Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον! Από το απόγευμα είμαι πολύ καλύτερα, γιατί έπιασα τον άντρα μου και του τα είπα ένα χεράκι και ηρέμησα!

Η πεθερά μου κάθε άλλο παρά γριά είναι, 50 χρονων παρακαλώ! Ενώ δεν είναι κακιά, θελει να ανακατεύεται παντού, να σου λέει θα σου δώσω την χ βοήθεια(χωρις να της έχεις ζητήσει κάτι, ετσι?) και μετά ή να σου δίνει το 1/3 ή καθόλου και ότι και να σου δώσει στο βγάζει ξινό, λέγοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί τι σου έδωσε για να κάνει την καλή, όλο κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά και όλο καινούργια πράγματα παίρνει και ένα σωρό άλλα, που θα μου πάρει μέρες να σας τα γράψω!!:twisted: Είναι περίπτωση η γυναίκα και με έχει κουράσει πάρα πολύ τα 7 από τα 8 χρόνια που είμαι με τον γιο της!!:twisted:

Εδώ και καιρό προσπαθώ από το ένα αφτι να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, αλλά έχω τόσα μαζεμένα μέσα μου, που κάποιες φορές μου είναι πολύ δύσκολο!!

Επανέρχομαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α τινακι να σε πω μπας και ευθυμησεις λιγο.

τα πεθερικα μου δεν εχουν αυτοκινητο.

περσι στη γιορτη του αντρα μου ειχαν ερθει με κατι φιλους τους απο το χωριο που τους εφεραν με το αμαξι.

ε ηρθαν κι αυτοι -οι ασχετοι-στο σπιτι και δε κρατουσαν και τπτ.

νταξει δεν ειμαι και στριμμενη οι ανθρωποι εκαναν εξυπηρετηση στα πεθερικα μου,αλλα ελεος σε γιορτη πας,κρατα εστω κατι.

δε ξερω εγω θα ντρεπομουν να παω σε ξενο σπιτι να φαω να πιω σε ξενη γιορτη και να μη κραταω κατι.

παντως κατι τετοια κουλα κανουν συνεχεια τα πεθερικα μου.

QUOTE]

Καλή μου Lineal και πάλι καλά να λες! Εμάς σε κάθε μεγάλη γιορτή (Πασχα-Χριστούγεννα συνήθως), εμφανίζει η πεθερά μου και άλλο προβλημα και μας χαλάει την γιορτή, π.χ. ένα Πάσχα έλεγε ότι θα χωρίσει τον άντρα της, εννοείται πως αυτό ήταν μόνο για κεινη την μέρα! και άλλα πολλά!!

Αααχχ! Τα λέω και ξεθυμαίνω κάπως!!

Λέτα μου να χαίρεσαι την βαφτισιμιά σου!!

Μαριλίνα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

Συμπεθέρα με γεια τα μαλλία!! Βάλε φωτό στο φατσοβιβλίο να σε δούμε!! Εγώ θα πάω μετά τα μέσα του μήνα να φτιάξω τα μαλλιά μου και περιμένω πως και πως! Για τα Χριστούγεννα θέλω οπωσδήποτε ένα πορτοφόλι, γιατί μου χάλασε!

Εμάς ο μικρός τρελαίνετε να τον κρατάς κάτω από τις μασχάλες και να κάνει βηματάκια! Σήμερα που τον έβαλα μπροστά στο τραπεζάκι του σαλονιού να σταθεί, άρπαξε το τηλεκοντρόλ! Χαχαχα! Τι πλάκα που έχουν!!

Την Πέμπτη ανεβαίνω με τον μικρό μου άντρα Αθήναααα!!!

Αυτά για την ώρα, πολλά φιλιά!!!

FillioPi

με γεια το καινούριο μαλλί!!! Ωραία η ιδέα να πάτε στην Αλεξανδρούπολη, γιατί έτσι δεν θα περάσετε μέσα στο πένθος τις γιορτές. Να σου πω, εγώ κάτι λίγο θα στόλιζα στη θέση σου, για το καλό και για το μωρό. Εννοείται, όχι δέντρο κλπ (εντάξει, να μη νιώσει κι ο αντρούλης άσχημα) αλλά το μωρό να πάρει μυρωδιά Χριστουγέννων.

