Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδιτσες μου...

απο που να αρχισω???τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους και στην barbie.....

καλη επιτυχια στα χασιματα...συμπεθερα μην στεναχωριεσαι... θα κατεβει παλι η ζυγαρια στο χερι της ειναι???

οσο αφορα τις διασημες εχουν λεφτα βρε κοριτσια......

barbie εγω πηρα παλια τα φυκια της guam απο τα φαρμακεια και κανανε πολλη καλη δουλεια με την κυτταριτιδα αυτα θα ξαναπαρω και τωρα....

jasmini μια χαρα τα πατε με τα φρουτακια μπραβο...

εμενα ο μικρος αρχισε να μου φτυνει την φρουτοκρεμα καινουργια κολπα...μαλλον δεν του αρεσει το ακτινιδιο και αυριο δεν θα βαλω....

lineal δεν μου αρεσει καθολου το ασανσερ....το φοβαμαι...μια φορα κλειστηκα και απο τοτε ο φοβος και ο τρομος...

και εγω δεν εχω βρει θεμα για την βαφτιση και πραγματικα δεν ξερω αμα θελω να βρω.....δεν μου εκανε κατι κλικ....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Σήμερα η μικρή δεν μου κοιμήθηκε, μόνο δύο μισάωρα, ένα νωρίς το μεσημέρι και ένα το απόγευμα! Και είχε απίστευτη γκρίνια! Μάλλον φταίνε τα δοντάκια ή μάλλον καλύτερα τα ουλάκια...Υπομονή...

Και γω κορίτσια έχω ένα θέμα με τα ασανσέρ...Και θα είχα μεγαλύτερο εάν ήταν τά μωρά μου μέσα. Λινεαλ, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Και γω έχω ένα πρόβλημα με την κυτταρίτιδα, αλλά, κορίτσια, όσο θηλάζω, δε μπορώ με τίποτα να περιορίσω το φαγητό μου...Το ίδιο είχα πάθει και με τον γιό μου. Όπως και τότε, έτσι και τώρα έχω τέσσερα κιλά που θέλω να τα χάσω για να επανέλθω στο προ εγκυμοσύνης βάρος, αλλά δεν συγκρατούμαι με τίποτα λέμε...Τότε, όταν τελείωσε ο θηλασμός, τα έχασα σε έναν μήνα. Σε αυτό ελπίζω και τώρα:?! Καλό βράδυ!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

καλησπερα κοριτσια!

βλεπω οι περισσοτερες ειστε κλειστοφοβικες.

να σας πω,αν κλεινομουν εγω δε θα με πειραζε,εχω υπομονη,αλλα για τον μικρο εκανα στο μυαλο μου διαφορου ειδους σεναρια...θεε μου φωσκολιαδα ολοκληρη που να σας λεω!

ευτυχως τελος καλο ολα καλα:)

ο μικρος μου σημερα πολυ καλο παιδι,λιγο γκρινια οπως παντα,και σημερα του εκανα κοτοπουλο με καροτο,πατατα και κολοκυθακι.

κοριτσια δε το εφαγε:(

δε ξερω τι εφταιξε

να σας πω πως τα εκανα,

τα εβρασα ολα και μετα στο μπλεντερ τα εκανα σα κρεμα και μετα προσθεσα 1 κουτ του γλυκου ελαιολαδο.

αλλα δε του αρεσε καθολου,αφου ειχε μια εκφραση και εβγαζε κατι φωνουλες...εγω γελουσα βεβαια,αλλα δε περιμενα να μη του αρεσει καθολου.

πειτε μου οσες δινετε κρεατακι,κανετε κατι διαφορετικο στο τροπο παρασκευης του φαγητου;

οσο για τη διαιτα,δεν εχω νεοτερα,εμεινα στα ιδια.

δηλ η ζυγαρια του διαιτολογου εδειξε 100γρ πανω αλλα με καθησυχασε οτι μπορει να ειναι απο νερο που ηπια.

αλλα εγω ριχτηκα:(

αυτα κοριτσια.

