Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια, από το παγωμένο και χιονισμένο Μαρούσι!!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!!! Χρόνια πολλά στα παιδάκια ΜΑΣ!!!

Πω πω έχετε γράψει τόσα πολλά και δεν ξέρω τι να πρωτο σχολιάσω!!! Έτσι θα περιοριστώ, στο να σας πω, οτι χαίρομαι που διαβάζω καλά νεα για όλα τα μωράκια και πόσο τυχερή νιώθω που ανήκω σε αυτό το ηλεκτρονικό παρεάκι!!! Χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τα πάντα και που μέσα από τα δικά σας μηνύματα πολλές φορές βλέπω εμένα! Να είστε όλες καλά!!!

Εδώ και καιρό όταν σηκωνόταν ο άντρας μου να παει στην δουλειά, ξυπνούσε ο μπέμπης και μου τον έφερνε στο κρεβάτι μας, όπου και συνεχίζαμε να κοιμόμαστε οι δυο μας.. Τις τελευταίες τρεις βδομάδες, ο μικρός ξυπνάει μετά τις δύο και δεν ησυχάζει αν δεν τον πάρουμε στο κρεβάτι μας... Δεν είναι και πολύ σωστό αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για την ώρα... Η παιδίατρος που της το είπα, μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα για το παιδί κι έτσι προς το παρόν απλά απολαμβάνω να τον έχω κοντά μου...

Φιλάκια σε όλες!

αληθεια δεν ειναι προβλημα;

καλο αυτο!

πως θα τον ηθελα και γω διπλα μου,οταν ηταν μικρουλης ημερων οταν εφευγε για δουλεια ο αντρας μου τον επαιρνα διπλα μου.

ομως μια φιλη μου που γεννησε φλεβαρη ο μικρος κοιμαται μαζι τους και δε φευγει,μου ειχε πει χαρακτηριστικα πως ενωνουν τα ποδια τους -με τον αντρα της-για να μη γυρισει ο μικρος και πεσει:D

οποτε εγω λεω καλυτερα στο κρεβατακι του μη μαθει,αλλα αν λεει η παιδιατρος πως δεν υπαρχει προβλημα απολαυσε το!!!:tongue:

κοριτσια σημερα ο μικρος εχει πολλα κεφια,καμμια ωρα θα τον δαγκωσω,αχ πως αντεχω εγω το ξερω:)

φιλακια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!

Μπηκα στα κλεφτα γιατι πρεπει ν ακοιμησω την μικρη...

Λινεαλ ναι για το γαλα που εχω στο θερμο βρασμενο βαζω λιγο στο multi γιατι αλλιως δεν το λιωνει το μηλο και δεν γινεται ολο αλοιφη, τα κομματια που μενουν τα βγαζω,τωρα που αυριο θα βαλω και αχλαδι θα δω μηπως γινΕΤΑΙ ΑΛΟΙΦΗ..

Λετα και εγω βιολογικα περνω για το μωρο ομως για το ρυζαλευρο ειναι φορες που ειμαι εξω οποτε περνω αυτο που ειναι καλυτερο δλδ με τη λιγοτερη ζαχαρη

Κοριτσια σο πρεπει να βγω...

Φιλιοπι μου οση πιτουλα θελεις να σου δωσω!!!

Καλο βραδυ!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Τις τελευταίες τρεις βδομάδες, ο μικρός ξυπνάει μετά τις δύο και δεν ησυχάζει αν δεν τον πάρουμε στο κρεβάτι μας... Δεν είναι και πολύ σωστό αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για την ώρα... Η παιδίατρος που της το είπα, μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα για το παιδί κι έτσι προς το παρόν απλά απολαμβάνω να τον έχω κοντά μου...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Εχθές στολίσαμε δέντρο!!!! Μιας και δεν μπορούσαμε να ξεμυτίσουμε λόγω ψύχους (δεν το διακινδύνευα με τη μικρή τόσο απότομη αλλαγή θερμοκρασίας) αποφασισαμε να στολίσουμε δέντρο. με την ευκαιρία κατεβάσαμε όλα τα χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια μας... και πιστέψτε με, ήτανε πολλά...

Το ευχαριστήθήκαμε, αλλά το βράδυ, τινάκι μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Η μικρή όλο ξύπναγε, έκλαιγε, ήθελε στήθος και καταλήξαμε να κοιμηθούμε μαζί. Ευελπιστώ να μην σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί χωρίς στήθος γιατί την κάτσαμε... Δεν είχα ούτε αποστειρωμένη πιπιλα να της δοκιμάσω.

