Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Να 'μαι πάλι πίσω!!!

Δυστυχώς, προχθές που έγινα εγώ καλά, το απόγευμα η μπουμπού μου ανέβασε 38,5 πυρετό :(:(:( και είχε πολύ γκρίνια, ήθελε μαμά αγκαλιά, μία κινούμενη βιζοπιπίλα κλπ. Ευτυχώς, κράτησε μέχρι χθές το μεσημέρι, από τότε ανεβαίνει πάνω από 37 αλλά δεν έχει πάλι πυρετό!!! Μάλλον κόλλησε από μένα, αλλά τουλάχιστον της κράτησε πολυ λιγότερο. Αλλά το καμάρι μου, σαν πρεζόνι ήτανε τα ματάκια του, η μικρή μου θερμαστρούλα!!!

Αυτό με το στήθος και τον ύπνο θέλω να το κόψω, γιατί δεν με βλέπω καλά για αποθηλασμό κάποια στιγμή!!

Μου άλλαξε και ωράρια: κοιμάται στις 1 το βράδυ, ξυπνάει, θηλάζει, κοιμάται και σήμερ την ξύπνησα στις 12:30!!!!! Έλεος!!!!!!

Κάρυ μου,

πολλά ζόρια τραβάτε. Είναι καλύτερα τα παιδάκια;;; Η μικρούλα;;;

Μπάρμπι μου,

καλό ταξίδι!!! Τέλεια!!!

Φιλλιόπι μου,

έχει γκρέις;;; που;;;; εγώ γιατί το χάνω;;;

Ρένα,

καλώς ήρθες στο καφέ μας!!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου. Λες ότι έχει μύξες πολλές. Του βάζεις ορό, του τις αφαιρείς με το αντίστοιχο μηχάνημα;;;

Λινεάλ,

υπάρχει Θεός!!! Προχθές, ο άντρας μου έκανε 37,4 και έπεσε να πεθάνει... "Δεν αντέχω, με χάνετε, εσύ με κόλλησες, εχω πυρετό" κλπ. Οπότε, είναι βράδυ, έχω κάνει μπάνιο τον μεγάλο κι ετοιμάζομαι να κάνω και την μικρή (την αρρωστούλα μας τότε). Κοντράρουμε τους "πυρετούς" και βγαίνει σε εμένα 37,8. "Μήπως να σηκωθείς εσύ για μπάνια και να ξαπλώσω εγώ;" του λεώ και δεν απήντησε...

Λέτα μου,

καλή αρχή στη δουλειά!! Είναι φυσικό να σου λείπει το νινί σου, θα συνηθίσεις σιγά σιγά μην ανησυχείς. Ποιος τον κρατάει τώρα; ο άντρας σου ξεκίνησε κι αυτός;;;

Α, όσο για τον ύπνο: Συμβουλή: Όσο μπορείτε αποφύγετε το "για να κοιμάται θέλει βόλτα με τα χέρια". Γιατί τώρα μπορεί να είναι 8 κιλά και να το θέλει... σκεφτείτε και τα 15 κιλά!!! Προτιμήστε κούνημα με καρότσι, ριλάξ, κούνια, παραμύθια, αγκαλιά στον καναπέ ή ότι πιο ξεκούραστο!!!

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο που να ξεκινησω!!!

τοσα πολλα νεα!!!

μαριλινα βεβαια τι θα πει,εσυ τον κολλησες, και δεν αντεχει κλπ κλπ.

κλασσικος αντρας

χαχαχαχαχ

δε πειραζει μωρε,αυτη ειναι η ομορφια τους:P

φιλιοπι να ζησετε και σας ευχομαι παντα να ειστε καλα και να χαιρεστε το μπεμπακι σας!!!

ωστε 9 χρονια μαζι:)

εμεις τον ιουλη κλεινουμε 10 χρονια!!!

πωπω απιστευτο μακουγεται!

