Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ε;;;

Εχθές ξεστολίσαμε το σπίτι και δεν σας κρύβω ότι μία απογοήτευση την ένιωσα... πάνε κι οι γιορτές...

Από σήμερα δίαιτα + διπλωματική + το παιδί στο σχολείο!!!

Σκεφτόμουνα τους στόχους που έχω βάλει όχι ακριβώς για το 2011, αλλά μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά... και μου φαίνονται πάρα πολλοί... Θα δούμε!!!

Λινεάλ,

τις έκανα λίγο τις ασκήσεις χθές, και παρατήρησα ότι προσπάθησε να γυρίσει κι από μόνη της... θα συνεχίσουμε και σήμερα...

Τινάκι,

έτσι μπράβο... αισιόδοξες πρέπει να ήμαστε... οι δουλειές είναι το αγκάθι μου και πάλι αυτή την εποχή... Το σπίτι θέλει εκ νέου τακτοποίηση, η αποθήκη ούτε ξέρω τι έχει μέσα... τα πλυντήρια περιμένουν τη σειρά τους... άσε!!! Αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά...

Φιλλιόπι,

μιλάμε για μεγάλη συγκινηση!!!!!!! Άντε, περιμένουμε νέα σου!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!

Χθες δεν μπόρεσα να ξαναμπώ, αλλά τουλάχιστον σιδέρωσα τα 4 πλυντήρια και άλλες δουλειές που έπρεπε να γίνουν!! Αυτές οι άτιμες δουλειές να μην τελειώνουν ΠΟΤΕ?!!

Lineal σε ευχάριστούμε για τιε ασκησούλες, θα τους τις κάνω κι εγώ γιατί δεν γυρίζει από ανάσκαλα μπρούμυτα.

Επίσης, καλή επιτυχία με την δίαιτα!!!! Κι εγώ πρέπει να ξεκινήσω, να δούμε πότε!! Έχουμε και βάφτιση τον Ιούνιο!!

Να σας πω να γελάσετε: Μιλούσα με την κολητή μου για την βάφτιση και τις έλεγα τα γνωστα, ότι πρέπει να κάνω διαιτα κτλ., και τις λεω "Ειναι και η νονά κοκάλο(και ψηλη) και πως θα βγω φωτογραφία δίπλα της???" και μου απαντάει η φίλη μου "Ε,βάλε τον νονό(ευτραφής ευτραφής) δίπλα σε σένα και μετά τον άντρα σου(λεπτος λεπτος) και την νονά(κοκάλο όπως είπαμε)" και της απαντάω "Καλά είσαι σοβαρή?? Θα είμαστε σαν τους χοντρούς με τους λιγνούς!!"

Μαριλίνα στις κούνιες ε?? Πωπω πόσα πράγματα έχουμε να βιώσουμε με τα παιδιά μας!!!! Ανυπομονώωωωω!!!

Κάνε κουράγιο με τις δουλειές και μην πιέζεσαι, γιατί η ζωή είναι μικρή και την αναλώνουμε σε πράγματα που δεν έχουν πραγματική αξία!!! Πόλυ μακριά το πήγα, αλλά τα λεω για να τα ακούω κι εγώ!!!!

Filiopi μου πόσο χαίρομαι που είδα μήνυμά σου! Λοιπόν ο γαμπρός σου ολυμπιακάκιας από κούνια που λέμε!!! Και πως να τολμήσει να γίνει κάτι άλλο, αφού οικογένεια μαμάς, οικογένεια μπαμπά, ακόμα και οι νονοί μας, όλοι Ολυμπιακοί!!!!! Και φανατικοί!!! Καλά, είχα δείξει κι εγώ την φωτογραφία σας από το γήπεδο στον άντρα μου και μου είπε "με αυτά τα παιδία ευχαρίστως να γίνω συμπέθερος"!!!

Λεεί λογάκια η νυφούλα μου ε??? Αχ!τι ωραία!! Μεγαλώνουν... Ετοίμασε τις πάνες εσύ, αν τα πει και καθαρά τα μπαμπά-μαμά, τότε δεν θα προλαβαίνεται!!!!

Λοιπόν, τώρα όσον αφορά την δουλειά, δύσκολα τα πράγματα! Εργάζομαι σε τεχνική εταιρεία και όπως ξέρεις στην οικοδομή υπάρχει μεγάλη πτώση! Ελπίζω, τώρα που έδωσαν παράταση και για το πόθεν έσχες, μήπως θελήσει να κάνει κανείς καμιά "επένδυση", καταλαβαίνεις! Τι να πω...

