Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης ξέχασα...Αν δε θες να σταματήσει ο θηλασμός μπορείς να κάνεις άντληση στο γεύμα που το μπεμπάκι τρώει κρέμα!!!Διαφορετικά αναγκαστικά θα οδηγηθείς στον απογαλακτισμό!Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της εισαγωγής στερεών τροφών.Όταν αυξηθούν τα γεύματα μπορείς να αραιώσεις τις αντλήσεις πχ όχι ανά 3ωρο αλλά ανά 4ωρο ή 5ωρο. Στο τέλος θα σου μείνει λίγο γαλατάκι ίσα ίσα για να ξεδιψά το μωράκι σου και να παίρνει αντισώματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου,

αχ Λέτα μου πόσο σε καταλαβαίνω!! Κ εμείς τι τελευταίες μέρες έχουμε τρελή γκρίνια κ κλάμα λόγω δοντιών φαντάζομαι. Εκτός από τα πολλά σάλια που βγάζει, δαgκώνει ό,τι βρει μπροστά της, κάποιες φοές δαγκώνει τη γλώσσα της κ κλαίει. Δεν κάθεται κάτω με τπτ, πλην ελαχίστων περιπτώσεων στις οποίες πρέπει να ασχολουμαι μαζί της παιζοντας διαφορετικά κλαίει κ θέλει αγκαλιά, μόνο έτσι ηρεμεί. Η Νάνσυ από την άλλη νευρι'αζει που κρατάω την μπέμπα συνέχεια αγκαλιά κ ασχολούμαι μαζί της κ γκρινιάζει κ εκείνη. Όπως καταλαβαίνετε είμαι Ένα βήμα πριν την τρέλα!!!! Λέτα ευχαρστώ για την συνταγή.

Ξαναρχίσαμε χτες ρυζάλευρο (το είχα ήδη αγοράσει) κ από Δευτέρα λέω να ξεκινήσουμε φρούτα (αν κ δεν είμαστε ακόμη 6 μηνών, στις 23 γινόμαστε). Η παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε μία εβδομάδα σκέτο μήλο, μετά μία εβδομάδα μήλο κ αχλάδι, μετά μία εβδ μήλο-αχλ-μπανάνα κ τέλος μία εβδομ μηλ-αχλ-μπαν κ πορτοκάλι. Μετά από 10 μέρες μας είπε να ξεκινήσουμε χορτόσουπα. Η προηγούμενη παιδίατρος επέμενε κρέμες μετά το 6μηνο κ πρώτα χορτόσουπα κ μετά φρουτόκρεμα. Εύη ποιά είναι η γνώμη σου? Θα μπορούσες να μου στείλεις με πμ το blog σου??

Lineal μου ευχαριστούμε για τις ασκήσεις που μοιράζεσαι μαζί μας, θα τις δοκιμάσω κ εγώ!!!

Μαριλίνα μου κ εγώ ξέρω ότι μετά τον χρόνο επιτρέπεται το μέλι κ το γιαούρτι μετά τον 8ο.

Καληνύχτα :-)

Rulia μου, η γνώμη μου από αυτά που έχω διαβάσει σε σχετικά βιβλία είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με φρούτα και μετά με λαχανικά!Τα φρούτα είναι πιο ελαφριά για το ευαίσθητο στομαχάκι των μωρών μας!!! Επίσης το 1 εβδομάδα μπορείς να το κάνεις και 4 μέρες!Κατ' άλλα η σειρά των φρούτων είναι εξαιρετική!!Αντί για πορτοκάλι μπορείς να χρησιμοποιείς και μανταρινάκι!!!Η παιδιατρική επιτρέπει εισαγωγή στερεών τροφών από τους 5,5 μήνες και μετά!!!

