Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου....

σημερα δεν ειναι και μια πολυ καλη μερα αλλα την παλευω....

εγω το απογευμα λεω να φτιαξω μπισκοτακια και ενα σπιτι απο μπισκοτα εκανα ηδη κουραμπιεδες...με επιασε η προκοπη γιατι καθομαι μαλλον...

τραπεζι θα κανω την παραμονη της πρωτοχρονιας και εχω μελλον ακομα....

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε??

Εγώ αρκετά καλά!

"Ακούστε" όμως τι έπαθα χθες. Όταν έμεινα έγκυος έβαλα το μεγάλο και καλό μου τραπεζάκι σαλονιού στην αποθήκη και πήρα ένα μικρό από το ΙΚΕΑ για να έχω χώρο να παίζω με το παιδί! Χθες λοιπόν ανεβαίνω στον καναπέ να κλείσω το πατζούρι που δεν το φτάνω αλλιώς, παραπατάω και έπεσα φαρδιά πλατιά πάνω στο τραπεζάκι!!! Πάπαλα το τραπεζάκι κορίτσια μου!! Το έσπασα!!!! Ευτυχώς βέβαια δεν χτύπησα!!!

Λοιπόν και μία χριστουγεννιάτικη ιδεα για χειροτεχνία! Από πέρσι καθιέρωσα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να βάζω ένα στολίδι που μέτα θα παίρνει ο καθένας μαζί του σαν αναμνηστικό, έτσι είχα πάρει μεταλικές κόκκινες χιονονιφάδες, είχα βγάλει το γατζάκι, είχα βάλει κορδελίτσα και με αυτό είχα κάνει το δέσιμο στις πετσέτες.

Φέτος έκανα κάτι πιο ιδιαίτερο... Έβγαλα φωτογραφίες τον μπεμπούκο με το χριστουγεννιάτικο φορμάκι, διαλεξα δυο και τις εκτύπωσα. Με ένα ψαλιδάκι που κάνει σχεδιάκια τις έκοψα λίγο γύρω γύρω, έκανα ένα περίγραμμα με κόλλα και το ακούμπησα πάνω σε κόκκινη "χρυσόσκονη". Μετά σε πράσινο χαρτόνι κανσόν, έγραψα 'τα πρωτα μου χριστούγεννα 2010" και του έκανα μία τρυπούλα με διακορεφτή. έκανα τρυπουλα και στην γωνία της φωτο, πήρα κορδελίτσα, ταμπελάκι και ένα μικρό κουδουνάκι που βρήκα και τα έδεσα με την φώτο!! Έτοιμο το αναμνηστικό και για φέτος!! Σημείωση οτι το τραπεζι είναι οικογενειακό και ξέρω ότι δεν θα πετάξουν την φώτο του μικρού μου!!

Σας φιλώ γλυκα!!!

τινακι να σου πω την αληθεια μολις το διαβασα γελασα...... προσπαθουσα να σε φανταστω να πεφτεις,.....ελπιζω να μην χτυπησες πολυ...

οσο για την ιδεα σου ειναι φανταστικη...εσενα πιανουν τα χερια σου και εχεις και φαντασια..εγω παλι οχι...

lineal....,μια χαρα το σχεδιακια λεμε....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλη αρχη στα φρουτακια..ενα ενα σας ειπε να τα βαζετε????εμενα ολα μαζι μου ειπε...δηλαδη μηλο μπανανα αχλαδι και λιγο στυμμενο πορτοκαλι....ρυζαλευρο δεν θα φατε???

ασπασια εμεις πηραμε στολη και ειναι κουκλος το πουλακι μου...θα ανεβασω φωτο στο facebook.

φιλακια κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Πολύ μου έχετε λείψει που δεν μπαίνω πολύ συχνά να διαβάζω νέα σας αλλά τον τελευταίο καιρό νοιώθω ότι δεν προλαβαίνω να κάνω τπτ!!!!

