Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς είμαστε πολύ καλά,εχουμε αρχίσει και φρουτάκια όπως σας είχα πει. Εχει πολύ πλάκα... ειδικά η πρώτη κουταλιά είναι όλα τα λεφτά! Ξεκινήσαμε με μισό αχλάδι, μετά από 3 μέρες προσθέσαμε και μήλο και μετά από 3 και μπανάνα. Το τρώει όλο και γλύφεται κιόλας, αφού αν αργώ να της δώσω την κουταλιά διαμαρτύρεται! Μόλις πλησιάζει το κουτάλι ανοίγει το στόμα διάπλατα. Το κακό είναι οτι μας επανήλθε η δυσκοιλιότητα. Προχθές το λυπήθηκα τόσο πολύ.... να σφίγγεται να έχει κοκκινίσει ολόκληρη, να κλαίει σπαρακτικά, δεν το έχω ξανακούσει να κλαίει έτσι. Την βάζω κάτω, της κραταγα τα ποδαράκια, να σφίγγεται να ξανα σφίγγεται και ρε κορίτσια άρχισαν τελικά να βγαίνουν τα κακά της τόσο σκληρά και τόσο μεγάλα (συγνώμη κιόλας) που κόλλησαν στο ποπουδάκι της. Ούτε να βγαίνουν , ούτε φυσικά να μπαίνουν.... ποπο... δεν ήξερα τι να κάνω, κι αυτό να ουρλιάζει......Τελικά τα καταφέραμε, κόκκινο αυτό απ τοκλάμα και το σφίξιμο και μούσκεμα εγώ απ την αγωνία μου. Σόρυ για την λεπτομερής περιγραφή μου, αλλά ήθελα να το πω :oops:

Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε να πάρω ξερά δαμάσκηνα, να βράζω 2 κάθε φορά και να τα βάζω μαζί με το νερό μέσα στα υπόλοιπα φρούτα. Της έδωσα και εχθές και σήμερα και νομίζω είναι καλύτερα. Για να δούμε!

Εχουμε ξεκινήσει να αλλάζουμε και το γάλα, μεζούρα-μεζούρα και μέσα στην εβδομάδα μόλις το αλλάξουμε, θα ξεκινήσουμε και απογευματινή κρεμούλα, ρυζάλευρο. Τα φρούτα τα τρώμε το πρωί. Και μετά τα Χριστούγεννα μόλις κλείσει τους 6 μήνες θα βάλουμε και χορτόσουπα το μεσημέρι.

Λινεαλ, ωραίο το κουταλάκι μου φαίνεται, αλλά δεν νομίζω να μην λερώνεται, μύτη μάγουλα στόμα, ρούχα....χαμός! Και δεν βγαίνουν τα ατιμα τα φρούτα. Εχω πάρει κάτι πλαστικές σαλιάρες αλλά στο σημείο κάτω απ το λαιμό όλα τα ρούχα της έχουν κιτρινίσει, όσο κι αν προσέχουμε.Και μάλλον όταν την ταίζω πρέπει να φοράω κι εγώ γιατί έχει τύχει να φτερνιστεί την ώρα που την ταίζω και....καταλαβαίνετε!!

Κάτι άλλο τώρα! Κορίτσια εχθές τα χρειαστήκαμε με τον ανδρα μου. Έπεσε το μωρό απ το κρεβάτι! Την είχε ο ανδρας μου στο κρεβάτι μας κι εγώ ήμουν στην κουζίνα και ξαφνικά ακούω το γκντουπ και το μωρό να τσιρίζει. Εντάξει.... έχασα πέντε χρόνια απτη ζωή μου. Για πότε γύρισε και πως βρέθηκε από ανάσκελα που ήταν, μπρούμητα στο πάτωμ.α, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Ευτυχώς βέβαια που έπεσε μπρούμητα και ευτυχώς και πάνω στο χαλί. Πάθαμε όμως πανικό. Τι να σας λέω! Μέσα σε 1λεπτό ηρέμησε και έδειχνε να μην έχει τίποτα ούτε μία κοκκινίλα.Πήρα βέβαια και τον παιδίατρο και μου είπε να μην ανησυχώ δεν έχει τίποτα. Πόσες τύψεις... και ειδικά ο άντρας μου που ήταν δίπλα της... δεν μπορώ να σας περιγράψω. Τελοσπάντων, όλα καλά ευτυχώς! Πάντως κορίτσια τώρα που ξεκινάνε να γυρνάνε θέλουν πολύ προσοχή. Μια στιγμή φτάνει!

οντως θελει πολυ προσοχη γιατι οσα φερνει η ωρα που λενε...

οσο για τα κακα αχ ποσο σε καταλαβαινω,και μενα ο μικρος οταν ζοριζοταν,συγνωμη κιολας,ενιωθα λες και εγω αγκομαχουσα και οταν επιτελους τα καταφερνε ο μικρος,ξαλαφρωνα και γω.

αυτο θα πει να εισαι μανα!

οσο για το φτερνισμα,ωχ φανταζομαι :-P:razz::-P

εμεις προ ολιγου γυρισαμε απο το παιδιατρο,εκανε εμβολιο και ω!

δεν εκλαψε,τι χαρα!

λιγο σα να πηγε,αλλα εγω με τα κλοουνιστικα μου τον εκανα να ξεχαστει.

σημερα πλαταγιζα τη γλωσσα μου,οπως κανουμε οταν θελουμε να δειξουμε πως περπαταει ενα αλογο και του αρεσε παρα πολυ,γελουσε,αυτο εκανα στον γιατρο και ξεχαστηκε ο μπεμπης.

