Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax lineal mou, poli gelio erixa....!!!kai mena to kathikaki eite exei kaka eite den exei den paraponiete...an kai sta kaka toy programa exei, kathe mera stis 10-12 ta kanei...ti na pw?tetoia sinepeia pia?

χαχαχαχ

τουλαχιστον δειχνει μια συνεπεια,εμενα ουτε μια στανταρ ωρα δεν εχει.

τα κανει μια φορα τη μερα αλλα χωρις ωραριο.

παλια τουλαχιστον οταν τα εκανε ακουγοταν λες και γινοταν εκρηξη ηφαιστειου,μεχρι και ο ιδιος τρομαζε,τωρα εχει λιγες μερες ολα γινονται αθορυβα.

μεγαλη προοδος δε λεω:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες,

χαίρομαι που είστε όλες καλά...

όλα τα περνάμε μαζί τελικά....Διότι κ εμείς από εκεί που κοιμόμασταν σερί όλο το βράδυ, τώρα τα 3 τελευταία βράδυα η μπουμπουκίτσα αποκοιμιέται στον καναπέ ή πάνω μου κ όταν την παίρνει ο μπαμπάς της για να την αφήσει στην κούνια της ξυπνάει κ κλαίει...ή μπορεί να μην ξυπνήσει όταν την σηκώσουμε, αλλά όταν την αφήσουμε στην κούνια θα σηκώσει τον κόσμο....Με την πιπίλα ηρεμεί λιγάκι αλλά όταν της βγει σηκώνει τον κόσμο πάλι..Οπότε κ εμείς στο κλαμπ "γονείς κ μωρό στο ίδιο κρεβάτι"!!! Από την άλλη η Νάνσυ μας εκδηλώνει κάτι τρελές ζηλίτσες κ στενοχώριες πχ μας κοιτάει κάθε φορά μες στο στόμα όταν μιλάμε στο μωρό..Οπότε όταν κοιμάται το μπεμπένι είμαι με τη νάνσυ κ τούμπαλιν...

Κρεμούλες θα αρχίσουμε μετά την πρωτοχρονιά ρυζάλευρο-βανίλια αρχικά κ τα υπόλοιπα γεύματα κανονικά μεμέκι.. Leta μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις κ εμένα τη συνταγή του ρυζάλευρου?

Σας φιλώ

καλημερούδιααααααααα!!!!!!!!!!!

τί κάνετε? κλαίτε κι εσείς εεεεε?????? τουλάχιστον να μην νιώθω μόνη!!

λοιπόν, αφού έκοψα το δάχτυλό μου και πλέον είμαι με εννιά(!) πάει και το τυφλό σύστημα.... έκανα μια υπέροχη φασολάδα, έβρασα το μπρόκολο και καβούρντισα τα αμύγδαλα να είναι έτοιμα για τους κουραμπιέδες....αποφάσισε ο μικρούλης να κοιμηθεί.... πολύ γκρίνια ρε κορίτσια....μα πολύ λέμε...! εν τω μεταξύ αν κάθομαι μπροστά του και του μιλάω, είναι όλα οκ. έτσι και κάνω να ξεμυτήσω λίγο...ουάαααα ουάααα ουάαααααα....δεν ξέρω τί θα γίνει με αυτή την κατάσταση! αυτές τις μέρες θα πάμε να του πάρουμε μια κούνια, γιατί έχω καταλάβει οτι τοιυ αρέσει πολύ! ελπίζω να μην θέλει να καθόμαστε μαζί....

λοιπόν, χθεσ τα φτερουγίσματα ήταν πολύ έντονα. το απόγευμα πήγαμε cosmos και όταν γυρίζαμε είχαμε κάτι πονάκια.... καλά εεεε, θα ρίξω πολύ γέλιο αν είμαι κατα φαντασίανν έγκυος!!!!!!!!!!! που μάλλον έτσι είναι! ε δεν νομίζω πια μόλις σαράντησα με δύο φορές και ενώ θήλαζα να έμεινα έγκυος..

θα πάρω να κάνω τεστ. μου είπαν για το clear blue οτι είναι αξιόιπιστο, ισχύει???? μπορώ να το κάνω οποιαδήποτε ώρα, ή πρέπει το πρωί ντέ και καλά???????

