Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σημερα κοριτσια βγηκαμε και πηραμε τον αερα μας.

Πηγαμε τον μπεμπη στο δεντρο της αγαπης μια εκδηλωση που γινεται εδω σερρες με τραγουδια χορους και συγκροτηματα και διαφορες δραστηριοτητες για παιδια και παραλληλα εχει και φιλανθρωπικο σκοπο.

πηραμε τον αερα μας καναμε και τη καλη μας πραξη;)

ο μπεμπης εχει τρελαθει με τα δοντακια καθε μερα κλαιει κλαιει κλαιει,και τα σαλια εχουν γινει πολλα,οποτε τον παιρνω αγκαλια με γεμιζει το σβερκο τα μαλλια λες και με βρεχει.

τωρα τον εχει μεσα ο μπαμπας του αλλα παλι γκρινιαζει.

παλι καλα που κοιμομαστε τα βραδια,φτου φτου μη τον ματιαξω

κοριτσια πρεπει να παω γιατι...

ειχα κι αλλα να πω αλλα θα τα πουμε μετα ελπιζω,φιλια για την ωρα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κουκλιτσες και καλη βδομαδα!!!

Εχω να κανω τοσες δουλειες σημερα, αμαν...Τα εχω παρει και με την δουλεια του αντρα μου, ειναι στρατιωτικος και μαλλον θα εχει υπηρεσια τα Χριστουγεννα, θα ερθουν οι γονεις βεβαια αλλα ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα ρε γμτ.... Τι να κανουμε ομως?

Lineal τι ωραια που πηγατε βολτουλα, δεν κανει κρυο?Εγω εχω μερες να τον βγαλω εξω φοβαμε μην κρυωσει.

Λετακι μου ολα καλα δοξα τον Θεο. Χαιρομε που αρχισατε κρεμουλες και εμεις ελπιζω τον αλλον μηνα.

Αυτα μανουλες...Φιλακια πολλα πολλα και καληβδομαδα να εχουμε....

w0fYp2.png

jdyQp2.png

καλημερουδια......

lineal το εβγαλες εξω ε???και εγω μερες να τον βγαλω για βολτα...φοβαμαι το κρυο....χαιρομαι που περασατε καλα....

βικουλα πρεπει να ειναι ζορικο να εχεις αντρα στρατιωτικο......εχει συχνα μεταθεσεις????

συμπεθερα γιατι δεν ησουν καλα χθες??????

εμεις παμε μια χαρα με το ρυζαλευρο.....το καταβροχθιζουμε......και καθε μερα κανει και καινουργια πραγματα..θα μου ειναι δυσκολο να τον αποχωριστω σε εναμιση μηνα.....

ααα...οσες θελετε το ρυζαλευρο στειλτε μου ενα πμ.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Λινεάλ,

πάλι καλά που κοιμάται το βράδυ, η 24ωρη γκρίνια που έχουν κάποια παιδάκια δεν παλεύεται!!!

Φιλιόπι,

πως το έπιασε το περιστρεφόμενο;;; Να σου πω, το δικό μας για να το πιάσει πρέπει να σηκωθεί όρθια!! Επίσης, δεν μπορείτε να το βιδώσετε λίγο παρακάτω, να ψηλώσετε λίγο τα κάγκελα ή κάτι τέτοιο;;; Γιατί αρέσουν στα μωράκια αυτά τα περιστρεφόμενα!!

Βικούλα,

κρίμα που θα λείπει ο μπαμπάς σας, αλλά σε αφήνει με την καλύτερη παρέα :lol::lol::lol:.

Συμπεθέρα,

γενικά δεν ήμουν στις καλές μου. Έχει μείνει πίσω η διπλωματική του μεταπτυχιακού, η δίαιτα, ε... δεν μπορώ να πω ότι αποδίδει αυτές τις μέρες (έτσι όπως την κάνω :rolleyes:), προσπαθώ να συμμαζέψω το αιωνίως ασυμάζευτο σπίτι μου, αλλά μου θυμίζει το γιοφύρι της Άρτας κλπ.

Αλλά, εχθές βγήκα αρκετά: Το πρωί άφησα την κοιμισμένη μπέμπα στον μπαμπά και πήγα με τον μεγάλο στις κούνιες, και αφού γυρίσαμε, ξύπνησε η μπέμπα και τη θήλασα, την πήρα και πήγαμε για ψώνια. Αναστέναξε το πορτοφόλι μου, αλλά το ευχαριστήθηκα!!! Μη φανταστείτε, δωράκια πήρα, και γενικώς χρειαζούμενα πράγματα.