Με γεια και η καινούρια κουπ!!!

tinaki,

δυστυχώς πολλοί είναι έτσι. Εγώ, να σου πω την αλήθεια, ανακατεύεται περισσότερο η μάνα μου. Ειδικά μια εποχή σε σημείο να τσακωνόμαστε. Π.χ. δεν της άρεσαν τα ριχτάρια που είχε πάρει ο άντρας μου και που μου άρεσαν κι εμένα. "Να τα αλλάξετε μπορείτε;" "Μα δεν θέλουμε" "Πέφτει πολύ πορτοκαλί κι αυτά και οι κουρτίνες" κλπ. Εννοείται, τα ριχτάρια μείνανε στη θέση τους.

Α, για την πεθερά έγραφα πριν λίγες μέρες. Αυτή δεν ανακατεύεται πολύ, αλλά ρίχνει μπιχτές: Το Σάββατο πριν φύγει, είχε πάει βόλτα με τον άντρα μου και τον γιο μου. Και τι του λέει: "Να προσέχεις, μήπως ετοιμάζεται να σε διώξει, γιατί πολυ σου φωνάζει"... Ακούτε μπηχτή;;:twisted::twisted::twisted:

Να παραδεχτώ ότι του φώναζα λίγο παραπάνω (ε, τεντωμένα νεύρα εκείνες τις μέρες λόγω της ύπαρξής της) αλλά το βράδυ είχαμε πάντα συμφιλίωση :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (περάσαμε ωραία βράδια όσο ήταν εδώ, το ομολογώ...) και πάντα με ανοιχτή την πόρτα (μην ξυπνήσει το παιδί και δεν το ακούσουμε... :rolleyes:)

tinaki, πες τα μας κι εσύ να ξαλαφρώσεις, είναι μεγάλη ιστορία.

Φιλάκια!!!!!

Να μην το ξεχάσω: Βέγγα Νο 3 εδώ!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

φιλιοπι ζηλευω που σε λεει το γ και το κ...εμενα ο δικος μου βγαζει κατι τσιριδες και το απολαμβανει ο ατιμουλης.

φοβαμαι μη του μεινει και τσιριζει αυριο μεθαυριο με το παραμικρο...

τινακι ηθελε να χωρισει τον πεθερο;

ζησατε δηλ μεγαλες στιγμες.

να σε πω την αληθεια αν μου συνεβαινε τετοιο σκηνικο θα ειχα παρει ποπ κορν και θα ζουσα την ολη φαση χαλαρα.

τωρα θα μου πεις ειναι και που θελει συνεχως να ειναι το επικεντρο και να δειχνεται οπως καταλαβα...

αχ αυτη η εμμηνοπαυση...

μαλλον την πιανει κριση

οσο και να πεις ομως εσυ δε φταις σε τπτ.

μαλλον ο αντρα σου πρεπει να της βαζει ορια,αντε γιατι...

κοριτσια καλη μερα.

σημερα επιασα να ξεσκονισω και να βαλω κανα χριστουγεννιατικο τραπεζομαντηλο κλπ κλπ.

εχω και σκουπισμα,αλλα οι αντρες μου κοιμουνται και δε θελω να τους ξυπνησω,οποτε περιμενω ακομα.

το δεντρο μαλλον αναβαλλεται γιατι μετα εχουμε να παμε και στο χωριο μου,αχ αυτη η γιαγια μου,κανει ετοιμασιες καθε σαββατοκυριακο,ενω της εχω πει οτι αν πηγαινουμε θα την ενημερωνω κι αυτη ξεχναει.ετσι χθες με ειπε στο τηλ οτι ετοιμασε πισια-ποντιακες τυροπιτες-και διαφορα.

πως να πεις οχι;

οποτε αναβαλλονται διαφορες δουλειες,εκτος κι αν προλαβω.

θα δω.

κοριτσια ο μικρος μες στη μερα κοιμαται αμεσως μετα απο κανα διωρο που τρωει και παιζει.

το βραδυ τι τον πιανει δε κοιμαται με τπτ.

χθες παλι στις 11 και κοιμηθηκε.

τι να κανω;

σκεφτηκα τον υπνο που κανει μες στη μερα να τον μειωσω,αλλα τι να κανω να τον ξυπναω;

μου φαινεται σκληρο.

επισης τα 210 Ml που του κανω δειχνει να μη χορταινει.

νομιζω επρεπε να μας δωσει απο τωρα καμμια στερεη τροφη,γιατι ο μικρος ειναι φαγανος

δειτε τι παρηγγειλα ,ειναι κουταλακι που βαζεις τη φρουτοκρεμουλα και ταιζεις.

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/Boon_Squirt_Baby_Food_Dispensing_Spoon.html

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!εμεις τωρα γυρισαμε σπιτι και ο μικρος μολις κοιμηθηκε οποτε μπηκα να δω τι κανετε.....

σημερα ειναι λιγο γκρινιαρης ο δικος μου μαλλον αρχισε να βγαζει δοντακια....