πολλα φιλια στα γλυκα σας μωρακια:)

καληνυχτα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Kαλημερούδια!!

Λινεάλ,

καλή μου, μη ρίχνεσαι!!! Είναι φυσικό κάποιες μέρες να μένει στάσιμη η ζυγαριά. Παίζει ρόλο και ο κύκλος. Θα πάρει μπρος. Εμένα, πάλι, μου έδειξε ότι κατέβηκε λίγο... χθες που μάσησα ξηρούς καρπούς το βράδυ από τα νεύρα μου... άγνωσται αι βουλαί της ζυγαριάς, αλλά θα πέσει.

Ενημέρωσα και τη διαιτολόγο που θα έρθει αύριο να το "σφίξει" λίγο το πρόγραμμα, μιας και δεν χάνω ενώ το ακολουθώ και μιας και έχουν μειωθεί οι θηλασμοί.

Όσον αφορά το φαγητό, λινεάλ, εμένα μου είπε η παιδίατρος να της ρίχνω και λίγο λεμόνι και μια τσιμπιά αλάτι. Έχω πάρει το ακατέργαστο για το ρυζάλευρο, αυτό θα της ρίξω. Ή σήμερα ή αύριο θα το ξεκινήσω... (τελευταία των μοϊκανών...)

Συμπεθέρα,

συγχαρητήρια για τη δουλειά του άντρα σου... που διάβασα στο άλλο ποστ, αλλά το ξέχανα να σχολιάσω!!!

Για δώσε λεπτομέρειες για τα φύκια για την κυτταρίτιδα... αν αξίζει τον κόπο να τα πάρω!!!

Φιλλιόπι,

η μικρή της παρέας έβγαλε δόντι... η δικιά μου πάλι τίποτα. Την Τετάρτη που θα πάμε παιδίατρο θα ρωτήσω να μου πει!!!

Κάρυ,

τέσσερα κιλά;;;; Μπράβο καλή μου!!! Εγώ έχω χάσει 10 και θέλω αφ' ενός να χάσω άλλα 2 για να έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αφ' ετέρου να χάχω άλλα 17 για να πω ότι σουλουπώθηκα!!! Έχω καιρό μπροστά μου!!! Απλά δεν κάνω σκληρή δίαιτα ή του κεφαλιού μου λόγω θηλασμού.

Μπάρμπι,

να σου πω. Και να μου περίσευαν, δεν ξέρω εάν θα τα έδινα για τέτοιες επεμβάσεις... είμαι και λίγο χέστης, τα θεωρώ και χαμένα λεφτά...

Ο γυναικολόγος χθες μου την είπε κατά πολύ... Είχε κεφάκια ο καλός μου... Τι για τον κ&λο μου που μοιάζει με οικόπεδο, τι για την κοιλιά μου που έχει πλαδαρέψει και θέλει κοιλιακούς, τι για την ευαίσθητη περιοχή που είναι δάσος... ο τελευταίος καλοπισμός είχε γίνει όταν γένναγα, ο προηγούμενος όταν... γένναγα πάλι...

Αλλά με απογοήτευσε:

1) Δεν μπορώ να βάλω σπιράλ μέχρι να αποθηλάσω (αυτό δεν το κατάλαβα γιατί, για τα αντισυλληπτικά το καταλαβαίνω)

2) Μου είπε "σιγά μην έχει γάλα το στήθος σου, κόψε το θηλασμό" :cry: Κι όμως, το πρωί η κόρη μου χορταίνει και το μεσημέρι επίσης. Το βράδυ τρώει και λίγο μπουκάλι... δεν θέλω να τον κόψω ακόμα...

Σας άρεσε το σεντόνι μου;;;

Φιλάκια!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

κοριτσαρες μου τι κανετε???τα μπεμπονια???