Θα σου στείλω με πμ το blog. φιλάκια πολλά

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τώρα θα μου πεις έκανα καλώς, έκανα κακώς...??? Πάντως σε αυτή την δουλειά ως σχεδιάστρια ξεκίνησα, αλλά σύντομα αποφάσισαν να μην ασχολούνται με την εσωτερική διακόσμηση κι έτσι κι εγώ εξασκώ πιο πολύ τον σχεδιασμό, σε ορισμένες μελέτες Η/Μ για άδειες...

Να σε πω... κοίτα το μωράκι σου και σίγουρα θα καταλάβεις ότι έκανες πολυ καλά!!!

πως να το αντιμετωπισω το δοντακι???καμια ιδεα?????

Αλοιφούλα mundisal (ή κάπως έτσι μου την είχε πει η παιδίατρος) μέχρι 2-3 φορές την ημέρα. Σε περίπτωση πολυ κλάματος και ειδικά το βράδυ (έχουν και οι μαμάδες ψυχή και δικαίωμα στον ύπνο) παιδικό ντεπόν (για δόση από τον παιδίατρο βέβαια).

εχασα 4 κιλα απο τη πεμπτη που ξεκινησα.

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ παλεύω ακόμα με τα 2 κιλά που πήρα στις γιορτές!!!

Ρούλα,

κι εγώ δεν έχω ξανακούσε πρώτα σούπες και μετά κρέμα... :confused::confused::confused:

Η δικιά μου, μου είπε πρώτα φρούτα και μετά την απογευματινή κρέμα γιατί αν γλυκαθεί το μωρό με την γλυκιά κρέμα δεν θα θέλει τα φρούτα...

Με τα φρούτα ακόμη το παλεύουμε. Εχθές έκανα μάλλον το λάθος να της τα δώσω χωρίς να πεινάει πολύ και δεν έφαγε σχεδόν καθόλου. Αλλά, να σας πω, την έφαγα μετά εγώ τη φρουτόκρεμα και φούσκωσα, ρε κορίτσια. Το δικό της στομαχάκι πως να τα χωρέσει;;;

Ερωτήσεις:

1) Τα μωράκια άνω των 6 μηνών κάθονται; Τα βάζετε; στερεώνονται; Η δικιά μου στερεώνεται για λίγο με μία ελαφριά κλίση προς τα εμπρός...

2) Καμία ιδέα για άλλο απογευματινό; Σκέφτομαι μία ρυζάλευρο αυτό το σπιτικό και μία φαρίν λακτέ από το βιολογικάδικο. Γιαούρτι λέτε όχι ακόμα, ε; Πειράζει εάν της δίνω πιο λίγο για να θηλάζει κι όλας;;; Εύη καμία ιδέα;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Από σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω κι εγώ δίαιτα!!

Lineal πήρα κουράγιο από εσένα!!!!

Να σε πω... κοίτα το μωράκι σου και σίγουρα θα καταλάβεις ότι έκανες πολυ καλά!!!

Έχεις δίκιο Μαριλίνα μου...

Στις ερωτήσεις σου δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί είμαστε ένα στάδιο πίσω εμείς...

Λετάκι καλό κουράγιο...!

Filiopi μου μακάρι να σας πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα φέτος!! Άντε κι όταν γίνεται μεγάλη εταιρεία, θα έρθω στην Αθήνα να δουλέψω για σας!:tongue::tongue:

Χαχαχα!!! Αυτό με την μουστάρδα το έχω πει κι εγώ στον άντρα μου!!!!

Μπράβο το κορίτσι μας, πολύ καλό!!! Και γρήγορα γρήγορα την έβαλε στις στέρεες τροφές!

Φιλάκια!!!

Γεια σας κουκλιτσες μου!!επανηλθα αν και αρρωστοι οικογενειακος.αφου να φανταστητε εφερε και την μαμα Λαμια για βοηθεια.Ο μπουμπουκος βροχιολιτισα, εγω βροχιτιδα και ο αντρας μου φαριγγιτιδα.Ωραια ε?Φιλακια πολλα πολλα...θα τα λεμε τωρα πιο συχνα

w0fYp2.png

jdyQp2.png

γεια σας φιλεναδιτσες μου.....

