Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανουλίτσες μου καλησπέρα!!!

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε στο ερώτημά μου! Εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε όλους τους στόχους σας!! Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια με σας σκέφτομαι..

Πέρσι ήθελα μόνο να πάνε όλα καλά με το μωρό! Φέτος πάλι προτεραιότητα έχει το μωρό, αλλά έχω και άλλους στόχους! Να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη στην δουλειά μου, να χάσω κιλά και να κάνω σωστή διαχείρηση των οικονομικών μου, που πάντα έχω ένα θέμα...

Α! Έχω έτοιμο κι ένα στόχο για το 2012! Να βάλω μπροστά για ένα δεύτερο παιδάκι!! Το πήρα τόσο σοβαρά απόφαση, που μια μέρα κοιτούσα το δωμάτιο του μπεμπίνου και σκεφτόμουν πως θα βάλω τα έπιπλα και για τα δύο παιδιά (χαχαχα), γιατί για την ώρα θα πρέπει να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο, μεχρι να βρω λεφτά να διαμορφώσω την σοφίτα σε υπνοδωμάτιο...

Χμμ.. Θέτω νεο ερώτημα: Έχετε ένα ή δύο παιδικά υπνοδωμάτια??

Και ναι, ΦΑΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΜΑ!!!!!!!! Σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε ρυζάλευρο-βανίλια και ήταν τόσο ωραία!!! Στην αρχή του φάνηκε περίεργο και μετά του φάνηκε αστείο:roll::lol:!!! Και μετά ήπιαμε νερό!!! Ουαου!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! Το μωράκι μου μεγαλώνει!!!

Επιστρέφω αμέσως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν συνεχίζω...

Lineal βάλτε τα όλα κάτω και καλές αποφάσεις καλή μου!!! Η αλήθεια πάντως είναι οτι αν μπορέσετε να πάρετε ένα σπιτάκι είναι ότι καλύτερο! Γιατί και τόσα λεφτά στα ενοίκια, πηγαίνουν τσάμπα... Τουλάχιστον να λες πληρώνω την δόση, αλλά κάποτε θα είναι δικό μου... Αααχχ!! Τι να πω, έχουμε και αυτή την παλιο&%#@* κρίση στην μέση...

Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο. Το περκοκρέβατο το έχετε πάρει από το Jumpo?

Μαριλίνα ελπίζω να μην κόλησε ο μικρός σου... Καλή συνέχεια με τα φρουτάκια!!! Που θα παει θα την καταφέρεις!! Μηπως λίγη μπανάνα το νοστίμιζε..?

Jasmini κι εμένα ξυπνάει το βράδυ! Πάρε κουράγιο...

Λετάκι καλά κάνεις και δεν του δίνεις έτοιμες φρουτόκρεμες! Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία για το τραπέζι σου!!

Delsop χαίρομαι που είστε καλά!

Ελεάννα χυμό πορτοκάλι ε??? Καλή αρχή!!

Πατουσάκι εμείς δεν έχουμε μικρά παιδάκια κοντά μας κι ετσί δεν το έχω σκεφτεί...

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου,

επιτέλους βρήκα μια ευκαιρία να μπώ να σας γράψω.

Χρόνια πολλά κ καλά. Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας κ να έχουμε υγεία, ευτυχία κ πολλή πολλή αγάπη!!!!!!

Αυτές τις ημέρες κάναμε πολλές κραιπάλες. Βολτάραμε πολύ, κάναμε ψώνια κ φάγαμε πολύ. Ο Άγιος Βασίλης θα μας έρθει αύριο. 1η φορά θα ντύσουμε τον νονό μας κ θα έρθει αύριο βράδυ για να αφήσει τα δώρα. Ανυπομονώ να δώ την αντίδραση της Νάνσυς. Υποτίθεται ότι θα παραφιλάμε στην σκάλα κ θα τον τσακώσουμε την ώρα που θα βάζει τα δώρα...

Βρε κορίτσια έχω μπeρδευτεί με το ρυζάλευρο, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Υπάρχει η κρέμα βανίλα με ρυζάλευρο (που φτι'αχνεται με νερό)κ η κρέμα άνθος ορύζης-ρυζάλευρο(που αραιώνετα με γάλα ή μπαίνει στις σούπες). Εσείς ποια έχετε ξεκινήσει? Είναι να αρχίσουμε κ εμείς στις 2-3 του Ιανουαρίου αλλά κ εγώ επειδή θηλάζω κ η μπουμπού τα έχει τα κιλάκια της δεν θέλω να αρχίσω να της δίνω γλυκές κρέμες.

