Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου....

χθες ο μικρος μετα απο τοσες μερες ηταν παρα πολυ καλος.....ηρεμησε το πουλακι μου....τελικα εβγαλε και δευτερο δοντι.....

και με τον αντρα μου ειμαστε πολυ καλα....θυμηθηκαμε τα παλια χθες...ειμασταν συνεχεια αγκαλιτσες και φιλακια..

σημερα ομως ειμαι λιγο αγχωμενη ειναι να παμε στον παιδοοφθαλμιατρο να μας δει...ελπιζω να ειναι καλα τα νεα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε;;;

Μαριλίνα μου κι εμείς για τραπέζι έξω δεν έχουμε λεφτά. Κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τραπέζι στον κήπο μας! Έχουμε χώρο, μην φανταστείς γκαζόν και τέτοια, δεντράκια και χωματάκι, αλλά πιστεύω καλή διάθεση να υπάρχει...!!! Γιατί δεν κάνετε κι εσείς κάτι στο εξοχικό σας?? Και το άλλο είναι να πάρετε τους κουμπάρους, γονείς και αδέρφια και να πάτε έξω!

Τινάκι μου,

η ιδέα σου είναι πολύ καλά, αλλά εμάς το κηπάκι είναι πολύ μικρό για τραπέζια κλπ. Δεν χωράει τίποτα. Άσε που το εξοχικό είναι τέτοιο που, το καθαρίζεις τέλεια (το γλυφεις) και μέσα σε τρεις μέρες έχει πάλι αράχνες κλπ. Οπότε, αν βάλω την προσωπική δουλειά που θέλω, δεν συμφέρει.

Σκεφτόμουνα πιο πολύ να έκανα κάτι στον παιδικό σταθμό του Βασίλη, που έχει μεγάλο κήπο, αλλά όταν το είπα στον άντρα μου δεν συμφώνησε. Εάν βγούμε, μάλλον θα κάνουμε πάλι κάτι σε τραπέζι.

Λέτε να κάνω μαζί και τον θρησκευτικό γάμο να μαζέψουμε κάνα φράγκο;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μόλις πριν λίγο τελείωσα μια μηλόπιτα που έφτιαξα για αύριο.Γιορτάζει ο άντρας μου και έχουμε ετοιμασίες.Ελπίζω να την πέτυχα.Θα δείξει σε λίγο η δοκιμή:P

Να τον χαίρεσαι, Ελεάννα μου!!!!!

σημερα πηγαμε στον παιδιατρο και ειμαστε 8750 κιλα και 74 εκ....βγαλαμε και το πρωτο μας δοντακι και μας τσιμπησε και δεν κλαψαμε....

σε 10 μερες ξεκιναμε και τα ζυμαρικα... και μας ειπε να προσθεσουμε και στην φρουτοκρεμα λιγο ακτινιδιο σιγα σιγα..'

Τελικά ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του... Δεν θυμάμαι να έχω προσθέσει ζυμαρικό στον γιο μου...

η γκρινια συνεχιζεται ακαθικτη....κλαιει απαρηγορητα και το βραδυ ξυπναει 2-3 φορες κλαιγοντας....

Μου το έκανε χθες... δεν το κάνει κάθε βράδυ, κάποια βράδια... την κούνησα στην κούνια της, τελικά κοιμήθηκε. Το γέλιο ήτανε ότι έμοιαζε και με κλάμα και με "ομιλία"!!!

ο παιδιατρος μου ειπε να του δωσω λιγο depon σημερα το βραδυ....μπορει να ειναι απο το δοντι μπορει ομως να ειναι και επειδη ισως δεν χορταινει(αυτο το μηνα εβαλε μονο 300 γρ)..και μου ειπε αυριο το πρωι να του δωσω λιγο συμπληρωμα 60 μλ για να δουμε αν θα το πιει μαλλον λιγοστεψε το γαλα μου...

Εμένα ήτανε χορτάτη... τόσο πολυ που την έβαλα στο στήθος, ήπιε και το έβγαλε...

