Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χιονοκαλημέρααααααααα!!!!!!!

super, ξυπνάμε σήμερα το πρωί και μου λέει ο άντρας μου ενώ είμαστε ακόμη ξαπλωμένοι στο κρεβάτι: Πολύ μουντός ο καιρός σήμερα!!!

NTOΪΝΓΚ!!!!!!!!!! ΄πώς το κατάλαβες του λέω? φαίνεται μου λέει χάλια!!!! ναί του λέω, γιατί τα πατζούρια είναι κλειστά!!!!!!!!! μα τί σου είναι αυτοί οι άντρες...!!!

μόλις το άνοιξε και είδαμε το χιόνι, πήραμε αμέσως το μωρό κοντά στο παράθυρο για να δεί το πρώτο του χιόνι και καθόμασταν εκεί αγκαλιασμένοι πόσοι ώρα!!!! εεε, μετά έπρεπε να φύγει για την δουλειά ο σύζυγος και εγώ να αφήσω κάτω το μωρό γιατί έπαθα λουμπάγκο!!!

λοιπόν, όλα οκ με το τεστ! το έκανα, και........δεν είμαι έγκυος!!!!!! σνιφ, κλαψ, λίγμ......

βασικά θα ήθελα να βάλουμε μπρος και για δεύτερο. όχι τίποτε άλλο, αλλά να μείνω έγκυος μέχρι τον Απρίλιο για να μπορώ να συνεχίσω να πληρώνομαι απο το ΊΚΑ, και να είναι τα μωράκια κοντά σε ηλικία! αλλιώς... φτού και απ την αρχή, γιατί θα αλλάξω και δουλειά...θα γεράσουμε μετά!!!

το μπουλντογκάκι μου χθές αποφάσισε να με ξεκουράσει και ξύπνησε μόνο μία φορά στις 3 για να φάει....!! επιτέλους κοιμήθηκα λίγο!

ρε κορίτσια όταν λερώνονται και γίνονται χάλια (αλλά χάλια λέμε...) πώς τα βγάζετε μετά απο τα φορμάκια τους? έχω πόσα ρουχαλάκια του που δεν μπορώ να τα καθαρίσω. μόλις λερωθεί, θα πλύνω στο χέρι το φορμάκι το λερωμένο να φύγουν τα πολλά και θα το βάλω πλυντήριο μόλις μαζευτούν και άλλα. αλλά δεν καθαρίζουν όλα!!! εσείς τί τα κάνετε?

κορίτσια για τα ματάκια τους κι εγώ έτσι ξέρω, οτι μεγαλώνοντας στρώνουν!

leta ξέρεις..... θέλω κι εγώ την συνταγή για το ρυζάλευρο!

σας αφήνω να κάνω καμιά δουλίτσα, και τα λέμε later!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον χθες πηγαμε στον παιδιατρο...ειμαστε 8400 κιλα και 72 εκατοστα....την κυριακη ξεκιναμε κρεμες και καθε εβδομαδα θα προσθετουμε και κατι...την αποστειρωση την συνεχιζω για ενα μηνα ακομα....ο μικρος ειναι μια χαρα και δεν εκλαψε και στα 2 εμβολια μονο στο ενα...

το μονο που στεναχωριεμαι και πρεπει να ψαξουμε ειναι τα ματακια του....εχει ακομα λιγο στραβισμο και πρεπει να παμε σε παιδοοφθαλμιατρο τον αλλο μηνα....ελπιζω να μην ειναι τιποτα και απλα να θελει τον χρονο...ο παιδιατρος δεν ανησυχει απλα μας ειπε για καλο και για κακο να παμε...

μια χαρα τον βρισκω τον μικρο,οσο για τα ματακια και γω νομιζα πως ο μικρος ειναι λιγο αλληθωρος,μεχρι που διαβασα στο βιβλιο που πηρα,οτι το χουν αυτο τα μικρα και πως σταδιακα ερχονται στα ισα τους-στα λεω επιστημονικα.

παντως καλα θα κανεις και θα πας για να σε φυγει η απορια και γω ετσι ειμαι δεν ησυχαζω αν δε μαθω απο γνώστη.

λοιπον κοριτσια ειμαι και γω προβληματισμενη για τον μπεμπη μου.δε μου γυρναει μπρουμυτα και γενικα δε πολυ κανει κινησεις.