Και δεν μου φτάνει η δικιά μου ανυσηχία, ήρθε για βόλτα προχθές ο πεθερός του αφεντικού μου και όπως συζητάγαμε, ήρθε ήρθε το πράγμα και μου είπε, ότι κατα την γνώμη του, αν μου πει το αφεντικό μου για μείωση μισθού, θα πρέπει να το δεχτώ αδιαμαρτύρητα! Φυσικά του είπα ότι δεν είναι έτσι, γιατί έχω και κάποια έξοδα για να έρθω στην δουλειά μου (είναι μακριά και η βενζίνη στα ύψη) και αν έρθουν έτσι τα πράγματα, καλύτερα να κάτσω ένα χρόνο σπιτάκι μου και να παίρνω το ταμείο ανεργίας!! Τον ηλίθιο!!! Με την βενζίνη που πληρώνω ήδη έχω μείωση στον μισθό μου, ο οποίος μην φανταστείς ότι είναι και στα ύψη!!! Και από που και ως που ανακατεύεται???? Και σημείωση, το αφεντικό μου έχει καλή οικονομική κατάσταση και δεν είναι οτι, αν δεν μου κάνει μείωση, δεν θα τα βγάλει πέρα!

Τέλος πάντων... Βλέπουμε...

Εσείς είστε και οι δύο αρχιτέκτονες?

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια!

Γεια σας, κοριτσάρες!!!!!!

Μαριλίνα μου, δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτησή σου!!!Εννοείς αν μπορείς να προσθέσεις στο ρυζάλευρο και λαδάκι!!! Η συνταγές των λαχανικών και των κρεάτων πάντα έχουν λαδάκι κι αν θες προσθέτεις και λίγο ρυζαλευράκι για να πήξει. Τώρα γιατί να βάλεις σκέτο λάδι στο ρυζάλευρο??Δε θα κάνει δυσκοιλιότητα το μωράκι σου αν τρώει τα φρουτάκια του κτλ. Εννοείται ότι η υφή των κακακίων θα είναι πιο σφικτή λόγω των στερεών τροφών, αυτό δε σημαίνει δυσκοιλιότητα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Tinaki,

εσύ τι δουλειά κάνεις;;; Επειδή λες τεχνική εταιρεία + ταμείο ανεργίας, κάτι που δεν υπάρχει στους μηχανικούς. Εγώ είμαι τοπογράφος μηχανικός αλλά διορισμένη στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

evi24,

να σου πω: Το λαδάκι το βρήκα στη συνταγή για ρυζάλευρο σπιτικό που μου έδωσε η Λέτα. Λέει να βάλεις λίγο γάλα ή λίγο λαδάκι. Αναρωτιέμαι ποιο είναι το καλύτερο!!!

Το blog δεν το έχω ξεψαχνίσει ακόμα καλά, αλλά περιμένει υπομονετικά τη σειρά του!!! Πάντως είναι φανταστικό!!! Κι επειδή δεν το έχω ξεψαχνίσει, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;; Ιδέες για απογευματινό; Γιατι δε νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο οι έτοιμες κρέμες συνέχεια...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Και θα ανοίξω θεματάκι για τη φρουτόκρεμα:

Πόσα και ποια φρούτα σας είπε ο παιδίατρος;;;

Εμένα 1 μήλο + 1 αχλάδι + 1 πορτοκάλι + 1/2 μπανάνα.

Αυτά έτρωγε ο γιος μου και πράγματι τα έτρωγε. Η μικρή παρατηρώ ότι πλέον ανοίγει το στοματάκι της για να φάει, αλλά κάποια στιγμή σταματάει. Την πιέζω λίγο, αλλά όχι για πολύ. Και σταματάει. Μάλλον χορταίνει (μια φορά την είχα δοκιμάσει όταν την έφτιαχνα για τον μικρό και είχα χορτάσει εγώ).

Οπότε ρωτάω για να ξέρω ότι τρώει επαρκή φρούτα: Στο πιατάκι μένουν 3-4 κουταλάκια του γλυκού (μαντέψτε ποια τα καθαρίζει μετά :lol:). Εννοείται πως όλο το υπόλοιπο έχει μοιραστεί μεταξύ στόματος + σαλιάρας...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!

