Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!!!

Καλε και εμεις που ηταν να γεννηθουμε Ιουλιο αλλα βιαστηκαμε να βγουμε απο την κοιλια της μαμας μας,και εμεις ειμαστε ομορφα χαχαχα!!

Τι μου κανετε?

λοιπον εχασα τρια καλακια σε 9 μερουλες τα υγρα μου εχασα αλλα τεσπα

χαιρομαι παλι,και στην αρχη τα χανω ευκολα οταν περναει ο καιρος δυσκολευουν τα πραγματα αλλα εχω πεισμα και ελπιζω να τα καταφερω.

Μαριλινα αν κανει οντως δουλεια θα σας το πω,για να δουμε εχουν καιαπεργια πρεπει να

σε εφημερευον,θα περιμενω απο δευτερα...

μια χαρα κοιμηθηκε η μικρουλα...

Λοιπον εμενα απο τοτε που αρρωστησε μου εκανε χουνερια καθε βραδυ ξυπνουσε καμια τρεις φορες,τρελαθηκα δεν παει αλλο αυτο

και εχθες εκλαψε και δεν σηκωθηκα,σταματησε απο μονη της και ξανακοιμηθηκε

σηκωθηκε στις 9 απο μονη της,δεν θελω να την μαθω

να κλαιει και να της βαζω την πιπιλα πρεπει να μαθει μονη της!!!

Γιατι εγω οταν γραφω δεν μου βγαζει φατσουλες και αλλαγη γραμματοσειρας?

Μηπως εχω το παλιο συστημα?

Εχω και ενα ελλειπτικο παρατημενο και ειπα να ξεκινησω μπας και δω καμια βελτιωση!!

Φιλιοπι να χαιρεσαι το μικρο καλα μηνογενεθλια

Καλο απογευμα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορτσουδια.....

σημερα πηγαμε μαζι με τον μικρο απο την εταιρεια να αφησω τον υπολογιστη για να ειναι ετοιμος την τριτη που ξεκιναω....δεν μπορειτε να φανταστειτε πως μου κακοφανηκε......να φανταστειτε μου κανονισαν meeting σε μια εβδομαδα μεσα για το οποιο πρεπει να προετοιμαστω......ακομα δεν ξεκινησα και ξεκινησαν τα δυσκολα.....ειχα ξεχασει πως ειναι ολα αυτα και τωρα μου φαινονται βουνο.....την ημερα που ξεκιναω εχουμε και εκπαιδευση σε κατι καινουργια προγραμματα.....με το καλημερα κολυπμαμε στα βαθια....

Γειά σας!!! Μια σύντομη καλησπέρα και από μένα γιατί τα χω παίξει σήμερα , κουράστηκα με τις δουλειές, αδιαθέτησα κιολας, θα κοιμηθώ νωρίς!!!

Δύο σχόλια μόνο!!!!!

1. Το μεσημεριανό ΔΕΝ το τρωει με ΤΙΠΟΤΑ! τι θα κάνω;

1. Lineal είναι τα πιο όμορφα τα Ιουλιάτικα μωρά! Δεν είναι ιδέα σου!!!

Καλό βράδυ!!!!

Αααα αύριο κλείνουμε τον έκτο!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια...

για το μεσημεριανο μην αγχωνεσαι σιγα σιγα θα συνηθισει....τι της βαζεις???εγω ξεκινησα με καροτο,κολοκυθο,πατατα και μπροκολο...και βαζω και λεμονι μερικες σταγονες...αν σου φαινεται πηκτο να βαζεις νερακι....

Kαλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και από αύριο αρχίζουμε και τα φρούτα μας, με πρώτο το μήλο...Η παλινδρόμηση έχει βελτιωθεί κατά πολύ!

Όσο για το θέμα fitness, κάνετε γυμναστική; Κάποτε καθόμουν δύο ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο (αθάνατα φοιτητικά χρόνια) τώρα νιώθω ότι δεν αντέχω να κουνηθώ αν και τώρα που το σκέφτομαι, λίγη γιόγκα ή πιλάτες θα έκανε καλό στο καταπονημένο μου σώμα, αλλά πού καιρός για τέτοια; Μου φαίνεται θα δοκιμάσω για αρχή και γω τα φύκια guam...

