Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χθές πήγαμε παιδίατρο (όχι στον ίδιο εννοείται...) πήγα σε super παιδίατρο, δεν ξέρω αν κάνει να πώ όνομα! ξεκινάμε κι εμείς αύριο τα φρουτάκια μας, να δούμε πώς θα πάμε! κατα τ'άλλα ο μικρούλης είναι πάρα πολύ καλα, μου έιπε οτι δεν χρειάζεται ούτε ξένο γάλα όπως μου είχε πεί ο άλλος γιατρός. οπότε συνεχίζουμε με άπειρη ευτυχία να βαδίζουμε στον δρόμο του θηλασμού...!

ωραια τα νεα σου,ειδες που στεναχωριοσουν;θα με πεις βεβαια οτι δε φταις εσυ αλλα ο προηγ παιδιατρος που σε τρομαξε,αλλα τελος καλο ολα καλα

ο λόγος που χάθηκα είναι γιατί ξαφνικά παρουσιάστηκε υγρασία και μούχλα στο σπίτι μας, και αυτές τις μέρες ψάχναμε για σπίτι, βρήκαμε ένα πολύ όμορφο τριαράκι, το κλείσαμε και τέλος του μήνα μετακομίζουμε!

απο την μία είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι υπέροχο το σπίτι, απο την άλλη αυτό ήταν το πρώτο σπίτι που νοικιάσαμε με τον άντρα μου, που ζήσαμε την εγκυμοσύνη, που ήρθε το μωράκι μας............. πόσο πολύ συγκινούμαι....... και μόνο που το σκέφτομαι κλαίω!!!!!!

ποτέ δεν πίστευα οτι θα με ενοχλούσε τόσο πολύ...ίσα ίσα, ήθελα να πάμε σε πιο μεγάλο σπίτι!

καλα και μεις φετος εχουμε παρα πολυ υγρασια,θελουμε να μετακομισουμε,αλλα λεμε να περιμενουμε λιγο.

οσο για αυτο που λες οτι στο σπιτι αυτο ζησατε τοσες στιγμες,ειλικρινα και γω τα σκεφτομαι και οταν ερθει η ωρα να φυγουμε απ αυτο το σπιτι,θα στεναχωρηθω και γω παρα πολυ.

οποτε σε καταλαβαινω απολυτα

όσον αφορά τον ψεύτικο βήχα.....είναι όλα τα λεφτά!

εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικός μας το κάνει, επειδή μάλλον τον ε΄χω κακομάθει!

αλλά βλέπω οτι και εσένα lineal κάνει το ίδιο.

βρε κορίτσια, δεν κάθεται καθόλου μόνος του. όλη την ώρα πρέπει να ασχολούμαι μαζί του. αλλιώς γκρινιάζει! δεν ξέρω τί να κάνω? μάλλον φταίω που απο την αρχή του μιλούσα όλη την ώρα...μέχρι και πώς ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι του ανέλυα!

τώρα να δώ τί θα κάνω!!!

τα ιδια και σε μενα,και γω του μιλαω ακομα συνεχεια και του αναλυω το καθε τι που κανω.

επισης -οπως με ειπε ο φυσιοθεραπευτης-δε του μιλαω μπεμπεδιστηκα,δηλ θα κανουμε μαμ ή θα παμε ατα,αλλα κανονικα οπως θα μιλουσα σε μεγαλο ανθρωπο,γιατι ειναι η αιτια που πολλα παιδακια καθυστερουν με την ομιλια τους

νεράκι τους δίνεται? το βράζεται πρώτα?

πολλά φιλιά στα ζουζούνια σας και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναμπώ!!!!

του δινω νερο και μαλιστα με ποτηρακι-κι αυτο ο φυσικοθεραπευτης με το προτεινε-και βρασμενο,οπως αυτο που ετοιμαζεις το γαλα

......

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Σήμερα το απογευμα ετρεχα για ψώνια στο σούπερ και κουραστηκα....σήμερα ήταν και η πρώτη μέρα της δίαιτας μου....περιττό να σας πω οτι πειναωωωωωωωωωω........

Σήμερα αποφασισα να πάρω και μαρσιππο και εδεν ξέρω τι να διαλέξω...εσείς έχετε και αν ναι τι?????

Patousaki...αμάν βρε κοπέλα μου...τουλάχιστον βρήκατε σπιτάκι και μετακομιζετε.....σε ποια περιοχή θα πάτε????

