Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βarbie μου δεν νομίζουν να επανέλθουν και ποτέ οι ορμόνες μας...τουλάχιστον σε ότι αφορά τα πλασματάκια αυτά, ΄πάντα νομίζω θα συγκινούμαστε και θα δακρύζουμε όσο ζούμε τις ζωές τους........!!!!!!!!!!!

βρήκα λίγο χρόνο μιας και κοιμήθηκε και είπα να ξαναμπώ!!!

σήμερα είναι πάάάάάάάάά΄ρα πολύ ήρεμος!!!!! ούρε φωνές ούτε γκρίνιες, απο τις 11 που σηκωθήκαμε ήταν στο ριλάξ μέχρι και τώρα που τον έβαλα στο καρότσι και τον πήρε ο ύπνος! μακάρι να κοιμηθεί και το βράδυ γιατί πολύ κουράστηκα που ξυπνάμε κάθε μια ώρα!

σας είπα πώς μας βρήκε ο καινούριος χρόνος?

καταρχήν ήμασταν σπίτι οι 3 μας! δεν είπαμε σε κανέναν να έρθει (ήταν να έρθουν τα πεθερικά μου), αλλά επειδή ήταν άρρωστο το μωράκι είπαμε να μείνουμε μόνοι μας! εγώ ήθελα γενικά στην αλλαγή του χρόνου (επειδή πίστευα πως θα κοιμάται ο μπόμπιρας) να πάω να τον πάρω αγκαλίτσα και να μας βρεί ο χρόνος αγκαλιασμένους!!! μόνο που ο μπέμπης δεν έλεγε με τίποτα να κοιμηθεί και ένα λεπτό πρίν αλλάξει ο χρόνος τον πήρα αγκαλίτσα και τσούπ.......κοιμήθηκε!!!!!! με έναν σμπάρο δυό τρυγώνια!!!!!!!! και μας βρήκε ο χρόνος αγκαλιασμένους και τους 3, και κοιμήθηκε και το μπουλντογκάκι μου!!!!!!!!!! (και γλυτώσαμε και την επίσκεψη) εμ τί να κάνω????? ήθελα πρώτη χρονιά να είμαι μόνη με τον άντρα μου και το παιδί μας, χωρίς άλλους!!!!!!

σε λίγο θα πάμε να ψωνίσω στην βαφτιστήρα μου γιατί με όλα αυτά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη!

βέβαια θα κατέβω εγώ μόνο να ψωνίσω και ο μπαπάς μας θα μέινει στο αμάξι με τον μπέμπη, γιατί μας είπε ο γιατρός να μην τον φέρνουμε σε επαφή με κανέναν τώρα που είναι έτσι! μόνο έξω μας είπε να τον βγάζουμε στο κρύο!!!! τον ντύνουμε σαν κρεμμυδάκι και αφήνουμε ανοιχτά μάτια, μύτη και στόμα για να παίρνει καθαρό αέρα!!!!! άντε να περάσει και αυτό.

εν τω μεταξύ έχουμε και ένα θεματάκι παρεξήγησης επειδή δεν δεχόμαστε παιδάκια που πάνε σχολείο....

εγώ όμως αυτό που σκέφτομαι είναι το παιδί μου, όπως και οι άλλοι γονείς! απλά στεναχωριέμαι γιατί η αδερφή του άντρα μου έχει δεί το μωρό μόλις σαράντησε και απο τότε δεν έχει ξαναέρθει, και μένει στα μέτρα! τί να πώ? την έχω πάρει τηλ άπειρες φορές, δεν μου λέει τίποτα βέβαια, αλλά το έχουμε καταλάβει με τον άντρα μου!

για να καταλάβετε, πρίν γεννήσω τους είχαμε πεί, να μην φέρουν τα κοριτσάκια στην κλινική, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! πόσο πιό απλά έπρεπε να το πούμε???????