θα έπαιρνα χθές αλλά ο σύζυγος δεν ξέρει τίποτα. το κρατάω για έκπληξη αν ισχύει τελικά!! και ενώ του είπα οτι πάω εγώ στο φαρμακείο να πάρω και καλά σίδηρο και ασβέστιο...λύσσαξε να πάμε μαζί...!!! Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, κάτσε εσύ εδώ με το μωρό και δες βιτρίνες....δεν ήθελε να με αφήσει μόνη, να μην τρέχω εγώ λέει να πάμε μαζί!!!!!!!!! Ωχούύυυυυυυυ!!!!!! δεν παίρνω του λέω άστο, έχω ακόμη...και με κοιτούσε σαν χάνος μετά (και με το δίκιο του)

εσάς τα μωράκια κάθονται αρκετή ώρα να παίξουν? και γενικά ήσυχα????

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Γεια σας κοριτσάκι μου!!!!

Εγώ κοιμάμαι μαζί με τον μικρό στο κρεβάτι μας το μεσημέρι και μου αρέσει πολυ δεν θελω να το αλλάξω.......

Αύριο θα πάμε στον παιδιατρο και ανυπομονω....

Rylia θα σου στείλω πμ..

Patousaki και εμένα τα ίδια άμα φύγω απο κοντά του κλαίει......

Περιμένουμε τα αποτελέσματα απο το τεστ........

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανούλες, από το σπίτι μας πια!!

Ααααχχ!! Περάσαμε τόσο ωραία στην Αθήνα!!! Λίγες μέρες ξεγνοιασιάς ακόμα, μετά η μαμά θα γυρίσει στην δουλειά και τα κεφάλια μέσα... Τι να γίνει, κάποτε θα γινόταν κι αυτό...

Μαριλίνα μπράβο βρε θηρίο που τα κατάφερες με το φόρεμα της μικρής!!! Μετά τα χριστούγεννα ανέβασε καμία φώτο στο φατσοβιβλίο να σας καμαρώσουμε!!

Πατουσάκι περιμένουμε να μάθουμε τι έγινε με το τεστττττ!!!!!!! Μην αργείςςςςς!!! Πω πω φαντάζεσαι???

Εμένα ο μικρός μου, είναι ήσυχος όταν παίζει, αλλά δεν κάθεται και πολύ μόνος του...

Lineal καλά κι εγώ γέλασα με την περιγραφή σου για τα κακά του μπέμπη!!!!

επιστρέφω...

Διαφημίσεις

θα πάρω να κάνω τεστ. μου είπαν για το clear blue οτι είναι αξιόιπιστο, ισχύει???? μπορώ να το κάνω οποιαδήποτε ώρα, ή πρέπει το πρωί ντέ και καλά???????

θα έπαιρνα χθές αλλά ο σύζυγος δεν ξέρει τίποτα. το κρατάω για έκπληξη αν ισχύει τελικά!! και ενώ του είπα οτι πάω εγώ στο φαρμακείο να πάρω και καλά σίδηρο και ασβέστιο...λύσσαξε να πάμε μαζί...!!! Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, κάτσε εσύ εδώ με το μωρό και δες βιτρίνες....δεν ήθελε να με αφήσει μόνη, να μην τρέχω εγώ λέει να πάμε μαζί!!!!!!!!! Ωχούύυυυυυυυ!!!!!! δεν παίρνω του λέω άστο, έχω ακόμη...και με κοιτούσε σαν χάνος μετά (και με το δίκιο του)

εσάς τα μωράκια κάθονται αρκετή ώρα να παίξουν? και γενικά ήσυχα????

καλα το δαχτυλο σου πως το εκοψες;;;

καλα γελασα πολυ,φανταζομαι ο αντρας σου θα εμεινε καγκελο,αλλα και μενα κατι τετοια κανει,εκει που δε τους σπερνουν φυτρωνουν κι αυτοι μωρε πια ωχουυυυ....

αυτο με τα φτερουγισματα,εγω το νιωθω με αναγουλες,εχω κατι αναγουλες αλλο πραγμα.