λοιπον ο μπεμπης πηρε 3 εκατοστα υψος δηλαδη ειναι 67 εκατοστα και βαρος 7.300.

το κεφαλακι 42,5

παντως εμενα γιατι με φαινονται λιγα τα κιλα;

ο γιατρος με ενα χαμογελο μας ειπε πως ειμαστε οριακα μια χαρα.

αυτο το οριακα δε μαρεσε και δε ρωτησα.

σε 2 βδομαδες με ειπε να δωσω ή αχλαδι ή μηλο και οταν αρχισει ενα φρουτο να συνεχιζει μια βδομαδα και μετα το επομενο παλι για μια εβδομαδα.

αντε να δουμε,ανυπομονω παντως.

αυτα λοιπον.

ο μικρος κοιμηθηκε πριν λιγο και μαλλον και γω θα κοιμηθω νωρις,αυριο εχουμε να παμε θεσσαλονικη στο ιπποκρατειο.

παλι τζιμ εχει το πουλακι μου.:-(

φιλια κοριτσια!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Τι ωραία νέα ακούω, τρώτε φαγάκια και φρουτάκια;; Κι εγώ θέεεελωωωωω!!!! Σήμερα κάναμε πρόβα με το κουτάλι και τρελάθηκα με τις αντιδράσεις της! Που να είναι και γεμάτο! Άντε τώρα ποιος περιμένει μέχρι τον άλλο μήνα;;; Θέλω να ταίσω το μωρό μου Τ Ω Ρ Α !!!! Υπομονή τι να κάνω είμαστε τα μικρούλικα του ιουλίου θα τα κάνουμε όλα μετά από σας!!!!

Πάντως εχτές η μέρα ήταν πολύ χάλια με πάρα πολύ γκρίνια και λίγο ύπνο, σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα! Για να δούμε αύριο!!! Τι τραβάνε κι αυτά τα καημένα με τα εμβόλια ποιος ξέρει;

Αύριο πάμε Ακράτα σε μια οικοδομή που έχουμε να δούμε τα χρώματα των όψεων και πάμε οικογενειακώς. Τι να γίνει άμα δεν έχεις κοντά βοήθεια έρχεται και το μωρό στη δουλειά!!! Ελπίζω να είναι καλά για να μην ταλιπωρηθεί!

Λοιπόν σας αφήνω, φιλάκια πολλά γιατί έχω ξύπνημα πρωινό!!!:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

οντως θελει πολυ προσοχη γιατι οσα φερνει η ωρα που λενε...

οσο για τα κακα αχ ποσο σε καταλαβαινω,και μενα ο μικρος οταν ζοριζοταν,συγνωμη κιολας,ενιωθα λες και εγω αγκομαχουσα και οταν επιτελους τα καταφερνε ο μικρος,ξαλαφρωνα και γω.

αυτο θα πει να εισαι μανα!

οσο για το φτερνισμα,ωχ φανταζομαι :-P:razz::-P

εμεις προ ολιγου γυρισαμε απο το παιδιατρο,εκανε εμβολιο και ω!

δεν εκλαψε,τι χαρα!

λιγο σα να πηγε,αλλα εγω με τα κλοουνιστικα μου τον εκανα να ξεχαστει.

σημερα πλαταγιζα τη γλωσσα μου,οπως κανουμε οταν θελουμε να δειξουμε πως περπαταει ενα αλογο και του αρεσε παρα πολυ,γελουσε,αυτο εκανα στον γιατρο και ξεχαστηκε ο μπεμπης.

λοιπον ο μπεμπης πηρε 3 εκατοστα υψος δηλαδη ειναι 67 εκατοστα και βαρος 7.300.

το κεφαλακι 42,5

παντως εμενα γιατι με φαινονται λιγα τα κιλα;

ο γιατρος με ενα χαμογελο μας ειπε πως ειμαστε οριακα μια χαρα.

αυτο το οριακα δε μαρεσε και δε ρωτησα.

σε 2 βδομαδες με ειπε να δωσω ή αχλαδι ή μηλο και οταν αρχισει ενα φρουτο να συνεχιζει μια βδομαδα και μετα το επομενο παλι για μια εβδομαδα.

αντε να δουμε,ανυπομονω παντως.

αυτα λοιπον.

ο μικρος κοιμηθηκε πριν λιγο και μαλλον και γω θα κοιμηθω νωρις,αυριο εχουμε να παμε θεσσαλονικη στο ιπποκρατειο.

παλι τζιμ εχει το πουλακι μου.:-(

φιλια κοριτσια!

στο τελευταίο εμβολιο, έτσι κι εμείς, δεν την ακούσαμε καθόλου, αφού νόμιζα οτι δεν της το είχε κάνει ακόμα, και συνέχιζα να την κρατάω και να της μιλάω,μέχρι που μου είπε ο γιατρός, εντάξει τελειώσαμε, θηρίο η μπέμπα!

Σχετικά με το βάρος, τόσο είναι κι εμάς και πιο λίγους πόντους νομίζω,δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή αλλά μας είπε οτι είναι μια χαρά.

Μας έχει δώσει όμως και κάτι βιταμίνες και της δίνω 2 σταγόνες την ημέρα, και μας είπε οτι θα τις παίρνει οπωσδήποτε μέχρι να κλείσει χρόνο, δεν ρώτησα το λόγο αλλά είπε οτι είναι καινούριο αυτό και 2 στα 3 μωρά τις παίρνουν. Εχει δώσει σε καμμια σας ο γιατρός σας? Η μήπως εμείς τις παίρνουμε επειδή είμαστε μικρούλες? Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?