εμεις ειμαστε μια χαρα....εκανα την πρωινη μου γυμναστικουλα και αισθανομαι καλυτερα με τον ευατο μου τωρα....εχω μια κοιλια μεσα στην πλαδαροτητα...κανω κοιλιακους για να μπορεσω να την επαναφερω οποτε μαριλινα σε καταλαβαινω γιατι τα ιδια ακριβως μου λεει και η δικια μου γυναικολογος.....

οσο αφορα τον θηλασμο μην ακους κανενα μονο να βλεπεις το μωρο αμα θελει και αμα χορταινει...

lineal τα πρωτα κιλα ειναι τα κιλα της κατακρατησης απο εδω και περα θα χανεις λιγοτερα μην στεναχωριεσαι ειναι φυσιολογικο μερικες φορες θα κολλαει και μετα θα ξαναπαιρνει την κατω βολτα...μην το βαζεις κατω.....συνεχισε εισαι αγωνιστρια...

καλε γιατι εκοψες την αποτριχωση???ειχε και ζαχαρη κριμα....τωρα τι θα φαει ο αντρουλης?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα για την κυτταριτιδα μια ειναι λυση φυκια guam...θα τα βρειτε στο φαρμακειο...εμενα με ειχαν βοηθησει πολυ...ειχα παρει και τη συσφικτικη κρεμα...ειναι λιγο ακριβα αλλα πραγματικα αξιζουν..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

οχι δε με πτοει τπτ:)

μεχρι τα βαφτισια του μικρου που λεμε για μαρτιο-θα δουμε-θα χω σουλουπωθει:))

μαριλινα δε καταλαβα ποιο σεντονι;

στο φεις;

πηγα στις φωτο σου δεν ειδα σεντονι

δε καταλαβα καλα;;;

1zNmp2.png

εμεις ειμαστε μια χαρα....εκανα την πρωινη μου γυμναστικουλα και αισθανομαι καλυτερα με τον ευατο μου τωρα....εχω μια κοιλια μεσα στην πλαδαροτητα...κανω κοιλιακους για να μπορεσω να την επαναφερω οποτε μαριλινα σε καταλαβαινω γιατι τα ιδια ακριβως μου λεει και η δικια μου γυναικολογος.....

αυτο φοβαμαι και γω,την ωρα της γυναικολογου,θα με αρχισει να λεει για κοιλιακους και γω τη γυμναστικη τη μισω τη μισω τη μισω:twisted::twisted::twisted:

lineal τα πρωτα κιλα ειναι τα κιλα της κατακρατησης απο εδω και περα θα χανεις λιγοτερα μην στεναχωριεσαι ειναι φυσιολογικο μερικες φορες θα κολλαει και μετα θα ξαναπαιρνει την κατω βολτα...μην το βαζεις κατω.....συνεχισε εισαι αγωνιστρια...

καλε γιατι εκοψες την αποτριχωση???ειχε και ζαχαρη κριμα....τωρα τι θα φαει ο αντρουλης?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλα εριξα γελιο...

λεω μεχρι τελη του μηνα να την κανω αυτη τη ρημαδα την αποτριχωση γιατι με ξυνουν παντου,εχω και ενα δερμα που ξυνεται συνεχεια-αφου το αφρολουτρο μου ειναι ειδικο φαρμακειο-και αποτι βλεπω ο μπεμπης το κληρονομησε.

δεν επαιρνε τπτ αλλο καλυτερα;;;

οσο για τα κιλα το ξερω οτι θα μειωθει η προοδος.

αλλωστε μηνα δεν εχω κλεισει και εχω χασει 6 ως τωρα.

ειμαι απολυτα ικανοποιημενη,αλλα θελω κι αλλα:tongue::tongue::tongue:

τωρα για την κυτταριτιδα μια ειναι λυση φυκια guam...θα τα βρειτε στο φαρμακειο...εμενα με ειχαν βοηθησει πολυ...ειχα παρει και τη συσφικτικη κρεμα...ειναι λιγο ακριβα αλλα πραγματικα αξιζουν..

εχω κρεμες για ραγαδες και κυτταριτιδα και συσφιγξης αλλα δε τις βαζω γιατι με τοση τριχα πανω μου λεω θα κολλησουν στις τριχες.

