Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koritsares mou kalispera...ti mou kanete?ta mwrakia ? egw simera girisa apo Madriti, kala itan an kai kolisame 2meres sto aerodromio....tha prospathisw na diabasw ta minimata sas alla einai para polla....O mpoumpoukos mou einai kala an kai mou eleipse afadasta...allaxe toso polu mesa se 6meres, den nomizw na ton xana afisw....an kai i giagia tou ton eixe sta opa opa egw eniwtha sinexeia tipseis pou ton afisa...

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!

Filiopi μπραβο που είστε κοτζαμ κοπέλες! Μην ανησυχείς για τον πυρετό, αύριο θα είναι μια χαρά!!! Αυτή τι στιγμή που σου γράφω, ελπίζω να έχεις περιορίσει τα ασιδέρωτα σε λόφο!!:tongue::tongue: Εχώ κι εγώ λίγα, αλλά θα τα φτιάξω αύριο...

Lineal χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου!!!!

Δεν θα μπορούσες να καταλάβεις καλύτερα την πεθερά μου!!!!! Ετσι ακριβώς είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο και να τραβάει την προσοχή!!! Ο άντρας μου δυστυχώς την λυπάται, γιατί του τα λεει δραματοποιημένα κι γιατί έτσι τον έχει μάθει (επειδή έχει χρόνια προβλήματα με την υγεία της). Τι να πεις...

Ωραίο το κουταλάκι! όταν το δοκιμάσεις πες τις εντυπώσεις σου!

Επιστρεφω..

Βέβαια, έχουμε τα μωράκια μας, και αυτό δε συγκρίνεται με κανένα δώρο ή τίποτα άλλο... :tongue::tongue::tongue:

Πόσο δίκιο έχεις Μαριλίνα μου!!!! Τα μωράκια μας και την υγειά μας!!! Πρέπει να το σκεφτόμαστε που και που, γιατί δίνουμε μεγαλύτερη αξία από ότι πρέπει, σε ανούσια πράγματα!!

Vickoyla καλώς όρισες πίσω!! Η αλήθεια είναι ότι, όταν είχες γράψει ότι θα πας ταξίδι χωρίς το μπεμπέ, ήμουν σίγουρη ότι θα ένιωθες έτσι, αλλά δεν ήθελα να το σχολιάσω, για να μην σε προδιαθέσω... Εγώ μία μέρα είχα πολλές δουλειές και τον είδα πολύ λίγο μέσα στην μέρα (ενώ μέχρι τώρα είμαστε όλη μέρα μαζί) και το βράδυ ένιωθα τύψεις που τον είχα παραμελήσει...

Εμείς σήμερα το απόγευμα περάσαμε πολύ ωραία!!! Πήραμε το αγοράκι μας, αφήσαμε το αυτοκίνητο στο λιμάνι και κάναμε καροτσάδα!!! Το μωράκι μας κοιμόταν την περισσότερη ώρα και έτσι μιλούσαμε ήσυχα ήσυχα και ήταν πολύ ωραία!! Καποια στιγμή μου είπε ο άντρας μου να πάμε από τους δικούς του και του είπα "περάσαμε τόσο ωραία, μην μου το χαλάς τώρα!!! Θέλεις να πούνε τίποτα πάλι και να εκνευριστώ??" χαχαχαχα!!! Και φυσικά δεν πήγαμε!! Του είπα να πάρει αυριο τον μικρό και να πάνε οι δυο τους!

Αυτααα

Καλό βράδυ!

Καλημέρα μανούλες!!!

Η μπεμπού μου μόλις κοιμήθηκε! Καλά πολύ χάλια είναι να έχεις το νινάκι άρρωστο! Κόντεψα να τρελαθώ, την είχα όλη μέρα αγκαλιά για παρηγοριά.... ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα η μικρούλα μου!

Κορίτσια πως ε'ιστε εσείς; Δεν έχει κίνηση σήμερα! Τεσπα... πάω για σίδερο...έχει μαζευτεί βουνό, τουλάχιστον να το κάνω λόφο και βλέπουμε!!! Φιλάκια καληνύχτα!

