φρουτοκρεμα...μια μερα πρεπει να το βιντεοσκοπησω.....

Αλήθεια, εσάς τι ωράρια έχουν τα μωράκια σας;;; Εννοώ με το φαί;

Εμείς έχουμε λίγο περίεργα ωράρια:

Στις 8:30 το πρωί περίπου γάλα

11:30-12:00 τη φρουτόκρεμα. Εάν της τη δώσω νωρίτερα, δεν θέλει με τίποτα. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, και δεδομένου ότι στις 2:30 που παίρνουμε τον αδελφό της από τον σταθμό νυστάζει, κοιμάται και μεσημεριανό τρώει καλές 4:00... Αλλά δεν ξέρω πόσο να της αλλάξω τα ωράρια. Βέβαια, με αυτόν τον ρυθμό πολλές φορές απλά αντί για κρέμα το απόγευμα της δίνω γάλα...

Για πείτε καμία ιδέα!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!

γεια σου συμπεθερα....

εμεις εχουμε το εξης προγραμμα:

7:30 γαλα(θηλασμος)

11:00 φρουτοκρεμα

14:30 μεσημεριανο

18:00 ρυζαλευρο

21:30 γαλα (θηλασμος)

νομιζω οτι ειναι μια χαρα το προγραμμα του....

κοριτσια χθες σπαστηκα παρα πολυ.

εμαθα απο τριτους οτι η κουμπαρα μου ειναι εγκος και θα παντρευτει με πολιτικο γαμο.

με πειραξε παρα πολυ που δε με ειπε τπτ.

τοσο θυμος πια επειδη επελεξα την αδελφη μου για κουμπαρα;;;

της εστειλα ενα μνμ που της τα πα ενα χερακι,ευγενικα μεν νευριασμενη δε.

τι να πω,εκπλησσομαι με την ευκολια καποιων ανθρωπων να κοβουν σχεσεις τοσο μα τοσο ευκολα.

κατα ταλλα σημερα η τελευταια μερα δοκιμης στη δουλεια,τα παω αρκετα καλα,εχω κανει ηδη 7 πωλησεις σε 3 μερες

και λεω με χαρα,γιατι απο τα τοσα τηλεφωνα που κανουμε,ζητημα να αγορασει εστω ενας.

παντως θελω να αρχισω να δουλευω με χρηματα γιατι απο τις πωλησεις εχουμε και μπονους και θελω να εχουν αντικτυπο οι πωλησεις που κανω...

αυτα τα νεα μου.

lineal ομολογουμενως ειναι ασχημο να μαθαινεις τα νεα της κουμπαρας σου απο τριτους....μακαρι να εχει μια ευκολη εγκυμοσυνη.....

ελπιζω στο μηνυμα να της εδωσες να καταλαβει οτι ενοχληθηκες...αλλα καλυτερα πες να τα πεις και απο κοντα....

μια χαρα πωλησεις εκανες στη δουλεια...ποτε θα μαθεις αν θα σε προσλαβουν κανονικα....?????

...

Για περπατουρα τι λετε θα παρετε κανει δεν ξερω τι να κανω αλλοι λενε πως κανει για λιγο την ημερα αλλοι ειναι καθετοι στο οχι...

δεν ξερω τι να κανω....

Φιλακια και καλο απογευμα!

εμενα μου απαγορευσε την περπατουρα ο αδερφος μου(φυσιοθεραπευτης) οποτε δεν την χρησιμιποιω καθολου...μου ειπε οτι δεν μαθει να περπαταει σωστα....δεν ξερω τι να σου πω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοριτσια μου καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε...

