Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά μανουλίτσες!!!!! Ευτυχισμένο το 2011!!!!

Γυρίσαμε σήμερα το πρωί κι εμείς στην βάση μας!!!! Βέβαια με περιμένουν σωρό δουλειές αλλά μπήκα να σας πω φιλεναδίτσες τα χρόνια μου πολλά και το 2011 να φέρει πολλές χαρές σε όλες μας!!!

Ααα και να σας πω πως αρχίσαμε να τρώμε κρεμούλα ρυζάλευρο και μας αρέσειειειειει!!!!!

Φιλάκια πολλά σας στέλνω θα τα πούμε αργότερα πάω να κάνω τίποτα μιας που κοιμάται το μπεμπέ!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου......

filiopi καλωσορισες και ελπιζω να περασες ωραια....

εμεις ειμαστε μια χαρα...τα χορταρικα τα τρωμε με τρελη ορεξη......

τον κοιταω και δεν εχω καταλαβει πως περασε ενα εξαμηνο....καθε μερα κανει καινουργια πραγματα και με τρελαινει...και οσο σκεφτομαι οτι σε ενα μηνα γυρναω στη δουλεια μελαγχολω....οσο χαζο και αν ακουγεται φοβαμαι μηπως με ξεχασει......κλαψ

αληθεια...ποτε ξεκινανε να στεκονται ορθια???για να κατεβασω το στρωμα πιο κατω μην μου πεσει και ειναι αργα μετα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανούλες!!

Δεύτερη μέρα στην δουλειά και ανυπομονώ να φτάσει η Πέμπτη!! Ευτυχώς που πρώτη βδομάδα δεν θα είναι σερί!

Filiopi καλως ήρθες πίσω!! Πες μας πως περάσατε!!

Λέτα μου μην φοβάσαι οτι θα σε ξεχάσει!!! Είσαι η μαμά του, δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ΠΟΤΕ!

Εμένα το μόνο μου πρόβλημα είναι με τις δουλειές στο σπίτι, δηλαδή όταν γυρίζω από την δουλειά, θέλω να ασχολούμαι μόνο με το παιδί, κάτι που είναι ακατόρθωτο!!! Αλλά δεν με φοβάμαι, κάποια λύση θα βρω... Κάτι θα κάνω το πρωι, κάτι θα κάνω το βράδυ αφού κοιμηθεί, κάπως θα καταφερω να κερδίζω παραπάνω χρόνο μαζί του...

Κοριτσάκια, για να μαζευόμαστε σιγά σιγά, σαν πολύ έξω να το ρίξατε!!!!

tinaki θα βρεις τους ρυθμους σου συντομα.....και θα τα καταφερεις ολα....

τι ωραριο εχεις??

εμενα ειναι σπαστο και νομιζω οτι θα ζοριστω πολυ....

στη δουλεια γυρισες με μειωμενο ωραριο??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λέτα μου ναι, γύρισα με μειωμένο ωράριο, από εδώ και για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα δουλεύω, Δευτέρα έως και Σάββατο 09:00-14:00. Από τον Μαϊο θα τα ξανασυζητήσουμε περι ωραρίου, αλλά θέλω να ελπίζω ότι το πολύ να χρειαστεί να αλλάξω κανένα πρωινο με απόγευμα.. Η μέρες δουλειάς είναι στάνταρ Δευτέρα έως και Σάββατο, από όταν ήρθα στην εταιρεία, εδώ και πέντε χρόνια, αλλά εμένα με εξυπηρετεί γιατί μοιράζονται οι ώρες και γυρίζω νωρίς στο σπίτι.

Εσένα είναι κάθε μέρα σπαστό??? Και από μειωμένο τι παίζει??

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι το ωραριο βεβαια δουλευεις και σαββατο...

εμενα ειναι 8.30-13.30 και 17.30-20.30

απο το μειωμενο θα εχω 2 απογευματα off μεχρι τον ιουλιο του 2012

καλα ειναι αλλα ειναι πολυ δυσκολο το σπαστο

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011!

Τι κάνετε κορίτσια; Βλέπω ορισμένες έχετε γυρίσει και στις δουλειές σας. Πώς αισθάνεστε; Εγώ να σας πω την αλήθεια από τη μία θα ήθελα να πάω στη δουλειά μου , αλλά από την άλλη θα μου λείπει πολύ ο μπέμπης μου. Και εκτός του πατέρα του δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλο να τον κρατήσει σε καθημερινή βάση. Να δω τι θα κάνω όταν θα έρθει η ώρα. Εγώ λόγω δημοσίου γυρίζω με το καλό Ιούλιο στη δουλειά.