Φιλλιόπι μου,

περαστικά στην μπεμπούλα σου. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα, θα περάσει!!!

Ελπίζω να κατάκτησες το Έβερεστ. Εγώ εδώ πέρα έχω ένα λόφο με τα μωρουδιακά, τα οποία, μάλλον θα τα κάνω αύριο μιας και τώρα βάζω ένα πλυντήριο ακόμα.

Να σας πω την αλήθεια, για τα δικά μας και του γιου μου έχω στεγνωτήριο και με έχει σώσει γιατί βγαίνουνε σιδερωμένα. Δεν βάζω της μπέμπας για πιο υγιεινά και τις πετσέτες για να μην σπαταλάμε πολύ ρεύμα... Αλλά για τα δικά μας + σεντόνια δεν μπορώ να αντισταθώ!!!!

Vickoyla,

καλώς όρισες!!! Μην ανησυχείς, μια χαρά πέρασε το μπεμπάκι σου χωρίς εσάς!!! Για πες μας εντυπώσεις!!! Δεν είναι κι άσχημη κι η ανεξαρτησία. Για ρώτα κι εμένα, την καλή σας τη γελάδα...

Να σου πω την αλήθεια, μία φίλη μου (μανούλα Μαΐου) είχανε αφήσει το μωρό παραμονή Πρωτοχρονιάς και πήγανε ταξίδι στο εξωτερικό με τον άντρα της. Την πρώτη του Πρωτοχρονιά. Αυτό δεν θα ήθελα να το κάνω, όπως και τα πρώτα Χριστούγεννα κλπ.

Εμείς σήμερα το απόγευμα περάσαμε πολύ ωραία!!! Πήραμε το αγοράκι μας, αφήσαμε το αυτοκίνητο στο λιμάνι και κάναμε καροτσάδα!!! Το μωράκι μας κοιμόταν την περισσότερη ώρα και έτσι μιλούσαμε ήσυχα ήσυχα και ήταν πολύ ωραία!! Καποια στιγμή μου είπε ο άντρας μου να πάμε από τους δικούς του και του είπα "περάσαμε τόσο ωραία, μην μου το χαλάς τώρα!!! Θέλεις να πούνε τίποτα πάλι και να εκνευριστώ??" χαχαχαχα!!! Και φυσικά δεν πήγαμε!! Του είπα να πάρει αυριο τον μικρό και να πάνε οι δυο τους!

Άπαιχτο :lol::lol::lol: Το βασικό είναι ότι σε καταλαβαίνει ο άντρας σου!!!

Ο δικός μου ονειρεύεται το χωριό του, και κάτι λέει να πάει με τη μανούλα του, αλλά δεν ξέρει γιατί δεν θα γίνει: Αυτό μας λείπει, να πάνε, να γυρίσουνε μαζί, να μου ξανακατσικωθεί εδώ πέρα... είπαμε να μας μπει καλά ο χρόνος...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!

ελπίζω να είστε όλες καλά όπως και τα ζουζουνάκια σας!

επέστρεψα απο την 20ήμερη ξεκούραση στους γονείς μου και τώρα πάλι μόνη...

λοιπόν, δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου, αλλά μπήκα να γράψω την ανησυχία μου γιατί πάω να σωριαστώ σε λίγο.

ο μικρούλης μας που είναι 4 μηνών και 8 ημερών σήμερα, έχει αλλάξει τελείως.

μέχρι πρίν 1 μήνα ήταν το πιο ήσυχο μωρό που είχα δεί ποτέ μου. τώρα είναι ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ μέσα στην γκρίνια! δεν ξέρω τί να κάνω!!! δοντάκια να υποθέσω??????? ότι του δώσω το βάζει στο στόμα και το δαγκώνει με μανία.

θέλω να το βοηθήσω και δεν μπορώ. άλλαξε και το ωράριό του.. εκεί που κοιμόταν στις 9 το βράδυ, προχθές κοιμήθηκε στις 12 και χθές 11 παρά.

