Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριλινα τι καλα να ειχα και γω μονο 2 κιλα

οσο για το αν καθονται τα μικρα,εμενα ακομα δε καθεται και ο φυσιοθεραπευτης με ειπε οτι λογικα καθονται 8 με 9 μηνων και να μην αγχωνομαι.

και μενα ο μικρος γερνει προς τα μπροστα,δε μπορει να κατσει ακομα καλα καλα

τινακι καλη επιτυχια,χαιρομαι που εμπνεω

βικουλα περαστικα κοπελα μου,πωπω πιαστηκατε εσεις οικογενειακως...τουλαχιστον δε φοβαστε μη κολλησει ο ενας τον αλλον

πατουσακι ο μικρος ειναι γεννημενος 31 ιουλιου και ο δικος μου 9 ιουλιου και στην επισκεψη μας στο παιδιατρο ο μικρος εβαλε ενα κιλο απο τον προηγουμενο μηνα και ειναι 8.080 και 69 εκατοστα.

μαλιστα ο παιδιατρος ηταν πολυ ευχαριστημενος

δηλαδη θελω να σε πω πως ο μικρος σου ειναι μια χαρα στα κιλα,βεβαια δε ξερω αν ειναι ψηλοτερος απο τον δικο μου,αλλα και παλι μη στεναχωριεσαι νομιζω οτι ειναι μια χαρουλα ο μικρος.

να μη στεναχωριεσαι,δε θα τα κανουμε και παχυσαρκα απο τωρα...ελεος.

ααα θελω και γω τη συνταγη για ρυζαλευρο γιατι το ξεκινησαμε σημερα.

επισης σε 2 βδομαδες ξεκιναμε κρεατακι και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι θα κοψουμε να παιρνουμε και τον σιδηρο!!!

σημερα ο φυσικοθεραπευτης δε μας εδειξε κατι παραπανω,θα κανουμε ακριβως τις ιδες ασκησεις,μιας και ο μικρος δε γυρναει ακομα απο τα δεξια μπρουμυτα και ουτε απο μπρουμυτα ανασκελα.

ααα οταν ειναι μπρουμυτα απλα θα κραταω τα ποδαρακια του για να δινει ωθηση να προχωραει,αλλα αυτη τη φορα θα τα κραταω ανοιχτα, και κοντα στα πλευρα του δηλ σα να κανουν γωνια.

ελπιζω να καταλαβατε...

τα ποδαρακια < > παιρνουν τετοια θεση,βαζετε αντισταση και παει μπρος

κορτσουδια δεν εχω ιντερνετ θα το ποσταρω αυριο

γκρρρρρρρρρρρρρρρ

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαν ποια εχθες εγραψα ολοκληρο κειμενο και σβηστικε γιατι το κανει αυτο βρε κοριτσια........

Μαριλινα οντως απολαυσεις αλλα ολα τα ωραια κρατανε λιγο....

Εμενα καθεται πολυ καλα χωρις να πεφτει αλλα δεν γυρναει,και η παιδιατρος μου ειπε πως το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο και πως οταν νιωθει ετοιμο οτι ειναι να κανει θα το κανει..

Αυτα ,να περασετε καλα το σ/κ,εμεις αυριο θα παμε χιονοδρομικο θα αφησω την μικρη στη μαμα μου αλλα στεναχωριεμαι λιγο,και οσο πλησιαζει η ωρα στεναχωριεμαι πιο πολυ αλλα δεν γινεται πρεπει να μαθει και με την γιαγια της!!!

ΚΑλο βραδυ!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

γεια σας κοριτσακια...

εμενα σημερα μου ηρθε περιοδος και τα νευρα μου ειναι απιστευτα....δεν μου φτανει μονο αυτο ο μικρος συνεχεια γκρινιαζει απο το πρωι και λυπαμαι που το λεω αλλα κουραστηκα....και δεν μπορω να καταλαβω την αιτια που κλαιει....δεν θα πρεπε να λεω οτι κουραστηκα αισθανομαι αχρηστη σαν μανα....

κλαψ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μαριλινα τι καλα να ειχα και γω μονο 2 κιλα

Lineal,

δεν έχω να χάσω μόνο δύο κιλά, δύο κιλά πήρα στις γιορτές!!! Βασικά έχω να χάσω... διψήφιο... 17 θέλω να χάσω... :mrgreen:

Εμενα καθεται πολυ καλα χωρις να πεφτει αλλα δεν γυρναει,και η παιδιατρος μου ειπε πως το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο και πως οταν νιωθει ετοιμο οτι ειναι να κανει θα το κανει..

