Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

tinaki οπως ειδες σε ειπα για το θεμα σου,και σε εδωσα και λυση για τον σωστο τον αντρα-που για μενα ειναι μονο ενας...οχι βρε ο αντρας μου ο Johnny ντε,ο ντεπ:P

ρενα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες.

να σε ζησει το μπεμπεκι:D

κι εμενα πανω κατω τα ιδια κανει,αλλα δεν εχει ξυπνησει βραδυ-φτου φτου φτου:)

μεχρι να βγουν τα δοντια τα ουλα μια φουσκωνουν μια ξεφουσκωνουν.

ρωτα τον παιδιατρο σου,αν σε δωσει να βαζεις καμμια κρεμα για να μη ποναει τοσο.

παντως οπως και στους κολικους και αυτο θελει υπομονη...

δε ξερεις ποτε θα βγουν τα δοντακια,αλλα τα βγαζουν απο νωρις κι αλλα καθυστερουν:/[/QUOT

euxaristo poli gia tin apantisi!

nai rotisa tin giatro mas kai mou eipe oti aytes oi aloifes sklirainoun ta oula kai kalo tha itan na tis apofeugo :confused:...esu tin exeis xrisimopoisei?an nai, eixe apotelesma?

thelo na tin rotiso an kanei na tou doso ligo depon...deixnei na ponaei poli!

:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα,με ειχε ρωτησει ο παιδιατρος αν μας ξυπναει τα βραδια,κι επειδη δε μας ξυπναει δεν υπηρχε λογος -οπως μας ειπε- να τη δωσω.

τωρα αν ξεκινησει θα τον ρωτησω.

θα ρωτησω και αυτο που λες αν σκληραινει τα ουλα και δε κανει.

παντως στον αδελφο μου-τον περναω 11 χρονια-οταν ηταν μικρος πριν 15 χρονια και εβγαζε δοντια,θυμαμαι του διναμε μια κρεμα που ειχε αρωμα ουζου:).

δε ξερω αν δινουν ακομα αυτες.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!

Επαθα ζημια με τον υπολογιστη μπηκε ιος και μου εσβεσε πολλα αρχεια και συνεχεια ανοιγοκλεινει μονος του μπαινω στα κλεφτα γιατι σιγουρα θα ξανακλεισει..

δεν προλαβα να σας διαβασω,

να μουφικησετε τα μωρακια...

εγω συνεχιζω διαιτα το παλευω και σε 15 μερες φευγουμε εξωτεριο θα αφησω την μικρη στην μαμα μου και αγχωνομαι λιγο,αν θα κατσει η μικρη αν θα ειναι ησυχη κ.τ.λ.

σας αφηνω πολλα φιλακια!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ο δικος μου ειναι στις 9 ιουλιου:)

μπαρμπι που θα πατε;

αχ τι καλα!!!

οσο για τον ιο,πηγαινε το λαπτοπακι σε μαστορα για να ερθει στα ισια του:))

εγω μια μπαινω μια βγαινω,γιατι λιγο να λειψω απο το φορουμ να δω δηλ τπτ αλλο στο ιντερνετ,ή να ασχοληθω με το μπεμπη,με αποσυνδεει στο πιτσ φυτιλι

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.....ναι ναι εγω είμαι χιχιχιχιχιχ

Χάθηκαν γιατί απο την Τρίτη ξεκίνησα δουλεια και επικρατεί ένα χάος μέσα στο κεφάλι μου......δεν προλαβαίνω να σκεφτώ....

Απο που λοιπόν να ξεκινήσω?????τα πράγματα έχουν αλλάξει στη δουλεια αλλα ήταν αναμενόμενο.....φαντάζομαι μέχρι την άλλη έβδομαδα θα προσαρμοστω......ευτυχώς έχω μειωμένο κα 2 απογεύματα ειμα σπίτι....

Τι να σας πω για το μωρό?????οτι μου λείπει?????οτι μόνο που δεν κλαίω οταν τον σκέφτομαι?????γενικα είναι πολυ δύσκολο και οταν γυρναω στο σπίτι θελω να ασχολούμαι μόνο μαζί του.....και αυτός ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί κλαίει και γκρινιαζει.....να είτε οταν με βλέπει τι κάνει....χτυπιεται και φωνάζει.....

Είδα καινουργια άφιξη????γεια σου Ρένα......μην ανησυχείς για τα δοντακια και εμένα για μια εβδομάδα μέχρι να βγει γκρινιαζει πολυ και εκλαιγε...ακόμα και στον ύπνο του ξυπνουσε και εκλαιγε μετα έσκασε μύτη τα δοντακια κάπως ηρεμήσε...κατα καιρούς βέβαια ξανά κάνει τα ίδια.....δεν χρησιμοποίησα τιποτα ούτε depon το απέφυγα.....

Καλο βράδυ κοριτσάκια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μωρουλομανουλίτσες!!! Τι γίνεστε;;; πολύ κρύο σήμερα και αρρωστούλες πολλές διαβάζω.... περαστικά και γρήγορα!!!!

