Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Lineal το κουταλάκι που λες είναι αυτό που μοιάζει με μπιμπερό αλλά έχει κουτάλι μπροστά??

Πήρα ένα τέτοιο και θα το δοκιμάσω τον άλλο μήνα που ξεκινάμε κρέμες!

Leta, πού είναι η συνταγή για το ρυζάλευρο?????

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/Boon_Squirt_Baby_Food_Dispensing_Spoon.html

αυτο ειναι κοριτσια.

η αληθεια ειναι οτι με δυσκολευει λιγο να το ζουλαω-δηλ φοβαμαι μη πεταχτει η τροφη-αλλα ευτυχως δεν ειχαμε κανενα ατυχημα.

παντως για μενα αξιζε που το πηρα και απο αυριο που θα τρεχουμε απο χωριο σε χωριο νομιζω θα ειναι πολυ χρησιμο γιατι δε πιανει και πολυ χωρο.

να σας ρωτησω,οσες δινετε φρουτο,

οταν πατε καπου βαζετε σε ειδικα ταπερακια που πουλανε στα βρεφικα καταστηματα,τη τροφη ετοιμη αλεσμενη;

κανει;

λετα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και γενικα κοριτσια οσες εχετε ατομα που γιορταζουν τις μερες αυτες να τα χαιρεστε...

χρονια μας πολλα και αν δε τα πουμε,ελπιζω να τα πουμε,

καλα χριστουγεννα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέτα μου,

να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να χαιρόμαστε όλους τους εορτάζοντες.

Λέω στο γιο μου "Χρόνια πολλά" και μου απαντάει "γιατί, μαμά; δε γιορτάζω"

Πριν λίγο έβλεπε η Νάνσυ μίκυ κ το μπεμπέ το οποίο ήταν δίπλα της έβγαζε κάτι κραυγές χαράς. Εγώ ήμουν παραδίπλα στο λαπτοπ κ ακούω την Νάνσυ να λέει : "Σταμάτα Τζωρτζίνα σταμάτα να δώ μίκυ, κούρασες τα αυτιά μου με τα γέλια σου".

Άπαιχτη η Νάνσυ!!!

Σας αφήνω τώρα για να ντυθούμε να πάμε κούνιες κ σούπερ μάρκετ. Θέλω να πάρω υλικά για εκμέκ κανταίφι!!! (αφού η πορτοκαλόπιτα πήγε άπατη ας δοκιμαστώ σε κάτι άλλο!!!!!! Τα λέμε αργότερα :-)

Μμμμ, εκμέκ καταΐφι... αχ, φέτος δεν θα κάνω πολλά γλυκά γιατί δεν θα ήμαστε πολλοί στη γιορτή του Βασίλη μου, μην τα φάμε όλα εμείς!!!

λετακι δε με ειπε τπτ για ρυζαλευρο.

μονο φρουτα.

λες να ξεχασε;;;

Κι εμείς αρχίζουμε με φρούτα. Εξαρτάται από τον παιδίατρο. Η δικιά μου λέει κι όλας ότι θέλει φρούτα γιατί οι κρέμες είναι γλυκές και αν τις συνηθίσει το παιδί μπορεί να μην του αρέσουν τα φρούτα. Άσε που είναι τσουποτουλα η μπέμπα μας και οι κρέμες μάλλον θα την επιβαρύνουν...

οσο για τον μπεμπη μου,τον βρηκε μια χαρα και με ειπε οτι ειναι λιγο υπερβολικοι οι γιατροι εκει και πως παλια ηρθε μια μητερα με το 7 μηνων μωρο της που απαιτουσαν οι γιατροι εκει να ντυνεται μονο του ή να τρωει μονο του.κατι απ τα δυο δε θυμαμαι.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μήπως πρέπει να τους μάθουμε να βοηθάνε στις δουλειές σιγά σιγά; Λέω να μάθω στην κόρη μου να μου φτιάχνει τον πρωινό καφέ... ;)

μαριλινα ο αντρας μου ειναι τοξοτης,αλλα επειδη εγω ηξερα οι τοξοτες ειναι πιο χαλαροι λεω μπας και κανει λαθος για το μηνα γεννησης του:)

Κι εμένα τοξότης είναι το χρυσό μου, αλλά δεν δίνει σημασία σε κάτι τέτοια. Και καλά κάνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι τις μέρες που λείπει το σπίτι μας είναι τραγικά πιο καθαρό... Γενικά δεν ήμαστε και οι δύο της καθαριότητας και της τάξης (κύλησε ο ντέτζερης και βρήκε το καπάκι) αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τον φτάνω στην ακαταστασία... Τώρα προσπαθώ να έχουμε πιο τακτικό σπίτι για να το φτιάχνω πιο εύκολα μιας και, αν βρω τα δύσκολα, θα καταργήσω την κοπέλα!!!

