Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα γλυκές μανούλες!!

Σήμερα είμαι λίγο στεναχωρημένη. Έπεσε τα ξημερώματα ο ένας μπεμπάκος μου από το κρεβάτι. Ευτυχώς φαίνεται μια χαρά και το έχω υπό επίβλεψη για ένα 24ωρο. Έριξε το μαξιλάρι κάτω και έπεσε μετά και ο ίδιος. Το σώμα του στο μαξιλάρι και το κεφάλι στο πλακάκι. Απλά μάλλον του έκοψε την φόρα το μαξιλάρι. Από σήμερα κούνια....κοιμούνται δεν κοιμούνται.... Φοβάμαι πια. Δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα αλλά ξαφνικά άρχισε τις τούμπες!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά, αύριο θα έρθει ο γιατρός για εμβόλιο...pentavac και για να συζητήσουμε την εισαγωγή στην στερεά τροφή.

οπότε θα μπορούμε να έχουμε γνώμη για τις κρέμες και τις αφοδεύσεις :)

RKdwp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Ενώ όλη την εβδομάδα είχα πολύ ενέργεια στην δουλειά, σήμερα βαριέμαι πολυυυυυύ!!!

Έχω όρεξη για βόλτα και ψώνια!!!! Όμως θα περιοριστώ στο super market!:tongue:

Είναι που είμαι δίπλα στην θάλασσα και έχει βγάλει κι έναν ήλιο που σε ξεσηκώνει!!!

Λετακι εύχομαι σύντομα να βρει καινούργια δουλειά ο άντρας σου κι ακόμα καλύτερη!!! Όμως χαίρομαι πολύ με τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις!! Και είναι πιστεύω ο καλύτερος!! Γιατί αν κάτσεις να σκάσεις θα αλλάξει κάτι?? Κι αφού για την ώρα έχετε τον τρόπο σας, όλα θα πάνε καλά!!!!!

Jasmini φαντάζομαι την τρομάρα που πήρες!!!!!!!!!:shock: Ευτυχώς που είναι καλά ο μπεμπάκος σου!! Τώρα αυτό με την κούνια... Καλό κουράγιο...

Εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω στην "σκατοσυζήτηση" γιατί ακόμα δεν τρώμε φρουτόκρεμα!!

Λοιπόν κορίτσια, κάνει κάτι ο μικρός μου, που μου φαίνεται λες και προσπαθεί να με φιλήσει ή απλά τον τρώνε τα ούλα του!!!!:tongue: Λοιπόν καμιά φορά τον παίρνω αγκαλιά και μου ορμάει στο πρόσωπο να με "φαει", τι στα μάγουλα, τι στο σαγόνι!! Το κάνει μόνο σε μένα. Και χθες με το που γύρισα από την δουλειά και τον πήρα, τα ίδια έκανε!! Αααχχ! τι είναι αυτές οι χαζομαμάδες!!! Ότι θέλουν φαντάζονται!!!

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια...

Καλημερούδια!!!

Jasmini,

μην ανησυχείς. Αυτά συμβαίνουν. Έχει πέσει ο μικρός μου από το κρεβάτι... η μπέμπα δεν έχει γυρίσει ακόμα, αλλά από αυτά που λες φοβάμαι πλέον να την αφήνω μόνη της...

Θέλει, φυσικά, προσοχή, αλλά μην ανησυχείς, συμβαίνει!!!

Γεια σου evi

ΕΣΥ δεν είσαι που έχεις το blog?????

Κορίτσια έχει ενα πολυ ωραίο blog.......

Ποιο blog;;; Για πες κι εμάς!!!

Άλλη ερώτηση, συμπεθέρα: Το έχεις φτιάξει το ρυζάλευρο; Όταν λέμε "λίγο λάδι" πόσο εννοούμε; στο περίπου;

Έχω πολλά να κάνω και βαριέμαι απίστευτα, όμως!!!!!

καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Kαι ναι φάγαμε με ευχαρίστηση και το κοτόπουλο κοριτσάκια.......μέχρι που άνοιγε και το στόμα του είχε πολυ πλάκα.....