Oύτε και ο γιος μου έτρωγε στην αρχή το μεσημεριανό, μέχρι που του πρόσθεσα λιγουλάκι λεμονάκι και από τότε το τσάκιζε. Βέβαια κάθε μωράκι έχει τα δικά του γούστα και μεις οι μαμάδες σιγά σιγά τα ανακαλύπτουμε!

Σήμερα κορίτσια νευρίασα πάρα πολύ με τον μπαμπά μου. Έμαθε στο γιο μου (3.5 ετών) παλιοκουβέντες, γιατί είναι, λέει, αγόρι και τα αγόρια έτσι πρέπει να μιλάνε. Αυτό μου είπε όταν του ζήτησα εξηγήσεις. Θύμωσα πάρα πολύ, δεν είναι δυνατόν το παιδί να μην τα ακούει αυτά από εμάς τους γονείς του και να πηγαίνει ο παππούς, χωρίς να συνεννοηθεί με κανέναν και να του κάνει ειδικό μάθημα για κάτι που δεν ήθελα ποτέ να μάθει!

Τέλοσπάντων, αν και η παιδίατρος μας αποτρέπει λόγω ιώσεων να πάμε παιδικό, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το στείλουμε το αγόρι μας και ήδη έκλεισα ραντεβού σε δύο κοντά στο σπίτι μας. Ελπίζω να είναι καλοί...

Συγγνώμη που σας φόρτωσα τον οικογενειακό μας καυγά, κάπου ήθελα να τα πω να ξεθυμάνω!!! Καληνύχτα μανούλες, αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα!!!

λογικο να θυμωσες και εγω το ιδιο θα εκανα......προσπαθησα τωρα οποτε τα λεει ο μικρος να μην του δινεις σημασια...να δειχνεις απαθης ετσι καποια στηγμη θα σταματησει απο μονος του να τα λεει..οσο του δειχνεις οτι σε ενοχλει τοσο ποιο συχνα θα τα λεει.....οσο αφορα τον μπαμπα σου με αυστηρο τροπο να του πεις οτι δεν θελεις να μαθαινει τετοια πραγματα ο μικρος....

αυριο θα παω να κανω τα νυχια μου....ω ναι επιτελους.......:D:D:D:D:D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λινεάλ,

όταν είπα σεντόνι εννοούσα ότι έγραψα πολλά!!!

εμενα το μυαλο μου πηγε οτι εραψες κανα σεντονι και εβαλες φωτο στο φεις και να ψαχνω και να ψαχνω η ποντια και να μη βρισκω...:tongue:

Συγγνώμη που σας φόρτωσα τον οικογενειακό μας καυγά, κάπου ήθελα να τα πω να ξεθυμάνω!!! Καληνύχτα μανούλες, αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα!!!

μη το συζητας γιαυτο ειμαστε εδω να τα συζηταμε ολα οχι μονο τα καλα.

μαλλον ειναι ξεροκεφαλος ο μπαμπας σου ε;

σαν τον δικο μου

αχ απο που να αρχισω...

πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι οσο γερναει ο ανθρωπος τα χανει...

εδω εγω και νιωθω οτι απο μυαλο σωνω,που οι μεγαλυτεροι;)

τινακι τριτη μερα σημερα και εφαγε λιγο παραπανω,ελπιζω μερα με τη μερα να τρωει παραπανω,τι να πω,μαλλον ειναι θεμα συνηθειας.

σημερα εβαλα και λιγο λεμονακι

μπαρμπι εννοειται πως ολα τα μωρακια ειναι υπεροχα ετσι;:D:D:D

οσο για τις φατσουλες νομιζω αν πατησεις quote για να απαντησεις τοτε τα βγαζει,αλλιως ουτε και σε μενα τα βγαζει.

κοριτσια τι κανετε;

εγω σημερα οπως και καθε μερα βεβαια με τον μπεμπη...

εχει 2 μερες τα απογευματα δε κοιμαται στις 7 οπως συνηθιζε για καμμια ωρα,και ετσι για βραδυ κοιμαται νωριτερα.

δηλ απο τις 8.30 μεχρι την αλλη μερα!!!

βεβαια ξυπναει και νωριτερα,στις 7.30,αλλα δε με πειραζει.

αντε να δουμε αν θα το κρατησει.

σημερα του εφτιαχνα κουαξ κουαξ και εσκαγε στα γελια.

με το φαγητο στο στομα κιολας:P:p:p:p

και μαζι του γελαω και γω.

δε μπορω να πω περναμε τελεια τα δυο μας!!!

