Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Δεν είναι πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα που έχουμε και τα μωράκια μας? Δεν είναι πολύ όμορφο που ξυπνώντας το πρωί των Χριστουγέννων ευχόμαστε στα μωράκια μας καλημέρα και χρόνια πολλά και αυτά χαμογελούν γλυκά??? :) :) :)

Tinaki ωραίο το ερώτημά σου...εγώ θα έλεγα ότι σκέφτομαι αλλαγές και νέους στόχους!! Αυτό σημαίνει για την φετινή χρόνια ότι ... θα προσπαθήσω να κοιμίζω τα μικρά μου στις κούνιες τους, θα παλέψω να συνεχίσω τον θηλασμό μέχρι τον χρόνο, θα ξεκινήσω διατροφή..όσο μπορώ...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλίνα, κράτα τις αποστάσεις από το παιδάκι που εκδήλωσε οστρακιά και πες το στον παιδίατρό σου ώστε να ελέγξει τον γιό σου. Ελπίζω να μην τον κόλλησε. Άκουσα ότι έχουν γίνει στην Αθήνα και άλλες εμφανίσεις οστρακιάς...

RKdwp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Είναι η πέμπτη φορά που γράφω το μήνυμα και με πετάει συνέχεια έξω:-(Τα νεύρα μου...Αλλά λέω λόγω των ημερών να κάνω υπομονή;)

Πώς περάσατε τα Χριστούγεννα; Εμείς οικογενειακά, δεν απομακρυνθήκαμε από τη βάση μας. Παρ' όλα αυτά είναι σίγουρα τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου.Με διαφορά...

Να σας κάνω μια ερώτηση; Χρησιμοποιεί καμιά από εσάς πάρκο; Είναι πολύ νωρίς για να βάλω το μωρό στο πάρκο; Δεν κάθεται ακόμη καλά στο κωλ...κι του αλλά στο ριλάξ που τον έχω όλο προσπαθεί να γυρίσει και στραβολαιμιάζει η ψυχούλα μου.Τι γνώμη έχετε εσείς;

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!!

Είμαι τόσο ζαλισμένη, τόσο κουρασμένη, τόσο τσαντισμένη, τόσο στεναχωρημένη, και συνάμα τόσο ευτυχισμένη............ μή ρωτήσετε πώς γίνετε αυτό!!!!!!! τρελή είμαι, ότι θέλω κάνω!!!!!!!!!!

λοιπόν, διάβασα όλα τα νέα σας και δεν θυμάμαι ποιά έγραψε τί...

ξεκινάω με τους στόχους της νέας χρονιάς!!!!! ο οποίος είναι ΕΝΑΣ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!!!!! Έτσι απλά.........

λοιπόν κορίτσια, πήγαμε στον γιατρό σήμερα γιατί εγώ ήθελα να δεί το μωράκι, να είμαι σίγουρη για το τί έχει!

ευτυχώς δεν έκανε βρογχιολίτιδα, μας είπε να μην του δίνουμε ούτε σιρόπι, ούτε ντεπόν, και οτι κάνει τον κύκλο της η ίωση σε 6 ημέρες! ως τότε υπομονή! ταλαιπωρείτε το γιαβρί μου και πονάει η ψυχή μου! δεν μπορώ να τον βλέπω να κλαίει και να χτυπιέται και να μην μπορώ να κάνω κάτι!

ερώτηση!!! τα μωράκια σας τα φέρνετε σε επαφή με άλλα παιδάκια που πάνε παιδικό ή σχολείο????? σας ρωτάω γιατί εμείς και ιδίως εγώ είμαι κάθετη σε αυτό το θέμα!! και κανείς δεν φέρνει παιδάκια στο σπίτι μας. μόνο μωράκια!!! μπορεί να είναι παρατραβηγμένο, αλλά δεν ρισκάρω να κολλήσει κάτι το μωράκι μου! και φυσικά έχουμε παρεξηγηθεί για αυτό τον λόγο, όχι απο φίλους ή γνωστούς αλλά απο συγγενείς!!!!! δυστυχώς!!!! και απο την μία στεναχωριέμαι τόσο πολύ, απο την άλλη όμως σκέφτομαι οτι θα στεναχωρηθώ περισσότερο αν αρρωστήσει ξανά ο μικρούλης και ταλαιπωρείται!!!