ε λοιπόν, τα έφεραν λες και δεν μετράει η άποψη η δική μας, και φυσικά βγήκα εγώ στην πόρτα και είπα στην αδερφή του να μπεί μέσα αλλά δυστυχώς τα κοριτσάκια δεν θα μπούν.. τους το δείξαμε απο την πόρτα το μωρό!!! και μετά έμαθα οτι κλαίγανε έξω......εμ λογικό δεν είναι? κανονικά δεν θα έπρεπε να τα αφήσουν σπίτι στον παππού και στην γιαγιά τους????? εκνευρίζομαι τόσο πολύ!

μόλις σαραντήσαμε ήρθαν, είδαν το μωράκι, το πήραν και αγκαλίτσα, βγάλαμε και φωτό....και τέρμα!!!!!!! ήρθαν και άλλη μια φορά τώρα που θυμάμαι.........

΄τωρα όποιος θέλει να παρεξηγηθεί, ας παρεξηγηθεί! απλά μου την σπάει, γιατί δεν γουστάρω να μου κάνουν οι άλλοι κουμάντο για το τί θα κάνω για το παιδί μου! οι υπόλοιποι κάνουν ότι θέλουν με τα παιδιά τους......γκρρρρρρρρρρρ πάλι τσαντίστηκα!!!!!!

τέσπα, ας πάει το παλιάμπελο!!!!!

ποιά έλεγε οτι θέλει να αγοράσει σπίτι? leta εσύ? και εμείς μια απο τα ίδια! μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσουμε αν θα αγοράσουμε ή αν θα πάμε σε άλλο σπίτι πάλι στο ενοίκιο! κρίμα όμως να δίνουμε τόσα λεφτά, που στην ουσία τα πετάμε! καλύτερα σε ένα δάνειο και να μας μείνει και το σπίτι!

απο την άλλη όμως εγώ δεν θα γυρίσω στην δουλειά μου τον Απρίλιο, θα μείνω σπίτι μέχρι τον Σεπτέμβη περίπου και μετά θα ξεκινήσω σε ότι βρώ!!! τί λεφτά θα παίρνω όμως,??????? ούφ!!!!!! πολύ άγχος και δεν ξέρουμε τί να κάνουμε!!!!!!

εσάς που δουλεύετε σας θαυμάζω! κι εγώ δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα με τον μικρούλη δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να τον αποχωριστώ! μήνες τώρα όπου και αν πάω, τον παίρνω μαζί μου! έχω πρόβλημα το ξέρω!!!!! να δώ πως θα το λύσω....

ωχ ξύπνησε!!!!! ώρα να ντυθούμε για βολτίτσα!!!!!!!!!!

τα ξαναλέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας φιλεναδουλες μου...

τι κανετε???απο οτι βλεπω μια χαρα......

εμεις εχω νεα εδω στο μετωπο...ο αντρας μου απο χθες ειναι ανεργος....αλλα να σας πω την αληθεια στεναχωρηθηκα χθες αλλα σημερα ξυπνησα με αλλη διαθεση...δεν θα πεινασουμε...ευτυχως εγω σε ενα μηνα γυρναω στη δουλεια και απο οτι ειπαν δεν υπαρχει προοπτικη να μας απολυσουν....δεν μενουμε στο ενοικιο και δεν εχουμε και δανειο και εχουμε και κατι οικονομιες στην ακρη...δεν θα πεινασουμε λοιπον ουτε θα λειψει στο παιδι κατι...υπαρχουν οικογενειες που πραγματικα δεν μπορουν να βγλουν ακρη.....ευελπιστω να βρει δουλεια γρηγορα γιατι δεν ειναι ανθρωπος που καθεται και προβλεπω τρελη γκρινια:D:D:D:D:D:D

τωρα περιμενω τα πεθερικα μου να ερθουν να κρατησουν τον μικρο για να βγουμε μια βολτα με τους κουμπαρους μας...

