Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Lineal κι εμείς έχουμε γκρίνια με τα δοντάκια και θέλουμε όλο αγκαλιά... Τελικά την ολοκλήρωσες την αποτρίχωση???:rolleyes::confused:

Λοιπόν κορίτσια, εμας τα νεα μας είναι:

Έρχεται η μαμά μου για χριστούγεννα και χαίρομαι πολύ!!!

Χθες έκανα ΌΛΗ μέρα δουλειές, αλλά κάτι κατάφερα...

Ο μπεμπούκος μου άρχισε πάλι το "μέσα στην άγρια νύχτα" γεύμα :(:mad:, το πάλευα δύο βδομάδες τώρα που μου ξυπνούσε, να μην τον ταϊσω, αλλά χθες δεν άντεξα άλλο... Τέλος, τώρα θα περιμένω πότε θα το κόψει πάλι μόνος του...:-(

Κατα τα άλλα ήσυχα...

Αυτά νομίζω για την ώρα...

Φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lineal κι εμείς έχουμε γκρίνια με τα δοντάκια και θέλουμε όλο αγκαλιά... Τελικά την ολοκλήρωσες την αποτρίχωση???

δε την ολοκληρωσα γιατι τη γκαντεμιασα...φτουυυυυυυυυ

ηρθε και γω ξαπλωσα σα καλη κιουρια,μου βγαζει ενα πραγμα-ενα κατι αλλο απ αυτο που εφτιαχνα.

της λεω

τι ειν τουτο;

με λεει πως το αλλο που με εφτιαχνε δε το πετυχε και θα μου κανει με αλλο τροπο

σκιαχτηκα γιατι ενιωσα πειραματοζωο.

καλα το τι πονο τραβηξα δε λεγεται και σπαστηκα πολυ γιατι με τη χαλαουα που ηθελα εγω δε πονουσα τοσο και με ενα χρατσ φευγαν ολες.

ενω με τον νεο τροπο τραβουσε και τραβουσε αφηστε μονο που τα γραφω ποναω:?

λοιπον με τα πολλα δε της εφτασε το υλικο και μου ταφησε μισο-ξερετε ποιο-και τωρα ειμαι με ενα -ξερετε τι-σαν τον τελευταιο των μοικανων κουπ...

μα εγω φταιω,τι ηθελα και χαιρομουν καλα να παθω.

η κοπελα δε με πηρε λεφτα και εγω δεν ηθελα να τη φερω σε δυσκολη θεση,ειναι και φιλη φιλης οποτε ...

τωρα θα περιμενω περιοδο και μετα θα την ξαναφωναξω για την ολικη αποψιλωση..ουπς αποτριχωση ηθελα να πω.

ωραια κουβεντα ανοιξα με το καλημερα σας...

ουφ...

χθες δε μπηκα καθολου και διαβασα πολλα σημερα απαυτα που ειπατε.

πρωτον

φιλιοπι καλα χριστουγεννα και καλη χρονια και γενικα καλα να περασουμε και ευχομαι αυτος ο νεος χρονος να ειναι καλυτερος γιατι αυτος αφηστε καλυτερα...το μονο καλο ηταν ο γιος μου ο θησαυρος μου το καμαρι μου,τα παντα ολα...-καποιος να με σταματησει:D

δευτερον βικουλα εχω τραβηξει κατι φωτο με το τσουτσου του γιου μου....10 μετρα και λεμε θα τρομαξετε...

οχι δεν υπερβαλλω αληθεια:tongue:

τις β(γ)αζουμε να τις συγκρινουμε αγορομανες;;;

χαχαχαχαχαχ

πλακα κανω φυσικα εεεεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τριτον

πατουσακι LOL LOL LOL

ετσι κανει η γιαγια μου που εκανε καθαριστρια στο ιπποκρατειο θεσσαλονικης και μαλλον εχει μπερδευτει και νομιζει οτι ηταν γιατρος γιατι συνεχεια μας κανονιζει τι φαρμακα πρεπει να παρουμε και μας κανει ελεγχο για το αν ειμαστε αρρωστοι:-P

(αχ η καλη μου γιαγιακουλα)

και τελος μαριλινα παρε βαθιες ανασες και προχωρα...υπομονη και οι αντρες ανθρωποι ειναι και κανουν πολλα μα παρα πολλα λαθη...

τι να κανεις.

ειναι μερικες μερες που τα παντα συνουσιαζονται

γμτ:twisted:

λοιπον εκλεισα για φυσιοθεραπεια και θα παμε τη πεμπτη στις 2

εχω τοσο αγχος φοβαμαι μη με πουν κατι κακο...δε ξερω γιατι το χω παρει τοσο κατακαρδα.