Σκέφτομαι μηπως την πείραξε το κρασάκι που ήπια για το καλό του στολισματος (ένα ποτηράκι, μην φανταστείτε...) :roll::roll::roll:

Αυτά, αχ, μου αρέσει που επιτέλους έβαλε κρύο!!!

Οι βόρειες τι καιρό έχετε;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε;Επιτέλους προλαβαίνω να σας γράψω και εγώ κάτι.Έμπαινα πάντως συχνά και διάβαζα τα νέα σας αλλά όλο κάτι συνέβαινε και δεν προλάβαινα να γράψω. Βλέπω σιγά σιγά σχεδόν όλες έχουμε ξεκινήσει τις κρέμες. Εμείς βέβαια τρώμα κρέμα βανίλια από την αρχή του μήνα και μας είπε ο παιδίατρος γύρω στα τέλη του μήνα που θα ξαναπάμε θα ξεκινήσουμε και φρουτόκρεμα με το καλό. Αντιμετωπίζουμε όμως βρε κορίτσια πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Από τότε που ξεκίνησε την κρέμα με το ζόρι μια φορά την ημέρα και κάτι φορές μέρε παρά μέρα. Θα επικοινωνήσω αύριο με το γιατρό να δω τι θα μου πει. Κατά τ' άλλα συνεχίσουμε θηλασμό, τέσσερα γεύματα την ημέρα και κρέμα το απόγευμα. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα γιατί παιδέυεται το πουλάκι μου και μαζί του παιδεύομαι και εγώ. Το λυπάται η ψυχούλα μου. Χαζομαμά με τα όλα της.

Κορίτσια εσείς στην Αθήνα ξέρετε θα στολίσουν φέτος το Σύνταγμα; Λέμε μήπως ανεβούμε με το μωρό. Βέβαια δεν θα καταλάβει και πολλά πράγματα αλλά θα περάσουμε καλά όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

εδω εχει πολυ κρυο και παγωνει το κοκαλακι μας.

απο χιονι μονο στα βουνα.

κοριτσια σημερα πηγαμε στο χωριο του αντρα μου.

πηγαινουμε καθε δευτερη κυριακη.

λοιπον οποτε παμε,και γκρινιαξει λιιιγο το παιδι,η πεθερα μου αμεσως θα το ξεματιαξει και φυσικα θα ειναι ματιαγμενο απο μενα...:confused:

λες και καθε μερα που τον εχω σπιτι δε τον ματιαζω και τον ματιαζω σπιτι τους.

αυτο δε το λεω τωρα με νευρα αλλα χαριτολογωντας.

επισης παιρνει το λαδι με το νερο και το λουζει στο κεφαλι του παιδιου.

αυτο με νευριαζει παρα πολυ.

τελικα το μωρο πεινουσε:?

οποτε τζαμπα τα γιατροσοφια...

ευτυχως ομως το παραδεχθηκε απο μονη της.

τελος παντων θα δουμε σε 2 βδομαδες παλι τι θα κανει.:roll:

αυτα τα λιγα σημερα

τα λεμε κοριτσια γιατι ο μικρος γκρινιαζει και αυτες τις μερες -ασχετο-τα χερακια του ειναι παγωμενα

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!!

Εδώ εμείς, στον Νότο :) έχουμε απλά παγωνιά, ούτε χιόνι, ούτε τίποτα :(

Έτσι κουρνιάζουμε στο σπίτι και κάνουμε αγκαλίτσες!!!

Τα βράδια κι εμείς κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι μου και ο μπαμπάς στο παιδικό. Να σας πω όμως κάτι...όσο θηλάζουμε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά μόνο να το χαρούμε!!! Φυσικά όταν ξεκινήσουμε κρέμες και κοιμόμαστε τις νύχτες χωρίς διακοπές θα αρχίσουμε σιγά σιγά να μεταφερόμαστε στις κουνίτσες!!! Δεν κρύβω βέβαια ότι αν και έχω πιαστεί αφού δεν μπορώ να κοιμηθώ άνετα, απολαμβάνω το πρωινό ξύπνημα που μόλις ανοίξουν τα ματάκια τους και με δουν δίπλα τους σκάνε ένα υπέροχο και πολύ γλυκό και αγαπησιάρικο χαμόγελο!!!! Δεν το συγκρίνω με τίποτα!!! Όταν μεγαλώσουν και θέλουν το χώρο τους, αυτές οι στιγμές θα ανήκουν στο παρελθόν, οπότε ας τις απολαύσουμε!!!