Jasmini φαντάζομαι την αγωνία σου.....και στον κωλο ματιά πρέπει να έχεις πραγματικά......

Τινακι..ευχαριστώ είμαστε μια χαρα δόξα το Θεό....

Συμπεθερα 2 με 3 κουταλιες λάδι....ακόμα δεν το εφτιαξα απο εβδομάδα...

Θα στο στείλω με πμ το blog η Εύη δεν θέλει να φανεί σαν διαφήμιση.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου, Λετάκι, που είσαι ενημερωμένη για όλα!!!!!!!!

Πράγματι έχω ένα blog που το φτιάχνω με πολλή αγάπη και κόπο γιατί οι αναρτήσεις γίνονται μετά από πολλή μελέτη ειδικών παιδιατρικών βιβλίων και ιατρικών άρθρων- συνήθως ξενόγλωσσων- γι' αυτό και δεν ανεβάζω συνέχεια ό,τι βλακεία μου κατεβαίνει στο κεφάλι!!! Η ιδέα αυτή μου ήρθε ήδη από την εγκυμοσύνη, όταν έψαξα σε διάφορα blog για απαντήσεις και έβλεπα ότι πουθενά δεν υπήρχαν συγκεντρωμένες όλες οι απορίες μου κι έτσι είπα "θα το κάνω εγώ", θα βοηθήσω τις νέες μανούλες και τις υποψήφιες μανούλες!!!Αλλά είναι ακόμα στα σκαριά!!!

Λοιπόν το μέλι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να περιέχει ένα βακτήριο Clostridium botulinum που μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση και θάνατο στα μωράκια μας (παραλύει το αναπνευστικό σύστημα).

Το δε γιαούρτι έχει παρατηρηθεί ότι δεν είναι τόσο εύπεπτο πριν τον 7ο-8ο μήνα, γιατί το γαστρεντερικό σύστημα δεν είναι τόσο έτοιμο ακόμη!!!

Ή πορτοκαλάκι ή μανταρινάκι βάζουμε ναι!!!Άντε να βάλουμε και την μπανανούλα να δούμε πώς θα πάει το πράγμα!!!

Φαντάζομαι ότι ξέρετε το κόλπο αν δε σας διαλύεται καλά π.χ. το αχλάδι θα βάζετε λίγο ζεστό αποστειρωμένο νεράκι ,όπως κάνατε και με το γάλα του μωρού, και θα διαλύετε και θα γίνεται τέλειος πουρές. Αν σας βγει όμως πιο αραιό απ ό,τι αρέσει στο μωράκι σας, θα προσθέτετε λίγο ρυζάλευρο απλό ή με γεύση βανίλια και θα γίνεται τέλειο!!!Καλή επιτυχία!!!

Αυτάαααααα.... φιλάκια πολλά σε όλες!!!

evoula πραγματικα ειναι πολυ ωραιο το blog....και ειναι οτι πιο ωραιο και επιστημονικο εχω συναντησει......

λεω να μας ενημερωμενεις για τις τροφες ...εγω δεν τα ηξερα ολα αυτα...

απο οτι βλεπω θηλαζεις και εσυ.....και εγω θηλαζω ακομα και αμα τα καταφερω με τη δουλεια θελω να φτασουμε μεχρι και το χρονο.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε;;;; Χάθηκα πάαααλιιιιι...... με έπνιξαν οι δουλειές.... μία το ένα μία το άλλο μέχρι να ξαναβρούμε όλοι τους ρυθμούς μας! Σήμερα νομίζω λίγο ανάσανα! Μου έχει μείνει βέβαια ένα βουνό ασιδέρωτα πάλι αλλά θα το κατεβ'ασω κι αυτό που θα μου πάει!