αχ λετα ποσο δυσκολο πρεπει να ειναι.

μωρε εγω σε εναν διαιτολογο παω και μου ειναι τοσο δυσκολο

και κλαιει και μονο οταν με βλεπει ησυχαζει...

και τωρα θα γινει δυσκολοτερο γιατι μαλλον βρηκα δουλεια,4ωρη απογευματινη.

λεω μαλλον γιατι θα κανω μια μερα σεμιναριο και 4 μερες θα δουλεψω δοκιμαστικα.

ειναι εταιρεια που προωθει προιοντα μεσω τηλεφωνου.

και θα δουλευω 4ωρο απογευματα.

αντε να δουμε.

παντως φοβαμαι μην εχει τακτικη αυτη η εταιρεια να "δοκιμαζει" κοπελες για 4 μερες και μετα να μη τις ξαναπαιρνει για να τις εχει στο τζαμπα.

αλλα τι να γινει εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα μιας και ο μισθος του αντρα μου μειωθηκε κατα 50%

οποτε τρεχατε ποδαρακια μου:))

ομως το μονο που σκεφτομαι ειναι το παιδι.

πως θα αντεξω 4 ωρες μακρια;

ακουγεται χαζο,αλλα ειμαστε καθημερινα μαζι,ολες τις ωρες και αντε να χουμε αποχωριστει 2 φορες το πολυ,κι αυτη οταν κοιμοταν.

πως το σκεφτομαι...

αραγε αυτος θα δυσκολευτει μακρια μου περισσοτερο ή εγω;;;

ιδου η απορια:?

ααα εχασα 1,5 κιλο ακομα;)

ρενακι τι να πω,υπομονη κοπελα μου,μπορα ειναι θα περασει.

εγω ειμαι της γνωμης να παρεις αυτη τη κρεμα,τοσες βαζουν στα μπεμπεκια τους,ξερω γω,δοκιμασε να δεις...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσακια μου....επιτελους σπιτι ναιιιιιιιιιι

θα περασω την μερα μου μαζι με τον μικρο και ειμαι σιγουρη οτι θα περασω πολυ ωραια.....αν και εχω σιδερο,μαγειρεμα,καθαρισμα και γραφικη δουλεια....θα τα καταφερω ομως τοσες και τοσες γυναικες τα πηγαινουν μια χαρα και δεν εχουν μονο ενα παιδι αλλα πολλα.....

προχθες το βραδυ ο μικρος δεν κοιμηθηκε καλα...ξυπνουσε συνεχεια κλαιγοντας και με κλειστα τα ματια σηκωνε το χερακι του και με εψαχνε για να με αγγιξει...μαλλον νιωθει ανασφαλεια και ισως νομιζω οτι τον αφηνω και εννοειται πως εγω αισθανθηκα πολυ ασχημα....

οποιες ειναι αρρωστουλες περαστικα....εγω προσπαθω να ειμαι μακρια απο αρρωστους για να μην κολλησει τιποτα ο μικρος.....

οταν αρρωσταινει ο αντρας σας το εχω πει ειναι χειροτερος και απο μικρο παιδι.....

ρενα υπομονη με τα δοντακια εμενα μια εβδομαδα μεχρι να τα βγαλει ηταν συνεχως ετσι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

lineal συγχαρητηρια και για το κιλο και για την δουλιτσα......θα ειναι δυσκολα στην αρχη αλλα σιγουρα θα τα κατααφερεις και ετσι θα φερνεις και ενα μισθο παραπανω στο σπιτι....

ποτε ξεκινας με το καλο???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λέτα μου,

σιγά σιγά θα συνηθίσετε όλοι!!!

Λινεάλ,

καλή αρχή!!! Μακάρι να σε κρατήσουν!!!! Και συγχαρητήρια για τα χασίματα!!! Όσο για τον μικρό, μην ανησυχείς, όλα προσαρμόζονται!!!