Εμένα κοριτσια δεν μου κάνει ψεύτικο βηχα....δεν έμαθε ακόμα μάλλον...χιχιχιχιχιχ

Lineal απο όσο ξέρω δεν κάνω καλο η περπατουρα και καλο είναι να μην την χρησιμοποιήσεις....τα μωρά λέει τεμπελιαζουν και δεν περπατάνε γρήγορα και εκτός των άλλων μαθαίνουν να πατάνε στι μύτες και δεν κάνει....

Φιλικοί μια χαρα η μικρούλα έτσι???άντε μπράβο....

Rulia πως πανε τα πράγματα όλα καλα???

Βικουλα που είσαι????

Μαριλινα καλα είσαι????απουσία.......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Χαθήκαμε λίγες μέρες, αν και διάβαζα τα μηνύματά σας, δεν προλάβαινα να απαντήσω. Προσπαθώ να προχωρήσω όσο γίνεται τη διπλωματική μου... Οπότε θέλω τη γνώμη σας για κάτι:

Ο καθηγητής μου είναι πολύ συνεργάσιμος... παραείναι συνεργάσιμος... Του έστειλα 70 σελ. εργασία, μου απάντησε σε λιγότερο από μία ώρα, με παρατηρήσεις μόνο επί των περιεχομένων (κι αυτό περισσότερο για να μου πει να συμπτίξω κάποιες παραγράφους!!). Αυτό θα το λέγατε καλό ή κακό;; Από την μία δεν στέκεται στην κάθε γραμμή, από την άλλη... ανησυχώ λίγο μην μου τα βγάλει μαζεμένα.

Πάντως, θυμάμαι που είχα ανησυχήσει γιατί μου δώσανε άσχετο καθηγητή, αλλά με βρίσκω πολύ τυχερή και σε αυτό!!

Μπάρμπι μια άπό τα ίδια και η δικιά μας και ο πατέρας της:

- Σε μένα το λέει.... παιδί μου.... παιδί μου!!! Σε σένα δεν το λέει ε; Ξέρεις πως είμαι ο μπαμπάς της ε;

- Ναι ναι καλέ μου....

- Θα κλάψω!!!!

Ο χαζομπαμπάς!!!!!

Η μπουμπού μια χαρά τα σπυράκια υποχωρούν, μπήκαμε και στην σούπα λαχανικών όλα καλά. Την κρέμα λέω να την καθυστερήσω όσο μπορώ! ΄Ασε που νομίζω ότι δεν προσφέρει και πολλά στο μικράκι! Τέλοςπάντων μάλλον θα της δώσω αυτή που είπε η γιατρός και το γνωστό ρυζάλευρο! Α α α α βγαλαμε το πρώτο δοντάαααακιιιιιιι!!!!! Έσκασε επιτέλους! Μας πήρε 4 μήνες αλλά έσκασε!!!! Και το καημένο γρατζουνάει και γύρω γύρω είναι ερεθισμένο και κόκκινο! Πόνο που τραβάνε τα καημενούλια με τα δοντάκια!!!

Φιλλιόπι,

μιλάμε όλα τα λεφτά σε αυτές τις περιπτώσεις ήμαστε... τις πάνες ακράτειας για αυτό τις βγάλανε...

Εμείς από δοντάκι τίποτα ακομα... χώνει όλη της την μπουνίτσα στο στόμα, αλλά ούτε άσπρα ούλα, ουτε τίποτα...

πηρα τηλ τον παιδιατρο και με ειπε οτι εχει κολικους!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:Όντως περίεργο...

εχασα συνολικα 6,3 κιλα!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ να τα βλέπω!!!!

ξεχασα να πω πως ο μικρος βηχει ψεμματα.

το κανει συνεχεια και φαινεται οτι το κανει στα ψεμματα.

Κι η δικιά μου το κάνει... έχει πολύ πλάκα...

τέλος πάντων, μπήκα για λίγο γιατί΄δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ τώρα με την μετακόμιση.

πάω να κάνω καμιά δουλίτσα τώρα που κοιμάται!

αααα, να ρωτήσω και κάτι?

νεράκι τους δίνεται? το βράζεται πρώτα?

πολλά φιλιά στα ζουζούνια σας και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναμπώ!!!!

Πατουσάκι μου,

καλή μετακόμιση!! Με το καλό να βολευτείτε στο νέο σας σπίτι!!! Κι εγώ θα συγκινούμουνα πάρα πολύ εάν αναγκαζόμουνα να φύγω από το σπίτι μου!!