Πολλά τα νέα σας και όμορφα με τα μωράκια και το φαγητό!!! Εγώ της δίνω μόνο ρυζάλευρο μια φορά την ημέρα έδώ και μια βδομάδα με το που μπήκαμε στον 5ο δηλαδή και την Δευτέρα πάμε παιδίατρο για τα περαιτέρω. Δεν ξέρω αν αρχίσαμε νωρίς αλλά μας είπε χαρακτηριστικά "καινούρια γνώση" πως γίνεται πλέον η εισαγωγή στερεών όχι όταν κλείσει ο έκτος αλλά από την αρχή του γιατί έχουν παρατηρηθεί προβλήματα απορρόφησης στο εντεράκι των μωρών. Για να δούμε.... Πάντως το μωρό ενώ αρχικά πνιγόταν, αηδίαζε τώρα το κατεβάζει μια χαρά! Της αρέσει της μπουλούκας μου το φαγάκι! Εν τω μεταξύ το τζιτζί συνεχίζεται στα υπόλοιπα γεύματα!

Α α να ρωτήσω ... η αποστείρωση σταματάει τώρα στο έκτο; Δηλαδή με τα κουταλο - πιατάκια τι κάνουμε μόνο πλύσιμο; Και οι πιπίλες;;;

Jasmini ευτυχώς είναι καλά ο μπεμπούλης! Κι εγώ την βάζω στο κρεββάτι και είμαι ήσυχη με το σκεπτικό ότι δεν γυρνάει καθόλου αλλά μάλλον δεν πρέπει!Πότε θα γυρίσει δεν θα πάρω χαμπάρι!

Αλήθεια βρε κορίτσια πότε θα γυρίσει; Είναι τεμπέλα; Μόνο στο ένα πλάι αριστερά γυρνάει και τίποτε άλλο! Μπρούμυτα ούτε λόγος να την βάλω! Τρώει το πάτωμα και μετά ουρλιάζει να την σηκώσω! Μα καλά πως θα μπουσουλήσει; Ομως στα πόδια της σηκώνεται μόνη της όταν της πιάσεις τα χέρια! Λέτε να περπατήσει κατευθείαν; Α επίσης χορεύει!!! Χι χι !!! Της αρέσι πολύ το 1 23 ροκ από τα ζουζούνια και τσιρίζει και χορεύει όταν το βλέπει!!!

Tinaki όλα καλά στην δουλειά; Εμείς από δευτέρα πάμε γραφείο, όχι πως έχουμε τρελή δουλειά αλλά έτσι να λέμε ότι κινείται η κατάσταση!Πάλι καλά που δώσανε παράταση στους ημιυπαίθριους μπας και δούμε λίγο φως!!! Και να σου πω είδα τον γαμπρό μου, καλέ ένας κούκλος καιαιαιαιαιαι.... ολυμπιακάκιας αααααα κέρδισε και την καρδιά του πεθερού!!!!:-P Και η νύφη σου κάνει μαμ μαμ το σαγόνι της μαμάς της!!! Χι χι τι ωραία που αισθάνομαι! Εννοείται μόνο σε μένα το κάνει!!!

Φιλάκια σας αφήνω ξύπνησε η τιτίνα μου!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Letaki μου, σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

Αν πας στις ετικέτες: Διατροφή έχω γράψει αναλυτικά ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγονται με τίτλο "προσοχή στην εισαγωγή στερεών τροφών"!

Να μην ανησυχείς καθόλου για το θηλασμό!!Ένα θα σου πω, έχω γυρίσει στη δουλειά μου από τότε που η μικρή ήταν 2 μηνών!!! Με τις αντλήσεις κατάφερα και κράτησα τον θηλασμό κανονικά!!! Όταν έρθει η ώρα ρώτα με ό,τι θες θα σου τα πω αναλυτικά!!!

φιλάκια πολλά

Jasmini ειναι καλα τωρα το μπεμπακι;

πρεπει να προσεχουμε γιατι ολο εκπληξεις μας ειναι;)

θελω και γω το blog εεεεε:tongue:

τινακι αυτο με το σαγονι μου το κανει και μενα και το απολαμβανω,αλλα το κανει και στη πεθερα μου και δε μου πολυαρεσει...

και αυτη αντι να τραβηχτει καθεται.

δε ξερω δε μαρεσει η εικονα να "τρωει" κι αλλους εκτος απ τους γονεις και ας ειναι παπουδογιαγιαδες...τι λετε;αν το ξανακανει να της πω να μη τον αφησει η θα φανω πολυ υστερικη;

επισης μια φορα του εβαλε το δαχτυλο της στο στομα για να κανει μασαζ τα ουλα του.