ΓΙΆΤΙ???? τί να κάνω? έχω απελπιστεί. τον έ΄χω όλη μέρα αγκαλιά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!!!!

εσάς τα μωράκια σας είναι τόσο ανήσυχα? σήμερα έχουμε παιδίατρο. πάμε για το εμβόλιο, να δούμε και πόσο βάρος έχει πάρει, αν και δεν ανησυχώ γιατί είναι σίγουρα 8 κιλά!!! εν τω μεταξύ, τις ημέρες που είμασταν στο χωριό, θήλαζε κάθε 2ωρο. και το έκανε και το βράδυ κάποιες φορές. ούφφφφφφφ, σας ζάλισα!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Διαφημίσεις

πατουσάκι μου,

μην ανησυχείς!!! Το αν είναι δόντια, καλύτερα να στο πει ο γιατρός.

Όσο για τον ύπνο, να σου πω την αλήθεια, η δικιά μου άλλη φορά κοιμάται από τις 9, άλλη στις 12, εξαρτάται πόσο έχει κοιμηθεί μέσα στη μέρα.

Εγώ, να είμαι ειλικρινής, κάτι άλλο θα υποθέσω: Μήπως εκεί στο χωριό τον είχαν όλο αγκαλιές κλπ παππούς, γιαγιά και το συνήθισε; γιατί μας χορεύουν στο ταψί από πολύ μικρά. Μην ανησυχείς, πάντως, όλα αυτά είναι φυσιολογικά (ή τουλάχιστον φυσιολογικά για μένα!!!)

Καλώς ήρθες πίσω!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!

πατουσακι και βικουλα καλωσορισατε....

βικουλα και εμενα θα μου ελειπε.....πως περασατε για πες???

πατουσακι και εμενα εχει αρχισει να γκρινιαζει λιγο αλλα φανταζομαι οτι ειναι τα δοντια του....

εγω ετρεχα απο το πρωι..ευτυχως τελειωσα τις δουλειες μου...πηρα και το βιβλιαριο υγειας του παιδιου επιτελους...βαλαμε και τις πορτες στα σκαλια και ειμαστε ετοιμοι για την ωρα που θα μπουσουλησει...

αληθεια ποτε μπουσουλανε τα μωρα???εμενα αρχισε να πηγαινει προς τα πισω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μαριλίνα μου τι να γινει,απ οτι φαινεται δε μπορουμε να κανουμε και πολλα.αυτοι κοβουνε και εμεις το δεχομαστε.

και γω μια απ τα ιδια σκεφτομαι,ηθελα να κανω τοσα πολλα,αλλα και παλι καλα ειμαστε,να χουνε τα μικρουλια μας την υγεια τους,και μεις να τα προσεχουμε και ολα θα πανε καλα,πρεπει να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο-ειναι μεγαλη αναγκη να το βλεπουμε μισογεματο και αυτο σας το λεει μια πρωην κυνικη.

φιλιοπιτσα,τελειο αυτο με το γραμμα,η αληθεια ειναι οτι και γω το σκεφτομουν και μαλιστα το συζητησα με τον μπεμπη-ναι το συζητησαμε:P-και καταληξαμε να στειλουμε ενα γραμματακι:)

οταν του ελεγα για τον αγιο βασιλη και για ολα αυτα τα μαγικα των χριστουγεννων με κοιτουσε μανοιχτο το στομα λες και καταλαβαινε,και γενικα οποτε του λεω παραμυθακια λες και καταλαβαινει,μπορει να ειναι επειδη τα λεω με στομφο και αλλαζω τις φωνες,δε ξερω.

παντως μια χαρα η μικρουλα ετσι;:)

και υπομονη με τον πυρετο:? και περαστικουλια:)

βικουλα τι ωραια!

περασες καλα στη μαδριτη;

ξεχασα ησουν για δουλειες ή διακοπες;

6 μερες χωρις το μπεμπακι;;;

αχ μονο που το σκεφτομαι...