Να ρωτήσω, τι κάνετ ή τι έχετε σκεφτεί με τη φρουτόκρεμα: Την αλέθετε στο ίδιο μίξερ που χρησιμοποιήτε και για τα υπόλοιπα φαγητά; Είχα διαφορετικό για τον γιο μου και πήρα τώρα και διαφορετικό για την κόρη μου. Ξέρω 'γω, μη και δεν έχει ξεπλυθεί καλά, κρεμμύδια βάζουμε μέσα και οτιδήποτε άλλο... εσείς τι λέτε;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Συμπεθέρα,

γενικά δεν ήμουν στις καλές μου. Έχει μείνει πίσω η διπλωματική του μεταπτυχιακού, η δίαιτα, ε... δεν μπορώ να πω ότι αποδίδει αυτές τις μέρες (έτσι όπως την κάνω :rolleyes:), προσπαθώ να συμμαζέψω το αιωνίως ασυμάζευτο σπίτι μου, αλλά μου θυμίζει το γιοφύρι της Άρτας κλπ.

και εγω τις περναω αυτες τις κρισεις πολλες φορες αλλα μην τα αφηνεις να σε παιρνει απο κατω....ξυπνα το πρωι και πες οτι θα κανεις μια καινουργια αρχη...καθε μερα ειναι μια καινουργια μερα....

Αλλά, εχθές βγήκα αρκετά: Το πρωί άφησα την κοιμισμένη μπέμπα στον μπαμπά και πήγα με τον μεγάλο στις κούνιες, και αφού γυρίσαμε, ξύπνησε η μπέμπα και τη θήλασα, την πήρα και πήγαμε για ψώνια. Αναστέναξε το πορτοφόλι μου, αλλά το ευχαριστήθηκα!!! Μη φανταστείτε, δωράκια πήρα, και γενικώς χρειαζούμενα πράγματα.

και εγω θελω να κανω το πορτοφολι να αναστεναξει αλλα που καιρος για τετοια...μαλλον θα παω την παραμονη των χριστουγεννων να αγορασω τα δωρακια που πρεπει....εχει γιορτη και ο αντρας μου και θελω να του παρω δωρο και δεν ξερω τι?????εχετε καμια ιδεα???

Να ρωτήσω, τι κάνετ ή τι έχετε σκεφτεί με τη φρουτόκρεμα: Την αλέθετε στο ίδιο μίξερ που χρησιμοποιήτε και για τα υπόλοιπα φαγητά; Είχα διαφορετικό για τον γιο μου και πήρα τώρα και διαφορετικό για την κόρη μου. Ξέρω 'γω, μη και δεν έχει ξεπλυθεί καλά, κρεμμύδια βάζουμε μέσα και οτιδήποτε άλλο... εσείς τι λέτε;;;

δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα αυτο....:o:o:o:o:o:o

αμα θελετε να ακουτε μονο χριστουγεννιατικα υπαρχεια αυτο το site αν και ειναι ξενα....www.xmasmelody.com

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Και ναι λοιπον ακομα καφε πινω, και οι δουλειες με περιμενουν!!!

Λετα μου οι μεταθεσεις δεν συνηθιζονται δυστιχως...Βασικα μου στοιχισε πολυ η τελευταια γιατι ειμασταν Κατερινη και περνουσαμε τελεια, φαντασου εκανα μετακομιση στον 6ο μηνα εγκυος και ηρθαμε Λαμια οπου δεν χερουμε κανεναν.Το δυσκολοτερο φανταζομε θα ειναι για τον μπεμπη,το μονο που ελπιζω ειναι να μην ειναι τοσο συναισθηματικος σαν την μαμα του.

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου! Τι γινεστε; Εμείς εδώ ετοιμάζουμε βαλίτσες... δηλαδήη μπουμπού κοιμάται, ο μπαμπάς έχει πάει για 5 χ 5 και εγώ ετοιμάζω βαλίτσες!!!!! Πάντως χαίρομαι πολύ που θα φύγουμε, το φαινόμενο της κρίσης με έχει ρίξει πολύ τελευταία, όπως και η άδεια τσέπη μου δηλαδή!!!!