νευριασα αλλα δεν ειπα τπτ.

και σαυτο αν πω κατι θα φανω παλι παραλογη;για πειτε γνωμες;

παντως ο αντρας μου δεν ειπε κατι που ηταν μπροστα και μετα του ειπα αν ξαναγινει να της πει πως δε θελω.

σημερα τον ξαναταισα φρουτα και με εκπληξη ειδα οτι τα ετρωγε με ορεξη.

πλησιαζει στον εκτο μηνα και μαλλον ωριμασε για στερεες,τι να πω.

φιλιοπι δε νομιζω να τρεχει κατι,αλλα επειδη του κανω ασκησεις γιαυτο το λογο-για να γυρναει μπρουμυτα-οπως με ειπε ο φυσιοθεραπευτης,θα σε πω πως θα τις κανεις για να παρει λιγο μπρος.

οπως ειναι ανασκελα,πιανεις το χερακι και το ποδαρακι και σιγα σιγα τη γυριζεις να παει μπρουμυτα.

θα το δει σα παιχνιδι.

ανα μια ωρα καντο απο δυο φορες.

επισης για να της αρεσει το μπρουμυτα,οπως ειναι πιασε της τα πατουσακια και βαλε αντισταση ωστε να δωσει δυναμη να σπρωξει προς τα μπροστα.

εμεις τα κανουμε και τωρα θελει μονο μπρουμυτα.

γυρνα την και απο τις δυο μεριες.

τωρα ειμαστε στη φαση να μαθει να γυρναει απο μπρουμυτα ανασκελα.

οπως ειναι μπρουμυτα με τα δυο της χερακια μπροστα,πιασε προσεκτικα και γυρισε την σιγα σιγα ετσι ωστε το ενα της το χερι να σηκωνεται σιγα σιγα απο το δαπεδο μεχρι να γυρισει ανασκελα.

ελπιζω να σε εδωσα να καταλαβεις.

εμεις απο δυο φορες τη βδομαδα που πηγαιναμε φυσιοθεραπευτη,τωρα θα πηγαινουμε μια και σε λιγοτερο απο ενα μηνα θα ειμαστε μια χαρα.

σας ειπα πως ξεκινησα διαιτολογο;

ξεκινησα απο πεμπτη και πεφτει πολυ πεινα λεμε.

αλλα χαλαλι γιατι βλεπω οτι χανω.

μιλαμε εχω πολυ κατακρατηση υγρων και με εβαλε να πινω 8 ποτηρια νερο τη μερα,οποτε τρεχω καθε τρεις και λιγο τουαλετα και θυμαμαι τοτε που ημουν εγκυος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επισης ειναι ο μονος διαιτολογος που με αφηνει να τρωω γλυκο μια φορα την εβδομαδα και τα δημητριακα που μαρεσουν με τη μαυρη σοκολατα.

ολοι οι αλλοι τα σκετα μου βαζαν

αντε να δουμε τη δευτερα θα παω να μετρηθω,θα σας πω ποσα εχασα

πααααλι πολλα ειπα.

καλη νυχτα και τα λεμε:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

evoula την αληθεια λεω και τιποτα παραπανω....αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι αν με μια φορα που θα βγαλω γαλα με το θηλαστρο μπορει να σταματησει το γαλα μου...πλεον θηλαζω πρωι βραδυ και ηδη βλεπω οτι εχει ελλατωθει αρκετα...το στηθος μου δεν πρηζεται οπως πριν...βεβαια ο μικρος δεν διαμαρτυρεται....

tinaki και εμενα με δαγκωνει και εχει πολυ γελιο...

lineal να το πεις στην πεθερα σου δεν ειναι κακο....δεν κανει να βαζει τα χερια στο στομα του μωρου και ουτε να τον αφηνει να την τρωει και αν δεν μπροεις εσυ πες στο στον αντρα σου...

καλη αρχη με την διαιτα....

