Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σαααααααςςς!!!!

Τι κάνετε μανουλίτσες; Πολύ καιρό είχα να γράψω αλλά είχα τρεχάματα! Έμπαινα όμως να σας διαβάζω!!!!

Καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά Λίνεαλ, να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη με την όμορφη οικογένεια σου!!!! Επίσης περαστικά στους εναπομείναντες αρρωστούληδες!!!

Μαριλίνα ακολούθησα την συμβουλή σου και φαίνεται να δουλεύει δηλαδή την κοιμίζω αγκαλίτσα αλλά καθιστή στον καναπέ... πολύ πιο ξεκούραστα!!! Το γκρέις το κατεβάζω από το ίντερνετ και το βλέπω γιατί δεν μπορώ να συντονιστώ με την νόβα που το δείχνει λόγω μπουμπούς!!!

Λίνεαλ πως πάει η δουλίτσα;

Λέτα σιγά σιγά θα προσαρμοστείς είναι φυσικό να σου λείπει ο μπέμπης!!!

Εμείς κοριτσάκια δεν κοιμόμαστε καλά το βράδυυυυ.... Ξυπνάει κάθε 2 ωρο και τρώει!!! Δεν μπορώ νυστάαααζωωωωω!!!! Που θα πάει λέω υπομονή θα της περάσει η φάση!

Την Κυριακή είχαμε επέτειο γάμου και είμασταν όλή μέρα έξω! Πήγαμε για περίπατο στον Φλοίσβο και μετά για φαγάκι και γλυκο!!! Περάσαμε πολύ ωραία!!!:-P

Αυτά εν ολίγοις... ελπίζω να τα καταφέρω να σας ξαναγράψω σύντομα!!! Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Μαριλίνα μου περαστικά. Ελπίζω πλεόν να είστε καλύτερα. Πάντως συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες σχετικά με τους άντρες και τις αρρώστιες. Ένα γκουχ κάνουν και φέρνουν τη συντέλεια του κόσμου.. ;)Καθόλου υπομονή .Όσον αφορά για εμάς υποτίθεται ότι είμαστε σούπερ προικισμένες και αντέχουμε τα πάντα!!:DΆραγε και τα αγοράκια μας έτσι φοβητσιάρικα θα γίνουν; Μπα σαν γνήσια κουκουβάγια σκέφτομαι ότι το δικό μου( σαν γνήσιο μωράκι Ιουλίου 2010) δεν θα φοβάται, θα έχει υπομονή και δεν θα ταλαιπωρεί τη γυναικούλα του!!!Πάντα αντικειμενική,εεεε!!!!:P:p

Ρένα μου καλωσήρθες στην παρέα μας! Αυτά τα δοντάκια και εμάς μας παιδεύουν. Μας είπε ο παιδίατρος και του ΄βάζω μια αλοιφούλα όταν τον βλέπω και βάζει το χέρι του μπουνιά μέσα στο στόμα, βγάζει πολλά σάλια και γενικώς είναι ανήσυχος. Και στις πολύ δύσκολες μέρες του δίνω λίγο παναντόλ για βρέφη πριν πάει γαι ύπνο το βράδυ. Η αλοιφή μην φανταστείς ότι κάνει θαύματα, για κανένα μισάωρο τον ηρεμεί.

Αυτά προς το παρόν φιλενάδες! Πάω να ταίσω τον μπεμπούλη. Φιλιά σε όλες!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας:)

και ναι οντως ηταν τα καλυτερα γενεθλια ever με τον μπεμπη αγκαλιτσα

σημερα πηγα δοκιμαστικα πρωτη μερα στη δουλεια και τα πηγα μια χαρα:)

δε ξερω νομιζω οτι βρηκα τη δουλεια που μου ταιριαζει αν και ο λαιμος μου ξεραθηκε:)

βρηκα εν τω μεταξυ ποσες γνωστες μου απο τη δουλεια που εκανα παλια στον γερμανο...

εκανα καλες πωλησεις αλλα το κακο ειναι οτι μεχρι τη παρασκευη θα δουλευω δοκιμαστικα κι ετσι δε θα μετρηθει σα μπονους στο μισθο-βασικα ακομα ουτε μισθο εχω αλλα λεμε τωρα...