γιαυτο θα παμε σε φυσιοθεραπευτη,προσεξα οτι μας ειπε να κανουμε μια ειδικη θεραπεια bobath.

το ψαξα λιγο στο ιντερνετ και τρομαξα,λεει οτι τη μεθοδο αυτη τη χρησιμοποιουν σε ατομα με νευρολογικες παθησεις κλπ.

αναρωτιεμαι,μηπως να περιμενω μπας και μου γυρισει σε κανα μηνα ή να τον παω;

βασικα δε θελω να περιμενω και αν και φοβαμαι θα τον παω να δω τι θα μου πουν επιτελους.

αχ αχ αχ

τι αλλο;

σημερα χιονισε ξανα και στη σερρες αλλα μαλλον δε θα κρατησει.

επισης σημερα εκανα μια αποτυχημενη πιτσα-το ζυμαρι με βγηκε πολυ χοντρο και δε μαρεσε.

θα ψαξω για καμμια καλυτερη συνταγη στο γκουγκλ;)

πατουσακι δε πειραζει το μπεμπε θα σου ρθει απο κει που δε το περιμενεις;)

οταν λες λερωνονται απο τα κακα ή απο το γαλα;

εμενα μεχρι τωρα απο το γαλα δεν λερωνεται πολυ,εχει και τη σαλιαρα.

απο τα κακακια του,το ξεπλενω και το μουλιαζω και μετα πλυντηριο.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Άργησα λίγο να "επιστρέψω" όπως είχα πει, αλλά κάλιο αργά παρά αργότερα!!! Χαχαχα!!

Από προχθες ήθελα να πω:

Rulia καλως ήρθες στο club "κοιμάμαι με το μωρό" και καλά ξεμπερδέματα! Τα χριστούγεννα θα μαζευτούμε να τα γιορτάσουμε οικογενειακά!

Λετάκι θέλω κι εγώ την συνταγή για το ρυζάλευροοοοοοοοοοοο!!!

Λοιπόν τώρα στα πιο φρέσκα!

Ασπασία καλως ήρθες πίσω!

Lineal κοίτα, και να τις κάνει τις φυσιοθεραεπίες κακό δεν θα του κάνει, και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο! Πάντως κι έμενα ο μικρός μου γυρίζει μόνο λίγο στο πλαι για να πιάσει κάτι και από μπρουμιτα ανάσκελα. Δεν ανησυχώ όμως, κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του! Μου αρκεί που βλέπω συνεχώς πρόοδο! Για το sling δεν έχω ιδέα! Εγώ έχω μάρσιπο, αλλά δεν τον πολυ χρησιμοποίησα, όμως έχει έξτρα δέσιμο στην μέση και όποτε τον φόρεσα δεν είχα πρόβλημα.

Πατουσάκι τουλάχιστον τώρα ξέρεις!!!

Κορίτσια πάντως πιστεύω ότι όλες αυτές οι υποψίες για εγκυμοσύνη, είναι γιατί μέσα μας μας λείπει αυτή η γλυκιά περίοδος που ζήσαμε πέρσι τέτοιους μήνες... Ψυχολογικό δηλαδή το θέμα...

Μαριλίνα, επειδή ο μικρός μου μου κάνει σκηνικά με τον ύπνο τις τελευταίες μέρες, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το κρύο...

Εκεί που κοιμόταν όλο το βράδυ στην κούνια του (ξυπνούσε κάποια στιγμη μόνο για πιπίλα), τώρα όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, αλλά την τελευταία βδομάδα μου ξυπνάει κατα τις τρεισίμιση, για φαγητό(που αναγκαζομαι να μείνω ξύπνια και να τον παρηγορώ, γιατί δεν θέλω να το ξεκινήσουμε πάλι) ή αγκαλίτσα... Τι να πω... Ελπίζω να ειναι φάση και να περάσει, γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά...

Μου βγήκε λίγο ζόρικος!

Αυτά για την ώρα κορίτσια μου...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Εμείς το βράδυ πάλι ήμασταν ήρεμες κοπέλες...

Λοιπόν, της πήρα πιατάκι, της πήρα κουταλάκια (εννοείται καινούρια, μόνο δικά της) και λέω να τα αποστειρώσω και να της βάλω στο κουταλάκι γουλιές από το γάλα μου να δοκιμάσω να δω τι θα κάνει...