πατουσακι να μην στεναχωριεσαι για τιποτα....η αδερφη του αντρα σου ειναι μαμα και επρεπε να καταλαβει την αγωνια σου....αλλα ριξε λιγο νερο στο κρασι σου και εσυ....ο αντρας σου τι λεει???πως αισθανεται???

ααααα σας το ειπα???βρηκα νταντα για τον γιο μου.....τον αντρα μου χιχιχιχιχιχ:D:D:D:D:D:D:D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λετακι στην πολυ στεναχωρηθηκα,πολυ χαιρομαι που το πηρες τοσο καλα.

και στον δικο μου που εγινε μειωση μισθου τη πρωτη μερα στεναχωρηθηκαμε αλλα δε θα σκασουμε κιολας.οπως λες υπαρχουν πολυ χειροτερα.

πατουσακι εχεις απολυτο δικιο και γω εκνευριζομαι οταν δε καταλαβαινουν.

παντως μια χαρα τους τα ειπες.και καλα κανεις και οτι θελουν ας σκεφτονται.

αυτοι δηλ τι εκαναν οταν ηταν μωρα τα παιδια τους;

εγω ελεγα οτι θελουμε να παρουμε σπιτι.

αλλα ακομα ειμαστε στη σκεψη και μεις.

να νοικιασουμε;να αγορασουμε;ή εν τελει να παρουμε κανα αυτοκινητο;

αυτο που εχουμε ειναι μοντελο του 90

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Kalimera!!!Kali xronia me ugeia panw ap'ola!!!Ti kanete xazomanoulitses???

Emeis eimaste Volo kai simera anakalipsa oti mporw na klebw internet apo enan geitona kai exw toses meres edw!!!

Ti nea?Mou exete leipsei...Emeis exoume iwsoula....arrwstisame...mas ponaei o laimos mas kai exoume kai kati dekata...Tespa perastikoulia na einai...

Euxaristw gia ta xronia polla alla den me lene basiliki alla biktwria...kai giortazw 11/11...Thelw polla na sas grapsw alla prepei na kleisw...Filakia polla polla kai tha ta leme pio sixna sigoura otan girisoume lamia...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λέτα μου,

πολύ χαίρομαι που το πήρες τόσο καλά για τον άντρα σου. Αυτό το "δεν θα πεινάσουμε" το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Εμάς δεν μας απολύουν, αλλά μας έχουν κόψει πολλά... και σκέφτομαι "δάνεια δεν έχουμε, σπίτι έχουμε, και πάλι καλά να λέμε"... Σου εύχομαι να βρει κάτι καλύτερο γρήγορα!!!

Μπάρμπυ,

δλδ να μην ανησυχώ και πολυ που και η δικιά μου μόνο από μπρούμυτα ανάσκελα γυρίζει προς στιγμήν. Η αλήθεια είναι ότι δεν την αφήνω και πολύ κάτω λόγω του μικρού μου ταλιμπάν!!!!

Λινεάλ,

εννοείται τελείως προσωπική άποψη... θα έλεγα, μιας και σας κάνουν μειώσεις μισθών, προς στιγμήν να προσανατολιστείτε σε αυτοκίνητο... αφ' ενός γιατί κάνετε πολλές διαδρομές και θα είναι πιο ασφαλές για το μικρό, αφ' ετέρου γιατί βλέπω διάφορους γνωστούς μας, οι οποίοι πήρανε δάνειο για σπίτι βασιζόμενοι στα όσα πέρνανε και τώρα που τους μειώσανε το μισθό τους περνάνε δύσκολες ώρες...