αντε μακαρι να τα παω καλα ολη την εβδομαδα γιατι θελω πολυ να δουλεψω,ξεχνιεσαι βρε παιδακι μου,βγαινεις λιγο εξω,οσον αφορα τις πωλησεις μεσω τηλεφωνου κανουμε σε αθηνα και θεσσαλονικη και περα απο μερικα παραξενα επιθετα που μου προκαλουσαν γελιο-οπως μπατσος και κακαλιδης-μερικοι ηταν τοσο ευγενικοι και ειχαν πολυ πλακα...

καλα ενταξει ενας δυο πρεπει να με βρισαν αλλα αυτη τη βρισια της συγκεκριμενη την παιρνω για ευχη,οποτε;)

ο μπεμπης στο σπιτι με τη πεθερα μου και τον αντρα μου μια χαρα τα περασε,αν και βρηκα μες στη μυτη του φαγητο απο ρυζαλευρο και σε μια φαση που ξυπνησε απο τον υπνο και τρελαθηκε στο κλαμα η πεθερα μου επεμενε να τον ξεματιασουν,ευτυχως ομως εχω πει ηδη τον αντρα μου να μη την αφηνει γιατι γεμιζει λαδια το κεφαλι του παιδιου και ολα οκ.

εκλαψε και του περασε.

τελος παντων την επομενη φορα ελπιζω να τα παν καλυτερα

καλα ξεχασα να πω πως πηγαμε και παιδιατρο χθες.

ο μικρος ειναι 9 κιλα!!!

και 72 εκατοστα.

εκανε το εμβολιο,παλι δεν εκλαψε-για τριτη φορα-και η γυναικα του παιδιατρου,παιδιατρος κι αυτη τον περασε για κοριτσι.

περαστικα στις αρρωστουλες,ο αντρας μου μαλλον προς τα κει το παει κι αυτος να αρρωστησει,και αντε να δω πως θα τη γλιτωσουμε.

παντως τον εβαλα να φοραει μασκα οταν παιρνει αγκαλια το μωρο

αυτα τα πολλα πολλα.

φιλακια και τα ξαναλεμε!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

βρεεεεε που ειστε;

τσουπρες ελπιζω να μην τρεχετε με τα αρρωστουλικα μπεμπακια σας.

εγω καθομαι βλεπω ραδιο αρβυλα και μετα νανι.

φιλακια και τα λεμε...

σημερα ο μπεμπης εγινε 7 μηνων!!!

μεγαλωνουμε:)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!! Γεια σου Λινεαλ!!! Οι δυο μας στο καφέ;;; Κι εδώ εγώ μια από τα ίδια!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και χαρούμενα μηνογενέθλια!!!! Μπεμπουλίνο να τους εκκατομυριάσεις τους μήνες σου!!!!:D

Φιλάκια!!!!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Κουκλιτσες μου καλημερα σε σας και τα ζουζουνακια....Τι να κανουμε εδω ο ελευθερος χρονος σιγα σιγα λιγοστευει.Φταξε φαγητο αλεσε ταισε, πανε οι μερες που επιναν μονο γαλατακι.Δεν πειραζει να ειναι γερα τα μωρουλινια μας και να μας χαμογελανε.Κατα τα αλλα καλα αν εξερεσετε οτι καιγομε στον πυρετο...μεχρι 38,8 εφτασεποναει ολο μου το κορμι, το μονο που θελω ειναι να μην κολλησει ο μπεμπουλης γιατι το απογευμα και το βραδυ την περναει με τον μπαμπα του αλλα τα πρωινα?με μασκα κυκλοφορω.μαλλον θα παρω την μανουλα μου να ερθει γιατι δεν την παλευω αλλο.Αυτα κοριτσακια μου φιλακια πολλα πολλα και θα τα ξαναπουμε....

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολλές οι απουσίες μου, αλλά δεν προλάβαινα!!!

Λινεάλ,

συγχαρητήρια για την πρώτη σου μέρα, ελπίζω να σε κρατήσουν στη δουλειά. Όσο για τον μικρό... τέλειες οι μετρήσεις του!!!

Βικουλα,

περαστικά σου καλη μου... το εζησα και το ξέρω.

Εμένα η μπεμπούλα μου είναι πολύ καλά πλέον, λίγος βήχας μόνο μας έχει μείνει και η δικιά μου φωνή είναι σαν του νταλικιέρη!!! Κατά τα άλλα, πάμε βόλτες, χθες ήτανε και τα γενέθλια του γιου μου, έγινε 4, και περάσαμε πολύ ωραία. Του πήγα τούρτα στον παιδικό όπως ήθελε και κόψαμε και μία στο σπίτι με την φίλη του την Αρετή. Α, τα πήγαμε και κούνιες!!!