κοριτσια σημερα πηγα επισης διαιτολογο,αν προλαβω θα γραψω το μενου της εβδομαδας...

(μηπως ειναι της εβδομαδος;ας με πει καποια που ξερει:oops:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Kαλησπέρα και από μας! Σήμερα φάγαμε το πρώτο μας μήλο, έκανε τέτοιες γκριμάτσες αηδίας και ξινίλας που γελούσα και με έβλεπε εκείνη και γελούσε και αυτή, γελούσε και ο μικρός, ωραία περάσαμε και οι τρεις μας!

Με τον μπαμπά μου τσακωθήκαμε, ναι, Λινεαλ, είναι ένας πολύ ξεροκέφαλος μανιάτης και πιστεύω ότι θα τα επαναλάβει αυτά, απλά κρυφά, όχι μπροστά μου. Γι αυτό και ψάχνω επειγόντως για παιδικό. Η παιδίατρος μας είχε αποτρέψει λόγω ιώσεων, αλλά ήδη έχουμε κολλήσει κάποιες, οπότε δεν βλέπω το νόημα να μένει σπίτι το παιδί. Μαριλίνα μου έδωσες κουράγιο με το γιο σου, μένω Μαρούσι, αν κάποια μανούλα έχει ακούσει καλά λόγια για σταθμούς εδώ γύρω πολύ θα με βοηθούσε! Ξύπνησε πάω

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημερούδια!!!!!

Τι κάνετε;

Εμείς πήγαμε χθες θέατρο, στην "Φαλακρή Τραγουδίστρια" που σκηνοθέτησε ο νονός της μπέμπας. Καλό ήτανε, για την ακρίβεια... το θέατρο του παραλόγου ήτανε, αλλά αυτό ήτανε και το νόημα.

Οι περισσότεροι το βρήκανε υπέροχο, εγώ το βρήκα απλά πολύ καλό...

Μετά πήγαμε με τον κουμπάρο και φάγαμε, ενώ η γιαγιά και η φίλη μου είχανε και τα δύο.

Μας την έκανε χθες η μικρή: Ενώ δεν είχε κοιμηθεί πάλι απόγευμα και λέω "ωραία, θα κοιμηθεί νωρίς το βράδυ, να μην έχει προβλήματα η γιαγιά" κοιμάται στις 8:30 περίπου και ξυπνάει λίγη ώρα μετά... γλέντια... κάποια στιγμή έκλαιγε ασταμάτητα... είχε περάσει και η ώρα, γυρίσαμε γρήγορα σπίτι... Την πήρα αγκαλιά, την έβαλα στο στήθος και ηρέμησε... το καημένο, μάλλον ήθελε μανούλα!!!

Αλλά, να σας πω, δε νιώθω τύψεις... να βγει και η μανούλα λίγο!!! Απλά, από ότι καταλαβαίνω, καλό είναι να αποφεύγω τα πρωινά και να περιοριστώ στα πρωινά - μεσημεριανά που κάθεται καλύτερα με τη γιαγιά!!!

Λέτα μου,

να σου πω, τα ένιωθα όταν ήτανε να γυρίσω την πρώτη φορά... χάλια κατάσταση... απλά εμένα δεν με περίμενε δουλειά, αλλά καθόμουνα και δεν είχα τι να κάνω στην αρχή... Μην ανησυχείς, θα συνηθίσεις μέσα σε λίγες μέρες!!!

Κάρυ,

για Μαρούσι δεν ξέρω... αυτόν που ξέρω εγγυημένα και εξυπηρετεί Μαρούσι, είναι ο owly στο Ν. Ψυχικό. Και τον ξέρω εγγυημένα ότι η ιδιοκτήτρια είναι τέλεια με τα παιδιά κλπ (ξέρεις, καμία σχέση το να μην περνάνε καλά) γιατί είναι η νονά του γιου μου. Απλά, δυστυχώς, για μένα ήτανε απαγορευτική η απόσταση Καλλιθέα - Ν. Ψυχικό...

Μπάρμπι,

φυσικά και τα βιαστικούλια μωράκια είναι υπέροχα και πανέμορφα!!!!!

Καλημερούδια!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Είχα αρκετό καιρό να μπω αλλά μπήκα και διάβασα τα νέα σας όλα μαζί.

Μπάρμπι και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Δεν έκανα ραγάδες αλλά από κυτταρίτιδα ,πλούσια τα ελέη! Λέω να ξεκινήσω γυμναστήριο, αλλά από το λέω μέχρι το να κάνω την αρχή είναι μακρύς ο δρόμος.