φοβαμαι.

μιλησα με μια φιλη σημερα στο τηλ.

η κορη της 2 βδομαδες μεγαλυτερη απο τον δικο μου και κανει πραγματα απιστευτα.στριφογυριζει,πιανει τη πιπιλα μονη της και τη βαζει στο στομα και αλλα πολλα που με τα λεγε και γω τρωγομουν μεσα μου...

ο δικος μου τον αφηνεις σε ενα μερος και δε φοβασαι μη πεσει...αχ γιατι;

πολυ μου τη δινει αυτο,γιατι;μακαρι να μη θελει πολυ για να παρει μπρος ο τεμπελακος μου:|

κοριτσια σορρυ αν ξεχασα κατι η καποια.

μαριλινα με ειχες δωσει μια συμβουλη για κατι και σημερα εκει που εκανα δουλειες το θυμηθηκα τωρα ξεχασα τι ηταν...

θα τα ξαναδιαβασω ολα παλι

κοριτσια δε σας χαιρετησα...λοιπον

καλησπερα σας και καληνυχτα σας και πολλα φιλακια:)

α σορρυ για τα πολλα που εγραψα,ειχα ορεξη:wink:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

αααααααα ξεχασα...

οσο για τον μπεμπη που βγαλαμε εξω,κοριτσια ειδα σε μια εκπομπη δε θυμαμαι σε ποια,οτι καλο ειναι να βγαζουμε τα μωρακια μας εξω κι ας εχει και κρυο,κανει καλο,παρα να τα εχουμε συνεχεια μεσα...

βεβαια αν δε βαριομουν θα τον εβγαζα παρα πανω...

ααααααα επισης χαλασα τη διαιτα μου.

απο γεναρη ξεκιναω διαιτολογο γιατι μονη μου δε χαμπαριαζω στη μια βδομαδα τα καταστρεφω ολα,ενω με ανθρωπο να με ελεγχει ντρεπομαι και αποκτω στρατιωτικη πειθαρχια-βλακεια μου αλλα ετσι κανω.

φταιει ο ωροσκοπος μου που ειναι λιονταρι;;;;;;;;;;;;;

χαχαχαχαχαχα

θα με πειτε εχεις λεφτα για ξοδεμα;;;

οχι γιατι του κοψαν κιαλλα του αντρουλη μου,αλλα θα δουμε τι θα κανουμε.

1zNmp2.png

Ασπασάκι, εσύ?? έχεις κανένα νεότερο?

!

οχι και δεν μπαινω καν στη διαδικασια ακομα...

αυτο να τους τρεχουν τα σαλια ειναι ...να χεις καμερα και να τραβας τη πορεια του σαλιου...θα πεσει-δε θα πεσει;;;

αχαχαχαχααχαχ

εγω τον βαζω στα γονατα και τον χορευω ποντιακα και του σηκωνω τα

το καλυτερο ειναι οταν τον κανω αεροπλανακι και την ωρα που περναει πανω απο το κεφαλι μου (μα παντα) σκαει το σαλιο μεσα στη μουρη μου...

κοριτσια τα φωτα σας.

εχω εναν μαρσιπο,με το καναν δωρο,ομως κοψομεσιαζομαι οποτε "φοραω

τον μικρο τελεταια.

θελω να αγορασω ενα σλινγκ.

ιδου το site

http://www.babywearing.gr/Shopping/RingSling/Shopping_RingSling.htm

αν εχει καμμια υποψη της αλλο site ας με πει

θενκς:))

Απο εκει εχω παρει και εγω ring sling ειναι το καλυτερο και η Στελλα πολυ εξυπηρετικη!!!

Βεβαια το χρησιμοποιω πολυ γιατι στο καροτσι εχω τον μεγαλο αλλα και εμενα με ποναει η πλατη μυο μετα απο λιγη ωρα και βαζω το μωρο στο καροτσι και τον μεγαλο στο σκαλακι...

Εμεις πηγαμε χτες παιδιατρο ειμαστε 6.550 και 62 ποντους, συνεχιζουμε με τον θηλασμο και φρουτοκρεμα το φεβρουαριο...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

αααααααα ξεχασα...

οσο για τον μπεμπη που βγαλαμε εξω,κοριτσια ειδα σε μια εκπομπη δε θυμαμαι σε ποια,οτι καλο ειναι να βγαζουμε τα μωρακια μας εξω κι ας εχει και κρυο,κανει καλο,παρα να τα εχουμε συνεχεια μεσα...