Μαριλίνα εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον γιό σου και να μην έχει τίποτα!

jasmini να ξέρεις δεν είσαι μόνη τα βράδια που ξυπνάτε για να φάτε! έχετε κι εμάς παρέα!!! γιατί βλέπω οτι όλες οι υπόλοιπες κοιμούνται και στρώνουν επιδερμίδα. το ίδιο κάναμε και εμείς μέχρι τον 3ο, αλλά μετά με τα δοντάκια του άρχισε να ξυπνάει 2- 3 φορές το βράδυ... τί να κάνουμε, υπομονή. είναι τόσο όμορφο να θηλάζουμε τις ζωές μας!!

leta έχεις ξεσαλώσει...χαρά στο κουράγιο σου! ααααα, και ευχαριστώ πάρα πολύ για την ρυζαλευροσυνταγή!

lineal,αυτά τα "με", "σε" είναι όλα τα λεφτά, γελάω πολύ που τα γράφεις κιόλας!!!

ακούω τον μπόμπιρα που βήχει, όλο το βράδυ έτσι θα πάει! και έχεις μετά και τους άλλους και σου λένε "γιατί να μην έρθουν τα κοριτσάκια να δουν το μωρό???" ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια δεν έχω όρεξη, το καταλάβατε νομίζω! θέλω κάτι να σπάσω....χμμμμ, άστο καλύτερα, δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε άλλα! λοιπόν, αυτά για τώρα, σας καληνυχτώ και ελπίζω αύριο να είναι μια άλλή μέρα!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Να σας κάνω μια ερώτηση; Χρησιμοποιεί καμιά από εσάς πάρκο; Είναι πολύ νωρίς για να βάλω το μωρό στο πάρκο; Δεν κάθεται ακόμη καλά στο κωλ...κι του αλλά στο ριλάξ που τον έχω όλο προσπαθεί να γυρίσει και στραβολαιμιάζει η ψυχούλα μου.Τι γνώμη έχετε εσείς;

χρονια πολλα ελεαννα

εγω τον βαζω,αλλα ξαπλωμενο ή μπρουμυτα.βασικα σε παρκοκρεβατο τον βαζω δε ξερω αν εχουν διαφορα.

οταν μαθει να καθεται με τον κωλαρικο του θα παιζει εκει μεσα.

πατουσακι :tongue::tongue::tongue::tongue:

ξερω οτι θα χεις τα νευρα σου με αυτους που παρεξηγουνται αλλα χεστους-σορρυ κιολας.

εμεις ευτυχως δεν εχουμε θεμα,γιατι δεν εχουμε πολλους γνωστους ή συγγενεις με μικρα παιδια,ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο -τουλαχιστον απο αυτο το βασανο.

κοριτσια οσες εχετε facebook στειλτε με pm να σας κανω add.

-πως το μιλαω ταγγλικο!!!

κατα ταλλα ολα καλα,ολα κυλουν ομαλα και καθε μερα κανουμε συζητηση με τον αντρα μου να παρουμε σπιτι;να νοικιασουμε και να παρουμε αυτοκινητο;

αντε να δουμε τι θα αποφασισουμε επιτελους...

τη συζητηση αυτη τη ξεκινησαμε,αφου στη δουλεια του αντρα μου τους ειπαν οτι θα γινει και αλλη μειωση-γιουπι:twisted::twisted::twisted::twisted:

οποτε ειμαστε σε ενα μπερδεμα και οι δυο...

αντε αυτη η χρονια μετα απο υγεια να μας φερει και καθαρο μυαλο!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Jasmini,

το τραγούδι που έχεις βάλει στην υπογραφή σου είναι από τα αγαπημένα μου, μιλάμε για πολυ συγκίνηση που μου το θύμισες. Το βρήκα αμέσως στο youtube και τώρα το ακούω!!!

Μου άρεσαν πολυ οι μπαλάντες παλιά, αλλά ήταν τόσο παλιά που δεν θυμάμαι και πολλούς τίτλους για να ψάξω :rolleyes:.

πχ προπερσι ειχα βαλει στοχο να μαθω κιθαρα,να χασω κιλα-σταθερος ο στοχος αυτος καθε χρονο που θα μου παει θα τον πετυχω:P-

Ο στόχος των κιλών κι εμένα παραμένει σταθερός... Κιθάρα κι εγώ θέλω να μάθω (κάτι βασικά τα ήξερα, αλλά τα έχω ξεχάσει). Μάλιστα με την δεύτερη εγκυμοσύνη την ξέθαψα, βρήκα τα βιβλία, αλλά... ας όψεται το μεταπτυχιακό... Άντε, να τελειώσω με αυτό, να κάνω πράγματα που πραγματικά θέλω!!!