Δε μου λες, μήπως έφαγες κάτι διαφορετικό εχθές;; Θυμάμαι ότι η δικιά μου μου το είχε κάνει όταν είχα φάει τραχανά ξανά και εχθές έφαγα χόρτα (τα οποία σιχαίνομαι)... λες να φταίει αυτό;;;

την τεταρτη εκλεισα ραντεβου σε ενα παιδοοφθαλμιατρο για τα ματακια του....αλλη στεναχωρια και αυτη

Περιμένουμε νέα σου γαμπρούλη μου!!!!

εμεις θα βγαλουμε του πεθερου μου Αποστολος

καπως βαρυ μου ρχεται για μωρο,αλλα θα το συνηθισω.

δε προκειται ομως να το κοψω σε τολη ή λακη...:D

Συμφωνώ... Το Απόστολος ή Αποστόλης μου ακούγεται πολύ καλύτερο!!!

Εγώ για βάφτιση σκέφτομαι για Μάιο. Μιας και τελευταία στιγμή θα αποφασίσω για τον θρησκευτικό γάμο, τουλάχιστον ας είναι μετά το Πάσχα για να μπορέσω να τον κάνω αν θέλω...

Το ανέκδοτο της βάφτισης: Να πω ότι ο άντρας μου είναι "της τελευταίας στιγμής" και φοβερά αναβλητικός. Ο νονός είναι δικός του φίλος. Επίσης ότι διακόπτει συνέχεια τον άλλον γιατί νομίζει ότι ξέρει τι θέλει να του πει. Συζήτηση χθες:

- Αντρούλη μου θέλω να...

- Να πάρω τον Χρήστο για να κανονίσουμε τη βάφτιση

- Αυτό θα το κάνω εγώ, αν το αφήσω σε σένα θα την κανονίσεις για του χρόνου τον Μάιο...

- Ε... ναι... (πονηρά χαμόγελα που υπονοούν "δίκιο έχεις")...:):):)

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας μανουλίτσες!!!! Τι κάνετε; Αυτή τη στιγμή εμείς καθόμαστε με την μπουμπού μου κάτω στο χαλάκι μας και εκείνη παίζει με τα παιχνίδια της και εγώ σας γράφω! Είμαι ήσυχη πως δεν θα χτυπήσει γιατί προχτές της πήραμε ένα πολύ ωραίο πράγμα! Είναι σαν μεγάλη σαμπρέλα και μπαίνει το νινί μέσα και δεν εχει φόβο αν πέσει δεξιά αριστερά, δηλαδή κάθεται μέσα! Πλάκα έχει, λέει αυξάνει και την αυτοπεποίθηση!!! Πάντως περνάμε καλά!!!

Μετά από μια φουρτούνα βέβαια που περάσαμε πάλι!!! Έβγαλε η μικρή σπυράκια πολλά στην πλάτη της χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα.... το ψάξαμε τι να φταίει και τελικά εχτές είπε η παιδίατρος πως μάλλον είναι αντίδραση στο ρυζάλευρο που είχε μέσα και γάλα ενώ η μπουμπού θηλάζει και δεν πίνει ξένο! Προσοχή μανούλες που θηλάζετε! Τώρα μας έδωσε υποαλλέργική κρέμα χωρίς γάλα και το πάμε λάου λάου το θέμα με τις τροφές!!! Κρέμα θα φάει μόλις κλείσει και τον έκτο δηλαδή!

Για βαφτίσεις λέτε ε; Εγώ δεν θα τα κάνω μόνη μου γιατί οργάνωσα αρραβώνα και γάμο και κουράστηκα! Στην βάφτιση θέλω να τα βρω έτοιμα! Εξαρτάται βέβαια πάντα από το κόστος! Και για τραπέζι κι εμείς το ψάχνουμε... πάντως οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι!

