Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κάνουν οι κοριτσάρες μου??Βλέπω στον αγώνα ε??

Μην αγχώνεστε με τις κρεμούλες!!Είναι φυσιολογικό να αντιδρούν στις γεύσεις και κάποιες να μην τους αρέσουν!!Και τα μωράκια έχουν τις προτιμήσεις τους!!Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε λίγο τη δοσολογία, δηλαδή να πειραματιστείτε, π.χ. περισσότερο καρότο,λιγότερη πατάτα ή το αντίθετο, μέχρι να πετύχετε αυτό που αρέσει στο μωράκι σας. Εμείς έχουμε πρόβλημα λίγο με τη φρουτοκρεμούλα.Αυτό που κάνω είναι να βάζω λίγο περισσότερο αχλάδι που είναι πιο γλυκό και ρίχνω 1-2 κουταλίτσες ρυζαλευράκι βανίλια για να της γλυκάνει!!!Πάμε καλύτερα έτσι. Κάθε μέρα της βάζω και λιγότερο ρυζάλευρο μέχρι να φάει σκέτη φρουτόκρεμα!!!Θέλει υπομονή τι να κάνουμε???

Τα αγαπάμε τα σκασμένα μας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα!!!

Ήλιος με δόντια σήμερα ε??

Μαριλίνα με γεια τις στολές σας!!! Κι εγώ θέλω να του πάρω! Είδα στο internet, μία στολή Αλαντιν που μου άρεσε πολύ! Μπορεί να ανέβω όμως Αθήνα για μία μέρα, για κάτι δουλειές και να ρίξω μία ματιά.

Filiopi μου ζόρι τα δόντια ε??? Πω πω τι με περιμένει....

Ελλεάνα μήπως χορταίνει γρήγορα και μετά παίζει? Δεν ρωτάς και τον παιδίατρο..?

Carrie κανένα νεο από τα μικρά σου?

Εμείς ξεκινήσαμε το αχλάδι και σήμερα θα φαει και μήλο... Για να δούμε τι θα μας πει η γιαγιά του, που θα του το δώσει??

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!

μαριλινα μου τι καλος ο γιοκας σου:))

δωστου πολλα πολλα φιλακια!!!

οσο για το θεμα των χωριων,αχ ειναι τοσο μεγαλο θεμα,τελικα μου φαινετα ιλογικο τωρα πια,που μερικοι προτιμουν μονο συζυγους-αρσ και θηλ.-απο το χωριο τους,δε το κανουν απο θεμα εγωισμου,αλλα απο θεμα βολεψης.

σου λεει,πασχα χριστουγεννα κλπ κλπ στο ιδιο μερος θα τη βγαζουμε;)

αχαχαχαχ

περαστικα σε οσες εχουν αρρωστουλια μπεμπακια,υπομονη,τι να πω...

τρεμω και γω μη μου αρπαξει ο μικρος,αλλα απ οτι βλεπω μια χαρα κραταει;)

τις προαλλες τον ειχα βγαλει βολτα και ειχε αρκετο κρυο.βεβαια τον ειχα ντυμενο καλα.

καναμε μεγαααλη βολτα.

μπαινω σε ενα μαγαζι να του αγορασω μια πιτζαμουλα που ηθελα,ηταν ,μεσα μια γυναικα-μεγαλη-και τον κοιταζει και ταχα απευθυνεται σαυτον και του λεει"εσυ γιατι δεν εισα στο θερμοκηπιο οπως τα αλλα τα μπεμπακια;"

στην αρχη δε καταλαβα και χαμογελασα αλλα μετα γυρισε σε μενα και με ειπε "γιατι δε του βαζεις το σκεπαστρο-αυτο για τη βροχη-θα παγωσει το παιδι"

"αφου δε βρεχει"

της κανω με αφελεια.

οχι ,με λεει,πρεπει το παιδι να προστετευεται,να μη μπαινει κρυος αερας στα μουτρα του.