.

Στον πρωτο μου γιο 45 ημερων ειχαμε παει Αραχωβα και ειχε κρυο, το βραδυ κανει το μωρο μυξες και τρελενομαι...παιρνω το γιατρο και μου λεει που εισαι? ξαναβγειτε βολτα και θα ειναι μια χαρα!

Ε λοιπον απο τοτε βγαινουμε σχεδον καθε μερα οτι καιρο και αν κανει και ειναι μια χαρα τα παιδακια μου...

Το προηγουμενο Σ/κ πηγαμε Β. Ευβοια στα χιονια και ο μικρος ηταν μαι χαρα ουτε μυξες, ουτε τιποτα!

Για σκεφτητε αυτοι που μενουν στη Ρωσσια δεν θα εβγαιναν ποτε εξω???

Απλα το μυστικο ειναι το ντυσιμο σε στρωματα ωστε να μπορεισ να προσαρμοζεις τη θερμοκρασια αναλογα...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Filiopi καλα να περασετε!!!!

Lineal μην αγχωνεσαι και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην συγκρινης το παιδι σου με αλλα!

Γενικα τα κοριτσακια ειναι πιο μπροστα απο τα αγορια αλλα καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους, οσο πιο πολυ αγχωνεσαι το βγαζεις στο παιδι (και για αργοτερα μιλαω)

ΦΙλια Καληνυχτα!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Ξημερώνει μία καλύτερη μέρα, το νιώθω, βασικά γιατί τελικά θα κρατήσω τα 50? που θα έδινα στη γυναίκα, σήμερα θα έρθει και μία φίλη μου να κάνουμε χειροτεχνίες, το σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο (το μπαλκόνι το αφήνω στον άντρα) και γιατί το πήρα απόφαση ότι θα σιδερώσω πολλά!!!

(Ε, να είμαι ειλλικρινής πέτυχα κάτι δύσκολες ιστορίες στο parents και σκέφτηκα ότι το χαλασμένο στεγνωτήριο είναι το λιγότερο :shock:)

Pira kai tin paidiatro kai mou eipe na tou dwsw pausipono mono den mou eipe kati gia aloifoula, eseis xreisimopieiete kati?Afou na fadasteite o kaimenos koimate kai klaiei mesa ston ipno tou...Ponaei o glikoulis mou...

Filakia polla kai kali mera se oles

Εμάς μας είχε δώσει μία αλοιφή (νομίζω την mundisal), για τον γιο μιλάμε τώρα, αλλά επειδή μου είχε πει 3 φορές την ημέρα δεν έκανε και πολλά. Τον ανακούφιζε, του άρεσε (μου πιπίλιζε το χέρι) αλλά κάτι άγριες νύχτες το ντεπόν μας έσωσε...

εμεις ειμαστε μια χαρα...σημερα εχω να παω το μεσημερι στη χριστουγεννιατικη γιορτη της εταιρειας....εχω να παω απο τον μαρτιο και μου κακοφαινεται λιγο.....

Πως πέρασες καλή μου;;;

πρωτον το στεγνωτηριο οντως κανει δουλεια????το σκεφτομαι..να αγορασω η οχι??

Εμένα μου λείπει όσο ποτέ τώρα που το συνήθισα.

Βασικά, το χρειαζόμουνα γιατί: 1) Έχω ένα πολύ στενό μπαλκονάκι που δεν χώραγε πάνω από μία απλώστρα, οπότε εάν δεν στέγνωναν γρήγορα λόγω υγρασίας είχα πρόβλημα, 2) τα βγάζει ωραιότατα σιδερωμένα και επειδή αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες και αποστειρωμένα.

Της μπέμπας δεν τα βάζω ακόμη, αλλά τα δικά μας όλα. Πλέον, να σου πω την αλήθεια δεν βάζω και τις πετσέτες γιατί έχουμε πολλές και γιατί είναι εύκολες στο σίδερο, να μην σπαταλάω ενέργεια... (οικολογική συνείδηση)

αλλά όλα τα άλλα (σεντόνια, εσώρουχα κλπ) από εκεί περνάνε...

Να πω την αλήθεια, τα εσώρουχά μου τα κάνει καλύτερα από ότι θα τα έκανα εγώ (σιγά μην καθόμουνα με το σλιπ μου να το σιδερώνω 3 ώρες για να ισιώσει όπως κάνει η μάνα μου...)