Επανέρχομαι....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Τα νέα μας...πήγαμε στον γιατρό και μας είπε οτι όντως έχει ο μικρός στραβισμο και οτι προσπαθεί απο μόνος του να το διορθώσει...δεν έχει τεμπέλιασει κανένα μάτι του οπότε τον αφήνουμε μόνο του χωρίς να κάνουμε τιποτα και οταν γινει ενός θα πάμε για να δούμε αν έχει βελτιωθεί η όχι....μας μίλησε και για επέμβαση άμα δεν αλλάξει κάτι οταν θα γινει 2 μας είπε οτι είναι ρουτίνα....

Δεν στεναχωριεμαι την υγεία του να έχει ο μικρός μου και όλα τα αλλα θα διορθωθουν

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το αγοράκι μου γίνεται έξι μηνών!!!! Αααχχχ! Είναι ωραίο τελικά να είσαι μανούλα!!! Τον κοιτάζω πόσο έχει μεγαλώσει και τον καμαρώνω!!! Άσε την χαρά που έχω όταν του μαζεύω τα ρούχα που δεν του κάνουν!!!

Ελλεάνα χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου έστω και καθυστερημένα!!

Για την βάφτιση, επειδή τα οικομικά είναι περιορισμένα, έχω σκεφτεί να στολίσω την κολυμπήθρα με σύνθεση από το ανθοπωλείο και τον υπόλοιπο χώρο με τούλια, μπαλόνια και κορδέλες, που θα φροντίσω να τα προμηθευτώ και να τα φτιάξω μόνη μου! Επίσης έχω σκεφτεί αν κάνουμε τελικά τον πρίγκιπα βάτραχο, για γλυκά να φτιάξω μπισκότα σε ξυλάκι, με ζαχαρόπαστα σε σχήμα βάτραχου και κορώνας (γιατί κουπ πατ πρίγκιπα βατραχο, δεν έχω βρει) τυλιγμένα σε σελοφάν με κορδελίτσα. Για μπομπονιέρα μεγάλων έχω σκεφτει ένα μεταλλικό μπρελόκ πρίγκιπα βάτραχο,που στο κρικάκι θα κρέμονται διάφορες κορδελίτσες, όπου θα έχουν διάσπαρτα δεμένα, τα κουφέτα με τουλάκι, ένα ματάκι κι ένα μεταλλικό Π, από το όνομα του γιου μου. Για παιδικές μπομπονιέρες δεν έχω καταλήξει. Και για το προσκλητήριο έχω διάφορες ιδέες, αλλά δεν έχω αποφασίσει...

Λετάκι μπράβο κορίτσι μου, μην στεναχωριέσαι!!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!! Να δεις που δεν θα χρειαστεί ούτε χειρουργείο!!!!!

Συγχαρητήρια και για τα δοντάκια σας!!!!!!!! Τι ωραία!!!!

Και χάρηκα πολύ που με τον άντρα θυμηθήκατε τα παλιά! Εγώ ακόμα δεν έχω μπορέσει να νιώσω έτσι...

Μαριλίνααααα έχεις να κάνεις και θρησκευτικο οεο???? ΟΥΑΟΥ!!! Θα έχουμε και γάμοοοοο!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!

Άντε αντε να το αποφασίσεις!!! Τι περιμένεις, το τρίτο????:tongue::tongue:

Filiopi μου πω πω τρομάρα που θα πήρες με τα σπυράκια ε?? Τώρα είναι καλά η μικρούλα μας??

Φιλάκια κοριτσάκια!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Τα νέα μας...πήγαμε στον γιατρό και μας είπε οτι όντως έχει ο μικρός στραβισμο και οτι προσπαθεί απο μόνος του να το διορθώσει...δεν έχει τεμπέλιασει κανένα μάτι του οπότε τον αφήνουμε μόνο του χωρίς να κάνουμε τιποτα και οταν γινει ενός θα πάμε για να δούμε αν έχει βελτιωθεί η όχι....μας μίλησε και για επέμβαση άμα δεν αλλάξει κάτι οταν θα γινει 2 μας είπε οτι είναι ρουτίνα....