αλλα δε συμφωνω κοριτσια,το παιδι μια χαρα ζεστουτσικο ηταν,και απο την αλλη θελω να νιωθει και λιγο τον αερα,δε ξερω,νομιζω κανει καλο.

οχι βεβαια να παγωνει,αλλα να νιωθει τη μυρωδια του "εξω"

καταλαβαινετε;

νομιζω τα προστατευει και απο αρρωστιες,οπως ειχαμε πει και πριν καιρο.

τελος παντων δε συμφωνησα και φυσικα δεν εβαλα το σκεπαστρο.

επειδη εγω δεν αντεχω τη κλεισουρα,νομιζω και ο μπεμπης θα σκασει με το να φοραει τη φορμα εξοδου,να ειναι σκεπασμενος με κουβερτουλα,να ειναι προστατευμενος απο το καροτσι και απο πανω να του κοψω και τον αερα:)

εσεις οταν εχει λιγο παραπανω κρυο τα βαζετε τα σκεπαστρα της βροχης;

αλλο θεμα,

ελεαννα μου,δε ξερω να σε δωσω συμβουλη μιας και δε θηλαζω,αλλα πιστευω πως επειδη μεγαλωνουν τα μικρα μας,θελουν να ασχολουμαστε περισσοτερο μαυτα και μεχρι και στο φαγητο θελουν παιχνιδακια...

και γω οταν τον ταιζω με το μπουκαλι,δε καθεται βρε κοριτσια,θελει να κοιταει παντου,ακουει εναν ηχο γυρναει,θελει να σηκωνεται,αφηστε,με χιλια ζορια τον ταιζω γαλα.τα χερια μου μετα γινονται κοκκινα απο τη προσπαθεια.

τελικα πηγαμε χθες θεσσαλονικη:))

γιουπι.

και να φανταστειτε ουτε μουτρα κρατησα,ουτε τπτ.

μονος του με το προτεινε,

με λεει παμε καλυτερα σαλονικη,και παμε στους γονεις μου το αλλο σαββατο.

φυσικα συμφωνησα:tongue:

πηγαμε στα τζαμπο,πηρα στολη του μικρου,

τι αλλο;

τιγρη φυσικα:-D:-D:-D

ανυπομονω να τη φορεσει,ανυπομονω:))

μετα πηγαμε και στο κοσμος,και κει πολυ κοσμο για δευτερα!!!

καλα ο μπεμπης ηθελε να τα δει ολα,καθοταν στο καροτσι και συνεχως σηκωνε το κεφαλακι του να παρατηρει.

πολυ τη χαρηκα τη βολτα μας,ειχα πολυ καιρο να βγω ετσι.

αλλα κουραστηκαμε.

γυρισαμε σπιτι το βραδακι και αφου ηπια ενα τσαι-γιατι ενιωθα ενα γαργαλητο στο λαιμο:roll:-πηγα κατευθειαν για υπνο.

σημερα ολη μερα,ακουω ενα κουταβακι να κλαιει.

και χθες το ακουγα,αλλα δεν εδωσα σημασια.

σημερα ομως θα βγω μετα με το μπεμπη,να ψαξω που ειναι αυτο το κουταβι.

το λυπαται η ψυχη μου ετσι που κλαιει.

μακαρι να ηθελε ο αντρας μου εγω θα το κρατουσα κιολας,αλλα δε θελει καθολου ζωα στο σπιτι:(

εγω παλι απο μικρη,οτι εβρισκα το κουβαλουσα σπιτι.

ο μπαμπας μου με ελεγε ελμαιρα,δε ξερω αν θυμαστε στα καρτουν ενα κοριτσακι που αγαπουσε τοσο τα ζωα που τα επνιγε απο αγαπη:mrgreen:

φυσικα για πλακα με το ελεγε:P

αντε πολλα ειπα παλι,τα λεμε κοριτσια,φιλια πολλα -και στα μπεμπακια φυσικα.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

μωρε ξεχασα να γραψω τη διαιτα της εβδομαδος.