αφηστε δε,που αν δε κανεις γυμναστικη δε ξερω αν εχουν αποτελεσμα.

η πλαδαροτητα δε ολο της το μεγαλειο,πανω μου!!!

δε το βαζω ομως κατω:D

κοριτσια ο μικρος μου κοιμηθηκε στη καρεκλα του φαγητου και παω να τον βαλω στο κρεβατακι του.

ηθελα κατι να ρωτησω αλλα το ξεχασα,ελπιζω να το θυμηθω οσο εχω συνδεση;)

1zNmp2.png

το θυμηθηκα...δεν ειναι ερωτηση τελικα,ειναι επισημανση.

Μα καλα τι μπουμπουκια ειναι αυτα που βλεπω στις φωτο στο φεις και τρελαινομαι!!!

τοσο ομορφα μωρακια εχουμε βγαλει εμεις του ιουλιου οπως ειπε και η βικουλα;)

θελω να τα ζουληξω και να τα φαω!!!

-αλλα ειπαμε ειμαι σε διαιτα:P

αυτα ειχα να πω.

τα λεμε και πιο μετα μανουλιτσες

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Μπηκα στα γρηγορα γιατι ετοιμαζομαι να την ταισω...

Μαριλινα εννοητε πως δεν θα χαραμιζα τα λεφτα μου αν τα ειχα φυσικα,

οσο για πλαδαροτητα λιγο πολυ ολες εχουμε...

Λετα θα τα δοκιμασω αυτα τα φυκια να δω τι θα μου κανουν...

αυταα προς το παρον αρχισε να τσιριζει η μικρη φευγωωωωω!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γειά σας!!! Μια σύντομη καλησπέρα και από μένα γιατί τα χω παίξει σήμερα , κουράστηκα με τις δουλειές, αδιαθέτησα κιολας, θα κοιμηθώ νωρίς!!!

Δύο σχόλια μόνο!!!!!

1. Το μεσημεριανό ΔΕΝ το τρωει με ΤΙΠΟΤΑ! τι θα κάνω;

1. Lineal είναι τα πιο όμορφα τα Ιουλιάτικα μωρά! Δεν είναι ιδέα σου!!!

Καλό βράδυ!!!!

Αααα αύριο κλείνουμε τον έκτο!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

φιλιοπιτσα και μενα δε του πολυαρεσε αλλα επιμενω.

λοιπον απ οτι διαβασα στο παρεντς ή βαλε ζουμακι απο το νερο που εβρασες τα λαχανικα με το κρεας,ή λιγο λεμονακι,

και θελει υπομονη μεχρι να το συνηθισει.

εχω διαβασει μια μανουλα,εβαλε ρυζαλευρο στη χορτοσουπα,δε ξερω αν το κανω και γω...

επισης κοιτα να μην ειναι τελειως λαπας το φαγητο,να χει ζουμακι.

και καλα μηνογενεθλια να εχετε:))

1zNmp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και από αύριο αρχίζουμε και τα φρούτα μας, με πρώτο το μήλο...Η παλινδρόμηση έχει βελτιωθεί κατά πολύ!

Όσο για το θέμα fitness, κάνετε γυμναστική; Κάποτε καθόμουν δύο ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο (αθάνατα φοιτητικά χρόνια) τώρα νιώθω ότι δεν αντέχω να κουνηθώ αν και τώρα που το σκέφτομαι, λίγη γιόγκα ή πιλάτες θα έκανε καλό στο καταπονημένο μου σώμα, αλλά πού καιρός για τέτοια; Μου φαίνεται θα δοκιμάσω για αρχή και γω τα φύκια guam...

Oύτε και ο γιος μου έτρωγε στην αρχή το μεσημεριανό, μέχρι που του πρόσθεσα λιγουλάκι λεμονάκι και από τότε το τσάκιζε. Βέβαια κάθε μωράκι έχει τα δικά του γούστα και μεις οι μαμάδες σιγά σιγά τα ανακαλύπτουμε!