Λίνεαλ συγχαρητήρια με τη δίαιτα και μην πτοείσαι. Μπορεί για μια βδομάδα να μην χάσεις και μετά να τα χάσεις μαζεμένα.

Carrie και εγώ ελπίζω μόλις σταματήσω το θηλασμό να φύγουν 2-3 κιλά. Είμαι πρησμένη΄και δεν μου κάνουν τα παλιά μου εσώρουχα και κάποια ρούχα που ήταν κολλητά.

Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο και μας είπε να ξεκινήσουμε το φαγητό. Ξέχασα να τον ρωτήσω θα ξεκινήσουμε και νερό; Εσείς του δίνετε;

Και όσες από εσάς έχετε ξεκινήσει τι λαχανικά χρησιμοποιείτε;

Κλείσαμε και ημερομηνία για τη βάφτιση. 22/05. Σκέφτομαι σαν θέμα τον πρίγκηπα ή τον πρίγκηπα βάτραχο. πείτε βρε κορίτισα καμιά ιδέα!

Σκέφτομαι να κάνω μόνη μου τα προσκλητήρια και τις μπουμπουνιέρες. Ξέρετε από που μπορώ να πάρω χαρτί και φακέλους για τα προσκλητήρια; Και σε ποιο σάιτ να ψάξω για εικόνες με πρίγκηπες;

Αυτά προς το παρόν!! Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες Ιουλίου και στα μωράκια σας!

Υ.Γ. Πραγματικά τα μωράκια του Ιουλίου 2010 είναι τα πιο έξυπνα, τα πιο όμορφα... Αντικειμενικά πάντα!!!!:):)

καλημεραααααααααα....

απο που να ξεκινησω σημερα?????????

χθες περασα υπεροχα ολη μερα....

πηγα το πρωι εκανα τα νυχια μου,πηγα κομμωτηριο ισιωσα τα μαλλια και επιτελους εβγαλα και τα φρυδια μου......οπως καταλαβαινετε ανεβηκε παρα πολυ η διαθεση μου.....το βραδυ βγηκα εξω με τις κολλητες μου μετα απο πολυ καιρο και περασαμε φανταστικα......πηγαμε για φαγητο σε ενα εστιατοριο που εχει ο μποτρινι εδω και εφαγα τα ωραιοτερο φαγητο και γλυκο που εχω φαει ποτε.....απιστευτο...μετα πηγαμε για ποτακι και κατεληξα στο σπιτι μου στις 3 κομματια......εκανα μπανιο εννοειται γιατι βρωμοκοπουσα τσιγαριλα(σιγα να μην τον κοβανε οι Ελληνες το τσιγαρο-στα μπαρακια κανονικα καπνιζανε) και κοιμηθηκα κατα τις 4.....εννοειται πως τωρα ειμαι κομματια και νυσταζω τρελα(σηκωθηκα στις 8 παρα) αλλα πραγματικα αξιζε τον κοπο και μια φορα τον μηνα θελω να το κανω....

τον μικρο τον κρατησε ο μπαμπας του....θηλασα και μετα εφυγα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσια,

λετακι εχω να πω,πως ζηλεψα παρα μα παρα πολυ μονο που τα διαβασα!

αχ τι καλα που περασες,τι ωραια που φροντισες τον εαυτο σου!

αχ θελω κι εγω...

η αληθεια ειναι πως θελω τρελα να βγω με τις φιλες μου,αλλα δυστυχως οι περισσοτερες δε μενουν σερρες αλλα στα γυρω μερη,που ειναι και μακρια και ετσι βρισκομαστε αραια και που.

οσο για τη περιποιηση αχ θελω και γω απ αυτο!

αντε να δουμε τη ρημαδα την αποτριχωση ποτε θα τη κανω:D

επισης εχω τα νευρα μου με τον αντρα μου...

γιατι μια βολτα του ζηταω να παμε στη θεσσαλονικη στην αδελφη μου,να παμε και στο cosmos να δουμε λιγο κοσμο βρε αδερφε και επειδη θελει να παει στο χωριο του να δει τους φιλους του -αντε μη βρισω πρωινιατικα- μου βαζει μπροστα το οικονομικο,πως λεφτα για βενζινες θα δινουμε;και λοιπα και λοιπα.