μαριλινα αχ τι να πω για το γιοκα σου...υπομονη ειναι κριμα το πουλακι μου,ξερω τι θα πει ζηλια και γω ζηλευα την αδελφη μου σα μεγαλυτερη που ειμαι...

Το ξέρω πως είναι φυσιολογικό... πάντως χαίρομαι γιατί την λατρεύει!!!

να σας ρωτησω,οσες δινετε φρουτο,

οταν πατε καπου βαζετε σε ειδικα ταπερακια που πουλανε στα βρεφικα καταστηματα,τη τροφη ετοιμη αλεσμενη;

κανει;

Λινεάλ μου, νομίζω ότι τα φρούτα μαυρίζουνε και δεν κάνει. Είχα ρωτήσει την παιδίατρο για τις έτοιμες βρεφικές τροφές για τα ταξίδια μας, αλλά μου είχε απαντήσει ή μία μπανάνα λιωμένη ή καθόλου και να πίνει γάλα. Επίσης, κάποιες φορές που ξυπνούσαμε πολυ αργά μου είχε πει να του δίνω απευθείας μεσημεριανό και τα φρούτα το απόγευμα. Συννενοήσου με τον δικό σου, αλλά να ξέρεις ότι και να χάσει το φρούτο του καμιά μέρα δεν χάλασε ο κόσμος...

Lineal ωραίο το κουταλακι???σκεφτομΑι να το πάρω αξίζει τον κόπο????

Μέχρι και η παλιά από εδώ το σκέφτεται... Ανάλογα πως θα φερθεί η μπέμπα...

Ασπασία, μαριλινα και rulia θελω και εγω δεύτερο και ας ζηλεύει ο μικρός μου.....

Πάρε το από ένα μοναχοπαίδι: Δεν μου άρεσε καθόλου, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το παιδί μου μοναχοπαίδι (εννοείται εκτός άλλων δυσκολιών, βλέπε να μην μπορώ να κάνω ή κάτι τέτοιο) και γενικά στη δουλειά έπριζα τους πάντες που είχανε ένα... Εδώ σκέφτομαι σοβαρά και για τρίτο...

Όσο για τον ύπνο, μάλλον είμαι η μόνη που ξυπνάει πολλές φορές μέσα στη νύχτα!!

Οι κουραμπιέδες μου γίνανε φοβεροί πάντως!!

Μμμμ, για στείλε κι από εδώ...

Εχθές φάγαμε οικογενειακά και περάσαμε πολυ ωραία!!!

Ήρθε και ο Άγιος Βασίλης και έφερε τα δώρα στα παιδιά (παρά λίγο να μας κάνει τσακωτούς ο μικρός καθώς ντυνότανε ο άντρας μου)!!! Αχ, αυτό το παραμύθι με τον Άγιο Βασίλη πάντα μου άρεσε...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα κοριτσια!

σημερα ο μπεμπης με ξυπνησε στις 9.30!!!

δηλ μονη μου ξυπνησα.αυτος οταν ξυπναει καθεται και κοιταζει...ουτε κλαιει ουτε τπτ.

αν με δει ομως....τοτε αρχιζει η γκρινια γιατι θυμαται οτι πειναει...

ευχαριστω μαριλινα για το τιπ;)

ρουλια ωραια εκφραση η νανσυ"κουρασες τα αυτια μου..."

εμεις οι μεγαλοι θα λεγαμε "μας τα πρηξες"

μπραβο στο παιδι!

κοριτσια την κανω και ελπιζω να τα ξαναπουμε το βραδυ,

σημερα θα παμε στο σπιτι μου,στο σιδηρ.

εκει θα κανουν μαγκαλι στο σπιτι της γιαγιας μου-εμεις παντα μαγκαλι κανουμε και χριστουγεννα και πασχα.

γαλοπουλες και τετοια εχω καιρο να φαω.

δε πειραζει ομως αυριο στη πεθερα θα το φαω μαλλον το γουρουνακι.

αντε και απο του χρονου διαιτα:P

καλα να περασετε κοριτσια!