Λίνεαλ, αφού ο μικρός έχει πρόβλημα με τα κακάκια του, καλύτερα να ξεκινήσετε με το αχλάδι. Κι εμένα μου είπε να της το αυξήσω, τώρα το αχλάδι της το βάζω ολόκληρο και τα άλλα μισά.

Υπομονή για αύριο, είναι άντρας με τα όλα του ο μπέμπης, τίποτα δε θα καταλάβει! Αλήθεια, για εξετάσεις πάτε?

Filliopi, καλό ταξίδι.Τι να κάνεις? Αν δεν γίνεται αλλιώς, να πάρει και τον αέρα της η μπέμπα! Κι εμένα από Απρίλιο που θα ξαναπάω για δουλειά, με βλέπω με την μπεμπα μαζί στο γραφείο.

Καληνύχτα!

HVlOp3.png

καλημερα κοριτσια....

και εμας εχει αρχισει τις γκρινιες αλλα τι να κανουμε....φανταζομαι ειναι φυσιολογικο....εμεις θα παμε την τεταρτη στον παιδιατρο για να μας δωσει το οκ για τις κρεμες..ανυπομονω....

χθες πηγα στο γυναικολογο και εκανα τεστ παπ τα βρηκα ολα φυσιολογικα μαλιστα μου ειπε να ξαναμεινω εγκυος γιατι της ελειψα...χχαχαχααχ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

και η πανέξυπνη φαρμακοποιός γύρισε και του είπε, οτι είναι ντροπή του γιατρού που μας σύστησε αύτό το εμβόλιο και κακώς το έκανε στο μωράκι, οτι κάνει κακό στο μωρό και να αλλάξουμε παιδίατρο!!!!!!!!!!

Καλη μου, το παν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στην παιδίατρό σου. εάν έχεις, γράψε όποιους λέει μπούρδες. Όλοι έχουν κάτι να πούνε, όλοι είναι παντογνώστες!!!!!!!!!!!!! Εγώ αυτό έχω εφαρμόσει πλέον: το καλύτερο για το παιδί μου το κρίνω μόνο εγώ... (άντε, βαριά κι ο μπαμπάς)

είναι τα δοντάκια του μας είπε ο γιατρός. αλλά είπε να μην του βάζω αλοιφούλα, οτι δεν χρειάζεται. μάλιστα φίλη μου γιατρός, μου είπε οτι σφίγγουν τα ούλα με την αλοιφή και οτι είναι καλύτερα να το αφήσω έτσι.

Εάν υποφέρει πολύ υπάρχει και το ντεπόν. Στον γιο μου ειχα δώσει σε κάποιες περιπτώσεις με τα πρώτα δόντια (όπως και αλοιφή). Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

Εμείς είμαστε πολύ καλά,εχουμε αρχίσει και φρουτάκια όπως σας είχα πει. Εχει πολύ πλάκα... ειδικά η πρώτη κουταλιά είναι όλα τα λεφτά! Ξεκινήσαμε με μισό αχλάδι, μετά από 3 μέρες προσθέσαμε και μήλο και μετά από 3 και μπανάνα.

Αχ, ανυπομονώ κι εγώ!!! Κατά τα Χριστούγεννα θα αρχίσουμε. Ερώτηση: το μήλο + αχλάδι δεν είναι πολύ σφιχτό. Το τρώει σκέτο το μωρό η αραιωμένο ή κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί στον μικρό είχαμε ξεκινήσει με πορτοκάλι και έτσι, τώρα το μήλο + αχλάδι που μου είπε η γιατρός μου φαίνεται στόκος.

Λινεαλ, ωραίο το κουταλάκι μου φαίνεται, αλλά δεν νομίζω να μην λερώνεται, μύτη μάγουλα στόμα, ρούχα....χαμός! Και δεν βγαίνουν τα ατιμα τα φρούτα. Εχω πάρει κάτι πλαστικές σαλιάρες αλλά στο σημείο κάτω απ το λαιμό όλα τα ρούχα της έχουν κιτρινίσει, όσο κι αν προσέχουμε.Και μάλλον όταν την ταίζω πρέπει να φοράω κι εγώ γιατί έχει τύχει να φτερνιστεί την ώρα που την ταίζω και....καταλαβαίνετε!!

Εγώ είχα εφαρμόσει το εξήσ στον γιο μου (βέβαια ήταν καλοκαίρι). Του φόραγα κάτι φορμάκια που ήτανε λίγο χαλασμένα στις κόπιτσες την ώρα που του έδινα φρούτο. Για να γλιτώσω τα περισσότερα ρούχα.

Κάτι άλλο τώρα! Κορίτσια εχθές τα χρειαστήκαμε με τον ανδρα μου. Έπεσε το μωρό απ το κρεβάτι! Την είχε ο ανδρας μου στο κρεβάτι μας κι εγώ ήμουν στην κουζίνα και ξαφνικά ακούω το γκντουπ και το μωρό να τσιρίζει. Εντάξει.... έχασα πέντε χρόνια απτη ζωή μου. Για πότε γύρισε και πως βρέθηκε από ανάσκελα που ήταν, μπρούμητα στο πάτωμ.α, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Ευτυχώς βέβαια που έπεσε μπρούμητα και ευτυχώς και πάνω στο χαλί. Πάθαμε όμως πανικό. Τι να σας λέω! Μέσα σε 1λεπτό ηρέμησε και έδειχνε να μην έχει τίποτα ούτε μία κοκκινίλα.Πήρα βέβαια και τον παιδίατρο και μου είπε να μην ανησυχώ δεν έχει τίποτα. Πόσες τύψεις... και ειδικά ο άντρας μου που ήταν δίπλα της... δεν μπορώ να σας περιγράψω. Τελοσπάντων, όλα καλά ευτυχώς! Πάντως κορίτσια τώρα που ξεκινάνε να γυρνάνε θέλουν πολύ προσοχή. Μια στιγμή φτάνει!