λοιπον πρωινα και ενδιαμεσα μενουν ως εχουν,γραφω μεσημεριανα και βραδινα:

1η μερα:

μεσημερι 1,5 κουτ φακες 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι ολ αλεσεως

δειπνο 1 πιατο σαλατα 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

2η μερα

μεσημ 2 αβγα ομελετα 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι ολ αλ

βραδυ 1 τοστ

3η μερα 1μπριζολα μοσχαρισια 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι

βραδυ 4κουταλιες της σουπας δημητριακα και γαλα

4η μερα

μεσημ 1,5 κουταλα μπαμιες φουρνου 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 αυγο βραστο 1 ντοματα 1 φετα ψωμι

5η μερα

μεσημ 1 μεριδα περκα φουρνου 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι

βραδυ δημητριακα 4 κουτ της σουπας και γαλα

6η μερα 1,5 κουτ σπανακορυζο 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 τσοτ

7η μερα 1 μπουτι κοτοπουλο φουρ 6 πατατες φουρνου 1 πιατο σαλατα

βραδυ δημητριακα 4 κουτ σουπας και γαλα

αυτα κοριτσια,χθες δε πηγα διαιτολογο θα παω τη πεμπτη,αντε να δω τι εκανα;)

1zNmp2.png

ο μικρος μου σημερα πολυ καλο παιδι,λιγο γκρινια οπως παντα,και σημερα του εκανα κοτοπουλο με καροτο,πατατα και κολοκυθακι.

κοριτσια δε το εφαγε:(

δε ξερω τι εφταιξε

να σας πω πως τα εκανα,

τα εβρασα ολα και μετα στο μπλεντερ τα εκανα σα κρεμα και μετα προσθεσα 1 κουτ του γλυκου ελαιολαδο.

αλλα δε του αρεσε καθολου,αφου ειχε μια εκφραση και εβγαζε κατι φωνουλες...εγω γελουσα βεβαια,αλλα δε περιμενα να μη του αρεσει καθολου.

πειτε μου οσες δινετε κρεατακι,κανετε κατι διαφορετικο στο τροπο παρασκευης του φαγητου;

Εμείς ακόμα δεν ξεκινήσαμε σούπες αλλά ξέρω ότι μπορείς να προσθέσεις μέσα λίγο άνθος ορύζης της ΓΙΩΤΗΣ ή ρυζάλευρο. Ίσως έτσι το φάει πιό εύκολα.

Ο γυναικολόγος χθες μου την είπε κατά πολύ... Είχε κεφάκια ο καλός μου... Τι για τον κ&λο μου που μοιάζει με οικόπεδο, τι για την κοιλιά μου που έχει πλαδαρέψει και θέλει κοιλιακούς, τι για την ευαίσθητη περιοχή που είναι δάσος... ο τελευταίος καλοπισμός είχε γίνει όταν γένναγα, ο προηγούμενος όταν... γένναγα πάλι...

Αλλά με απογοήτευσε:

1) Δεν μπορώ να βάλω σπιράλ μέχρι να αποθηλάσω (αυτό δεν το κατάλαβα γιατί, για τα αντισυλληπτικά το καταλαβαίνω)

2) Μου είπε "σιγά μην έχει γάλα το στήθος σου, κόψε το θηλασμό" :cry: Κι όμως, το πρωί η κόρη μου χορταίνει και το μεσημέρι επίσης. Το βράδυ τρώει και λίγο μπουκάλι... δεν θέλω να τον κόψω ακόμα...

Ο γιατρός μου, μου είπε ότι για να βάλεις σπιράλ πρέπει να έχεις δει σταθερά περίοδο για 2-3 μήνες.

Για τον θηλασμό, ο δικός μου είναι πολύ υπέρ, μου είπε να θηλάσω όσο περισσότερο μπορώ!! Φυσικά εφόσον πίνει το μικρό σου μην ακούς τον γιατρό σου. Σημασία έχει να συμφωνούν με την ιδεολογία μας. Κάνε αυτό που νιώθεις εσύ!!! :):)

Kαλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και από αύριο αρχίζουμε και τα φρούτα μας, με πρώτο το μήλο...Η παλινδρόμηση έχει βελτιωθεί κατά πολύ!