Νομιζω πως σημερα ειμαι καλυτερα και αμα δεν τυχει και τιποτα με την δουλεια του μπαμπα μας (ειναι επιφυλακης σημερα) θα παμε βολτουλααααααααα....Η μανουλα μου λετακι δεν ηρθε μιας και εκανα μονο μια μερα πυρετο και ανελαβε ο αντρας μου τον μικρο.Αυτος βεβαια(στον μπουμπουκο αναφερομαι) πολυ μεγαλωσε...εκει που κοιμοταν στις 8,30-9,00 το Big Brother το βλεπαμε στο πολυ χαλαρο, εχει ξεμυτισει και αν και δεν παει 11,00 δεν κοιματε...χωρια που στις 7,30 φωναζει "μπαμπαμπαμπαμπα" Αμα του ελεγα να σηκωθει νωρις να παει σχολειο θα ηθελε και αλλο νανι νανι...Τι να πω?αναποδο αυτο το παιδι (μα τιποτα να μην μου αφησει. ολα μου τα πηρε και χαιρομε...)χιχιχιχι.Κανονικη κουκουβαγια ετσι?Αυτα...Φιλακια πολλα, καλη ξεκουραση στις εργαζομενες μανουλες και καλα να περασετε!

w0fYp2.png

jdyQp2.png

καλημερα κοριτσια:)

λετακι με πηραν στη δουλεια,αλλα με το παιξαν και καλα δυσκολοι οτι εχω ακομα να μαθω στις πωλησεις και ακομα δε θα με ασφαλισουν και μπλα μπλα μπλα...

δε με πειραζει καθολου ομως ειμαι σιγουρη πως θα παω μια χαρα.

οσο για τη κουμπαρα μου,της εχω πει τοσες φορες να περασει απο το σπιτι να τα πουμε,μεχρι τωρα ολο εμεις πηγαιναμε σπιτι της,και ακομα ερχεται.

τι να πω,δε με πειραζει γιατι δεν ειμαι ανθρωπος να σκαει για ανθρωπους που δε σκανε για μενα.

εγωιστικο μεν αλλα τι να κανω,ετσι ειμαι.

αυτο που με πειραξει ειναι το να μαθω κατι σημαντικο απο ανθρωπους που μου ελεγε οτι δε χωνευε,νιωθεις ρε παιδι μου κατι σαν προδοσια,και φυσικα οι συγκεκριμενοι που μας το ειπαν ταχα αναρωτιοντουσαν,μα καλα δε σας ειπαν τπτ οι κουμπαροι σας;

τελος παντων ας τα αφησουμε αυτα.

σημερα ο μικρος εχει κεφακια,παιζουμε τραγουδαμε και τα λοιπα:)

τωρα παιζει με το μπαμπα του και γω εδω,βλεπω τον κουασιμοδο στη νετ:)

εχει τελεια τραγουδια αυτο το παιδικο,τα θυμαμαι απο μικρη που ημουν και τα εβλεπα με τα αδελφια μου...

αχ τι ωραιες εποχες κι εκεινες...

κοριτσια να στε καλα και τα λεμε πιο μετα:))

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Τί κάνετε;

Barbie τέλειες οι μετρήσεις της μπεμπίτας! Εμείς στον μεγάλο δεν πήραμε περπατούρα γιατί η παιδίατρος μας είπε ότι μπορεί να κάνει κακό στα ισχία. Leta, έχετε φτιάξει πολύ καλό πρόγραμμα! Εμείς με όλα τα κόλπα που σας έλεγα, το πρόγραμμα δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να το φτιάξουμε.

Vickoyla, μπράβο που πας καλύτερα! Τα μωράκια περνάνε διάφορες φάσεις με τον ύπνο τους! Άλλοτε κοιμούνται πολύ, άλλοτε ξυπνάνε συνέχεια. Εμείς είμαστε τώρα στη δεύτερη φάση. Υποψιάζομαι λόγω δοντιών...

Lineal, συγχαρητήρια για την επίσημη πρόσληψη! Είσαι αποφασισμένη, οπότε θα τα καταφέρεις περίφημα!