Η δικιά μου τώρα προσπαθεί να γυρίσει. Η αλήθεια είναι ότι φοβάσαι, αλλά, να πω την αμαρτία μου, ο γιος μου είχε πέσει από το κρεβάτι μας 3-4 φορές :oops::oops: Βασικά, συνήθως αν με ξενυχτούσε και ήμουνα πτώμα, έκλεινα τα μάτια μου... και τα ξανάνοιγα όταν έκλαιγε από κάτω... Πιο πολυ φοβάμαι τα ύψη, π.χ. αλαξιέρα, και τα πλακάκια. Στο χαλί κάτι πάει κι έρχεται!!!

Μας έχει δώσει όμως και κάτι βιταμίνες και της δίνω 2 σταγόνες την ημέρα, και μας είπε οτι θα τις παίρνει οπωσδήποτε μέχρι να κλείσει χρόνο, δεν ρώτησα το λόγο αλλά είπε οτι είναι καινούριο αυτό και 2 στα 3 μωρά τις παίρνουν. Εχει δώσει σε καμμια σας ο γιατρός σας? Η μήπως εμείς τις παίρνουμε επειδή είμαστε μικρούλες? Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?

Καλή μου, εμάς δεν μας έχει πει τίποτα, και δεν έχω ακούσει. Μπορείς, απλά, να ρωτήσεις γιατί σας είπε να τις πάρετε, δε νομίζω ότι είναι ανάγκη να ανησυχείς!!!

Τι ωραία νέα ακούω, τρώτε φαγάκια και φρουτάκια;; Κι εγώ θέεεελωωωωω!!!! Σήμερα κάναμε πρόβα με το κουτάλι και τρελάθηκα με τις αντιδράσεις της! Που να είναι και γεμάτο! Άντε τώρα ποιος περιμένει μέχρι τον άλλο μήνα;;; Θέλω να ταίσω το μωρό μου Τ Ω Ρ Α !!!! Υπομονή τι να κάνω είμαστε τα μικρούλικα του ιουλίου θα τα κάνουμε όλα μετά από σας!!!!

Ναι, αλλά έχετε πάρει όλη την δική μας γνώση και εμπειρίες για να αποφύγετε κακοτοπιές :lol::lol::lol:

Αύριο πάμε Ακράτα σε μια οικοδομή που έχουμε να δούμε τα χρώματα των όψεων και πάμε οικογενειακώς. Τι να γίνει άμα δεν έχεις κοντά βοήθεια έρχεται και το μωρό στη δουλειά!!! Ελπίζω να είναι καλά για να μην ταλιπωρηθεί!

Πάντως η δικιά μου το καταχαίρεται το αυτοκίνητο. Εχθές πήγαμε jumbo (που να τα αφήσω και τα δύο στη μάνα μου), μια χαρά πέρασε. Πήγαμε εγώ, ο άντρας μου και δυο φίλες μας. Ε, όταν έκλαιγε μέσα στο κατάστημα, όλο αγκαλιές είχε... καταλαβαίνετε...

Λοιπόν, ακούστε πλάκα πρωί πρωί με τον μεγάλο: Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και έρχεται στο κρεβάτι μας όταν ξυπνήσει, ότι ώρα κι αν είναι, βράδυ ή πρωί. Ο μπαμπάς του χαίρεται πάρα πολύ γιατί πολυ θα ήθελε να κοιμόμαστε όλοι μαζί. Πιάνω τον άντρα μου να λέει:

- Δεν θες να κοιμάσαι μόνος σου; Θες να κοιμάσαι με τη μαμά και τον μπαμπά;

- Ξέρεις τι λένε για τα αγοράκια που κοιμούνται με τους γονείς του μεγάλα, ε; ότι μετά γίνονται... τοιούτοι... Μην σ' ακούσω να παραπονιέσαι...

Η έκφραση τρόμου εξαπλωνεται στο πρόσωπο του άντρα μου και συνεχίζει:

- Τα παιδάκια κοιμούνται στο κρεβάτι τους, όχι εδώ. Πρέπει να κοιμάσαι στο κρεβάτι σου, έτσι; Εμείς ήμαστε άντρες, κατάλαβες;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Εντάξει, κάπως πρέπει να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν πρέπει να κοιμόμαστε όλοι μαζί...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

χθες πηγα στο γυναικολογο και εκανα τεστ παπ τα βρηκα ολα φυσιολογικα μαλιστα μου ειπε να ξαναμεινω εγκυος γιατι της ελειψα...χχαχαχααχ

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλα πρωτη φορα ακουω τετοιο λογο εγκυμοσυνης

φανταζεσαι;να σε ρωταν οι φιλοι

"πως και ταποφασισατε για δευτερο;"

κι εσεις:

"μας πεθυμησε η γυναικολογος μωρε"

χαχαχαχαχχαχαχαχ

φιλιοπιτσα σε καταλαβαινω και γω ανυπομονω να περασουν οι δυο εβδομαδες να ξεκινησουμε.

ακομα δε δοκιμασα με κουταλακι να του δωσω κατι,αλλα καμμια φορα εχει τυχει να ακουμπησω απο το φρουτο που τρωω στο χειλακι του και καλα η εκφραση του ειναι ολα τα λεφτα.