Το μόνο που θέλει για να βγουν σαν σιδερωμένα είναι να τα βγάλεις σχετικά γρήγορα από την ώρα που θα τελειώσει και είναι ακόμα ζεστά, όχι να κρυώσουν. Το γρήγορα εννοούμε μέσα σε 1-2 ώρες.

Καλημέρεεεεεεεεεεεεεςςςς!!!!!

Τί κάνετε γκέρλς???

Μαριλίνα μου εσένα δεν σε ρωτάω τί κάνεις,... μή φάω και καμία....

Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! άν στραβώσει κάτι, στραβώνουν όλα και μετά άντε να φτιάξεις ψυχολογία!!! Βοηθούν και οι σύζυγοι στο έπακρον...... Υπομονή και σκέψου οτι έρχονται Χριστούγεννα, φόρα ένα ωραίο χαμόγελο και ξέχασέ τα τα υπόλοιπα!!! Δέν θές?????? Καλά ντέ! Μία ιδέα είπα!!!!!! Θα ηρεμήσεις πάντως θα δείς!!!!

Πως και πως περιμένω τα Χριστούγεννα και ακόμα περισσότερο την Πρωτοχρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέτα σε ότι αφορά το στεγνωτήριο, θα μπορούσα να σε βοηθήσω με το άν κάνει δουλειά ή όχι, αλλά δεν μπορώ! το έχουμε ενάμιση χρόνο (πλυντήριο-στεγνωτήριο

) και δεν το έχω δουλέψει καθόλου! Το στεγνωτήριο!! γιατί το πήραμε απο γνωστό μας και δεν μας έδωσε βιβλίο με οδηγίες και δεν ήξερα πως να το χρησιμοποιήσω... και είναι και λίγο στον κόσμο του αυτός. και τώρα με το μωρό επιτέλους αξιώθηκε να μου το δώσει οπότε θα το βάλω καμιά μέρα να δώ τί θα κάνει!!!!!

Είσαι νούμερο!!! Ξεκίνησέ το, δεν θα το μετανιώσεις. Ψάξε για on-line οδηγίες...

κορίτσια έφτιαξα κουραμπιέδες και μελομακάρονα και έγιναν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! ειλικρινά τα κοιτάζω και δεν το πιστεύω... είναι η πρώτη φορά που φτιάχω μόνη μου! βέβαια με βοήθησε και το αμόρε γιατί με τον μικρούλη δεν γινόταν αλλιώς. ανέλαβε οπότε να δώσει το σχήμα και να τα ψήσει!! έχω χαρεί πάρα πολύ. και τώρα θέλω να φτιάξω και τσουρεκάκι!!!! μιάμ- μιάμ...

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμένα το δεξί μου χέρι για να τα φτιάχνω εύκολα τώρα με τα παιδιά είναι το μίξερ που γυρίζει μόνο του...

με τον θηλασμό ευτυχώς πάνε όλα καλά, οπότε μένει η διατροφή! δεν θέλω να δώσω στο μωρό μου τίποτα έτοιμο. θέλω να του τα φτιάχνω εγώ αυτά που θα τρώει. ο γιατρός βέβαια μου είπε να του δώσω ρυζάλευρο. (λέτα θα σου στείλω πμ), αλλά εγώ διάβασα και για τον τραχανά οτι είναι καλό για το μωρό και ψάχνομαι λίγο τώρα με αυτό το θέμα! επίσης ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτάκι και ρυζάλευρο όταν ο μικρούλης θα είναι 5 μηνών, ενώ εγώ θέλω μέχρι και τον 6ο να τον θηλάζω! τί να κάνω???

Γιατί δεν το συζητάς με τον γιατρό σου; Να σου πω την αλήθεια, αν και για τον θηλασμό έχω κάνει του κεφαλιού μου (δλδ η παιδίατρος μου λέει μία φορά στήθος, μία ξένο, εγώ δίνω 4 φορές στήθος και μία ξένο) στα υπόλοιπα την ακούω. Εμένα μου είπε να αρχίσω 5,5 μηνών τη φρουτόκρεμα. Την άλλη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον τραχανά... τι να σου πω... Ξέρω ότι πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί στην διατροφή του πρώτου έτους κυρίως για αλλεργίες. Δλδ να μην δοκιμάζουν γενικά τα μωρά μας... Για αυτό και κάθε τι καινούριο και ειδικά αλλεργιογόνο τα βάζουμε σιγά σιγά και με την παραμικρή ένδειξη τα σταματάμε...