και εγω προσπαθω αλλα μεσα στα χριστουγεννα εκανα παρασπονδιες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλο βραδυ κοριτσακια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Leta μου, όπως σου είπα γύρισα στη δουλειά όταν η μικρή ήταν 2 μηνών. Χρησιμοποιώ 2 θήλαστρα, ένα νοσοκομειακό κι ένα για τη δουλειά 1-3 φορές την ημέρα!Δεν έχω δει την παραμικρή μείωση!!! Απλώς η γνώμη μου είναι να προτιμήσεις τη medela!!Αν θες να διατηρήσεις το θηλασμό με τις κρέμες πρέπει να κάνεις μία άντληση οπωσδήποτε, αλλιώς αναγκαστικά οδηγείσαι σε σταδιακό απογαλακτισμό!!!

Kαι ναι φάγαμε με ευχαρίστηση και το κοτόπουλο κοριτσάκια.......μέχρι που άνοιγε και το στόμα του είχε πολυ πλάκα.....

Μόνο η δικιά μου δεν θέλει να τρώει, και ήμαστε στα φρούτα ακόμη...

Συμπεθερα 2 με 3 κουταλιες λάδι....ακόμα δεν το εφτιαξα απο εβδομάδα...

Θα στο στείλω με πμ το blog η Εύη δεν θέλει να φανεί σαν διαφήμιση.....

Το πήρα, είναι πολύ ωραίο. Δεν πρόλαβα να το ξεψαχνίσω καλά, αλλά θα το κάνω...

Λοιπόν το μέλι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να περιέχει ένα βακτήριο Clostridium botulinum που μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση και θάνατο στα μωράκια μας (παραλύει το αναπνευστικό σύστημα).

Εγώ το είπα, δεν με νοιάζει τι λέει η παιδίατρος, μέλι δεν της δίνω... το έχω ακούσει από χίλιες μεριές...

Α α να ρωτήσω ... η αποστείρωση σταματάει τώρα στο έκτο; Δηλαδή με τα κουταλο - πιατάκια τι κάνουμε μόνο πλύσιμο; Και οι πιπίλες;;;

Εμείς κάνουμε ακόμα αποστείρωση. Θα τη συνεχίσω μέχρι να πάω. Μετά θυμάμαι ότι τα έπλενα με καυτό νερό τα μπουκάλια-πιπίλες κλπ. Επίσης, ξεπλένω με καυτό νερό τα κουταλάκια, πιατάκια για την φρουτόκρεμα.

Αλήθεια βρε κορίτσια πότε θα γυρίσει; Είναι τεμπέλα; Μόνο στο ένα πλάι αριστερά γυρνάει και τίποτε άλλο!

Η δικιά μου ακόμα δεν έχει γυρίσει από ανάσκελα μπρούμυτα. Μόνο το αντίθετο... Η παιδίατρος μου είχε πει ότι πρέπει να γυρίσει μέχρι τους 6 μήνες. Στο πάρεντς που το έψαξα, παίζεται..

Και η νύφη σου κάνει μαμ μαμ το σαγόνι της μαμάς της!!! Χι χι τι ωραία που αισθάνομαι! Εννοείται μόνο σε μένα το κάνει!!!

Ο γιος μου είχε κάνει στη νονά του πιπιλιά στο σαγόνι από το πιπίλισμα!!! Πάλι καλά που δεν της κλείσαμε το σπίτι της κοπέλας...

δε ξερω δε μαρεσει η εικονα να "τρωει" κι αλλους εκτος απ τους γονεις και ας ειναι παπουδογιαγιαδες...τι λετε;αν το ξανακανει να της πω να μη τον αφησει η θα φανω πολυ υστερικη;

Λεπτές ισορροπίες. Τι να σου πω, κι εμένα δεν θα μου άρεσε, αλλά δεν μου έχει τύχει...

σημερα τον ξαναταισα φρουτα και με εκπληξη ειδα οτι τα ετρωγε με ορεξη.

Τυχερούλα!!!!!!!!!!!!

φιλιοπι δε νομιζω να τρεχει κατι,αλλα επειδη του κανω ασκησεις γιαυτο το λογο-για να γυρναει μπρουμυτα-οπως με ειπε ο φυσιοθεραπευτης,θα σε πω πως θα τις κανεις για να παρει λιγο μπρος.