Πατουσάκι,

ξύδι... ξύδι... αυτό λέω εγώ... Το μωρό σου να'ναι καλά... Κι εμένα παρεξηγήθηκε το σόι του άντρα μου που δεν ήρθε την Πρωτοχρονιά στην γιορτή του γιου μου, αλλά δεν με νοιάζει... Και να σου πω και πως το φιλοσόφησα: Ούτως ή άλλως η "κακιά νύφη" είμαι, τουλάχιστον ας είμαι και ας περνάω όπως θέλω... :lol::lol::lol:

Ασπασία,

κι εγώ την έχω αφήσει στο πάτωμα και της αρέσει τρελά!!!! Άντε, να γυρίσει να μου φύγει ένα άγχος που έχω...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Γράφω άλλο ποστ, για να ρωτήσω κάτι τις μανούλες που τα μωράκια τους τρώνε φρουτόκρεμα:

Παρατήρησα αυτές τις μέρες που τρώει τα φρούτα της η μικρή (αχλάδι+μήλο) πως τα κακά της είναι πιο πρασινωπά και λίγο πιο σκληρά. Α, και πιο συχνά...

Εσάς πως είναι;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γράφω άλλο ποστ, για να ρωτήσω κάτι τις μανούλες που τα μωράκια τους τρώνε φρουτόκρεμα:

Παρατήρησα αυτές τις μέρες που τρώει τα φρούτα της η μικρή (αχλάδι+μήλο) πως τα κακά της είναι πιο πρασινωπά και λίγο πιο σκληρά. Α, και πιο συχνά...

Εσάς πως είναι;;;

τα δικα του κακα ειναι πιο σκληρα και μαλλον διχρωμα.

εξακολουθει να τα κανει μια φορα τη μερα.

μως τη φρουτοκρεμα του την εκοψα και ο λογος ειναι ο εξης:

εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.

με τη φρουτοκρεμα σας χορταινουν;

εμενα τρωει και μετα κλαιει για γαλα.

μιλαμε πεινα και το ρουφαει σα να μην εφαγε σχεδον ενα πιατο φρουτοκρεμας.

δε ξερω.

απο τοτε του την εκοψα και θα ρωτησω τον παιδιατρο.

αν ειναι να τον γεμιζω με φαγητο ας ειναι γαλα που τον χορταινει κιολας.

αν και παρατηρησα οτι πειναει ολο και συχνοτερα.

μα θεε μου σεμενα εμοιασε σαυτο; :P

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου,

καλή χρονιά σε όλους, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας κ να έχουμε υγεία, ευτυχία κ πολλή πολλή αγάπη!!

Διάβασα λίγο βιαστικά τα νέα σας. Λέτα μου λυπάμαι για την δουλειά του συζύγου, εύχομαι να βρεθεί κάτι σύντομα.

Εμείς δεν έχουμε αρχίσει ακόμη φρουτόκρεμα κ έστι δεν γνωρίζω να σας πώ για το χρώμα των "κακακίων". Δεν θυμάμαι κ από την Νάνσυ!!

Κανονικά η παιδίατρος μάς είπε να αρχίσουμε το "ρυζάλευρο-βανίλια" στις 3 Ιανουαρίου (5μηνών κ 10 ημερών). Η προηγούμενη παιδίατρος ήταν κατηγορηματική να αρχίσουμε κρέμες μετά το 6μηνο. Θυμάστε που σας ρώταγα για το ρυζάλευρο? Πήρα τελικά την παιδίατρο κ την ρώτησα κ μου είπε να ξεκινήσουμε την βανίλια-ρυζάλευρο κ όχι το σκέτο ρυζάλευρο διότι δεν θα της αρέσει επειδή είναι άνοστο κ το συστήνουν για τα μωράκια που έχουν πάρει πολύ βάρος κ θέλουν να το προσέξουν λίγο. Εγώ πάλι έκανα το δικό μου κ άρχισα να δίνω στο μπεμπέ ρυζάλευρο που το αραιώνω με το δικό μου γάλα κ μια χαρά το τρώει. Έτσι κ αλλιώς είναι 8.300 kg. Αυτή την εβδομάδα είναι να αρχίσουμε φρούτο αλλά λέω να το καθυστερήσω λίγο για να πλησιάζουμε στο 6μηνο. Εσείς τί λέτε??