Lineal και τα δικά μας χεράκια είναι μονίμως παγωμένα. Ίσως επειδή τα βάζουν στο στόμα όλη την ώρα και είναι μουσκεμένα, παγώνουν.

RKdwp3.png

να σας γράψω κι εγώ στα γρήγορα κάποια νέα???

καταρχήν χαίρομαι πάρα πολύ που είστε καλά και που κοιμάστε κι εσείς με τα ζουζούνια στο κρεβάτι σας!!!!

εμάς κοιμόταν κανονικά στο κρεβατάκι του κάθε βράδυ, αλλά όταν πήγα στο χωριό στους γονείς μου, τον έπαιρνα δίπλα μου και τώρα...το κάνουμε και εδώ!!!! δεν πειράζει όμως, είναι πολύ μικρούλια ακόμη, δεν φοβάμαι μήπως μάθουν έτσι. κι εγώ μικρή κοιμόμουν με τους γονείς μου, αλλά είμαι οκ τώρα.... δεν μου έμεινε κουσούρι!!!!!!!!! χαχαχαχα...!!!

λοιπόν κορίτσια, θυμάστε που σας έλεγα μήπως και είμαι έγκυος?????

όχι μην προτρέχετε, δεν είμαι, τουλάχιστον όχι χειροπιαστά, αλλά εδώ και 3 εβδομάδες, κάτι φτερουγίζει στην κοιλίτσα μου. κάθε μέρα λέω, δεν μπορεί θα είναι το έντερό μου, και δεν έχω κάνει τεστ. τί να κάνω? υπάρχει περίπτωση να είμαι και να μην έχω κανένα σύμπτωμα??? το μόνο που έχω είναι απίστευτη ατονία, και υπόταση!

δεν θα έπρεπε να έχω αναγούλες όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη? κανέναν εμετό? κάτι βρε παιδί μου...

πρίν απο λίγο σκέφτηκα και κάτι άλλο. μήπως επειδή θηλάζω αποκλειστικά κάνει συσπάσεις η μήτρα και το αισθάνομαι αυτό??? μή γελάτε... αλλά δεν ξέρω κι εγω. όλα τα σκέφτομαι!

αχ, αυτά προς το παρών!

ααα, να μην ξεχάσω κιόλας, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να είμαι στον 3ο μήνα!!!! αν δεν ισχύει, μάλλον έφτασε η ώρα να κάνω την ψυχανάλυσή μου... lineal καταλαβαίνεις εσύ σαν υδροχόος!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλησπέρα ομορφιές!!! Τι κάνετε; Κοιμάστε αγκαλίτσες; Η μπουμπού μου κοιμάται στην κουνίτσα της και αφού σας πω ένα γειά θα πάω κι εγώ για ύπνο. Εμείς από νινί την έχουμε στο δωμάτιο της, βέβαια θα ήθελα να κοιμόμαστε μαζί αλλά φοβάμαι μην την χτυπήσω στον ύπνο μου μέσα! Ε ε θέλω να βρίσκομαι και λίγο μόνη με τον αντρούλη μου!!!:oops:

Letaki περιμένω κι εγώ την συνταγή για το ρυζάλευρο!!! Αρχίζουμε με το νέο χρόνο!!! Α και με την φόρμα εξόδου έπαθα μια πλάκα!!! Της την έβαλα όταν ήταν να πάμε Ακράτα που σας είχα πει αλλά την είχα με το πυτζαμάκι (την είχα σηκώσει από τον ύπνο πρωί πρωί) και την φόρμα μέσα στο πορτ μπεμπέ. Κάποια στιγμή ξυπνάει με τσιρίδες!!! Ενώ στο αμάξι κοιμάται πολύ! Της δίνω πιπίλα, σταματάει. Μετά από λίγο τα ίδια και να μην σταματάει! Όπως άγγιξα το χεράκι της ήταν μούσκεμα! Να μην σας τα πολυλογώ κόντεψα να το σκάσω το μωρό! Παπί είχε γίνει!!! Οπότε συμβουλή: στο πολύ κρύο η φόρμα και όχι στο αυτοκίνητο! Να φανταστείτε ακόμα τύψεις έχω....:(

Κι εδώπάντως κρύο έχει αλλά ωραίο!!! Όλο το σουκού την βγάλαμε οικογενειακώς μπροστά στο τζάκι, ήταν θαύμα!!!