απο την αλλη πρεπει να ανανεωθηκες παρα πολυ ετσι; ;)

τινακι σε οτι αφορα τα πεθερικα μου,και μενα ο αντρας μου τους λυπαται παρα πολυ.

ενταξει δε λεω,αλλα καμμια φορα η μαμα του-ο μπαμπας του ειναι ησυχος ανθρωπος-υπερβαλλει και φαινεται πως το κανει επιτηδες,αλλα τελος παντων,μετα του λεω τη γνωμη μου και τα συζηταμε.

λοιπον ακου ενα κολπο,δε θυμαμαι απο που το ακουσα.

λοιπον οταν θες να πεις κατι για τη μαμα του,να συζητησετε δηλ και θες να του πεις ενα παραπονο-απο τα πολλα ξερω;)-

στην αρχη πες κατι καλο γιαυτην,οπως πχ,ωραιο το μαλλι της μαμας σου σημερα,υπεροχο χρωμα,της πηγε πολυ.

μετα πες το παραπονο σου ή οτι σε πειραξε, συζητηστε το

και μετα για να αποφορτιστει η φαση,πες παλι κατι καλο γιαυτην.

δηλ κατι που θες να περασεις, αναμεσα σε δυο καλα που θα πεις,δε θα νιωσει ο αντρας σου οτι γκρινιαζεις ή γινεσαι εσυ η κακια κλπ.

δε ξερω αν με καταλαβες;)

εγω ετσι κανω και μπορω να πω οτι τα εχω καταφερει!!!

νταξει λιγη δουλεια θελω ακομα.

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και μπορω να πω οτι δε κουραστηκα και πολυ:)

σημερα βγηκα βολτιτσα με τον μπεμπη,φυσικα αμεσως κοιμηθηκε.

πολυ τη φχαριστηθηκα,ειχε και ωραια μερα,ηλιος και κρυο-οχι πολυ,αλλα ανανεωθηκα βρε παιδι μου,πολυ μεσα καθομαι και δε κανει,θα παθω καμμια καταθλιψαρα.

θελω και να ψωνισω ρουχα για τα κριστμας,να δουμε ποτε...

και αν θα ψωνισω φυσικα.

καλα εδω στη σερρες εχουν κατι τιμες...τζιζζζζζ

ευτυχως εχουμε τη σαλονικη διπλα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!

ελπίζω να είστε όλες καλά όπως και τα ζουζουνάκια σας!

επέστρεψα απο την 20ήμερη ξεκούραση στους γονείς μου και τώρα πάλι μόνη...

λοιπόν, δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου, αλλά μπήκα να γράψω την ανησυχία μου γιατί πάω να σωριαστώ σε λίγο.

ο μικρούλης μας που είναι 4 μηνών και 8 ημερών σήμερα, έχει αλλάξει τελείως.

μέχρι πρίν 1 μήνα ήταν το πιο ήσυχο μωρό που είχα δεί ποτέ μου. τώρα είναι ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ μέσα στην γκρίνια! δεν ξέρω τί να κάνω!!! δοντάκια να υποθέσω??????? ότι του δώσω το βάζει στο στόμα και το δαγκώνει με μανία.

θέλω να το βοηθήσω και δεν μπορώ. άλλαξε και το ωράριό του.. εκεί που κοιμόταν στις 9 το βράδυ, προχθές κοιμήθηκε στις 12 και χθές 11 παρά.

ΓΙΆΤΙ???? τί να κάνω? έχω απελπιστεί. τον έ΄χω όλη μέρα αγκαλιά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!!!!

εσάς τα μωράκια σας είναι τόσο ανήσυχα? σήμερα έχουμε παιδίατρο. πάμε για το εμβόλιο, να δούμε και πόσο βάρος έχει πάρει, αν και δεν ανησυχώ γιατί είναι σίγουρα 8 κιλά!!! εν τω μεταξύ, τις ημέρες που είμασταν στο χωριό, θήλαζε κάθε 2ωρο. και το έκανε και το βράδυ κάποιες φορές. ούφφφφφφφ, σας ζάλισα!!!!!!!!!!!!!!