ΚΑλο βραδυ!!

Μόλις μου έφτιαξες το βράδυ και με ηρέμησες, γιατί κι η δικιά μου κάθεται (όχι πολύ καλά ακόμα) αλλά δεν γυρνάει!!! :-D:-D:-D

εμενα σημερα μου ηρθε περιοδος και τα νευρα μου ειναι απιστευτα....δεν μου φτανει μονο αυτο ο μικρος συνεχεια γκρινιαζει απο το πρωι και λυπαμαι που το λεω αλλα κουραστηκα....και δεν μπορω να καταλαβω την αιτια που κλαιει....δεν θα πρεπε να λεω οτι κουραστηκα αισθανομαι αχρηστη σαν μανα....

κλαψ

Συμπεθέρα,

μάνα είσαι, άνθρωπος είσαι, δεν είσαι ρομπότ...

Είναι φυσικό να κουράζεσαι και να σκέφτεσαι πότε θα ησυχάσει... να μην νιώθεις καθόλου άχρηστη μάνα, αν και είναι ένα συναίσθημα που όλες το νιώθουμε από καιρό σε καιρό...

Μην ανησυχείς, είναι και τα νεύρα της περιόδου... θα ηρεμήσει ο μικρός και θα σου περάσουν ολα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας γλυκές μανούλες!!! Τι κάνετε; Δυο λόγια και από μας γιατί θα πέσω κάτω από τη νύστα... κουραστική μέρα σήμερα και αύριο το ίδιο προβλέπεται!!!

Λετα μου...... περιγράφεις την ίδια κατάσταση με τη μπουμπού μου το απόγευμα! όχι δεν είμαστε ούτε άχρηστες ούτε κακές μάνες!!!! Απλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Και να σου πω: μόλις είπα το ουφ κουράστηκα το μετάνιωσα κατευθείαν... το ίδιο και εσύ φαίνεται από τα λόγια σου οπότε να η απάντηση..... είσαι η καλύτερη μαμά για το μωράκι σου!!!:-D

Μπάρμπι και Μαριλίνα τα ίδια και η δικιά μου! Κάθεται πολύ καλά αλλά δεν θέλει με τίποτα μπρούμυτα και φυσικά ούτε λόγος να γυρίσει!!!!

Πατουσάκι κάποια στιγμή είχαμε κι εμείς θέμα με τα κιλά της μπέμπας (ανεπαρκή πρόσληψη) και από την όλη στεναχώρια κατάλαβα ότι πρέπει να ακολουθάμε και το ενστικτο μας!!! Θήλαζε το μωράκι σου όσο μπορείς για όσο θέλεις και εσύ και αυτό και μην του δώσεις τροφές που δεν θές! Και κάτι άλλο είστε τα πιο μικρούλια της παρέας και τα κιλά σας μου φαίνονται τέλεια!!!!:mrgreen: Έεεεελααααα χαμογέλα όλα θα πάνε καλά!!!

Λινεαλ ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ασκησούλες!!!!

Για τα κιλά δεν σχολιάζω! Τα πάχη μας τα κάλη μας!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλεεεεεεεεεςς!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Άγνωσται αι βουλαί των ορμονών (δεν ξέρω αν το 'γραψα και σωστά, πολυτεχνίτισσα γυναίκα!!!!!)

Σήμερα το πρωί αδιαθέτησα κανονικά και με το νόμο...

Και σκεφτόμουνα "πολλά είναι τα τρία παιδιά, τι το σκέφτομαι, μια χαρά είμαι με τα δύο..." :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Το 'χασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Δεν έχει μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα???

Λετάκι μου, αν εσύ με μία φόρα είσαι άρχηστη μάνα, τότε εγώ πρέπει "να πηδηχτώ από το παράθυρο"!!!! Τους πρώτους τρεις και μισό μήνες, είπα αρκετές φορές ότι κουράστηκα!! Περάσαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γκρίνια με τους κολικούς κι εγώ είμαι άνθρωπος και μάλιστα νευρικός! Οπότε καταλαβαίνεις... Και ναι, υπήρξαν στιγμές που ένιωθα ότι είμαι κακή μάνα που δεν άντεχα, αλλά τελικά πιστεύω πως (όπως σωστά είπε η Filiopi) είμαι η καλύτερη μαμά για το παιδάκι μου! Σαν εμένα, κανείς δεν θα αγαπήσει, προσέξει και φροντίσει το μωρό μου και είμαι έτοιμη να δώσω ακόμα και την ζωή μου γι' αυτό! Δεν νιώθεις το ίδιο...? Κακές και άχρηστες μάνες θα ήμασταν, αν ξεσπούσαμε τα νεύρα μας πάνω στα παιδιά μας, όχι αν απλά παραδεχόμασταν ότι άνθρωποι ήμαστε κι εμείς και κάποια στιγμή κουραζόμαστε...