Η μπεμπούλα ευτυχώς ξανάρχισε να κοιμάται κανονικά κ μόνη της, η Νάνσυ δυστυχώς συνεχίζει τις ζηλίτσες (μιλάμε για πολλές ζήλιες) κ εγώ νοιώθω ότι δεν έχω αρκετό χρόνο να κάνω αυτά που θέλω. Το μωράκι έχει μάθει πολύ στο παρλαμέντο (βλέπε πολυλογία) κ αν δεν της μιλάς για κάμποση ώρα φωνάζει. Όταν της μιλάω όμως φωνάζει η Νάνσυ κ με τραβάει να παίξουμε. Γενικά έχουν μάθει κ οι 2 πολύ στην προσοχή κ στην ομιλία κ στα παιχνίδια κ δεν θέλουν να κάθονται μόνες τους. Πάνω που είχαμε μάθει κ το ρηλαξάκι, από τότε που έχω αρχίσει κ χρησιμοποιώ τη ζώνη του δεν το θέλει με τπτ...Μας έχουν τύχει κ κάποιες άλλες υποχρεώσεις βλέπε μετακομίσεις αδελφής μου κ φίλων οι οποίοι ήθελαν βοήθεια κ όπως καταλαβαίνετε δεν την πολυπαλεύω. Τις τελευταίες μέρες που ο καιρός είναι καλός, παίρνω κ τα δύο πιτσιρικάκια κ πηγαίνουμε στις κούνιες το πρωί κ αυτό με έχει σώσει λιγάκι διότι μετά είναι έτοιμα για ύπνο.

Γέλασα πολύ με αυτά που διάβασα κ αυτό που έχω να πώ σε εσένα lineal μου είναι να μην συγκρίνεις το μωράκι σου με άλλα καθώς επίσης κ να μην αγχώνεσαι. Αργά ή γρήγορα δεν έχει σημασία γιατί όλα κάποια στιγμή θα γίνουν. Να σου πώ κάτι? Η Νάνσυ μου έβγαλε πολύ γρήγορα την πάνα κ μίλησε πολύ νωρίς με τέλειο λεξιλόγιο. Ακόμη κ τώρα όλοι μου λένε ότι η ομιλία της είναι πολύ καλή κ εξελιγμένη σε σχέση με την ηλικία της. Το ξέρεις όμως ότι ακόμη κ τώρα που είναι 3 ετών κ 4 μηνών πίνει το γάλα της με το μπιμπερό κ δεν θέλει με τπτ να το κόψει???!!!??? κ όταν προσπαθώ να της μιλήσω επ'αυτού μου λέει "μαμά είναι τόσο κακό να πίνω το γάλα μου με το μπιμπερό, γιατί?? αφού το απολαμβάνω τόοοσο πολύ!!" Οπότε σταμάτησα να την πιέζω κ σκέφτομαι ότι κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του σε ό,τι κάνει..Οπότε χαλάρωσε κ όλα θα πάνε καλά :-)

κ εμείς σήμερα γινόμαστε 5 μηνών κ η παιδίατρος μας είπε να αρχίσουμε ρυζάλευρο-βανίλια στις 2-3 Γενάρη. Οπότε αρχικά θα αντικαταστήσουμε το δεκατιανό κ όλα τα άλλα γεύματα θα είναι θηλασμός. Σιγά-σιγά θα αντικαταστήσουμε κ τα πόλοιπα κ θα θηλάζουμε μόνο πρωί κ βράδυ. Στη Νάνσυ θυμάμαι (άλλη παιδίατρος) μας είχε ξεκινήσει τις κρέμες μετά τους 6 μήνες. Τώρα το μπεμπέ θα είναι 5 ηνών κ 10 ημερών όταν θα τις αρχίσει. Κάπου διάβασα ότι καλό είναι να ξεκινάνε μετά τους 6 μήνες αλλλά τί να πώ κορίτσια? βλέπω ότι το μπεμπένι μάς κοιτάζει στο στόμα όταν τρώμε κ διαισθάνομαι ότι αν μπορούσε θα μας άρπαζε το φαγητό από το χέρι θα μας έδινε κ μία κ θα το καταβρόχθιζε όλο!!!