λες και θα παμε στην ακρη του κοσμου,ή λες και κει που θα παμε θα φαμε ενα καρο λεφτα...

αλλα ξερω πως τα λεει για να τη βγαλει καθαρη και να παει στα φιλαρακια του

ουφ,παλι εδω θα τη βγαλουμε...

αυτος ομως με τα φιλαρακια του ξεσκαει,εγω εδω να σκαω.

αντε τα πα να ξεθυμανω,αλλα δε το βλεπω.

ξερετε τι με εκνευριζει σε μενα;

οταν νευριαζω με τον αντρα μου,δεν εχω πεισμα να μη του μιλαω ή να κραταω μουτρα ετσι για να παρει ενα μαθημα.

ξεχναω και γιατι θυμωσα και ειμαι ικανη να το ξεχασω.

ολο λεω οτι θα κανω μουτρα για μερες και μετα το ξεχναω,ή το προσπερναω.

και ετσι βρισκει και κανει.

εχω μια γνωστη που ειναι ικανη να μη μιλαει στον αντρα της για μερες!

του κακοφαινεται και κεινου και ετσι προσεχει πως φερεται.

πως θα το εφαρμοσω και γω;

εσεις κρατατε μουτρα;

αντε βρηκα θεμα τωρα:))

1zNmp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Τι κάνετε??? Χουχουλιάζετε όλες με τα μωρά σας??

Εγώ περιμένω να σχολάσω να πάω στο παιδάκι μου...

Barbie, πολύ καλή η αρχή σου με την δίαιτα! Καλή συνέχεια!

Για να σου βγάζει φατσούλες κτλ, κάτω από εκεί που γράφεις το μήνυμά σου, πάτα "επεξεργασία κειμένου" και θα σου τις εμφανίσει δεξιά από το κείμενο.

Λετάκι περιττό να σου πω ότι ζήλεψα κι εγώ, για την χθεσινή σου μέρα, αλλά πολύ χαίρομαι που πέρασες καλά κοριτσάκι!

Για την δουλειά συμφωνώ με την Μαριλίνα, μην ανησυχείς μετά τις πρώτες μέρες θα συνηθίσεις..

Μαριλίνα μου κι εσύ καλά περασες ε?? Μπράβο βρε κοριτσάκι! Και φυσικά να βγαίνεις να ξεσκας, στο κάτω κάτω αν έχεις καλύτερη διάθεση, είναι καλύτερο και για τα παιδιά!!!

Ελεάννα νεράκι του δίνουμε, από το βρασμένο, από όταν ξεκινήσαμε την κρέμα βανίλια.

Για εικόνες με πρίγκιπες και ΟΛΑ τα υπόλοιπα, πάρε "αγκαλιά" το google και ξεκίνα την αναζήτηση!!! Αν βάλεις ας πούμε "prince frog pictures" ή "little prince pictures" θα σου βγάλει πολλές εικόνες για πρίγκιπες...

Lineal μου, σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! Κι εμένα οι φίλες μου είναι Αθήνα κι επίσης εδώ έχει λίγα μαγαζιά και όλο πας στα ίδια και στα ίδια...

Τώρα για τα μούτρα, παλιότερα του κρατούσα μούτρα και έπιανε, τώρα πια απλά βαριέμαι να του κρατάω μούτρα και έτσι του τα σούρνω ένα χεράκι, του λέω και πως το βλέπω εγώ και ησυχάζω!!!

Αν θέλεις να του κρατήσεις μούτρα, θα προσπαθείς να θυμάσαι τι σε νευρίασε!!

Εμείς αύριο θα ξεκινήσουμε τα φρουτάκια! Για να δούμε...

Καλό Σ/Κ κορίτσια!!!!!

Lineal μου, σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! Κι εμένα οι φίλες μου είναι Αθήνα κι επίσης εδώ έχει λίγα μαγαζιά και όλο πας στα ίδια και στα ίδια...

Τώρα για τα μούτρα, παλιότερα του κρατούσα μούτρα και έπιανε, τώρα πια απλά βαριέμαι να του κρατάω μούτρα και έτσι του τα σούρνω ένα χεράκι, του λέω και πως το βλέπω εγώ και ησυχάζω!!!

Αν θέλεις να του κρατήσεις μούτρα, θα προσπαθείς να θυμάσαι τι σε νευρίασε!!

καλη αρχη με τα φρουτα!!!