Να χαμε και δέντρο.... τελος πάντων δεν πειράζει! Του χρόνου!!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πατουσάκιιιιιιι!!! Τι καλάααααα!!!! Γιατί δεν κάνεις τέστ;;;; Ααααα μου λείπει η κοιλίτσα μου!!!! Κάνε κάνε το τέστ!!!! Αλλά σοβαρά τώρα μπορεί να κάνει και συσπάσεις η μήτρα όταν θηλάζεις. Ένα τέστ όμως θα μας ΄λύσει την απορία! Και λες το νινί σου να έχει αδερφάκι;;;; Αααααα τι καλάααααα!!!!!!!!!!

Αντε φιλάκια νύσταξα πολύυυυυυυυυ!!!!!:eek: (χασμουρητό!)

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

καλημερα κοριτσακια μου....

εμεις ειμαστε μια χαρα!!!ανυπομονω να παω την τεταρτη στον παιδιατρο...

σημερα θελω να παω να ψωνισω καποια δωρα αλλα βρεχει και δεν ξερω τι να κανω....

εχει πολυ κρυο συμπεθερα......μου αρεσει ομως...τον βρηκα δεν τον εβγαλα εξω αλλα εγω που βγηκα παγωσααααααααα..

!

όχι μην προτρέχετε, δεν είμαι, τουλάχιστον όχι χειροπιαστά, αλλά εδώ και 3 εβδομάδες, κάτι φτερουγίζει στην κοιλίτσα μου. κάθε μέρα λέω, δεν μπορεί θα είναι το έντερό μου, και δεν έχω κάνει τεστ. τί να κάνω? υπάρχει περίπτωση να είμαι και να μην έχω κανένα σύμπτωμα??? το μόνο που έχω είναι απίστευτη ατονία, και υπόταση!

δεν θα έπρεπε να έχω αναγούλες όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη? κανέναν εμετό? κάτι βρε παιδί μου...

πρίν απο λίγο σκέφτηκα και κάτι άλλο. μήπως επειδή θηλάζω αποκλειστικά κάνει συσπάσεις η μήτρα και το αισθάνομαι αυτό??? μή γελάτε... αλλά δεν ξέρω κι εγω. όλα τα σκέφτομαι!

αχ, αυτά προς το παρών!

ααα, να μην ξεχάσω κιόλας, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να είμαι στον 3ο μήνα!!!! αν δεν ισχύει, μάλλον έφτασε η ώρα να κάνω την ψυχανάλυσή μου... lineal καταλαβαίνεις εσύ σαν υδροχόος!!!!

patousaki γιατι δεν κανεις ενα τεστ?????τι καλα?????εγω ειχα συσπασεις με τον θηλασμο μεχρι πριν κανα 2μηνο τωρα δεν εχω τιποτα.....

και εμενα μου λειπει η κοιλιτσα...

μαριλινα και filiopi θα σας στειλω με πμ την συνταγη....

καλημερα κοριτσια..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λέτα μου,

ευχαριστούμε για την συνταγή. Θα πάω να πάρω τα υλικά να τη δοκιμάσω. Φαίνεται πολυ καλή!!! Αχ, αρχίζω και έχω τύψεις για τον γιο μου, αλλά τότε δεν είχα το πάρεντς να μου ανοίγει τα μάτια!!! Αλήθεια, στο λινκ που το βρήκες έχει κι άλλα ενδιαφέροντα;;;

Πατουσάκι,

κι εγώ να σε συμβούλευα να κάνεις τεστ. Εάν είσαι γιατί έχεις ήδη μείνει πίσω στις εξετάσεις σου κλπ. και εάν δεν είσαι για να το πάρεις απόφαση... δεν ξέρω, γνώμη λέω...

Δε μου λέτε, τι έχουν τα υδροχοάκια, να ξέρω τι να περιμένω από τον γιο μου, οεο;;;

Επίσης, για τις μανούλες που κοιμίζουν τα μωράκια στο κρεβάτι μαζί του. Ξεκινάω με το να λέω ότι είναι υπέροχο, κι εγώ το κάνω κάποιες φορές (όχι βράδυ, μόνο κάνα μεσημέρι), αλλά, σαν δευτερομανούλα, θα επιστήσω την προσοχή: όχι μην μάθει, πάθει κλπ (αυτά τα λέω στον άντρα μου, όχι στις φίλες μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:) αλλά ότι εδώ κοντά θα αρχίσουν να γυρίζουν και πρέπει το κρεβάτι να γίνει "οχυρό" για να μην πέφτουν!!!!