Όσο για το νερό, όπως είπε η λινεάλ, ναι, το βράζουμε... μόνο που η δικιά μου δεν θέλει να το βλέπει... αχ, πρέπει να το ξαναπροσπαθησω...

Σήμερα το απογευμα ετρεχα για ψώνια στο σούπερ και κουραστηκα....σήμερα ήταν και η πρώτη μέρα της δίαιτας μου....περιττό να σας πω οτι πειναωωωωωωωωωω........

Ποιας διαιτας, συμπεθέρα;;;

Σήμερα αποφασισα να πάρω και μαρσιππο και εδεν ξέρω τι να διαλέξω...εσείς έχετε και αν ναι τι?????

Να προσέξεις τα κιλά. Οι κλασικοί είναι μέχρι 9, οπότε, λογικά θα είνα τζάμπα αγορά να τον πάρεις τώρα. Εγώ την βάζω στον μάρσιπο από 40 ημερών, αλλά τώρα δεν της κάνει. Εχω sling από τα babywearing. Τώρα θα αρχίσω πάλι να της το χρησιμοποιώ, δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει, όμως!!! Στο μεταξύ, παλιά, είχα δει στο jumbo για μάρσιπους για μεγαλύτερα παιδάκια, αλλά δεν λέγανε πάνω στο κουτί τα κιλά, οπότε δεν τους πήρα... Εάν βρεις πες μου κι εμένα, με βολεύει πολυ ο μάρσιπος.

Στο μεταξύ, να σας εξομολογηθώ και κάτι: Έπρεπε να είχα πάρει την παιδίατρο για να μου δώσει οδηγίες για το κανονικό φαγητό, αλλά όλο το αποφεύγω... τη Δευτέρα, βέβαια, θα πάρω, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θα περνάμε την μισή μέρα στο καρεκλάκι!!!

Επίσης, το φτιάξατε το σπιτικό ρυζάλευρο;;; Προσπάθησα, αλλά διαπίστωσα ότι το ρύζι θέλει κι άλλο χτύπημα, οπότε θα της το ξαναπροσπαθήσω σήμερα!!! Στο μεταξύ, της δίνω μπισκοτόκρεμα βιολογική. Καμία σχέση στη γλύκα με το συμβατικό... και μιλάμε το τσακίζει!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες! Έγραφα και γω εδώ μέχρι που η μικρή μας ήταν 2 μηνών περίπου, μετά μου παρουσίασε μια γερή παλλινδρόμηση που δεν προλάβαινα να σφουγγαρίζω τις ρουκέτες και να την ταϊζώ φτου και από την αρχή...Όλη την ημέρα τη βγάζαμε ή στο στήθος, ή μαζεύοντας τον εμετό της μπεμπίτας... Και όταν κοιμόταν καθόμουν από πάνω γιατί φοβόμουν μην της έρθει εμετός στον ύπνο και μου πνιγεί...Ευτυχώς, καταφέραμε να πάρουμε το βάρος μας κανονικά και τώρα αρχίζουμε και μεις τα δημητριακά μας!! Να χαίρεστε όλες τα μπουμπουκάκια σας και ελπίζω να μπαίνω συχνότερα να μαθαίνω τα νέα σας!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα έχει ωραία μέρα! Ότι πρέπει για εκδρομή!!

Filiopi μου, το πρώτο σας δοντάκι ε??? Τι ωραία!!!!!! Άντε με το καλό και τα υπόλοιπα!!!!

Lineal η παιδίατρος μου είπε ΟΧΙ στην περπατούρα, εκτός από τους λόγους που είπε η Λέτα, έιναι και υπεύθυνη για πολλά ατυχήματα.

Μπράβο που τα πας τόσο καλά με τη δίαιτα κι εγώ το παλεύω!

Α!Ψεύτικο βηχαλάκι κάνει κι ο δικός μου!

Πατουσάκι έχεις απόλυτο δίκιο που νιώθεις έτσι για το σπίτι, αλλά να θυμάσαι ότι "Το σπίτι το κάνουν οι άνθρωποι και οι αναμνήσεις πάντα ζουν μέσα μας!!!"

Νεράκι κι εμείς του δίνουμε από το βρασμένο!

Rulia περαστικά σας!

Επίσης κι ο δικός μας είναι της σημασίας! Δεν μπορεί μόνος του!