Αχ κοριτσάκια σήμερα γέννησε η γυναίκα του ξαδέρφου του άντρα μου ένα κοριτσάκι! Πήγαμε και το είδαμε!!!! Πω πω ξετρελάθηκα νομίζω είχα ξεχάσει πόσο νινί ήταν η μικρή μου όταν γεννήθηκε!!! Καλά με έπιασε μια γλυκιά συγκίνηση! Βρε κορίτσια γρήγορα δεν περάσαν 5 μήνες; Ξεπεταχτήκαν τα μωράκια μας και μαθαίνουν, ανακαλύπτουν, επικοινωνούν!!! Αχ τη θησαυρός η μητρότητα!!!!

Μπήκα να σας πω και καλές γιορτές να περάσετε τέλεια με τα κουκλακια σας και θα τα ΄πούμε πάλι του χρόνου (γιατί δεν ξέρω αν θα έχω καλό ινετ πάνω, αν έχω βέβαια θα τα λέμε αλλά για καλό και για κακό)!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

Φιλάκια τζουτζούκες, αύριο θα έχω πυρετό προετοιμασιών οπότε σας χαιρετώ τα λέμε το 2011!!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

FillioPi,

καλή χρονιά, χρόνια πολλά και καλα να περάσετε!!! Σε περιμένουμε όταν γυρίσεις!!!

Βικούλα,

σκέψου ότι πολλά παιδάκια το περνάνε αυτό. Σίγουρα δεν θα του αρέσει που θα χάνει τις παρέες του, αλλά θα συνηθίσει. Όλοι συνηθίζουμε τις αλλαγές...

Και τώρα τα νέα μας (για την ακρίβεια η γκρίνια μας!!!)

Εχθές ήτανε μία από τις μέρες που έλεγα να πάει και να μην ξανάρθει:

1. Χάλασε το στεγνωτήριο, το οποίο σημαίνει σίδερο Χ 5. Επίσης, θα έρθει ο τεχνικός την άλλη Δευτέρα. Ανακάλυψα, δε, ότι το 10 χρόνια δωρεάν σέρβις που είχε δεν ισχύει, γιατί έπρεπε να έχουμε στείλει κάτι που φυσικά αμελήσαμε (ευτυχώς είναι ακόμα στην εγγύηση).

2. Ο γιος μου πήγε να μου την κοπανήσει καθώς βγαίναμε από την πόρτα του παιδικού.

3. Η διπλωματική μου δεν προχωράει και διαπίστωσα έλλειψη συγκέντρωσης!!

4. Σήμερα θα φτιάξω όλο το σπίτι (δλδ όσο μπορώ) γιατί μάλλον θα έρθει μία κοπέλα για πρώτη φορά, ε, μη μας δει τελείως γύφτους. Άρα, γιατί να πληρώσω και την κοπέλα την Πέμπτη; Αλλά αν δεν της πω να έρθει, θα κάνω μόνη μου όλο το σίδερο. Αλλά αν έρθει, θα της δώσω παραπάνω για τα Χριστούγεννα. Τι να κάνω, οεο;;; (Μάλλον, δε, την έχει χτυπήσει κι αυτή η οικονομική κρίση. Συνήθως δεν ερχόταν τα Χριστούγεννα, γιατί η κόρη της καθόταν από το σχολειο και χαριστικά μου ερχόταν την Πρωτοχρονιά. Τώρα θέλει να έρθει, αλλά 2 50άρικα, δλδ να της δώσω και δώρο, πολλά μου φαίνονται). Επίσης, τσακώθηκα με τον άντρα μου, που έκανε για πρώτη φορά μπάνιο στη μικρή και την τσάκισε, άφθονες οι σαπουνάδες στα ματάκια της και για άλλους λόγους (κάπου να ξεσπάσω κι εγώ, η δόλια μάνα). Έκανα ισλί πρώτη φορά και δεν μου άρεσαν. Και γενικά ήτανε μία πολύ ωραία μέρα!!

Αχ, συγνώμη για την γκρίνια, αλλά τα είπα και ξέσπασα!!! :rolleyes:

Καλή σας μέρα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσακια μου.....

εμεις ειμαστε μια χαρα...σημερα εχω να παω το μεσημερι στη χριστουγεννιατικη γιορτη της εταιρειας....εχω να παω απο τον μαρτιο και μου κακοφαινεται λιγο.....