δεν σκεφτομαι καν τη δουλεια αν και ξεκιναω σε ενα μηνα....

Σε θαυμάζω συμπεθέρα!!! Εγώ την σκέφτομαι ήδη και ξεκινάω σε 9 μήνες...

Ελεάννα μου, είχα χρησιμοποιήσει πάρκο στον μικρό μου, μετά τους 6 μήνες που καθότανε κανονικά.

Την μικρή της στρώνω κάτι πάνω στο χαλί και την αφήνω εκεί πέρα και στο γυμναστήριό της, οπότε να γυρίσει όποτε θέλει (έχω αρχίσει και ανησυχώ, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε...) και, φυσικά, να μην πέσει και χτυπήσει...

ερώτηση!!! τα μωράκια σας τα φέρνετε σε επαφή με άλλα παιδάκια που πάνε παιδικό ή σχολείο????? σας ρωτάω γιατί εμείς και ιδίως εγώ είμαι κάθετη σε αυτό το θέμα!! και κανείς δεν φέρνει παιδάκια στο σπίτι μας. μόνο μωράκια!!!

Πατουσάκι μου,

κι εγώ έχω γίνει παράξενη σε αυτό για κάποιους λόγους:

1) Μου φτάνουν τα μικρόβια που κουβαλάει ο γιος μου και η φίλη του που παίζουνε μαζί,

2) Ο γιος μου (10 μηνών όμως), πήγε σε πολλούς κλειστούς χώρους τα πρώτα του και τα δεύτερα Χριστούγεννα και τις δύο χρονιές αρρώστησε, γιατί να το κάνω και στην κόρη μου,

3) Αποφεύγω τις γιορτές γιατί σε μένα δεν θα έρθει κανείς κρυωμένος, αλλά όταν το άλλο σπίτι που πάω έχει παιδιά μεγάλα Γυμνασίου... γιατί να μην πάει; Δεν ξέρει για μωρά...

Βλέπουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά μία οικογένεια τη φορά. Να ήμαστε όσο το δυντόν πιο σίγουροι. Για αυτό δεν κάνουμε και γιορτή φέτος στον γιο μου μεγάλη και ανοιχτή.

Η παιδίατρος μου είπε να πάρει ο μικρός προληπτικά 3 24ωρα αντιβίωση, αφ' ενός μπας και τη γλιτώσει, αφ' ετέρου επειδή μετά από κάποιες δόσεις αντιβίωση και να το έχει δεν κολλάει. Η μικρή δεν ειναι σε ηλικία να κολλήσει, αλλά για να ήμαστε σίγουροι.

Αποφάσισα να της ξεκινήσω αύριο τελικά τα φρούτα...

Συγκινούμαι λέμε...

Εσάς τι σας έχουν πει για απογευματινές κρέμες; Τους δίνετε μόνο ρυζάλευρο; Εμένα μου είπε μία ρυζάλευρο (αυτό που της είπα) - μία γιαούρτι (κανονικό, δικό μας) και μία άλλη κρέμα. Εσείς τι κάνετε; Φαί μετά από όλα αυτά... μου κακοφαίνεται που θα μειωθεί ο θηλασμός.

Υπάρχει μανούλα που και θηλάζει και δίνει μπουκάλι και το παιδάκι της τρώει; Τι κάνετε; Θηλάζετε, δίνετε μπουκάλι ή και τα δύο;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό. Είναι πια 70 εκ. και 7.500 γρ ο μπεμπούλης μου. Ο γιατρός λέει ότι πάει πολύ καλά. Μας πρόσθεσε και φρουτόκρεμα. Σύνολο τώρα θα το θηλάζω 3 φορές και μία φρουτόκρεμα το πρωί και κρέμα βανίλια και ρυζάλευρο το απόγευμα. Μας είπε ότι αντί για χαμομήλι μπορούμε να του δίνοτμε χυμό πορτοκάλι. Όπως είπε και η Μαριλίνα συγκινήθηκα.Σιγά σιγά τα μωράκια μας μεγαλώνουν και δεν τρέφονται μόνο με το γάλα της μανούλας τους.