πατουσακι καλως μας ηρθες και ευχομαι να πηρες τον αερα σου ετσι;

λοιπον επειδη ο δικος μου κανεις ακριβως τα ιδια και υποψιαζομαι ειναι τα δοντια,υπομονη,τα δοντακια δε ξερω ποσο θα παρει να βγουν οποτε υπομονη.

οσο για το θεμα του υπνου κι εγω το ιδιο προβλημα,να φανταστεις χθες το βραδυ κοιμηθηκε 11.30 με 12 παρα.

οποτε σημερα εκανα το εξης.

επειδη μεσα στην ημερα ο μικρος κοιμαται αρκετα,δηλ να φανταστεις ξυπναει στις 8 το πρωι,τρωει,παιζει λιγο και κοιμαται στις 9.30 με 10 και ξυπναει στις 11 να φαει και μετα απο 2 ωρες παλι κοιμαται μεχρι να ξυπνησει να φαει κοκ...

σημερα μειωσα τις φορες που κοιμαται,και τη διαρκεια του υπνου.

επισης επειδη τον νανουριζα-μεσα στη μερα-για να κοιμηθει,σημερα δε το επιχειρησα καν κι ας γκρινιαζε κι ας εκλαιγε,κοιμοταν μονος του.

συνολο μες στη μερα κοιμηθηκε τριαμιση ωρες.

και σημερα το βραδυ επεσε για υπνο στις 9μιση!!!

δε το πιστευα.

αν γινει και αυριο αυτο τοτε θα τον εχω ξυπνιο περισσοτερες ωρες στη διαρκεια της ημερας για να κοιμαται το βραδυ.

ελπιζω να μη τα εγραψα μπερδεμενα,γιατι εγραψα πολλα και καμμια φορα αλλιως τα σκεφτομαι στο κεφαλι μου κι αλλιως τα γραφω-μικρη ηθελα να γινω και συγγραφεας τρομαρα μου-ασχετο ε;

:P

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια, τα έχω πάρει στο κρανίο πολύ άσχημα! αμάν πιά! κάτι θα γίνετε κάθε μέρα!!! έλεος!!!!!!!!!

λοιπόν χθές πήγαμε παιδίατρο, και το ευχάριστο είναι οτι το ζουζουνάκι μας είναι μια χαρά!!! υγιέστατος! έβαλε πάλι ένα κιλό μέσα στον μήνα και 4 πόντους. δηλαδή φτάσαμε τα 8 κιλά και τους 68 πόντους...

όλα καλά με τον γιατρό, άν εξαιρέσουμε το θέμα του εμβολίου. ο γιατρός μας είχε γράψει να πάρουμε το manjugate. απο λάθος συννενόηση όμως η φαρμακοποιός μας έδωσε το meningitec. επειδή όμως ο γιατρός το είχε στο ιατρείο του, μας έκανε το manjugate και θα αλλάξουμε το άλλο να του το πάμε...

τί έγινε όμως σήμερα? πήγε ο πεθερός μου στην φαρμακοποιό για να το αλλάξει, γιατί ο άντρας μου λείπει εκτός Θεσσαλονίκης, και η πανέξυπνη φαρμακοποιός γύρισε και του είπε, οτι είναι ντροπή του γιατρού που μας σύστησε αύτό το εμβόλιο και κακώς το έκανε στο μωράκι, οτι κάνει κακό στο μωρό και να αλλάξουμε παιδίατρο!!!!!!!!!! Άκουσον άκουσον!!!!!!!!!! αν είναι δυνατόν!!! φυσικά ο πεθερός μου την πίστεψε γιατί την ξέρει 30 χρόνια! εγώ όμως ΌΧΙ! μίλησα με δύο άλλα φαρμακεία και μου είπανε και απο τα δύο οτι είναι βλακείες αυτά που είπε η φαρμακοποιός, μάλιστα διαβάσαμε τα συστατικά και είναι τα ίδια! αυτό που κάναμε είναι της novartis. ε, δεν την θεωρώ και χάλια εταιρεία, ακριβώς το αντίθετο...