Και ναι λοιπον ακομα καφε πινω, και οι δουλειες με περιμενουν!!!

Λετα μου οι μεταθεσεις δεν συνηθιζονται δυστιχως...Βασικα μου στοιχισε πολυ η τελευταια γιατι ειμασταν Κατερινη και περνουσαμε τελεια, φαντασου εκανα μετακομιση στον 6ο μηνα εγκυος και ηρθαμε Λαμια οπου δεν χερουμε κανεναν.Το δυσκολοτερο φανταζομε θα ειναι για τον μπεμπη,το μονο που ελπιζω ειναι να μην ειναι τοσο συναισθηματικος σαν την μαμα του.

βικουλα το παιδι θα προσαρμοστει και θα ειναι πιο ευκολο για αυτον.....εσυ δεν ειχες μαθει ετσι...

Καλησπέρα κοριτσάρες μου! Τι γινεστε; Εμείς εδώ ετοιμάζουμε βαλίτσες... δηλαδήη μπουμπού κοιμάται, ο μπαμπάς έχει πάει για 5 χ 5 και εγώ ετοιμάζω βαλίτσες!!!!! Πάντως χαίρομαι πολύ που θα φύγουμε, το φαινόμενο της κρίσης με έχει ρίξει πολύ τελευταία, όπως και η άδεια τσέπη μου δηλαδή!!!!

Αχ κοριτσάκια σήμερα γέννησε η γυναίκα του ξαδέρφου του άντρα μου ένα κοριτσάκι! Πήγαμε και το είδαμε!!!! Πω πω ξετρελάθηκα νομίζω είχα ξεχάσει πόσο νινί ήταν η μικρή μου όταν γεννήθηκε!!! Καλά με έπιασε μια γλυκιά συγκίνηση! Βρε κορίτσια γρήγορα δεν περάσαν 5 μήνες; Ξεπεταχτήκαν τα μωράκια μας και μαθαίνουν, ανακαλύπτουν, επικοινωνούν!!! Αχ τη θησαυρός η μητρότητα!!!!

Μπήκα να σας πω και καλές γιορτές να περάσετε τέλεια με τα κουκλακια σας και θα τα ΄πούμε πάλι του χρόνου (γιατί δεν ξέρω αν θα έχω καλό ινετ πάνω, αν έχω βέβαια θα τα λέμε αλλά για καλό και για κακό)!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

Φιλάκια τζουτζούκες, αύριο θα έχω πυρετό προετοιμασιών οπότε σας χαιρετώ τα λέμε το 2011!!!!!!!!

filiopi καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε οσο μπορειτε..τα λεμε του χρονου

Και τώρα τα νέα μας (για την ακρίβεια η γκρίνια μας!!!)

Εχθές ήτανε μία από τις μέρες που έλεγα να πάει και να μην ξανάρθει:

1. Χάλασε το στεγνωτήριο, το οποίο σημαίνει σίδερο Χ 5. Επίσης, θα έρθει ο τεχνικός την άλλη Δευτέρα. Ανακάλυψα, δε, ότι το 10 χρόνια δωρεάν σέρβις που είχε δεν ισχύει, γιατί έπρεπε να έχουμε στείλει κάτι που φυσικά αμελήσαμε (ευτυχώς είναι ακόμα στην εγγύηση).

2. Ο γιος μου πήγε να μου την κοπανήσει καθώς βγαίναμε από την πόρτα του παιδικού.

3. Η διπλωματική μου δεν προχωράει και διαπίστωσα έλλειψη συγκέντρωσης!!

4. Σήμερα θα φτιάξω όλο το σπίτι (δλδ όσο μπορώ) γιατί μάλλον θα έρθει μία κοπέλα για πρώτη φορά, ε, μη μας δει τελείως γύφτους. Άρα, γιατί να πληρώσω και την κοπέλα την Πέμπτη; Αλλά αν δεν της πω να έρθει, θα κάνω μόνη μου όλο το σίδερο. Αλλά αν έρθει, θα της δώσω παραπάνω για τα Χριστούγεννα. Τι να κάνω, οεο;;; (Μάλλον, δε, την έχει χτυπήσει κι αυτή η οικονομική κρίση. Συνήθως δεν ερχόταν τα Χριστούγεννα, γιατί η κόρη της καθόταν από το σχολειο και χαριστικά μου ερχόταν την Πρωτοχρονιά. Τώρα θέλει να έρθει, αλλά 2 50άρικα, δλδ να της δώσω και δώρο, πολλά μου φαίνονται). Επίσης, τσακώθηκα με τον άντρα μου, που έκανε για πρώτη φορά μπάνιο στη μικρή και την τσάκισε, άφθονες οι σαπουνάδες στα ματάκια της και για άλλους λόγους (κάπου να ξεσπάσω κι εγώ, η δόλια μάνα). Έκανα ισλί πρώτη φορά και δεν μου άρεσαν. Και γενικά ήτανε μία πολύ ωραία μέρα!!