Κατά τ'άλλα κοιμόμαστε καλά τα βράδυα κ απολαμβάνουμε πολύ τις βόλτες στις οποίες ή γελάμε ή κοιμόμαστε!!

Άλλη τρελή ατάκη της Νάνσυς (η οποία είναι φοβερή γαλατού) ένα βράδυ, πριν κοιμηθεί κ ενώ έχει ήδη πιεί ένα γάλα ζηταει στο καπάκι κ ένα δεύτερο . Κ προσπαθώντας να απολογηθεί μου λέει "Μα μαμάκα μου δεν φταίω εγώ, το στόμα μου διψάει για γαλατάκι"!!

Σας φιλώ πολύ, καληνύχτα κ τα λέμε πάλι αύριο που θα καθήσω επιτέλους στο σπίτι :-)

Tinaki μου εύχομαι να υλοποιήσεις τους στόχους σου για το 2011. Κ εγώ συνηθίζω να θέτω στόχους για τον επόμενο χρόνο!!! Για το δωμάτιο που ρωτάς εμείς θα έχουμε κ τα δύο παιδιά στο ίδο δωματιιο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ζωής τους κ ευελπιστώ να θέλουν να συνεχίσουν να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο κ αφού θα έχουν μεγαλώσει. Βέβαια μας βοηθάει ότι είναι κ τα δύο κορίτσια κ ότι το δωμάτιο τους είναι σχετικά ευρύχωρο. Αν όμως θελήσουν να έχουν διαφορετικά δωμάτια θα προσαρμόσουμε το δωμάτιο που έχουμε ως γραφείο σε υπνοδωμάτιο.

Φιλάκια

Rulia μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αλλά και για τις ευχές σου!!

Καλά η Νάνσυ σου, όλα τα λεφτά!!!!!

Και για το ρυζάλευρο, εμάς η παιδίατρος, μας ξεκίνησε κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο. Μου είπε να προτιμώ αυτές που παρασκευάζονται με νερό, γιατί είναι πιο άγλυκες..

Καλό σου βράδυ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου....

απο σημερα θα ξεκινησω τις ετοιμασιες για το τραπεζι...εχω ηδη ξεπαγωσει την γαλοπουλα και θα την γεμισω με την γεμιση το βραδυ για να την βαλω πρωτη το πρωι....ο θεος βοηθος γιατι δεν εχω ξαναφτιαξει γαλοπουλα ποσο μαλλον να την γεμισω με γεμιση.....

χθες πηγα εκανα ψωνια στο σουπερ με τον αδερφο μου...ευτυχως που δεν πηρα τον μικρο γινοταν ενας χαμος......το απογευμα θα παω στον κρεοπωλη και θα ειμαι ετοιμη για να ξεκινησω....πρεπει να καθαρισω και το σπιτι...ουφ.....αγχωθηκα μονο που τα σκεφτηκα...ευτυχως αυριο θα ειναι ο αντρουλης σπιτι και θα κραταει το μωρο οποτε θα ειμαι πιο χαλαρη....μην σας πω οτι θα προλαβω να κοιμηθω κιολας......πρεπει δηλαδη να κοιμηθω γιατι το βραδυ μετα την αλλαγη θα ερθουν στο σπιτι φιλοι μας και τα ξαδερφια μου οποτε προβλεπετε ξενυχτι και εμενα παιδι στο σπιτι δεν βλεπω να κοιμαμαι αφου ο μικρος σηκωνεται κατα τις 7.30....

σας αγχωσα????????????μπα δεν νομιζω.......χαχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p

να σας πω την αληθεια δεν αγχωνομαι...ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα....και η αληθεια ειναι οταν κανεις κατι με αγαπη και διαθεση δεν κουραζεσαι.....αφου σας ειπα θα κοιμηθω και ενα 2ωρο το μεσημερι χαχαχαχαχ:D:D:D:D:D:D:D

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε στο ερώτημά μου! Εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε όλους τους στόχους σας!! Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια με σας σκέφτομαι..