Μαριλίνα μου για σχεδιάστρια εσωτερικού χώρου ξεκίνησα, μία γραμματέας που κάνει λίγο από όλα κατέληξα!

Λοιπόν, όταν τελείωσα το Λύκειο, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν είχα στόχους. Μετά αποφάσισα ότι ήθελα να γίνω διακοσμήτρια! Πήγα στην Σιβιτανίδειο για σχεδιασμό εσωτερικού χώρου (παραλληλα είχα γνωρίσει και τον άντρα μου) και ενώ είχα όλα τα εφόδια (έβγαλα την σχολή με 18 παρόλο που είχα πολλές απουσίες, γιατί πήγαινα ταξίδια στην Ερμιόνη) για σπουδες στο ανάλογο ΤΕΙ, τα παράτησα και ήρθα να μείνω στην Ερμιόνη για να είμαι με τον άντρα μου... Τώρα θα μου πεις έκανα καλώς, έκανα κακώς...??? Πάντως σε αυτή την δουλειά ως σχεδιάστρια ξεκίνησα, αλλά σύντομα αποφάσισαν να μην ασχολούνται με την εσωτερική διακόσμηση κι έτσι κι εγώ εξασκώ πιο πολύ τον σχεδιασμό, σε ορισμένες μελέτες Η/Μ για άδειες...

Αυτά περι επαγγέλματος....

Καλημέρα μανούλες.Τι κάνετε;

Λίνεαλ ξεκίνησα και εγώ να του κάνω τις ασκησούλες που είπες γιατί όπως είπε και η Μαριλίνα και ο δικός μου γίνεται σαν σίγμα τελικό αλλά να γυρίσει δεν μπορεί. Και να φανταστείς ότι όταν ήταν 4 μηνών είχε γυρίσει 2-3 φορές στην αλλαξιέρα και θεώρησα και εγώ η χαζομαμά ότι το παιδί μου μπορεί και γυρίζει! Τυχαίο πρέπει να ήταν το περιστατικό γιατί από τότε τζίφος.

Εμείς τρώμα από τις αρχές του μήνα φρουτόκρεμα και ενώ στην αρχή δεν του άρεσε τώρα έχει αρχίσει και την τρώει όλη.Όσον αφορά τις κενώσεις του, ενώ πριν που έτρωγε μόνο κρέμα βανίλια και θήλαζε είχαμε πρόβλημα δυσκοιλιότητας , τώρα με τη φρουτόκρεμα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πάμε καλά. Στη φρουτόκρεμα από την πρώτη μέρα βάζω 1 μήλο+1 αχλάδι + 1 μπανάνα + 1 μπισκότο μιράντα. Βέβαια στην αρχή έτρωγε 3-4 κουταλιές και το υπόλοιπο η μανούλα.Τώρα την τρώμε σχεδόν όλη. Βέβαια δεν βάζω πολύ μεγάλα φρούτα, φροντίζω να είναι κανονικού μεγέθους. Επίσης πίνουμε και 130 ml χυμό πορτοκάλι κάθε πρωί κατά τις 10.30.

Αυτά προς το παρόν. Πάμε για φαϊ. Φιλιά σε όλες.

γεια σας κοριτσακια μου.....

πολλη γκρινια εχουμε κοριτσια.....γιατι απο οτι ειδα χθες βγαζουμε δοντακι......ο κυριος λοιπον κλαιει γκρινιαζει καμια φορα κλαιει απαρηγορητα δεν τρωει ολο του το φαγητο και καταλαβαινετε την συνεχεια....δεν ξερω τι να κανω... τις περισσοτερες φορες ηρεμει στην αγκαλια αλλα και παλι μηπως δεν κανει να τον παιρνω συνεχεια?????πως να το αντιμετωπισω το δοντακι???καμια ιδεα?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

φιλιοπι δε νομιζω να τρεχει κατι,αλλα επειδη του κανω ασκησεις γιαυτο το λογο-για να γυρναει μπρουμυτα-οπως με ειπε ο φυσιοθεραπευτης,θα σε πω πως θα τις κανεις για να παρει λιγο μπρος.

οπως ειναι ανασκελα,πιανεις το χερακι και το ποδαρακι και σιγα σιγα τη γυριζεις να παει μπρουμυτα.