Επίσης, εάν θες να περάσει ουσιαστικά το δικό σου, χωρίς να το πεις στο γιατρό, πες του απλά ότι αρνείται το κουταλάκι και ότι προσπαθείς, αλλά, εσύ, ω δύστυχη μάνα, για να μη μείνει νηστικό ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το θηλάζεις... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σαν την μαμά μου κάνω τελικά! λοιπόν η μαμά μου είναι ο θηλυκός Γιακούμπ!!!!

Η περιγραφή σου ήτανε καταπληστική... Μου έφτιαξες το κέφι και τη μέρα πρωί πρωί!!! Αχ, αυτή η κληρονομικότητα!!! Βλεπουμε γενικά από ποιον πήρες!!!

αααααααα ξεχασα...

Κι εμένα αυτό μου είχε πει η παιδίατρος. Να βγαίνει έξω. Μου το είχε πει και για τον γιο μου όταν 50 ημερών (Μάρτη μήνα) είχε κρυώσει και είχε βήχα και μύξες... να τον ντύνω και να τον βγάζω...

Επίσης, λινεάλ,

και με σένα έριξα γαμώ τα γέλια με την περιγραφή της αποτρίχωσης...

Που θα πάει, θα την βρεις την άκρη...

Σου είχα δώσει συνταγή για ζύμη για πίτσα θυμάμαι... αν ήταν και τίποτα άλλο δεν μου έρχεται...

Βικούλα, Ασπασία και στα υπόλοιπα κοριτσάκια καλή σας μέρα και να είστε καλά!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερααααααα

απο που να ξεκινησω????

patousaki πεθαινω στα γελια καθε φορα με τις περιγραφες σου χαχαχα..

απο θεσσαλονικη εισαι????που μενεις???να βρεθουμε βρε κοπελια???

οσο αφορα το ρυζαλευρο και τις κρεμες!:επειδη θηλαζω και εγω ο γιατρος μου ειχε πει να ξεκινησουμε τις κρεμες απο τον 6 και μετα αλλα επειδη θα γυρισω στη δουλεια ηθελα να ξεκινησουμε νωριτερα ετσι ωστε να μπορω να θηλαζω πρωι βραδυ μετα....

δε την ολοκληρωσα γιατι τη γκαντεμιασα...φτουυυυυυυυυ

ηρθε και γω ξαπλωσα σα καλη κιουρια,μου βγαζει ενα πραγμα-ενα κατι αλλο απ αυτο που εφτιαχνα.

της λεω

τι ειν τουτο;

με λεει πως το αλλο που με εφτιαχνε δε το πετυχε και θα μου κανει με αλλο τροπο

σκιαχτηκα γιατι ενιωσα πειραματοζωο.

καλα το τι πονο τραβηξα δε λεγεται και σπαστηκα πολυ γιατι με τη χαλαουα που ηθελα εγω δε πονουσα τοσο και με ενα χρατσ φευγαν ολες.

ενω με τον νεο τροπο τραβουσε και τραβουσε αφηστε μονο που τα γραφω ποναω:?

λοιπον με τα πολλα δε της εφτασε το υλικο και μου ταφησε μισο-ξερετε ποιο-και τωρα ειμαι με ενα -ξερετε τι-σαν τον τελευταιο των μοικανων κουπ...

μα εγω φταιω,τι ηθελα και χαιρομουν καλα να παθω.

η κοπελα δε με πηρε λεφτα και εγω δεν ηθελα να τη φερω σε δυσκολη θεση,ειναι και φιλη φιλης οποτε ...

τωρα θα περιμενω περιοδο και μετα θα την ξαναφωναξω για την ολικη αποψιλωση..ουπς αποτριχωση ηθελα να πω.

ωραια κουβεντα ανοιξα με το καλημερα σας...

ουφ...

χαχαχαχαχαχ.....εμεινες μιση?????χαχαχαχ..εχεις και σχεδιο βρε παιδι μου:P:p:p:p:p:p.τουλαχιστον αυτη ειχε ζαχαρη????να βοηθησει βρε παιδι μου και ο αντρουλης λιγο..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δευτερον βικουλα εχω τραβηξει κατι φωτο με το τσουτσου του γιου μου....10 μετρα και λεμε θα τρομαξετε...

οχι δεν υπερβαλλω αληθεια:tongue:

τις β(γ)αζουμε να τις συγκρινουμε αγορομανες;;;

μηπως θελετε να δουμε και την δικια μας????θα κερδισουμε λεμε..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπον εκλεισα για φυσιοθεραπεια και θα παμε τη πεμπτη στις 2

εχω τοσο αγχος φοβαμαι μη με πουν κατι κακο...δε ξερω γιατι το χω παρει τοσο κατακαρδα.

