Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Lineal μου αυτό που περιγράφεις είναι πολύ ωραίο. Κ εγώ τρελαίνομαι...Από τη μία μου χαλάει λίγο τον ύπνο όταν η μπεμπίτσα κοιμάται στο κρεβάτι μας διότι φοβάμαι μήπως επειδή σκεπάζομαι μέχρι επάνω με το πάπλωμα, την κουκουλώσω, οπότε όλο την κοιτάζω. Κάποια στιγμή λοιπόν μέσα στον ύπνο μου γυριζω να δώ την κατάσταση του παπλώματος κ βλέπω τον Στέλιο ξύπνιο να κοιτάζει με μελιστάλαχτο ύφος το μωράκι κ εκείνο να γυρίζει μπρος το μέρος μου κ να μου σκάει ένα χαμόγελο όλο λατρεία...Τρελάθηκα...Πού όρεξη για ύπνος μετά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως καθε παιδι ειναι εντελως διαφορετικο ρε κοριτσια...

Ο πρωτος μου γιος ηταν πολυ σοβαρος, και κοιμοταν συνεχεια!

Ο λουκουμας μου τωρα ειναι ξυπνιος απιστευτες ωρες και ειναι μεγαλος χαχας!!! Τρελενομαι οταν με κοιταει με πονηρο βλεμα και γελαει...

Και με τον μεγαλο λυνεται στα γελια! Παει ο μεγαλος και τον καβαλαει, πεφτει πανω του, ξαπλωνει, τον πειραζει κλπ και ο μικρουλης μου ξεκαρδιζεται!!!

Και το καινουργιο που κανουμε τον τελευταιο καιρο ειναι να τον βαζω καθιστο στα γονατα μου και του τραγουδαω χριστουγιεννιατικα τραγουδια και του τερχουν τα σαλια και γελαει με ηχο!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Γειά σας κορίτσια!!! Μπήκα να σας πω ένα γρήγορο γειά τώρα που κοιμάται το νινί και να πάω μετά να τηγανίζω κιοφτέδες!!!!

Λοιπόν ΓΕΙΑ!!!!!!

Ασπασία έχει γενέθλια ο γιόκας σου; Αν ναι να τα εκατοστίσει!!!!

Φιλάκια θα ξαναμπώ όταν ξεκλέψω χρόνο!!!!:lol:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

κοριτσάκια καλησπέρα!

στα γρήγορα, απλά να σας πώ, οτι πάλι ΔΕΝ πήρα τεστ! σήμερα όμως δεν νιώθω έγκυος! ('άλλο και τούτο!!!!!!)

Ασπασάκι, εσύ?? έχεις κανένα νεότερο?

λοιπόν, θα μπώ πάλι όποτε το αποφασίσει ο μπεμπούλης μου!!!!!!

φιλιά σε όλες σας!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

κοριτσάκια καλησπέρα!

στα γρήγορα, απλά να σας πώ, οτι πάλι ΔΕΝ πήρα τεστ! σήμερα όμως δεν νιώθω έγκυος! ('άλλο και τούτο!!!!!!)

Ασπασάκι, εσύ?? έχεις κανένα νεότερο?

λοιπόν, θα μπώ πάλι όποτε το αποφασίσει ο μπεμπούλης μου!!!!!!

φιλιά σε όλες σας!

χιλια συγνωμη πατουσακι,αλλα ξεκαρδιστηκα οταν το διαβασα σήμερα όμως δεν νιώθω έγκυος! ('άλλο και τούτο!!!!!!)

θα με τρελανεις εσυ:)))))

Και το καινουργιο που κανουμε τον τελευταιο καιρο ειναι να τον βαζω καθιστο στα γονατα μου και του τραγουδαω χριστουγιεννιατικα τραγουδια και του τερχουν τα σαλια και γελαει με ηχο!!!

χαχαχαχαχαχ σημερα ριχνω τρελα γελια...

αυτο να τους τρεχουν τα σαλια ειναι ...να χεις καμερα και να τραβας τη πορεια του σαλιου...θα πεσει-δε θα πεσει;;;

αχαχαχαχααχαχ

εγω τον βαζω στα γονατα και τον χορευω ποντιακα και του σηκωνω τα χερια οπως χορευουν οι ποντιοι...καλα ο αντρας μου ξεκαρδιζεται λεμε...

ο μικρος παλι εχει ενα βλεμα αποριας:confused::confused::confused:

ρουλια αυτο με το χαμογελο αχ τι να πω,γινομαι λιωμα.

κι εχει ενα χαμογελο ο μικρος αχ αχ αχ

φανταζομαι ολες μας εχουμε ερωτα με τα μικρα μας-εγω κοροιδευα τις μανες που το λεγαν-και τωρα ειμαι και γω μια ερωτοχτυπημενη μανα...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα φωτα σας.