Όσο για το θέμα fitness, κάνετε γυμναστική; Κάποτε καθόμουν δύο ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο (αθάνατα φοιτητικά χρόνια) τώρα νιώθω ότι δεν αντέχω να κουνηθώ αν και τώρα που το σκέφτομαι, λίγη γιόγκα ή πιλάτες θα έκανε καλό στο καταπονημένο μου σώμα, αλλά πού καιρός για τέτοια; Μου φαίνεται θα δοκιμάσω για αρχή και γω τα φύκια guam...

Oύτε και ο γιος μου έτρωγε στην αρχή το μεσημεριανό, μέχρι που του π ρόσθεσα λιγουλάκι λεμονάκι και από τότε το τσάκιζε. Βέβαια κάθε μωράκι έχει τα δικά του γούστα και μεις οι μαμάδες σιγά σιγά τα ανακαλύπτουμε!

Σήμερα κορίτσια νευρίασα πάρα πολύ με τον μπαμπά μου. Έμαθε στο γιο μου (3.5 ετών) παλιοκουβέντες, γιατί είναι, λέει, αγόρι και τα αγόρια έτσι πρέπει να μιλάνε. Αυτό μου είπε όταν του ζήτησα εξηγήσεις. Θύμωσα πάρα πολύ, δεν είναι δυνατόν το παιδί να μην τα ακούει αυτά από εμάς τους γονείς του και να πηγαίνει ο παππούς, χωρίς να συνεννοηθεί με κανέναν και να του κάνει ειδικό μάθημα για κάτι που δεν ήθελα ποτέ να μάθει!

Τέλοσπάντων, αν και η παιδίατρος μας αποτρέπει λόγω ιώσεων να πάμε παιδικό, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το στείλουμε το αγόρι μας και ήδη έκλεισα ραντεβού σε δύο κοντά στο σπίτι μας. Ελπίζω να είναι καλοί...

Συγγνώμη που σας φόρτωσα τον οικογενειακό μας καυγά, κάπου ήθελα να τα πω να ξεθυμάνω!!! Καληνύχτα μανούλες, αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα!!!

Επειδή εγώ είμαι της νοοτροπίας ότι οι γιαγιάδες και παππούδες, πέρα από αγάπη και εμπιστοσύνη δεν μπορούν να διδάξουν τίποτε άλλο στα παιδιά και δυστυχώς δεν υπακούν στις οδηγίες των γονέων, είμαι σύμφωνη με την ιδέα του παιδικού. Έχω παρατηρήσει τέτοιες καταστάσεις ξανά κ όχι μόνο για κακές κουβέντες, αλλά να μην τα μαλώνουν όταν πρέπει οι γιαγιάδες-παππούδες, να τους κάνουν κακή διατροφή..σοκολάτες, γλυκά, γαριδάκια κτλ.

Τι κάνουν οι κοριτσάρες μου??Βλέπω στον αγώνα ε??

Μην αγχώνεστε με τις κρεμούλες!!Είναι φυσιολογικό να αντιδρούν στις γεύσεις και κάποιες να μην τους αρέσουν!!Και τα μωράκια έχουν τις προτιμήσεις τους!!Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε λίγο τη δοσολογία, δηλαδή να πειραματιστείτε, π.χ. περισσότερο καρότο,λιγότερη πατάτα ή το αντίθετο, μέχρι να πετύχετε αυτό που αρέσει στο μωράκι σας. Εμείς έχουμε πρόβλημα λίγο με τη φρουτοκρεμούλα.Αυτό που κάνω είναι να βάζω λίγο περισσότερο αχλάδι που είναι πιο γλυκό και ρίχνω 1-2 κουταλίτσες ρυζαλευράκι βανίλια για να της γλυκάνει!!!Πάμε καλύτερα έτσι. Κάθε μέρα της βάζω και λιγότερο ρυζάλευρο μέχρι να φάει σκέτη φρουτόκρεμα!!!Θέλει υπομονή τι να κάνουμε???