λοιπόν, όλα οκ με το τεστ! το έκανα, και........δεν είμαι έγκυος!!!!!! σνιφ, κλαψ, λίγμ......

ρε κορίτσια όταν λερώνονται και γίνονται χάλια (αλλά χάλια λέμε...) πώς τα βγάζετε μετά απο τα φορμάκια τους? έχω πόσα ρουχαλάκια του που δεν μπορώ να τα καθαρίσω. μόλις λερωθεί, θα πλύνω στο χέρι το φορμάκι το λερωμένο να φύγουν τα πολλά και θα το βάλω πλυντήριο μόλις μαζευτούν και άλλα. αλλά δεν καθαρίζουν όλα!!! εσείς τί τα κάνετε?

Πατουσάκι μου,

δεν πειράζει, γρήγορα θα μείνεις έγκυος αν το θες πραγματικά. Άντε, με το καλό να προσπαθείς!!!

Όσο για τα ρούσα, κι εγώ τα ξεπλένω με νερό να φύγουν τα πολλά πολλά και έχω παρατηρήσει ότι χρειάζονται δύο πλυντήρια για να καθαρίσουν. Επίσης, εάν στο κάνει συνέχεια τσέκαρε μήπως θέλει το μεγαλύτερο μέγεθος πάνας.

λοιπον κοριτσια ειμαι και γω προβληματισμενη για τον μπεμπη μου.δε μου γυρναει μπρουμυτα και γενικα δε πολυ κανει κινησεις.

Ούτε η δικιά μου γυρνάει μπρούμυτα, μόνο μέχρι το πλάι αλλά, χθες, την είχε η φίλη μου... πως να το περιγράψω: Καθότανε η φιλη μου στο χαλί με τα γόνατα πάνω, πατούσες κάτω, και εκεί, στα πόδια της είχε την μικρή να κάθεται με κλίση. Κι εκείνη έκανε διαρκώς κοιλιακούς και για κάοια δευτερόλεπτα καθότανε. Όπως λέει και το τινάκι, επειδή βλέπω διαρκή πρόοδο δεν ανησυχώ.

Αυτό που σκέφτηκα, λινεάλ, είναι να την αφήσω στο κρεβάτι πολλές ώρες (εννοείται με εμένα παρέα) και να της βάλω παιχνίδια που της αρέσουν σε απόσταση, μήπως το πάρει απόφαση. Επίσης, διάβασα ότι μέχρι έξι μηνών πρέπει να γυρίσει... μην ανησυχείς, μια χαρά θα είναι το μωράκι σου!!!

επισης σημερα εκανα μια αποτυχημενη πιτσα-το ζυμαρι με βγηκε πολυ χοντρο και δε μαρεσε.

θα ψαξω για καμμια καλυτερη συνταγη στο γκουγκλ;)

Συνταγή για ζυμάρι πίτσας:

3/4 φλιτζανιού χλιαρό γάλα, ένα φακελάκι μαγιά, 1/2 κ.γλ. ζάχαρη, 1 κ.γλ. αλάτι, αλεύρι όσο πάρει για όλες τις χρήσεις.

Διαλύεις τη μαγιά στο χλιαρό γάλα (το χλιαρό έχει σημασία, ούτε κρύο, ούτε πολύ ζεστό) και ρίχνεις τα υπόλοιπα υλικά. Λαδώνεις το ταψάκι σου, βάζεις το ζυμάρι και το αφήνεις κάποια ώρα να φουσκώσει.

Ψυχικό τραύμα μου έχει μείνει. Την είχα δοκιμάσει (έψαχνα κι εγώ ζυμάρι, όλα βγαίνανε χάλια και μου έδωσε την συνταγή μια συνάδελφος), πήρα και ταψάκια αλουμινένια για να έχω έτοιμες πίτσες στην κατάψυξη, μην τρώμε ότι κι ότι... και διαπίστωσα ότι ο γιος μου σιχαίνεται την πίτσα, οπότε τα σχέδιά μου ναυάγησαν... :roll::roll::roll:

Κορίτσια πάντως πιστεύω ότι όλες αυτές οι υποψίες για εγκυμοσύνη, είναι γιατί μέσα μας μας λείπει αυτή η γλυκιά περίοδος που ζήσαμε πέρσι τέτοιους μήνες... Ψυχολογικό δηλαδή το θέμα...

