Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

2η μερα μεσημερι 1,5 κουταλα φασολακια 40 γρ τυρι 1 φετα ψωμι ολ αλεσεως

βραδυ 1 βραστο λουκανικο 1 ντοματα 1 φετα ψωμι

3η μερα μεσημερι 2 αβγα βραστα ή τηγανιτα 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 τοστ

4η μερα μεσημερι1 ψητο μπιφτεκι 1 πιατο σαλατα 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ γιαουρτι 2% και 4 κουτ σουπας δημητριακα

5η μερα

μεσημερι 1,5 κουταλα φασολαδα μισο πιατο σαλατα 5 ελιες 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 πιατο σαλατα 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

6η μερα 1 ψητη τσιπουρα 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι ολ αλεσεως

βραδυ 1 φετα ψωμι 2 φετα κασερι και 1 φρουτο

7η μερα 1,5 κουταλα σπανακορυζο 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 βραστο λουκανικο 1 ντοματα 1φετα ψωμι-εννοειται ολικης αλεσεως

αυτη ηταν η πρωτη εβδομαδα

ααα να πινετε και 8 ποτηρια νερο τη μερα.

εγω εχασα 4μιση κιλα τη πρωτη εβδομαδα!!!

την επομενη εβδομαδα τη γραφω σε λιγο

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2η εβδομαδα

1η μερα

μεσημερι 3 γιουβαρλακια 1,5 κουταλα σουπα 1 κομματι τυρι 30 γρ τυρι

βραδυ 1,5 κουταλα σουπα 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

2η μερα

μεσημερι 1,5 κουτ αρακα 40 γρ τυρι 1 φετα ψωμι αλεσεως

βραδυ 1 βραστο λουκανικο 1 ντοματα 1 φετα ψωμι

3η μερα

μεσημερι 1,5 κουπα μακαρονια 4 κ σουπας σαλτσα μανιταρια 1 πιατο σαλατα 1 κομματι τυρι

βραδυ 1 πιατο σαλατα 1κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

4η μερα

μεσημερι 1 ψητη μπριζολα χοιρινη 1 πιατο σαλατα 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 γιαουρτι 2% 4 κουτ σουπας δημητριακα

5η μερα 1,5 κουτ σπανακορυζο 1 κομματι τυρι 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 τοστ

6η μερα

μεσημερι 1 περκα φουρνου 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 γιαουρτι 2% 4 κουτ σουπας δημητριακα

7η μερα 1,5 κουταλα φακες 1 πιατο σαλατα 1 φετα ψωμι

βραδυ 1 πιατο σαλατα σεφ

αυτη ειναι η 2η εδβομαδα στην οποια βρισκομαι,ελπιζω να τη βρηκατε καλη και να σας βοηθησει οπως εμενα κοριτσια.

οτι αποριες μου λετε

1zNmp2.png

Καλημέρα!!

Λινεάλ μου,

εγώ θα είχα μία απορία: Πως γίνεται η δίαιτά σου να έχει τόσα πράγματα;;;

Είναι 1,80 ή το κρύο εκεί στη Βόρειο Ελλάδα επηρεάζει;;;

Κοντεύει να έχει περισσότερα από τη δική μου που είναι θηλασμού!!! :confused::confused::confused:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Έχω πολλά νέα να σας πω γιατί πήγα να τα γράψω άλλες δύο φορές και μου σβήστηκαν και νευρίασα και δεν μπορούσα να τα ξαναγράψω :(

Λοιπόν, ξεκινώντας, ο μπεμπάκος (με το πέσιμο) μια χαρά, τον είδε και ο γιατρός. Μάλλον δεν την έφαγε καλά. Ευτυχώς το μανάρι μου! Τώρα έχουμε ξεκινήσει την μετάβαση στην κούνια...

Επίσης, ήρθε ο γιατρός την προηγούμενη εβδομάδα, κάναμε εμβόλιο και ο ένας μου έκανε και πυρετο.... 38,1 όλη νύχτα μέχρι το πρωί. Του έδωσα apotel και την μέρα ήταν μια χαρά. Βάρος 7700γρ ο ένας και 6700γρ ο άλλος!!!

Ξεκινήσαμε και στερεές τροφές!!!!