εχω εναν μαρσιπο,με το καναν δωρο,ομως κοψομεσιαζομαι οποτε "φοραω

τον μικρο τελεταια.

θελω να αγορασω ενα σλινγκ.

δε ξερω ομως εχει τοσες παραλλαγες,μπηκα σαυτο το site και μπερδευτηκα για τα καλα.

εχει τοσες παραλλαγες.

μηπως ξερει καμμια τι μου ταιριαζει για τον μπεμπη που ειναι γυρω στα 7.500 κιλα;

δε ξερω αν παιζει ρολο το υψος.

αν ξερει καμμια ας με βοηθησει γιατι πελαγωσα

ιδου το site

http://www.babywearing.gr/Shopping/RingSling/Shopping_RingSling.htm

αν εχει καμμια υποψη της αλλο site ας με πει

θενκς:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου

Εμείς σήμερα θα πάμε στον παιδιατρο κα ανυπομονω....

Ασπασία καλωσόρισε πίσω.....και εγώ του τραγουδαω χριστουγεννιάτικα και γελάει.......

Πάντως δεν ξέρω για εσάς αλλά ο δικός μου άρχισε να αποκταει άποψη......αστε που συνέχεια θέλει να είναι καθιστος και να μας βλέπει....

Lineal???νομίζω πως θα σε βολέψει ο τύπου wrap είναι για πιο βαριά παιδάκια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalispera!!!Akou simera den aisthanome egkuos...polu gelio exw rixei, kai me koitaei kai o antras mou kai me douleuei...milame gia polu gelio. Letaki mou me to kalo na pate ston giatro, emeis exoume arxisei kai koimomaste olo to bradi kai eimai polu xaroumeni!!!Na rwtisw tis manoules pou den thilazoun kathe posi wra trwei to nini sas kai poso?auta bre koritsakia mou paw na xipnisw ton mpoumpouko giati alliws to bradi tha thelei mpouzoukia

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλησπέρα κούκλες και κούκλοι!!! Τι γίνεται; Εδώ ησυχία, μόλις κοιμήθηκε το νινάκι , θα πάω κι εγώ μετά για μπανάκι και νάνι!!! Σήμερα ήταν πολύ ωραία μέρα! Αποφασίσαμε με τον μπαμπά να μην πάμε γραφείο και μείναμε όλοι μέσα, χουχουλιάσαμε σε κρεββάτια και καναπέδες! Ε αφού είχε καιρό για χουζούρια!!! Πάντως πολύ το ευχαριστηθήκαμε όλοι!

Πατουσάκι άντε πάρε το τέστ να δούμε τι συμβαίνει!!!! Από ότι καταλαβαίνεις έχουμε όλες αγωνία μαζί σου!!!!

Lineal εγώ έχω sling αλλά όπως λες κι εσύ η μέση μου με πονάει όταν την "φοράω" την μπέμπα και το αποφεύγω. Πιο βολικό μου φαίνεται το καρότσι κι ας χρειάζομαι πολλές μανούβρες στο δρόμο. Το έχω αφήσει μου φαίνεται για το επόμενο γιατί η μπέμπα δεν το χρησιμοποίησε πολύ μικρή και δεν το πολυήθελε κιόλας. Τώρα που κάθεται μέσα και δεν είναι ξαπλωμένη το θέλει αλλά εγώ όχι!!! Αχ η μεσούλα μου.... ώρες ώρες κολάω και δεν μπορώ να σηκωθώ!!! Τέλος πάντων τα νινάκια μας να είναι καλά να μεγαλώνουν!!!

Leta πες μας νέα από τον παιδίατρο!!!! Αααα και ευχαριστώ για την συνταγή, θα την δοκιμάσω με τη νέα χρονιά!!!

Καλά όσο μεγαλώνουν τα μωρά τόσο μας τρελαίνουν! Η δική μας σήμερα γύρισε στο πλάι να πιάσει το παιχνίδι της! Φωνέεεεεες η μαμά μπράααααααααβο το κορίτσι μου!!!! Που να περπατήσει ή να μιλήσει δηλαδή τι έχει να γίνει!!! Α κάνει και κάτι άλλο που μου φα'ινεται πολύ αστείο!!! Μαλώνει τα παιχνίδια της όταν δεν μπορεί να τα βολέψει να μπουν στο στόμα της να τα δαγκώσει!!! Το τι φωνές κάνει δεν περιγράφεται!!!! Αααααχχχχ θα μας τρελάνουν!!!! Όσο για τα γέλια πωωωω πωωωωω δεν μπορώ θα την φάω καμμιά ώρα!!!!