δεν φαντάζεστε τί νεύρα έχω. και με την φαρμακοποιό και με τον πεθερό μου που το πίστεψε και τώρα πρέπει να απολογούμαστε γιατί πάμε σε αυτόν τον γιατρό. εάν ξανασυζητηθεί όμως το θέμα, θα δαγκώσω κανένας. δεν είμαι και στα πόλύ ήρεμά μου τελευταία... έχω άλλα πράγματα να σκεφτώ, καποτε απλά δεν έδινα σημασία, τώρα...δαγκώνω!!!!!!!!!

έχω και άλλα να σας πώ, αλλά όχι τώρα, γιατί περιμένω υδραυλικό και ο μικρούλης κοιμάται, οπότε ας κάνω καμία δουλίτσα...

31/07/2010

lineal, να τα χιλιάσετε εύχομαι....

Μαριλίνα μου, δεν είναι θέμα αγκαλιάς, και εγώ το σκεφτόμουν στην αρχή, αλλά όταν γκρινιάζει, γκρινιάζει και στην αγκαλιά. δεν σταματάει. είναι τα δοντάκια του μας είπε ο γιατρός. αλλά είπε να μην του βάζω αλοιφούλα, οτι δεν χρειάζεται. μάλιστα φίλη μου γιατρός, μου είπε οτι σφίγγουν τα ούλα με την αλοιφή και οτι είναι καλύτερα να το αφήσω έτσι.

Βικούλα απ ότι διάβασα είχες φύγει, χωρίς το μωρό?????? μπράβο σου!!!!

και λέω μπραβο σου, γιατί εγώ δεν τον έχω αφήσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! και πρέπει να το κάνω γιατί έχω πάθει τρελή εξάρτηση. να φανταστείτε θέλω να πάω κομμωτήριο και δεν πάω!!!!! είμαστε κολλημένοι με ΧΡΑΤΣ όπως λέει και ο άντρας μου...!!!! αλλά μάλλον δεν είναι και πολύ καλό αυτό!

άντε γειά προς το παρών...!!!!!!!

31/07/2010

πατουσακι μου υδροχοος δεν εισαι;

ε και γω.

και χθες μια απ τα ιδια,εννοωντας σε νευρα και φασαριες.

λοιπον,

χθες στη μια το βραδυ,ο φοιτητης απο κατω,για μια ακομα φορα μας εγραψε εντελως, εφερε αλλα 4 ατομα και φωναζαν χτυπουσαν παλαμακια,γελουσαν κλπ κλπ, λες και ηταν 11 το πρωι.

ευτυχως ο μπεμπης δε ξυπνησε,ομως ο αντρας μου που γυρισε 8 απο τη δουλεια και θα ξυπνουσε στις 6 τι εφταιγε;

δε μπορουσε να κοιμηθει και γω το ιδιο.

γυρω στις 3 καλουμε αστυνομια.

περιμεναμε στο μπαλκονι.

στις 3.30 με 4 παρα τα "παιδια" σταματησαν, και εκαναν να φυγουν απο το σπιτι,

βγαινω στο μπαλκονι με νευρα-νευρα λεμε οχι αστεια-και μας ακουσε ολη η γειτονια.

τι να σας λεω τι και τι τους ειπα.

τον εκανα ταλατιου και δεν ηξερε τι να πρωτοπει.

ο αντρας μου δε μιλουσε καν.

κοριτσια πρωτη φορα γινομαι ΤΟΣΟ κατινα και το γουσταρα.

μες στα πολλα του ειπα πως 9 μηνες μας ταλαιπωρει και οσα και να του ειπαμε δε καταλαβαινει και μου χει διαλυσει τη ψυχολογια και πως τωρα θα το πληρωσει και θα του κανω τα ιδια με το να καλω την αστυνομια συνεχεια οτι κι αν κανει να δει πως ειναι να μαμας τη ψυχολογια του αλλου.