Το πρωί 10-11 φρούτο...για αρχή 1 κουταλάκι πορτοκάλι, 2η μέρα 2 κουταλ. πορτοκάλι, 3η μέρα 3 κουτ. πορτοκάλι κοκ μέχρι την 5η μέρα. Μετά, για 5ημέρες 1/2 μήλο αλεσμένο με λίγο πορτοκάλι, μετά για 5 ημέρες 1/2 αχλάδι και μετά για 5 ημέρες 1/2 μπανάνα!!! Μόλις ολοκληρώσουμε.... θα τρώνε πλέον 2ο γεύμα 1 μήλο, 1 αχλάδι, 1 μπανάνα και λίγο χυμό πορτοκάλι και οι δύο!!!

Το πορτοκάλι του ενός του άρεσε..του άλλο όχι ιδιαίτερα. Τώρα είμαστε στην φάση του μήλου και ο άλλος τώρα το τρώει αυτό, ενώ ο μικρός (που έτρωγε πορτοκάλι) δεν θέλει το μήλο...πιό πολύ τρώει η σαλιάρα παρά αυτός :) Φυσικά, εννοείτε πως τα φρούτα που παίρνουμε είναι βιολογικά!!! :)

Το απόγευμα επίσης, ξεκινήσαμε κρεμούλα. Ο γιατρός είπε να ακολουθήσω τις οδηγίες του κουτιού στην μερίδα και να δώσω ότι τους αρέσει...ρυζάλευρο ή φαρίνα ή μπισκοτόκρεμα. Οι εντυπώσεις μας..... η ΝΟΥΝΟΥ δεν μας άρεσε, ούτε η βανίλια ούτε η φαρίνα..πολύ γλυκές, σε λιγώνουν. Τώρα τρώμε Nestle ρυζάλευρο και έχουμε σκοπό να κάνουμε και άλλες δοκιμές και σε γεύσεις και σε μάρκες. Φυσικά αγοράσαμε και ρύζι καστανό βιολογικό για να κάνουμε την φυσική γνωστή συνταγή!!!

Σούπες ακόμα δεν ξεκινήσαμε λόγω θηλασμού... Δεν μπορούσε να μου κόψει 3 βασικά γεύματα ο γιατρός κι έτσι θα ξεκινήσουμε αργότερα. Αυτά τα νέα μας!!!

Τώρα μερικά σχόλια...

FilioPi μου, θέλει προσοχή με τα μπεμπάκια μας γιατί και ο δικός μου δεν μου είχε δείξει δείγματα ότι γυρνάει..αλλά για να πέσει από εκεί πρέπει να έκανε τουλάχιστον δυό τούμπες. Τώρα πια δεν τους έχω εμπιστοσύνη και δεν τα αφήνω μόνα τους!!

Αποστειρώσεις θα συνεχίσουμε είπε ο γιατρός για 3-4 εβδομάδες ακόμα.

Lineal κι εμένα με φιλάνε, με γλείφουνε χιχιχι και τα σχετικά, στο πρόσωπο αλλά δεν θέλω να το κάνουν αλλού, όπως κι εσύ....όταν λοιπόν δω ότι κάτι πάει να γίνει, στον ένα χώνω πιπίλα στο στόμα απ' ευθείας κ τον άλλο τον αρπάζω με την δικαιολογία ότι πρέπει να φάει. Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει...λέω...πρόσεξε γιατί ακόμα κάνουμε αποστειρώσεις.... Εννοείτε πως αν δω κάποιον να βάζει χέρι στο στόμα των μωρών...αυτόματα θα φύγει μπουνιά!!!!!!!!!! :) Το εννοώ!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης σου εύχομαι να τα πας καλά με την δίαιτα :)

Αυτά θυμόμουν :) :)

Ερωτήσεις τώρα..

1) Δίνετε νερό ή όχι?

2) Μέχρι πότε έχετε σκοπό να θηλάσετε και νομίζετε ότι καλό είναι σιγά σιγά να αντικαθιστούμε τα γεύματα με στερεές τροφές ώστε να μένει θηλασμός μόνο πρωί-βράδυ? Με αυτή τη λογική...μέχρι πότε θα έχουμε γάλα??? Θα τον φτάσουμε τον χρόνο???

RKdwp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Σήμερα με έπιασε μια διάθεση να θυμηθώ "τα παλιά" και έψαξα να βρω το τελευταίο μου μήνυμα ως έγκυος και το πρώτο αφού γέννησα!!