Εννοείς απλά να τη γυρίζω σιγά σιγά από ανάσκελα μπρούμυτα, έτσι; Δύο φορές την ώρα; Γιατί κι η δικιά μου δεν γυρίζει. Φτάνει στο πλάι, γίνεται σαν σίγμα τελικό, αλλά δεν γυρίζει...

ναι ακριβως,σιγα σιγα και απο τις δυο μεριες γιατι τωρα εμας γυριζει απο τα αριστερα και τωρα παλευουμε τη δεξια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

γεια σας κοριτσια,

πολυ χαιρομαι που βρηκατε χρησιμες τις ασκησεις.

εμεις συνεχιζουμε να τις κανουμε καθημερινα,αλλα ο μικρος γυρναει μονο προς τα αριστερα και οταν τον δοκιμαζω προς τα δεξια γκρινιαζει.

επισης μαθαινουμε και απο μπρουμυτα ανασκελα.νομιζω ειχα γραψει πως να το κανετε.

αν με πει καμμια ακομα, που θα σας ειναι χρησιμη, αυριο που θα παμε θα σας τη περιγραψω.

εμεις προχθες γιναμε 6 μηνων και ξεκινησαμε βολτα για παιδοτοπο.

ομως τελικα πηγαμε σε σπιτι φιλων για καφε.

αυτοι εχουν 2 μικρα παιδακια, και θελαν να παιξουν με τον μπεμπη,αυτος ομως δε ξερω γιατι τρομαζε και σκερφαλωνε πανω μου.

μολις τα μικρα πηγαν στο δωματιο τους να παιξουν, ο μπεμπης αλλο παιδι,να κανει ναζακια και τσαλιμακια.

θελει αποκλειστικοτητα...

αααα σημερα ο μπεμπης εκανε κακακια μεγαλου ανθρωπου!!!

επαθα σοκ!

σημερα θα παμε και παιδιατρο,να δουμε ποσα κιλακια βαλαμε και πως παμε...θα κανει και εμβολιο,ελπιζω να μη κλαψει οπως και τη προηγουμενη φορα.

ωραια τα νεα σας,ειχα καιρο να μπω,λογω του οτι δεν ειχα ιντερνετ.

κοριτσια φιλακια και τα λεμε.

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας τζουτζούκες!!!! Τι κάνετε;;; Μια χαρά εδώ, όλα καλά από το μέτωπο!

Πήγαμε εχτές παιδίατρο, κάναμε τσίπι (αουτς!) και μας βρήκε μια χαρά! 8,300 κιλά με 68 πόντους η ψηλόνγκα!!! Μας έδωσε και οδηγίες για στερεές τροφές και ξεκινάμε σιγά σιγά!!!

Σήμερα φάγαμε μήλο σκέτο και σε λίγες μέρες θα βάλουμε αχλάδι. Στην αρχή της άρεσε της μπέμπας, μετά αηδίασε και μετά της άρεσε πάλι! Για να δούμε πως θα πάει.... έχω και ένα φόβο μην σταματήσει ο θηλασμός....

Tinaki που λες εμείς είμαστε αρχιτέκτονες και οι δύο, μαζί από το πρώτο έτος της σχολής... τελειώσαμε μετά από 6 χρόνια μαζί δουλευοντας την διπλωματική μας (η οποία μας τράβηξε ένα χρόνο παραπάνω για να είναι κάτι καλό λες και μετράει στο φινάλε ... τέλοςπάντων) και αφού ψάξαμε ψάξαμε για δουλειά και δεν βρήκαμε τίποτα είπαμε να κάνουμε το βήμα και ανοίξαμε τώρα 2 χρόνια ένα μικρό γραφείο. Καλά πήγανε τα πράγματα αυτή τη χρονιά όχι τέλεια αλλά ούτε χάλια.... μάλλον η μπέμπα είναι το γουράκι μας! Για να δούμε τώρα τι θα γίνει το 11!!!

Καιαιαιαιαιαι...... περί κακακίων:........ήρθε ήρθε μια βδομάδα το ρυζάλευρο και την στούπμωσε την μπέμπα.... δεν είχε κάνει κακά εχτές ενώ ήταν πάντα πολύ τακτική και σημερα με το φρούτο.........παναγίιιιιτσα μουουουουουου!!!!! Έφτασαν μέχρι την πλάτη και μέχρι τα γόνατα!!!! Πολύ πράμα μιλάμε χα χα χα!!!! Φώναζα στον άντρα μου : Μουστάρδα έχουμεεεεεε η μπέμπα έκανε μπόλικη!!!!!!! Σας αηδίασα εεεε;;;;; Αλλά αλήθεια πολύ πράμα!!!!!:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ξεχασα να σας πω για τη διαιτα.