Λετάκι καλή αρχή και καλή συνέχεια με την δίαιτα!

Χμμ.. Μαριλίνα δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό (για τον καθηγητή μιλάω), αλλά και αν κάτσεις να ανησυχέις από τώρα θα αλλάξει κάτι?

Carrie πέρασες μεγάλη δοκιμασία!!! Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για την μικρούλα σου και συνέχισε να παίρνει βάρος! Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα με τις αναγωγές? Μπράβο σου που το πάλεψες όμως και με τον θηλασμό!! Εγώ μπορεί να είχα τρομάξει και να του έδινα ξένο αντιαναγωγικό...

Καλό Σαββατοκύριακο μανούλες!!

Κοριτσαρες μου καλησπερα!!!

Λετακι μου εδω ειμαι....Διαβαζω αλλα οποτε παω να γραψω κατι συμβαινει...Τα νεα σας παντως τα μαθαινω.Εμεις ειμαστε καλα, τρωμε φρουτακια και γιαουρτακια και πονανε τα δοντακια μας, οποτε εχουμε και λιγο γκρινιτσα....

Λετα μου απο μασριπο εγω ειχα παρει αυτον τις chicco αλλα δεν μπορω να πω οτι βολευει για εξω ειναι μια χαρα ειναι αλλα για το σπιτι εχω εναν αυτοσχεδιο pouch και βολευει τρελα, τον εφτιαξα με μια πασμινα.Αυτα κουκλιτσες αντε σας αφηνω γιατι περιμενω και την πεθερα για σκ.καταλαβαινετε ε?φιλακια πολλα πολλα!!!

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλησπέρα γλυκές μου, τι κάνετε; Πως πάει το σου κου σας; Εδώ όλα καλά σήμερα με λίγη γκρινίτσα βέβαια μάλλον λόγω δοντακιων!!!

Βλέπω όλες τα διαβάζουμε τα νέα αλλά που χρόνος για γράψιμο ε; Μια από τα ίδια... μόνο μετα μεσονύκτιες ώρες μπορώ άνετα να σας γράφω! Που θα πάει θα μεγαλώσουν τα νινάκια και θα τα φωνάζουμε εμείς κοντά για αγκαλίτσες και θα λένε αυτά "ασε με μαμάαααα .... θέλω να παίξωωωω!!!!!" Και μιας που το ανέφερα:

Μέσα στον τελευταίο μήνα:

• Κατεβάσαμε το στρώμα του κρεββατιού
  • Φυλάξαμε το ριλάξ
  • Φυλάξαμε το πορτ μπεμπε και χρησιμοποιούμε το καρότσι
  • Βγάλαμε το μικρό μαξιλάρι και αλλάξαμε τις ζώνες στο καρεκλάκι αυτοκινήτου
  • Φυλάξαμε 2 σακούλες ρούχων με τα καλοκαιρινά και τα χειμωνιάτικα ρούχα της.... για την επόμενη
  • Δεν επιτρέπεται πλέον (λόγω κιλών) να χρησιμοποιήσουμε σαν ριλάξ ή κούνια το καρεκλάκι φαγητού μας
  • Τα μπιμπερό πάνε στην άκρη, χρησιμοποιούμε ποτηράκι για να πιούμε.... το νερό μας
  • Κάνουμε μπάνιο καθιστές και όχι ξαπλωμένες
  • Καταλαβαίνουμε όλα τα ΔΙΚΑ μας παιχνίδια και παίζουμε με αυτά
  • Τρώμε!!! Όχι μόνο γάλα της μαμάς!

Τι σημαίνουν όλα αυτά!!!! Μεγάλωσε το παιδάκι μου!!! Μεγαλώσανε τα ζουζούνια μας, δεν είναι πολύ συγκινητικό;;;; Σήμερα πάλι την κοιτούσα και δεν το πίστευα πως ήταν στην κοιλιά μου, πως την γέννησα, πως μεγαλώνει!!! Αχ το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου, οικογένεια μου!!!:mrgreen:

Σχετικά με την βάφτιση τώρα (ας αλλάξω θέμα γιατί συγκινήθηκα!) σκέφτηκα θέμα για την μικρή μας αν και αργούμε αλλά θέλω να αποφασίσω ανθα τα κάνω μόνη μου ή όχι τελικά! ..... Χ Ι Ο Ν Α Τ Η μηλαράκια κόκκινα καραμελωμένα, διακοσμητικά νανάκια και ζωάκια του δάσους, κορδέλες κίτρινες και κόκκινες και μπλε κλπ κλπ..... χι χι όσο το σκέφτομαι τόσο αρχίζω να θέλω να τα κάνω μόνη μου!!!! Αλλά θα έχω χρόνο;;;;