Δεν στεναχωριεμαι την υγεία του να έχει ο μικρός μου και όλα τα αλλα θα διορθωθουν

αχ το πουλακι μου το μικρο...

μπραβο στη ψυχουλα σου,ειναι δυνατο αγορακι :D:D:D

παντως και μεις εχουμε να κανουμε επεμβασουλα οταν μεγαλωσει λιγο ο μικρος,στο αυτακι θα κανει λεηζερ,γιατι εχει αιματωμα στο αριστερο αυτακι στο πτερυγιο και ειναι πρησμενο και φαινεται μεγαλυτερο το αυτι του εκεινο.

οποτε περιμενουμε να μεγαλωσει λιγακι για να το διορθωσουμε.

παντως οπως και να χει τα μικρουλακια μας ειναι τελεια και ευτυχως οτι εχουν ξεπερνιεται ετσι; :D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπερα μανουλες!!

Τι γινεται τι βλεπω γαμοι,βαφτισια,δοντακια μια χαρα εχουμε εξελιξεις...

Λετα μου μην στεναχωριεσαι καθολου μονο υγεια να εχουν τα μωρακια μας και ολα τα αλλα θα γινουν και να δεις πως ουτε επεμβαση δεν θα χειαστει το ματακι του!!

Τινακι σε ζηλεψα με τα μπισκοτακια πολυ ωραια ιδεα,και καλα μηνογενεθλια!!

Εμενα αρχισε να λεει μπαμπαμπαμπα και ο ανδρας κατουρηθηκε επανω του

ακους με φωναζει το παιδι μου λεει μπαμπα...

δεν λεει μπαμπα του λεω απλως μπαμπαδιζει...

οχι οχι μου λεει με φωναζει...

αχ τι πω πολυ γελιο...

Αχχχ ξυπνησε σας αφηνω καλο απογευμα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γειά σας φιλεναδίτσες!!!! Τι κάνετε; Όλα καλά ε;

Λέτα μια χαρά θα είναι το μωράκι σου μην ανησυχείς, δεν θα είναι τίποτα!!!! Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!!! Η γιαγιά μου έλεγε όταν πάθαινα κάτι όταν ήμουν μικρή: Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει!!!!:lol:

Τινάκι χαρούμενα μηνογενέθλια! πότε μεγαλώσανε τα μωράκια μας γίνανε κιόλας έξι μηνών, θυμάμαι σαν χτες την μέρα που μας ειπες ότι γέννησες, που περιμέναμε μαζί τα μωράκια μας.... αλλά μας την έσκασε ο γαμπρούλης βγήκε πιο νωρίς για να είναι μεγαλύτερος από τη νύφη! Ζωή να χει το μανάρι μου!!! Πολύ ωραίες οι ιδέες σου αλλά να δεις να το οργανώσεις καλά, μην ερθει η ώρα η καλή και εσύ είσαι πτώμα!!!

Ααααα Μαριλίνα τι καλάααααα!!!! Γάμοοοοοςςςςς!!!!!! Σε 10 μέρες έχουμε κι εμείς επέτειο! Αλλά τι ωραία θα είναι να είσαστε όλοι η οικογένεια μαζί στην εκκλησία!!! Εγώ ψηφίζω ναι ναι να το πεις το ναιαιαιαιαιαιιιιι!!!!:mrgreen:

Λινεαλ αυτο το ιντερνετ σου παίζει παιχνίδια ε;;; Μην ανησυχείς κι εσύ με το νινάκι είναι ήδη πολύ κούκλος φτου του! Μόνο αίσθητικό είναι το θέμα ε; Η είναι πρόβλημα το αιματωμα;

Μπάρμπι μια άπό τα ίδια και η δικιά μας και ο πατέρας της:

- Σε μένα το λέει.... παιδί μου.... παιδί μου!!! Σε σένα δεν το λέει ε; Ξέρεις πως είμαι ο μπαμπάς της ε;

- Ναι ναι καλέ μου....

- Θα κλάψω!!!!

Ο χαζομπαμπάς!!!!!