Έκανα απόπειρα να φτιάξω πορτοκαλόπιτα χτες αλλά επειδή χαμήλωσα τον φούρνο αυτή "κάθισε" κ έγινε πίτα στην κυριολεξία..Αυτό που μου άρεσε όμως ήταν ότι μόλις ξύπνησε η Νάνσυ (την έφτιαξα μεσημέρι που κοιμούνταν την πίτα) με ρώτησε "μαμά μου τί μοσχοβολάει έτσι? " κ όταν της είπα ότι έφτιαξα πορτοκαλόπιτα άλλα δεν πέτυχε μου είπε "δεν πειράζει μαμά μου εγώ θα την φάω γιατί αφού την έφτιαξες εσύ θα είναι μούρλια λιχουδιά"!! (το μούρλια-λιχουδιά το διαβάζουμε σε 1 παραμύθι)!!! Βέβαια μόνο στα λόγια έμεινε διότι από τη στιγμή που δοκίμασε δεν έχει ξαναφάει κ όποτε την ρωτάω αν θέλει μου λέει ότι δεν πεινάει κ αλλάζει κουβέντα!!!

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ κ τα λέμε πάλι :-)

θελω κι εγω στεγνωτηριο γιατι βαριεμαι ΚΑΙ το σιδερωμα και αυτα τα πουκαμισα τα μισω τα μισω τα μισω

και ο αντρας μου ειναι της λεπτομερειας,οταν σιδερωνω με παρατηρει σαν στρατηγος τον φανταρο...και γω σπαζομαι και τα κανω χειροτερα γιατι εχω αυτο το αντιδραστικο μεσα μου,που αμα με λενε τι να κανω εγω κανω το αντιθετο-μαριλινα θυμασαι που σε λεγα για τους υδροχοους.

και μετα αφου τα κανω οπως να ναι,αρπαζει αυτος το σιδερο και τα ξανασιδερωνει.

και παντα γινεται το ιδιο σκηνικο.

κι οταν τον ρωταω γιατι δε πιανει να τα σιδερωσει αυτος με λεει οτι εγω τα κανω καλυτερα.:shock::shock::shock:

χαχαχα!!! Γεια σου βρε lineal με τα ωραία σου!!!!!!!! Αλλα και ο άντρας σου σιδερώνει εε?? Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό!!

Είδες που ο μπεμπούκος σου προοδεύει??? Αυτό έχει σημασία και να μην τον συγκρίνεις με άλλα μωράκια!!

Πως τα πήγατε με τον φυσιοθεραπευτή και το φρουτάκι???

Εμείς θα πάμε την Τρίτη στην παιδίατρο και θα μας πει για τις κρεμούλες και ανυπομονώ!!!!!

Λέτα δεν πειράζει καλή μου, γέλα όσο θες!!! Αφού κι εγώ τώρα που το σκέφτομαι γελάω!!! Δεν χτύπησα καθόλου!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για την συνταγή, για το ρυζάλευρο!

Περιμένω να δω και τις φώτο του μικρού σου!!

Μαριλίνα χαράς το κουράγιο σου, με δύο παιδιά να κάνεις τόσα πράγματα!!

Rulia είσαι πολύ τυχερή που η μιρκή σου γύρισε στο κρεβάτι της, ο δικός μου, μολις καταλάβει οτι είναι στο κρεβάτι του πατάει τις φωνές!:( Και η Νανσούλα σου ζηλιαρόγατα, αλλά πολύ γλυκό κορίτσι και αγαπάει την μαμά της!!

Από ιδέες για χειροτεχνίες έχω αρκετές κορίτσια μου και νομίζω πως όλες, λίγο πολύ κάτι καταφέρνουμε!!

