Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααα

καλε απο που να αρχισω???γραψατε παρα πολλα....

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Χαθήκαμε λίγες μέρες, αν και διάβαζα τα μηνύματά σας, δεν προλάβαινα να απαντήσω. Προσπαθώ να προχωρήσω όσο γίνεται τη διπλωματική μου... Οπότε θέλω τη γνώμη σας για κάτι:

Ο καθηγητής μου είναι πολύ συνεργάσιμος... παραείναι συνεργάσιμος... Του έστειλα 70 σελ. εργασία, μου απάντησε σε λιγότερο από μία ώρα, με παρατηρήσεις μόνο επί των περιεχομένων (κι αυτό περισσότερο για να μου πει να συμπτίξω κάποιες παραγράφους!!). Αυτό θα το λέγατε καλό ή κακό;; Από την μία δεν στέκεται στην κάθε γραμμή, από την άλλη... ανησυχώ λίγο μην μου τα βγάλει μαζεμένα.

Πάντως, θυμάμαι που είχα ανησυχήσει γιατί μου δώσανε άσχετο καθηγητή, αλλά με βρίσκω πολύ τυχερή και σε αυτό!!

να τον προσεχεις τον καθηγητη αλλα οχι να τρελαθεις κιολας......στο κατω κατω αστον να κανει την δουλεια του οπως ξερει......

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες! Έγραφα και γω εδώ μέχρι που η μικρή μας ήταν 2 μηνών περίπου, μετά μου παρουσίασε μια γερή παλλινδρόμηση που δεν προλάβαινα να σφουγγαρίζω τις ρουκέτες και να την ταϊζώ φτου και από την αρχή...Όλη την ημέρα τη βγάζαμε ή στο στήθος, ή μαζεύοντας τον εμετό της μπεμπίτας... Και όταν κοιμόταν καθόμουν από πάνω γιατί φοβόμουν μην της έρθει εμετός στον ύπνο και μου πνιγεί...Ευτυχώς, καταφέραμε να πάρουμε το βάρος μας κανονικά και τώρα αρχίζουμε και μεις τα δημητριακά μας!! Να χαίρεστε όλες τα μπουμπουκάκια σας και ελπίζω να μπαίνω συχνότερα να μαθαίνω τα νέα σας!

γεια σου κουκλιτσα....χαιρομαι που ολα ειναι καλα τωρα.....και χαιρομαι που συνεχισεις και τον θηλασμο...

Κοριτσαρες μου καλησπερα!!!

Λετακι μου εδω ειμαι....Διαβαζω αλλα οποτε παω να γραψω κατι συμβαινει...Τα νεα σας παντως τα μαθαινω.Εμεις ειμαστε καλα, τρωμε φρουτακια και γιαουρτακια και πονανε τα δοντακια μας, οποτε εχουμε και λιγο γκρινιτσα....

Λετα μου απο μασριπο εγω ειχα παρει αυτον τις chicco αλλα δεν μπορω να πω οτι βολευει για εξω ειναι μια χαρα ειναι αλλα για το σπιτι εχω εναν αυτοσχεδιο pouch και βολευει τρελα, τον εφτιαξα με μια πασμινα.Αυτα κουκλιτσες αντε σας αφηνω γιατι περιμενω και την πεθερα για σκ.καταλαβαινετε ε?φιλακια πολλα πολλα!!!

που εισαι βρε βικουλα???χαθηκες????να μπαινεις πιο συχνα ακους????

Γεια σας,κοριτσάρες τρομερές!!!!!!Ελπίζω όοοοοοοολα τα μωρουλίνια να είναι γεμάτα υγεία και χαρουμενούλια!!!!!!!

Σας φιλούμε πολύ!!!!!!

ευουλα και σε σενα θα δινουμε απουσιες....να μπαινεις πιο συχνα και εσυ....

καλο ξεκινημα με τη διαιτα λετακι!!!

σε στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους:)

και γω λεω να παρω ενα sling mei tai,αλλα πρεπει να ψησω τον συζυγο γιατι η τιμη τους ειναι τσουχτερη

γεια σου συναγωνιστρια.......μια χαρα τα παμε.....αλλα πειναωωωωωωωωωωωωωωω

εγω το mei tai το πηρα απο την στελλα(αστερακι) ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη αλλα μαλλον δεν θα το μετανιωσω..

λοιπον τα νεα μας.....