χθες πηγαμε το κρεβατακι του στο δωματιο του και κοιμηθηκε μονος του το βραδυ..μου κακοφανηκε πολυ κοριτσια......

lineal τι κουταλακι ειναι αυτο???πλακα εχει...

filiopi με γεια το μαλλι...

tinakι να μιλας στον αντρα σου αλλιως δεν γινεταιι

Lkixp3.png

rcRGp3.png

το γεμιζεις με τη κρεμουλα-φρουτοκρεμα-και πατας οσο θες και τρωει το μωρο χωρις να γινεται χαλια-ελπιζω.

ωραιο ειναι και ανυπομονω να το δοκιμασω να σας πω.

κοιμηθηκε μονος του λετακι;

αχ τι καλα,εμενα θελει πολυ κουνημα,απο κει που κοιμοταν μοναχος.

πολυ γκρινια,μαλλον δοντακια-ελπιζω.

καλα σημερα με τρομαξε,πατησε κατι κλαματα,λες και τον σφαζαμε.

και κουνιοταν και εκλαιγε σαν τρελος και ειδαμε και παθαμε να τον ησυχασουμε.

και μολις τον κουνησα λιγο στην αγκαλια μου,κοιμηθηκε.

να βγαζει δοντια;

τη βδομαδα αυτη που θα παμε παιδιατρο θα μας πει τι γινεται.

επισης σημερα στολισαμε-στολισα δηλαδη-το δεντρο μας.

και ο μπεμπης κοιτουσε απο το ριλαξ.

και ο μπαμπας εδινε οδηγιες.

μετα του εκανα να φαει-του αντραμ- γιατι το μεσημερι δεν εφαγε το φαγητο της γιαγιας μου.

αυτα.

εχω και νευρα γιατι οι αποκατω-οι φοιτητες-παλι μουσικη βαλαν και περιμενω να δω αν συνεχισει αυτο το βιολι να φωναξω καμμια αστυνομια να τελειωνουμε

αι σιχτιρ

αντε καλο βραδυ βρε κορτσουδια

1zNmp2.png

Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!

Επιτελους λιγο κρυο,εμενα η μικρη μου μεχρι και το Σαββατο ειχε δεκατα,ελπιζω να μην ανεβαση παλι.....

Αχ αυτες οι πεθερες,εγω δεν εχω οποτε ειμαι ησυχη!!!!!

Λινεαλ παλι θα λερωνεται με το κουταλι απο οτι βλεπω με την δικια μου με το που την δινω με το κουταλακι την κρεμα την βγαζει το μαζευω και μετα βαζει χερια η θα γυρισει το προσωπο αλλα εχουν πολυ γελιο,πολυ μου αρεσε παντως ειναι προτοτυπο το κουταλακι,το καλο ειναι οτι δεν φοβασαι να μη σου φερει καπελο το πιατο χιχιχιχι.......

Λετα καλα κανατε και εγω θελω να την παω στο δωματιο της αλλα το βραδυ μπορει να ξυπνησει και να θελει πιπιλα οποτε αν δεν προλαβω να της την δωσω τοτε ξυπναει για τα καλα, ομως πρεπει να παει για μην καλομαθει μαζι μας!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα μορφονιές μου!

Τι κάνετε; Εδω βέγγος για άλλη μια μέρα κοιμίζω την μπουμπού αγκαλιά γιατί έχει γκρίνια πολύ! Αδιαθέτησα κιόλας... Εντωμεταξύ μου είχε έρθει 9 σεπτεμβρη μετά 27 οκτώβρη και τώρα 6 δεκέμβρη! Οτι να ναι! Σήμερα έχουμε ραντεβού με παιδίατρο και θα κάνουμε τσίπι! Να δούμε και πόσο πήρε, έβγαλε και κάτι κοκκινίλες στο σβέρκο, να τις δει κι αυτές... άγχος, άγχος αχ κάθε μέρα για να είναι καλά το παιδάκι μου! Και κορίτσια να πω κάτι... Μη με βρίσετε! Καλύτερα να έχεις πεθερά κι ας υπάρχουν εντάσεις παρά να μην έχεις καθόλου! Ξέρω γω; Ετσι το βλέπω... Κι αυτή η κ.....λοαρρώστια, πότε θα βρουν την γιατρειά; Ολο για τέτοια ακούω, ένας θείος μου είναι στο τέλος, με πήρε η μαμά μου και μου εφτιαξε η διάθεση πρωί πρωί! :(( Τέλος πάντων μην σας χαλάω κι εσάς την μέρα... Να μαστε όλες καλά με τις οικογένειες μας! Φιλάκιααααα:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

πω πω καιρό που έχω να μπώ κ να διαβάσω νέα σας...Ούτε που κατάλαβα πως πέρασε αυτός ο καιρός. Γενικά με τις γιορτές/γενέθλια/γάμους/στολισμούς για χριστούγεννα/ντουλάπες κτλ δεν είχα χρόνο για τπτ...Σουλουπώθηκα κ λίγο δλδ έκοψα μαλλί, έβγαλα φρύδι, ψώνισα καινούρια ρουχαλάκια κ πέρασε ο καιρός χωρίς να το καταλάβω...

