Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τί να κάνω! Την Πέμπτη θα πάω σε άλλον γιατρό για δεύτερη αυχενική γιατί ο σημερινός μου τα είπε λίγο παράξενα. Δεν έδωσα αίμα γιατί ήταν τόσο μεγάλη η τιμή της αυχενικής που δεν χρειαζόταν. Το παράξενο είναι ότι μου ζήτησε να κάνω σήμερα κιόλας την αμνιοπαρακέντιση και εγω διαβάζω παντού ότι είναι πολύ μικρή η εβδομάδα που βρίσκομαι γαι να γίνει αυτή η εξέταση!

Mairoula μου είναι απόλυτα σίγουρο ότι η αμνιοπαρακέντηση μπορεί να γίνει στην 16η εβδομάδα. Να επισκεφτείς και άλλον γιατρό για μια δεύτερη γνώμη.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

jasmini,

συγχαρητήρια!! Πολύ ωραία νέα!! Δε μου λες, που είναι το κέντρο που λες; Να σου πω την αλήθεια, σκεφτόμουνα ότι στον γιο μου είχα κάνει μόνο μέτρηση αυχενικής διαφάνειας, η οποία δε μου βγήκε αυτή τη φορά και τόσο κακή (2,2). Είχα κάνει στη συνέχεια ένα τεστ Α΄ επιπέδου, μαζί με αίμα που μου έβγαλε ποσοστά για σύνδρομο down. Ο γιατρός μου λέει ότι δεν χρειάζεται μιας και θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση, αλλά εγώ λέω να το κάνω. Ούτως ή άλλως είναι ακίνδυνο, υπέρηχος + εξετάσεις αίματος. Αλλά το κέντρο που πήγα για το ΡΑΡΡ-Α δεν μου γέμισε το μάτι καθόλου μπορώ να πω και, φυσικά, δεν θέλω να ξαναπάω εκεί πέρα. Ήδη μετανιώνω που δεν πήγα και σε άλλο για μια δεύτερη μέτρηση αυχενικής + PAPP-A.

tinaki,

καλώς ήρθες, σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!

Μαίρη,

κι εμένα δεν μου άρεσε που δεν σου πήρε αίμα. Πάντως, να σου πω την αλήθεια μου, εγώ δεν το σκέφτομαι να αποφύγω την άμνιο. Θέλω να ξέρω τι γίνεται, ε, είναι και τα 36 που κλείνω... Ας είμαι σίγουρη...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας,κοριτσάρες!!Την Παρασκευή κάναμε κι εμείς την αυχενική μας με αποτέλεσμα 1,7!!Το μωράκι μας είναι 6,3 εκ.Παναγία μου,εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!!Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια καλά αποτελέσματα!!!!

Αν υπάρχει αμφιβολία να παίρνετε δεύτερη και τρίτη γνώμη!!Λάθη γίνονται!!!!

Διαφημίσεις

jasmini,

συγχαρητήρια!! Πολύ ωραία νέα!! Δε μου λες, που είναι το κέντρο που λες; Να σου πω την αλήθεια, σκεφτόμουνα ότι στον γιο μου είχα κάνει μόνο μέτρηση αυχενικής διαφάνειας, η οποία δε μου βγήκε αυτή τη φορά και τόσο κακή (2,2). Είχα κάνει στη συνέχεια ένα τεστ Α΄ επιπέδου, μαζί με αίμα που μου έβγαλε ποσοστά για σύνδρομο down. Ο γιατρός μου λέει ότι δεν χρειάζεται μιας και θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση, αλλά εγώ λέω να το κάνω. Ούτως ή άλλως είναι ακίνδυνο, υπέρηχος + εξετάσεις αίματος. Αλλά το κέντρο που πήγα για το ΡΑΡΡ-Α δεν μου γέμισε το μάτι καθόλου μπορώ να πω και, φυσικά, δεν θέλω να ξαναπάω εκεί πέρα. Ήδη μετανιώνω που δεν πήγα και σε άλλο για μια δεύτερη μέτρηση αυχενικής + PAPP-A.

Το κέντρο λέγεται diamedica δες εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες : http://www.diamedica.gr.

RKdwp3.png

Μπράβο,βρε Μαιρούλα μου!!!!!!!Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!Είχα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά!!Καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως όλα αυτά τα κάνουν οι γιατροί, για να βγάζουν λεφτά!Τι να πω??Και τσάμπα αγχώνουν τις υποψήφιες μανούλες!!!Άντε ησύχασε τώρα,κοριτσάκι μου,και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου που πήγαν να σε τρελάνουν!!!!

μπράβο μαιρούλα,είδες που και λάθη γίνονται;εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη απο δω και πέρα.

εγώ είμαι ήδη κάλύτερα τα απογεύματα και νιώθω τόσο καλά, που πραγματικά ξεχνάω και ότι είμαι έγκυος

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Μαιρούλα σε ζηλεύουμε όλες...

Από εδώ και πέρα θα μπορείς να κάνεις όνειρα και να είσαι ήρεμη, απόλαυσε κάθε στιγμή με το μωράκι στην κοιλίτσα σου...

Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!:P

dev200pfs__.png

Καλημέρα! Τελικά έκανα λήψη τροφοβλάστη και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχω έναν υγιεστατό αγόραρο!!!!!! Εσείς τι νέα???????

Μπράβο Μαιρούλα μου, καταπληκτικά τα νέα σου!!! Έμπαινα συνέχεια για να δω νεότερα. Χαρηκα πάρα πολύ!! Μπράβο, μπράβο!!!!:):):):):):D:D:D:D:D:D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...