αλλα αποκλειεται να ειμαι εγκυος εκτος αν ειμαι με το κρινο...αχαχαχα

που καιρος και ορεξη πια για σεξ.

φταιω φταιω και γω δε κανω ναζια να παρει.

αλλα τι ναζια να κανω η καψερη;

αφου μεχρι το βραδυ νταντευω τον μικρο,μετα δεν εχω δυναμεις για τον μεγαλο.

πρεπει να ανασυνταχθω να σωσω τον γαμο μου,γιατι αντι για στεφανι θα ψαχνω κερατακια...χιχιχιχιχιιχι

σημερα πηγαμε στον ωρυλα και δε καναμε τπτ.ο μικρος τσιριζε,εσκουζε και δεν εγινε δουλεια και οταν μας ειπε ο ωρυλα οτι θα χρειαστει να του δωσει εκεινο το υπνωτικο που σας ειχα πει,μας αφησε μαλ....-σορρυ-οταν μας ειπε οτι αυτο το κανουν στη σαλονικη.

μα ο ανθρωπος δε μπορουσε να μας πει να παμε εξαρχης εκει;

και γω τα πηρα και του λεω,μα καλα χρειαζεται τωρα αυτη η εξεταση;αφου το παιδι ακουει,απο οπου και να τον φωναξουμε γυρναει,τρομαζει με δυνατους θορυβους,μιλαει,βγαζει ηχους και με ενα χαζο υφος λεει οτι δε χρειαζεται και μπορουμε να την κανουμε την εξεταση οταν μεγαλωσει λιγακι για να μη κλαιει.

δε ξερω τι να πω πια,αλλα δε θελω να το αφησω κι ετσι.ομως ειλικρινα δε βλεπω να χει προβλημα.

οταν τον ρωτησα αν μπορει να μην ακουει πιο σιγανους ηχους,ειπε οτι αυτο δε μπορει να το εξετασει τωρα.

ε μα τοτε τι κανουμε ολοκληρη φασαρια δε καταλαβαινω.

το παιδι ακουει και το χουμε επιβεβαιωσει πολλες φορες.

το χουμε τρελανει το καημενο να του χτυπαμε παλαμακια και να το φωναζουμε μια απ τη μια μερια και μια απ την αλλη.

ουφ τα νευρα μου.

το χουμε τρελανει παντως με ολους αυτους τους γιατρους.

αυριο θα κανονισω για φυσιοθεραπεια-OH MY GOD!!!!!:roll::roll::roll:.

αντε να δουμε.

κοριτσια καλη νυχτα και ονειρα γλυκαααααααα

1zNmp2.png

ξεχασα την τελευταια σου ερωτηση πατουσακι.

καθεται για λιγη ωρα μια εδω μια εκει,αν βρει και κατι να βαλει στο στομα να μασουλαει-πχ σεντονι,σαλιαρα,

ξεχνιεται και παιζει μοναχος

αν κανουμε το λαθος και λιγο τον μιλησουμε,τοτε αρχιζει η γκρινια και μας ζηταει,ειναι κοινωνικος μας θελει συνεχεια μαζι του να μιλαμε και να παιζουμε.

καλα απο παιχνιδια δε το συζητω του κανω κατι πραγματα και βαζει ΤΑ γελια.

ξεκαρδιζεται μιλαμε,καμμια φορα μονο κοιτωντας με

γενικα ειναι ησυχος και καθεται και σε ξενους ,δεν ειναι γκρινιαρης και κλαιει μονο αν υπαρχει λογος

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπάκια!!!

patousaki, μπράβο σου που σκέφτεσαι θετικά μια τόσο σύντομη εγκυμοσύνη!! Φυσικά από την μια καλύτερα έτσι, για να τα περνάς όλα μαζί και να ξεμπερδεύεις. Αν έχεις και βοήθεια, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς καθόλου. Γελούσα πολύ με την ιστορία και τον άντρα σου...μα κι αυτοί οι άντρες πια... χαχαχαχα

Πάντως πάρε το συντομότερο τεστ γιατί έχουμε την αγωνία τώρα!!!