απο που να ξεκινησω????

ο μικρος χθες το βραδυ για πρωτη φορα εκλαιγε και ξυπνουσε συνεχεια απο τις 10 μεχρι τη 1 και μετα σηκωθηκε στις 6 το πρωι κλαιγοντας και τον πηρα στο κρεβατι μας και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 δεν ξερω γιατι...λετε να ειναι απο το δοντι???απο οτι βλεπω εχει και 2 μερες που με το ζορι τρωει και γκρινιαζει...τι να πω...λετε να παρω τον παιδιατρο???

σημερα πηγα και ζητησα διακοπη του εξαμηνου...01/02 γυρναω στη δουλεια και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και ιδιαιτερα χαρουμενη.......θα μου λειψει πολυ ο μπομπιρας μου....

σας ειπα που η μανουλα μου μου πηρε πρεσα???ω ναι....και σημερα λεω να την δοκιμασω.....

βικουλα περαστικα σας....

φιλιοπι μια χαρα η μικρουλα της......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κορίτσια βοήθεια!!!

μόλις γυρίσαμε απο τον παιδίατρο!

δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο νευριασμένη είμαι!

λοιπόν, τον προηγούμενο μήνα ο μπέμπης ήταν 8 κιλά και 68 πόντους.

σήμερα και ενώ ήταν απο τα Χριστούγεννα άρρωστος και δεν έτρωγε καλά, ζύγιζε πάλι 8 κιλά και 70 πόντους! ο γιατρός μόλις τον ζύγισε μου είπε οτι είναι οκ. είναι μου λέει λογικό επειδή τα μωράκια δεν συνεχίζουν να παίρνουν βάρος με τον ίδιο ρυθμό με πρίν και ένα παραπάνω που ήταν άρρωστο, οπότε μην ανησυχείς είναι μου λέει μια χαρά!

αμέσως μετά εμφάνισε το μαγικό προσπέκτους με τις κρέμες βανίλια για τα μωρά και μου έλεγε πώς να του δίνω. του είπα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δώσω στο μωρό μου κρέμα βανίλια και οτι θα του δώσω μόνο φρουτάκια το πρωί και για το απόγευμα ρυζάλευρο (αυτό της λετας).

και μου λέει, δεν ξέρω τι να πώ., πρώτη φορά συναντώ τέτοια περίπτωση και δεν ξέρω πως να σε αντιμετωπίσω! το θέμα είναι ότι τώρα δεν θα έχεις και γάλα απο δω και πέρα.........και τον ρωτάω γιατί ....και μου απαντά...να΄ είδες το μωρό αυτόν τον μήνα δεν πήρε βαρος, αν δεν πάρει και τον επόμενο θα πρέπει να του δώσουμε και ξένο γάλα!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΙΝ - ΝΤΑΝ- ΝΤΙΝ - ΝΤΑΝ - άρχισαν να χτυπάν οι καμπάνες!!!!!!!!!!! θέλω να συνεχίσω να θηλάζω το μωρό μου!

τί λέτε? πείτε μου την γνώμη σας!

εσείς απο Θεσσαλονίκη ποιόν γιατρό έχετε? ποιά μπορεί να μου προτείνει κάποιον? απλώς θα ήθελα να έίναι στο ικα για να μου γράφει και τα εμβόλια!!!!!!!!!!!!!!

θα μπώ πάλι το βράδυ, πάω να κάνω μπάνιο το μωρό!

κορίτσια θα βάλω τα κλάματα.......!!!!!!!!!!! ΣΝΙΦ...ΚΛΑΨ....ΛΥΓΜ.....