Θα διαβάσω κ τα μηνύματά σς κ θα επανέλθω..

πολλά φιλιά :-)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν ή εχουν δικους τους που γιορταζουν να τους χαιρονται.

εμενα γιορταζει ο αντρας μου-να τον χαιρομαι!

δεν εκανα και πολλες ετοιμασιες,λιγα τυροπιτακια-λουκανοπιτακια-απ τα ετοιμα

πηρα λιγα γλυκα κι αυτα.

ο μικρος σημερα ειναι μια χαρουλα,αυτη τη στιγμη κοιμαται,αλλα με προβληματιζει το γεγονος που βγαζει γαλατακι με σαλια μετα απο ωρα που εχει φαει.

δε ξερω γιατι.

ανυπομονω να παμε στο παιδιατρο να τον ρωτησω να δουμε τι γινεται.

λοιπον σας αφηνω για την ωρα θα τα πουμε συντομα,φιλια:)

1zNmp2.png

Αχ αυτες οι πεθερες,εγω δεν εχω οποτε ειμαι ησυχη!!!!!

Τυχερούλα!!!!!!!!!!!!!!! :-):smile:

Λετα καλα κανατε και εγω θελω να την παω στο δωματιο της αλλα το βραδυ μπορει να ξυπνησει και να θελει πιπιλα οποτε αν δεν προλαβω να της την δωσω τοτε ξυπναει για τα καλα, ομως πρεπει να παει για μην καλομαθει μαζι μας!

Μπάρμπι μου,

μην ανησυχείς, δεν καλομαθαίνει. 2,5 ετών τον πήγα τον δικο μου στο δωμάτιό του (πολύ μεγάλο, το ξέρω) και μέσα σε 1 εβδομάδα συνήθισε.

χθες πηγαμε το κρεβατακι του στο δωματιο του και κοιμηθηκε μονος του το βραδυ..μου κακοφανηκε πολυ κοριτσια......

Λέτα μου,

κάθε αλλαγή μας κακοφαίνεται. Να σας πω να γελάσετε με τον γιο μου: μου είχε κακοφανεί όταν τον άλλαξα θέση στο καροτσάκι και τον έβαλα να κοιτάζει μπροστά αντί για τη μαμά καθώς πηγαίναμε βόλτα. Ε, ρε, κλάματα η έρμη μάνα... ούτε φαντάρο να μου τον παίρνανε... :lol::lol::lol:

Καλησπερα κοριτσια,

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν ή εχουν δικους τους που γιορταζουν να τους χαιρονται.

εμενα γιορταζει ο αντρας μου-να τον χαιρομαι!

Να τον χαίρεσαι, λινεάλ, έστω και καθυστερημένα!!!

δεν εκανα και πολλες ετοιμασιες,λιγα τυροπιτακια-λουκανοπιτακια-απ τα ετοιμα

πηρα λιγα γλυκα κι αυτα.

ο μικρος σημερα ειναι μια χαρουλα,αυτη τη στιγμη κοιμαται,αλλα με προβληματιζει το γεγονος που βγαζει γαλατακι με σαλια μετα απο ωρα που εχει φαει.

δε ξερω γιατι.

Το κάνει και η δικιά μου. Κάποιες φορές γιατι έχει παραφάει. Στο πάρεντς στον θηλασμό λέει ότι μπορεί και να "ξεχωρίζουν το γάλα και να το βγάζουν" τα μωρά. Δεν είμαι σίγουρη, όμως.

ανυπομονω να παμε στο παιδιατρο να τον ρωτησω να δουμε τι γινεται.

λοιπον σας αφηνω για την ωρα θα τα πουμε συντομα,φιλια:)

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Η μικρή μου έχει αρχίσει και μένει ξύπνια αρκετές ώρες, πάει το διάβασμά μου, θα στοιχειώσει αυτή η διπλωματική μου!!!