Πέρσι ήθελα μόνο να πάνε όλα καλά με το μωρό! Φέτος πάλι προτεραιότητα έχει το μωρό, αλλά έχω και άλλους στόχους! Να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη στην δουλειά μου, να χάσω κιλά και να κάνω σωστή διαχείρηση των οικονομικών μου, που πάντα έχω ένα θέμα...

Α! Έχω έτοιμο κι ένα στόχο για το 2012! Να βάλω μπροστά για ένα δεύτερο παιδάκι!! Το πήρα τόσο σοβαρά απόφαση, που μια μέρα κοιτούσα το δωμάτιο του μπεμπίνου και σκεφτόμουν πως θα βάλω τα έπιπλα και για τα δύο παιδιά (χαχαχα), γιατί για την ώρα θα πρέπει να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο, μεχρι να βρω λεφτά να διαμορφώσω την σοφίτα σε υπνοδωμάτιο...

Και ναι, ΦΑΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΜΑ!!!!!!!! Σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε ρυζάλευρο-βανίλια και ήταν τόσο ωραία!!! Στην αρχή του φάνηκε περίεργο και μετά του φάνηκε αστείο:roll::lol:!!! Και μετά ήπιαμε νερό!!! Ουαου!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! Το μωράκι μου μεγαλώνει!!!

Επιστρέφω αμέσως...

και εγω θελω να βαλω εμπρος για δευτερο.....τετοια περιοδο του χρονου....βεβαια εξαρταται αν θα ειμαστε και οι 2 στις δουλειες μας.....

παντως θελω παρα πολυ...

οσο αφορα τα δωματια εμεις εχουμε 2 δωματια ακομα περα απο το δικο μας που ειναι στον ιδιο οροφο και ενα που ειναι σε αλλο οροφο....ειναι μεζονετα το σπιτι και ειμαστε ανετοι.....οταν το ετοιμαζαμε πριν 3 χρονια ζητησα να ειναι εχουμε πολλα δωματια και ας ειναι πιο μικρα γιατι πραγματικα θελω να αποκτησω πολλα παιδια......να φανταστειτε καναμε μια ακομα αποθηκη που ειναι μεγαλη σαν δωματιο μηπως και κανουμε και τεταρτο παιδι.....εχω ξεφυγει ε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:το ξερω.....θελω ομως παρα πολυ......τουλαχιστον 3 αμα μπορω.....

Γεια σας κοριτσάκια μου,

επιτέλους βρήκα μια ευκαιρία να μπώ να σας γράψω.

Χρόνια πολλά κ καλά. Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας κ να έχουμε υγεία, ευτυχία κ πολλή πολλή αγάπη!!!!!!

Αυτές τις ημέρες κάναμε πολλές κραιπάλες. Βολτάραμε πολύ, κάναμε ψώνια κ φάγαμε πολύ. Ο Άγιος Βασίλης θα μας έρθει αύριο. 1η φορά θα ντύσουμε τον νονό μας κ θα έρθει αύριο βράδυ για να αφήσει τα δώρα. Ανυπομονώ να δώ την αντίδραση της Νάνσυς. Υποτίθεται ότι θα παραφιλάμε στην σκάλα κ θα τον τσακώσουμε την ώρα που θα βάζει τα δώρα...

Βρε κορίτσια έχω μπeρδευτεί με το ρυζάλευρο, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Υπάρχει η κρέμα βανίλα με ρυζάλευρο (που φτι'αχνεται με νερό)κ η κρέμα άνθος ορύζης-ρυζάλευρο(που αραιώνετα με γάλα ή μπαίνει στις σούπες). Εσείς ποια έχετε ξεκινήσει? Είναι να αρχίσουμε κ εμείς στις 2-3 του Ιανουαρίου αλλά κ εγώ επειδή θηλάζω κ η μπουμπού τα έχει τα κιλάκια της δεν θέλω να αρχίσω να της δίνω γλυκές κρέμες.

Κατά τ'άλλα κοιμόμαστε καλά τα βράδυα κ απολαμβάνουμε πολύ τις βόλτες στις οποίες ή γελάμε ή κοιμόμαστε!!