χθες βγηκα για καφε με τις κολλητες μου μετα απο πολυ καιρο(και αυτες παντρεμενες δουλεια παιδια κτλ) και περασα παρα πολυ ωραια.....

κανονισαμε εξοδο την παρασκευη και την περιμενω με ανυπομονησια.....

με τον μικρο εχω τρελαθει..καθε μερα κανει και κατι καινουργιο..τωρα τελευταια οποτε τον παιρνω αγκαλια θελει να με φιλαει και που μαλιστα στο στομααα.....να μην τον ερωτευτω και εγω μετα????οχι πειτε μου....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερουδια!!!

λετα σε καταλαβαινω απολυτα.

ειναι ερωτας:)))

και μενα με φιλαει,αλλα στο σαγονι για να τριψει τα ουλα του

χαχαχαχαχαχ

αλλα οπως με πιανει με τα δυο του χερακια και με αρπαζει τρελαινομαι τρελαινομαι!

αχ τι εχω να περασω η τρελη μανα,εγω που ελεγα οτι θα ειμαι ψυχραιμη μανα και δε θα υπερβαλλω-πριν κανω παιδι το ελεγα.

δεν ηξερα δε ρωταγα;

τωρα με βλεπω να μου χαμογελαει και γω να κανω κωλοτουμπες

κοριτσια σημερα ξεκιναμε κρεατακι.θα παρω αργοτερα τον παιδιατρο να με πει πως να το φτιαχνω.

σημερα επισης αν και δευτερα,θελω να κανω φασινα.

εχω ορεξη πως να το κανουμε,αλλα θελω να παρει ο αντρας μου τον μπεμπη βολτα για κανα δυωρο να την κανω με την ησυχια μου.

λοιπον αυτα για την ωρα

τελικα χθες πεινουσα αλλα σημερα που ζυγιστηκα αποζημιωθηκα,οποτε ας λυσσαω δε πειραζει.

τωρα μεταξυ μας εχω κανει ατασθαλιες αλλα κανει δουλεια και το πρασινο τσαι.

οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.

καλημερουδια κοριτσια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερα μανουλες!

Τι μου κανετε βλεπω πολλα τα νεα σας,τα μωρακια μας μεγαλωνουν και οντως καθε μερα ανακαλυπτουν κατι καινουργιο..

και εμενα κανει πως βηχει ψεματα και γελαει κιολας,επιτελους γυριζει απο ανασκελα μπρουμυτα απο μονη της σαν να χορευει το κανει(χαζομαμα τελειως) πολυ γελιο

μου ανεβασε και λιγο πυρετουλι μαλλον ιωσουλα περασαμε τωρα εχει μονο μυξουλες..

αχχχ ειμαι και εγω ερωτευμενη με την κορη μου δεν ξερω αλλα δεν υπερχει μεγαλυτερη ευτυχια ρε κοριτσια.......

Πατουσακι καλα εκανες και αλλαξες γιατρο μια χαρα τωρα με τον καινουργιο!

Λινεαλ σε ζηλεψα και ξεκινησα και εγω διαιτα και βλεπω βελτιωση αλλα πολυ πεινα...

καλη αρχη με το κρεατακι σας!!

Μαριλινα καλο διαβασμα και κουραγιο επεισης!!

Καλο μεσημερι!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Τι σημαίνουν όλα αυτά!!!! Μεγάλωσε το παιδάκι μου!!! Μεγαλώσανε τα ζουζούνια μας, δεν είναι πολύ συγκινητικό;;;; Σήμερα πάλι την κοιτούσα και δεν το πίστευα πως ήταν στην κοιλιά μου, πως την γέννησα, πως μεγαλώνει!!! Αχ το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου, οικογένεια μου!!!:mrgreen:

Γραφικές θα καταντήσουμε αλλά, είναι απίστευτο πως μεγαλώνουν!!!!!!!!!! Πότε ήταν που τα είχαμε στην κοιλιά μας... Συγκινούμεεεε

Σχετικά με την βάφτιση τώρα (ας αλλάξω θέμα γιατί συγκινήθηκα!) σκέφτηκα θέμα για την μικρή μας αν και αργούμε αλλά θέλω να αποφασίσω ανθα τα κάνω μόνη μου ή όχι τελικά! ..... Χ Ι Ο Ν Α Τ Η μηλαράκια κόκκινα καραμελωμένα, διακοσμητικά νανάκια και ζωάκια του δάσους, κορδέλες κίτρινες και κόκκινες και μπλε κλπ κλπ..... χι χι όσο το σκέφτομαι τόσο αρχίζω να θέλω να τα κάνω μόνη μου!!!! Αλλά θα έχω χρόνο;;;;

Τέλειο!!! Μου αρέσει πάρα πολύ και το θέμα είναι πρωτότυπο!! Έχεις χρόνο, άρχισε να ψάχνεις από τώρα όποτε έχεις ώρα και δεν θα σου φανεί!