Τα αγαπάμε τα σκασμένα μας!!!!!

Θα το δοκιμάσω κι εγώ αυτό το σύστημα γιατί έχουμε πρόβλημα. ενώ στην αρχή έτρωγαν λίγο τώρα σφραγίζουν το στόμα και φτύνουν την κρέμα...

Τα άλλα νέα μας είναι ότι ο ένας πιτσιρίκος έχει κρυωμένο το στομαχάκι του κάνει πολλούς εμετούς και πίνει σιρόπι.

Ελεάννα ίσως χορταίνει περισσότερο τώρα με τα φαγητά και λίγο γάλα του αρκεί και μετά παίζει...

Lineal εγώ κρατάω μούτρα στον δικό μου για μια μέρα περίπου μόνο γιατί μετά ψάχνει και βρίσκει αφορμές για να του μιλήσω... :mad: Φυσικά αν είχε πολύ άδικο, αντί για συγνώμη, επιστρέφει στο σπιτι με την αγαπημένη μου σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου!!!

Leta πολύ ζήλεψα για το μποτέ σου αλλά και για την έξοδο με τις φίλες σου!! Εμένα οι φίλες μου είναι Αθήνα και έτσι περιορίζονται οι εξόδοι μου... Βέβαια όχι ότι ο σύζυξ θα μου επέτρεπε μια νυχτερινή έξοδο (γιατί ούτε εγώ του επιτρέπω) αλλά ημερήσιες εξοδους θα είχαμε συχνά!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Lineal κι εγώ έχω λατρεία με την τίγρη και θέλω να πάρω τέτοιες στολές στα μικρά αλλά μου είπαν να μην πάρω τύπου γούνινες στολές....΄Ισως γιατί ζεσταίνονται πολύ εκεί μέσα...τι να πω.. :(

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Κρύοοοοοοοοοο!!!!!

Σήμερα θα ήθελα να μείνω όλη μέρα στο κρεβάτι!!! Κάνει τόσο πολύ κρύο....

Lineal με γεια την στολή σας! Εγώ μέχρι τώρα δεν του έχω βάλει αυτό το διάφανο κάλυμα στο καρότσι...

Jasmini περαστικά στο αγοράκι σου!

Φιλάκια κορίτσια μου!

Καλημερούδια!!

Σας έχασα, γιατί ήμουνα άρρωστη και μόνη σπίτι με το μωρό (θα γκρινιάξω στη συνέχεια...)

Λινεάλ,

ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να βάλω το πλαστικό για αυτό το λόγο και ούτε και πρόκειται. Το παιδί χρειάζεται τον αέρα.

Τζασμίνι,

περαστικά στο νινί σου. Είναι καλύτερα;;;

Εγώ να σου πω, επιτρέπω νυχτερινές εξόδους... και, φυσικά, δεν τίθεται θέμα για το τι κάνει ο σύζυγος... μόνο που και οι δύο δεν τις κάνουμε συχνά... ειδικά μετά το φιάσκο με το θέατρο, μάλλον θα περιμένω να αποθηλάσω για να ξαναβγώ βράδυ... η μικρή δεν μπορεί χωρίς τη μαμά το βράδυ, πρωί και απόγευμα μια χαρά τα πάει...

Λέτα μου,

καλή επιστροφή στη δουλειά!!!

Κάρυ,

εσείς πως είστε;;; και εδώ αρχίσανε λίγο βήχα και τα δύο τα παιδάκια μου... άντε να δούμε...

Ελεάννα,

το μόνο που κάνει η δικιά μου είναι να αφήνει το στήθος και να γυρίζει από την άλλη, να κοιτάει η κουτσομπόλα μη χάσει τίποτα, και μετά να γυρίζει πάλι και να το αρπάζει...