αυτος δεν ηξερε τι να πει.

και το καλο ειναι οτι οταν βγηκα στο μπαλκονι και τους περιλαβα με κανει με μια βλακωδη αφελεια

"α ακουγομασταν;αφου ειχα κλειστα τα παντζουρια"

τι του λες τωρα;

αφου τους τα ψαλα-η λεξη εψαλα ειναι πολυ λιγη-για μιση ωριτσα με λεει πως απο δω κι εμπρος θα προσεχει κλπ κλπ.

ποσες φορες μας τα χε ξαναπει...

του ειπα πως δε με νοιαζει και πως δε τον πιστευω και γω θα καλω αστυνομια.

φοβηθηκε το τσογλανι-σορρυ ε.

στις 5 ηρθαν και οι αστυνομοι,αλλα αυτοι ειχαν φυγει.

ο αστυνομος μας ειπε πως με τη παραμικρη φασαρια να παιρνουμε τηλ και 2 φορες τη μερα αν θελουμε και αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας και βαζουν μουσικη δυνατα παλι να καλουμε.

θα μαρτυρησει το κωλοπαιδο.

κοριτσια δεν ειμαι εκδικητικος τυπος και συνηθως δεν ασχολουμαι,πιστευω πως με το διαλογο ολα λυνονται,μαυτον ομως εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.

αφου ημουν εγκυος και το μωρο εχει γινει 5 μηνων και τα ιδια και τα ιδια,εχει καταντησει μια αηδια.

ουφ τα πα και ξεθυμανα.

πατουσακι,τι να πω, ναμ η δινεις σημασια;

εγω παντως ξεσπασα αλλα μετα με πονουσε τοσο πολυ το κεφαλι μου,αφου νομιζα θα παθω εγκεφαλικο,πηγαινα να κοιμηθω και ζαλιζομουν,

πρωτη φορα ετσι.

πες τα κι εσυ στη φαρμακοποιο σου, ή στον πεθερο σου με λιγοτερα νευρα γιατι δεν ειναι και καλο για την υγεια-παραδειγμα εγω.

τι να πω,μαλλον ειμαστε χτυπημενοι οι υδροχοοι.

αντε να ρθει ο νεος χρονος να αλλαξουμε παραστασεις

1zNmp2.png

Καλησπερα κοριτσια !!!

Λινεαλ να χαιρεσαι το μπεμπονι σου!!!

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ποσο σε καταλαβαινω για τη φασαρια και εμεις καλεσαμε την αστυνομια προχθες πηγε στους απο πανω να τους πει τα καθεκαστα και τι τους ειπε η αλλη

αχχχ ναι σημερα καναμε λιγη φασαρια παραπανω....

τρελαθηκε μου ηρθε να ανεβω να της σπασω τα μουτρα

δεν καταλαβαινουν μακαρι να πουληθει γρηγορα το σπιτι να φυγουμε απο εδω δεν αντεχω αλλο......

Λοιπον εμεις πηγαμε σημερα το πρωι και αγορασαμε ρουχακια την μικρη επαθα ζημια ηθελα ολα να της τα παρω...

Παω να δωσω κρεμουλα γιατι ξυπνησε και επανερχομαι.......

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γεια σας κοριτσάκια? Τι κάνετε? Τα μωράκια σας?