Αύριο με το καλό θα πάω να του πάρω και το παρκοκρέβατο.Σας ευχαριστώ πολύ όλες που απαντήσατε αμέσως στη σχετική ερώτησή μου. Φιλιά πολλά και να περνάτε καλά!!!

Καλησπέρα φιλενάδες!

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό. Είναι πια 70 εκ. και 7.500 γρ ο μπεμπούλης μου. Ο γιατρός λέει ότι πάει πολύ καλά. Μας πρόσθεσε και φρουτόκρεμα. Σύνολο τώρα θα το θηλάζω 3 φορές και μία φρουτόκρεμα το πρωί και κρέμα βανίλια και ρυζάλευρο το απόγευμα. Μας είπε ότι αντί για χαμομήλι μπορούμε να του δίνοτμε χυμό πορτοκάλι. Όπως είπε και η Μαριλίνα συγκινήθηκα.Σιγά σιγά τα μωράκια μας μεγαλώνουν και δεν τρέφονται μόνο με το γάλα της μανούλας τους.

Αύριο με το καλό θα πάω να του πάρω και το παρκοκρέβατο.Σας ευχαριστώ πολύ όλες που απαντήσατε αμέσως στη σχετική ερώτησή μου. Φιλιά πολλά και να περνάτε καλά!!!

Souper εξελιξη ο μικρουλης μας φιλεναδα!!!!!! Υψος βάρος ακριβώς ίσα με τη δικια μας!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Αντε σας ριχνουμε και 250γρμ παραπάνω;);););)

Με τι φρουτακι θα ξεκινησετε ????καλή αρχη κ υπομονη τωρα στην αρχη μπορει να σου κάνει διαφορα.

Εμας η μικρη μας σημερα επανω στις τρελες της εφαγε μια κουτουλιά που τη βρηκε στη γωνα του τραπεζιου και πάνω στο φρυδακι !!!!!!Ευτυχ δεν την εφαγε στο ματακι!!!!!!!! Εγινε τουμπανακι ομως το καψερουλι στο σημειο αυτο αλλα βαλαμε πάγο και ειναι καλύτερα

φιλάκια:P:p:p:p

καλημερα κοριτσιααααα

ειμαστε μια χαρα εμεις...τρωμε την φρουτοκρεμα αλλα οχι ολη λιγο λιγο και με γκρινια...αλλα τι να κανουμε πρεπει να μαθουμε να τρωμε φρουτα δεν θελω να μαθει στις ετοιμες φρουτοκρεμες του εμποριου που ειναι γλυκες....

το σαββατο ξεκιναμε και χορταρικα αντε να δουμε.....

βεβαια το καημενο λιγο ζοριζεται οταν κανει κακα αλλα δεν γκρινιαζει απλα κανει μερα παρα μερα.....

σημερα πρεπει να κανω την λιστα με το τι χρειαζεται να ψωνισω για το τραπεζι την παραμονη της πρωτοχρονιας.....πρεπει να παω για ψωνια...ουφφφφφ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Είναι η πέμπτη φορά που γράφω το μήνυμα και με πετάει συνέχεια έξω:-(Τα νεύρα μου...Αλλά λέω λόγω των ημερών να κάνω υπομονή;)

Πώς περάσατε τα Χριστούγεννα; Εμείς οικογενειακά, δεν απομακρυνθήκαμε από τη βάση μας. Παρ' όλα αυτά είναι σίγουρα τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου.Με διαφορά...

ελεαννα δεν εχω παρει παρκοκρεβατο και δεν ξερω αμα θα παρω να σου πω την αληθεια....μια χαρα το μικρακι σου

εσυ του δινεις και χαμομηλι και χυμο πορτοκαλι?????εμεις μονο νερο του δινουμε....

Είμαι τόσο ζαλισμένη, τόσο κουρασμένη, τόσο τσαντισμένη, τόσο στεναχωρημένη, και συνάμα τόσο ευτυχισμένη............ μή ρωτήσετε πώς γίνετε αυτό!!!!!!! τρελή είμαι, ότι θέλω κάνω!!!!!!!!!!

λοιπόν, διάβασα όλα τα νέα σας και δεν θυμάμαι ποιά έγραψε τί...

ξεκινάω με τους στόχους της νέας χρονιάς!!!!! ο οποίος είναι ΕΝΑΣ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!!!!! Έτσι απλά.........