φοβαμαι.

μιλησα με μια φιλη σημερα στο τηλ.

η κορη της 2 βδομαδες μεγαλυτερη απο τον δικο μου και κανει πραγματα απιστευτα.στριφογυριζει,πιανει τη πιπιλα μονη της και τη βαζει στο στομα και αλλα πολλα που με τα λεγε και γω τρωγομουν μεσα μου...

ο δικος μου τον αφηνεις σε ενα μερος και δε φοβασαι μη πεσει...αχ γιατι;

πολυ μου τη δινει αυτο,γιατι;μακαρι να μη θελει πολυ για να παρει μπρος ο τεμπελακος μου:|

μην αγχωνεσαι καθε παιδι θελει το χρονο του.....

απο γεναρη ξεκιναω διαιτολογο γιατι μονη μου δε χαμπαριαζω στη μια βδομαδα τα καταστρεφω ολα,ενω με ανθρωπο να με ελεγχει ντρεπομαι και αποκτω στρατιωτικη πειθαρχια-βλακεια μου αλλα ετσι κανω.

φταιει ο ωροσκοπος μου που ειναι λιονταρι;;;;;;;;;;;;;

χαχαχαχαχαχα

θα με πειτε εχεις λεφτα για ξοδεμα;;;

οχι γιατι του κοψαν κιαλλα του αντρουλη μου,αλλα θα δουμε τι θα κανουμε.

και εγω με την διατολογο τα καταφερα....μονη μου δεν μπορουσα καθολου....

Στον πρωτο μου γιο 45 ημερων ειχαμε παει Αραχωβα και ειχε κρυο, το βραδυ κανει το μωρο μυξες και τρελενομαι...παιρνω το γιατρο και μου λεει που εισαι? ξαναβγειτε βολτα και θα ειναι μια χαρα!

Ε λοιπον απο τοτε βγαινουμε σχεδον καθε μερα οτι καιρο και αν κανει και ειναι μια χαρα τα παιδακια μου...

Το προηγουμενο Σ/κ πηγαμε Β. Ευβοια στα χιονια και ο μικρος ηταν μαι χαρα ουτε μυξες, ουτε τιποτα!

Για σκεφτητε αυτοι που μενουν στη Ρωσσια δεν θα εβγαιναν ποτε εξω???

Απλα το μυστικο ειναι το ντυσιμο σε στρωματα ωστε να μπορεισ να προσαρμοζεις τη θερμοκρασια αναλογα...

ασπασια τι κανεις??????αυτο πρωτη φορ/α το ακουω...θα το εφαρμοσω ομως....ισως αποκταει ετσι αντισωματα ε????

μαριλινα καλημερα και σε εσενα....

πως να περασω χθες????καλα ηταν αλλα με το που μπηκα μεσα ολο λεγανε για στοχους και μου φανηκε καπως γιατι ειχα πολυ καιρο να τα ακουσω ολα αυτα....το χειροτερο βεβαια ηταν οτι ειχα πονοκεφαλο τρελο σε σημειο που ηθελα να κανω εμετο απο τον πονο...απο οτι μου ειπε ο πεθερος μου ημουν ματιασμενη....επρεπε να κοιμηθω το βραδυ για να μου περασει.....

σημερα το μεσημερι θα παμε για φαγητο με τον προισταμενο και την ομαδα μου........

οσο για το στεγνωτηριο πραγματικα το σκεφτομαι...αλλα δεν εχω ιδεα ποσο στοιχιζουν..ειναι ακριβα???οσο ενα πληντυριο ρουχων???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λέτα μου,

εγώ το είχα αγοράσει σε περίοδο εκπτώσεων της miele, που υποτίθεται ότι είναι καλό (:twisted::twisted::twisted:) 800? πριν 2 χρόνια περίπου... Ενεργειακή κλάση Β.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα!!

Με βαζετε σε σκεψεις...

Οταν λετε δεν θελουν σιδερο με το στεγνωτηριο, εννοειτε καθολου, και τα σεντονια και οι πετσετες διπλωμα και στη ντουλαπα??????

Αν βγαζει και τα πουκαμισα σιδερωμενα το θελω...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε??

Εγώ αρκετά καλά!

"Ακούστε" όμως τι έπαθα χθες. Όταν έμεινα έγκυος έβαλα το μεγάλο και καλό μου τραπεζάκι σαλονιού στην αποθήκη και πήρα ένα μικρό από το ΙΚΕΑ για να έχω χώρο να παίζω με το παιδί! Χθες λοιπόν ανεβαίνω στον καναπέ να κλείσω το πατζούρι που δεν το φτάνω αλλιώς, παραπατάω και έπεσα φαρδιά πλατιά πάνω στο τραπεζάκι!!! Πάπαλα το τραπεζάκι κορίτσια μου!! Το έσπασα!!!! Ευτυχώς βέβαια δεν χτύπησα!!!