Μου φαίνεται πάντως, ότι σε παρέσυρα λίγο, ε??

χθες βγηκα για καφε με τις κολλητες μου μετα απο πολυ καιρο(και αυτες παντρεμενες δουλεια παιδια κτλ) και περασα παρα πολυ ωραια.....

κανονισαμε εξοδο την παρασκευη και την περιμενω με ανυπομονησια.....

Ζηλεύωωωω, θέλω κι εγώωω!!

κοριτσια σημερα ξεκιναμε κρεατακι.θα παρω αργοτερα τον παιδιατρο να με πει πως να το φτιαχνω.

Καλή αρχήηηη!!

Barbie περαστικούλια για την μικρή σου....

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια τι παθαμε σημερα...

οπως ειπα προηγουμενως ηθελα να κανω φασινα-σημερα με ηρθε-και εστειλα βολτα τον αντραμ με τον μπεμπη.

αφου τελειωσα ο αντρας μου με πηρε τηλ και με ειπε οτι θα κανουν ακομα μια βολτα το τετραγωνο μεχρι να φυγει η μυρωδια της χλωρινης.

ομως εγω του ειπα δε πειραζει και να ρθουν σπιτι.εκεινη την ωρα τιναζα στο μπαλκονι κατι κουβερτουλες του μικρου.

ειχα ανοιχτη μουσικη και μολις μπαινω μεσα δεν ακουω τπτ και το φαγητο σβηστο.

εγινε διακοπη ρευματος.

μου κοπηκαν τα ποδια.

με παιρνει και ο αντρας μου στο καπακι τηλ με λεει κλειστηκαν στο ασανσερ με τον μικρο.ευτυχως ο μπεμπης κοιμοταν.

τα ειδα ολα κοριτσια δε τα χω ξαναχασει ετσι δεν ηξερα τι να κανω.

αφου με εδινε ο αντρας μου κουραγιο απο το τηλ και με ειπε να καλεσω τη πυροσβεστικη.

ετσι εκανα.

πηρα τηλ και με ειπαν εχουν πολυ κοσμο που κλειστηκε στο ασανσερ και κλειστοφοβικο εγω ομως του ειπα δε με νοιαζει,εχω το μωρο μου 6 μηνων κλεισμενο σε ασανσερ.

ευτυχως ηρθαν νωρις,αλλα μεχρι τοτε με φανηκε αιωνας.

στη δεη που πηρα επισης να ρωτησω ποτε θα αποκατασταθει το προβλημα το σηκωσε μια,που με ειπε οτι εχει βλαβη και δε γνωριζει ποτε θ αποκατασταθει το προβλημα και με το κλεισε στα μουτρα.

υποθετω ειχε πολλα τηλεφωνηματα.

τελος παντων ο μπεμπης βγηκε πρωτος και κοιτουσε μαπορια,σου λεει εγω αλλου κοιμηθηκα τωρα που βρισκομαι;

ο πυροσβεστης που τον κρατουσε εκανε σα τρελος για το μωρο:)

και φυσικα με εκανε την ερωτηση που πρεπει να συνηθιζω γιατι ολοι με ρωταν αν ειναι κοριτσακι.

μα καλα δε βλεπουν το γαλαζιο μπουφανακι;

στην αρχη με νευριαζαν αλλα τωρα δε με πειραζει.

κοριτσια εχω αρχισει να γραφω το ποστ πριν μια ωρα και τωρα το τελειωσα με διακοπες.

μπαρμπι καλη επιτυχια με τη διαιτα.

αυτη που γραφω κανεις;

τινακι ευχαριστω πολυ,θα σας πω εντυπωσεις!

1zNmp2.png

Αμαν!!!Και εγω τον εχω εναν φοβο με το ανσασερ...και με το μωρο μεσα?θα ειχα τρελαθειιιιιιι.....