Α! Για μάρσιπο λες Λετάκι ε; Πόσα κιλά είναι μωρέ το νινί; Με την μέση σου πως θα πάει; Το καρότσι δεν σε βολεύει; Η το θες για το σπίτι; Εγώ δεν τον χρησιμοποίησα, έχω sling, είναι μεγάλο μωρό η μπέμπα και η πλατούλα μου αουτς αουτς!!!

Και για την περπατούρα κι εγώ έχω ακούσει αρνητικά αλλά έχω βρει κάτι σαν περπατούρα που δεν έχει ρόδες, είναι για να πάιζει μέσα όσο είναι μικρό και μόλις μπορέσει να σταθεί μόνο του στα πόδια του το κινεί εύκολα γιατί είναι ελαφρύ. Αλλά εχω κολλήσει στην τιμή του.... Ε μέχρι το Πάσχα... μπορεί να είναι το δώρο της!!!

Carrie μπράβο σας που είστε καλύτερα και μπράβο μπράβο στην μανούλα για την υπομονή και επιμονή της στον θηλασμο!!!!

Μαριλίνα μια χαρά σε βρίσκω!!!! Δεν νομίζω να θες να δυσκολευεις τη ζωή σου με κανέναν ψείρα καθηγητή!!! Μια χαρά!!! Για το ρυζάλευρο: βήμα πρώτο: παίρνουμε το ρύζι.... ως εκεί έχω φτάσει.... για να δούμε πότε θα πάω στο δευτερο!

Πατουσάκι με το καλό η μετακόμιση!!!! ΄0λα να πάνε τέλεια!!! Ξέρω πως είναι η αίσθηση βεβαια ... να δεις κλάμα όταν αλλάξαμε κρεββάτι!!!!:rolleyes: Η μπέμπα μου κι εμένα τα ίδια όλη μέρα να της μιλάω να παίζουμε μαζί, να ασχολούμε μόνο με εκείνη αλλιώς γκρίνια .... αλλά μωρέ τα θελει κι εμένα ο κ...ς μου!!!!!!!!!:mrgreen: Νεράκι πίνουμε με το ποτηράκι, βρασμένο κι εμέις! Και δεν το περίμενα, της αρέσει! Πιάνει και μόνη της το ποτηράκι!!

Lineal ο ψεύτικος βήχας όλα τα λεφτά!!! Και η αντίδραση όταν της λέω : " ο ο το παιδί μου τι έπαθε;" Οοοοοοολα τα λεφτά!!!! Πως είναι ο μπέμπης; Έχει πάλι κολικούς; Εσύ με την δίαιτα; Πολύ καλά τα πας πάντως ε; Εγώ δεν κάνω..... αλλά την γράφω την δίαιτα σου.. μπας και μου ρθει όρεξη.... για διαιτα!!!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιι πόσα έγραψα....... όχι όχι δεν είμαι πολυλογού.... ούτε κουτσομπόλααααα..... σας αφήνω..... φιλάκιααααα!!!!!!!!!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδια!!!

Carrie,

καλώς μας ήρθες ξανά!!! Ελπίζω να ξεπέρασε η μικρούλα τελείως την παλινδρόμηση και να έχεις ηρεμήσει. Εμενα είχε ο γιος μου και του έδινα αντιαναγωγικό (ούτως ή άλλως δεν θήλαζε πολύ).

Βικουλα,

με το καλό να δεχτείς την πεθερά. Γιαουρτάκι, ε;; Ποιο γιαουρτάκι;; Είμαι μπερδεμένη!!!!!

Έυη,

κι εσύ εύχομαι ολα καλά!!!