Για την ερώτηση..τα δικά μου κάθονται αλλά με κάποιο στήριγμα ή για δευτερόλεπτα μόνα τους. Οχι να τα αφήσω όμως έτσι για να παίξουν...Ο μικρός μου δε..θέλει όρθιος!!! Τεντώνει χέρια πόδια και στέκεται!!! Πολύ γέλιο!!!

Ωχ..ξύπνησε ο μπέμπης. Πάωωωωωω...

Φιλάκια!!!

RKdwp3.png

Τελικά ξανακοιμήθηκε :) :)

Οπότε ας φάω κι εγώ κάτι γιατί με έπιασε μια λιγούρα! :)

Μαριλίνα..φτιάχνεις μόνη σου ρουχαλάκια?? Μπράβο!!!! Τυχερή η κορούλα σου!!!

Leta θέλω κι εγώ τη συνταγή για το ρυζάλευρο. Βέβαια από τον άλλο μήνα ξεκινάμε αλλά ας την έχω να προετοιμάζομαι... :) Σ' ευχαριστώ!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πατουσάκι,

περιμένουμε τεεεεεεεεεεεστ!!! Λένε ότι τα καλύτερα είναι τα πρωινά ούρα, αλλά ότι δείχνουν όλα... Ε, σε σένα ειδικά που λες ότι θα είσαι και κοντά τριών μηνών άμα είσαι... σίγουρα θα δείξει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Νομίζω clear blue είναι καλά. Εάν κρίνω από τα όσα λέγονται στο πάρεντς στο "θέλω να μείνω έγκυος" να το προτιμήσεις από την άλλη γνωστή μάρκα (βλέπε πρεντίκτορ) γιατί πολλές έχουν παραπονεθεί για λάθος αποτέλεσμα.

Η μικρή μου παίζει και λίγο μόνη της. Της αρέσει ένα σκυλάκι και ένα ελαφάκι που της πήραμε και παίζει ωραία με αυτά. Επίσης, της αρέσει το ριλάξ. Αλλά εάν την πιάσει το μανιάτικο... δεν την ηρεμείς με τίποτα. :tongue:

Τινάκι,

με το καλό να γυρίσεις στη δουλειά. Μιλάμε, έτρεμα στην ιδέα ότι θα βάλουν στο μάτι εκτός από τους μισθούς μας και τις άδειές μας, αλλά ευτυχώς δεν έχει ακουστεί τίποτα (μάλλον φοβούνται τη βόμβα εάν τα καταργήσουν κι αυτά :rolleyes:), άρα ελπίζω ότι δεν θα τα πειράξουν.

Λέτα,

κι εμένα μου αρέσει όταν κοιμόμαστε αγκαλιά. Προτιμώ το μεσημέρι ή το πρωί αφού έχουν φύγει οι άντρες-ούνοι από το σπίτι. Αφ' ενός το βράδυ φοβάμαι μην την πλακώσουμε, ενώ όταν ήμαστε οι δυο μας έχουμε περισσότερο χώρο, αφ' ετέρου όταν είναι ο γιος μου που κάνει πρωινές επιδρομές φοβάμαι μην την πατήσει μέσα στην παραζάλη μας...

Λινεάλ,

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μιλάμε για πολύ μεγάλη μα*&κία, για ταλαιπωρία και δεν ξέρω τι άλλο να πω... Είναι πολυ κάφροι αυτοί οι γιατροί...

Το παιδάκι μου ρουθουνίζει ακόμα και χθες το βράδυ έβηχε στον ύπνο της. Θα πάρω την παιδίατρο σήμερα μήπως θέλει κάνα σιροπάκι. Της ανασήκωσα και το στρωματάκι λίγο και κοιμήθηκε καλά, της βάζω και ορό (αν και δεν έχει πολλές μίξες) αλλά εννοείται σιροπάκι χωρίς έγκριση παιδιάτρου δεν δίνω.