Λοιπόν και μία χριστουγεννιάτικη ιδεα για χειροτεχνία! Από πέρσι καθιέρωσα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να βάζω ένα στολίδι που μέτα θα παίρνει ο καθένας μαζί του σαν αναμνηστικό, έτσι είχα πάρει μεταλικές κόκκινες χιονονιφάδες, είχα βγάλει το γατζάκι, είχα βάλει κορδελίτσα και με αυτό είχα κάνει το δέσιμο στις πετσέτες.

Φέτος έκανα κάτι πιο ιδιαίτερο... Έβγαλα φωτογραφίες τον μπεμπούκο με το χριστουγεννιάτικο φορμάκι, διαλεξα δυο και τις εκτύπωσα. Με ένα ψαλιδάκι που κάνει σχεδιάκια τις έκοψα λίγο γύρω γύρω, έκανα ένα περίγραμμα με κόλλα και το ακούμπησα πάνω σε κόκκινη "χρυσόσκονη". Μετά σε πράσινο χαρτόνι κανσόν, έγραψα 'τα πρωτα μου χριστούγεννα 2010" και του έκανα μία τρυπούλα με διακορεφτή. έκανα τρυπουλα και στην γωνία της φωτο, πήρα κορδελίτσα, ταμπελάκι και ένα μικρό κουδουνάκι που βρήκα και τα έδεσα με την φώτο!! Έτοιμο το αναμνηστικό και για φέτος!! Σημείωση οτι το τραπεζι είναι οικογενειακό και ξέρω ότι δεν θα πετάξουν την φώτο του μικρού μου!!

Σας φιλώ γλυκα!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!1

Αν βγαζει και τα πουκαμισα σιδερωμενα το θελω...

Ασπασία μου,

επειδή δεν φοράμε και πολύ πουκάμισα διαπίστωσα ότι υπάρχει ειδικό πρόγραμμα... τώρα που κοίταγα το manual ξανά... :oops: Σου υπόσχομαι ότι θα το δοκιμάσω όταν φτιαχτεί και θα σου πω.

Σεντόνια & Πετσέτες τα βγάζει μία χαρά. Οι πετσέτες είναι αφράτες αφράτες. Αν και τον τελευταίο καιρό για οικονομία δεν το χρησιμοποιούσα στις πετσέτες, επειδή σιδερώνονται εύκολα...

Τινάκι μου,

πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα... Μα κι αυτό το τραπεζάκι να σπάσει ;).

Ωραία η ιδέα για τα αναμνηστικά σου!!!

Εμείς δεν θα κάνουμε τραπέζι, αλλά την Πρωτοχρονιά θα έρθουν οι φίλοι μας που έχουν τη φίλη του γιου μας, να μην είναι τελείως μοναχούλης του στη γιορτή του. Θα δούμε τι θα κάνουμε, γιατί είχα συνηθίσει μεγάλη λίστα την Πρωτοχρονιά (τραπέζι >30 ατόμων).

Χθες έκανα μελομακάρονα και ισλί. Μου δώσανε και μία συνταγή για κουραμπιέδες και θέλω να κάνω λίγους για το καλό. Μιας και δεν θα κάνουμε γιορτή δεν θα κάνω κάτι περίεργα σοκολατάκια κλπ που έκανα τις άλλες χρονιές, γιατί θα τα φάμε εμείς. Λέω να μην υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με πολλά παραπάνω κιλά :rolleyes:

Καλη σας μέρα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα νοικοκυραδες μου...!!!

μονο εγω τα αγοραζω ολα ετοιμα;

μα τι γαιδαρα ειμαι,απο μικρη ετσι...

δε κουναω δαχτυλακι και περιμενω απο τους αλλους,οχι πως δε μαρεσει και δε μπορω,αλλα βαριεεεεμαι..

παντως φετος θα κανω και γω το κατιτις μου.

πηρα μια συνταγη για κεηκ σοκολατας-η διαιτα μετα τα κριστμας;).

θα κανω δυο για να παω ενα στο σπιτι μου,εκει που θα κανουμε χριστουγεννα,και ενα στη πεθερα,εκει που θα παμε τη δευτερη μερα των χριστουγεννων.

τινακι μου...ΑΟΥΤΣ!