1zNmp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!

Τα πιο γλυκά, ευτυχισμένα και ζεστά χριστούγεννα της ζωής μου!!!!!!!!!!!

Σήμερα αγαπώ όλο τον κόσμο (καλά, είμαι λίγο υπερβολική...)!!!

Είμαι τόσο ευτυχισμένη που είναι τα πρώτα χριστούγεννα με το μωρό μου!!!

Μανούλες σας φιλώ γλυκά, σας θεωρώ φίλες μου και εύχομαι να έχετε εσείς και όσοι αγαπάτε, υγεία ευτυχία και μόνο χαμόγελα!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια χρόνια πολλά!!!

εύχομαι το καλυτεροτερότερο για όλες μας!

πρώτα Χριστούγεννα με τα ζουζουνάκια μας! είναι το πιό όμορφο όνειρο!!!!

σας γράφω πολύ γρήγορα γιατί είμαστε απο την 01¨00 χθες το βράδυ στο πόδι! ο μπαμπάς μας κόλλησε τον μικρούλη βήχα και φτερνίζεται όλη την ώρα, και γκρινιάζει ο καημενούλης πολύ!

είμαστε συνέχεια δίπλα του και δεν μπορώ να γράψω άλλα!

απλά ήθελα να ευχηθώ σε όλες σας και να σας πώ, πως παρόλο που αρρώστησε το μικρούλη μου, νιώθω πως φέτος ήταν τα πιο ευτυχισμένα και πλήρη Χριστούγεννα της ζωής μου!!!!!!

Βικούλα, θα σου στείλω πμ όταν ξαναμπώ!

καλή συνέχεια σε όλες σας!!!!!! φιλιά πολλά στα μωράκια σας!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

τι κουραση απο χθες...

και σημερα εχουμε να παμε στο χωριο του αντρα μου...ανυπομονω να τελειωσουν οι γιορτες να μπουμε παλι στη ρουτινα μας γιατι δε πολυμπορω τις αλλαγες.

καλα τα χριστουγεννα αλλα πολυ κουραση και για το μωρο ειναι μαλλον μεγαλυτερη αφου για κεινο ειναι ολα καινουρια και δυσκολευεται να συνηθισει τις φωνες,τις πολλες αγκαλιες,καινουρια προσωπα κλπ κλπ.

αλλα πηγαμε καλα δε μπορω να πω...

χθες ο μικρος ηταν το επικεντρο της προσοχης φυσικα.

αλλωστε ειναι ο πρωτος εγγονος και απο τις δυο μεριες -μεχρι τωρα και ο μοναδικος-και χρηζει μεγαλης περιποιησης:)

το τι χαμογελα μοιρασε και γλυκες δε μπορω να περιγραψω αλλα οταν κουραστηκε ξεκινησαν οι γκρινιες,αλλα το πουλακι μου ηταν πολυ καλος.

κοριτσια ελπιζω να περασατε και σεις καλα,

πατουσακι περαστικα ευχομαι κοπελα μου

και σε ολες φιλια σε σας και τα μπεμπακια:)

1zNmp2.png

χρονια πολλα κοριτσιαααα

και οπως ειπατε ολες φετος ηταν τα πιο ωραια χριστουγεννα.....τον ντυσαμε αγιοβασιλακι και φυσικα ξετρελαθηκα ολοι....γιορτασε και ο μπαμπας στο σπιτι το βραδυ και φυσικα εγινε ενας ωραιος χαμος ειμασταν 50 ατομα.....κουραστηκα αλλα ηταν μια γλυκια κουραση....

tinaki οι φωτο στο facebook ειναι ολα τα λεφτα........

σας αφηνω τωρα γιατι πρεπει να ετοιμαστω για ενα γαμο που θα παμε στις 7...

φιλακια πολλαααα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια φανταζομαι ολες θα ξεκουραζεστε...

κουραστικη και η σημερινη μερα,ο μικρος πια,τα εδωσε ολα,αλλα δε μπορω να πω περασε πολυ καλα:)

αυριο ξεκουραση.

σημερα το πρωι πριν παω στη πεθερα,αρχισα να σκουπιζω το σπιτι και μετα που γυρισαμε σιδερωσα.

μιλαμε ειμαι ενα πτωμα...

λοιπον κοριτσια φιλακια και τα λεμε παω -μαλλον για νανι.

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!

Τι κάνετε??

Εγώ ψιλοβαριέμαι και χαζεύω στο internet..