Αχ, συγνώμη για την γκρίνια, αλλά τα είπα και ξέσπασα!!! :rolleyes:

Καλή σας μέρα!!!

πρωτον το στεγνωτηριο οντως κανει δουλεια????το σκεφτομαι..να αγορασω η οχι??

δευτερον θα σου βγει η διπλωματικη απλα περνας την φαση σου τωρα...

τριτον και εμενα ηρθε η γυναικα σημερα και λεω και εγω να της δωσω κατι για τις γιορτες.....

τεταρτον υπομονη με τον αντρουλη νευρα ειναι θα περασουν...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimeroudiaaaaaaaa.........

FillioPi mou kali xronia na exoume me agapi kai ygeia gia ta paidakia mas kai gia ola ta paidakia tou kosmou...Sou euxome na perasete teleia!!!

Μαριλίνα XALARWSEEEE!!!Eides re paidi mou pws kathode kamia fora ola mazi den mporw na katalabw.

Leta mou egw distixws den exw mathei akoma, kathe metafesi kai kaimos, denome polu kai eukola.tespa ola kala mwre ante mi me piasei pali to parapono.

Ayta re koritsia emeis exw arxisei kai exw gkrinitsa logo dontiwn, entaxei ton akousame kai ligo ton mpoumpouko mias kai itan toso isixo paidaki den peirazei ypomoni tha kanoumoume mono pou stenaxwrieme na ton blepw na talaiporite. Pira kai tin paidiatro kai mou eipe na tou dwsw pausipono mono den mou eipe kati gia aloifoula, eseis xreisimopieiete kati?Afou na fadasteite o kaimenos koimate kai klaiei mesa ston ipno tou...Ponaei o glikoulis mou...

Filakia polla kai kali mera se oles

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρεεεεεεεεεεεεεςςςς!!!!!

Τί κάνετε γκέρλς???

Μαριλίνα μου εσένα δεν σε ρωτάω τί κάνεις,... μή φάω και καμία....

Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! άν στραβώσει κάτι, στραβώνουν όλα και μετά άντε να φτιάξεις ψυχολογία!!! Βοηθούν και οι σύζυγοι στο έπακρον...... Υπομονή και σκέψου οτι έρχονται Χριστούγεννα, φόρα ένα ωραίο χαμόγελο και ξέχασέ τα τα υπόλοιπα!!! Δέν θές?????? Καλά ντέ! Μία ιδέα είπα!!!!!! Θα ηρεμήσεις πάντως θα δείς!!!!

Φιλλιόπη μου καλά να περάσετε εύχομαι, και ότι καλύτερο για την καινούρια χρονιά που σε λίγο έρχεται!!!

Λέτα σε ότι αφορά το στεγνωτήριο, θα μπορούσα να σε βοηθήσω με το άν κάνει δουλειά ή όχι, αλλά δεν μπορώ! το έχουμε ενάμιση χρόνο (πλυντήριο-στεγνωτήριο

) και δεν το έχω δουλέψει καθόλου! Το στεγνωτήριο!! γιατί το πήραμε απο γνωστό μας και δεν μας έδωσε βιβλίο με οδηγίες και δεν ήξερα πως να το χρησιμοποιήσω... και είναι και λίγο στον κόσμο του αυτός. και τώρα με το μωρό επιτέλους αξιώθηκε να μου το δώσει οπότε θα το βάλω καμιά μέρα να δώ τί θα κάνει!!!!!