μια αλλη φορα που ετρωγα δημητριακα τα κοιτουσε σα ξελιγωμενος καλα γελασα με τη ψυχη μου,τον ειχα και αγκαλια και σε μια φαση βουταει το χερακι του μεσα στο μπωλ και αρπαζει μερικα,εγω ξεκαρδιστηκα,

αχ τα μωρακια μας ειναι τι να πω,οι αγαπες μας,η διασκεδαση μας ειναι τα παντα ολα!!!

οσο για το οτι ειστε τελευταιες του ιουλιου,απ τη μια ειναι καλυτερα,θα βλεπεις τι γινεται με τις υπολοιπες και θα ξερεις τι ερχεται ;)

delsop το εχω ακουσει και για αλλα μπεμπακια αυτο οποτε μην ανησυχεις;)

και μεις παιρνουμε σιδηρο,ο μικρος ειχε χαμηλο αιματοκριτη,τωρα παει καλα-γιαυτο παμε και ιπποκρατειο του κανουν ελεγχο αιματοκριτη,αλλα και διαφορους αλλους ελεγχους που κανουν στα μπεμπακια που ηταν στις θερμοκοιτιδες.

και απο κει με ειχαν πει οτι τον σιδηρο θα τον παιρνει μεχρι να αρχισει το κρεατακι,

φανταζομαι τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα-μετα απο τοσες ωρες υπνου,

οτι αν συνετρεχε λογως ανησυχιας οι παιδιατροι μας θα μας το ελεγαν να ξερουμε.

οποτε ας μην ανησυχουμε.

επισης εσυ εχεις κοριτσακι που μαλλον ειναι διαφορετικες οι μετρησεις απ οτι στα αγορακια ε;

κοριτσια ξεχασα να σας πω χθες.

τελικα ο γιος μου,κληρονομησε το δερμα μου και στο χρωμα αλλα και τις χάρες του.

εχει ατοπικο δερμα το πουλακι μου και βγαζει σπυρακια στα μαγουλακια με πυον.

εμεις νομιζαμε οτι ειναι επειδη τον φιλαμε συνεχεια,δηλ τα χειλη τα δικα μου δε ξεκολλαν καθολου απο τα μαγουλακια του,αλαλ τελικα ειναι το δερμα.τωρα θα του βαζω για 5 μερες απο 2 φορες τη μερα μια κρεμα που μας εδωσε.αντε να δουμε αν φυγουν.

σας ειπα επισης οτι θα παμε σε ωρυλλα για ωτακουστικες εκπομπες;

κι αυτο στο ιπποκρατειο μας το συνεστησαν,αν και το παιδι φαινεται μια χαρα στην ακοη,μιλαει κιολας-ξερετε φωνουλες κραυγες και τα διαφορα...

λοιπον πρεπει να ετοιμαστουμε για σαλονικη.

τα λεμε.

1zNmp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Μαριλινα τελεια η απαντηση σου,πολυ γελιο καλα του ειπες γιατι δεν γινεται να κοιμαστε ολοι μαζι,μου εδωσες ιδεα αν κανω ποτε γιο θα ξερω τι να πω στον ανδρα μου!!

Φιλιοπι οντως καλυτερα εισαστε εσεις γιατι θα γνωριζετε τι εχετε να αντιμετωπισετε!!

Λινεαλ καλα αποτελεσματα να εχετε,και καλα να περασετε στη Σαλονικη...

Λοιπον σημερα φαγαμε μηλο ηταν δυσκολο να αλεσω στο μουλτι και ερξα λιγο νερακι για να αραιωση και εγινε σουπερ οποτε να ξερετε να βαζετε λιγο νερο αν δεν γινεται αλοιφη,το εφαγε κανονικοτατα η μικρη και αυριο θα της δωσω το ιδιο και μετα θα βαλω αχλαδι και μετα μπανανα.

Αυτο που θα ηθελα να σας πω κοριτσια οταν ειναι να αγορασετε ρυζαλευρο, να προσεξετε τη ζαχαρη που περιεχει γιατι ειναι καποιες κρεμες που εχουν πολυ και δεν ειναι οτι καλυτερο για τα μωρακια μας.

Μολις εκανα μια πιτουλα χορτοπιτα, βασικα το φυλλο εκανα και σε λιγο θα την τελειωσω,κερναω πιτουλα οποια θελει πολυ ευχαριστως παει και με το απογευματινο καφεδακι!!!!!!!!

Εμενα ειναι πολυ τεμπελα δεν γυρναει καθολου οπως την αφησεις καθεται,να δω ποτε θα εχει λιγο τσαγανο να γυρισει χιχιχι!!!

Καλο απογευμα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Λοιπον σημερα φαγαμε μηλο ηταν δυσκολο να αλεσω στο μουλτι και ερξα λιγο νερακι για να αραιωση και εγινε σουπερ οποτε να ξερετε να βαζετε λιγο νερο αν δεν γινεται αλοιφη,το εφαγε κανονικοτατα η μικρη και αυριο θα της δωσω το ιδιο και μετα θα βαλω αχλαδι και μετα μπανανα.

Αυτο που θα ηθελα να σας πω κοριτσια οταν ειναι να αγορασετε ρυζαλευρο, να προσεξετε τη ζαχαρη που περιεχει γιατι ειναι καποιες κρεμες που εχουν πολυ και δεν ειναι οτι καλυτερο για τα μωρακια μας.

Μολις εκανα μια πιτουλα χορτοπιτα, βασικα το φυλλο εκανα και σε λιγο θα την τελειωσω,κερναω πιτουλα οποια θελει πολυ ευχαριστως παει και με το απογευματινο καφεδακι!!!!!!!!