Λιγμ, κλαψ... τουλάχιστον όταν μου έλειπε αυτή η περίοδος μετά τον γιο μου, σκεφτόμουνα πως θα κάνω δεύτερο, τώρα τι να σκεφτώ... πως θα κάνω τρίτο;;; Δύσκολο ;)

Τα λέμε αργότερα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

τί κάνετε σήμερις κορτσούδια?

εμείς πάνω που έλεγα οτι στρώνει,΄πάλι ήταν ανήσυχος χθές βράδυ! ενώ δεν ξυπνούσε, είχε κλειστά τα ματάκια του, αλλά γκρίνιαζε μέσα στον ύπνο του! και ήταν και η πρώτη φορά που δεν έκανε κακάκια του γύρω στις 5-6 το πρωί. συνήθως τότε έκανε. σήμερα έκανε πρίν απο λίγο! δεν ξέρω αν για αυτό γκρίνιαζε!

Μαριλίνα μου πολύ μου άρεσε η ιδέα με το γάλα σου στο κουταλάκι. κι εγώ θέλω να το κάνω. μήπως πνιγεί όμως???????? δεν το κάνω ακόμη βέβαια γιατί είναι μικρούλης. απο τον επόμενο μήνα!!!

Lineal, κι εμένα δεν γυρίζει. προς το παρών γυρίζει μόνο αριστερά όταν τον έχω ανάσκελα ξαπλωμένο και το είπα στον γιατρό γιατί ανησυχούσα και γελούσε ο άνθρωπος.... μου είπε οτι απλά έτσι το βολεύει το παιδί για αρχή και να μην ανησυχώ, οτι θα γυρίσει και απο το άλλο πλευρό. μπρούμυτα όμως πότε θα γυρίσει? άμα χρονίσει???? όταν τον βάζω μπρούμυτα εγώ...τσαντίζεται!!!!!!!! ενώ στην αρχή σήκώνει το κεφαλάκι του και με κοιτάει και γελάει, μετά παίρνει την πανούλα στην οποία τον ακουμπάω και κάθεται και την τρώει...δεν πτοείται να γυρίσει ή να κάνει κάτι άλλο. αρκεί να τρώει κάτι!!!!!!!!! και μετά τσιρίζει..............

Κόη κόη κόη κόη, ντέ ντά ντί ααααα ντέ, ντά ντί....

όχι δεν το χασα, μήν ανησυχείτε, αυτές είναι οι κουβεντούλες που λέει και λιώνω............. εν τω μεταξύ όταν του λέω "μαμά" ξεκερδίζεται στα γέλια!!!! τόσο αστεία του φαίνεται η λέξη??????? Θεέ μου...!!!!!!!!

Μαριλίνα και κάτι άλλο! χθές αυτή τη συζήτηση είχα με τον άντρα μου και φυσικά με κορόιδευε!!!! του έλεγα οτι δεν μπορώ να φανταστώ πως μια μέρα θα πρέπει να μην ξανασκεφτώ την εγκυμοσύνη!!! λέω΄, οκ, τώρα γέννησα το μωράκι μου, και θα ξαναζήσω μια εγκυμοσύνη...μετά???????? και η απάντησή του ήταν: Kαλά, εσύ γέννα μέχρι τα 73 σου!!!!!!!!

τί να πείς?????????

τώρα ο μικρούλης μου κοιμάται. πήραμε απο τα jumbo ένα άλμπουμ που λέγεται ¨'Καλωσήρθες Αγοράκι¨' και έχει δώρο ένα υπέροχο cd, με τόσο ήρεμη, απαλή και ταξιδιάρικη μουσική, και μόλις το βάζω.......κοιμάται!!!!!!!!! το βιολί είναι απίστευτο! πάρτε το άμα δεν το έχετε! έχει αντίστοιχο και για κοριτσάκια και θα είναι ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό για τις σημαντικότερες στιγμές των μωρών, να το έχουν όταν μεγαλώσουν!

επόμενο θέμα είναι: o Άγιος Βασίλης!!!

ξέρετε τί θέλω? να του γράψουμε γράμμα...εις διπλούν!!!!!! το ένα θα το ταχυδρομήσουμε με τον μπεμπούλη και το άλλο θα το κρατήσω για να το έχει και αυτό! θέλω να έχει όλα τα γράμματα που θα του στείλουμε!!! και μετά λέω να του απαντήσω κιόλας!!!! και να έχει και τις απαντήσεις!!! και όταν μεγαλώσει και μάθει οτι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, θα φάω ένα χέρι Αγιοβασιλιάτικο ξύλο!!!!!!!!!!!!!!