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Patousaki δεν θέλω να πανικοβαλλεσαι.... Αν δεν θες να σου κοπεί το γάλα κανε αυτό που λέει και η Εύη τουλάχιστο μια άντληση μέσα στην ημέρα.. Εγώ τον θηλαζω ακόμα πλέον 2 φορές την ημέρα και μια χαρά χορταινει.... Εννοείται ότι θα παρακολουθείς αν μειώνεται το γάλα σου η όχι... Το παιδί όμως απο μόνο του θα σου δείξει αν χορταινει ...

Εγώ για Παιδιατρο έχω το νονο μου που είναι στην Αλεξάνδρεια( ναι πάω ως εκεί γιατί είναι δικός μου άνθρωπος και τον εμπιστεύομαι).. Εγώ δουλεύω σε φαρμακευτική εταιρεία και έβλεπα παιδιατρους πες μου σε ποια περιοχή μένεις και θα σου προτείνω γιατρούς..,,. Και απο ΙΚΑ άμα θες.,. Θα ρωτήσω και συναδέλφους μου και θα βρούμε την άκρη να μην στεναχωριεσαι

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Kalimera koritsares mou!!!Pws eiste?Ta zouzounia?

Emeis doxa ton theo eimaste arketa kalitera an kai kanoume akoma kai eispnoes....Kalo mou patousaki min panikobalese kat arxas.Xerw alla xalarwse sigoura iparxei lisi gia ola, makari na mporousa na se boithisw.Emeis pali pou eimastan arwstoulides kai eprepe na paroume ena farmako pou itan skoni kai den dialiotan mesa sto gala, i prwti sterea trofi pou fagame xereis ti itan?giaourtaki.nai nai. Alla mas aresei kai kanoume san treloi otan to blepoume.Ola kala tha pane arkrei na brei enan giatro tis prokopis.

Filakia kouklitses mou kai ta xanaleme....

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Γεια σας κουκλιτσες μου!!επανηλθα αν και αρρωστοι οικογενειακος.αφου να φανταστητε εφερε και την μαμα Λαμια για βοηθεια.Ο μπουμπουκος βροχιολιτισα, εγω βροχιτιδα και ο αντρας μου φαριγγιτιδα.Ωραια ε?Φιλακια πολλα πολλα...θα τα λεμε τωρα πιο συχνα

Περαστικά σε όλους σας!!!! Χαίρομαι, πάντως, που είστε καλύτερα!!!

γεια σας φιλεναδιτσες μου.....

απο που να ξεκινησω????

ο μικρος χθες το βραδυ για πρωτη φορα εκλαιγε και ξυπνουσε συνεχεια απο τις 10 μεχρι τη 1 και μετα σηκωθηκε στις 6 το πρωι κλαιγοντας και τον πηρα στο κρεβατι μας και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 δεν ξερω γιατι...λετε να ειναι απο το δοντι???απο οτι βλεπω εχει και 2 μερες που με το ζορι τρωει και γκρινιαζει...τι να πω...λετε να παρω τον παιδιατρο???

Μπορείς να τον πάρεις για να είσαι ήσυχη. Ούτως ή άλλως να μην ξεχνάμε ότι τα μωρά μας είναι ανθρωπάκια: μία ημέρα θα ξενυχτίσουν, δεν θα έχουν όρεξη κλπ

σημερα πηγα και ζητησα διακοπη του εξαμηνου...01/02 γυρναω στη δουλεια και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και ιδιαιτερα χαρουμενη.......θα μου λειψει πολυ ο μπομπιρας μου....

Μην το σκέφτεσαι... να χαρείς αυτές τις μέρες που θα είστε αγκαλίτσα.

αμέσως μετά εμφάνισε το μαγικό προσπέκτους με τις κρέμες βανίλια για τα μωρά και μου έλεγε πώς να του δίνω. του είπα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δώσω στο μωρό μου κρέμα βανίλια και οτι θα του δώσω μόνο φρουτάκια το πρωί και για το απόγευμα ρυζάλευρο (αυτό της λετας).