Όσον αφορά τη συζήτηση που έχετε ξεκινήσει με τους στόχους για τη νέα χρονιά βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι κοινοί για όλες μας. Να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με το μπέμπη μου, να χάσω κιλά και γενικά να μην αφήσω την απαισιοδοξία που χαρακτηρίζει τις μέρες μας να με πάρει από κάτω. Αλλά πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία και όλα τ' άλλα πιστεύω ότι παλεύονται.

Πολλά φιλιά σε όλες σας:P:p:p

κοριτσια τρελαινομαι με το παιδι μου τρελαινομαι...ποσο θα φτασω πια;

μου μιλαει,γρυλιζει απο ευχαριστηση οταν τον γαργαλαω και οταν θυμωνει μεχρι και που τσιριζει.

ξεκαρδιζεται με ενα μου βλεμα και γω τρελαινομαι βρε κοριτσια,αχ πως κανω ετσι λες και μονο εγω εκανα παιδι.

ειμαστε τοσο δεμενοι που καθεται στο ριλαξ και με κοιταζει μες στη πιστη και μολις τον κοιταζω και γω και του μιλαω να δειτε πως κανει...

αχ αχ θα αποτρελαθω...

απ τη μια ομως ειναι κακο γιατι μονο μαζι μου θελει να παιζει,

εγω δυστυχως δεν εργαζομαι-ή ευτυχως-κι ετσι ολημερις μαζι θα ειμαστε.

ααα σας ειπα;

γυριζει μπρουμυτα και απο τοτε που ξεκινησε δε σταματησε να στριφογυριζει-τζαμπα στεναχωριομουν...

κοριτσια θελω κι αλλο παιδι...

αυτο το μηνα δε με ηρθε καθολου περιοδος...αλλα ηξερα πως ειναι επειδη πηρα κιλα και ο κυκλος μου τα χει παιξει...

ομως χθες πηρα τεστ εγκυμοσυνης για καλο και για κακο.

ενταξει αρνητικο ηταν ομως απο χθες με μπηκε η ιδεα.

αυριο ξεκιναω διαιτολογο και ειμαι πολυυυυυυυυυ χαρουμενη.

οταν τα χασω θα βαλω μπρος και το επομενο δε το συζηταω,το θελω παρα πολυ.

αντε με το καλο να συζηταμε για τα επομενα παιδακια μας

κοριτσια παλι πολλα ειπα η τρελομανα.

φιλακια πολλα και σε οσες ξεκινατε δουλεια,καλο κουραγιο και να μη στεναχωριεστε για τα παιδακια σας τα κανετε ολα,και φυσικα δε θα σας ξεχασουν-αν και για να πω την αληθεια και γω θα ειχα αυτη τη παραλογη φοβια αν ξεκινουσα να δουλευω:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Λέτα μου έχεις δίκιο, είναι πολύ δύσκολο το σπαστό!! Σου τρώει όλη την μέρα..

Τουλάχιστον είναι κοντά στο σπίτι η δουλειά σου?

Lineal μπράβο εξέλιξη ο μικρός!!!!! Είδες που ανησυχούσες??? Το κάθε παιδάκι θέλει τον χρόνο του! Ο δικός μου γυρίζει μέχρι το πλάι, που θα πάει όμως θα γυρίσει και μπρούμυτα!

Να σου πω τέτοιο έρωτα που έχεις με τον μικρό, δεν ζηλεύει ο σύζηγος???

Εύχομαι καλή αρχή με την διαιτά σου και σύντομα με ένα ακόμα παιδάκι, αφού το θέλεις τόσο πολύ!!

Πάντως να σου πω την αλήθεια κι εγώ τον Σεπτέμβρη του 2009, ενώ γενικά ήθελα ένα παιδάκι, δεν το είχα βάλει σε πρόγραμμα. Τέλος Σεπτέμβρη όμως είχα μια καθυστέρηση 10 μέρες και έκανα τεστ, όταν είδα πόσο πολύ στεναχωρήθηκα που ήταν αρνητικό, είπα "έφτασε η ώρα να κάνω παιδί!!" "δεν μπορώ να κάνω άλλο, πως δεν ακούω το βιολογικό μου ρολόι!!" και τον Νοέμβρη (ευχαριστώ τον Θεό) ήμουν έγκυος!!!