τί δώρα θα τους πάρετε φέτος? εμείς λέμε να του πάρουμε μια κούνια (κούνια μπέλα γιου νόου) γιατί του αρέσει πολύ...θα μου πείτε πού το ξέρω..! όταν τον έχω στο ρηλάξ και γκρινιάζει, πιάνω τα πλαϊνά και τον κάνω κούνια και ως δια μαγείας σταματάει η γκρίνια!!!!!!!! αλλά θα μου πέσουν τα χέρια καμια μέρα όπως στα καρτούν!!!!!!!!!!

αυτά προς το παρών, σας ζάλισα!!!!!

καλό μεσημέρι!!! και χρόνια πολλά αν έχουμε Διονύση ή Διονυσία!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

εν τω μεταξύ όταν του λέω "μαμά" ξεκερδίζεται στα γέλια!!!! τόσο αστεία του φαίνεται η λέξη??????? Θεέ μου...!!!!!!!!

και μενα το ιδιο...και αναρωτιομουν γιατι γελαει τοσο με τη λεξη αυτη;μηπως τη λεω επιμονα και τουφαινεται αστειο;τοσο αστεια ειναι η λεξη;;;:tongue:

Μαριλίνα και κάτι άλλο! χθές αυτή τη συζήτηση είχα με τον άντρα μου και φυσικά με κορόιδευε!!!! του έλεγα οτι δεν μπορώ να φανταστώ πως μια μέρα θα πρέπει να μην ξανασκεφτώ την εγκυμοσύνη!!! λέω΄, οκ, τώρα γέννησα το μωράκι μου, και θα ξαναζήσω μια εγκυμοσύνη...μετά???????? και η απάντησή του ήταν: Kαλά, εσύ γέννα μέχρι τα 73 σου!!!!!!!!

τί να πείς?????????

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τώρα ο μικρούλης μου κοιμάται. πήραμε απο τα jumbo ένα άλμπουμ που λέγεται ¨'Καλωσήρθες Αγοράκι¨' και έχει δώρο ένα υπέροχο cd, με τόσο ήρεμη, απαλή και ταξιδιάρικη μουσική, και μόλις το βάζω.......κοιμάται!!!!!!!!! το βιολί είναι απίστευτο! πάρτε το άμα δεν το έχετε! έχει αντίστοιχο και για κοριτσάκια και θα είναι ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό για τις σημαντικότερες στιγμές των μωρών, να το έχουν όταν μεγαλώσουν!

θα τπ ψαξω να το παρω και γω.ανυπομονω να παμε τζαμπο!

επόμενο θέμα είναι: o Άγιος Βασίλης!!!

ξέρετε τί θέλω? να του γράψουμε γράμμα...εις διπλούν!!!!!! το ένα θα το ταχυδρομήσουμε με τον μπεμπούλη και το άλλο θα το κρατήσω για να το έχει και αυτό! θέλω να έχει όλα τα γράμματα που θα του στείλουμε!!! και μετά λέω να του απαντήσω κιόλας!!!! και να έχει και τις απαντήσεις!!! και όταν μεγαλώσει και μάθει οτι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, θα φάω ένα χέρι Αγιοβασιλιάτικο ξύλο!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχ

παντως καλη η ιδεα σου,και γω σκεφτομαι αν γραψουμε γραμμα,αλλα το χουμε καθυστερησει.

τί δώρα θα τους πάρετε φέτος? εμείς λέμε να του πάρουμε μια κούνια (κούνια μπέλα γιου νόου) γιατί του αρέσει πολύ...θα μου πείτε πού το ξέρω..! όταν τον έχω στο ρηλάξ και γκρινιάζει, πιάνω τα πλαϊνά και τον κάνω κούνια και ως δια μαγείας σταματάει η γκρίνια!!!!!!!! αλλά θα μου πέσουν τα χέρια καμια μέρα όπως στα καρτούν!!!!!!!!!!

και γω το σκεφτομαι για κουνια,ειναι ωραιο δωρο,αλλα δε ξερω αν κανει,θα ρωτησω τον φυσιοθεραπευτη οταν κλεισω ραντεβου για να παμε.