Η μπουμπού μια χαρά τα σπυράκια υποχωρούν, μπήκαμε και στην σούπα λαχανικών όλα καλά. Την κρέμα λέω να την καθυστερήσω όσο μπορώ! ΄Ασε που νομίζω ότι δεν προσφέρει και πολλά στο μικράκι! Τέλοςπάντων μάλλον θα της δώσω αυτή που είπε η γιατρός και το γνωστό ρυζάλευρο! Α α α α βγαλαμε το πρώτο δοντάαααακιιιιιιι!!!!! Έσκασε επιτέλους! Μας πήρε 4 μήνες αλλά έσκασε!!!! Και το καημένο γρατζουνάει και γύρω γύρω είναι ερεθισμένο και κόκκινο! Πόνο που τραβάνε τα καημενούλια με τα δοντάκια!!!

Πολλά έγραψα πάλι αλλά μου έμεινε από εχτες που το έκοψα στη μέση το μήνυμα!!! Άντε φιλάκια και καλή μας Παρασκευή,,, ερχεται το σουκουουουουουου!!!!!!!!!!!!:D:D:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

τι καλα φιλιοπι βγαλατε το πρωτο σας δοντακι:)

αντε με το καλο και τα υπολοιπα,εμας ακομα τπτ αλλα αναμενουμε...

ευτυχως το αιματωμα δε δημιουργει προβλημα,οπως φοβηθηκα στην αρχη,αλλα ειναι μονο το αισθητικο του πραγματος και αυτο παλι ο ωρυλλα μας το ειπε,εμεις καν δε το σκεφτηκαμε.

οταν τον επισκεφτηκαμε μας ειπε πως θα τον κοροιδευουν τα παιδια στο σχολειο και πως οταν μεγαλωσει λιγο θα του κανουμε λεηζερ.

μεχρι τοτε δε σκεφτηκαμε το αισθητικο του πραγματος.

και μενα μπαμπαδιζει,αλλα μπορω να πω πως το μαμα το ειπε πρωτο.

δηλ καταλαθος αλλα το ειπε πρωτο αυτο εχει σημασια:D

βεβαια ο αντρας μου επιμενει πως δεν ελεγε μαμ ή μαμα αλλα μιμι.

αντε καλα...

χθες λοιπον κοριτσια κατα τις 6 ο μπεμπης αρχισε να κλαιει...

και να μη ξερω γιατι κλαιει.

και εκλαιγε παρα πολυ μεχρι που του εφυγε η ανασα και τα ειδα ολα κοριτσια,δε του χει ξανακοπει για τοση ωρα.

μετα απο μιση ωρα σταματησε και γω εφυγα για διαιτολογο.ανελαβε ο αντρας μου.

σε καποια φαση με παιρνει τηλ στο διαιτολογο και με λεει πως ο μπεμπης απο την ωρα που εφυγα δε σταματησε να κλαιει,αλλα το πολυ το κλαμα που δε μπορεις να τον κανεις καλα με τπτ.

σφαιρα για το σπιτι εγω.

ευτυχως με τα πολλα τον ησυχασα και αποκοιμηθηκε.

πηρα τηλ τον παιδιατρο και με ειπε οτι εχει κολικους!!!

απορησα,λεω αυτοι σταματησαν στο 3μηνο τι παλι κολικοι;

και με ειπε πως δεν εχει σημασια και πως καποιες φορες κανουν την εμφανιση τους και αφου δεν κανει πυρετο ουτε διαρροια και αφου τρωει κανονικα,ειναι κολικοι.

παθαμε πλακα,ηταν το μονο που δε περιμεναμε,αλλα απ τη μια χαρηκα που δεν ηταν κατι σοβαρο.

μετα απο μιση ωριτσα ο μπεμπης ξυπνησε με γελακια και ορεξατος για παιχνιδια.

εμεις ομως τα ειδαμε ολα,ο αντρας μου μονο που δεν εκλαιγε.

αυτα κοριτσια.