Α!Και ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, χωρις παρεξήγηση όμως! Απλά από περιέργια.. Δεν δουλεύεις, γιατί δεν βρίσκεις δουλειά, γιατί δεν έχεις που να αφήσεις τον μικρό καθημερινά, γιατί έτσι έχετε συμφωνήσει με τον άντρα σου ή για κάποιον άλλο λόγω? Αν θέλεις μου απαντάς!

Ελεάννα εύχομαι κι εσύ να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου!!!

Μαριλίνα έχεις να μπεις από την Κυριακή!! Θα σου βάλω απουσία!!!:tongue::tongue:

Φιλάκια κοριτσάκια!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

αληθεια...ποτε ξεκινανε να στεκονται ορθια???για να κατεβασω το στρωμα πιο κατω μην μου πεσει και ειναι αργα μετα.....

Σιγά σιγά συμπεθέρα, κάτσε πρώτα να κάτσει καλά στο κωλαράκι του!!! Ο μεγάλος γύρω στους 8-9 μήνες στεκότανε όρθιος.

τινάκι,

θα βρεις τους ρυθμούς σου, μην ανησυχείς. Όλα θα τα καταφέρεις. Εγώ, να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι από τώρα, ότι θα θέλω να κάνω και κάτι για εμένα του χρόνου με τη δουλειά, και να δω αν θα μπορώ...

Φιλιόπι,

συγχαρητήρια για την κρεμούλα!!! Νωρίς νωρίς τις αρχίσατε!!!

Ελεάννα,

την άδεια του 2010 την είχες εξαντλήσει και επιστρέφεις τόσο νωρίς;;

Εμένα με "υποχρεώσανε" να πάρω ότι ειχε μείνει από το 2009 και του 2010 μεταξύ του υποχρεωτικού τριμήνου και του εννιαμήνου, για αυτό γυρίζω Σεπτέμβρη. Μιλάμε μου ήρθε πολύ καλά, γιατί περνάω όλο το καλοκαίρι.

Λινεάλ,

άντε με το καλό να κάνεις και δεύτερο, γιατί έχεις τρελαθεί με τον γιο σου!!! Άντε, χρειάζεται να μοιραστεί λίγο την προσοχή σου μου φαίνεται!!! Συγχαρητήρια που γύρισε!!!

Εμένα προχθές γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα, το αντίθετο ακόμα... Να δούμε σήμερα...

Εχθές το πρωί πήγα με τον γιο μου στο Ζάππειο και έτσι κατέληξε η μπέμπα να φάει την φρουτόκρεμα το απόγευμα. Η μάνα μου δεν μπορούσε να της τη δώσει - πρώτη φορά την κράταγε, μην τη βάλω και στα δύσκολα - και, τελικά, μαζί με τη βοήθεια της φίλης μου, στο τέλος της άρεσε και άνοιγε μόνη της το στοματάκι της και την έφαγε όλη!!!!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες και Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!

δεν θυμάμαι αν σας ευχήθηκα, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα να γυρίσω πίσω να ψάχνω!

Χρόνια Πολλά και στην Βικούλα και σε όποια άλλη γιόρταζε..........

λοιπόν, έμπαινα πού και πού και διάβαζα τα νέα σας, αλλά τώρα δεν θυμάμαι και πολλά!

καταρχήν βλέπω πως τα μικρούλια σας έχουν ξεσαλώσει!

lineal το μόνο που μένει είναι να κάνει και σπαγγάτο ο μικρός σου! είδες τελικά όλα καλά πήγαν.

εμάς γυρίζει στο πλάι και απλά είναι έτοιμος να γυρίσει μπρούμυτα αλλά δεν το κάνει ακόμη.......... να ανησυχήσω??????

λοιπόν, με την βρογχιολίτιδα είμαστε λίγο καλύτερα, κάνουμε ακόμη μάσκες όμως...πολύ φρίκη ρε κορίτσια. έχουμε έτσι απο ανήμερα Χριστούγεννα!!!!! εύχομαι να μην αρρωστήσουν τα μικρούλια σας τώρα που είναι σε αυτή την ηλικία, γιατί δεν μπορείς να τα βοηθήσεις και ταλαιπωρούνται πολύ!