Εμεις πηγαμε παιδιατρο και τελικα δεν καναμε παλι εμβολιο, μας εδωσε και αντιβιωση γιατι με τις εισπνοες δεν γινομαστε τελειως καλα...Να σας ρωτησω βρε μανουλες στην φρουτοκρεμα βαζετε τιποτα μεσα?εμενα δεν την θελει σκετη ενω το γιαουρτακι το καταβροχθιζει με μανια εχουμε θεματακι με το φρουτο.Η παιδιατρος μου προτεινε να βαζω μια κουταλιτσα κρεμα βανιλια ή μισο μπισκοτο μιραντα.Εσεις τι λετε?Ποια ειναι η γνωμη σας?

Σας αφηνω καλες μου γιατι εχουμε να φαμε και το γιαουρτακι. Ασε που το βλεπει γιατι το εχω βγαλει να ζεσταθει και ολο το κοιταει και φωναζει, καλα πως τα καταλαβαινουν ολα?ειναι δυνατον?Μονο τα δικα μος παιδια ειναι τοσο εξυπνα (αυτα που γενηθηκαν Ιουλιο του 2010) ή ολα ετσι ειναι? Ολο ερωτησεις ειμαι σημερα ε??

Φιλακια πολλα μανουλιτσες σε σας και τα τετραπερατα ζουζουνια μας!!!

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Αμαν!!!Και εγω τον εχω εναν φοβο με το ανσασερ...και με το μωρο μεσα?θα ειχα τρελαθειιιιιιι.....

Εμεις πηγαμε παιδιατρο και τελικα δεν καναμε παλι εμβολιο, μας εδωσε και αντιβιωση γιατι με τις εισπνοες δεν γινομαστε τελειως καλα...Να σας ρωτησω βρε μανουλες στην φρουτοκρεμα βαζετε τιποτα μεσα?εμενα δεν την θελει σκετη ενω το γιαουρτακι το καταβροχθιζει με μανια εχουμε θεματακι με το φρουτο.Η παιδιατρος μου προτεινε να βαζω μια κουταλιτσα κρεμα βανιλια ή μισο μπισκοτο μιραντα.Εσεις τι λετε?Ποια ειναι η γνωμη σας?

Σας αφηνω καλες μου γιατι εχουμε να φαμε και το γιαουρτακι. Ασε που το βλεπει γιατι το εχω βγαλει να ζεσταθει και ολο το κοιταει και φωναζει, καλα πως τα καταλαβαινουν ολα?ειναι δυνατον?Μονο τα δικα μος παιδια ειναι τοσο εξυπνα (αυτα που γενηθηκαν Ιουλιο του 2010) ή ολα ετσι ειναι? Ολο ερωτησεις ειμαι σημερα ε??

Φιλακια πολλα μανουλιτσες σε σας και τα τετραπερατα ζουζουνια μας!!!

χαχαχαχαχαχαχααχ

οντως τετραπερατα τα ζουζουνια μας!

κραταω αγκαλια τον μπεμπη και γραφω γιαυτο δε θα γραψω πολλα...

ο μπεμπης μου δε τρωει ουτε κρεμα ουτε γιαουρτι ακομα,οποτε δε ξερω να σε απαντησω...

επισης δε του χω δωσει ποτε μπισκοτα.

δε ξερω αν φαει αργοτερα,αλαλ δε με ειπε τπτ ο παιδιατρος

σε λιγο εχω διαιτολογο πριν ημουν ενδοκρινολογο.

θα κανω και καμπυλη ζαχαρου να δουμε πως παω

η ενδοκρινολογος μου μολις ειδε τη κοιλια μου που ειναι γεματη ραγαδες επαθε πλακα.

το δερμα μου ειναι τοσο χαλια και εχει ξεχειλωσει τοσο πολυ και φαινεται πολυ ασχημο.

ρωτησε τον αντρα της αν βγαινουν αυτα-ειναι δερματολογος και κανει λεηζερ και τετοια-και με ειπε με 3-4 επισκεψεις μπορουν να φυγουν οσο ειναι ακομα κοκκινα.

με 70 ευρω την επισκεψη.

αχ βρε κοριτσια πως θα θελα,αλλα με τετοια οικονομικα το αποκλειω.

και μετα σου λεει οι διασημες που γεννανε και ειναι φιτ σε 2 μηνες το πολυ και λενε καλα γονιδια.