Εμενα ειναι πολυ τεμπελα δεν γυρναει καθολου οπως την αφησεις καθεται,να δω ποτε θα εχει λιγο τσαγανο να γυρισει χιχιχι!!!

Καλο απογευμα!!

το νερο βρασμενο το βαλες;

εμενα γιατι ο παιδιατρος με ειπε οτι οταν αρχιζει ενα φρουτο το τρωει για μια βδομαδα και μετα αλλαζει;

πρεπει λεει οταν ξεκιναει κατι καινουριο να το δοκιμαζει μια βδομαδα να συνηθιζει:confused:

επισης ουτε για ρυζαλευρο με ειπε τπτ,σκετο φρουτο θα δινω

οσο για τη πιτα,αχ και να ξερα θα σου ρχομουν:))

χεχε

εγω δε κανω πιτα,αν και θα πρεπε γιατι μαρεσουν παρα πολυ.

λοιπον κοριτσια φαγαμε πολυ ταλαιπωρια στο ιπποκρατειο γιατι οταν πηγαμε περιμεναν ηδη 3 μωρακια και μεσα εξεταζαν διδυμα!!!

11.30 φτασαμε,στις 2 το μεσημερι τελειωσαμε.

ολα καλα με τον μικρο αλλα μας ειπαν να του κανουμε ασκησεις,γιατι ειναι στραβος:-(

δηλ δε φαινεται με τη μια αλλα αυτοι σαν εξειδικευμενοι τα καταλαβαινουν με τη μια.

οποτε θα ξεκινησουμε φυσιοθεραπεια.

δεν ειναι κατι φοβερο θα διορθωθει αμεσως αλλα εγω ψιλοχαλαστηκα.

λοιπον η φυσιοθεραπεια χρειαζεται γιατι ενω ειναι 5 μηνων δε γυρναει ακομα μπρουμυτα,τα δαχτυλα των ποδιων του οταν τα αγγιζεις τα κραταει σφιχτα,και τα ποδαρακια του,οταν τα σηκωνει τα χει σταυρωμενα,δηλ μπλεγμενα.

δεν ειναι κατι που δε διορθωνεται,αλλα αυτα θα πρεπει να τα διορθωσουμε με φυσιοθεραπευτη γιατι αλλιως θα δυσκολευτει να περπατησει.

εν τω μεταξυ τα πηρα με τον αντρα μου γιατι πριν δυο μηνες μας ειχαν πει τα ιδια,αλλα αυτος αποφασισε να τις κανουμε στο σπιτι τις ασκησεις και ο παιδιατρος μας ειπε οτι το παιδι ειναι μια χαρα.

οταν τους ειπα για τον παιδιατρο στο ιπποκρατειο μας ειπαν οτι πολλοι παιδιατροι δεν γνωριζουν τετοια πραγματα και αυτοι βλεπουν χιλιαδες παιδια και αμεσως με το που δουν να μπαινει ενα παιδι καταλαβαινουν τι προβλημα υπαρχει.

αλλωστε αυτο με τον μπεμπη μου δε φαινεται με μια ματια.

τελος παντων μας συνεστησαν φυσιοθεραπευτη στη σερρες που το καλυπτει το ικα και λεω απο δευτερα να παρω τηλ να ξεκινησουμε.

αυτα λοιπον κοριτσια.

αντε να δουμε τι αλλο θα βγει.

ηδη του δινω 3 φαρμακα.

την αλοιφη για τα σπυρακια,το σιδηρο και το σπρει για να καθαρισουν τα αυτακια απο το κερι.

εχουμε να παμε σε ωρυλα για τις ωτακουστικες εκπομπες και σε φυσικοθεραπευτη.

τωρα που το σκεφτομαι δε κανει να γκρινιαζω υπαρχουν πολλα χειροτερα.

αλλα σαν πολλα δεν ειναι;

αντε ευτυχως ολα διορθωνονται και ο μπεμπης ειναι μια χαρα.

ααα σημερα επισης συζητησαμε με την αδελφημ,θα γινει νονα!!!

και ειπαμε να κανουμε τη βαφτιση στις 20 μαρτιου.

η ημερομηνια δεν εκλεισε,θα δουμε αλλα μεχρι τωρα ισχυει μαλλον αυτη.

αυτα κοριτσια.

καλο απογευμα και να στε καλα:)

1zNmp2.png

Γειά σας κοριτσάρες! Πω πω πολλά νέα, ωραία σας διαβασα νεράκι..... Εμείς γυρίσαμε το απόγευμα και περάσαμε πολύ καλά και η μπέμπα ήταν ήσυχη, κάναμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε! Το μόνο που φοβόμουν ήταν το κρύο αλλά ευτυχώς έπιασε μετά που γυρίσαμε!!

Αύριο λέμε να πάμε προς το βουνό μήπως βρούμε χιόνι αλλά η αλήθεια είναι δεν πολυθέλω μην κρυώσει η μικρή!

Delsop μου κι εμάς όσο πάει παραπονιέται λιγότερο για τα εμβόλια, ε μαθαίνουμε κι εμείς και της αποσπάμε την προσοχη. Βιταμίνες σε σταγονίτσες παίρνουμε κι εμείς α και d! Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν νομίζω να είναι κακο... α είχε πει η γιατρός τα μωράκια δεν μπορούν να τις βρουν σε επαρκή ποσότητα από το γάλα τους γι αυτό!;)

Leta η αλήθεια είναι κι εμένα μου έλειψε ο γυναικολόγος μου γιατί τον έβλεπα συχνά και είναι και καλός άνθρωπος όχι μόνο γιατρός. Αλλά παπ θα πάω να κάνω κι εγώ μόλις τελειώσει η περίοδος μου (η οποία με ταλαιπωρεί ακόμα με μεγάλη ροή) και θα τον δω οκ! Αλλά για δεύτερη εγκυμοσύνη δεν θέλω ακόμα! Να μεγαλώσει λίγο το μωρό και βλέπουμε. Μην φανταστείς πολύ μετά το χρόνο λέμε να δοκιμάσουμε!