περιμενω απο ωρα σε ωρα τη κοπελα να μου κανει την αποτριχωση,εχω γινει αμαζονιος...:P

οποτε δε προλαβαινω να γραψω πολλα.

παντα εχω ενα φοβο με το μπικινι,αλλα μετα δε ποναω και ειναι οκ,αλλα παντα μα παντα εχω αγωνια.

πως γινεται αυτο;

οι αντρες μεσα κοιμουνται,αλλα θα πρεπει να ξυπνησω τον μεγαλο για να κανουμε τη δουλεια μας μεσα.

σημερα στη σερρες εχει γιορτη στη πλατεια με το δεντρο της αγαπης,εχει διαφορες εκδηλωσεις και μαζευουν λεφτα για φιλανθρωπικο σκοπο.

λεω να παω αργοτερα κι ας εχει παγωνια κι ας μην εχει λιωσει το χιονι.

λετε να φαω καμμια τουμπα;;;;:roll:

λοιπον κορτσουδια καλημερα και τα ξαναλεμε καλη μερα να χουμε...

ααα οποια ειχε διονυση διονυσια να της ζησει!:D

1zNmp2.png

Καλημέρα μανούλε!!!

Λινεάλ,

να πας, να πας!!! Μη μιλάτε για αποτρίχωση... θα βουλώσω κάνα - δυο ξυραφάκια όταν το αποφασίσω!!!

Πατουσάκι,

η κούνια ακούγεται ωραία ιδέα. Να δώσω ένα τιπ: Να προσέξετε τα κιλά... δλδ όταν ο γιος μου ήτανε μικρός και ανακάλυψα πόσο του άρεσε η κούνια δεν του πήρα γιατί... σε κάνα μήνα δεν θα του έκανε!!! Στην μικρή μας δανείσανε μία μεγάλη κούνια και την έχει ευχαριστηθεί.

Ακούστε τι έκανε χθες βράδυ το σαμιαμίδι μου:

Αρχικά να πω ότι χτύπησε μπουζούκια χθες βράδυ, 12 η ώρα και το μάτι γαρίδα η κυρία που κοιμάται από τις 10.

Την είχα στο ριλάξ κι εγώ καθόμουνα στον καναπέ και έραβα κάτι. Το ριλάξ μπροστά μου. Το είχα και με λίγο ανασηκωμένη πλατούλα, να φτάνει τα παιχνίδια της. Δεν την είχα δέσει, μιας και το ύψος μεταξύ ριλάξ και χαλιού είναι πολυ μικρο και υπάρχει... το χαλί. Σούρνεται, σούρνεται, φεύγει κάτω από το ριλάξ, και, δεν ξέρω πως τα κατάφερε, χώνεται όλη κάτω από το ριλάξ. Την πήρα και την ξαναέβαλα στο ριλάξ (νόμιζα ότι δεν της άρεσε) και το έκανε 2-3 φορές. Μόνο την τελευταία παραχώθηκε (έβλεπα μόνο τα ποδια της) και φοβήθηκε. Ανακαλύπτει τον κόσμο η κόρη μου :lol::lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

φιασκο η υποθεση αποτριχωση.

καναμε μονο τα ποδια,το μπικινι αφηστε καλυτερα,γεμισα ζαχαρη...

ειναι ενα μειγμα με ζαχαρη μελι κλπ φαγωσιμα,αλλα δε της πετυχε και ετσι το αναβαλλαμε...

αλλα μεχρι να βγει η ζαχαρη,10 ωρες το τριβα---ξερετε ποιο---

γμτ τωρα να δουμε ποτε θα μπορεσω,ή το απογευμα ή αυριο.

περιμενω και περιοδο...ωχ...

μαγειρευω μακαροναδα και το απογευμα μαλλον θα βγουμε βολτιτσα.

μαριλινα τρομαξα με το ριλαξ,δηλ επεσε;πως γλιστρησε και βρεθηκε απο κατω;μαλλον δε θα καταλαβα καλα...:?

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Πώς είστε;

Τώρα έκατσα λίγο από το πρωί και έχω δίπλα το αυτοκολλητάκι μου που παίζει στο γυμναστήριό του.

Μαριλίνα πώς βρέθηκε από κάτω η κορούλα σου; Και μόνο στη σκέψη τρομάζω να σου πω την αλήθεια. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά, αλλιώς θαυμάζω την ψυχραιμία σου!!!