Και μια ερώτηση: Κορίτσια, θα κάνετε μετά τη βάφτιση τραπέζι; Αν ναι, θα είναι σε κτήμα, σε εστιατόριο, κάπου αλλού; Ψάχνω για ιδέες, όπως καταλαβαίνετε, οποιαδήποτε είναι καλοδεχούμενη! Καληνύχτα σε όλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλησπέρα κορτσούδια μου, τι κάνετε; Όλα καλά; Πως περάσατε το σκ σας;

Εμείς μια χαρά πέρα από την καθιερωμένη όμορφη ρουτίνα που ζούμε τώρα έξι μήνες πήγαμε και μια βόλτα στο πάρκο τρίτση και ήταν πολύ όμορφα... πολλά παιδάκια, σκυλάκια.... κόοοοοσμοοοςς!!!!

λέγατε για ωράρια ε; Λοιπόν το δικό μας....

6.30 - 7.00 πρωινό γαλατάκι μαμάς

9.30 -10.00 φρουτόκρεμα ένα μήλο ένα αχλάδι

11.30 λίγο γαλατάκι μαμάς

13.00 - 14.00 σουπίτσα λαχανικών με μοσχάρι

17.00 - 18.00 κρέμα ρυζάλευρο ή γάλα μαμάς εναλλάξ

20.30 - 21.00 γάλα για καληνύχτα και πολύ αγκαλίτσα:mrgreen:

00.00 γάλα

γύρω στις 3 γάλα

ξενυχτάμε ακόμα από ότι καταλάβατε..... και τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα στη φάση που έβγαζε δόντια!!!

Lineal συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι πολλές επιτυχίες και πωλήσεις!!! Μόνο μην καλείτε μεσημέρι ελπίζω γιατί αν παίρνετε αθήνα μία που βρίζει " μου ξυπνήσατε το μωρό, δεν ντρέπεστε καθόλου;" εγώ θα είμαι!!!:oops:

Carrie εμεις δεν θα κάνουμε τίποτα μόνο σε καμμια ταβερνούλα θα πάμε με γονείς και κουμπάρους. Αλλά είμαστε και ειδική περίπτωση οπότε δεν μετράει....

Σας φιλώ...... τα λέμε ελπίζω αύριο!!!!

Ααααα και χρόνια μας πολλά!!!!!:lol:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

αχ φιλιοπι ειναι ο φοβος μου αυτος,μη ξυπνησω κανενα μωρακι.

αρχιζουμε απο τις 4 μια δυσκολη ωρα που πολλοι κοιμουνται,δε ξερω πως τους ηρθε να ξεκιναμε τοσο μεσημερι...

μια φορα μιλησα με μια μητερα που με ειπε οτι θηλαζει και με το αλλο κρατουσε το τηλ.

πωπω της ευχηθηκα να της ζησει,και μονο κουβεντα που δε πιασαμε για το μωρο-ποσο ειναι κλπ κλπ.

απο την αλλη ομως τι να κανω,ειναι η δουλεια μου πια και πρεπει να το υποστηριζω.

κοριτσια αν παρω καποια απο σας συγνωμη αν ξυπνησω μπεμπακι:)

καρι εγω σκεφτομαι να κανω κετερινγκ.

νομιζω συμφερει,ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον.

θα το ψαξω ομως απο τον αλλο μηνα.

κοριτσια βλεπω απο τις 9 αντ1.

ειχε το ps i love you

και τωρα εχει τον αορατο εραστη.

δηλαδη και τα δυο με τον συζηγο να τα κακαρωνει.

δε βαζαν καλυτερα κατι με χαπι εντ;

καλα αυτο με τον αορατο εραστη βλεπω τον πατρικ και στεναχωριεμαι που πεθανε και σταληθεια,τοσο ωραιος αντρας.

αχ αχ:(

αντε καλη γιορτη αγιου βαλεντινου.

τι δωρο θα κανετε στους αντρες σας;

εγω για αρχη μια καλη αποτριχωση,και για πιο αργα θα δουμε.