Πάνε κ οι αργίες!! Περιμένουμε την καθαρά δευτέρα τώρα....

Φιλάκια :-)

lineal,

πόσα φρούτα έχει μέσα η φρουτόκρεμα; Νομίζω ότι, εκτός από το να χορταίνει, είναι σημαντικό για το παιδί να παίρνει και τις βιταμίνες κλπ των φρούτων και να συνηθίζει το κουτάλι...

Από την άλλη, μην αγχώνεσαι, άλλα παιδάκια με αλλεργίες κλπ έχουν ξεκινήσει πολύ αργότερα...

rulia,

κι εγώ σχετικά τα δικά μου έκανα. Της ξεκίνησα φρούτα 29/12 (κοντά στους 6 μήνες) έφαγε (λέμε τώρα, πολύ λίγο) 30& 31 και μετά την Πρωτοχρονιά μου έκανε έναν εμετό άλλο πράμα και για δύο ημέρες δεν έφαγε.

Όσο για το ρυζάλευρο, θα ξεκινήσω με το ρυζάλευρο από τη συνταγή που μου έχει δώσει η λέτα. Μου έχει πει για το απογευματινό να της δίνω μία ριζάλευρο, μία κρέμα άλλη (για να μην έχουμε προβλήματα δυσκοιλιότητας όχι πολυ ρυζάλευρο) και μία γιαούρτι με λίγα λιπαρά + λίγο μέλι ή ζάχαρη. Εγώ τα δικά μου θα κάνω. Αφ' ενός θέλω να αποφύγω όσο μπορώ τις κρέμες (να μην τις συνηθίσει) και αφ' ετέρου είναι η μόνη παιδίατρος που λέει "μέλι" πριν τον χρόνο για το οποίο έχω ακούσει τα χίλια μίρια όσα ότι δεν κάνει και δεν θα της δώσω. Επίσης, έχω ακούσει ότι δεν κάνει γιαούρτι με λίγα λιπαρά, οπότε θα της δώσω με κανονικά και ας τρώει λιγότερο (καλύτερο και για τις δυο μας!!!)

Κοινώς... μιας και είσαι κι εσύ από τις παλιές... μην φοβάσαι... όλο και κάτι ξέρουμε!!! :lol::lol::lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

lineal,

πόσα φρούτα έχει μέσα η φρουτόκρεμα; Νομίζω ότι, εκτός από το να χορταίνει, είναι σημαντικό για το παιδί να παίρνει και τις βιταμίνες κλπ των φρούτων και να συνηθίζει το κουτάλι...

Από την άλλη, μην αγχώνεσαι, άλλα παιδάκια με αλλεργίες κλπ έχουν ξεκινήσει πολύ αργότερα...

βαζω μισο μηλο και μισο αχλαδι.

στα μισα παντως δειχνει να μη θελει να το φαει και καπως το ξεγελαω να φαει λιγο παραπανω.

δειχνει παντως να του αρεσει παραπανω απο το σκετο αχλαδι.

τι να πω,περιμενα παραπανω ενθουσιασμο με τη φρουτοκρεμα και ανταυτου,βλεπω πως δε του φτανει.

την αλλη εβδομαδα εχουμε παιδιατρο και θα τον ρωτησω αν κανω κατι λαθος

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

βαζω μισο μηλο και μισο αχλαδι.

στα μισα παντως δειχνει να μη θελει να το φαει και καπως το ξεγελαω να φαει λιγο παραπανω.

δειχνει παντως να του αρεσει παραπανω απο το σκετο αχλαδι.

τι να πω,περιμενα παραπανω ενθουσιασμο με τη φρουτοκρεμα και ανταυτου,βλεπω πως δε του φτανει.