Αχ, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αλλά, να σας πω την αλήθεια, μια πίκρα την έχω που μας κόψανε τα δώρα... ήθελα να πάρω τόσα πράγματα στα παιδάκια μου, κάθε Χριστούγεννα γενικώς το παράκανα!!! Και τώρα... άσε, μην πω...

Βέβαια, έχουμε τα μωράκια μας, και αυτό δε συγκρίνεται με κανένα δώρο ή τίποτα άλλο... :tongue::tongue::tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και από εμάς! Τι κάνετε μανουλίτσες και νινάκια;

Εχτές πήγαμε τελικά παιδίατρο, όλα καλα! Είναι 7200 η ζουζούνα 66 πόντους και σε καλή κατάσταση! Μας έδωσε και οδηγίες για να αρχίσουμε κρεμούλες μετά την πρωτοχρονιά! Θα φάμε αρχικά ρυζάλευρο και μετά βανίλια, πεντέμιση μηνών θα εϊναι το μωρό! Μας είπε πως συστήναν μέχρι τώρα φαγητό μετά τον έκτο αλλά κάποιες τελευταίες μελέτες δείξανε προβλήματα με την απορρόφηση όταν αργούν οι τροφές και έτσι τις αρχίζουν πια πιο νωρίς! Αααααα χαίρομαι, περιμένω πως και πως να την ταισω!

Λίνεαλ χρόνια πολλά στον αντρούλη σου, να είναι πάντα γερός, με υγεία και χαρά!

Μαριλίνα μου αυτή η κρίση μας έχει κάνει άλλους ανθρώπους, άλλα θέλουμε και άλλα κάνουμε τελικά! Ευτυχώς τα μικράκια δεν πολυκαταλαβαίνουν! Ε και ο αη -βασίλης κάτι θα φέρει, έστω και φτηνό!

Σήμερα γράψαμε με την μικρή γράμμα στον άγιο και ζητήσαμε υγεία, κουταλάκια, πιατάκια, μία σαλιάρα και χιόνι! Για να δούμε τι θα φέρει! Η καημενούλα η μπέμπα μου ειναι αδιαθετη,εκανε πυρετο απο τα εμβολια,38! Το καημενακι! Λοιπον σας αφηνω,σας φιλω!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα και από εμάς! Τι κάνετε μανουλίτσες και νινάκια;

Εχτές πήγαμε τελικά παιδίατρο, όλα καλα! Είναι 7200 η ζουζούνα 66 πόντους και σε καλή κατάσταση! Μας έδωσε και οδηγίες για να αρχίσουμε κρεμούλες μετά την πρωτοχρονιά! Θα φάμε αρχικά ρυζάλευρο και μετά βανίλια, πεντέμιση μηνών θα εϊναι το μωρό! Μας είπε πως συστήναν μέχρι τώρα φαγητό μετά τον έκτο αλλά κάποιες τελευταίες μελέτες δείξανε προβλήματα με την απορρόφηση όταν αργούν οι τροφές και έτσι τις αρχίζουν πια πιο νωρίς! Αααααα χαίρομαι, περιμένω πως και πως να την ταισω!

Λίνεαλ χρόνια πολλά στον αντρούλη σου, να είναι πάντα γερός, με υγεία και χαρά!

Μαριλίνα μου αυτή η κρίση μας έχει κάνει άλλους ανθρώπους, άλλα θέλουμε και άλλα κάνουμε τελικά! Ευτυχώς τα μικράκια δεν πολυκαταλαβαίνουν! Ε και ο αη -βασίλης κάτι θα φέρει, έστω και φτηνό!

Σήμερα γράψαμε με την μικρή γράμμα στον άγιο και ζητήσαμε υγεία, κουταλάκια, πιατάκια, μία σαλιάρα και χιόνι! Για να δούμε τι θα φέρει! Η καημενούλα η μπέμπα μου ειναι αδιαθετη,εκανε πυρετο απο τα εμβολια,38! Το καημενακι! Λοιπον σας αφηνω,σας φιλω!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Έγραφα από το κινητό και πως τα κατάφερα και ήρθε δύο φορές το μήνυμα!!!

Η μπεμπού μου μόλις κοιμήθηκε! Καλά πολύ χάλια είναι να έχεις το νινάκι άρρωστο! Κόντεψα να τρελαθώ, την είχα όλη μέρα αγκαλιά για παρηγοριά.... ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα η μικρούλα μου!

Κορίτσια πως ε'ιστε εσείς; Δεν έχει κίνηση σήμερα! Τεσπα... πάω για σίδερο...έχει μαζευτεί βουνό, τουλάχιστον να το κάνω λόφο και βλέπουμε!!! Φιλάκια καληνύχτα!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...