Αυτά που λέτε, καλές μου... από Κυριακή βράδυ μου ανέβηκε πυρετός, ο οποίος έφτασε αισίως το 39,9... Εάν έπεφτε στο 38 ήμουνα περδίκι. Ο αντρούλης μου, φυσικά, τη Δευτέρα δεν ήθελε να κάτσει (δεν έχεις τίποτα, μια χαρά είσαι... ήτανε η ατάκα του) και είχε και πρόβλημα που δεν μαγείρεψα..., την Τρίτη έκατσε... όχι για μένα... μη φανταστείτε... είχε να πάει κι αυτός να δει ένα γιατρό... έφυγε λοιπόν το πρωί, ψώνισε, γύρισε, φυσικά δεν προλάβαινε να μαγειρέψει, πήγε στο γιατρό και μετά... στο πλάνετ, στο πράκτικερ... και γύρισε στις 5 η ώρα... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Όπως του είπα "αυτά είναι δανεικά..." και το καλύτερο... παραπονιότανε που τον έβαλα να κάνει περισσότερες δουλειές και τα παιδιά μπάνιο... εγώ που τα κάνω κάθε μέρα είναι καλά, εεεε;;;; Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα...

Ήταν και να πάμε παιδίατρο σήμερα, αλλά το αναβάλαμε γιατί δεν είναι και εκείνη καλά... την άλλη εβδομάδα...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Αυτά που λέτε, καλές μου... από Κυριακή βράδυ μου ανέβηκε πυρετός, ο οποίος έφτασε αισίως το 39,9... Εάν έπεφτε στο 38 ήμουνα περδίκι. Ο αντρούλης μου, φυσικά, τη Δευτέρα δεν ήθελε να κάτσει (δεν έχεις τίποτα, μια χαρά είσαι... ήτανε η ατάκα του) και είχε και πρόβλημα που δεν μαγείρεψα..., την Τρίτη έκατσε... όχι για μένα... μη φανταστείτε... είχε να πάει κι αυτός να δει ένα γιατρό... έφυγε λοιπόν το πρωί, ψώνισε, γύρισε, φυσικά δεν προλάβαινε να μαγειρέψει, πήγε στο γιατρό και μετά... στο πλάνετ, στο πράκτικερ... και γύρισε στις 5 η ώρα... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Όπως του είπα "αυτά είναι δανεικά..." και το καλύτερο... παραπονιότανε που τον έβαλα να κάνει περισσότερες δουλειές και τα παιδιά μπάνιο... εγώ που τα κάνω κάθε μέρα είναι καλά, εεεε;;;; Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα...

Ήταν και να πάμε παιδίατρο σήμερα, αλλά το αναβάλαμε γιατί δεν είναι και εκείνη καλά... την άλλη εβδομάδα...

μα ολοι τους ιδιοι ειναι πια;;;

ελεος:twisted::twisted::twisted:

και γω οταν αρρωσταινω ή κατι εχω με λεει "δεν εχεις τπτ σου φαινεται,εισαι γερο σκαρι εσυ"

ενω αυτος μια διαρροια να τον πιασει-σορρυ κιολας-

"λιτσα δεν ειμαι καλα,πεθαινω":shock:

τι να πω,ειναι στο dna τους γραμμενο...ή ειναι καλομαθημενοι απο τις μαμαδες τους;ή οταν κατι παθαινουν τους βγαινει το μωρουδιακο τους;

τι να πω δε ξερω,και δε με πολυπαιρνει να μιλησω,γιατι αντρα μεγαλωνω δε ξερω τι θα κανει κι αυτος:))

αλλα η καρδια της μανας αντεχει...

της συζυγου παλι οχι...