Σήμερα κορίτσια νευρίασα πάρα πολύ με τον μπαμπά μου. Έμαθε στο γιο μου (3.5 ετών) παλιοκουβέντες, γιατί είναι, λέει, αγόρι και τα αγόρια έτσι πρέπει να μιλάνε. Αυτό μου είπε όταν του ζήτησα εξηγήσεις. Θύμωσα πάρα πολύ, δεν είναι δυνατόν το παιδί να μην τα ακούει αυτά από εμάς τους γονείς του και να πηγαίνει ο παππούς, χωρίς να συνεννοηθεί με κανέναν και να του κάνει ειδικό μάθημα για κάτι που δεν ήθελα ποτέ να μάθει!

Τέλοσπάντων, αν και η παιδίατρος μας αποτρέπει λόγω ιώσεων να πάμε παιδικό, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το στείλουμε το αγόρι μας και ήδη έκλεισα ραντεβού σε δύο κοντά στο σπίτι μας. Ελπίζω να είναι καλοί...

Συγγνώμη που σας φόρτωσα τον οικογενειακό μας καυγά, κάπου ήθελα να τα πω να ξεθυμάνω!!! Καληνύχτα μανούλες, αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα!!!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημερούδια!!!!!

Περιμένω τη διαιτολόγο σήμερα, να μου δώσει καινούρια δίαιτα μπας και δούμε προκοπή, γιατί αυτό το 75 με έχει στειχιώσει!!!

Εχθές ξεκινήσαμε κι εμείς μεσημεριανό και η μπέμπα ήταν όλα τα λεφτά. Οι γκριμάτσες αηδίας που έπαιρνε ήταν απίστευτες. Εννοείται ότι δεν το έφαγε όλο όσο της έβαλα. Σήμερα πάλι...

Λινεάλ,

όταν είπα σεντόνι εννοούσα ότι έγραψα πολλά!!! Ε, είπαμε, τον Μάιο το πιο πιθανό, θα έχουμε κι εμείς βάφτιση... πρέπει να έχω "μπει"!!!

Λέτα,

θα τα δοκιμάσω τα φύκια αργότερα. Να σου πω, ούτως ή άλλως εγώ του κεφαλιού μου κάνω, κι αφού βλέπω το παιδάκι μου στρουμπουλό και ροδαλό ξέρω ότι δεν κάνω άσχημα!!!

Φιλλιόπι,

αφού προσπαθήσεις λίγο ακόμα, ρώτησε την παιδίατρο. Εμένα μου είχε αλλάξει το κολοκυθάκι με ντομάτα όταν δεν το έτρωγε ο μικρός π.χ.

Κάρυ,

εμένα πάει μία χαρά στον παιδικό ο μεγάλος. Πέρισυ ξεκίνησε, όταν ήμουνα έγκυος και, ενώ ήτανε πρώτος χρόνος και τόσα άκουγα, τελικά 3-4 φορές αρρώστησε και τον κράτησα σπίτι. Φέτος, να χτυπήσω ξύλο, ούτε μία. Εννοείται εξαιρούνται οι μύξες και ο λίγος βήχας, αυτός ήτανε ούτως ή άλλως στο ημερήσιο πρόγραμμα και προ παιδικού.

Όσο για τον παππού... :twisted::twisted::twisted: Συγνώμη κι όλας, αλλά... τα μυαλά στα κάγκελα... Απλά μην δίνεις σημασία σε όσα λέει ο μικρός, μην αντιδράς, και θα σταματήσει. Το έχω δοκιμάσει, πιάνει...

Αλήθεια, που μένεις; Μήπως ξέρουμε να σου συστήσουμε κανέναν παιδικό, αν θα το ήθελες βέβαια!!!

Μπάρμπυ,

δοκίμασε κι εσύ λέει, φύκια, και πες μου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αν κάνουν δουλειά να τα πάρουμε!!!!!