ας ειχα κι εγω χρημα και θα βλεπαν γονιδια...

ουφ.

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και μπεμπάκια!!! Τι κάνετε??

Πώς πάνε τα ταίσματα με τις κρεμούλες σας??

Εμείς σήμερα δοκιμάσαμε μπανάνα. Το Σάββατο θα φάμε πια όλα τα φρούτα μαζί!!!

Βλέπω ούτε σε εσάς επιτρέπουν οι παιδίατροι τις στράτες... κι εμείς δεν έχουμε σκοπό να πάρουμε. Κάνει λέει ζημιά στην σπονδυλική στήλη κ στη λεκάνη.

Το άλλο που χρησιμοποιείς filiopi τι είναι ακριβώς?? Το επιτρέπουν αυτό???

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Για τις ραγάδες που είπες Lineal 3-4 επισκέψεις με 70 ευρώ η επίσκεψη, καλά είναι!!!! Εγώ νόμιζα κανένα χιλιάρικο θα ζητούσαν!!

Και η δική μου κοιλιά χάλια πάντως... :(

Οι διάσημες κάνουν πλαστική αμέσως μόλις γεννήσουν γι' αυτό βγαίνουν ξανά με κορμάρες.

RKdwp3.png

ναι κι εγω περιμενα κανα τρομερο ποσο να ακουσω,αλλα αυτη τη χρονικη περιοδο μου φαινονται πολλα.

βεβαια στον διαιτολογο δινω καθε μηνα ενα 70αρι ηδη.

εχω κοψει πολλα αλλα δικα μου εξοδα,οπως βαψιμο μαλλιων καθε μηνα,αγορα ρουχων,κλπ κλπ.

μεχρι και αποτριχωση εχω να κανω πανω απο ενα μηνα.

αλλα ενταξει ενα τη φορα θα κανω καθε φορα,οχι ολα μαζι οπως παλια;)

οσο για τις διασημες κορμαρες,καλα κανουν αλλα να μη μας λενε και ψεμματα οτι κανουν διατροφη και πρασιν αλογα γιατι μετα νιωθουμε και μειονεκτικα και βριζουμε τζαμπα τους προγονους για το dna μας

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

lineal,

καλά, μιλάμε, είμαι και κλειστοφοβικό άτομο, ούτε εγώ δεν ξέρω τι θα είχα πάθει αν ήταν το μωρό μου κλεισμένο!!!

Μπράβο και για την δίαιτα. Εμένα πάλι η ζυγαριά έχει κολλήσει και θέλω να επικοινωνήσω με την διαιτολόγο πριν έρθει την Πέμπτη, να δούμε τι θα δούμε... να την αλλάξει, δεν ξέρω, είναι και ο θηλασμός που έχει μειωθεί πολύ και μέσα σε λίγες μέρες θα της δώσω και μεσημεριανό... μάλλον για αυτό... τι να πω, την κάνω πολύ καλά αυτές τις μέρες και προκοπή δεν βλέπω.

Όσο για το λέιζερ κλπ., εγώ αλλιώς το έθετα όταν μου το λέγανε μετά το πρώτο μου παιδί: Θα κάνω κι άλλο, δεν έχει νόημα να κάνω κάτι τέτοιο και να το ξαναθέλω μετά... Σκέψου το... (ούτε το έκανα ούτε το έχω σκοπό)

jasmini,

πως τα πάτε με τα φρούτα; Πως τα καταφέρνεις, ρε θηρίο, και με τα δύο; Με το ένα και τα έχω παίξει... για αυτό καθυστέρησα και το κανονικό φαγητό...

Vickoyla,

αυτό για το μπισκότο το έχω ξανακούσει. Το μιράντα είναι το πρώτο μπισκότο που δίνουνε. Τι γιαουρτάκι του δίνεις; Σίγουρα την θέλει πιο γλυκιά την φρουτόκρεμα; γιατί τα γιαουρτάκια δεν είναι και πολύ γλυκά...

Σήμερα θα πάω γυναικολόγο, θα βγω επιτέλους από το σπίτι μόνη μου. Θα περάσω και από το παζάρι βιβλίου στην Κλαυθμώνος... Και η μάνα μου θα τα παίξει με δύο παιδιά...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα μανουλες μπριιιι πολυ κρυο σημερα δεν το κουναω απο το σπιτι...