Μαριλίνα πόσες φορές έχω μπει στον πειρασμό να κοιμηθούμε όλοι μαζί!!! Αλλά εντάξει ο φόβος φυλάει τα έρμα που λένε!

Lineal περαστικά στο μπέμπη με τα σπυράκια ο γλυκός μου πάντως είναι ένας κούκλος!!! Άντε να αρχίσουμενα τρώμε ε; Εμένα μου είπε η παιδίατρος ρυζάλευρο όχι φρουτόκρεμα! Δηλαδή μου είπε ρυζάλευρο μια βδομάδα και μετά κρέμα βανίλια. Άντε να δούμε! Με το καλό και η βάφτιση σας και με νονά την αδερφούλα σου! Θ/α είναι πολύ δεμένοι πάντως αν γίνει και νονά!!!

Barbie πιτούλα έμεινε! Θέλω κομματάκι!!! Μιαμ μιαμ πεινάω τελευταία πολύ!!! Και η μπέμππα μου δεν γυρνάει! επίσης εκνευρίζεται αφάνταστα αν την βάλεις μπρούμυτα και κλαίει!

Πάντως κορίτσια έχετε δίκιο προετοιμάζομαι από τις εμπειρίες σας και για τα καλά και για τα κακά! Ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσες!!! Είσαστε πολύ κάλή παρεούλα!!!! Φιλάκια πολλά σας στέλνω!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! :) Καλό ΣΚ να έχουμε!!

Βλέπω ξεκινήσατε κρεμούλες ε?? Τι ωραία..εμείς από τον 6ο είπε ο γιατρός. Έχουμε λοιπόν ένα μήνα μπροστά μας! Μας επισκέφτηκε αυτή την εβδομάδα για τα εμβόλιά τους και μάλιστα μας έδωσε και συγχαρητήρια που θηλάζουμε ακόμα.

Lineal κι εμένα ο ένας, είναι 7250γρ και 68εκ. Μια χαρά φυσιολογικότατο. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο γιατρός σου..

Για τις κρέμες νομίζω ανά τρεις μέρες δίνουμε το ίδιο και μετά αλλαγή ή προσθήκη νέου όταν πρόκειται για φρούτο.

Delsop μου κόπηκαν τα πόδια όταν διάβασα για την πτώση... Φαντάζομαι θα τρελαθήκατε εκείνη τη στιγμή... Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... Εδώ ο μικρός μου, κρατούσε το τηλεκοντρόλ και κατά λάθος το κοπάνησε στον άλλο και έκλαιγε ασταμάτητα το κακόμοιρο... Πρέπει να συνειδητοποιούμε ότι τα μικρά μας μεγαλώνουν και θέλουν περισσότερη προσοχή.

Όσο για τον γιατρό κι εμένα μου έλειψε. Είναι φανταστικός άνθρωπος και γιατρός! Βέβαια για δεύτερη εγκυμοσύνη για τα επόμενα 3-4 χρόνια, ούτε λόγος!!! :) Για τον πρώτο χρόνο, ούτως ή άλλως λόγω καισαρικής δεν επιτρέπεται...από εκεί και έπειτα θα προσέχω! Φυσικά αν με ευλογήσει ο Θεός, πιό σύντομα...τι να κάνουμε... :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

κσλημερα κοριτσια....

μολις κοιμηθηκε ο μικρος και ειπα να μπω λιγο....

την ευλογια βρε κοριτσια τα παιδια....αισθανομαι τοσο τυχερη που απεκτησα αυτο το το πλασματακι.......συγκινουμαι οταν το βλεπω να κανει πραγματα.....

barbie εμεις αν ξεκινησουμε με ρυζαλευρα θα το φτιαξω εγω με βιολογικα προιοντα...μου εδωσε τη συνταγη μια κοπελα μεσα απο το παρεντς...

δεν ξερω αν ειναι χαζο αλλα σκεφτομαι μονο βιολογικα προιοντα να αγοραζω για το μωρο...ξερω οτι ειναι πιο ακριβα αλλα τι να κανω???το προτιμω απο το να του δινω ραντισμενα...

lineal να μην στεναχωριεσαι...και εμενα ο αδερφος μου και η νυφη μου ειναι φυσιοθεραπευτες και μου εδειξαν ασκησεις να του κανω....

filiopi να παρεις φορμα εξοδου και εγω αγορασει και απο εδω και περα θα του την φοραω....

jasmini ακομα τα καταφερνεις με τον θηλασμο???μπραβο κοριτσι μου......

και εγω θηλαζω αλλα μαλλον θα ξεκινησουμε κρεμουλες απο εβδομαδα θα παμε την τεταρτη και θα μας πει...

φιλια πολλα κοριτσια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

το νερο βρασμενο το βαλες;

Υποθέτω το ίδιο αποστειρωμένο νερό που βάζεις για το γάλα

οσο για τη πιτα,αχ και να ξερα θα σου ρχομουν:))

χεχε Κι εγώ, στείλε λιγο με κούριερ!!!

ολα καλα με τον μικρο αλλα μας ειπαν να του κανουμε ασκησεις,γιατι ειναι στραβος:-(

δηλ δε φαινεται με τη μια αλλα αυτοι σαν εξειδικευμενοι τα καταλαβαινουν με τη μια.