ευτυχως δε χτυπησες,μα κι αυτο τι τραπεζακι ειναι και ετσι εσπασε;

και μεις απο τα ικεα εχουμε τραπεζακι-και γενικα τα περισσοτερα επιπλα ειναι ικεα-και ευτυχως κρατανε ακομα.παντως θα δουμε τι θα απογινουν οταν τα περιλαβει ο μικρος;)

και η χειροτεχνια σου ωραια,πρεπει να πιανουν τα χερακια σου ε;:)

θελω κι εγω στεγνωτηριο γιατι βαριεμαι ΚΑΙ το σιδερωμα και αυτα τα πουκαμισα τα μισω τα μισω τα μισω

και ο αντρας μου ειναι της λεπτομερειας,οταν σιδερωνω με παρατηρει σαν στρατηγος τον φανταρο...και γω σπαζομαι και τα κανω χειροτερα γιατι εχω αυτο το αντιδραστικο μεσα μου,που αμα με λενε τι να κανω εγω κανω το αντιθετο-μαριλινα θυμασαι που σε λεγα για τους υδροχοους.

και μετα αφου τα κανω οπως να ναι,αρπαζει αυτος το σιδερο και τα ξανασιδερωνει.

και παντα γινεται το ιδιο σκηνικο.

κι οταν τον ρωταω γιατι δε πιανει να τα σιδερωσει αυτος με λεει οτι εγω τα κανω καλυτερα.:shock::shock::shock:

τι να πεις;;;;;

λετα ενα σε λεω,

απο τη μεση και πανω ειναι το ορος φαλακρο

και απο τη μεση και κατω ο αμαζονιος

ξερεις ποιο:cool::cool::cool::cool::cool:

οσο για τη ζαχαρη,αφηστε κοριτσια,περιμενω περιοδο και η κατασταση μου περιγραφεται ως ενος υπερηρωα που νιωθει ολες τις αισθησεις του στο πικ.

ετσι ειναι και τα νευρα λιγο κροσια,οποτε δεν ειμαι σε φαση,

μετα το συζηταω ευχαριστως,αν και θα προτιμουσα σαντιγυ...

οχι για αποτριχωση;););)

αντε να δουμε ποτε θα το δοκιμασουμε ολο λεμε λεμε......

μαριλινα α γεια σου,για τη πιτσα με ειχες πει.

το μυαλο μου και μια λιρα

ασπασια εχεις πολυ δικιο,το ξερω και με τπτ δε θελω να τον υποβαλλω στις δικες μου νευρικες κρισεις-με διαφορα τεστ και λοιπα.

οχι τπτ δε κανω με το ζορι στο παιδακι μου και χθες παρατηρησα κατι που με εκανε χαρουμενη.

ημασταν ξαπλωμενοι διπλα διπλα στο κρεβατι,οχι στο μαξιλαρι,και ο μικρος επαιζε με κατι παιχνιδια.

εγω νυσταζα και τον παρατηρουσα.

αυτος σε μια φαση εχοντας ενα παιχνιδι στο χερι κανει μια και ψιλογυρναει ολο του το κορμακι προς τη μερια μου.

το ζουζουνι μου τη μαμα του θελει για να γυρναει:)

επισης σημερα στις 2.30 θα παμε στο φυσιοθεραπευτη κι εχω αγωνια.

αντε να δουμε.

επισης στο λιντλ ειδα εχει στολη αγιοβασιλη για μωρακια-κοριτσακια αγορακια-και λεω να παω να παρω μια -αν δεν εχουν τελειωσει.

τι αλλο;

σημερα περιμενω τον ξαδελφο μου απο θεσσαλονικη.

απο τη μερα που γεννησα,σημερα θα δει το μπεμπε.

εχω ψιλοθυμωσει μαζι του,αλλα τελος παντων,αυτα εχουν τα σογια.τι να πεις.

κορτσουδια καλημερα να εχουμε και θα τα πουμε

αααααααααααααααα

σημερα ξεκιναμε φρουτο και εχω αγωνια...

αχλαδακι;)

1zNmp2.png

Lineal και εγω το ιδιο παθαινω με τον αντρα μου...ωσπου πηρα γυναικα για το σιδερο γιατι με τα 2 παιδια και 7 πουκαμισα την εβδομαδα δεν αντεχα...

Ωραιες οι στολες αλλα ηταν απο τη Δευτερα οποτε μαλλον δεν θα εχει πια...

Καλη αρχη στα φρουτακια σας!

Και εγω γλυκα ετοιμα παιρνω...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...