οπως ειναι ανασκελα,πιανεις το χερακι και το ποδαρακι και σιγα σιγα τη γυριζεις να παει μπρουμυτα.

Εννοείς απλά να τη γυρίζω σιγά σιγά από ανάσκελα μπρούμυτα, έτσι; Δύο φορές την ώρα; Γιατί κι η δικιά μου δεν γυρίζει. Φτάνει στο πλάι, γίνεται σαν σίγμα τελικό, αλλά δεν γυρίζει...

σας ειπα πως ξεκινησα διαιτολογο;

ξεκινησα απο πεμπτη και πεφτει πολυ πεινα λεμε.

αλλα χαλαλι γιατι βλεπω οτι χανω.

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες!!!!

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας, κοριτσάκια μου!!!!!

Για τις κρέμες της μικρής πήγα και ρώτησα σε βιολογικάδικο και έλεγα να πάρω από εκείνη κρέμα βανίλια (όχι ρυζάλευρο). Η παιδίατρος είπε όχι κάθε μέρα ρυζάλευρο, γιατί στουμπώνει.

Αλλά, θυμάμαι ότι το καλοκαίρι που είχε κάτι σπυράκια η μικρή, η παιδίατρος μου είχε πει να της βάζω ελαιόλαδο, αλλά όχι στα χεράκια, για να μην το γλύψει και πάθει διάρροια. Η συνταγή για το ρυζάλευρο λέει ελαιόλαδο. Ξέρει καμία τίποτα;;; Evi;;;;;

Επίσης: Είχα ένα θήλαστρο από τον γιο μου, το οποίο δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω, δεν ξέρω γιατί. θα ήθελα να κρατήσω τον θηλασμό για λίγους μήνες ακόμη, αλλά λέω να μην πάρω στα πίσω πίσω καινούριο. Πειράζει να το βγάζω με το χέρι;;; Ούτως ή άλλως δεν θέλω να το κρατάω, άντε, το πολύ πολύ να το βάζω στο ρυζάλευρο!!!

Α, δεν σας είπα: ΄Χθες για πρώτη φορά έβαλα την μικρή στις κούνιες!!! Είχε πολυ πλάκα και της άρεσε. Της έκανα και λίγη τσουλήθρα!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα είναι μέρα για δουλειές στο σπίτι! Μέχρι που ξεκίνησα δεν είχα καταλάβει πόσες πολλές έχω να κάνω!!!:roll: Αλλά δεν πειράζει, όλα θα γίνουν!! Σήμερα είναι επίσης μέρα αισιοδοξίας!!:D Είμαι πολύ κυκλοθυμική τελικά!!!:rolleyes: Αλλά αυτός ο ήλιος με κάνει πάντα να νιώθω καλύτερα!!!

Θέλω να σας πω πολλά, αλλά μολις γύρισε ο γιος μου, από την βόλτα με τον μπαμπά κι ετσι θα ξαναμπω αργότερα να σας γράψω...

Γειά σας! Τι κάνετε; Πως περάσατε το σκ σας; Εγώ κουραστικά!!! Ενώ θα περνούσαμε ήρεμα οικογενειακά ήρθαν επισκέψεις και έπρεπε να οτυς περιποιηθώ! Ωραία ήταν αλλά τώρα μου βγαίνει η κούραση σε άγχος και απογοήτευση ρε γμ...το!!! Τελος πάντων θα μου περάσει.....

lineal σε ευχαριστώ πολύ για τις ασκησούλες! Ελπίζω να την ξυπνήσω την μικρούλα μου!!!

Α δεν σας είπα!!! Λέμε μπα μπα μπα και το μπ με όλα τα φωνήεντα δίπλα (αλλά κυρίως το α μας ενδιαφέρει) και μαααααα και κάτι σαν κα - κα και τις πάνες τις χρειαζόμαστε πλέον ο πατερας της κι εγώ!

Αύριο έχουμε παιδίατρο, θα σας έρθω με πολλά νέα! Φιλάκια για σήμερα, καλό βράδυ!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...