ηθελα να πω και για τη κοπελα -δε θυμαμαι ποια το ελεγε-που ελεγε ποσο γρηγορα μεγαλωνουν και για τα ρουχαλακι που αλλαζει τωρα που μεγαλωνει.

και γω ειμαι περηφανη αλλα οταν βαζω σε κουτες τα μικρα του ρουχαλακια με πιανει καημος που περνανε οι μηνες και μεγαλωνουν τα σκατουλια...

οσο για τη βαφτιση,εδω που εψαξα βρηκα πακετο βαφτισης με ολα μεσα-εκτος μπομπονιερες και προσκλητηρια φυσικα-με 300 ευρω.

αρκετα καλη τιμη πιστευω και ειδα εχει πολυ ωραια πραγματα να διαλεξεις.

αυτα απο μενα.

ο μικρος κοιμοταν και ξυπνησε γρηγορα γιατι πηγα να τον βαλω στο κρεβατι του και τον τρομαξα.

τεσπα,θα κοιμηθει μετα

αντε καλη μερα να χουμε:)

αα τη διαιτα της εβδομαδας αυτης θα τη βαλω οποτε βρω χρονο.

αληθεια την κανει καμμια;

εχασα συνολικα 6,3 κιλα!!!

δεν εχω ξαναχασει τοσα πολλα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα

και τρωω και το γλυκακι μου μια φορα την εβδομαδα και δε μπορω να πω οτι δεν εκανα και μικρες κουτσουκελες με το φαγητο.

αντε να δουμε,δε μπορει θα κολλησω καπου,να δουμε ποτε.

φιλιαααα

1zNmp2.png

ξεχασα να πω πως ο μικρος βηχει ψεμματα.

το κανει συνεχεια και φαινεται οτι το κανει στα ψεμματα.

εχει πολυ πλακα.

τις προαλλες ημουν με μια φιλη και τον κρατουσα αγκαλια και δε του διναμε σημασια,συζητουσαμε.και ετσι οπως τον κραταω μπροστα μου,να παταει στα ποδια του,με κοιταζει με ενα βλεμμα,ενα υφος απεριγραπτο,και αρχισε να βηχει.

σα να λεει κοιτα με,αλλα με πονηρη διαθεση...

ο πονηροφατσας:)

τι γελιο καναμε με τη φιλη μου...

ειναι παντως τα μικρουλια,πανεξυπνα και ολα μα ολα τα καταλαβαινουν και μεις νομιζουμε ειναι μωρα και δε χαμπαριαζουν,αυτα ομως ειναι διαολου καλτσες

1zNmp2.png

Λοιπον ο μπεμπης κοιμαται και το φαγητο-γεμιστα-ειναι στο φουρνο οποτε γραφω τη διατροφη της 3ης εβδομαδας.

πρωινα και τα δυο ενδιαμεσα μενουν ως εχουν-αν θελετε αλλαξτε το πρωινο με οτι θελετε εσεις να τρωτε-οποτε γραφω μονο τα μεσημεριανα και τα βραδινα.

1η μερα

μεσημεριανο: 2 γεμιστες πιπεριες 1 πιατο σαλατα 1/2 γιαουρτι 1%

βραδινο 1 πιατο σαλατα 1 κομματι τυρι και 1 φετα ψωμι ολ αλεσεως

2η μερα

μεσημ:1,5 κουταλα φασολαδα 5 ελιες λιγο τουρσι 1 φετα ψωμι

βραδυ:1 βραστο λουκανικο 1 ντοματα 1 φετα ψωμι

3η μερα

μεσημ:1 ψητο μπιφτεκι 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι

βραδυ:1 γιαουρτι 2% 4 κουτ σουπας δημητριακα

4η μερα

μεσημ:2 κουταλες κοτοσουπα 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ 1,5 κουταλα σουπα 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

5ημερα

1 ψητη τσιπουρα 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι

βραδυ:1 κουταλα πατατοσαλατα 1 κομματι τυρι 1/2 φετα ψωμι

6η μερα

μεσημ:1,5 κουταλα τουρλου 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 τοστ

και 7η μερα 1,5 κουπα μακαρονια 3 κουτ σουπας κιμα 1 πιατο σαλατα

βραδυ 1 πιατο σαλατα 5 ελιες και 1 φετα ψωμι

κξαι ξυπνησε ο μικρος!!!