για τον αλλον ερωτα μου-τον γιο μου ντε-λεω να τον τρελανω στα φιλια,οπως καθε μερα ή να παρω καμμια καρτα να γινει ο βαλεντινος μου;

αχαχαχαχαχαχαχ

κοριτσια αν θελετε πιστεψτε το,ποτε δε τη γιορταζαμε τη συγκεκριμενη γιορτη,κρατουσα μια κυνικη θεση-οπως σε ολα πριν γινω μαμυ,αλλα τωρα εχω ορεξη για γουτσου γουτσου...:)

οτι κι αν κανετε βαλτε φαντασια:)

και που ξερετε μπορει να τα λεμε και στις μανουλες νοεμβριου 2011:p

γκουντναιτ!!!

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Τι κάνετε??

Εμείς εδώ λέμε "η φτώχια θέλει καλοπέραση!!" κι έτσι σήμερα πήγαμε με τα πεθερικά μου έξω για καφέ και φαγητό!! Μια χαρά περάσαμε!!

Επίσης ξεκινήσαμε την χορτόσουπα. Και έπαιρνε μια φάτσα αηδίας ο μικρός που δεν είχα ξαναδεί και λύθηκα στα γέλια!! Ελπίζω αύριο να τα πάμε καλύτερα!

Λοιπόν αποφάσισα και για το θέμα της βάφτισης!! Θα είναι η βαρκούλα!! Μία λίγο μοντέρνα εκδοχή κι όχι το κλασικό λευκό-μπλέ και ξύλινο. Θα έχουμε χρώματα γαλάζιο-λαχανί και πολλά πολλά καραβάκια!!!

Carrie καταρχήν ελπίζω να είστε πια εντελώς καλά!! Εμείς θα τον ντύσουμε το αγοράκι μας, πριγκιπάκο, μου άρεσαν κι άλλες στολές, αλλά ήταν πιο ακριβές και είχα ξεμείνει από χρήματα! Επίσης μάλλον θα κάνουμε τραπέζι μετά την βάφτιση, σε ταβέρνα.

Lineal συγχαρητήρια για την δουλειά!!!! άντε καλές πωλήσεις!!!!!!!

Άγιος Βαλεντίνος....

Βλέπω έχεις άγριες διαθέσεις εεεε????:tongue::tongue:

Εγώ αντιθέτος, δεν έχω και πολλά κέφια, επίσης έχω παρέα τους "ρώσους"!:lol::lol:

Μαριλίνα αν ξανατύχει κανένα τέτοιο σκηνικό θα σε πάρω τηλέφωνοοοο!!! Ερώτηση: Τι ώρα κοιμάται η μικρή? Μετά το απογευματινό γάλα ή κρέμα δεν ξανατρώει μέχρι το πρωί?

Εμείς δεν έχουμε ακριβής ώρες, αλλά στο περίπου το πρώτο γάλα κατα τις 08:00 και μετά ανα περίπου τρεις ώρες ένα γεύμα. Και το βράδυ πριν πέσω για ύπνο, του δίνω λίγο γάλα στον ύπνο του, γιατί μόνο έτσι δεν ξυπνάει τα χαράματα..

Barbie κι εμάς η παιδίατρος μας απαγόρευσε την περπατούρα..

Αυτά για την ώρα!

Σας φιλώ γλυκά και χρόνια πολλά!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάρες μου!!!

Λινεάλ,

συγχαρητήρια για τη δουλειά!!! Άντε, καλές πωλήσεις!!! Εδώ παίρνε άφοβα μεσημέρι... ο μικρός μου ταλιμπάν φτάνει και περισσεύει!!!

Κάρυ,

κι εμείς για καμία ταβέρνα λέμε... θα δούμε... πολύ το έχω αφήσει αυτό το θέμα και στο τέλος δεν θα βρίσκω τίποτα!!! Πρέπει μέσα στην εβδομάδα να κανονίσω βάφτιση!!!

Τινάκι

συνήθως πίνει γάλα και κοιμάται κατά τις 10 μέχρι τις 8 που την ξυπνάω. Μόνο που τις τελευταίες μέρες το πρόγραμμα έχει γίνει... μην πω καλύτερα :oops::oops::oops:

Εμείς της πήραμε στολή πριγκίπισσα-μπαλαρίνα, μία φτηνή με 10?. Την πολύ ακριβή σε αυτή την ηλικία, τη θεωρώ πεταμένα λεφτά.