εν τω μεταξύ δεν κοιμάται τα βράδια! κάποτε είχα μαύρα μάτια εξωτερικά απο το μολύβι και την μάσκαρα και τώρα απο τους μαύρους κύκλους!!!!!! πονάαει τόσο πολύ απο τα δοντάκια του! ξυπνούσε όλες αυτές τις μέρες κάθε μια ώρα το βράδυ με κλάματα. ούτε το ντεπόν ούτε η μουντισάλ έκαναν δουλειά! χθές κοιμήθηκε στις 03¨00..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλά ευτυχώς ξύπνησε μόνο στις 5 και στις 8 και τελικά ξυπνήσαμε στις 11 και σηκωθήκαμε!!!!!!! χωρίς πλάκα, νομίζω οτι θα πέσω κάτω!!!!!!!!

να σας πώ και ένα ωραίο που έκανε?????? χθές το μεσημέρι τον πήραμε ανάμεσά μας μπάς και κοιμηθεί λίγο, και εγώ του γύρισα την πλάτη γιατί νύσταζα και τον άφησα να παίζει με τον ΄μπαμπά του! και τί έκανε?????? μου τραβούσε το πάπλωμα για να γυρίσω πάλι...........και με χτυπούσε στην πλάτη!!!!!!!!! μόλις γύρισα κόλλησε την μουρίτσα του πάνω στην δική μου και έκανε σαν γατάκι........... τρελάθηκα εκείνη την ώρα όπως και ο μπαμπάς του!!!!!!!!!!!!!!!! πάει το'χουμε χάσει λέμε τελείως.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σας αφήσω για να μαγειρέψω ....

να μου φιλήσετε τα ζουζούνια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Lineal μπράβο εξέλιξη ο μικρός!!!!! Είδες που ανησυχούσες??? Το κάθε παιδάκι θέλει τον χρόνο του! Ο δικός μου γυρίζει μέχρι το πλάι, που θα πάει όμως θα γυρίσει και μπρούμυτα!

Να σου πω τέτοιο έρωτα που έχεις με τον μικρό, δεν ζηλεύει ο σύζηγος???

Εύχομαι καλή αρχή με την διαιτά σου και σύντομα με ένα ακόμα παιδάκι, αφού το θέλεις τόσο πολύ!!

Α!Και ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, χωρις παρεξήγηση όμως! Απλά από περιέργια.. Δεν δουλεύεις, γιατί δεν βρίσκεις δουλειά, γιατί δεν έχεις που να αφήσεις τον μικρό καθημερινά, γιατί έτσι έχετε συμφωνήσει με τον άντρα σου ή για κάποιον άλλο λόγω? Αν θέλεις μου απαντάς!

ζηλευει λιιιιιιγο:)

δε με λεει τπτ αλλα το καταλαβαινω.ειναι και οι αντρες σα μωρα,θελουν τρυφεραδα αγαπη και προδερμ:)))

γιατι να σε παρεξηγησω για την ερωτηση;

εχω να εργαστω απο τον ιουλιο του 2007.

οχι οτι δεν ηθελα,δε βρισκω δουλεια.

εχω κανει διαφορες δουλειες δε ζηταω κατι συγκεκριμενο.

και σερβιτορα,και γραμματεας,και σε παιδοτοπο,μεχρι και μαθηματα υπολογιστων εχω κανει σε παιδακια δημοτικου.

ομως απο καποια στιγμη και μετα δεν εβρισκα κατι,εκτος απο πωλητρια ή σερβιτορα καφετεριας.

δεν ηθελα ομως κατι τετοιο.

εδω στη σερρες ειναι λιγα τα μαγαζια και γενικα η προσφορα εργασιας.

εχω δωσει βιογραφικα παντου και τπτ.

οχι οτι δε ζηταν ατομα,προς θεου,απλα δεν ειμαι επιλογη τους.

αν παω σε βουλευτη θα με βολεψει στανταρ αλλα μεχρι τωρα δε το εχω επιχειρησει...-πολλες φιλες και γνωστες εχουν βολευτει με βουλευτη.

τωρα με τον μικρο ειχα βρει μια δουλεια απογευματινη 4ωρη τηλεφωνητρια,αλλα οταν με πηραν για δοκιμαστικο ημουν αρρωστη και το αναβαλλαμε.μετα δε με ξαναπηραν τηλ.

τωρα σκεφτομαι να ψαξω δουλεια αφου ξεπεταχτει λιγο ο μικρος και τωρα ειμαι αποφασισμενη να κανω το οτιδηποτε μα το οτιδηποτε...

βοηθεια δεν εχω ουτε απο τη μαμα και η πεθερα μου μενει λιγο μακρια και χωρις αυτοκινητο και η συγκοινωνια δε της επιτρεπει να ερχεται συχνα.

οποτε μενει ο αντρας μου.

καπως θα τα βολεψουμε ομως αν ποτε βρω δουλεια.