Πατουσάκι περαστικούλια σας...

Lineal καλή ξεκούραση!!

Λετάκι σε ευχαριστώ πολύ για το σχολίο σου, για τις φώτο... Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!! Και τον μικρό, μην ξεχνιόμαστε!!!;) Και καλή ξεκούραση και σε σένα...

Θέτω ερώτημα:

Όταν φτάνει ο νέος χρόνος, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, βάζετε νέους στόχους ή λέτε "έφτασε η ώρα να μπούν τα πράγματα στην θέση τους"?

Καλό βράδυ!!!

Α! Και μην ξεχνάτε: "Τα χριστούγεννα έρχονται ΠΑΝΤΑ!!!" (Κλεμμένο, αλλά αγαπημένο!:tongue:) Και του χρόνουυυυυυ!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Lineal,

καλή ξεκούραση τώρα και αρχίζετε νέους γύρους την Πρωτοχρονιά!!!

Λέτα,

σε θαυμάζω που αποφάσισες να κάνεις τόσο μεγάλο τραπέζι. Ομολογώ ότι δεν το έχω σκοπό, κουράζομαι που το σκέφτομαι!!!

Πατουσάκι,

περαστικά σας!!!

Τινάκι,

εγώ προτιμώ τους νέους στόχους. Με πιάνει και ένα άγχος, ότι πέρασε κι άλλος χρόνος και δεν έχω κάνει όσα ήθελα να κάνω τελικά!!! Και, φυσικά, λέω ότι θα τα κάνω του χρόνου... :lol:

Το βράδυ των Χριστουγέννων το πέρασα μόνη με την κόρη μου, μιας κι ο μπαμπάς με τον γιο πήγανε σε συγγενείς που γιόρταζαν. Αλλά με έπιασε το άγχος μου και περίμενα να γύρίσουν. Ακούς εκεί, 4 ετών και να τον περιμένω από τώρα :tongue:.

Εχθές πήγαμε σε άλλους συγγενείς που δεν πήγαμε προχθές και, γενικά, επικρατούσε μία κούραση.

Έμαθα, όμως, ότι το κοριτσάκι που παίζει με τον γιο μου εκδήλωσε οστρακιά κι εύχομαι να μην κολλήσει, τουλάχιστον η μικρούλα μου :-(. Θα μιλήσω αργότερα με την παιδίατρο.

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερααααααααα

περασα πολυ ομορφα το σκ.......τωρα βουρ για τη πρωτοχρονια που εχω και τραπεζι στο σπιτι και μετα θα μαζευτουμε με φιλους στο σπιτι μας για το γνωστο πρωτοχρονιατικο χαρτι;););););)

Λετάκι σε ευχαριστώ πολύ για το σχολίο σου, για τις φώτο... Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!! Και τον μικρό, μην ξεχνιόμαστε!!!;) Και καλή ξεκούραση και σε σένα...

Θέτω ερώτημα:

Όταν φτάνει ο νέος χρόνος, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, βάζετε νέους στόχους ή λέτε "έφτασε η ώρα να μπούν τα πράγματα στην θέση τους"?

Καλό βράδυ!!!

Α! Και μην ξεχνάτε: "Τα χριστούγεννα έρχονται ΠΑΝΤΑ!!!" (Κλεμμένο, αλλά αγαπημένο!:tongue:) Και του χρόνουυυυυυ!!!!

σε ευχαριστω τινακι....η αληθεια ειναι οτι εθετα αρκετους στοχους με καθε ξεκινημα μιας νεας χρονιας.....περσι ημουν εγκυος και το μονο που ευχομουν ηταν να ειναι γερο το μωρο.....θυμαμαι ειχα κανει 30/12 αυχενικη διαφανεια.....φετος ο μονος μου στοχος ειναι να μεγαλωσω το παιδι σωστα και γιατι οχι καπου προς το τελος του επομενου χρονου να προσπαθησω και για αλλο παιδακι....δεν σκεφτομαι καν τη δουλεια αν και ξεκιναω σε ενα μηνα....

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λέτα,

σε θαυμάζω που αποφάσισες να κάνεις τόσο μεγάλο τραπέζι. Ομολογώ ότι δεν το έχω σκοπό, κουράζομαι που το σκέφτομαι!!!