Εχθές το απόγευμα η φίλη μου που μένει στον τρίτο όροφο είχε καλέσει κάποιους κοινούς γνωστούς. Πήρα τη μπέμπα και πήγαμε. Κάθισε κιουρία στο χαλί και μίλαγε μαζί μας!!! Σαν μπιμπελό την είχαμε!!! Και, επειδή δεν είχε κοιμηθεί απόγευμα, στις 9 ξεράθηκε και ξύπνησε 8 το πρωί!!! Ευτυχία!!!

Μανούλες μην ανησυχείτε. Έρχεται ο καιρός του μπουσουλήματος - περπατήματος... στυλάκια θα γίνουμε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

tinaki μου ναι η αλήθεια είναι μου έβαλες ιδέες!!! Λες να τα καταφέρω κι εγώ! Πάντως είδα τις φωτογραφίες σου στο φατσοβιβλίο! Έχω χρυσοχέρα συμπεθέρα!!!!

Σ'ευχαριστώωω συμπεθέρα!! Θα τα καταφέρεις! Και αν θέλεις βοήθεια εδώ είμαι κι εγώ!!;) Να μου πεις τι θα σου κάνω από εδώ?? Τουλάχιστον ηθική συμπαράσταση!!!:mrgreen:

και εγω δεν εχω βρει θεμα για την βαφτιση και πραγματικα δεν ξερω αμα θελω να βρω.....δεν μου εκανε κατι κλικ....

Καλά μην νομίζεις οτι κι εγώ έχω καταλήξει... Όταν το ψάξω καλύτερα, θα σου πω κι εγώ ιδέες για θέμα.. Επίσης μπορεί αν πας να δεις για προσκλητήρια, να δεις έκει κάτι που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

ο μικρος μου σημερα πολυ καλο παιδι,λιγο γκρινια οπως παντα,και σημερα του εκανα κοτοπουλο με καροτο,πατατα και κολοκυθακι.

κοριτσια δε το εφαγε:(

δε ξερω τι εφταιξε

να σας πω πως τα εκανα,

τα εβρασα ολα και μετα στο μπλεντερ τα εκανα σα κρεμα και μετα προσθεσα 1 κουτ του γλυκου ελαιολαδο.

αλλα δε του αρεσε καθολου,αφου ειχε μια εκφραση και εβγαζε κατι φωνουλες...εγω γελουσα βεβαια,αλλα δε περιμενα να μη του αρεσει καθολου.

πειτε μου οσες δινετε κρεατακι,κανετε κατι διαφορετικο στο τροπο παρασκευης του φαγητου;

οσο για τη διαιτα,δεν εχω νεοτερα,εμεινα στα ιδια.

δηλ η ζυγαρια του διαιτολογου εδειξε 100γρ πανω αλλα με καθησυχασε οτι μπορει να ειναι απο νερο που ηπια.

αλλα εγω ριχτηκα:(

Τελικά το έφαγε το φαγητάκι του??

Μην στεναχωριέσαι για την ζυγαριά! Εσύ να επιμείνεις!! Τι θα κάνει, θα πέσει!!

2) Μου είπε "σιγά μην έχει γάλα το στήθος σου, κόψε το θηλασμό" :cry: Κι όμως, το πρωί η κόρη μου χορταίνει και το μεσημέρι επίσης. Το βράδυ τρώει και λίγο μπουκάλι... δεν θέλω να τον κόψω ακόμα...

Μαριλίνα να κάνεις αυτό που θες! Αφού χορταίνει το κοριτσάκι σου του φτάνει! Άσε που τώρα θα της δίνεις μόνο πρωι-βράδυ!

Γυμναστική δύσκολα να κάνω, μιας και (όπως είπε και η Lineal) τη μισώ, αλλά αυτά τα φύκια λέω να τα δοκιμάσω... Μάλλον από Μάρτη όμως γιατί αυτό το καιρό έχω διάφορα έξοδα...

Α!Κορίτσια, ρίξτε και μια ματιά στα ηλεκτρονικά φαρμακεία, μου φαίνεται έχουν καλύτερη τιμή!