Σας φιλώ κοριτσάκια, πάλι πολυλογία με έπιασε πάνω να πλύνω το δίμετρο κορμί μου (χι χι χι) !!!!:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Αααα Βικούλα τι κάνει ο γλυκός σου πρίγκιπας; Αν και είμαστε ακριβώς στην ίδια ηλικία η μπεμπόύλα μας δεν κοιμάται ακόμα όλο το βράδυ!!! εσένα δηλαδή πόσες ώρες σερί κοιμάται; Η ΄μπέμπα κοιμάται γύρω στις εννιά και ξυπνάει 2 με 3 και μετα 5 με 6 και μετά πάλι στις 8 όπου ξυπνάει για τα καλά!!! Όσο για την ερώτηση σου εμείς ακόμα θηλάζουμε αλλά τρώει συχνά (κάθε 2.5 ώρες περίπου) και συνήθως για λίγη ώρα!!! Αυτάαααα.....αντε φεύγω πιάστηκα πάλι.....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Κάποια στιγμή ξύπνησε κ η Νάνσυ που μάλλον έχει καταλάβει τί γίνεται πίσω από την πλάτη της (ότι κοιμόμαστε μαζί με το μωρό) οπότε φώναξε ότι είναι μόνη της κ την πήραμε κ εκείνη στο κρεβάτι μας.

Ρούλα μου,

λες και διαβάζω για τον γιο μου!!! παραπονιέται ότι είναι μόνος του. Αλλά, για να μην το παρακάνουμε, εάν ξυπνήσει βράδυ (άλλο και τούτο, τώρα μας το ξεκίνησε) πηγαίνω μαζί του στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί και να φύγω, ενώ εάν ξυπνήσει πρωί τον αφήνω να έρθει στο δικό μας. Η μπέμπα όμως στην κούνια της.

Lineal εγώ έχω sling αλλά όπως λες κι εσύ η μέση μου με πονάει όταν την "φοράω" την μπέμπα και το αποφεύγω. Πιο βολικό μου φαίνεται το καρότσι κι ας χρειάζομαι πολλές μανούβρες στο δρόμο. Το έχω αφήσει μου φαίνεται για το επόμενο γιατί η μπέμπα δεν το χρησιμοποίησε πολύ μικρή και δεν το πολυήθελε κιόλας. Τώρα που κάθεται μέσα και δεν είναι ξαπλωμένη το θέλει αλλά εγώ όχι!!! Αχ η μεσούλα μου.... ώρες ώρες κολάω και δεν μπορώ να σηκωθώ!!! Τέλος πάντων τα νινάκια μας να είναι καλά να μεγαλώνουν!!!

Λινεάλ,

Εγώ χρησιμοποιώ πολυ τον μάρσιπο ακόμα, κυρίως όταν πάω να πάρω τον μεγάλο από τον παιδικό. Έχω κι εγώ σλινγκ, αλλά το είχα πάρει όταν ο γιος μου ήταν μεγάλος και τη μικρή όταν την έβαζα στο πλάι δεν τη βόλευε. Θα το ξαναδοκιμάσω αυτές τις μέρες.

πατουσάκι,

άντε, κάνε τεστ!!!! Περιμένουμε όλες νέα σου!!! Ξέρεις εσύ... μία μέρα που θα νιώθεις έγκυος (πολύ γέλιο) :lol::lol::lol:

Ασπασία,

τι είναι αυτά που λες κι εσύ;;; Λες να πηγαίνεις αμέσως για τρίτο;;;:roll::roll::roll:

Λέτα μου,

τι είπε ο παιδίατρος; τι κάνει ο γαμπρούλης μου;;

Βικούλα μου,

κι εγώ σκεφτόμουνα να τα βάλω στα καλοριφέρ όταν βάλω πλυντήριο... όχι τίποτα άλλο, δεν έχω και πολλά βαριά ρούχα και έπεσε πολύ κρύο... να δούμε τι θα κάνουμε!!!

Με το καλό να έρθουν τα Χριστούγεννα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

λοιπόν, αν και συνεχίζω να μην νιώθω έγκυος...και ας γελάτε εσείς...το πήρα το τεστ!!! του ξέφυγα του συζύγου...!

έλεγα να το κάνω τώρα για να μου φύγει η ιδέα, αλλά καλύτερα να το κάνω το πρωί...(έτσι λένε!!!)

αχ βρε κορίτσια, πόσο πολύ θα ήθελα να αποκτήσω ξανά κοιλίτσα... όχι σκέτη!!! με μωρό μέσα!!!

λοιπόν, τώρα που κοιμάται το μπουλντογκάκι μου, πάω να ξαπλώσω κι εγώ!