πεφτει πεινα,καλα ενταξει,αλλιως τι σοι διαιτα θα ηταν.

εχασα 4 κιλα απο τη πεμπτη που ξεκινησα.

χθες πηγα με ζυγισε και ο ιδιος δε το πιστευε και με ειπε οτι δεν εχει ξαναχασει καποιος τοσα πολλα τοσο συντομα.

εχω πολλες κατακρατησεις κοριτσια που να παρει και ξερω οτι στην αρχη τα χανω τσακ πατ.

αντε να δουμε πως θα συνεχισω...

παντως το ξεκινημα ηταν τελειο.

θα τα λεμε κι αυτα απο δω;)

1zNmp2.png

Πήγαμε εχτές παιδίατρο, κάναμε τσίπι (αουτς!) και μας βρήκε μια χαρά! 8,300 κιλά με 68 πόντους η ψηλόνγκα!!! Μας έδωσε και οδηγίες για στερεές τροφές και ξεκινάμε σιγά σιγά!!!

Καιαιαιαιαιαι...... περί κακακίων:........ήρθε ήρθε μια βδομάδα το ρυζάλευρο και την στούπμωσε την μπέμπα.... δεν είχε κάνει κακά εχτές ενώ ήταν πάντα πολύ τακτική και σημερα με το φρούτο.........παναγίιιιιτσα μουουουουουου!!!!! Έφτασαν μέχρι την πλάτη και μέχρι τα γόνατα!!!! Πολύ πράμα μιλάμε χα χα χα!!!! Φώναζα στον άντρα μου : Μουστάρδα έχουμεεεεεε η μπέμπα έκανε μπόλικη!!!!!!! Σας αηδίασα εεεε;;;;; Αλλά αλήθεια πολύ πράμα!!!!!:mrgreen:

χαχαχαχαχαχ

οχι δε με αηδιασες προσωπικα,πιο κατω γραφω και γω για τα κακα του πασα μου:)))))

αντε μπραβο η μικρη μεγαλωνει μεγαλωνει...

καλη αρχη με τα φρουτα!

1zNmp2.png

Καλησπερα και απο μενα!!!!

Τις κανω και εγω τις ασκησουλες για να δουμε το μπρουμυτα ομως ρε κοριτσια δεν θελει καθολου...

Λοιπον εγω φρουτοκρεμα την δινω μισο μηλο 1 αχλαδι και μια μπανανα και καμια φορα βαζω αβοκαντο,πορτοκαλι μου ειπε οχι ακομη για να μην βγαλει αλεργια,μετα τρωει φαγακι και μετα ή γιουρτακι ή φαριν λακτε και το βραδυ γαλα..

Την Πεμπτη εχουμε εμβολιο και θα την ρωτησω για το περηφημο αναποδογυρισμα που δεν κανει.

Αυτα απο μενα κοριτσια μου σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω!!

Καλο βραδυ!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Λέτα μου, μια χαρά αντιμετωπίζεις το θέμα!!!Μη φοβάσαι τίποτα!!!Πολλές αγκαλίτσες αυτό έχει ανάγκη το μπεμπάκι σου!!!Μην τις φοβάσαι!!!Από εκεί και πέρα για την ανακούφιση προτείνουν διάφορα οι γιατροί: τζελ που πολλές μανούλες λένε ότι δεν κάνει τίποτα, ειδικά παιχνιδάκια με εξωγκόματα και πανάκια που τα βάζεις στην κατάψυξη...

Για τις κρεμούλες: τα κλασικά είναι φρουτόκρεμα, ρυζάλευρο, χορτόσουπα και κρεατόσουπα. Τα πόσα γεύματα και πότε τα καθορίζει ο παιδίατρος και εισάγονται σταδιακά...

FilioPi,είναι λογικό να αντιδράσει έτσι το μπεμπάκι!!Έπαθε σοκ ο οργανισμός του με τη νέα τροφή, αλλά με τα φρουτάκια βοηθήθηκε η κατάσταση και έγινε χαμός χαχαχαχαχαχα

Έτσι όπως το περιγράφεις συνέβη και στη μικρή μου!!!Έχουμε μουστάρδα για εβδομάδες!!

:))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...