τι μου κανετε?

εννοητε πως οι διασημες μολις γεννανε τρεχουν σε ποσους γιατρους οχι για κυτταριτιδα,οχι ραγαδες και οσα ακομα και μετα τις βλεπουμε στυλακια να βγουνουν..

δεν πειραζει βρε κοριτσια εμεις σιγα σιγα θα τα κανουμε ας μην επανελθουμε κατ΄ευθειαν τι να κανουμε χρημα δεν υπαρχει και ολο χειροτερευει το πραγμα..

εμεις εχουμε τους υμιυπαιθριους τωρα αλλο παλι και τουτο,δεν φτανει που αγορασαμε το σπιτι με αυτους τρα θα τους ξαναπληρωσουμε

και δεν λιγα...

ουφ......

Τεσπα πολυ απαισιοδοξια ας αλλαξω θεμα,

Λινεαλ φρικη το μωρο στο ασανσερ,διαιτα εχω παρει απο τη δικια σου τα μεσημεριανα γιατι πρωινο δεν τρωω ποτε δεν ετρωγα,βραδινο παλι αν πεινασω θα φαω γιαουρτακι ή κανενα τοστακι με γαλοπουλα,αλλα μεσημεριανο τρωω κανονικο,ξερω πως δεν ειναι καλο που δεν τρωω πρωινο αλλα ετσι εμαθα απο το λυκειο και τωρα ουτε να σκεφτομαι δεν μπορω!!

Τινακι σε ευχαριστω,ευτυχως δεν κρατησε πολυ ο πυρετος γιατι αγχωθηκα!!

Μαριλινα τωρα που ειπες γυναικολογο πρεπει να παω και εγω δεν πηγα απο τοτε που γεννησα και εχω ενα θεματακι!!

Βικουλα εχω ακουσει και απο αλλες μανουλες να βαζουν λιγο μιραντα στην φρουτοκρεμα για να ξεγελασουν το μωρο,εγω οταν αγοραζω μπανανες παιρνω τις πιο ωριμες για ειναι πιο γλυκες οποτε ισως γι αυτο να την τρωει την φρουτοκρεμα!!

Ραγαδες δεν εκανα αλλα εβγαλα πολυ κυτταριτιδα και δεν ξερω τη αλοιφη να παρω για να ελατωθει λιγο τουλαχιστον πως θα βγω στην παραλια το καλοκαιρι!!

Καλη μερα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γειά σας και απο εμάς κορίτσια! Τι μέρα σήμερα!!!! Κρύο, μουντάδα και μια απίστευτη γκρίνια η μικρή από το πρωί!!! Πριν λίγο κατάλαβα όμως τι συμβαίνει... σκάει και το αλλο δοντάκι και μάλλον πονάει το πουλάκι μου. Οπότε στις επομενες μερες θα μοιάζει επισήμως με κουνελάκι!!!!

tinaki μου ναι η αλήθεια είναι μου έβαλες ιδέες!!! Λες να τα καταφέρω κι εγώ! Πάντως είδα τις φωτογραφίες σου στο φατσοβιβλίο! Έχω χρυσοχέρα συμπεθέρα!!!!

Jasmini αυτό το παιχνίδι το λένε πλατφόρμα παιχνιδιών, μοιάζει πολύ με περπατούρα αλλά δεν έχει ρόδες, έχει παιχνιδάκια γύρω γύρω και το μωρό κάθεται στο καρεκλάκι που είναι πάνινο και περιστρέφεται. Όταν αποφασίσει ότι είναι έτοιμο πατάει και έφυγε!!! Το έχω δει να το χρησιμοποιεί παιδάκι 1 χρόνου που μάθαινε να περπατάει, ήταν πολύ καλό δεν είχε φόβο να πέσει απλά καθόταν όταν παραπατούσε και δεν χτυπούσε σε γωνίες τοίχους κλπ.... αλλά η τιμή τσουχτερή τσουχτερή!!!

Lineal έχω απίστευτο φόβο με τα ασανσέρ, χαράς το κουράγιο σου!!! Καλά το άλλο θέμα με το σώμα δεν το σχολιάζω με όλες τις μοντέλες που βγαίνουν από το μαιευτήριο καλύτερες από πρίν!!!!

Σας φιλώ ξανάρχισε η γκρίνια.... πολύ την άφησα μόνη!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...