Το ρυζάλευρο ΜΟΝΟ το απόγευμα θεωρείται "στουμποτικό", γι' αυτό δεν ξέρω άμα κάνει κάθε απόγευμα. Εναλλακτικά μπορείς να του δώσεις:

1) Κρέμα βανίλια από τα βιολογικάδικα (θα πάρω να τη δοκιμάσω)

2) Γιαουρτάκι

3) Λίγη κρέμα ή γιαουρτάκι + θηλασμό (αυτό είναι δικιά μου σκέψη, αλλά δε νομίζω ότι είναι κάτι κακό)

θέλω να συνεχίσω να θηλάζω το μωρό μου!

Αν δεις στο φόρουμ υπάρχουν μανούλες που θηλάζουν το μωράκι τους για πάνω από δύο χρόνια, ενώ εκείνο τρώει κανονικά. Όπως λένε όλοι, η παραγωγή του γάλακτος προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Εγώ της δίνω, ούτως ή άλλως ένα μπουκάλι συμπλήρωμα, για να μην πηγαίνω τελείως κόντρα με την παιδίατρο.

Εμπιστέψου το ένστικτό σου!!!

Εμείς χθες δεν βγήκαμε βόλτα με τη βροχή :(:( Μπαφιάσαμε μέσα.

Στο μεταξύ, κανένας σεβασμό στην έρμη μάνα το τέκνο μου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοιμήθηκε στις 9:30 το βράδυ, χαρούμενη εγώ ότι θα κάνω διπλωματική... Νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!! Ξύπνησε γεμάτη χαρούλες στις 10:30 και κοιμήθηκε ξανά μετά τις 12:30 (δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς, ήμουνα σε λήθαργο)!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Kαλησπερα κοριτσια!!

Λοιπον ειμαι μονη μου και απολαμβανω το κρασακι μου, μπαμπας και κορη κοιμουνται,και εγω ειμαι με το φορητο και παιζω,μια εχω σημα μια χανεται...

Λοιπον πηγαμε και εμεις στη γιατρο μας καναμε το εμβολιο και εχουμε ακομα ενα και τελος μετα αρχιζουμε της ηπατιτιδας,η μικρ

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα!!!

Αχ, Μπάρμπι, αυτές οι μικρές απολαύσεις της ζωής!!!

Εμείς περάσαμε ήσυχα και ωραία χθες, αν εξαιρέσω το μικρό μου φαντασματάκι που κοιμήθηκε πάλι μετά τις 12 και, φυσικά, άπατο πήγε το διάβασμα της μαμάς!!!

Εχθές, κατά παράβαση των όσων σκέφτομαι, έκανα μία κρέμα από δείγματα που μου είχε στείλει μία εταιρεία, για να δω αν η μικρή θα φάει πιο εύκολα την κρέμα που είναι γλυκιά σε σχέση με τη φρουτόκρεμα. Άνοιγε το στόμα με χαρά, καταβρόχθιζε. Της έδωσα λιγότερη από τη μισή, αλλά μετά... την έκανε εμετό...:? Δεν ξέρω αν φταίει η συγκεκριμένη γνωστή μάρκα, αλλά θυμήθηκα ότι και στον γιο μου δεν την έδινα γιατί τον πείραζε. Αντίθετα η κουνιάδα μου μόνο τέτοια μάρκα.

Τέλος πάντων, θα δω τι θα της κάνω σήμερα. Ελπίζω να έχει φέρει το βιολογικάδικο την κρέμα να της δοκιμάσω αυτήν...

Επίσης, σκεφτόμουνα να της δίνω μεν κρέμα βιολογική, αλλά λίγη, αφ' ενός για να θηλάσω λίγο περισσότερο, αφ' ετέρου για να μην πάρει πολλές κενές θερμίδες... τι λέτε; εσείς πόσο δίνετε;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...