Τα νέα μου. Η δίατα πάει μια χαρά και με κάνει χαρούμενη αυτό! Αύριο θα κάνω μία μέρα διάλλειμα και από Δευτέρα φουλ, χωρίς κανένα διάλλειμα!

Ήρθε και σε μένα περίοδος χθες και μιλάμε για πολύυυυ αίμα!

Τέλος, αποφάσισα να κάνω μόνη μου προσκλητήρια, μπουμπουνιέρες, γλυκά και διακόσμηση στην βάφτιση του γιου μου και είμαι ενθουσιασμένη!!!!!!!

Για θέμα ήθελα τον "πρίγκιπα βάτραχο", αλλά ο άντρας μου θέλει να το ξανασκεφτούμε... Οπότε θα δούμε!

Ο μικρός μια χαρά είναι, περιμένουμε σε 10 μέρες να πάμε παιδίατρο να μας πει για φρουτάκια...

Αυτά μανουλίτσες μου, φιλάκια σε όλες!!!

Άγνωσται αι βουλαί των ορμονών (δεν ξέρω αν το 'γραψα και σωστά, πολυτεχνίτισσα γυναίκα!!!!!)

Και σκεφτόμουνα "πολλά είναι τα τρία παιδιά, τι το σκέφτομαι, μια χαρά είμαι με τα δύο..." :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Μαριλίνα μου κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω τον συνειρμό σου, αλλά κάπου σε χάνω.....:confused::tongue::lol:

Γειά σας όμορφες μανουλίτες!!! Τι κάνετε; Ψωνίσατε τίποτις σήμερα πρώτη των εκπτώσεων;΄Σκέφτομαι πως ήρθαν στην κατάλληλη ώρα, η μπέμπα έμεινε από φορμάκια!!! Σας έχει συμβεί; Νομίζω σε 2 -3 μέρες ψήλωσε απότομα και δεν τις κάνουν πια!!! Η άργησα να το προσέξω; Πάντως μου το έχει πεικιο άντρας μου πως ψηλώνει απότομα! Χαζογονείς;;;; :mrgreen: Τη Δευτέρα πάμε για ψώωωνιαααααα!!!!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Δεν έχει μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα???

Λετάκι μου, αν εσύ με μία φόρα είσαι άρχηστη μάνα, τότε εγώ πρέπει "να πηδηχτώ από το παράθυρο"!!!! Τους πρώτους τρεις και μισό μήνες, είπα αρκετές φορές ότι κουράστηκα!! Περάσαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γκρίνια με τους κολικούς κι εγώ είμαι άνθρωπος και μάλιστα νευρικός! Οπότε καταλαβαίνεις... Και ναι, υπήρξαν στιγμές που ένιωθα ότι είμαι κακή μάνα που δεν άντεχα, αλλά τελικά πιστεύω πως (όπως σωστά είπε η Filiopi) είμαι η καλύτερη μαμά για το παιδάκι μου! Σαν εμένα, κανείς δεν θα αγαπήσει, προσέξει και φροντίσει το μωρό μου και είμαι έτοιμη να δώσω ακόμα και την ζωή μου γι' αυτό! Δεν νιώθεις το ίδιο...? Κακές και άχρηστες μάνες θα ήμασταν, αν ξεσπούσαμε τα νεύρα μας πάνω στα παιδιά μας, όχι αν απλά παραδεχόμασταν ότι άνθρωποι ήμαστε κι εμείς και κάποια στιγμή κουραζόμαστε...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!!!!!

Τα νέα μου. Η δίατα πάει μια χαρά και με κάνει χαρούμενη αυτό! Αύριο θα κάνω μία μέρα διάλλειμα και από Δευτέρα φουλ, χωρίς κανένα διάλλειμα!

Ήρθε και σε μένα περίοδος χθες και μιλάμε για πολύυυυ αίμα!