Άλλη τρελή ατάκη της Νάνσυς (η οποία είναι φοβερή γαλατού) ένα βράδυ, πριν κοιμηθεί κ ενώ έχει ήδη πιεί ένα γάλα ζηταει στο καπάκι κ ένα δεύτερο . Κ προσπαθώντας να απολογηθεί μου λέει "Μα μαμάκα μου δεν φταίω εγώ, το στόμα μου διψάει για γαλατάκι"!!

Σας φιλώ πολύ, καληνύχτα κ τα λέμε πάλι αύριο που θα καθήσω επιτέλους στο σπίτι :-)

πολλες πολλες κραιπαλες....

λοιπον εγω ξεκινησα με το κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο που αραιωνεται με νερο(και εγω θηλαζω) και πηρα της γιωτης γιατι εχει πιο λιγες θερμιδες απο τις αλλες απο οτι ειδα....επισης του κανω 150 ml και βαζω 4 κοφτες κουταλιες της σουπας....δεν το κανω πηκτο..βεβαια το τσακιζει αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται περισσοτερο αλλιως φανταζομαι τα εκλαιγε και δεν το κανει...

η νανσυ ειναι ολα τα λεφτα....φοβερες ατακες πεταει εχει πολυ γελιο...:D:D:D:D:D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εγω βαζω 1 μηλο, 1 μπανανα και 1 αχλαδι και του δινω και οσο φαει...το υπολοιπο το τρωω εγω...μηπως δεν κανω καλα????θα επρεπε να βαζω λιγοτερο???δεν ξερω....δεν μπορω να υπολογισω ποσο τρωει αλλα φανταζομαι γυρω στα 150 ισως και παραπανω ml

λέτα μου, εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι το τελικό σχήμα θα είναι 1 μήλο + 1 αχλάδι + 1 πορτοκάλι + 1/2 μπανάνα... Από άλλους έχω ακούσε λιγότερο...

να σας πω την αληθεια δεν αγχωνομαι...ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα....και η αληθεια ειναι οταν κανεις κατι με αγαπη και διαθεση δεν κουραζεσαι.....

Καλη διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται... πέρισυ στη γιορτή του γιου μου (Πρωτοχρονιά) αντι να κάθομαι να με φάει το σπίτι, τον πήρα και πήγαμε βόλτα στις κούνιες και κοιμηθήκαμε και μεσημέρι. Ο μπαμπάς συμμάζεψε όσο μπορούσε, μαγειρέψαμε... όλοι οι γνωστοί και φίλοι που ήρθανε περάσανε πολύ καλά... εάν θέλανε να δώσουν σημασία στις λεπτομέρειες... πρόβλημα τους...

να φανταστειτε καναμε μια ακομα αποθηκη που ειναι μεγαλη σαν δωματιο μηπως και κανουμε και τεταρτο παιδι.....εχω ξεφυγει ε???

Λέτα μου, σκέφτομαι σοβαρά για τρίτο... και μάλιστα να επιχειρήσω vbac

Εμείς έχουμε δύο υπνοδωμάτια γενικά. Απλά τώρα ο γιος μου είναι στο μικρό. Σε λίγους μήνες θα μετακομίσω τα παιδιά στο δικό μας και θα πάμε εμείς στο μικρό... Εάν υπάρξει χοντρό πρόβλημα θα μετακομίσουμε στο σπίτι που μένει ο πατέρας μου, που άνετα διαμορφώνω τρίτη κρεβατοκάμαρα και εκείνος στο δικό μας (μένουμε στην ίδια πολυκατοικία).

Το περκοκρέβατο το έχετε πάρει από το Jumpo?

Εγώ ναι, το είχα πάρει από το τζάμπο.

Βρε κορίτσια έχω μπeρδευτεί με το ρυζάλευρο, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Υπάρχει η κρέμα βανίλα με ρυζάλευρο (που φτι'αχνεται με νερό)κ η κρέμα άνθος ορύζης-ρυζάλευρο(που αραιώνετα με γάλα ή μπαίνει στις σούπες). Εσείς ποια έχετε ξεκινήσει?

Από τα παλιά τα χρόνια θυμάμαι την κρέμα βανίλια, το σκέτο ρυζάλευρο είναι πολύ άνοστο... Εγώ, να σου πω, θα φτιάχνω την συνταγή που μου έδωσε η Λέτα.