κοριτσια με φωναζει μαμαμαμαμαμα λιωνω,παω κι ερχομαι

1zNmp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια! Δεν προλάβαινα να μπω αυτές τις μέρες γιατί τα παιδιά, βασικά το μωρό, είναι χάλια. Η μικρή έχει βαρβάτη βρογχιολίτιδα που δεν περνούσε με τα εισπνεόμενα και αναγκαστήκαμε σήμερα να δώσουμε αντιβίωση:cry:. Ελπίζω να πάει καλύτερα γιατί το καημένο ούτε να φάει μπορούσε, ούτε να κοιμηθεί από τον βήχα. Ο μεγάλος έχει φαρυγγίτιδα και βήχει και παίρνει σιροπάκι. Το κακό είναι ότι κόλλησα και γω. Με όλα αυτά, ούτε και γω προλάβαινα να μαγειρέψω κορίτσια, αλλά ο άντρας μου όχι μόνο δεν παραπονιέται, αλλά βρίσκει πρώτης τάξεως ευκαιρία να παραγγείλει απ' έξω! Αν τον άφηνα κάλλιστα θα τρεφόταν με σουβλάκια, πίτσες και φαστ φουντ! :shock:

Καληνύχτα μανουλίτσες φιλιά πολλά σε όλα τα μπουμπουκάκια!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια,

τελικα δε ξαναμπηκα χθες.

τι εγινε;

επεσε το καφε μας,οι περισσοτερες ειστε αρρωστουλες;

και τα μπεμπακια σας;

περαστικα σας,αντε να φυγουν αυτες οι παλιοαρρωστιες να ρθετε στα ισα σας,να ησυχασουν και τα μικρουλια.

σημερα εχει συννεφια,ηθελα να βγω και βολτα,αλλα θα δουμε,μπορει να αλλαξω γνωμη.

ο μικρος ξυπνησε εφαγε γαλατακι,επαιξε οσο επαιξε και κοιμηθηκε.

ηθελα να σας ρωτησω,μες στη μερα πως κοιμιζετε τα μικρα σας;

καλα οσες θηλαζετε φανταζομαι στο στηθος κοιμουνται,αλλα οσα δε κοιμουνται με το γαλατακι και μολις αρχιζουν τη γκρινια της νυστας τι κανετε;

εγω τον βαζω στο καρεκλακι φαγητου,που γινετε και σα κουνια και τον κουναω και τον παιρνει ο υπνος.

μηπως θα πρεπε να τον βαζω στο κρεβατι του και να τοναφηνω μεχρι να κοιμηθει για να ησυχασει;

μη συνηθισει με κουνημα και κοιμαται μονο ετσι;

για πειτε βρε κοριτσια.

οχι οτι ειναι δυσκολος στον υπνο,τα βραδια καμμια φορα,τον βαζω στο κρεβατακι του και κοιμαται μονος του,αλλα την ημερα δε το χω δοκιμασει.

αυτα απο μενα σημερα.

εχω και να παω διαιτολογο,αντε να δουμε.

τη δευτερα δε πηγα,ημουν θεσσαλονικη και το ανεβαλα.

αυτος ο φλεβαρης εχει πολλες γιορτες και γενεθλια για το σοι μου.

λες και αλλους μηνες δεν ειχε ο χρονος,στοιβαχτηκαμε οι περισσοτεροι στον κουτσοφλεβαρο:P

τα λεμε φιλια:*

1zNmp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Εδώ βρέχει πολύυυυυ!

Μαριλίνα περαστικάαα!!

Carie περαστικά σε όλους σας! Κρίμα που ταλαιπωρείστε έτσι...

Lineal εγώ έχω κάνει το super κακομαθημένο και για να κοιμηθεί, θέλει αγκαλιά-πιπιλα-κουβερτάκι-κουνημα ή αλλιώς μεμέκι! Αν μπορείς να τον μάθεις να κοιμάται μόνος του θα είναι ότι καλύτερο!! Ο δικός μου, αν τον βάλω μόνο του στο κρεβατι του, παίζει λίγη ώρα και μετά βάζει τα κλάματα...:(

Λοιπόν κοριτσάκια μιας και όλες έχουμε παραπονάκια από τους άντρες μας, αν έχετε χρόνο, απαντήστε στην παρακάτω έρευνα που κάνω!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1888701&posted=1#post1888701

Φιλακια!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Στο club των άρρωστων κ εμείς. Εγώ κ ο σύζυξ περισσότερο, ευτυχώς τα παιδιά την έχουν γλιτώσει. Η Νάνσυ έκανε ένα πυρετάκι 38.3 για μια μέρα κ η μπεμπούλα ρίχνει κανένα βηχαλάκι πού κ πού.