Εγώ ακόμα την περιμένω..... θέλω να πάω και για παπ.... πάντως από εγκυμοσύνη δεν παίζει!!!!

Τέλος, αποφάσισα να κάνω μόνη μου προσκλητήρια, μπουμπουνιέρες, γλυκά και διακόσμηση στην βάφτιση του γιου μου και είμαι ενθουσιασμένη!!!!!!!

Για θέμα ήθελα τον "πρίγκιπα βάτραχο", αλλά ο άντρας μου θέλει να το ξανασκεφτούμε... Οπότε θα δούμε!

Το έχω δει το θέμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Ξέρεις πιο άλλο μου άρεσε πάρα πολύ; Ο μικρός πρίγκιπας!!!

Ο μικρός μια χαρά είναι, περιμένουμε σε 10 μέρες να πάμε παιδίατρο να μας πει για φρουτάκια...

Ιιιιι καλή αρχή!!!!

Αυτά μανουλίτσες μου, φιλάκια σε όλες!!!

Μαριλίνα χορός ορμονών γίνεται, πάνω κάτω πάνω κάτω!!! Κι εγώ μια θέλω δεύτερο και μια ούτε να το σκεφτω!!!!

Σήμερα είδε η μπουμπού ένα άλλο μπεμπάκι που είχε έρθει επίσκεψη πάνω στης κουνιάδας μου και ξετρελάθηκε!!! Είναι αυτός μικρούλης 3 μηνών και η δικιά μας ήθελε να τον πιάσει, να τον χαιδέψει!!! Δεν την περίμενα την αντίδραση! Λέτε να τον πέρασε για κούκλα;;;

Σας φιλώ και σας αφήνω πάω για σίδερο! Το γνωστό βουνο!!! Για πότε μαζεύεται!!!! Θα το κατα κτήσω όμως!!! Καληνύχτααααα!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Μα καλα ολες μαζι αδιαθετησαμε;

και σε μενα ηρθε χθες βραδυ η περιοδος και σημερα ηρεμησα γιατι την περιμενα ενα μηνα και...

τα νευρα μου ειχαν γινει κροσια.

Σορρυ που τα προηγουμενα τα ειχα γραψει με τοσο μικρα γραμματα,αλλα ειχα σωσει το κειμενο στο word και μετα που τα επικολλησε ετσι.

τελος παντων.

κοριτσια ειμαι κομματια,πολυ κουρασμενη.

χθες πηγαμε πηραμε καθισμα φαγητου για το μπεμπη.

πολυ καλο και σημερα εφαγε πρωτη φορα,και επειδη γινεται και σα κουνια,κοιμηθηκε το μεσημερι και εκει πανω,μια χαρα βολεψε δηλαδη:)

σκεφτομουν να προτεινω σε οποια κοπελα θελει,να δωσω τη διαιτα του διαιτολογου μου,δηλ να σας στελνω σε πμ τι προγραμμα με δινει,αλλα επειδη το ιντερνετ το "δανειζομαι" -κλεβω δηλ-και δεν εχω παντα οποτε θελω,μπορει να μη μπορεσω να στειλω πχ καποιας βδομαδας το προγραμμα και να σας αφησω ξεκρεμαστες.

τι λετε;

αν θελει καποια κοπελα ας με στειλει πμ να στειλω της πρωτης εβδομαδας,αλλα να ξερετε με το ιντερνετ τι τρεχει οκ;

τι αλλα νεα;

ααα ξεκινησαμε ρυζαλευρο και ο μικρος τρελαινεται.

παιρνω της γιωτης με γευση βανιλια.

κοριτσια αυτα.

ειμαι λιγο κομματια,πολυ κουραση λεμε και λεω να χαλαρωσω λιγο και υπνο μετα.

φιλια!!!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Μαριλίνα μου κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω τον συνειρμό σου, αλλά κάπου σε χάνω.....:confused::tongue::lol:

Πριν λίγο καιρό έλεγα ότι θέλω και τρίτο απαραίτητα... τη μέρα που αδιαθέτησα, λες και μου γυρίσανε κουμπί... σκεφτόμουνα...

μπα, δεν θέλω...

Μαριλίνα χορός ορμονών γίνεται, πάνω κάτω πάνω κάτω!!! Κι εγώ μια θέλω δεύτερο και μια ούτε να το σκεφτω!!!!

Κι εγώ το είχα αυτό και με τον πρώτο μου...