Εμείς είμαστε πολύ καλά,εχουμε αρχίσει και φρουτάκια όπως σας είχα πει. Εχει πολύ πλάκα... ειδικά η πρώτη κουταλιά είναι όλα τα λεφτά! Ξεκινήσαμε με μισό αχλάδι, μετά από 3 μέρες προσθέσαμε και μήλο και μετά από 3 και μπανάνα. Το τρώει όλο και γλύφεται κιόλας, αφού αν αργώ να της δώσω την κουταλιά διαμαρτύρεται! Μόλις πλησιάζει το κουτάλι ανοίγει το στόμα διάπλατα. Το κακό είναι οτι μας επανήλθε η δυσκοιλιότητα. Προχθές το λυπήθηκα τόσο πολύ.... να σφίγγεται να έχει κοκκινίσει ολόκληρη, να κλαίει σπαρακτικά, δεν το έχω ξανακούσει να κλαίει έτσι. Την βάζω κάτω, της κραταγα τα ποδαράκια, να σφίγγεται να ξανα σφίγγεται και ρε κορίτσια άρχισαν τελικά να βγαίνουν τα κακά της τόσο σκληρά και τόσο μεγάλα (συγνώμη κιόλας) που κόλλησαν στο ποπουδάκι της. Ούτε να βγαίνουν , ούτε φυσικά να μπαίνουν.... ποπο... δεν ήξερα τι να κάνω, κι αυτό να ουρλιάζει......Τελικά τα καταφέραμε, κόκκινο αυτό απ τοκλάμα και το σφίξιμο και μούσκεμα εγώ απ την αγωνία μου. Σόρυ για την λεπτομερής περιγραφή μου, αλλά ήθελα να το πω :oops:

Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε να πάρω ξερά δαμάσκηνα, να βράζω 2 κάθε φορά και να τα βάζω μαζί με το νερό μέσα στα υπόλοιπα φρούτα. Της έδωσα και εχθές και σήμερα και νομίζω είναι καλύτερα. Για να δούμε!

Εχουμε ξεκινήσει να αλλάζουμε και το γάλα, μεζούρα-μεζούρα και μέσα στην εβδομάδα μόλις το αλλάξουμε, θα ξεκινήσουμε και απογευματινή κρεμούλα, ρυζάλευρο. Τα φρούτα τα τρώμε το πρωί. Και μετά τα Χριστούγεννα μόλις κλείσει τους 6 μήνες θα βάλουμε και χορτόσουπα το μεσημέρι.

Λινεαλ, ωραίο το κουταλάκι μου φαίνεται, αλλά δεν νομίζω να μην λερώνεται, μύτη μάγουλα στόμα, ρούχα....χαμός! Και δεν βγαίνουν τα ατιμα τα φρούτα. Εχω πάρει κάτι πλαστικές σαλιάρες αλλά στο σημείο κάτω απ το λαιμό όλα τα ρούχα της έχουν κιτρινίσει, όσο κι αν προσέχουμε.Και μάλλον όταν την ταίζω πρέπει να φοράω κι εγώ γιατί έχει τύχει να φτερνιστεί την ώρα που την ταίζω και....καταλαβαίνετε!!

Κάτι άλλο τώρα! Κορίτσια εχθές τα χρειαστήκαμε με τον ανδρα μου. Έπεσε το μωρό απ το κρεβάτι! Την είχε ο ανδρας μου στο κρεβάτι μας κι εγώ ήμουν στην κουζίνα και ξαφνικά ακούω το γκντουπ και το μωρό να τσιρίζει. Εντάξει.... έχασα πέντε χρόνια απτη ζωή μου. Για πότε γύρισε και πως βρέθηκε από ανάσκελα που ήταν, μπρούμητα στο πάτωμ.α, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Ευτυχώς βέβαια που έπεσε μπρούμητα και ευτυχώς και πάνω στο χαλί. Πάθαμε όμως πανικό. Τι να σας λέω! Μέσα σε 1λεπτό ηρέμησε και έδειχνε να μην έχει τίποτα ούτε μία κοκκινίλα.Πήρα βέβαια και τον παιδίατρο και μου είπε να μην ανησυχώ δεν έχει τίποτα. Πόσες τύψεις... και ειδικά ο άντρας μου που ήταν δίπλα της... δεν μπορώ να σας περιγράψω. Τελοσπάντων, όλα καλά ευτυχώς! Πάντως κορίτσια τώρα που ξεκινάνε να γυρνάνε θέλουν πολύ προσοχή. Μια στιγμή φτάνει!

Σας φιλώ

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...