Κατα τα άλλα είχαμε μία ήσυχη μέρα, σκέφτομαι όμως τις ετοιμασίες που θα κάνω αύριο για τα χριστούγεννα και ψιλοβαριέμαι... Αν και πιστεύω πως ο πραγματικός λόγος που νιώθω έτσι είναι οτι, πλησιάζουν οι μέρες που θα πάω στην δουλειά...

Καλό βράδυ κούκλες!!!

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ παλεύω να κοιμήσω τον ένα μπέμπη αλλά δεν θέλει!

Patousaki mou καλά κάνεις κ δεν θες να ξεκινήσεις ακόμα τις κρέμες. Οι θηλάζουσες όσο πιο αργά τόσο καλύτερα. Εμείς από τον 6ο θα αρχίσουμε κ φυσικά θηλασμό όσο καταφέρουμε...μακάρι κ στον χρόνο....

Lineal φυσικά κ πρέπει να βγαίνουν έξω τα μωρά. εννοείται ντυμένα ανάλογα, γιατί ανανεώνεται ο αέρας κ τα μικρόβια σκορπίζονται.

Στεγνωτήριο έχουμε κι εμείς, LG και πράγματι έχω ξεχάσει τι σημαίνει άπλωμα κ σίδερο. Εκτός απ' τα βρεφικά, αν και νομίζω ότι δεν χρειάζονται τελικά...

Πήγαμε βόλτα εχθές στα jumbo κ είχε έξω Αγιο Βασίλη κ βγάλαμε τις πρώτες μας φωτογραφίες.

Αύριο θα φτιάξουμε κουραμπιέδες.

Αυτά τα νέα μας. Φιλάκια στα μπεμπάκια σας!!!!

RKdwp3.png

εχω αυτο το αντιδραστικο μεσα μου,που αμα με λενε τι να κανω εγω κανω το αντιθετο-μαριλινα θυμασαι που σε λεγα για τους υδροχοους.

και μετα αφου τα κανω οπως να ναι,αρπαζει αυτος το σιδερο και τα ξανασιδερωνει.

και παντα γινεται το ιδιο σκηνικο.

Προσπαθώ λινεάλ μου να το απωθήσω στο μυαλό μου, αλλά ο υδροχόος ο γιος μου δεν με αφήνει... μιλάμε για πολύ αντίδραση τις τελευταίες μέρες...

Ο άντρας σου τι ζώδιο είναι και τα κάνει αυτά;;; :D:D

Το μωράκι έχει μάθει πολύ στο παρλαμέντο (βλέπε πολυλογία) κ αν δεν της μιλάς για κάμποση ώρα φωνάζει. Όταν της μιλάω όμως φωνάζει η Νάνσυ κ με τραβάει να παίξουμε. Γενικά έχουν μάθει κ οι 2 πολύ στην προσοχή κ στην ομιλία κ στα παιχνίδια κ δεν θέλουν να κάθονται μόνες τους.

Ρούλια μου,

ο δικός μου έχει αρχίσει λίγες ζηλίτσες, αλλά κυρίως αταξίες, και στο σπίτι και στο σχολείο. Ειδικά το βράδυ, εκεί που ετοιμάζεται για ύπνο είναι λες και λέει "κάνω αταξίες για να με βάλεις τιμωρία". Επίσης τα βράδια έχει αρχίσει και έρχεται στο κρεβάτι μας... :shock::shock: Κάποιες φορές τον πάω στο δικό του, αλλά κάποιες άλλες δεν την παλεύω ή δεν τον καταλαβαίνω καν.

Πάντως κι η μικρή μου είναι πολυ ευτυχισμένη όταν της μιλάς ή όταν είναι γενικώς κοντά μας και μαζί μας...

Jasmini, Leta, tinaki, Ασπασία

πολύ ωραία τα νέα σας!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι..