Το βράδυ των Χριστουγέννων το πέρασα μόνη με την κόρη μου, μιας κι ο μπαμπάς με τον γιο πήγανε σε συγγενείς που γιόρταζαν. Αλλά με έπιασε το άγχος μου και περίμενα να γύρίσουν. Ακούς εκεί, 4 ετών και να τον περιμένω από τώρα :tongue:.

Εχθές πήγαμε σε άλλους συγγενείς που δεν πήγαμε προχθές και, γενικά, επικρατούσε μία κούραση.

Έμαθα, όμως, ότι το κοριτσάκι που παίζει με τον γιο μου εκδήλωσε οστρακιά κι εύχομαι να μην κολλήσει, τουλάχιστον η μικρούλα μου :-(. Θα μιλήσω αργότερα με την παιδίατρο.

Φιλάκια!!!

καλημερα συμπεθερα.....

δεν εκανα τραπεζι σε 50 ατομα....καναπεδακια και πιτουλες εφτιαξα...δεν μπορω να πω οτι ζοριστικα κιολας....και μετα που εφυγαν ευτυχως με βοηθησε και ο αντρουλης και τα συμμαζεψαμε μεσα σε μια ωρα:P:p:p:p:p:p

απο τωρα περιμενες τον μικρο?????αμαν....λες ετσι να ειμαι και εγω σε λιγα χρονια???????σιγουρα ετσι θα ειμαι δεν υπαρχει περιπτωση:P:p:p:p

ελπιζω να μην κολλησε τιποτα ο μικρος.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!

Καλες γιορτες με υγεια και αγαπη σε ολο τον κοσμο!!!

Χαθηκα γιατι εβαλα την μικρη στο δωματιο της και εχω εκει τον υπολογιστη και ετσι οταν κοιμαται και εχω χρονο δεν μπορω να μπω!!

Δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας,εμεις ειμαστε καλα και απο την Κυριακη ξεκινησαμε και φαγακι στο μενου οποτε τωρα πινει μονο πρωι και βραδυ γαλατακι.Αυτα απο εμας να ειστε καλα και να περνατε ακομη καλυτερα!!!

Φιλακια πολλα και στα νινακια σας!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Θέτω ερώτημα:

ναι ναι ναι!!!

η απαντηση ειναι ναι,αλλα με καποιο τροπο παντα κατι γινεται και στο δρομο οι στοχοι αλλαζουν γιατι αλλαζουν και τα γεγονοτα.

πχ προπερσι ειχα βαλει στοχο να μαθω κιθαρα,να χασω κιλα-σταθερος ο στοχος αυτος καθε χρονο που θα μου παει θα τον πετυχω:P- να κανουμε εναν καλο γαμο-ημασταν στις ετοιμασειες-και να παω οπωσδηποτε ταξιδι του μελιτος ρωμη...

ε λοιπον πετυχα τα δυο μιση.

εγινε ο γαμος και εγινε πολυ καλυτερος απο οτι ειχα φανταστει,πηγα ιταλια,και εχασα τα κιλα που ηθελα,απλα λεω τα δυομιση γιατι το νοεμβρη εμεινα εγκυος και τα ξαναβαλα:))

κιθαρα να δουμε ποτε θα μαθω...

περσι το μονο που ηθελα ηταν να ειναι καλα το νινι μου!!!

φετος εκτος του να χασω κιλα εχω σα στοχο να πετυχω την οικογενειακη μου γαληνη και να μη χολοσκαω με τη κ..λοκριση.

υγεια να χουμε αυτο σκεφτομαι παντα.

Φιλάκια!!!

μαριλινα μακαρι να μη κολλησαν τα μικρα σου...

φαντασου να μπει στην εφηβεια ο γιος σου,αχ πως θα τον περιμενεις...

αχαχαχαχ

φανταζομαι σκηνικο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσακια μου γλυκα καλη ξεκουραση οσες ξεκουραζονται και υπομομη σε οσες εχουν διαφορων ειδων τρεξιματα.

εγω χαλαρα στον υπολογιστη μπροστα.

ο μικρος κοιμαται το πουλακι μου.

σημερα πηγα να τον ταισω και με πιασε απο κεινα τα ενοχλητικα φτερνισματα που οταν σε πιανουν δε λεν να σε αφησουν και αψου αψου αψου...

με κοιτουσε και περιμενε να του δωσω το μπουκαλι...

αχαχαχαχ

ειχε και μια απορια,σου λεει,τι κανει αυτη τωρα και δε με δινει το γαλα μου;;;

φιλια κοριτσια και τα ξαναλεμε;)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...