λοιπόν κορίτσια, πήγαμε στον γιατρό σήμερα γιατί εγώ ήθελα να δεί το μωράκι, να είμαι σίγουρη για το τί έχει!

ευτυχώς δεν έκανε βρογχιολίτιδα, μας είπε να μην του δίνουμε ούτε σιρόπι, ούτε ντεπόν, και οτι κάνει τον κύκλο της η ίωση σε 6 ημέρες! ως τότε υπομονή! ταλαιπωρείτε το γιαβρί μου και πονάει η ψυχή μου! δεν μπορώ να τον βλέπω να κλαίει και να χτυπιέται και να μην μπορώ να κάνω κάτι!

ερώτηση!!! τα μωράκια σας τα φέρνετε σε επαφή με άλλα παιδάκια που πάνε παιδικό ή σχολείο????? σας ρωτάω γιατί εμείς και ιδίως εγώ είμαι κάθετη σε αυτό το θέμα!! και κανείς δεν φέρνει παιδάκια στο σπίτι μας. μόνο μωράκια!!! μπορεί να είναι παρατραβηγμένο, αλλά δεν ρισκάρω να κολλήσει κάτι το μωράκι μου! και φυσικά έχουμε παρεξηγηθεί για αυτό τον λόγο, όχι απο φίλους ή γνωστούς αλλά απο συγγενείς!!!!! δυστυχώς!!!! και απο την μία στεναχωριέμαι τόσο πολύ, απο την άλλη όμως σκέφτομαι οτι θα στεναχωρηθώ περισσότερο αν αρρωστήσει ξανά ο μικρούλης και ταλαιπωρείται!!!

Μαριλίνα εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον γιό σου και να μην έχει τίποτα!

jasmini να ξέρεις δεν είσαι μόνη τα βράδια που ξυπνάτε για να φάτε! έχετε κι εμάς παρέα!!! γιατί βλέπω οτι όλες οι υπόλοιπες κοιμούνται και στρώνουν επιδερμίδα. το ίδιο κάναμε και εμείς μέχρι τον 3ο, αλλά μετά με τα δοντάκια του άρχισε να ξυπνάει 2- 3 φορές το βράδυ... τί να κάνουμε, υπομονή. είναι τόσο όμορφο να θηλάζουμε τις ζωές μας!!

leta έχεις ξεσαλώσει...χαρά στο κουράγιο σου! ααααα, και ευχαριστώ πάρα πολύ για την ρυζαλευροσυνταγή!

lineal,αυτά τα "με", "σε" είναι όλα τα λεφτά, γελάω πολύ που τα γράφεις κιόλας!!!

ακούω τον μπόμπιρα που βήχει, όλο το βράδυ έτσι θα πάει! και έχεις μετά και τους άλλους και σου λένε "γιατί να μην έρθουν τα κοριτσάκια να δουν το μωρό???" ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια δεν έχω όρεξη, το καταλάβατε νομίζω! θέλω κάτι να σπάσω....χμμμμ, άστο καλύτερα, δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε άλλα! λοιπόν, αυτά για τώρα, σας καληνυχτώ και ελπίζω αύριο να είναι μια άλλή μέρα!!!!

patousaki περαστικα στον μικρουλη..ελπιζω να ειναι καλυτερα...

οσο αφορα τις επισκεψεις εμεις δεν εχουμε στο περιβαλλον μας παιδακια που πανε σχολειο...τα ανιψια μας ειναι 2 χρονων και τα παιδια των φιλων μας ειναι στην ιδια ηλικια....αλλα τους εχω ξεκαθαρισει ολους οτι δεν θελω να πλησιαζουν τον μικρο αμα ειναι αρρωστα...και ευτυχως μεχρι τωρα δεν ερχονται αμα ειναι αρρωστα......δεν με εχει παρεξηγησει κανενας.....

οσο αφορα την διαθεση και εγω ειμαι ετσι καποιες φορες....

lineal δυσκολες οι αποφασεις που πρεπει να παρετε....εγω θα ελεγα να αποκτησετε μια στεγη που να ειναι δικη σας αλλα αμα θα παρετε δανειο και γινει μειωση του μισθου του αντρα σου ισως να δυσκολευτειτε......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα θα φάμε για πρώτη φορά φρουτάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπω αργότερα να σας πω εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Μαριλινα καλη αρχη!!!