οποτε θα ξεκινησουμε φυσιοθεραπεια.

δεν ειναι κατι φοβερο θα διορθωθει αμεσως αλλα εγω ψιλοχαλαστηκα.

λοιπον η φυσιοθεραπεια χρειαζεται γιατι ενω ειναι 5 μηνων δε γυρναει ακομα μπρουμυτα,

Ούτε η δικιά μου, αλλά η παιδίατρος δεν ανησύχησε. Αν και τώρα προσπαθεί και μάλλον θα τα καταφέρει σύντομα τα δαχτυλα των ποδιων του οταν τα αγγιζεις τα κραταει σφιχτα,και τα ποδαρακια του,οταν τα σηκωνει τα χει σταυρωμενα,δηλ μπλεγμενα, εμένα το ένα ποδαράκι πάει λίγο προς τα μέσα, αλλά το άλλο έχει φτιάξει με γυμναστική που κάνω η ίδια. Και μου είπε η παιδίατρος ότι είναι για να μην δυσκολευτεί να περπατήσει, ειδ' άλλως φτιάχνει όταν μεγαλώσει, δεν ξέρω, τι να πω...

δεν ειναι κατι που δε διορθωνεται,αλλα αυτα θα πρεπει να τα διορθωσουμε με φυσιοθεραπευτη γιατι αλλιως θα δυσκολευτει να περπατησει.

αντε να δουμε τι αλλο θα βγει.

ηδη του δινω 3 φαρμακα.

την αλοιφη για τα σπυρακια,το σιδηρο και το σπρει για να καθαρισουν τα αυτακια απο το κερι.

εχουμε να παμε σε ωρυλα για τις ωτακουστικες εκπομπες και σε φυσικοθεραπευτη.

τωρα που το σκεφτομαι δε κανει να γκρινιαζω υπαρχουν πολλα χειροτερα.

αλλα σαν πολλα δεν ειναι;

ασυζητητί!!!! Είναι σα να παραπονιέμαι εγώ που έχουν και τα δύο ευαίσθητο δέρμα και ο μικρός έχει κάποια σπυράκια από μίας μορφής αλλεργία...

Για τις κρέμες νομίζω ανά τρεις μέρες δίνουμε το ίδιο και μετά αλλαγή ή προσθήκη νέου όταν πρόκειται για φρούτο.

Από ότι καταλαβαίνω, εξαρτάται από την παιδίατρο... καθένας με το σύστημά του...

Βέβαια για δεύτερη εγκυμοσύνη για τα επόμενα 3-4 χρόνια, ούτε λόγος!!! :) Για τον πρώτο χρόνο, ούτως ή άλλως λόγω καισαρικής δεν επιτρέπεται...από εκεί και έπειτα θα προσέχω! Φυσικά αν με ευλογήσει ο Θεός, πιό σύντομα...τι να κάνουμε... :) :)

Δίδυμα και σκέφτεσαι για επόμενο τόσο χαλαρά;;; Προσκυνώ... σε θαυμάζω...

barbie εμεις αν ξεκινησουμε με ρυζαλευρα θα το φτιαξω εγω με βιολογικα προιοντα...μου εδωσε τη συνταγη μια κοπελα μεσα απο το παρεντς...

την οποία φυσικά, θα μοιραστείς με τις φιλενάδες σου στο καφέ Ιουλίου... Για πες την, ακούγεται πολυ ενδιαφέρον...

δεν ξερω αν ειναι χαζο αλλα σκεφτομαι μονο βιολογικα προιοντα να αγοραζω για το μωρο...

δεν ξέρω, στον γιο μου δεν το έκανα, δεν ήξερα και τόσα πολλά, τώρα θα το σκεφτώ...

Χιονίζει, χιονίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι και εδώ, στα πιο νότια, Καλλιθέα μεριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρώτο χιόνι των μωρών μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να φτιάξω Χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

πωπω εγραφα εγραφα εγραφα κατι πατησα και πανε ολα...

θα κλαψω...

αχ μωρε να παρει,

τελος παντων κοριτσια καλημερα και θα τα πουμε αργοτερα:)

ειναι σπασιμο παντως να γραφεις και να τα σβηνεις απο χαζομαρα

γκρρρ

1zNmp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, από το παγωμένο και χιονισμένο Μαρούσι!!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!!! Χρόνια πολλά στα παιδάκια ΜΑΣ!!!

Πω πω έχετε γράψει τόσα πολλά και δεν ξέρω τι να πρωτο σχολιάσω!!! Έτσι θα περιοριστώ, στο να σας πω, οτι χαίρομαι που διαβάζω καλά νεα για όλα τα μωράκια και πόσο τυχερή νιώθω που ανήκω σε αυτό το ηλεκτρονικό παρεάκι!!! Χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τα πάντα και που μέσα από τα δικά σας μηνύματα πολλές φορές βλέπω εμένα! Να είστε όλες καλά!!!

Εδώ και καιρό όταν σηκωνόταν ο άντρας μου να παει στην δουλειά, ξυπνούσε ο μπέμπης και μου τον έφερνε στο κρεβάτι μας, όπου και συνεχίζαμε να κοιμόμαστε οι δυο μας.. Τις τελευταίες τρεις βδομάδες, ο μικρός ξυπνάει μετά τις δύο και δεν ησυχάζει αν δεν τον πάρουμε στο κρεβάτι μας... Δεν είναι και πολύ σωστό αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για την ώρα... Η παιδίατρος που της το είπα, μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα για το παιδί κι έτσι προς το παρόν απλά απολαμβάνω να τον έχω κοντά μου...

Φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...