Γειά σας!!! Μια σύντομη καλησπέρα και από μένα γιατί τα χω παίξει σήμερα , κουράστηκα με τις δουλειές, αδιαθέτησα κιολας, θα κοιμηθώ νωρίς!!!

Δύο σχόλια μόνο!!!!!

1. Το μεσημεριανό ΔΕΝ το τρωει με ΤΙΠΟΤΑ! τι θα κάνω;

1. Lineal είναι τα πιο όμορφα τα Ιουλιάτικα μωρά! Δεν είναι ιδέα σου!!!

Καλό βράδυ!!!!

Αααα αύριο κλείνουμε τον έκτο!!!

Καλά μηνογενέθλια!!!!!!!!!!!!!

Για το μεσημεριανό αν έχεις βάλει στην φρουτόκρεμα το πορτοκάλι, βάλε λίγο λεμόνι στο φαί. Αν όχι, θα σου έλεγα να πάρεις πρώτα τον παιδίατρο. Εμάς η παιδίατρος μας είπε, ότι αν δεν κάνει αλλεργία στο πορτοκάλι, τότε μπορεί να φάει όλα τα εσπεριδοειδή.

Επίσης κορίτσια, για το μέλι που λέγατε κι εμάς μας είπε απαγορεύεται πριν τον χρόνο!

Σήμερα κορίτσια νευρίασα πάρα πολύ με τον μπαμπά μου. Έμαθε στο γιο μου (3.5 ετών) παλιοκουβέντες, γιατί είναι, λέει, αγόρι και τα αγόρια έτσι πρέπει να μιλάνε. Αυτό μου είπε όταν του ζήτησα εξηγήσεις. Θύμωσα πάρα πολύ, δεν είναι δυνατόν το παιδί να μην τα ακούει αυτά από εμάς τους γονείς του και να πηγαίνει ο παππούς, χωρίς να συνεννοηθεί με κανέναν και να του κάνει ειδικό μάθημα για κάτι που δεν ήθελα ποτέ να μάθει!

Κι εγώ θα νευρίαζα στην θέση σου!!!:evil::evil::evil: Και μάλλον πρέπει καπως να το ξεκαθαρίσεις με τον πατέρα σου, γιατί θα συνεχίσει να το κάνει..

Καλή αρχή με τα φρούτα!

Εχθές το απόγευμα η φίλη μου που μένει στον τρίτο όροφο είχε καλέσει κάποιους κοινούς γνωστούς. Πήρα τη μπέμπα και πήγαμε. Κάθισε κιουρία στο χαλί και μίλαγε μαζί μας!!! Σαν μπιμπελό την είχαμε!!! Και, επειδή δεν είχε κοιμηθεί απόγευμα, στις 9 ξεράθηκε και ξύπνησε 8 το πρωί!!! Ευτυχία!!!

Απλά σε ζηλεύω τρελά!!!!!!!

Πήγαμε κι εμείς παιδίατρο προχθες και την Κυριακή θα αρχίσουμε φρούτα!!! Αχ!Περιμένω πως και πως!!! Το μόνο που με στεναχωρεί, είναι που θα την τρωει το πρωί και δεν θα του την φτιαχνω εγώ, έστω μέχρι να μπούν όλα τα φρούτα, για να βλέπω τι του αρέσει τι όχι και να καταλήξω στον τελικό συνδιασμό... Τουλάχιστον θα κάνουμε μαζί την αρχή...

Γυναικολόγο είχα παει τα Χριστούγεννα και μάλιστα στον παλιό! Θυμάστε που στον έβδο άλλαξα γιατρό για τα χρήματα..? Ε τώρα πήγα πάλι στον προηγούμενο και με δέχτηκε με μεγάλη χαρά! Μου είπε και μένα να χάσω κιλά, αλλά γενικά με βρήκε καλά! Εκτός από το πιπάκι εργόχειρο, που σας είχα πει ότι απέκτησα...

Αυτάααα!!! Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...