Ρένα καλως ήρθες στην παρέα μας , να σου ζήσει ο μικρούλης! Εμείς έχουμε βγάλει δύο δόντια και μου έκανε πολλά σάλια και γκρίνια για 2 3 μέρες μέχρι να σκάσει το δόντι. Αλλά πολύ γκρίνια!!!! Τα ούλα όμως να φανταστείς είχαν φουσκώσει εδώ και 4 μήνες οπότε οπλίσου με πολύ υπομονή!!! Δεν της έδωσα τίποτα μόνο μασητικά παιχνιδάκια, πετσετάκια κλπ ότι μπορούσε να δαγκώνει γιατί τα φάρμακα τα αποφεύγω (όχι μόνο στο μωρό, γενικά) και για την αλοιφή έχω ακούσει κι εγώ ότι σφίγγει τα ούλα και πονάνε περισσότερο. Αλλά για να έχει πολύ γκρίνια όπως λες να τα περιμένετε! Δεν φάνηκε τίποτα να ασπρίζει;

Λετάκι καλή αρχή με τη δουλειά, θα προσαρμοστείς σιγά σιγά κι εσύ και το νινί , κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όλα καλά θα πάνε να δεις!

Μπάρμπι τι καλά ταξιδάκι!!! Εγώ πέταξα του άντρα μου κάτι για μια μίνι εκδρομή το σουκού που έχουμε και επέτειο και μου είπε κατάμουτρα "θα πάμε! όταν έχουμε λεφτά!' Καταλαβαίνεις !!!!!

Λίνεαλ η μπουμπού μου για να κοιμηθεί την ημέρα θέλει απλά λίγο αγκαλίτσα και καμμιά φορά περπάτημα, εξαρτάται πόσο νυστάζει! Το βράδυ θέλει την μουσική της, τον χαμηλό φωτισμό της, το βυζάκι της μαμάς και μετά από λίγο την πιπίλα και αγκαλίτσα με την κουβερτούλα μέχρι να κοινηθεί καλά και να φτύσει την πιπίλα! Μετά μπορώ να την ακουμπήσω στο κρεββάτι της και κοιμάται μόνη της. Καταλαβαίνεις λοιπόν! Και εγώ έχω κούνια κάθισμα φαγητού αλλά δεν επιτρέπεται πια να την βάζω έτσι λόγω κιλών!!! Χεράκια και πάλι χεράκια λοιπόν!

Συμπεθέρα κάτι μου θυμίζει η ρουτίνα ύπνου σας!!! Κοίτα να δεις!!!!

Α Λίνεαλ το πλαστικό ούτε εγώ το χρησιμοποιώ νομίζω τους κάνει καλό ο αερας ο φρέσκος!!!

Αυτά κορίτσια μου σας αφήνω θα δω greys που το έχω παρατήσει με το ένα και το άλλο εγώ που δεν το έχανα με τίποτα!

και κάτι τελευταίο..... αγάπη μου είσαι τόσο δυνατή! Εσύ μπορείς και τα καταφέρνεις όλα!!! Σπίτι δουλειά παιδί!!!! .... και άλλα παινέματα γιατι εμείς οι γυναίκες δεν αρρωσταίνουμε ποτέ τόσο βαριά όσο οι άντρες μας!!!!! Χα χα χα !!!! Τον αγαπάω μωρέ όμως ..... κλέισαμε και 9 χρόνια μαζί εχτές!!! Αντρούλη μου σ αγαπάω μωρέεεεεεεεεε!!!!!!!!!!:lol:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γειά σας μωρουλομανουλίτσες!!! Τι γίνεστε;;; πολύ κρύο σήμερα και αρρωστούλες πολλές διαβάζω.... περαστικά και γρήγορα!!!!

Ρένα καλως ήρθες στην παρέα μας , να σου ζήσει ο μικρούλης! Εμείς έχουμε βγάλει δύο δόντια και μου έκανε πολλά σάλια και γκρίνια για 2 3 μέρες μέχρι να σκάσει το δόντι. Αλλά πολύ γκρίνια!!!! Τα ούλα όμως να φανταστείς είχαν φουσκώσει εδώ και 4 μήνες οπότε οπλίσου με πολύ υπομονή!!! Δεν της έδωσα τίποτα μόνο μασητικά παιχνιδάκια, πετσετάκια κλπ ότι μπορούσε να δαγκώνει γιατί τα φάρμακα τα αποφεύγω (όχι μόνο στο μωρό, γενικά) και για την αλοιφή έχω ακούσει κι εγώ ότι σφίγγει τα ούλα και πονάνε περισσότερο. Αλλά για να έχει πολύ γκρίνια όπως λες να τα περιμένετε! Δεν φάνηκε τίποτα να ασπρίζει;

euxaristo poli!xairomai poli pou irtha stin pareoula sas..

exoun asprisei ligo ta pano..kai ego pros to paron den tou exo dosei tipota..alla upoferei o kaimenoulis mou!einai kai poli mpoukomeni i mutoula tou, tou bazo oro alla tipota!dil na perimeno les na bgoun suntoma?

Καλημέρα σας!!!!!

Ρένα αφού έχουν ασπρίσει τα ουλάκια, έχει σάλια και γκρινίτσα τα δόντια δεν είναι μακριά!!!! Θέλει συνέχεια να δαγκώνει; Η μικρή μου τις μέρες που σκάγανε ήθελε μόνο να δαγκώνει και κατα προτίμηση το σαγόνι μου!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

sunexeia dagkonetai, oti brei to bazei sto stoma tou!apo oti diabasa sta perissotera morakia sas exoun bgei dontakia!

auto pou me anisixei einai i mutoula tou pou einai poli mpoukomeni...kai parolo pou tou bazo sunexeia oro den beltionetai..i paidiatros mou eipe oti den einai apo ta dontia...isos einai kruoma..den exei omos kapoio allo sumptoma opos bixa, pureto ktl...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...