Πολλές φορές, σε μεγάλη κούραση, έχω σκεφτεί ότι είμαστε πολύ αδικημένες, οι γυναίκες, δουλεύουμε έξω, κάνουμε συνέχεια δουλειές στο σπίτι , έχουμε να φροντίσουμε τα παιδιά αλλά και τον σύζυγο και οι άντρες τι κάνουν?? Αλλά τελικά είμαστε πιο τυχερές από τους άντρες!!! Γιατί εμείς ζούμε το θαύμα της δημιουργίας και της γέννησης των παιδιών μας!!!! Τι μπορεί να συγκριθεί με αυτό???? Οτι πιο όμορφο στην ανθρώπινη ύπαρξη!!!

Τι με έπιασε πάλι???

Filiopi μου κι εμένα μου αρέσει ο μικρός πρίγκιπας και γενικά θέλω κάτι με πρίγκιπα, γιατί έτσι νιώθω για το αγοράκι μου!!! Απλά προτιμούσα τον βάτραχο, γιατί θα έκανα την βάφτιση σε πράσινο-κίτρινο, που είναι πολυ ζωηρός συνδυασμός!

Καλά ψώνια σήμερα!!!!

Λέτα εσείς ποτε θα κάνετε την βάφτιση?? Τώρα για το τραπέζι... Να καλέσετε όσους πραγματικά θέλετε και όχι όλο τον κόσμο, βάφτιση είναι, δεν χρειάζεται να σας παει ο κούκος αηδόνι, ειδικά στις μέρες που ζούμε!

Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα το αγοράκι σου!!!

Μαριλίνα θέλω κι εγώ κούνιεςςςςς!!!!

Κορίτσια εσείς πότε λέτε να βαφτίσετε τα βλαστάρια σας???

Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Tinaki έχεις δίκιο!! Είναι η πολυτιμότερη στιγμή της ζωής μας αυτή που φέρνουμε στον κόσμο τα μωράκια μας και πραγματικά λυπάμαι τους άντρες που δεν θα ζήσουν ποτέ αυτό το συναίσθημα!!

Εμείς την βάφτιση λέμε να την κάνουμε μέσα Ιουνίου. Όχι ότι έχω καταλήξει ακόμα...στην σκέψη είμαστε.

RKdwp3.png

Ερωτήσεις:

1) Τα μωράκια άνω των 6 μηνών κάθονται; Τα βάζετε; στερεώνονται; Η δικιά μου στερεώνεται για λίγο με μία ελαφριά κλίση προς τα εμπρός...

2) Καμία ιδέα για άλλο απογευματινό; Σκέφτομαι μία ρυζάλευρο αυτό το σπιτικό και μία φαρίν λακτέ από το βιολογικάδικο. Γιαούρτι λέτε όχι ακόμα, ε; Πειράζει εάν της δίνω πιο λίγο για να θηλάζει κι όλας;;; Εύη καμία ιδέα;;;

Τα δικά μου κάθονται αλλά μόνο με κάποιο στήριγμα ή αλλιώς πέφτουν μπροστά ή και πλάγια. Τα παροτρύνω όμως να κάθονται για να μάθουν σιγά σιγά και μόνα τους!!! :P

Καλό είναι για να μην βαριούνται, να εναλλάσσουμε τις γεύσεις. Μπορείς να δώσεις είτε ρυζάλευρο, είτε φαρίνα, είτε μπισκοτόκρεμα. Γιαούρτι μετά τον 8ο σίγουρα!!!

Μέχρι πότε έχεις βάλει στόχο να θηλάσεις?

Εγώ μέχρι τον χρόνο και ίσως λίίίίίγο παραπάνω....απλά δεν ξέρω αν θα μ' αρέσει η ιδέα να περπατάει κανονικά το παιδί..πχ 2ετών και να το θηλάζω...ίσως έχω ταμπού...:confused::confused:

RKdwp3.png

Jasmini κι εμείς μέσα Ιουνίου λέμε να τον βαφτίσουμε! Στις 29 Ιουνίου θα γιορτάζει το αγοράκι μου, μιας και θα τον βγάλουμε Πέτρο και θέλουμε να γιορτάσει επίσημα!!!!

Καλησπέρα σας!!!

Τι κάνετε;;; Εμείς μία χαρά!!!

Λέτα,

θα συμφωνήσω: Δεν είναι ανάγκη να καλέσετε το σύμπαν στη βάφτιση. Αρχικά να πούμε ότι δεν είναι γάμος που καλούμε τους πάντες. Επίσης, εξαρτάται από το αν θα κάνεις τραπέζι κλπ.

Αυτή τη φορά δεν ξέρω αν θα βγούμε οικονομικά για τραπέζι.

Βάφτιση εμείς λέμε για μετά το Πάσχα.