Η μαμά αποφάσισε και πήγε κομμωτήριο, έφτιαξα το μαλλί και ανανεώθηκα να σας πω την αλήθεια!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλεσπερα μανουλες και περαστικα!!!

Αχ τι τραβηξα και εγω με τον υπολογιστη,και ακομα δεν εχω περασει ολα τα προγραμματα που ειχα με την μικρη δεν προλαβαινω να κατσω και πολυ..

εμιες αυριο εχουμε γιατρο θα κανουμε και εμβολιο το τελευταιο και μετα ηπατιτιδας..

δεν μπορω να βρω γιατρο να μου το γραψει τι ειναι και αυτο εχω κλεισει δυο φορες στο ικα και οι δυο ακυρωθηκαν με τις απεργιες...

Μαριλινα να χαιρεσαι το γιοκα σου πολυχρονος,καλα εκανες και ανανεωθηκες πρεπει

να αισθανομαστε και γυναικες χρειαζεται..

Λινεαλ καλη επιτυχια με την δουλειτσα σου,να χαιρεσαι και το μικρο για τα μηνογενεθλια του,

μια χαρα ο μικρουλης στις μετρησεις!!!

Περαστικα σε ολα τα κοριτσια και τα μωρακια που ειναι αρρωστουλια...

πολυ ωραιο καιρο μας κανει και εγω ειμαι συνεχεια στη βολτα καθολου δεν θελω να καθομαι μεσα,

κυκλοφορουν πολλες ιωσεις ομως και φοβαμια λιγο για την μικρη μου!!

Αυτα θα κανω να πιω ενα καφεδακι τωρα που κοιμαται το ζουζουνι ευκαιρια ειναι!!

Φιλια,καλο απογευμα!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Εδώ είμαι κι εγω!

Χάθηκα λίγο αλλά επέστρεψα!

Είχα κάποιες εξελίξεις στην δουλειά και τουλάχιστον τον υπόλοιπο Φεβρούαριο θα πηγαίνω μόνο το Σάββατο. Είναι κάτι προσωρινό, έγινε με αμοιβαία συγκατάθεση και εξυπηρετεί και εμένα(για κάποιους λόγους) και το αφεντικό μου.

Έτσι τα μάζεψα κι εγώ και το Σάββατο και ανέβηκα στην Αθήνα με τον μπεμπούκο μου!! Το βράδυ πήρα τις κουμπάρες μου, πήγαμε σινεμά και μετά Ρουβά-Βίσση!!! Ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!! Είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά βρε κορίτσια....

Χθές γύρισα και σήμερα το πρωί πήρα τον μικρό και την μοναδική μου φίλη εδω πέρα και πήγαμε για καφέ στην λιακάδα!!!

Μακάρι να γίνονταν πιο συχνά αυτά!

Κατα τα άλλα μια χαρά, εκτός του ότι έχω ένα σπίτι αχούρι!

Lineal χαρούμενα μηνογενέθλια!! Καλή επιτυχία με την δουλειά!!

Μαριλίνα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!! Γερός και καλότυχος να είναι!!! Πόσο δίκιο έχεις... Τα χρόνια γρήγορα περνούν...

Ρένα καλως ήρθες στην παρέα μας!!

Περαστικά σε όλους τους αρρωστούλιδες......

Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς! Αν και σταματήσαμε την αντιβίωση βηχουλίζουμε λίγο, όχι τίποτα σοβαρό όμως! Αύριο έχω βάλει πρόγραμμα να πάω να τους πάρω αποκριάτικες στολές, ο μεγάλος θέλει να ντυθεί ιππότης. Κορίτσια θα τα ντύσετε καρναβαλάκια τα νινάκια; Για τη μικρή θέλω να βρω μια στολή με όσο το δυνατόν καλύτερο ύφασμα γιατί ξέρετε συνήθως οι στολές έχουν κάτι συνθετικά που δεν είναι και ό,τι καλύτερο για ευαίσθητα μωρουδίστικα δέρματα σαν το δικό μας... Για να δούμε...