Βικούλα, καταρχήν τώρα είδα οτι έχεις γιό!!!! νόμιζα οτι είχατε κοριτσάκι! δεν ξέρω γιατί, αλλά έτσι το είχα στο μυαλό μου! Λοιπόν, σε αυτό που λές σε καταλαβαίνω, αλλά μην ανησυχείς για τα παιδιά μια χαρά είναι! κι εμείς είμασταν έτσι με μεταθέσεις λόγω του μπαμπά μου.. σούπερ ήταν, αλλά για την μαμά μου λίγο φρίκη! αγαπημένοι να είστε και όλα λύνονται! γκρίνια και εσείς έεεεε??? τί θα κάνουμε με αυτό? εμάς ο γιατρός μας είπε να μην του βάζουμε αλοιφή, γίατί σφίγγει τα ούλα και θα αργήσουν να κατέβουν τα δοντάκια, άρα θα πονάει περισσότερο καιρό! μου το έχουν πεί και άλλοι αυτό! πιπίλα του δίνω και πολύ αγκαλίτσα!!!!!!!!

λοιπόν, σήμερα το μενού έχει κοτόσουπα για τον μπαμπάκα μας γιατί μάλλον τον περιτριγυρίζει ιωσούλα!!!

κορίτσια έφτιαξα κουραμπιέδες και μελομακάρονα και έγιναν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! ειλικρινά τα κοιτάζω και δεν το πιστεύω... είναι η πρώτη φορά που φτιάχω μόνη μου! βέβαια με βοήθησε και το αμόρε γιατί με τον μικρούλη δεν γινόταν αλλιώς. ανέλαβε οπότε να δώσει το σχήμα και να τα ψήσει!! έχω χαρεί πάρα πολύ. και τώρα θέλω να φτιάξω και τσουρεκάκι!!!! μιάμ- μιάμ...

να σας πώ και έναν προβληματισμό μου? γενικά εγώ όταν έμεινα έγκυος με απασχολούσαν πάρα πολύ δύο πράγματα...ο θηλασμός και η διατροφή του μωρού μου!

με τον θηλασμό ευτυχώς πάνε όλα καλά, οπότε μένει η διατροφή! δεν θέλω να δώσω στο μωρό μου τίποτα έτοιμο. θέλω να του τα φτιάχνω εγώ αυτά που θα τρώει. ο γιατρός βέβαια μου είπε να του δώσω ρυζάλευρο. (λέτα θα σου στείλω πμ), αλλά εγώ διάβασα και για τον τραχανά οτι είναι καλό για το μωρό και ψάχνομαι λίγο τώρα με αυτό το θέμα! επίσης ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτάκι και ρυζάλευρο όταν ο μικρούλης θα είναι 5 μηνών, ενώ εγώ θέλω μέχρι και τον 6ο να τον θηλάζω! τί να κάνω???

όπως λέει και ο άντρας μου, ας μήν ξαναπάμε στο γιατρό! αφού μου λέει κάνεις ότι θέλεις και έχεις και άποψη πάνω σε ότι λέει ο γιατρός, ας τον εξετάζεις εσύ και θα σου δίνω λέει εσένα την επίσκεψη , να μένει στο σπίτι... χαχαχαχαχα!!! Άντρες...!!!!!!

σαν την μαμά μου κάνω τελικά! λοιπόν η μαμά μου είναι ο θηλυκός Γιακούμπ!!!! ναί, ναί, ο γνωστός! όταν είμασταν μικρές με τις αδερφές μου (3) και αρρώσταινε κάποια η μαμά μου, μας έλεγε : Ξάπλωσε, άνοιξε το στόμα, κάνε αααααααα, άνοιξε καλά, κάνε ααααα παιδί μου και μη γελάς, βήξε, βήξε πιο δυνατά, βήξε σου λέω, πες τριαντατρία, μόνο τριαντατρία όχι όλους τους αριθμούς.... κάνε πάλι ααααα.... !!!!

Μμμμμμμμμ...έχεις φαρυγγίτιδα!!!!!!! ΄θα πάμε στον γιατρό!!!!