Τα νέα μας: Το Σάββατο το βράδυ έκανε δύο βαρβάτους εμετούς και έναν χθες το μεσημέρι. Αποτέλεσμα: Να της δίνουμε μόνο γάλα και να τρέχουμε όταν είναι ξαπλωμένη και κλαίει ή βήχει... στο ταψί μας χορεύει, στο ένα πόδι μας έχει η μικρή Τσαούσω...

Επίσης, δηλώνω ότι πλεον δεν θέλει να μένει καθόλου μόνη της. Μιλάμε για πολύ τσιρίδα... να δω τι θα την κάνω...

Μόλις την ακούω!! Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρααα!!

Τα νέα μας: Το Σάββατο το βράδυ έκανε δύο βαρβάτους εμετούς και έναν χθες το μεσημέρι. Αποτέλεσμα: Να της δίνουμε μόνο γάλα και να τρέχουμε όταν είναι ξαπλωμένη και κλαίει ή βήχει... στο ταψί μας χορεύει, στο ένα πόδι μας έχει η μικρή Τσαούσω...

Επίσης, δηλώνω ότι πλεον δεν θέλει να μένει καθόλου μόνη της. Μιλάμε για πολύ τσιρίδα... να δω τι θα την κάνω...

Μόλις την ακούω!! Φιλάκια!!!

Τι πάθανε τα μπεμπάκια μας??:rolleyes: Κι εμένα έκανε εμετό χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί! Θα δω τι θα κάνει και με το μεσημεριανό...

Να είναι μόνος του??? Απαπα καλέ!!:mrgreen: Στο δωμάτιο του με τα παιχνίδια του τον βάζω και μετά από λίγο αρχίζει!

Φιλάκια κοριτσάκια!

Γεια σας κορίτσια μου,

το ξέρω χαθήκαμε κ εμείς αλλά τρέχουμε κ δεν φτάνουμε..Η μικρή είναι λίγο ταλιμπάν κ μας έχει σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε..χα..χα..

Άσε που με το διατροφικό πρόγραμμα δεν προλαβαίνω να κάνω τπτ. Εμείς θηλάζουμε το πρωί ό,τι ώρα ξυπνήσει -συνήθως στις 7. Κατά τις 10 έχουμε φρουτόκρεμα. Με το που θα τελειώσει την φρουτόκρεμα ή δεν θα θέλει άλλο, την παίρνω αγκαλιά κ εκείνη κατηφορίζει προς τα μεμέκια, οπότε θηλάζουμε πάλι για λίγο. Κατά τη 1 κ μισή θα φτιάζω την κρεατοχορτόσουπα. κολοκ-πατ-καρότο κ μοσχάρι..Μετά πάλι λίγο μεμέκι. Κ το απόγευμα κατά τις 5 θα φτιάξουμε ρυζάλευρο (το προψημένο όχι με βανίλια) με γάλα μεμεκίου ή κα΄ποιες φορές με τον ζωμό από την κρεατοχορτόσουπα. Το βράδυ μεμέκι (από τις 8 κ όποτε ζητήσει). όπως βλέπετε από πρόγραμμα χολαίνουμε λιγάκι.

Την προηγούμενη εβδομάδα βγαίναμε κάθε πρωί κ πηγαίναμε στις κούνιες κ είχα τη Νάνσυ να ξεσαλώνει στο παιχνίδι κ την μπεμπού να κοιμάται όλη την ώρα. Πάντως βρε κορίτσια την έχω μάθει έτσι κ θέλει συνέχεια παρέα-κουβέντα-αγκαλιά-μεμέκι...

Χρόνια πολλά-πολλά κ καλά στα μωράκια που έχουν μηνογενέθλια κ χρόνια πολλά για του αγ.βαλεντίνου.

Σας χαιρετώ γιατί όση ώρα γράφω έχω αγκαλιά το μπεμπένι κ κουνιοτραμπαλίζεται...

πολλά φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...