Σήμερα είμαι σπίτι, ξενυχτισμένη λόγω διπλωματικής, με δύο τέκνα ξύπνια, παρόλο που ο μεγάλος μου κοιμήθηκε αργά.

Σε λίγο θα καταφτάσουν και οι ειδικές δυνάμεις (μάνα μου!!).

Κι εμείς θα κάνουμε δύο μίνι τραπέζια, παραμονή και ανήμερα...

Βγάζουμε μενού με την κολλητή μου που μένει στην ίδια πολυκατοικία... Άρχισα να φτιάχνω και το σπίτι, έχω τελειώσει με τα υπνοδωμάτια, έχω ξεσκονίσει σαλόνι, θα πρέπει να ξαναβάλω σκούπα + σφουγγάρισμα και τις τουαλέτες... εύκολα πράγματα...

Σήμερα θα ξαναπροσπαθήσουμε τα φρουτάκια. Πραγματικά ανυπομονώ να δω αντιδράσεις...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

μαριλινα μου.....

τι τυχερη που εισαι που μενεις σε οικογενειακη οικοδομη....ευτυχως υπαρχουν λυσεις....

και εγω θελω να επιχειρησω φυσιολογικο την επομενη φορα αλλα ο μπαμπας μου φοβαται(γιατρος) και δεν θελει να με αφησει.....

και εγω θα ξεκινησω να του κανω το σπιτικο ρυζαλευρο σε λιγο καιρο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Επιστρέφω αμέσως...

Εχουμε 2 υπνοδωματια γενικα στο σπιτι. Ειχαμε εμεις το μεγαλο και ο πρωτος το μικρο. Με τον ερχομο του δευτερου καναμε τραμπα τα δωματια και πηγαν τα παιδια στο μεγαλο οπου χωρανε πολυ ανετα και εχουν και χωρο για παιχνιδι. Αν ερθει τριτο μωρο θα παει στην άλλη κρεβατοκαμαρα και εμεις στη σοφιτα( μπορει να γινει κρεβατοκαμαρα)!

Αν και θα προτιμουσα διαφορετικα δωματια τουλαχιστον για τον υπνο να μην ξυπναει το ενα το αλλο και αν υπαρχει δυνατοτητα να υπαρχει ενα δωματιο παιχνιδιου που θα ειναι κοινο για ολα τα παιδια (το επομενο σπιτι θα φροντισω να ειναι πυργος!!!)

Ποσο ειναι ρε συ η κορη σου? Φοβερη!!!

οσο αφορα τα δωματια εμεις εχουμε 2 δωματια ακομα περα απο το δικο μας που ειναι στον ιδιο οροφο και ενα που ειναι σε αλλο οροφο....ειναι μεζονετα το σπιτι και ειμαστε ανετοι.....οταν το ετοιμαζαμε πριν 3 χρονια ζητησα να ειναι εχουμε πολλα δωματια και ας ειναι πιο μικρα γιατι πραγματικα θελω να αποκτησω πολλα παιδια......να φανταστειτε καναμε μια ακομα αποθηκη που ειναι μεγαλη σαν δωματιο μηπως και κανουμε και τεταρτο παιδι.....εχω ξεφυγει ε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:το ξερω.....θελω ομως παρα πολυ......τουλαχιστον 3 αμα μπορω.....

:D:D:D

Σου ευχομαι οχι 3 αλλα πολλα περισσοτερα να κανεις κουκλα μου!!! Τα παιδια ειναι ολοκληρωση και ευτυχια! Δεν θα αλλαζα τα παιδια μου για καμμια δουλεια ή οικονομική κατασταση...

Και εγω θελω τριτο μπας και ερθει κοριτσακι αλλα σε κανα δυο χρονια γιατι αλλιως χωρις καθολου βοηθεια θα τα παιξω εντελως!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!!

Σας βλέπω φορτσάτες κ για τρίτο παιδάκι κ πολύ χαίρομαΙ...Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι αλλά κ για το δεύτερο έλεγα ότι ήθελα να το καθυστερήσω περισσότερο κ τελικά κάποια στιγμή μου την βάρεσε κ λέω στον Στέλιο "δεν βάζουμε τώρα μπροστά για το 2ο για να μην έχουν κ μεγάλη διαφορά"? 'ετσι λοιπόν ο Στέλιος ελπίζει ότι κάπως έτσι θα γίνει κ με το 3ο!!!