Φιλιόπι,

πω, πω, δεν σου ευχήθηκα, ξεχάστηκα!!! Να ζήσετε!!!! Κι εμείς 9 χρόνια κλείσαμε το Δεκέμβριο (σχέσης + γάμο).

Εμείς χθες περάσαμε δραματικό βράδυ. Μιλάμε η υπομονή μου εξαντλήθηκε όσο δεν παίρνει. Η μικρή να κλαίει, να μην ησυχάζει με τίποτα, να κοιμάται μία ώρα και να ξανακλαίει... Δεν ξέρω τι είχε... μόνο ότι ο βήχας την εκνεύριζε, αλλά όχι όλες τις φορές. Μέχρι που και ο μπαμπάς την πήρε και την κοίμισε αγκαλιά του στο διπλό... ποιος να καταλάβει τι... Όσο για μένα, είχα παραδώσει όπλα, μου έλεγε "πάρε την κόρη σου" και του γύρναγα την πλάτη :oops::oops::oops: Τελείως άθλια μάνα... Αλλά δεν άντεχα άλλο...

Και δεν ξέρω τι είναι, γιατί το πρωί δεν το έχει, άρα δύσκολο να είναι δόντια... Θα δούμε...

Αλλά ξέχασα: το απόγευμα πήγαμε με τον άντρα μου για καφέ!!! Ναι!!! (Βασικά εμένα μου την είχε δώσει η κλεισούρα λόγω αρρώστιας και ήθελα να βγω, ήτανε κι η μάνα μου, ήρθε μαζί). Πήγαμε στο πιο κοντινό μαγαζί, γιατί τα άλλα είναι πολύ μακριά. Θέλαμε να παίξουμε τάβλι, αλλά αυτό τα είχε χάσει, οπότε... πήγε και έφερε το δικό μας.... :lol::lol::lol: Ήμαστε νούμερα!!! Με τσάκισε, αλλά δεν με νοιάζει...

ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Έχω κοιμηθεί ελάχιστα, πήγα με τον γιο μου για ψώνια ενώ η κιουρία κοιμάται και τώρα θα την ξυπνήσω για να φάμε σε λίγο φρούτο...

Φιλάκια!!

καλό Σαββατοκύριακο!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

δευτερα θα παω το πρωι για μια ωρα να με κανουν ενα σεμιναριο και απο τριτη μεχρι παρασκευη θα κανω τα δοκιμαστικα και μετα θα με πουν αν με κρατησουν ή οχι.

4 μερες δοκιμαστικα πολλες με φαινονται για δουλεια που παιρνεις τηλ,αλλα σε τετοιες εποχες δυσκολο να πεις κατι.

τελικα τα καταφεραν να μας κλεισουν το στομα,αν αυτο δεν ειναι χουντα τοτε τι ειναι;

μη μιλας,μη ζητας και ευχαριστω να λες.

κοριτσια τις προαλλες πληρωθηκες ο συζυγος...514 ευρω!!!

παθαμε σοκ.

μετα απο ενα αρχικο μουδιασμα ειπαμε θα τα καταφερουμε,τι αλλο να κανουμε;

ευτυχως χθες μιλησε με εναν συναδελφο,του ειπε οτι καναν λαθος στη μισθοδοσια και οτι θα βαλουν και αλλα.

ποσα δε ξερουμε...

αλλα μας εφυγε ενα βαρος.

σημερα πηγε σε μια μετακομιση,το χει σα δευτερη δουλεια.

θεσσαλονικη!

αντε να δουμε κι απο κει ποσα θα πληρωθει.

κι ευχαριστω να λεμε κοριτσια αλλοι δεν εχουν που την κεφαλη κλεινει-ελπιζω να το εγραψα σωστα...