Όσον αφορά την κινητικότητα των μωρών μας, ούτε και εμένα γυρίζει μπρούμυτα. Πριν κανα μήνα περίπου είχε γυρίσει στην αλλαξιέρα μπρούμυτα. τώρα όμως μάλλον βαριέται.

Κορίτσια έχουν πολύ πλάκα τα μπεμπάκια μας έτσι που ανακαλύπτουν τον κόσμο!!! Τον βλέπω με το γυμναστήριο που κοιτάει τα παιχνιδάκια που κρέμονται με γουρλωμάνα ματάκια και τρελαίνομαι!!! έχω χαζέψει πολύ τελευταία με το μωράκι μου και όσο πάει η κατάσταση χειροτερεύει. Χαζομαμά με τα όλα της.

Αυτά προς το παρόν. Φιλιά πολλά σε όλες σας!!

Καλησπεραααααα

Και ναι λοιπόν φάγαμε ρυζαλευρο....και καθότι είμαστε φαταουλες τσακισαμε και τα 150 ml και νομίζω οτι ήθελε και άλλο.....Ηπιαμε και νεράκι.......δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα νόμιζα οτι θα φάει και εμένα στο τέλος....δεν μπορώ να το πιστέψω οτι μεγάλωσε και άρχισε να τρώει κρεμουλες....οταν αργούσα να του δώσω κοιτούσε το πιάτο και μουγκριζε... :P:p:p

πατουσακι και εγώ το συγκεκριμένο cd και μου αρέσει πολυ...βέβαια εγώ κοιμάμαι και όχι ο μπεμπης......

Μαριλινα απο οτι καταλαβα την αφηνες να πέφτει και πρέπει να είχε πολυ γέλιο όπως αντιδρούσε χαχαχαχχαχα

Lineal καινουργια μέθοδος αποτριχωσης είναι αυτή με τη ζάχαρη????εγω το κάνω με sikepil.....α...δοκίμασε ελαιόλαδο μπάς και βγει....αλλιώς πες τον αντρουλη;);):tongue::tongue:

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Kalispera manoules!ti mou kanete?

Emeis oli mera simera xouxouliazoume kai paizoume, den eixa kai magirema oute douleies, opote tempelitses...Leta mou teleia pou o mpempoulis trelenete na trwei, egw basika gia auto to thema to exw to anxos mou, makari na pane ola kala. Peritw na sas pw oti kathe fora pou dianazw minima apo to patousaki trelenome sta gelia!! Ti plaka exeis re kopelia...makari na eimastan konta na piname kai kanena kafe giati pragmatika poli mou ftiaxneis tin diathesi!!!

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Και ναι λοιπόν φάγαμε ρυζαλευρο....και καθότι είμαστε φαταουλες τσακισαμε και τα 150 ml και νομίζω οτι ήθελε και άλλο.....Ηπιαμε και νεράκι.......δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα νόμιζα οτι θα φάει και εμένα στο τέλος....δεν μπορώ να το πιστέψω οτι μεγάλωσε και άρχισε να τρώει κρεμουλες....οταν αργούσα να του δώσω κοιτούσε το πιάτο και μουγκριζε... :P:p:p

καλα γελασα παρα πολυ με τη περιγραφη σου...

αλλα το φανταζομαι το μπεμπακι πως εκανε,βλεπω τον δικο μου που ακομα δεν αρχισαμε και πηγα δοκιμαστικα να δω πως του ρχεται το κουταλακι,το βαλα κοντα στο στομα τουκαι αυτος μονο που δε το καταβροχθισε...

αγρια ενστικτα παιδι μου:P:p:p

Lineal καινουργια μέθοδος αποτριχωσης είναι αυτή με τη ζάχαρη????εγω το κάνω με sikepil.....α...δοκίμασε ελαιόλαδο μπάς και βγει....αλλιώς πες τον αντρουλη;);):tongue::tongue:

αυτο με τη ζαχαρη ειναι η χαλαουα νομιζω.η κοπελα το φτιαχνει με συστατικα στο σπιτι της και επειδη ειναι με φυσικα υλικα δεν ερεθιζει το ηδη ευαισθητο δερματακι μου...