Πώς τα πάτε οι θηλάζουσες με τον βραδινό ύπνο? Κοιμούνται συνεχόμενα? Αν ναι..πόσες ώρες? Από τι ώρα τα βάζετε για ύπνο και τέλος...την μέρα κάθε πότε και για πόσο κοιμούνται???

RKdwp3.png

"Καλήν εσπέραν άρχοντες

κι αν είναι ορισμός σας

Χριστού την θεία γέννηση

να πω στ΄ αρχοντικό σας..."

Ο γιος μου μας είπε πρώτη χρονιά τα κάλαντα... πολύ συγκινήθηκα... αν και δήλωσε ότι προτιμάει το "Αρχιμινιά"

Χρόνια πολλά κοπελούδες μου!!! Η πρώτη παραμονή των μωρών μας!!!!!!!!

Jasmini μου,

εγώ είμαι... σχεδόν αποκλειστικά θηλάζουσα. Δλδ πίνει ένα μπουκάλι 180μλ τη μέρα, πάντα το βράδυ, αλλά όχι τελευταίο αναγκαστικά.

Λοιπόν, εμένα η κόρη μου κοιμάται συνεχόμενα από 2 εβδομάδων. Το ίδιο έκανε κι ο γιος μου. Δε νομίζω ότι έχει σημασία το αν θηλάζει ή όχι, πιστεύω ότι είναι στο παιδί. Της κουνιάδας μου και τα 3 παιδιά δεν θήλασαν καθόλου και όλα ξύπναγαν το βράδυ για φαί μέχρι 1-2 ετών.

Η κόρη μου ξυπνάει κατά τις 8 (ή την ξυπνάω), θηλάζει και ξανακοιμάται για κάνα δίωρο ή και παραπάνω. Θα παίξουμε, θα κοιμηθεί ξανά το μεσημέρι καμία ώρα (μπορεί και παραπάνω). Τώρα, το απόγευμα κατά τις 5 κοιμάται πάλι. Μετά ανάλογα: Μπορεί να πάρει κάναν μικρό υπνάκο κατά τις 7-8 (εάν κοιμηθεί στις 8 την αφήνω στο ριλάξ στο σαλόνι για να ενοχληθεί και να ξυπνήσει πιο γρήγορα). Σε αυτήν την περίπτωση θα πιει μπουκάλι κατά τις 9:30, αλλά θα μείνει ξύπνια, θα θηλάσει κατά τις 11 και μετά θα κοιμηθεί. Εάν δεν κοιμηθεί τον υπνο 7-8, θα πιει το μπουκάλι της και θα πέσει ξερή...

Αχ, χθες αυτό έκανε και ξύπνησα σήμερα με στήθος τούμπανο, με πόναγε, χάλια ήμουνα, και την ξύπνησα στις 7:30 για να θηλάσει και να ξεπριστεί!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου κ χρόνια πολλά.

Jasmini μου καλή τύχη με τους κουραμπιέδες σου. Εμείς που θηλάζουμε κοιμόμαστε όλο το βράδυ από τις 10 έως τις 8 το πρωί περίπου κ από πολύ μπεμπένι. Βέβαια αν θυμάσαι είχαμε κάποιες δυσκολίες την περασμένη εβδομάδα αλλά ευτυχώς κράτησαν λίγες μέρες..

Μαριλίνα μου θέλει υπομονή το θέμα της ζήλιας κ ευελπιστώ να περάσει μόνο του κάποια στιγμή. Πριν λίγο έβλεπε η Νάνσυ μίκυ κ το μπεμπέ το οποίο ήταν δίπλα της έβγαζε κάτι κραυγές χαράς. Εγώ ήμουν παραδίπλα στο λαπτοπ κ ακούω την Νάνσυ να λέει : "Σταμάτα Τζωρτζίνα σταμάτα να δώ μίκυ, κούρασες τα αυτιά μου με τα γέλια σου".