επισης κατι αλλο.

εδω στη σερρες αν δεν εχεις παρουσιαστικο μοντελου-αντε ας μη τα παραλεω-τελος παντων αν δεν εχεις παρουσιαστικο κομψο και ωραιο,περιποιημενο δε σε προτιμουν.θα με πεις σε οποια δουλεια και να πας πρεπει να εισαι κομψος.

αλλα εδω το παρακανουν;)

επισης το πιστευεις οτι εργαζομαι απο 17-οταν εβγαλα το λυκειο-και ενσημα δε με εχει κολλησει κανενας εργοδοτης ακομα;

θα με πεις τωρα αυτο ειναι το λιγοτερο.

παντως πιστευω ειναι ευκολοτερο αθηνα ή θεσσαλονικη να βρισκεις καθε ειδους δουλεια,παρα σε επαρχια.

αντε να δουμε,μακαρι να παν ολα καλα και να βρω και γω κατι

1zNmp2.png

patousaki mou εμάς γυρίζει στο πλάι και απλά είναι έτοιμος να γυρίσει μπρούμυτα αλλά δεν το κάνει ακόμη.......... να ανησυχήσω??????

οχι βρε ειναι μικρος ακομα εχει καιρο...και γω ανησυχουσα και τωρα ολα καλα,εχουμε παραλογους φοβους

να σας πώ και ένα ωραίο που έκανε?????? χθές το μεσημέρι τον πήραμε ανάμεσά μας μπάς και κοιμηθεί λίγο, και εγώ του γύρισα την πλάτη γιατί νύσταζα και τον άφησα να παίζει με τον ΄μπαμπά του! και τί έκανε?????? μου τραβούσε το πάπλωμα για να γυρίσω πάλι...........και με χτυπούσε στην πλάτη!!!!!!!!! μόλις γύρισα κόλλησε την μουρίτσα του πάνω στην δική μου και έκανε σαν γατάκι........... τρελάθηκα εκείνη την ώρα όπως και ο μπαμπάς του!!!!!!!!!!!!!!!! πάει το'χουμε χάσει λέμε τελείως.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα τελειο,αχ φανταζομαι ελιωσες ε;

ο μπαμπας τι εκανε;

ποσο πολυ υπεροχα ειναι τα μπεμπακια μας και ποσες υπεροχες στιγμες μας χαριζουν!!!

1zNmp2.png

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!

Καλα βλεπω ολες οι χαζομαμαδες εδω ειμαστε,τα νινακια αρχισαν να ξεσαλωνουν,παντως και μενα μονο απο μπρουμυτα γυρναει ανασκελα το αντιθετο δεν το καταφεραμε ακομη,και μπρουμυτα δεν θελει με τπτ με το ζορι την βαζω,καθεται ομως πολυ στο παρκο της και οταν την σηκωνω πιανεται ορθια για αρκετη ωρα μεχρι που κουραζεται και πεφτει..

Το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο, αλλο ετσι αλλο αλλιως, βρε κοριτσια εχουν την προσωπικοτητα τους τι να κανουμε!!

Χαιρομαι για τα κοριτσια που δουλευουν και εγω καθομαι απο το Σεπτεβριο του 2008 αλλα δεν εψαξα η αληθεια ειναι,δεν ξερω απο Σεπτεβριο ισως να αρχισω παλι το ψαξιμο.....

Την δικια μου την εχω φαει συνεχεια την ζουλαω και ξακαρδιζεται στα γελια και εγω φυσικα συνεχιζω,καθομαι και την χαζευω οταν κοιμαται και σκεφτομαι πως περασε ο καιρος?

Αυτα συγκινηθηκα παλι φαινεται οι ορμονες μου δεν επανηλθαν ακομη.....

Καλο απογευμα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλη χρονια και απο εμας!

Εμενα η χρονια με βρηκε να κοιμηζω ή να με κοιμηζει δεν καταλαβα ακριβως ο μεγαλος ο μικρουλης μου κοιμοταν απο τις 10.00!!!

ο στοχος μου για το 2011???τετοια εποχη του χρονου να σας λεω οτι ειμαι εγκυος:P:p:p:p:p:p:p:p

στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

Οταν αρχισει να ψιλοστεκεται καθιστος να το κατεβασεις γιατι μπορει να πιαστει και να σηκωθει...

Εμενα κανα δυο φορες που τον αφησα στο πατωμα (για να ειναι σκληρη η επιφανεια) τα καταφερε και γυρισε!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...