Τζασμίνι,

δεν ξέρω πραγματικά με το θηλασμό τι θα κάνω. Δεν θηλάζω αποκλειστικά, εξάλλου, δίνω κι ένα μπουκάλι. Και σκεφτόμουνα ότι όταν γίνει μόνο πρωί - βράδυ ο θηλασμός... μόνο ένα;;; για πόσο;;;

οπότε, σκεφτόμουνα τα εξής:

Αφού η απογευματινή κρέμα είναι ουσιαστικά ανούσια, να της δίνω λίγη ποσότητα για να θηλάζει κι όλας. Και θα μειώσω και το βραδυνό μπουκάλι, οπότε θα θηλάζει: πρωί-απόγευμα-βράδυ....

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Πάντως μέχρι το χρόνο το πολύ το σκέφτομαι ή μέχρι το Πάσχα. Όχι, αυτό το 2 χρόνια μετά θηλάζει δε νομίζω... και πάλι να μην λέω μεγάλες κουβέντες...

Τινάκι μου,

σε ζηλεύω που ετοιμάζεις βάφτιση. Εμείς ακόμα δεν ετοιμάζουμε... μάλλον έχουμε ξεχαστεί λίγο... :rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Tinaki εγώ αρχικά έλεγα αν έπεφτε ΣΚ η ημέρα των γενεθλίων τους, να έκανα εκείνη τη μέρα τη βάφτιση. Πέφτει όμως Τετάρτη, οπότε λέω να πάμε γύρω στις 18 Ιουνίου. Θα ήθελα και για εμάς να ήταν μια συμβολική μέρα αλλά...

Μαριλίνα και για εμάς ο θηλασμός πάει πρωί μεσημέρι βράδυ αλλά δεν έχουμε κόψει και τα ενδιάμεσα ;) Κι εγώ μέχρι τον χρόνο λέω...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μαριλίνα μου κι εμείς για τραπέζι έξω δεν έχουμε λεφτά. Κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τραπέζι στον κήπο μας! Έχουμε χώρο, μην φανταστείς γκαζόν και τέτοια, δεντράκια και χωματάκι, αλλά πιστεύω καλή διάθεση να υπάρχει...!!! Γιατί δεν κάνετε κι εσείς κάτι στο εξοχικό σας?? Και το άλλο είναι να πάρετε τους κουμπάρους, γονείς και αδέρφια και να πάτε έξω!

Εγώ έχω αρχίσει να τα σκέφτομαι από τώρα, γιατί έχω να βάλω πολύ προσωπική δουλειά και πρέπει να οργανωθώ καλά!!

Jasmini κι εμάς η γιορτή του πέφτει Τετάρτη και θα την κάνουμε κάποια Κυριακή πιο πριν! Απλά θέλω να έχει βαφτιστεί μέχρι την γιορτή του!

Καλησπέρα φιλενάδες! Τι κάνετε;Πώε είναι τα μωράκια σας;

Μόλις πριν λίγο τελείωσα μια μηλόπιτα που έφτιαξα για αύριο.Γιορτάζει ο άντρας μου και έχουμε ετοιμασίες.Ελπίζω να την πέτυχα.Θα δείξει σε λίγο η δοκιμή:P

Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σας ότι ακόμα και αν κάποιες φορές αισθανόμαστε κουρασμένες και πιεσμένες είναι απολύτως φυσιολογικό. Άνθρωποι είμαστε όχι μηχανές. Εξάλλου τα μωράκια μας παίρνουν τόση αγάπη από εμάς που και καμιά φορά να μην είμαστε και στα καλύτερά μας δεν μας παρεξηγούν. Πιστεύω ότι το διαισθάνονται και ξέρουν ότι τα αγαπάμε πολύ.

Λίνεαλ καλή επιτυχία με τη δίαιτα και καλή συνέχεια:P:p

Κλείσαμε ημερομηνία για τη βάφτιση.22/05. Να σας πω την αλήθεια στην αρχή έλεγα και εγώ να φτιάξω μόνη μου τις μπουμπουνιέρες και τα προσκλητήρια, αλλά τώρα δεν ξέρω. Θα δω.

Και εγώ σαν θέμα προτιμώ τον μικρό πρίγκηπα ή και τον πρίγκηπα βάτραχο. Ο άντρας μου όμως λέει ότι πολλοί δεν θα ξέρουν τον μικρό πρίγκηπα.Εσείς τι λέτε;

Τινάκι πώς την έχεις φανταστεί τη βάφτιση; Θα διακοσμήσεις την εκκλησία ή μόνο την κολυμπήθρα;

Φιλιά σε όλες!!!