Leta μου ίσως κ εγώ να περιμένω τελικά έως τους 6 μήνες για αρχίσω το ρυζάλευρο κ να μην το αρχίσω στους 5 μήνες κ 10 μέρες όπως μου σύστησε η παιδίατρος!!! Α!! θα μπορέσεις να μου στείλεις κ την συνταγή για το ρυζάλευρο?? Ευχαριστώ.

Tinaki μπράβο για την ικανότητά σου στις χειροτεχνίες. Κ να σου πώ κάτι? Μην λες ότι όλες τα καταφέρνουν διότι πραγματικά εγώ πιστεύω ότι δεν πιάνουν τα χέρια μου κ τόσο. Κ για να είμαι κ ρεαλίστρια όχι απλά "δεν πιάνουν τα χέρια μου κ τόσο" αλλά νομίζω πως δεν το έχω με τίποτα :-)

Σας αφήνω τώρα για να ντυθούμε να πάμε κούνιες κ σούπερ μάρκετ. Θέλω να πάρω υλικά για εκμέκ κανταίφι!!! (αφού η πορτοκαλόπιτα πήγε άπατη ας δοκιμαστώ σε κάτι άλλο!!!!!! Τα λέμε αργότερα :-)

Καλημερα χρονια πολλα!!!

Μαριλινα αν και δεν μας τα ειπες ολοκληρα δεν πειραζει...

2949115k34mti1thg.gif

Και του χρονου!!!

Εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα. Ομεγαλος κοιματε 10 με 7.30 περιπου (απο 3 μηνων)

και ο μικρος 9.30 με εως τωρα... με ενα γευμα (μαμ και νανι στο κρεβατι μου και τον παω μεσα μετα) γυρω στις 4.00

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Ασπασία τι καλα...αντε να κανω και το 2ο να μου παρει και μενα καμμια γυναικα για το σιδερο:tongue:

λετακι δε με ειπε τπτ για ρυζαλευρο.

μονο φρουτα.

λες να ξεχασε;;;

ρουλια πολυ γελασα με τη κορη σου...αχαχαχαχαχα

τελεια ειναι...στην αρχη σε δινει θαρρος και μετα ευγενικα αρνειται να φαει...χαχαχαχαχαχ

τινακι ο φυσιοθεραπευτης ηταν τελειος-μη παει ο νους σας αλλου χιχι...

ηταν πολυ καλος με τον μπεμπη,τον εκανε να νιωσει ανετα,αφου του κανε και γλυκες και του χαμογελουσε ενω πρωτη φορα τον εβλεπε.

μας ειπε οτι τα μωρακια στη θερμοκοιτιδα κανονικα πρεπει οι νοσοκομες-μαιες να τους αλλαζουν λιγο τη σταση αλλα δε το κανουν γιαυτο εχει πολλα περιστατικα με μωρακια που εχουν στραβο κεφαλακι και ειναι λιγο πισω στις κινησεις.

οσο για τον μπεμπη μου,τον βρηκε μια χαρα και με ειπε οτι ειναι λιγο υπερβολικοι οι γιατροι εκει και πως παλια ηρθε μια μητερα με το 7 μηνων μωρο της που απαιτουσαν οι γιατροι εκει να ντυνεται μονο του ή να τρωει μονο του.κατι απ τα δυο δε θυμαμαι.

θα κανουμε ασκησεις 2 φορες την εβδομαδα μαλλον για κανα μηνα,και με ειπε οτι αυτος θα με πει τι θα πρεπει να κανει ο μπεμπης καθε φορα-τι κινησεις δηλαδη-για να μην αγχωνομαι με οτι μου λενε ή ακουω.

θα ξεκινησουμε απο τη τριτη.

επισης με εδωσε ασκηση για το σπιτι.δηλ εκει που ξαπλωνει και επειδη ο μικρος γυριζει το κεφαλι πιο πολυ δεξια,εγω θα τον γυρναω ολοκληρο απο την αριστερη μερια,μπρουμυτα.

αυτο 2 φορες καθε ωρα.

δε μπορω να πω,ο μικρος το διασκεδαζει-εκτος αν πειναει.