Φιλλιόπι,

κι εμείς έχουμε μαζέψει πολλά ρουχαλάκια, το πορτ μπεμπέ το έχουμε αποσύρει από τον Σεπτέμβρη. Στο καροτσάκι προσάρμοζε το καθισματάκι αυτοκινήτου και την κάθιζα εκεί... μέχρι πρόσφατα. Τώρα κάθεται κανονικά στο καροτσάκι της και κοιτάει μπροστά!!! Μας είχανε δανείσει μία κουνια... καταργήθηκε γιατί είχε μαϊμούδια που μόνο τα έβλεπε, ενώ εκείνη θέλει να τα πιάνει, το στρωματάκι της που ειχε για να ξαπλώνει και να παίζει με τα παιχνίδια καταργήθηκε γιατί θέλει να κάθεται... το ριλάξ το έχουμε σχεδόν καταργήσει... δε θέλω να περνάει τόσο γρηγορα ο καιρός... συγκινούμαι μιλάμε...

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο την παιδίατρο, για να δούμε τι θα πει για φαγητό και γιατί πρέπει τέλος του μήνα να κάνουμε και εμβόλιο...

Εχθές πήγαμε κούνιες και η μικρή γέλασε τρελά, αλλά από το κούνημα... την πήρε ο ύπνος...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

τί κάνετε?

Εμείς ευτυχώς είμαστε τώρα πια καλά κ το ευτύχημα είναι ότι δεν κόλλησαν τα παιδι

Patousaki είδες διαφορά από γιατρό σε γιατρό? Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά κ εγώ είχα αλλάξει γιατρό γιατί συν τοις άλλοις με αποθάρυνε στο θέμα του θηλασμού. Μπράβο που συνεχίζεις ακάθεκτη τον θηλασμό. Νεράκι δίνω κ εγώ (αφού το βράσω) στο ειδικό ποτηράκι με τα χεράκια τα οποία η μπεμπίτσα κρατάει μια χαρά.

Lineal για την περπατούρα κ εγώ δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα οπότε δεν την είχα χρησιμοποιήσει ούτε στη Νάνσυ αλλά ούτε κ τώρα.

Leta μάρσιππο έχω έναν της chicco τον οποίο χρησιμοποίησα κ στα 2 παιδάκια αλλά επειδή είναι για μέχρι 9 κιλά, λίγα τα ψωμιά του ακόμη.

Μαριλίνα το σπιτικό ρυζάλευρο δεν το έχω φτιάξει ακόμη αλλά για απογευματινό δίνω ρυζάλευρο (αγοραστό, το απλό προψημένο όχι το γλυκό με βανίλια) που το αραιώνω με μητρικό γάλα. κ για δεκατιανό δίνω φρουτάκια, στην αρχή σκέτο μήλο κ τώρα μήλο κ αχλάδι. Μετά θα προσθέσω μπανάνα κ τέλος πορτοκάλι.

Κ εγώ θέλω να αποφύγω τις γλυκές κρέμες κ ψάχνοντας στο google για άλλες ιδέες είδα ότι πολλές είναι οι μανούλες που δεν δίνουν αγοραστές κρέμες για απογευματινό αλλά πχ βράζουν καρότα κ χρησιμοποιούν τον ζωμό τους μαζί με προψημένο ρυζάλευρο.

Carrie καλώς μας ήρθες πίσω.

Filiopi πολλές οι εξελίξεις έτσι?? Από εδώ κ πέρα όλο έστι θα είναι!!!

Tinaki έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι το σπίτι το κάνουν οι άνθρωποι κ ότι οι αναμνήσεις μένουν για πάντα. Κ εμείς πριν έρθουμε στο σπίτι που μένουμε τώρα, συζούσαμε σε ένα σπίτι στον Προφήτη Ηλία, στην Καστέλλα. Για την ακρίβεια ο Στέλιος έμενε εκεί όταν τον γνώρισα κ εγώ απλά κατσικώθηκα!!! Πάντως ήταν η πρώτη φορά που συζούσα, η πρώτη φορά που έφυγα από το σπίτι μου για να μείνω με άντρα (!), εκεί έμεινα έγκυος στη Νάνσυ (χωρ'ις να το θέλω κιόλας !)..

Φιλάκια

Lineal απο όσο ξέρω δεν κάνω καλο η περπατουρα και καλο είναι να μην την χρησιμοποιήσεις....τα μωρά λέει τεμπελιαζουν και δεν περπατάνε γρήγορα και εκτός των άλλων μαθαίνουν να πατάνε στι μύτες και δεν κάνει....

καλο ξεκινημα με τη διαιτα λετακι!!!