Εμεις περασαμε φανταστικα χριστουγεννα!!! Βαλαμε κουραμπιε και μελομακαρονο για τον Αγιο Βασιλη, μας εφερε δωρα! ηαν πολυ ομορφα ειδικα για τον μεγαλο που αρχιζει να καταλαβαινει!!!

Κατα τα αλλα περασαμε οικογενειακα και ησυχα!

Εμεις μονο γαλα θα πινουμε ακομα, φρουτα αρχες Φεβρουαριου!

Εγω τους φερνω σε επαφη με αλλα παιδακια ανετα, το επιδιωκω κιολας γιατι θεωρω οτι ειδικα τωρα που τα θηλαζω και εχουν αντισωματα ειναι πιο ευκολο να ενισχυσουν το ανοσοποιητικο τους συστημα και να τα ετοιμαζω και για τον παιδικο που θα ερθουν αποτομα σε επαφη με πολλα παιδια!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτησε αλλα ναι να κανετε δευτερο παιδακι σιγουρα!!!

Ειδικα τωρα που δεν εχουμε τις αρχικες ζηλιες ειναι πολυ ωραια!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Μιλάμε για πολύ πλάκα!!!

Δεν της άρεσε καθόλου. Της έβαλα 1/4 μήλο + 1/4 αχλάδι. Οι γκριμάτσες της ήταν απίστευτες και, φυσικά, δεν το έφαγε όλο τελικά!!! Αν και δεν ξέρω πόσο έφαγε, γιατί άλεσα 1/2 + 1/2 μιας και δεν το έπαιρνε καλά το μουλινέξ μόνο την απαιτούμενη ποσότητα και της έβαλα τη μισή ποσότητα στο πιατάκι!!!

Εάν μου πείτε πως ανεβάζω φωτογραφίες θα σας βάλω τις γκριμάτσες της!!!

Να δούμε αύριο τι θα γίνει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μιλάμε για πολύ πλάκα!!!

Δεν της άρεσε καθόλου. Της έβαλα 1/4 μήλο + 1/4 αχλάδι. Οι γκριμάτσες της ήταν απίστευτες και, φυσικά, δεν το έφαγε όλο τελικά!!! Αν και δεν ξέρω πόσο έφαγε, γιατί άλεσα 1/2 + 1/2 μιας και δεν το έπαιρνε καλά το μουλινέξ μόνο την απαιτούμενη ποσότητα και της έβαλα τη μισή ποσότητα στο πιατάκι!!!

Εάν μου πείτε πως ανεβάζω φωτογραφίες θα σας βάλω τις γκριμάτσες της!!!

Να δούμε αύριο τι θα γίνει!!!

μαριλινα μια χαρα η μικρη...

εγω βαζω 1 μηλο, 1 μπανανα και 1 αχλαδι και του δινω και οσο φαει...το υπολοιπο το τρωω εγω...μηπως δεν κανω καλα????θα επρεπε να βαζω λιγοτερο???δεν ξερω....δεν μπορω να υπολογισω ποσο τρωει αλλα φανταζομαι γυρω στα 150 ισως και παραπανω ml

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Xρόνια πολλά μανουλίτσες!!

Διαβάζω τα νέα σας απ' το πρωί και τελικά τώρα κατάφερα να τελειώσω μιας και είχα να μπω πολύ καιρό. Ήθελα σε πολλά να απαντήσω αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα...:confused:

Πήγαμε για εμβολιάκι εχθές, και όλα καλά. Ξεκινάμε τις χορτόσουπες! Αντε να δούμε.Μέχρι στιγμής φρουτόκρεμα και ρυζάλευρο που είναι γλυκά τα καταβροχθίζουμε, με τα λαχανικά κρατάω μια επιφύλαξη.

Α! για τις βιταμίνες που σας είχα πει, μου είπε οτι σχεδόν όλα τα μωράκια τις παίρνουν (καινούρια οδηγία είναι λέει αυτή). Μόνο τα μωρά που πίνουν πάνω από 1 λίτρο γάλα την ημέρα, δεν χρειάζεται να τις πάρουν.

leta, κι εμείςμε τα φρούτα είχαμε θέμα δυσκοιλιότητας, μας είπε ο παιδίατρος να βράζουμε 2 ξερά δαμάσκηνα και να τα αλέθουμε μαζί με το νερό τους και τα υπόλοιπα φρούτα. Από τότε όλα καλά, σωθήκαμε!

Σας αφήνω, ώρα για ρυζάλευρο.

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...