την αλλη εβδομαδα εχουμε παιδιατρο και θα τον ρωτησω αν κανω κατι λαθος

Ούτε η δικιά μου ενθουσιάζεται, να το ξέρεις. Απλά θέλει μάλλον λίγο χρονο να τη συνηθίσει.

Πάντως η ολοκληρωμένη δική μας φρουτόκρεμα θα είναι:

1 μήλο + 1 αχλάδι + 1 πορτοκάλι + 1/2 μπανάνα. Για ρώτα ξανά τον παιδίατρο...

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσακια....

πως περνατε???εμεις ειμαστε μια χαρα....ναι ναι δεν μας παιρνει τιποτα απο κατω...την υγεια μας την εχουμε ολα τα αλλα σιγα σιγα θα φτιαξουν..εμεις να ειμαστε καλα και να εχουμε γερα μωρακια....

Εσάς πως είναι;;;

συμπεθερα και εμενα πλεον πιο συχνα κανει κακα....απο εκει που εκανε μερα παρα μερα κανει 2 και 3 και παραπανω φορες κακα...πλεον τον αποκαλω σκατομηχανη:D:D:D:D:D:D

εμας δεν γινανε πρασινωπα αλλα ειναι πιο στερεα....κουραδακια κανονικα σαν μεγαλος ανθρωπακος :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

lineal εγω του δινω ενα μηλο ενα αχλαδι λιγο παραπανω απο το μισο μπανανα και βαζω μεσα και λιγο στυμμενο χυμο πορτοκαλι...

rulia και εμενα 5 μηνων και κατι ηταν 8400.....ρυζαλευρο του δινω προς το παρον ετοιμο και απο εβδομαδα θα ξεκινησω και το βιολογικο....για κρεμες και γιαουρτια δεν μας εχει πει τιποτα σε μια εβδομαδα θα παμε και θα δουμε.....

ο δικος μου το μονο που δεν τρωει σε ποσοτητα ειναι τα χορταρικα.......λες και ειναι μαλωμενος......τρωει αλλα οχι οπως τρωει την φρουτοκρεμα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλή χρονιά σε όλες να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!!!

Κι εμείς έχουμε ξεκινήσει φρουτόκρεμες: μισό μήλο, μισό αχλάδι, λίγο μανταρινάκι και βάζω και λίγο ρυζάλευρο να πήξει, της αρέσει πολύ!!!

Διάβασα παραπάνω για γιαούρτια, μέλια και ζάχαρη!!!!!Προσοχή το γιαούρτι μετά τον 8ο μήνα και τα υπόλοιπα μετά το 1 έτος. Ειδικά το μέλι είναι επικίνδυνο και για αλλεργία αλλά και για μολύνσεις!!!!ρωτήστε τους γιατρούς σας πριν δώσετε οτιδήποτε!!!

Καλή χρονιά σε όλες να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!!!

Κι εμείς έχουμε ξεκινήσει φρουτόκρεμες: μισό μήλο, μισό αχλάδι, λίγο μανταρινάκι και βάζω και λίγο ρυζάλευρο να πήξει, της αρέσει πολύ!!!

Διάβασα παραπάνω για γιαούρτια, μέλια και ζάχαρη!!!!!Προσοχή το γιαούρτι μετά τον 8ο μήνα και τα υπόλοιπα μετά το 1 έτος. Ειδικά το μέλι είναι επικίνδυνο και για αλλεργία αλλά και για μολύνσεις!!!!ρωτήστε τους γιατρούς σας πριν δώσετε οτιδήποτε!!!

Ενι,

καλή χρονιά και σε σένα!!! μεγαλώσαν τα μωράκια μας και τρώνε πια!!!

να σε ρωτήσω: για το μέλι το έχω ακούσει, για αυτό δεν προτίθεμαι να της δώσω πριν κλείσει τον χρονο, κι ας λέει η παιδίατρος. Αλλά για το γιαούρτι δεν έχω ακούσει τίποτα. Για πες, τι ξέρεις;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...