τα λεμε φιλακια πολλα:))

ααα μαριλινα καλα εκανες και βγηκες μονη σου,εγω παλι σημερα με το μπεμπη για καφε,τι να κανω:)

λετακι ετσι μπραβο,δυναμη και θεληση και ολα γινονται:))

1zNmp2.png

Καλησπερα και απο μενα!!

Επιτελους εγινε ο υπολογιστης αλλα χαθηκαν ολα απο μεσα και τωρα ξανα μανα απο την αρχη....

τι μου κανατε?καλα δεν θα παμε και τρελο ταξιδι μεχρι το μπανσκο θα ανεβουμε ετσι λιγο να ξεδωσουμε!!

Φιλιοπι χρονια σας πολλα να τα εκατοστησετε!!

Λετα καλη αρχη με την δουλειτσα σου.

Μαριλινα καλα εκανες και πηγες για καφεδακι χρειαζεται πιστευω που και που!!

Λινεαλ τελεια εχασες κι αλλα κιλακια,ετσι να βλεπω εσενα να περνω κουραγιο!!

Ρενα29 καλως μας ηρθες και κουραγιο με τα δοντακια!!

Η μικρη ειναι απιστευτη συνεχεια θελει ορθια δεν καθεται πουθενα

τα χερια μου με πονανε ολο αγκαλια και παιχνιδι....

Σας αφηνω να περασω κανενα προγραμματακι γιατι γινεται χαμος!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

καλημερουδια κοπελιες!

σημερα ειναι μια πολυ ωραια μερα,με ηλιο και λεμε να τη περασουμε σουπερ.

εχω και γενεθλια,και μπαινω πια στα 28!!!

σημερα το πρωι λεω στον μικρο:εχω γενεθλια θα με πεις χρονια πολλα;

και αυτος κοιτουσε τα μαγνητακια στο ψυγειο.

αντρες τι περιμενεις...:P

εκανα μια ωραια τουρτιτσα χθες,μη φανταστειτε,απο κεινες της γιωτης με τα υλικα μεσα,αλλιως σιγα μην εφτιαχνα...;)

μπαρμπι μπανσκο εχουν παει ενα σωρο φιλοι και γνωστοι και μας εχουν πει τα καλυτερα κι απο θεμα χρηματων πολυ οικονομικα.

θελουμε και μεις να παμε,αλλα επειδη δυσκολα να τον αφησω θα το σκεφτουμε για τους επομενους μηνες.

κοριτσια να στε καλα και ελπιζω να εχουν περασει οι γριπες.

πολλα φιλια και τα ξαναλεμε...

και επειδη εχουμε ιδια μερα γενεθλια με τον μπομπ σας αφιερωνω αυτο

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Μπάρμπι,

πολυ σπαστικό να χαθούνε όλα από μέσα. Εμάς άρχισε να μας κάνει κάτι παλαβά και πήρα όλα τα αρχεία της διπλωματικής μου και τα έσωσα στο φλασάκι, μην πάθω καμία χοντρή ζημιά!!!

Λινεάλ,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!!!

Άχ, βαχ... 28... Σε ένα μήνα κλείνω τα 37 και μπαίνω στα 38...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!!

ΛΙΝΕΑΛ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ

ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!!!!

Καλα να περασεις κουκλιτσα,εγω ειμαι το ΄82 σε ριχνω και ενα χρονακι!!!

Μαριλινα μεγαλη ζημια αστα ακομη συμαζευω τα ασυμαζευτα,ειχα φωτο εξι χρονων και δεν τα περασα πουθενα αλλο χαμος.......

Τελεια μερα σημερα θα παρω την μικρη και θα παω καμια βολτιτσα στην παραλια!!

Αυτα λοιπον τα νεα σας φιλω καλα να περασετε!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου,

καλα η τουρτιτσα πετυχε,αλλα μου λετε πως να κρατηθω μακρια της;;;

μου τη δινει οταν περισσευουν κομματια και γω ειμαι σε διαιτα.

πως ζηλευω τον αντρα μου που τρωει οτι θελει...