1zNmp2.png

κοριτσάκια τί κάνετε?

εμείς χαθήκαμε λιγο γιατί έχουμε τρεξίματα...!

διάβασα λίγα απο τα νέα σας γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο. κατ αρχήν καλή επιτυχία με την δίαιτα στην lineal και σε όποια άλλη την εφαρμόσει!

εμείς γκρινιάζουμε πάρα πολύ!!!!! μα πάρα πολύ λέμε!!!!!!!!

χθές πήγαμε παιδίατρο (όχι στον ίδιο εννοείται...) πήγα σε super παιδίατρο, δεν ξέρω αν κάνει να πώ όνομα! ξεκινάμε κι εμείς αύριο τα φρουτάκια μας, να δούμε πώς θα πάμε! κατα τ'άλλα ο μικρούλης είναι πάρα πολύ καλα, μου έιπε οτι δεν χρειάζεται ούτε ξένο γάλα όπως μου είχε πεί ο άλλος γιατρός. οπότε συνεχίζουμε με άπειρη ευτυχία να βαδίζουμε στον δρόμο του θηλασμού...!

ο λόγος που χάθηκα είναι γιατί ξαφνικά παρουσιάστηκε υγρασία και μούχλα στο σπίτι μας, και αυτές τις μέρες ψάχναμε για σπίτι, βρήκαμε ένα πολύ όμορφο τριαράκι, το κλείσαμε και τέλος του μήνα μετακομίζουμε!

απο την μία είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι υπέροχο το σπίτι, απο την άλλη αυτό ήταν το πρώτο σπίτι που νοικιάσαμε με τον άντρα μου, που ζήσαμε την εγκυμοσύνη, που ήρθε το μωράκι μας............. πόσο πολύ συγκινούμαι....... και μόνο που το σκέφτομαι κλαίω!!!!!!

ποτέ δεν πίστευα οτι θα με ενοχλούσε τόσο πολύ...ίσα ίσα, ήθελα να πάμε σε πιο μεγάλο σπίτι!

όσον αφορά τον ψεύτικο βήχα.....είναι όλα τα λεφτά!

εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικός μας το κάνει, επειδή μάλλον τον ε΄χω κακομάθει!

αλλά βλέπω οτι και εσένα lineal κάνει το ίδιο.

βρε κορίτσια, δεν κάθεται καθόλου μόνος του. όλη την ώρα πρέπει να ασχολούμαι μαζί του. αλλιώς γκρινιάζει! δεν ξέρω τί να κάνω? μάλλον φταίω που απο την αρχή του μιλούσα όλη την ώρα...μέχρι και πώς ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι του ανέλυα!

τώρα να δώ τί θα κάνω!!!

τέλος πάντων, μπήκα για λίγο γιατί΄δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ τώρα με την μετακόμιση.

πάω να κάνω καμιά δουλίτσα τώρα που κοιμάται!

αααα, να ρωτήσω και κάτι?

νεράκι τους δίνεται? το βράζεται πρώτα?

πολλά φιλιά στα ζουζούνια σας και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναμπώ!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλησπέρα κ από εμάς...Μία σύντομη καλησπέρα διότι έχω την μικρούλα στα χέρια (με το που τελείωσα να διαβάζω τα μην. σας. ξύπνησε. Πατουσάκι μου άστα κ εμείς το ίδιο!!! Ή θα την έχω αγκαλιά ή θα της μιλάω διαφορετικά φωνάζει!! Έχουμε βρει μεγάλο μπελά :-)

Αυτές τις μέρες αρρωστήσαμε εγώ κ ο συζυξ αλλά κατά εναν περίεργο τρόπο τα παιδιά την έχουν γλιτώσει.

Σας φιλώ κ θα μπώ με την 1η ευκαιρία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...