παλι δε μπορεσα να τα κρατησω,να παρει,με κανει να γελαω και σπαω,αυτος ο ανθρωπος επρεπε να γινει ηθοποιος:mrgreen:

τελος παντων οπως λες τινακι,χουχουλιαζω εδω παρεα με το μπεμπη,πριν τον ταισα τα λαχανικα με το κοτοπουλο και σας πληροφορω το εφαγε ολο για 2η φορα!!!

οποτε παμε καλα ειμαι πολυ χαρουμενη,το παιδακι μου ειναι φαγανο σαν τους γονεις του:tongue::tongue::tongue:

χθες κοριτσια ακουστε τι εκανε ο αντρας μου.

παρηγγειλε 2 γυρους:twisted::twisted::twisted:

ενω εγω ειχα φαει τη σαλατα με το λαχανο και το καροτο,λιγο τυρακι και τη φετα ψωμι ολ αλεσης,αυτος μου παρηγγειλε...

ειχε και τυψεις και μετα με προετρεπε να δαγκωσω λιγακι-με χιλια ζορια κρατηθηκα.

ειναι για ξυλο...

οποτε σημερα νιωθω χαρουμενη που δεν ενεκυψα.

κοριτσια ηθελα να σας πω οτι δε γραφω αλλο για τις φυσικοθεραπειες επειδη τις σταματησαμε.

τελειωσαμε δηλαδη:D

τωρα θα παμε το μαρτιο για να τον δει πως παει,αλλα ειναι μονο σαν τυπικο.

γιαυτο δε γραφω αλλες ασκησεις.

τι αλλο;

αυτα,αν θυμηθω τπτ αλλο θα σας πω.

καλα να περασετε κοριτσια οπου πατε και οτι κανετε σημερα;)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Δύσκολη νύχτα θα έχουμε εδώ, είναι και τα δύο άρρωστα...

Λέτα, διαβάζοντας το μήνυμά σου, πέρασα εγώ ωραία, είναι πολύ καλό για την ψυχολογία σου να καθιερώσεις μια έξοδο!

Μαριλίνα έχεις δίκιο για τον owly, πολλές μαμάδες που έχουν πει τα καλύτερα!

Λινεάλ, δεν του κρατάω μούτρα γιατί ξεχνάω το λόγο και επίσης βαριέμαι, όμως του λέω εκείνη τη στιγμή τί με ενοχλεί και ξαλαφρώνω...

Τινάκι καλή αρχή με τα φρουτάκια!

Ελεάννα, για χαρτί προσκλητηρίων έχω ακουστά τον Περράκη, όμως δεν έχω προσωπική πείρα από τιμές ούτε αν είναι καλής ποιότητας ή όχι.

Καληνύχτα κορίτσια!

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!

Κάρυ,

πως ήτανε το βράδυ σας;;; Περαστικά στα μικρούλια σου.

Λέτα,

ζηλεύωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το συζητάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να το εφαρμόσεις, καλή μου. Καλά θα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τινάκι,

καλή αρχή με τα φρουτάκια!!!

Ελεάννα,

όπως είπανε και τα κορίτσια, βρασμένο νεράκι δίνουμε!!!

Λινεάλ,

να σου πω, ο άντρας σου μου θυμίζει τον δικό μου: Το χωριό του (Αγρίνιο) είναι δυο ώρες δρόμος, όπου θέλω να πάω εγώ (και στο Σούνιο που λέει ο λόγος) είναι μακριά. Εμείς στο χωριό τσακωνόμαστε γιατί θέλει διαρκώς να βγαίνει. Στην Αθήνα τον παρακαλάω να βγει με τους φίλους του και να μην είναι κολλημένος στον υπολογιστή. Για να βγούμε κι οι δύο μαζί είναι δύσκολο με δύο παιδιά... Αλλά, έχω αποσπάσει υπόσχεση για 2-3 μέρες στο Μέτσοβο το Πάσχα, πριν πάμε στο χωριό!!! Έχει αρχίσει να κάνει νερά από τώρα, αλλά που θα του πάει!!!