Η Νάνσυ είναι 3 χρονών κ 4 μηνών...Πράγματι έχει τρελό λέγειν κ στις ατάκες είναι φοβερή!!!

Εμείς αλλαγή χρονου θα κάνουμε σπίτι μας με 5-6 άτομα καλεσμένους..Δεν άντεχα να κάνω κάτι μεγαλύτερο. Την επομένη θα πάμε στο πατρικό μου κ την Κυριακή σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που γιορτάζει. Αύριο θα φτιάξω βασιλόπιτα κ ελπίζω να πετύχει για να μην φάω δούλεμα από τη Νάνσυ όπως τότε με την πορτοκαλόπιτα!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!!

Σας βλέπω φορτσάτες κ για τρίτο παιδάκι κ πολύ χαίρομαΙ...Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι αλλά κ για το δεύτερο έλεγα ότι ήθελα να το καθυστερήσω περισσότερο κ τελικά κάποια στιγμή μου την βάρεσε κ λέω στον Στέλιο "δεν βάζουμε τώρα μπροστά για το 2ο για να μην έχουν κ μεγάλη διαφορά"? 'ετσι λοιπόν ο Στέλιος ελπίζει ότι κάπως έτσι θα γίνει κ με το 3ο!!!

Η Νάνσυ είναι 3 χρονών κ 4 μηνών...Πράγματι έχει τρελό λέγειν κ στις ατάκες είναι φοβερή!!!

Εμείς αλλαγή χρονου θα κάνουμε σπίτι μας με 5-6 άτομα καλεσμένους..Δεν άντεχα να κάνω κάτι μεγαλύτερο. Την επομένη θα πάμε στο πατρικό μου κ την Κυριακή σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που γιορτάζει. Αύριο θα φτιάξω βασιλόπιτα κ ελπίζω να πετύχει για να μην φάω δούλεμα από τη Νάνσυ όπως τότε με την πορτοκαλόπιτα!!!!!!

και για 3 και για 4 παιδακι αμε...

κατσε να κανω το 2 και μετα ποιος με πιανει:P:p:p:p:p

χαχαχαχαχα γελασα πολυ με την πορτοκαλοπιτα.........αντε ελπιζω να πετυχει και η βασιλοπιτα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Εκτόξευση ρουκέτας στην Καλλιθέα!!!

Τα δικά σας την τρώνε τη φρουτόκρεμα; Για πείτε αντιδράσεις!!!

Η δικιά μου, αφού την πάλευα τρία τέταρτα και είχε φάει το μισό (όλο ήτανε μισό μήλο και μισό αχλάδι) κάνει μία μεγαλοπρεπή ρουκέτα και μου το βγάζει όλο, μαζί και λίγο γάλα.

Αύριο πάλι...

Αχ, μαθαίνω πως είναι να μη θέλει το παιδί να ανοίξει το στόμα του: Τον γιο μου πάλευα για να το κλείσει όταν τελείωνε το φαί... :rolleyes:

Ερώτηση:

Τους έχετε κάνα παιχνίδι όταν τρώνε; Ήμουνα κάθετα αντίθετη, αλλά... τώρα να δω... :lol::lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Εκτόξευση ρουκέτας στην Καλλιθέα!!!

Τα δικά σας την τρώνε τη φρουτόκρεμα; Για πείτε αντιδράσεις!!!

Η δικιά μου, αφού την πάλευα τρία τέταρτα και είχε φάει το μισό (όλο ήτανε μισό μήλο και μισό αχλάδι) κάνει μία μεγαλοπρεπή ρουκέτα και μου το βγάζει όλο, μαζί και λίγο γάλα.

Αύριο πάλι...

Αχ, μαθαίνω πως είναι να μη θέλει το παιδί να ανοίξει το στόμα του: Τον γιο μου πάλευα για να το κλείσει όταν τελείωνε το φαί... :rolleyes:

Ερώτηση:

Τους έχετε κάνα παιχνίδι όταν τρώνε; Ήμουνα κάθετα αντίθετη, αλλά... τώρα να δω... :lol::lol::lol:

να σου πω συμπεθερα....