τελος παντων,

σημερα ο μικρος κουραστηκε πολυ,βγηκε απο το προγραμμα του,τη ρουτινα του.

κοιμηθηκε στις 8 και μεις νομιζαμε κοιμηθηκε για βραδυ επειδη ολη μερα δεν εκλεισε βλεφαρο.

και στις 9,τσουπ, ξυπναει.

τωρα παιζει με τα παιχνιδια του και γκρινιαζει ταυτοχρονα.

σου λεει,να τους εχω στη τσιτα να μη ξεχνανε τη παρουσια μου,αν ειναι ποτε δυνατον:))

λοιπον κοριτσια οσο περνανε τα χρονια,τοσο πιο...πως να τη χαρακτηρισω δε ξερω,γινεται η μερα των γενεθλιων.

α ναι,πιο μερα περισυλλογης και σκεψης για το παρελθον,το παρον και το μελλον.

αφηστε,αυριο θα μου περασει-ελπιζω.

28 πλεον και ειμαι σοφοτερη(εδω γελαμε) και φυσικα,μανουλα, ενος γκρινιαρουλη που αυτη τη στιγμη θελει αγκαλια.

παω να τον παρω αγκαλια,μπας και επιτελους με δωσει εκεινο το φιλακι για τα γενεθλια μου,πριν περασουν κι αυτα στο παρελθον

καληνυχτα μανουλες!

1zNmp2.png

Kαλησπέρα μανούλες! Εδώ αρχίζουμε να πηγαίνουμε καλύτερα, όμως κολλήσαμε το μπαμπά μας και όπως έχεις ήδη πει Μαριλίνα, είναι χειρότερος και ο δικός μου από τα μωρά! Περαστικά μας!

Λινεαλ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! (28 ε; Αχ, εγώ το Μάιο κλείνω τα 36 και μου φαίνεται πολύ κάπως...)

Μπάρμπι και μένα μου κάνει κάτι κόλπα περίεργα ο υπολογιστής και πήρα έναν εξωτερικό σκληρό και έκανα back up. Eλπίζω να μη χάσατε σημαντικά αρχεία.

Λέτα καλή αρχή!!! Μην ανησυχείς θα προσαρμοστείτε μια χαρά!!!

Φιλιόπι να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άντρα σου!

Ρένα καλωσήρθες! Είμαστε στην ίδια φάση με τα δοντάκια!

Κορίτσια οργανώνετε βάφτιση; Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα και όλοι μου λένε ότι έχω αργήσει -ενδιαφέρομαι για καλοκαίρι, Ιούνιο-Ιούλιο και ίσως πρέπει όντως να το δρομολογήσω κάπως. Για να δούμε...

Καληνύχτα σε όλες και καλή εβδομάδα! ΦΙλιά στα μικρά πατουσάκια σας!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

γεια σας κοριτσακια μου.....

lineal χρονια πολλα και ευτυχισμενα...φανταζομαι ηταν τα πιο ωραια φετος ετσι δεν ειναι????

carrie περαστικα.....ελπιζω να γινετε καλα ολοι συντομα....

μαριλινα και εσεις ειστε αρρωστοι???περαστικα και σε εσας....

εγω περιβαλομμαι στη δουλεια απο αρρωστους αλλα μεχρι τωρα δεν εχω κολλησει τιποτα και ελπιζω πως οχι.......δεν θελω να κολλησω τους αντρες μου.....

με τη δουλεια τα πραγματα ειναι καλα προσαρμοζομαι και ελπιζω να τα παω καλυτερα σε λιγο καιρο.....παω με διαθεση αλλα μου λειπει πολυ ο μικρος...και δεν τον χορταινω οταν γυρναωωω....

πριν απο λιγο εκανα πουτιγκα στον αντρα μου (εχουμε και αυτα τι να κανουμε)..παω να συμμαζεψω την κουζινα

σας φιλω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...