Εχθές, λόγω του πολύ κρύου, επιχειρήσαμε μία ηρωική έξοδο στα τζάμπο... Πήραμε στολές!!!!! Βασικά βιαζόμουνα γιατί ο γιος μου ήθελε στολή σπάιντερμαν και όπου κι αν κοίταξα την έβρισκα πανάκριβη τουλάχιστον 30?. Από την άλλη, φοβόμουνα να την αγοράσω μόνη μου... κι αν αποφάσιζε ότι δεν την ήθελε;;; Πήγαμε, λοιπόν, μαζί και την βρήκαμε 20?. Είχε και ακριβότερες, έτσι πολύ χάρηκα που πετύχαμε την φτηνή. Για την μικρή πήρα μία στολή μπαλαρίνα - πριγκίπισσα, κάτι τέτοιο. Βασικά, είχε πολύ λίγες επιλογές φτηνές στην ηλικία της. Το να της πάρω κάτι ακριβό το θεωρώ χαμένα λεφτά να σας πω την αλήθεια (με έχουν πιάσει οι τσιγκουνίες μου από ότι καταλάβατε!!!)

Σήμερα το πρωί χουχουλιάσαμε και οι τέσσερις μαζί στο κρεβάτι μας!!! Ο γιος μου όλο λέει "να μην αφήσουμε το μπεμπόνι μας" κλπ. Πολύ χαίρομαι που την αγαπάει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας μανουλίτσες! Τι γίνεται; Εδώ επιτέλουςμια ήσυχη μέρα..... Καθόμαστε όλοι μαζί γύρω από το τζάκι, η μπέμπα στη φούσκα της, ο μπαμπάς μας βλέπει ολυμπιακό, εγώ σας γράφω.... όλα καλά.

Τις προηγούμενες μέρες όμως πολύ ζόρι βρε κορίτσια! Βγήκαν τα δόντια και ηρέμησε λιγάκι. Αλλά ήμουν πολύ χάλια γιατί μου ξυπνούσε το βράδυ ανά 2ωρο από τις 8 εως τις 8 το πρωί.... δράμα μου λείπει ύπνος. Είχα και θέμα με το φαγητό που δεν έτρωγε καθόλου αλλά επιμονή και υπομονή έφαγε εχτές το μισό και σήμερα όλο της το φαγητό. καλά λοιπόν μπορώ να πω τώρα τα πράγματα... ξεαγχώθηκα!:D

Τι καλά που μπορείτε να βγείτε λιγάκι... εγώ εδώ δεν έχω κανέναν απολύτως. Όπου και να πάμε πάμε όλοι πακέτο, εχτές πχ πήγαμε στα στερ όλοι μαζί πλάκα είχε!

Carrie περαστικά σας!!!!

Κορίτσια σας αφήνω τσιρίζει... άρχισε πάλι:(

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα! Εδώ οι δύσκολες νύχτες συνεχίζονται...Γκουχ η μία, μυξ ο άλλος και αύριο ομαδική επίσκεψη στην παιδίατρο! Μανουλίτσες πάω για ύπνο όσο προλαβαίνω! Καληνύχτα και καλή εβδομάδα!

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλίτσες!

Carrie περαστικά σας. Τι είπε ο γιατρός;

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας. Εδώ και 2 μέρες ο μικρός δεν θηλάζει καλά. Κρατάει το γάλα στο στόμα του και το φτύνει προς τα έξω γελώντας. Παίζει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το κάνουν τα δικά σας αυτό; Μήπως είναι μια φάση που θα περάσει; Ακόμη δεν του έχω ξεκινήσει σούπες, από μεθαύριο ξεκινάμε. Τρώμε φρουτόκρεμα, πορτοκαλάδα, κρέμα βανίλια και θηλάζουμε 3 φορές. Αυτά εδώ και ένα μήνα περίπου.

Κατά τ' άλλα...Λίνεαλ και εγώ κρατούσα μούτρα, παλιότερα περισσότερο. Τώρα πια δεν χαλάω την ενέργειά μου στο να κρατάω μούτρα. Είναι πιο αναζωογονητικό να τα λες και να ξεσπάς κατά την άποψή μου. Αν και τις περισσότερες φορές αισθάνομαι ότι μιλάω σε τοίχο, παρ'όλα αυτά όταν ηρεμούμε και οι δύο συνήθως βρίσκουμε κάποια συμβιβαστική λύση. Τις υπόλοιπες φορές απλά...βγαίνω για ψώνια:P:p Βέβαια αυτό το τελευταίο κοντεύει να εξαφανιστεί ως λύση έτσι όπως μας έχουν καταντήσει, αλλά ακόμη και κάτι μικρό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα!

Φιλιά σε όλες! Να προσέχετε τα μωράκια σας και τους εαυτούς σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...