αύριο θα έχετε το αποτέλεσμα, αν και πλέον το έχω σίγουρο πως δεν είμαι!!! το νώθω λέμε! αν και στις 6 το απόγευμα είχα πάλι φτερουγίσματα!!

και δεν μου λέτε, αν δεν είμαι έγκυος...θα πρέπει να ψαχτώ για αυτα τα φτερουγίσματα?????? όου σίτ!!!!!!

νύχταααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

καλημερα απο την χιονισμενη θεσσαλονικη....

patousaki περιμενουμε να μας πεις ναι????

λοιπον χθες πηγαμε στον παιδιατρο...ειμαστε 8400 κιλα και 72 εκατοστα....την κυριακη ξεκιναμε κρεμες και καθε εβδομαδα θα προσθετουμε και κατι...την αποστειρωση την συνεχιζω για ενα μηνα ακομα....ο μικρος ειναι μια χαρα και δεν εκλαψε και στα 2 εμβολια μονο στο ενα...

το μονο που στεναχωριεμαι και πρεπει να ψαξουμε ειναι τα ματακια του....εχει ακομα λιγο στραβισμο και πρεπει να παμε σε παιδοοφθαλμιατρο τον αλλο μηνα....ελπιζω να μην ειναι τιποτα και απλα να θελει τον χρονο...ο παιδιατρος δεν ανησυχει απλα μας ειπε για καλο και για κακο να παμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimera koritsia apo tin xionismeni "epitelous" Lamia!!!

Loipon mou kali mou FilioPi emeis edw kai 2 bdomades den xipname to bradi! Koimate kata tis 10.30 (ton taizw kata tis 12.00 koimismeno) kai xipnaei 7.00 to prwi, min xexnas omws oti egw den thilazw tou dinw xeno, to mitriko einai poli pio eupemto, otan thilaza kathe 2.30wres xipnouse pinasmenos o kaimenoulis mou.

Μαριλίνα den xerw an kanei na stegnwmoume ta rouxa panw sta kalorifer me ta mwrakia mas.

Letaki mou min stenaxwriese gia ton mpempouli sou, kai emas efeugan ligo ta matakia tou alla i paidiatros mas eipe pws meta ton xrono mas anisixei.kai siga siga blepw pws euthigramizode.kala tha kaneis na pas ston ofthalmiatro apla min anxwnese giati einai nwris akoma...

filakia polla paw na apolausw to xionaki kai to mpempaki!!!

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πατουσάκι... μπράβο που το πήρες απόφαση... κι ας μη νιώθεις έγκυος. Δε νομίζω πως αν δεν είσαι πρέπει να ψάξεις τα φτερουγίσματα.

Λέτα μου,

άψογος ο γαμπρούλης μου!!! Κι εγώ ξέρω ότι αφού περάσουν οι 6 μήνες κοιτάμε ματάκια, αλλά αν στο λέει ο παιδίατρος δεν χάνετε τίποτα... σίγουρα όλα μια χαρά θα είναι!!!

Το καλοκαίρι (ούτε 2 μηνών το μωρό) μου λέει μια γειτόνισσα "σα να έχει στραβισμό, να το κοιτάξεις" και παθαίνω την πλάκα μου, φυσικά. Περιμένω να πάμε στην παιδίατρο, τη ρωτάω για τα ματάκια και μου το είπε... και ησύχασα...

Βικούλα μου,

κι η δικιά μου κοιμάται/κοιμόταν σερί το βράδυ. Όλη τη μέρα θηλάζει και το βράδυ τρώει λίγο ξένο και εν συνεχεία συνήθως θηλάζει λίγο.

Λοιπόν, επειδή μου έχει κάνει εντύπωση η μπουμπού μου που ξυπνάει είτε μέσα στο βράδυ είτε πολύ νωρίς (το 7 για εμάς είναι νωρίς!!!) κατέληξα σε δύο συμπεράσματα: είτε είναι λόγω κρύου και πεινάει περισσότερο, είτε επειδή μεγαλώνει.

Για τα ρούχα στο καλοριφέρ γιατί το λες; Να ειμαι ειλλικρινής στον γιο μου το έκανα συνέχεια, μιας και ήτανε χειμωνιάτικος, από μωρό. παιδίατρο, βέβαια, δεν θυμάμαι να ρώτησα :?:?

Πάντως, φέτος τη ρώτησα για στεγνωτήριο για τη μπέμπα κάτι μέρες που είχε υγρασία, δεν στέγνωναν, αλλά δεν άναβαν και καλοριφέρ και μου είχε πει "καλύτερα στεγνωτήριο, παρά να είναι βρεγμένα στο σκοινί πολλές μέρες".

Εμείς κρεμούλες γύρω στα Χριστούγεννα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...