και μας πήγαινε στον γιατρό..ο γιατρός ο καημένος μπορεί να έβγαζε σαν διάγνωση οτι έχουμε λαρυγγίτιδα, η μαμά μου μας έπαιρνε και φεύγαμε (το τί άκουγε ο γιατρός στον δρόμο για το πόσο άσχετος είναι δεν περιγράφεται) και μας πήγαινε σε άλλον γιατρό! ο δεύτερος γιατρός επίσης έλεγε οτι έχουμε λαρυγγίτιδα...πάλι τα ίδια η μαμά μου, απο το χέρι και σε άλλον γιατρό! κάποια στιγμή και αφού είχαμε εξαντλήσει τον ιατρικό σύλλογο, βρισκόταν ένα γιατρουδάκι που έλεγε οτι έχουμε φαρυγγίτιδα!!!!! πάρτυ η μαμά μου!!! αυτός είναι γιατρός! όχι οι άλλοι οι άσχετοι!!!!!!!!!

δεν μπορείτε να φανταστείτε τί τραβούσαμε κάθε φορά μέχρι να πετύχουμε την διάγνωση που ήθελε η μαμά μου!!! τώρα πλέον που είμαστε μακριά, μάς λέει να βήξουμε τηλεφωνικώς όποτε αρρωσταίνουμε!!!! πολύ γέλιο! καλά που δεν έχει λάπτοπ, γιατί θα μας έκανε on line διάγνωση μέσω κάμερας!!!!!!

λοιπόν αυτά προς το παρών, σας αφήνω γιατί το κοτοπουλάκι στην κατσαρόλα θα πετάξει αν δεν πάω να βάλω το ρύζι μέσα!!!!!

ελπίζω να έχετε depon για τον πονοκέφαλο μετά το κατεβατό που έγραψα!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

E!oxi kai koritsaki...Olokliros antraklas kalo mou patousaki...Me polla prosonta..... ante min valw sto profile mou gimno ton mpoumpouko mou, gia na katalabeis to megethos twn prosontwn mas!!!!! xaxaxa...na min penepsw to kamari mou, ginete den ginete.

ούπς!!!!! Πάμε κόντρα???? χαχαχαχαχαχαχα!!!!

βασικά δεν το είχα δεί!!! γιατί όπως βλέπεις εγώ δεν έχω απο κάτω αυτό που λέει ηλικία και φύλο παιδιού γιατί δεν ξέρω πώς να το βάλω, οπότε και δεν κοίταζα και τα υπόλοιπα, το ξεχνούσα!!!!! αλήθεια πώς μπαίνει αυτό? έχω προσπαθήσει αλλά μάταια!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!

Μαριλίνα πόσο σε καταλαβαίνω!!! Υπάρχουν και αυτές οι μέρες δυστυχώς... Όμως το κεφάλι ψηλά!!! Σκέψου ότι αν και χάλασε, έχεις στεγνωτήριο! Ότι τα ισλί μπορεί να μου σου άρεσαν τελικά, αλλά θα το ξέρεις για άλλη φορά! Ο μικρός πήγε να το σκάσει, αλλά δεν συνέβει τίποτα και από εδώ και πέρα θα προσέχεις παραπάνω! Η διπλωμάτική μπορεί να μην προχωράει, αλλά σκέξου οτι με δύο παιδιά έχεις ηδη καταφέρει πολλά και που θα παει, θα το καταφέρεις και αυτό! Οι άντρες σίγουρα δεν μπορούν να είναι σαν κι εμάς, αλλά με λίγο μάλωμα κάτι γίνεται... Α και την κοπέλα εγώ λεω να την φέρεις και να της δώσεις κάτι λιγότερο σε δώρο, πιστεύω πως και αυτή από τίποτα, θα το προτιμήσει! Και γενικά σήμερα είναι μία ΑΛΛΗ μέρα!!!

Filiopi, συμπεθερούλα μου, να περάσετε πολύ όμορφα!!!!!! Καλές γιορτές, με υγεία και χαρά!!!!!!! Θα σας περιμένουμε να γυρίσετε!!!! Φιλάκια στο κορίτσι μας!!!

Πατουσάκι έχει δίκιο η βικούλα!!! Είσαι όλα τα λεφταααααα!!!! Καλά κι εγώ πολύ διασκεδάζω με τις περιγραφες σου!!! Εν το μεταξύ πρέπει να ρίχνετε πολύ γέλιο και μετάξυ σας, σαν οικογένεια ε??? Το για τις κρέμες εγώ θα έλεγα, να το κουβεντιάσεις με τον παιδίατρο, να του πεις οτι εσύ προτιμάς να τον θηλάσεις μέχρι τους 6 μήνες και να δεις τι θα σου πει!

Στέλνω αυτά για να μην τα χασω και κλαίω μετά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...