την πρωτη φορα εκλαιγε και χτυπιοταν και τον πηρα αγκαλια και με το ζορι(τροπος του λεγειν) να εφαγε 5 κουταλιες....μετα ομως δεν τον θηλασα τον αφησα ετσι για να μην νομιζει οτι μπορει να μην τρωει και να πινει γαλα μετα....βεβαια ευτυχως κοιμηθηκε και δεν ειχαμε γκρινια για πεινα..

την δευτερη φορα παλι αρχισε τα κολπα και του εβαλα ενα παιχνιδι μπροστα για να του αποσπω την προσοχη...τωρα τρωει οσο θελει (οχι με διαθεση) και καμια φορα αμα γκρινιαξει του βαζω και το παιχνιδι....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χμμ.. Θέτω νεο ερώτημα: Έχετε ένα ή δύο παιδικά υπνοδωμάτια

tinaki εμεις εχουμε ενα παιδικο αλλα ειναι πολυ μικρο και για την ωρα το χρησιμοποιουμε για αποθηκη μιας και ο μικρος κοιμαται στη κρεβατοκαμαρα στο κρεβατακι του.

ειναι τοσο στενα και στη κρεβατοκαμαρα που για να παει ο αντρας μου στη μερια του ή για να περασει τελος παντων να κοιμηθει περναει πανω απο το κρεβατι.

ειναι και αυτος ενας λογος να μετακομισουμε.

ξερω πως ειναι καλυτερα να εχεις ενα δικο σου σπιτι και να μη πληρωνεις τζαμπα νοικια αλλα να σας πω ποσα θα παιρνει τωρα ο αντρας μου;

680 ευρω πανω κατω...

οποτε κλαφτα...

ευτυχως βοηθανε οι γονεις μου και οι δικοι του οικονομικα αλλιως δε βγαινει.

οσο για δανειο το αποκλειουμε εντελως αυτη τη χρονικη περιοδο.

αν -λεω αν-μας ανεβασουν το μισθο ξανα θα δουμε.

υγεια κοριτσια υγεια και παιζουμε και κανα τζοκερακι:)

-σημερα κερδισαμε 3.50 ευρω.τα 10000000-ξεχασα ποσα μηδενικα ειχε τα πηρε ενας τυχερος!!!.

τινακι ναι απο τα τζαμπο ειναι το παρκοκρεβατο,η αδελφημ μου μας το πηρε δωρακι:)

κοριτσια οσες ξεκινησατε φρουτα ή οτιδηποτε αλλο καλη αρχη

εμενα ο μπεμπης με το ζορι τρωει βρε κοριτσια -αχλαδι του κανω-και μετα κλαιει γιατι θελει γαλα.

ααα να σας πω και το αλλο.

παρατηρησα πως οταν πειναει και κλαιει κανει μαμ μαμ μαμ

αληθεια σας λεω δεν ειναι παχια λογια περηφανης μανας.

το λεγε συχνα και γω λεω θα λεει μαμα.

αλλα παρατηρησα πως μονο οταν πειναει το λεει,οποτε λεω θα λεει κατι σα μαμ...

τι να πω μπορει να το κανει τυχαια.

τι ελεγα;

α ναι,το φρουτο δε φαινεται να του φτανει και θελει γαλα.

ετσι ησυχαζει.

τι να πω.

εγω νομιζα το φρουτο αρκει σαν ενα γευμα.

σημερα πηγαμε 2η φορα στο φυσιοθεραπευτη.

ο μπεμπης παει πολυ καλα και φαινεται θα γινει πολυ ζωηρο παιδακι.

το μονο που εμεινε να γινει ειναι να μαθει να κινει καλυτερα το αριστερο του χερι,γιατι δε συνηθισε να το πολυκουναει,ομως με τις ασκησεις που κανουμε και στο σπιτι κατι κανει.

επισης με ειπε να μη τον αφηνω μονο στο κρεβατι και ας ειναι στη μεση του κρεβατιου γιατι μαλλον μες στη βδομαδα θα γυρναει μπρουμυτα...!!!

ειναι τοοοσο καλος ο φυσιοθεραπευτης,ιδανικος για μωρα,αφου ο μπεμπης μολις τον βλεπει,χαμογελαει και κανει χαδακια και γλυκες:)

πολλα ειπα παλι ε;

κοριτσια αν δε μπορεσω να μπω αυριο καλη χρονια να εχουμε και ευτυχισμενος ο νεος χρονος...