σε στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους:)

και γω λεω να παρω ενα sling mei tai,αλλα πρεπει να ψησω τον συζυγο γιατι η τιμη τους ειναι τσουχτερη

οσο για τη περπατουρα και σε μας την απαγορεψαν,αλλα επειδη μας εχουν φερει μια δωρο,τις προαλλες τον εβαλα για πολυ λιγο και κοριτσια την λατρεψε...επαιζε επαιζε και φυσικα τον προσεχα.

χαιροταν τοσο που περπατουσε...και ηρεμησε το κεφαλι μου για λιγο γιατι οπου και να τον βαλω δε καθεται πια,θελει να τον κραταμε συνεχως ορθιο στα ποδια,θελει να περπαταει.

αντε να δουμε.

ομως τελειωσε δε τον ξαναβαζω,φτανει μια φορα και αυτο ηταν:(

φιλιοπι αυτο που λες σαν περπατουρα τι ακριβως ειναι;στειλε καμμια φωτο αν μπορεις και αν παρεις πες μου να το ψαξω και γω αυτο;)

οσο για το βηχαλακι και γω τα ιδια κανω ταχα οτι ανησυχω και αυτος χαμογελαει λες και καταφερε να με κοροιδεψει...αχ το ζουζουνι μου:)

οσο για τη διαιτα,ειναι να σου ρθει η ορεξη αλλιως δε γινεται τπτ.εγω θα γραφω και οποτε σε ερθει η ορεξη καντην;)

και γω στο ποτηρακι του δινω και καθιστο τον κανω μπανακι.

μεγαλωνουν τα σκατουλακια,αχ αχ...

τωρα ο σκατουλακος κοιμαται και τον πεθυμησαμε με τον μπαμπα του,αυτο γινεται συνεχεια,οταν ειναι ξυπνιος λεμε αντε να κοιμηθει,και οταν κοιμαται λεμε τι κανει,πως κλαιει,πως μιλαει και ολα γενικα που κανει και τον πεθυμαμε τον σκατουλη...

αντε βρε ξυπνα να σε χαρω:tongue::tongue::tongue::tongue:

1zNmp2.png

Καλησπέρα και από μένα! Κοιμήθηκαν τα μικρά και μπήκα να διαβάσω όσα νέα σας προλάβω! Όσο για το θηλασμό που μου είπατε, ήταν η παιδίατρος που επέμεινε να συνεχίσω -εγώ είχα τρομοκρατηθεί με τις ρουκέτες που έβλεπα και δεν προλάβαινα να μαζεύω- εκείνη μου είπε ότι πιο ελαφρύ γάλα από το δικό μου δεν υπάρχει και αν θέλω να το περάσουμε όλο αυτό όσο πιο ανώδυνα γίνεται, να συνεχίσω το θηλασμό με μικρά και συχνά γεύματα. Τέλοσπάντων, τις τελευταίες ημέρες μπορώ να πω ότι τα πράγματα δείχνουν καλύτερα!

Κορίτσια, όντως μεγαλώνουν τα ζουζούνια και με πιάνει και μένα η συγκίνηση! Σκέφτεστε και για βαφτίσεις, εγώ μέχρι τώρα από το άγχος μου δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου! Φιλιόπι είναι τέλειο θέμα η Χιονάτη!

Όσο για μάρσιπους, έχω ένα ring sling από τα babywearing και με έχει βολέψει πολύ, όμως μέχρι να μάθω να φτιάχνω τους κρίκους, ζορίστηκα λίγο. Ίσως το mei tai να είναι πιο βολικό από την άποψη ότι δεν χρειάζεται να προσαρμόζεις κρίκους κάθε φορά...

Αυτά από μας προς το παρόν, καληνύχτα σε όλες τις μανούλες και καλή εβδομάδα!!!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

ποσο πολυ νυσταζω κοριτσια,ειμαι ετοιμη να παω για υπνο.

αυριο εχω να παω στην ενδοκρινολογο και στο διαιτολογο.

πως τα βαλα και τα δυο μαζι;

υπαρχει περιπτωση να κανω καμπυλη ζαχαρου για να δουμε αν εφυγε το ζαχαρο.

αντε παλι...για να δω τι με περιμενει.

φιλιοπι ωραια η σελιδα αλλα αργει να μου φορτωσει,παρολαυτα το ειδα σε φωτο μαρεσε πολυ,αλλα το βρισκω λιγο ακριβο.

εχει ωραια πραγματα.

θα το ξεψαχνισω οταν βρω καλη συνδεση;)

κοριτσια καλη σας νυχτα και ονειρα γλυκα παω σουμπιτη για υπνο

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...