αυτο με το συζυγο δε μπορω να πω οτι δε το σκεφτηκα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλλα...τι γνωμη θα σχηματιζε η κοπελα αν της ελεγα οτι θα αφησω τη ζαχαρη για μετα;)

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

1zNmp2.png

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα γέλασα πολυ lineal....έτσι έπρεπε να της πεις....χαχαχαχα πάντως μου φαίνεται πολλή πρωτότυπη συνταγή....κάνει δουλειά???αφαιρούνται οι τρίχες???????

Βικουλα και εγω γελαω με το patousaki...ακόμα θυμάμαι τα φτερουγισματα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...ΕΣΥ είσαι καλά????τι κάνει το μικρο σου????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μου φτιάξατε τη διάθεση πρωί πρωί, γιατι δεν είναι και από τις καλύτερες.

Λινεάλ + Λέτα

άπαιχτος ο διάλογός σας!!!

Μπράβο στον γαμπρούλη μου που τρώει το ρυζάλευρο!!! Εμείς έχουμε μέρες ακόμη.

Ελεάννα,

την παρακολουθούσα να δω τι θα κάνει. Το ριλάξ είναι πάρα πολύ χαμηλό και ήμουνα σίγουρη ότι δεν θα χτυπήσει πέφτοντας.

Α, να τονίσω, επίσης, ότι κάτω από το ριλάξ της αρέσει να χώνεται, το γυμναστήριο που έχουμε να κάτσει ανάσκελα να παίξει ούτε να το φτύσει!!!

Εχθές πήγαμε στη νονά του μεγάλου. Μιλάμε, ο γιος μου έκανε σαν σεληνιασμένος!!! Τόσο άτακτο παιδί δεν θυμάμαι να τον έχω ξαναδεί!!! Ευτυχώς που η νονά μας ξέρει καλά από παιδιά!!!

Και, φυσικά, η δίαιτα πήγε στο βρόντο, παραγγείλαμε γκούντις και φάγαμε και γλυκό... :lol::lol::lol:

Λέω να πάω μια βόλτα στα μαγαζιά αργότερα, να κάνω λίγο shopping therapy!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέεεεερααααα!!!! Τι κάνετε; Εμείς σήμερα χαλαρώνουμε! Εχτές στο σπίτι έγινε ο χαμός.... αναδιατάξαμε τα έπιπλα και θέλοντας και μη έκανα γενική (ιδέα του αντρούλη η αλλαγή)!!! Το βράδυ με πέθαναν τα πόδια μου! Οπότε σήμερα είπα δεν κάνω τίποτα!!! Μόνο ένα φαγάκι και μετά θα πάμε στην αγορά! όχι για ψώνια μην φανταστείτε, που καιρός για έξοδα, μόνο για βόλτα να ξεσκάσουμε να δούμε και τίποτα στολισμένο να χαρούμε και να καταλάβουμε γιορτές!

αααα Lineal με είχες ρωτήσει γιατί δεν στολίζουμε... ξέχασα να σου απαντήσω! Έχουμε μωρέ το πένθος, είναι 4 μήνες που έφυγε η πεθερά μου γι αυτό! Και κάτι άλλο...... συμφωνώ έπρεπε να την αφήσεις την ζάχαρη!!! θα έκανες του αντρούλη σου μια γλυκια έκπληξη!!!!:wink:

Πατουσάκι σου εύχομαι πολύ σύντομα να σου βγει θετικό το τέστ και να αισθανθείς τις γλυκές κωλοτούμπες στην κοιλίτσα!!!!

Leta το πως ανυπομονώ να της δώσω κι εγώ μαμ μαμ κρεμούλα!!!!! 10 μέρες μείνανε και περιμένω να δω αντιδράσεις!!! Πάντως από το γάλα που πίνει φαίνεται λαίμαργη.... σαν τον μπαμπά της!!!:oops:

Σήμερα η μπέμπα έπιασε το περιστρεφόμενο πάνω από το κρεβάτι της! Ώρα να μπαίνει στην άκρη δηλαδή μην της έρθει καπέλο καμμιά ώρα! Επίσης πιάνει τα πόδια της και στεκεται όρθια με υποστήριξη! Αυτά.... για γύρισμα από μπρούμυτα ανάσκελα ή τούμπαλιν ούτε λόγος!!! Το μισεί το μπρούμυτα το παιδάκι μου, κλαίει πολύ!!!! Εεεε που θα πάει σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε!!!!

Φιλάκια σας στέλνω πάω να αρχίσω να ετοιμάζομαι!!!:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...