Αχ, μπήκα στο εορταστικό κλίμα και δεν έχω καμία όρεξη για διάβασμα... μουτζώστε με!!!

Έτοιμο το φορεματάκι της κόρης μου από τα χεράκια της μαμάς. Το σκουφί της περιμένω να έρθει η φίλη μου για να μου δείξει να βάλω φούντα. Ευελπιστώ ως τότε να έχω τελειώσει και το σκουφί του γιου μου, να τα έχω όλα έτοιμα!!! :-P:razz::-P

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

αχ, αυτά προς το παρών!

εχει γουστο παντως:rolleyes::P:o:):!:

-οπως καταλαβαινεις πληθωρα συναισθηματων:)-

αν εισαι παντως,σε βλεπω και μανουλα ιουλιου 2011!!!

αντε περιμενουμε τα αποτελεσματα εεεε

παντως η αληθεια ειναι σε καταλαβαινω,και γω νιωθω μια ατονια και μια υποταση,αλλα ειναι απο τη διαιτα..στανταρ καρατσεκαρισμενο:P:p:p:p

1zNmp2.png

Koritsia kalispera!ti mou kanete?Ti kala pou arxizete na xreisimopoieite koutalaki...kai gw thelw alla eimaste mikroulides akomi....kale pws megalwnoun etsi?exw pathei plaka, kathe mera kai kati kainourgio kanei kai gw bebaia i xazomama trelenome.to ti gelia, xekardizete kai bgazei enan ixo!!!eidika otan blepei ta lampakia sto dedro einai i kaliteri tou!auta bre koritsia kata ta alla ta idia, ta dontakia mas mallon mas ponane ligo alla tin paleuoume akoma, eimaste kai dinatoi adres den klaime eukola...

filakia polla kai kalo mesimeri se oles...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

αχ φιλιοπι ζηλεψα με το τζακι...θελω κι εγω...

γιατι δεν εχετε φετος δεντρο;

οσο για τον ιδρωτα,ακου τι επαθα εγω σημερα προ ολιγου.

ο μπεμπης μεσα στο γυμναστηριο παιζει,εγω καλη χαρωπη νοικοκυρα μαγειρευω-φασολακια.

ο μπεμπης γκρινιαζει,εγω δε πολυδινω σημασια,ειναι και ο απορροφητηρας ανοιχτος και εχει θορυβο,ομως του ριχνω μια ματια και φαινεται οκ.

ο μπεμπης συνεχιζει τη γκρινια,τον παιρνω στο ριλαξ και βαζω να φαω εχοντας τον απεναντι μου.

αυτος παιζει,μετα που τελειωνω το φαγητο του κανω αστεια ξεκαρδιζεται,μιλαω στο τηλ με τον μπαμπα του,κλεινω ραντεβου με ωρυλα για αυριο,τον παιρνω αγκαλια τον παω απο δω,τον παω απο κει και μετα τον παω μεσα στο γυμναστηριο του και τον βαζω μπρουμυτα.

και τι βλεπω;

η φορμιτσα του-η λευκη-να ειναι σε χρωμα σκατι!

τον ανοιγω μες στα κακα ο μικρος.

και δε πηρα μυρωδια.

τον αλλαζω ρουχα,πανα μες στις ενοχες.

τον εβαλα και πολλλλυυυ κρεμα συγκαματος και τωρα τον κοιμισα.

μα και αυτος κανει κακα και ποτε δε κλαιει.αλλα παιδια σηκωνουν το συμπαν.

τελος παντων ευχομαι να μη ξαναγινει.

κριμα ειναι το δερματακι του το καημενο:(

μαριλινα τα υδροχοακια ειναι πολυ μπροστα απι την εποχη τους,χαι τεκ που λεμε αλλα εχουμε και πολυ πεισμα επειδη ειμαστε πανεξυπνο ζωδιο-φτου μας-νομιζουμε οτι τα ξερουμε και ολα.

αααα να ξερεις επισης οτι ειμαστε αντιδραστικοι και διαφωνουμε για να διαφωνουμε,δηλ και δικιο να ξερουμε οτι εχεις,παλι θα διαφωνησουμε για την αντιδραση...

αντε καλη τυχη,ποσο του μηνος ειναι ο γιος σου;

επισης μπραβο που κανεις τα ρουχαλακια της μικρης,ζουλευω.

που θα παει καποτε μπορει να μαθω κι εγω-λεμε τωρα:P

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...