Αλήθεια, τρώνε εύκολα τα μωράκια σας; Είχα συνηθίσει από τον μεγάλο που, πραγματικά, είναι πολύ φαγανό παιδί και τώρα με τη μικρή έχω το ακριβώς αντίθετο! Από το φαγητό που της φτιάχνω ζήτημα να φάει 5 κουταλιές μετρημένες μέσα σε διάστημα μιας ώρας και με άπειρα κόλπα ζογκλερικά εκ μέρους μου! Αφού χθες το απόγευμα θυμήθηκα την ενόργανη που έκανα παλιά και έκανα κατακόρυφο στον τοίχο κουνώντας τα πόδια πέρα δώθε, το μωρό επιτέλους άνοιξε το στόμα και ο άντρας μου την τάιζε . Δεν διαμαρτυρήθηκε είχε μείνει με ένα βλέμμα απορίας από το θέαμα.:?

Λινεάλ, μπράβο ο τιγράκος σου είναι τέλειος! Χαρούμενα μηνογενέθλια!

Μαριλίνα να χαίρεσαι το αντράκι σου! Να τα χιλιάσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Καληνύχτα μανούλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα, μανούλες!!!

Μπάρμπι μου,

μην ανησυχείς για τις βόλτες. Της κάνουνε καλό, αρκεί να μην πηγαίνετε σε κλειστά μέρη με κόσμο. Φαντάσου ότι, τώρα που η μικρή μου ήτανε κρυωμένη η παιδίατρος μου είπε "φαντάζομαι να βγαίνετε βόλτες"...

Τινάκι,

απλά... ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο που πέρασες τόσο καλά. Την επόμενη φορά που θα πάτε σε κάτι παρόμοιο... πάρ'τε κάποια ακόμα μαζί που ειδικά για τέτοια μαγαζιά δεν βρίσκει παρέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης, να σου πω ότι κι εγώ είμαι στα 74 κιλά και θέλω να πάω 58... στα ίδια ήμαστε!!!

Κάρυ,

κι εγώ είχα συνηθίσει σε φαγανό παιδί και τώρα μου βγάζει λίγο την πίστη ανάποδα. Με τίποτα δεν το τρώει όλο, κι αν δεν πεινάει δεν θα φάει και καθόλου...

Αλήθεια, εσάς τι ωράρια έχουν τα μωράκια σας;;; Εννοώ με το φαί;

Εμείς έχουμε λίγο περίεργα ωράρια:

Στις 8:30 το πρωί περίπου γάλα

11:30-12:00 τη φρουτόκρεμα. Εάν της τη δώσω νωρίτερα, δεν θέλει με τίποτα. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, και δεδομένου ότι στις 2:30 που παίρνουμε τον αδελφό της από τον σταθμό νυστάζει, κοιμάται και μεσημεριανό τρώει καλές 4:00... Αλλά δεν ξέρω πόσο να της αλλάξω τα ωράρια. Βέβαια, με αυτόν τον ρυθμό πολλές φορές απλά αντί για κρέμα το απόγευμα της δίνω γάλα...

Για πείτε καμία ιδέα!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια γλυκά!!!

Καταρχήν λίγο καθυστερημένα αλλά να ευχηθώ στην Lineal μας να είναι χιλιόχρονη και ότι επιθυμεί!!!! Κουκλίτσα μου κάθε χρόνος τώρα θα έχει μεγαλύτερο νόημα αφού θα τον περνάς μαζί με το τιγράκι σου!!!

Μαριλίνα μου χιλιόχρονος ο γιόκας σου!!! Να είναι πάντα καλότυχος, γερός, να χαμογελάει πάντα!!! Δώστου ένα γλυκό φιλάκι!!!

Τώρα φτιάχνουμε την σουπίτσα μας και σήμερα ξεκινάμε και μοσχάρι αλλά μόνο το ζωμό για μια εβδομάδα. Αλήθεια, πώς το φτιάχνετε? Στην πόση ώρα βάζετε τα λαχανικά?

Μαριλίνα, για τα ωράρια που ρώτησες, τα δικά μου τρώνε:

7.30 γάλα

10.30 φρούτα

12.30 γάλα

2.30 σούπα

4.00 καμιά φορά γάλα

5.30-6.00 κρέμα

8.00 γάλα

10.00 γάλα

και μετά την νύχτα όποτε ξυπνήσουν μασουλάνε λίγο και ξανακοιμούνται..

Φυσικά για να φάνε, κάνουμε πειραματισμούς.