τι θα κανετε πρωτοχρονια;;;

εμεις ειμαστε καλεσμενοι σε μια φιλη στο σπιτι,γιορταζει κιολας και κατι φιλοι μας ειπαν να παμε στο καζινο στη βουλγαρια...

οποτε εχουμε να διαλεξουμε.

θα δουμε.

βουλγαρια δε θελω να τρεχω γιατι θελω να ειμαι στην ιδια πολη με το μπεμπη:D

θα δουμε ομως.

αντε φιλακια και καληνυχτα:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

όχι, όχι, δεν ξύπνησα τέτοια ώρα επειδή χόρτασα ύπνο....!!!!!!!

ούτε σηκώθηκα να φουρνίσω την βασιλόπιτα....!!!!!!!

ούτε φυσικά να βάλω μπικουτί στα μαλλιά μου για να είμαι μια κούκλα το βράδυ...!!!!!!

και γενικά ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑ!!!! αφού δεν πρόλαβα να κοιμηθώ...!!!!!

λοιπόν κορίτσια, δεν την γλιτώσαμε τελικά! έπαθε βρογχιολίτιδα το καμάρι μου και δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν! προχθές το βράδυ κατάλαβα πόσο μπορεί να ανησυχεί μια μάνα όταν έχει κάτι το παιδάκι της!!! ήμουν τόσο πολύ στεναχωρημένη που έκλαιγα και είχα και τον σύζυγο ο οποίος έκλαιγε περισσότερο απο το μωρό!!!!!!!!! και μετά σκεφτόμουν πόσο δύσκολα θα είναι για τους γονείς που τα παιδάκια τους δεν έχουν απλά βρογχιολίτιδα αλλά μεγαλύτερα προβλήματα, τα οποία ίσως και να μην θεραπεύονται!!! Θεέ μου...!!! δεν θέλω να σκεφτώ τίποτε άλλο!

ο μικρούλης όταν γυρίσαμε προχθές απο τον γιατρό ήταν σαν να έχει πέσει σε λήθαργο! μισάνοιχτα μάτια, φωνή να βγαίνει με το ζόρι, και το κεφάλι πεσμένο μπροστά! αχ, ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω....

ξεκινήσαμε να κάνουμε εισπνοές και παίρνουμε και κάτι σταγόνες! εν τω μεταξύ χθές γκρίνιαζε όλη μέρα!!!!!! απο τις 7 το απόγευμα όμως και μετά έκλαιγε ασταμάτητα!!! τόσο πολύ που για πρώτη φορά δεν μπόρεσα να τον κάνω μπάνιο!!!! η ώρα πήγε 1 παρά και το μωρό έκλαιγε απαρηγόρητο! ούτε αγκαλιά, ούτε ριλάξ, ούτε κρεβάτι, ούτε καρότσι, ούτε τίποτα! πήγαμε στο νοσοκομείο !!! τουλάχιστον μας έφυγε η ιδέα οτι μπορεί να άρχιζε να υποτροπιάζει!! κανείς δεν ξέρει όμως γιατί τόσο κλάμα! το ωραίο είναι πως μόλις πήγαμε εκεί και ξεκίνησε να τον εξετάζει η γιατρός, άρχισε να γελάει! τεσπά, κάναμε βόλτες με το αμάξι για να κοιμηθεί έστω και λίγο, και όντως κοιμόταν, αλλά επειδή νυστάζαμε και εμείς, είπαμε να γυρίσουμε στις 3. τον βάλαμε έτσι όπως ήταν στο κρεβάτι και κοιμήθηκε 1¨30 ωρίτσα και πάλι τα ίδια μετα! τώρα είμαι παλι όρθια απο τις 04¨30, κοιμάται ο σύζυγος και κοιμήθηκε και ο μικρούλης πριν μισή ώρα, στον καναπέ στο σαλόνι. οπότε δεν μπορώ να το κουνήσω ρούπι.

τί μπορεί να έχει? ενώ τον κρατάω αγκαλιά και πάει να τον πάρει ο ύπνος, τινάζει τα πόδια του και κλαίει!!!

.... ξυπνάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......................θα ξαναμπώωωωωω

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...