γεια σας φιλεναδιτσες μου.....

σημερα πηγαμε στον παιδιατρο και ειμαστε 8750 κιλα και 74 εκ....βγαλαμε και το πρωτο μας δοντακι και μας τσιμπησε και δεν κλαψαμε....

σε 10 μερες ξεκιναμε και τα ζυμαρικα... και μας ειπε να προσθεσουμε και στην φρουτοκρεμα λιγο ακτινιδιο σιγα σιγα..

η γκρινια συνεχιζεται ακαθικτη....κλαιει απαρηγορητα και το βραδυ ξυπναει 2-3 φορες κλαιγοντας.... ο παιδιατρος μου ειπε να του δωσω λιγο depon σημερα το βραδυ....μπορει να ειναι απο το δοντι μπορει ομως να ειναι και επειδη ισως δεν χορταινει(αυτο το μηνα εβαλε μονο 300 γρ)..και μου ειπε αυριο το πρωι να του δωσω λιγο συμπληρωμα 60 μλ για να δουμε αν θα το πιει μαλλον λιγοστεψε το γαλα μου...στεναχωρηθηκα πολυ γιατι να σας πω την αληθεια ηθελα να τον θηλασω μεχρι τον χρονο....βεβαια τωρα γυρναω και στη δουλεια και δεν ξερω πως θα εξελιχθει το πραγμα...

την τεταρτη εκλεισα ραντεβου σε ενα παιδοοφθαλμιατρο για τα ματακια του....αλλη στεναχωρια και αυτη

γενικως με εχει παρει απο κατω η ολη κατασταση .......

την βαφτιση την εκλεισα 01/05 στη γιορτη του( θα τον πουμε θωμα)

lineal πολλα πραγματα εχει η διαιτα...μια χαρα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αχ μωρε λετακι μη στεναχωριεσαι,ολα θα πανε καλα θα δεις απλα τωρα ειναι που σου φαινονται ολα μαζεμενα...ξερω και γω τα χω ζησει και ολες μας και εχουμε ακομα να σκαμε για τα μικρακια μας....:)

οντως η διαιτα εχει απ ολα τα καλα.

τελικα εγω μαλλον εχασα πολλα κιλα αμεσως γιατι ειχα κατακρατηση απο τη περιοδο που ειχε να μου ερθει γυρω στις 50 μερες...τα χει παιξει ο κυκλος.

ας ελπισω τωρα που θα κανω τη διατροφη να στρωσει ξανα.

σας ειπα καλη μερα;

καλη μερα

σημερα ξυπνησαμε παλι στις 8-οπως καθε μερα-εφαγε ο μικρος,τον αλλαξα και επαιξε λιγακι.

κοριτσια εχει τοσο πλακα.

εχει νευρα ο μικρος και οταν παω να τον ντυσω το φορμακι δε θελει,θελει να ειναι γυμνος και τεντωνει τα ποδια του με τοση δυναμη που δε μπορω να τα λυγισω και παιρνει ενα υφος επιμονης και βγαζει εναν ηχο πεισματος δηλ σκαω να γελαω...

αλλα τα τεντωνει τοσο δυνατα που δε μπορω να τα λυγισω να τον ντυσω.

πρεπει να του τραγουδαω,μονο ετσι σταματαει.

αχ το βλεπω θα μου γινει πεισματαρης με νευρα και να δω πως θα τον στρωσω.

τωρα κοιμαται το πουλακι μου και γω εδω.

εχει καλες μερες εδω,ηλιο αλλα εχει και λιγο κρυο,οχι ομως μη ανεκτο.

λοιπον αυτα,κοριτσια με το καλο να ταιζουμε τα μπεμπακια μας και εδω θα μαστε να τα λεμε πως αντιδρουν στις νεε τροφες.

εχει παντως γελιο η ολη φαση,οταν δοκιμαζουν κατι νεο η φατσα τους ειναι ολα τα λεφτα!!!

1zNmp2.png

ξεχασα να πω για τα ονοματα,

μου αρεσει παρα πολυ το πετρος!

και το θωμας ειναι πολυ ωραιο.

εμεις λεμε για 20 μαρτιου,αλλα δε κλεισαμε τπτ.

εμεις θα βγαλουμε του πεθερου μου Αποστολος

καπως βαρυ μου ρχεται για μωρο,αλλα θα το συνηθισω.

δε προκειται ομως να το κοψω σε τολη ή λακη...:D

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...