Τώρα ξετρελάθηκαν με την Nestle φαρίν λακτέ. Εκεί που δεν έτρωγαν αρκετή κρέμα...με αυτήν έγλυψαν και το πιάτο.

Στην σούπα βάζουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και μια κουταλιά τυρί παρμεζάνα τυρί.

Τα φρούτα μάθανε να τα τρώνε πια χωρίς προσθήκες!!

RKdwp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε?

Εγω ειμαι αρκετα καλυτερα αν και μου εχει μεινει ο πονοκεφαλος....

Jasmin πολλα γευματα δεν κανετε?Εμεινα ο γιατρος μου ειπε 5 την ημερα...

8,30 γαλατακι

12,00 φρουτακια

3,30 σουπιστα

6,30 κρεμα ή γιαουρτακια

11,00 γαλατακι...

βεβαια κατα τις 9,00 το βραδυ πινουμε και το τσαγακι μας για να κανουμε νανι νανι...

αυτα...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

πωπω λαλιστατες!

καλημερα-αν και μεσημερι-κοριτσια και πινω φραπε-εμεινε απο το πρωι-και τσαγακι,οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για τη διαιτα:)

jasmini ευχαριστω για τα χρονια πολλα:)

μαριλινα να χαιρεσαι τον γιοκα σου και παντα γερος και δυνατος:)

οσο για το προγραμμα,δεν εχουμε στανταρ,το πρωι που θα ξυπνησει θα πιει γαλατακι,κατα τις 10 με 11 ή οτι ωρα ξυπνησει θα φαει φρουτακια,το μεσημερι παλι οτι ωρα ξυπνησει θα φαει τη σουπιτσα με το κρεατακι και μετα το απογευμα γυρω στις 5 με 6 το ρυζαλευρο και το βραδακι θα πιει αν θελει, το γαλατακι του.

τωρα πχ κοιμαται και περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω πριν ερθει η ωρα να φυγω δουλεια.

ααα μεγια το φρεσκαρισμα στα μαλλια,πως τα εκανες;

και γω θελω!

carrie εγω θα τον ντυσω με στολη απο τα τζαμπο,μια τιγρη πηραμε και απο μεσα θα τον φοραω ρουχαλακια.

τωρα αν εχει πολυ ζεστη δε ξερω τι θα κανω,θα δω.

καλα τινακι περασες τελεια ε;

δε λεω πρεπει να περασες τελεια,γιατι θα ηταν περιττο.

αφου ετσι οπως τα γραφες,σα να τα ζουσα εγω!

βικουλα περαστικα κοπελα μου και γρηγορα καλα,και ελπιζω ο μπεμπης σου να μη κολλησει.

οσο μπορεις φορα αυτη τη μασκα,ειναι αβολη αλλα κανει δουλεια.

κοριτσια χθες σπαστηκα παρα πολυ.

εμαθα απο τριτους οτι η κουμπαρα μου ειναι εγκος και θα παντρευτει με πολιτικο γαμο.

με πειραξε παρα πολυ που δε με ειπε τπτ.

τοσο θυμος πια επειδη επελεξα την αδελφη μου για κουμπαρα;;;

της εστειλα ενα μνμ που της τα πα ενα χερακι,ευγενικα μεν νευριασμενη δε.

τι να πω,εκπλησσομαι με την ευκολια καποιων ανθρωπων να κοβουν σχεσεις τοσο μα τοσο ευκολα.

κατα ταλλα σημερα η τελευταια μερα δοκιμης στη δουλεια,τα παω αρκετα καλα,εχω κανει ηδη 7 πωλησεις σε 3 μερες

και λεω με χαρα,γιατι απο τα τοσα τηλεφωνα που κανουμε,ζητημα να αγορασει εστω ενας.

παντως θελω να αρχισω να δουλευω με χρηματα γιατι απο τις πωλησεις εχουμε και μπονους και θελω να εχουν αντικτυπο οι πωλησεις που κανω...

αυτα τα νεα μου.

η διαιτα πηρα λιγο τη κατω βολτα και λεω να της δωσω το φιλι της ζωης.

καναμε καποιες αλλαγες στο προγραμαμ λογω εργασιας μου τωρα δε μπορω να τρωω στη δουλεια.

κοριτσια αν καποια κανει τη διαιτα ας με πει να τη γραψω.

δεν ειχα ιντερνετ 2 μερες και ετσι δε την εγραψα.

φιλια πολλα:)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...