Να σας πω τι κάνω κάθε φορά (είπαμε, τα έχω μάθει από τον μεγάλο): Επειδή μία φορά το παιδί ανέβασε απότομα 39άρι και δεν έβρισκα την παιδίατρο (εντάξει, τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έπρεπε να τον θερμομετρήσω αμέσως μετά τον ύπνο, αλλά εγώ δεν το ήξερα :rolleyes:) από τότε όποτε πάω τη ρωτάω πόσο ντεπόν πρέπει να πάρει (για τον μεγάλο και κάποια άλλα π.χ. για βήχα που χρειάζεται). Έτσι, σε περίπτωση πυρετού π.χ. αργά το βράδυ, να ξέρω να δώσω λίγο ντεπόν, να συνέλθει το παιδάκι και να την βρω μετά.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

χαθηκα αλλα ειχα αρκετα τρεξιματα!

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας, θα μπαινω πιο συχνα τωρα να τα λεμε!

Παντως και εμενα απιστευτος αγκαλιτσας ειναι!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Πατουσακι και εγω ειχα συμπτωματα και δεν εχω κανει τεστ...

Οποιο και να κανεις παντως αν βγει θετικο ειναι σιγουρο, αν βγει αρνητικο υπαρχει περιπτωση και να εισαι...

Εγω τη μια φορα χρησιμοποιησα το ενα και την άλλη το άλλο και τις δυο σωστα μου έδειξε!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημερα κοριτσια!τι καιρος και αυτος?που να στεγνωσουν ρουχα?Εμενα ο μπουμπουκος μου παιζει μονος του αρκετη ωρα και γενικα ειναι πολυ ησυχος.Θα γκρινιαξει λιγο μονο οταν ειναι να κοιμηθει και αυτο για να του βαλεις την πιπιλα του.Απο γελακια αλλο τιποτα αλλα πλακα εχει οταν ξεκαρδιζετε ειδικα οταν του στελνουμε φιλακια...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

καλημερα κοριτσια!

καλα χθες και σημερα ο μικρος πολλα κεφια!

χθες τον νανουρισα στην αγκαλια μου,κοιμηθηκε και μολις τον εβαλα στο κρεβατι,ανοιγει τα ματια.

ωχ σκεφτομαι θα αρχισει να κλαιει,ποιος τον ξανακουναει,

αυτος μου ριχνει ενα χαμογελο..ολο γλυκα,τι να σας πω.

τον αφηνω και παω μεσα και τον ακουω να μιλαει μονος του.τοσο γλυκια φωνουλα!

ε κοιμηθηκε μονος του.

σημερα ξυπναει και αντι να κλαψει για φαγητο,παλι μιλαει μονος του,τσιριζει και τα λοιπα.

τι ωραιο ξυπνημα,τι ωραια να εχεις το μπεμπεκακι σου και να βγαζει τοσο γλυκους ηχους.

κανει κατι γυρισματα με τη γλωσσα του,μου ρχεται να τη δαγκωσω,δηλ ολοκληρο θα τον φαω καμμια ωρα να δουμε ποτε:)

τον ταισα,παιξαμε,επαιξε και μονος του και τωρα μολις κοιμηθηκε.

λεω και γω να ξανακοιμηθω,θα δω.

λοιπον καλημερα κοριτσια και τα λεμε:)

ασπασακι καλως ηρθες ξανα:D

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! τί κάνετε? πώς είναι τα μωράκια σας??

Άντε κοριτσάκια κάντε το τεστ εγκυμοσύνης να μας πείτε τα ευχάριστα..

Το πιστεύετε ότι σε 10 μέρες έχουμε χριστούγεννα??

Χτες βράδυ είχαμε πάλι τα ίδια δλδ με το που αφήναμε τη μπεμπίτσα στην κούνια εκείνη ξυπνούσε αμέσως!! Οπότε για άλλο ένα βράδυ την πήραμε στο κρεβάτι μας..κ τουλάχιστον εκεί κοιμηθήκαμε σερί. Κάποια στιγμή ξύπνησε κ η Νάνσυ που μάλλον έχει καταλάβει τί γίνεται πίσω από την πλάτη της (ότι κοιμόμαστε μαζί με το μωρό) οπότε φώναξε ότι είναι μόνη της κ την πήραμε κ εκείνη στο κρεβάτι μας. Ευτυχώς που το κρεβάτι είναι υπέρδιπλο διότι διαφορετικά έβλεπα εμένα κ τον Στέλιο στο πάτωμα κ τις κυρίες να απλώνονται!!

Χριστούγεννα τί θα κάνετε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...