Σήμερα είδε η μπουμπού ένα άλλο μπεμπάκι που είχε έρθει επίσκεψη πάνω στης κουνιάδας μου και ξετρελάθηκε!!! Είναι αυτός μικρούλης 3 μηνών και η δικιά μας ήθελε να τον πιάσει, να τον χαιδέψει!!! Δεν την περίμενα την αντίδραση! Λέτε να τον πέρασε για κούκλα;;;

Γενικά στα μωράκια αρέσουν πολυ τα μωράκια. Για αυτο και ξετρελαίνονται με τον καθρέφτη. Νομίζουν ότι βλέπουν κι άλλο παιδάκι. Κι η δικιά μου όποτε βλέπει τον αδελφό της... λιώνει...

ααα ξεκινησαμε ρυζαλευρο και ο μικρος τρελαινεται.

παιρνω της γιωτης με γευση βανιλια.

κοριτσια αυτα.

Λινεάλ μου,

εγώ της πήρα από βιολογικάδικο και το έφαγε μια χαρά. Μάλιστα άνοιγε το στόμα και παραπονιόταν εάν αργούσε. λέει ότι δεν έχει ζάχαρη. Το βράδυ έφτιαξα μία κρέμα φαρίν λακτέ από κάτι δείγματα που είχα και λίγο από την βιολογική να τις συγκρίνω. Η κανονική ήτανε αρκετά πιο γλυκιά... τι να πω!!! Σήμερα ή αύριο θα προσπαθησω να της δώσω ρυζάλευρο σπιτικό... θα δούμε...

όσο για τη δίαιτα, θα σε έχω υπόψιν, αλλά αργότερα, μιας και τώρα θηλάζω...

Εμείς εχθές πήγαμε στις κούνιες όλοι μαζί οικογενειακώς και μετά για καφεδάκι. Είχε πολύ πλάκα, η μικρή έκανε κούνια, δεν ήθελε να κατέβει, της άρεσε πολύ και ο γιος μου ανακάλυψα ότι τρέχει πολυ γρήγορα και δεν μπορούσα να τον φτάσω.

Μετά, στον καφέ μιλάγαμε και η μικρή έβγαζε κραυγούλες, συμμετέχοντας στη συζήτηση!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

ειμαι καπως καλυτερα ψυχολογικα....βεβαια ο αντρας μου ειναι αρρωστος(οποτε δεν εχω καμια βοηθεια) και ο μικρος εχει βηχα που πραγματικα με ανησυχει πολυ...βεβαια δεν ειναι εντονος αλλα ετσι ειχε ξεκινησει και την αλλη φορα και μετα εκανε βρογχιολιτιδα....θα δουμε αυριο η μεθαυριο θα παμε στο γιατρο..

απο χθες αρχισε να τρωει και μοσχαρι για το οποιο ξετρελαινεται...μου εκανε εντυπωση..τρωει πανω απο 200 ml και οταν τελειωνει κλαιει...

σημερα προσπαθουμε να κανουμε λιστα για την βαφτιση για το τραπεζι και μονο που δεν εχουμε μαλωσει ακομα...διαφωνουμε για το ποιους θα καλεσουμε......

lineal στειλε την διαιτα σου να την εχουμε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

1η μερα

πρωινο1 ποτηρι γαλα 1,5% και 1 φλυτζανι τσαγιου δημητριακα-οποια θελετε εγω τρωω με τη μαυρη σοκολατα ξερετε ποια.

ενδιαμεσο

1 φρουτο

μεσημερι

1 φιλετο κοτοπουλο φουρνου 1 φλυτζανι τσαγιου-μαγειρεμενου ρυζι 1 πιατο σαλατα 30 γρ τυρι ενδιαμεσο 1 ή 2 φρουτα

βραδινο

1 γιαουρτι 2% 4 κουταλιες σουπας δημητριακα

1zNmp2.png

επειδη τα πρωινα μου ειναι ολα ιδια,δηλ δημητριακα με γαλα-εγω ηθελα εσεις μπορειτε να το αλλαξετε και τα ενδιαμεσα επισης ειναι ολα ιδια θα βαλω τα μεσημεριανα και τα βραδινα.

οπου βαζετε λαδι ειναι μια κουταλια της σουπας και ενα γλυκο την εβομαδα μπορειτε να το φατε σαν απογευματινο ενδιαμεσο.

αν θελετε μπορειτε να αλλαξετε καποιο φαγητο ή το πρωινο αν δε σας αρεσει.

βαζβ και τα υπολοιπα

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...