με το φρουτο γιναμε χαλια τη πρωτη μερα.

κραταω το πιατο,τον ειχα στο ριλαξ,

κανει μια με το χερακι του,

και επεσε το πιο πολυ στο ριλαξακι.

τι γελιο εκανα...

-δε μπορουσα να κλαψω γιατι θα ειχε τραυμα ο μικρος:))

εφαγε λιγο αχλαδι,δε μπορω να πω πως εφαγε και πολυ.

σημερα εφαγε με πιο πολυ ορεξη,αλλα σημερα ημουν πιο τακτοποιημενη,του φορεσα μια σαλιαρα που μας εδωσαν,με μανικια,

και του εδωσα με κεινο το κουταλι που αγορασα απο το ιντερνετ,εγινε λιγοτερο χαλια και γω ειχα το ενα χερι ελευθερο να σκουπιζω.

τελος παντων τα καταφεραμε,

οσο περναν οι μερες θα πηγαινουμε καλυτερα.

μαριλινα ο αντρας μου ειναι τοξοτης,αλλα επειδη εγω ηξερα οι τοξοτες ειναι πιο χαλαροι λεω μπας και κανει λαθος για το μηνα γεννησης του:)

μαριλινα αχ τι να πω για το γιοκα σου...υπομονη ειναι κριμα το πουλακι μου,ξερω τι θα πει ζηλια και γω ζηλευα την αδελφη μου σα μεγαλυτερη που ειμαι...:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας γεια σας

Σήμερα ήταν μια πολυ γεμάτη μέρα...φύγαμε απο το σπίτι το πρωί στις 8.30 και γυρίσαμε 5 το απογευμα....ντυσαμε τον μικρο αγιοβασιλακι και είχε πολυ πλάκα όλοι τον χαζευαν στο δρόμο....πήγαμε κάναμε τα ψωνια μας είπαμε και τα κάλαντα στους παππούδες και γυρίσαμε......

Εγω το απογευμα εκανα cheesecake και προσπάθησα να συμμαζεψω το σπίτι γιατί γιορτάζει ο αντρολης και θα έχουμε κόσμο το βράδυ....

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι..

Πώς τα πάτε οι θηλάζουσες με τον βραδινό ύπνο? Κοιμούνται συνεχόμενα? Αν ναι..πόσες ώρες? Από τι ώρα τα βάζετε για ύπνο και τέλος...την μέρα κάθε πότε και για πόσο κοιμούνται???

Jasminι εμένα κοιμάται απο τις 10 μέχρι τις 8 το πρωί...μέσα στην ημέρα θα κοιμηθεί απο καμία ώρα στα ενδιάμεσα γευμΤα και το μεσημέρι κανα δίωρο....ουσιαστικα τον θηλαζα 5 γεύματα (τωρα τρωει και κρεμα)απο τοτε που έκλεισε τον 3 μήνα...το βράδυ αν ξυπνουσε που πολυ λιγοντο έκανε τον έδινα πιπιλα και δεν τον θηλαζα...

Lineal ωραίο το κουταλακι???σκεφτομΑι να το πάρω αξίζει τον κόπο????

Ασπασία, μαριλινα και rulia θελω και εγω δεύτερο και ας ζηλεύει ο μικρός μου.....

Λοιπόν καλά Χριστούγεννα κορίτσια γιατί μάλλον δύσκολο να μπω αύριο....να είστε πάντα ευτυχισμενες υγιής και αν μπορείτε γιατί όχι να μεγαλωσετε και την οικογενΙα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλά Χριστούγεννα να περάσετε!!

Όσο για τον ύπνο, μάλλον είμαι η μόνη που ξυπνάει πολλές φορές μέσα στη νύχτα!!

Οι κουραμπιέδες μου γίνανε φοβεροί πάντως!!

Τώρα κοιμούνται τα νινιά οπότε λέω να κοιμηθώ κι εγώ λίγο!

Φιλάκια πολλά!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...