Περαστικά στις μανούλες κ στα μπεμπενάκια λοιπόν.

Κ εμείς επειδή κακομάθαμε κοιμόμαστε στο μεμέκι κ μετά όταν πάμε στο κρεβάτι μας ξυπνάμε. Κ δεν κλαίει όταν την αφήνω κάτω αλλά πριν προλάβω να την απομακρύνω από το σώμα μου για να την αφήσω.. Γίνεται χαμός. Έχω βρει (για να πώ την αλήθεια ο Στέλιος έχει βρει) την λύση του ρηλάξ τουλάχιστον για την ημέρα. Δλδ με το που αποκοιμιέται στο μεμέκι, κάνω να σηκωθώ κ ξυπνάει. Την παίρνω λοιπόνκ την βάζω στο ρηλάξ κ την κουνάω πέρα-δώθε (προσοχή όχι πάνω-κάτω, μόνο πέρα-δώθε, αριστερά-δεξιά δηλαδή) κ μετά από λίγο τα παίζει από το πολύ κούνημα (άκαρδη μάνα) κ κοιμάται...Τα βράδυα μου κάνει πάλι το ίδιο κ επειδή δεν μπορώ να την βάλω να κοιμηθεί τόσες ώρες στο ρηλάξ, την βάζω στο κρεβάτι μου που φαντάζομαι ότι είναι ό,τι χειρότερο αλλά τί να κάνω βρε κορίτσια, μόνο έτσι κοιμάται.

1-2 φορές την εβδομάδα έχουμε την τύχη να κοιμηθεί στο κρεβάτι της .

Από φαγητά τρώμε την φρουτόκρεμα με μήλ-αχλ-μπαν-πορτ κ το απόγευμα ρυζάλευρο με γάλα μεμεκίου. Όμως βλέπω ότι σαν το μεμέκι δεν απολαμβάνει τπτ άλλο.

Το πλαστικό στο καρότσι δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου ούτε στη Νάνσυ ούτε στο μωράκι.

Φιλάκια πολλά

kalispera koritsia!!

na mas zisoun ta morakia mas...molis simera graftika sto site kai xairomai poli giati diabazo polla endiaferonta pragmata edo:p

exo ena agoraki 6 minon.tha ithela na sas rotiso pote ta morakia sas xekinisan na exoun enoxliseis me ta dontakia tous?emena exei sunexeia grinia, pollaaaa salia, troei sunexeia ta xerakia tou, to bradi xupnaei sunexeia an tou fugei i pipila ktl...

den exei bgei omos kanena dontaki akoma...:confused:

tinaki οπως ειδες σε ειπα για το θεμα σου,και σε εδωσα και λυση για τον σωστο τον αντρα-που για μενα ειναι μονο ενας...οχι βρε ο αντρας μου ο Johnny ντε,ο ντεπ:P

ρενα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες.

να σε ζησει το μπεμπεκι:D

κι εμενα πανω κατω τα ιδια κανει,αλλα δεν εχει ξυπνησει βραδυ-φτου φτου φτου:)

μεχρι να βγουν τα δοντια τα ουλα μια φουσκωνουν μια ξεφουσκωνουν.

ρωτα τον παιδιατρο σου,αν σε δωσει να βαζεις καμμια κρεμα για να μη ποναει τοσο.

παντως οπως και στους κολικους και αυτο θελει υπομονη...

δε ξερεις ποτε θα βγουν τα δοντακια,αλλα τα βγαζουν απο νωρις κι αλλα καθυστερουν:/

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...