Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα!!!

Λοιπον μολις ηρθαμε απο την παιδιατρο και ξεκιναμε κρεμουλα ρυζαλευρο και την αλλη εβδομαδα φρουτο μου ειπε,τωρα για τα δεκατα μου ζητησε καλλιεργεια ουρων για να αποκλησουμε την ουρολημωξη αν και δεν θα ειναι αλλα για να ειμαστε σιγουροι,αμαν ρε παιδι μου στεναχωρεθηκα πολυ τι θα κανω....

Και απο κιλα ειναι 7500 περιπου δεν εβαλε πολλα αυτο το μηνα αλλα εβαλε υψος ειναι 69,5 σχεδον 5 ποντους...

Αυτα θα ξαναμπω σε λιγο παω να μαγειρεψω!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και απο μενα!!!

Λοιπον μολις ηρθαμε απο την παιδιατρο και ξεκιναμε κρεμουλα ρυζαλευρο και την αλλη εβδομαδα φρουτο μου ειπε,τωρα για τα δεκατα μου ζητησε καλλιεργεια ουρων για να αποκλησουμε την ουρολημωξη αν και δεν θα ειναι αλλα για να ειμαστε σιγουροι,αμαν ρε παιδι μου στεναχωρεθηκα πολυ τι θα κανω....

Και απο κιλα ειναι 7500 περιπου δεν εβαλε πολλα αυτο το μηνα αλλα εβαλε υψος ειναι 69,5 σχεδον 5 ποντους...

ολα θα σας πανε καλα barbie μου μη στεναχωριεσαι.

μαλλον και ο δικος μου θα κανει τετοια εξεταση γιατι ολο δεκατακια μου κανει.

μια χαρα ειναι το μπεμπακι σου να μη στεναχωριεσαι;)

τι καλο θα μαγειρεψεις;

εγω λεω σε λιγο να κανω μια μακαροναδα.

ευκολη και γρηγορη:tongue:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Μακαρι,για να δουμε....

Να μην την κανει ο μπεμπουλης σου αυτη την εξεταση γιατι ειναι ταλαιπωρια,εσενα εχει καθε μερα δεκατα?

Μαγειρεψα φακη ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα.

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

barbie περιμενουμε να μας πεις πως ηταν η πρωτη μερα που εφαγε ρυζαλευρο......εμεις θα παμε την αλλη εβδομαδα στον γιατρο και βλεπουμε...

καλε σημερα ξυπνησα και ειδα οτι μου ηρθε περιοδος.....πραγματικα δεν το περιμενα...μαλλο ηταν ο καιρος μου...αντε να δω μηπως θα μπορεσω να χασω τα κιλα πιο γρηγορα τωρα..μου ειπαν οτι μολις μου ερθει περιοδος θα μπορεσω να τα χασω..θα δουμε.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ο μπεμπης σημερα σαν να αρχισε να μπουσουλαει προς τα πισω εχει πολυ γελιο!!!

μαριλινα τι ωραια που πλεκεις....μακαρι να ηξερα...

εβγαλες ακρη με το download????

Καλέ μεγάλωσαν τα μωρά μας.

Εμένα προσπαθεί να γυρίσει. Έχει γυρίσει κανένα μωράκι;;;

Συμπεθέρα μου, το ζήτησα, εεεε;;; Ακόμα δεν πρόλαβα να το κοιτάξω :oops::oops::oops:

Μαριλίνα τι τυχερή που είσαι, που μένεις στην ίδια πολυκατοικία με την κολλητή σου!!! Ζηλεύωωωω και δεν ντρέπομαι να το πω!!

Ήταν φοβερή κωλοφαρδία. Έχουμε στην πολυκατοικία μια γκαρσονιέρα την οποία ουσιαστικά την είχαμε κάνει με τον πατέρα μου αποθήκη (μένει κι αυτός στον τρίτο κι εμείς στο ισόγειο). έψαχνε η φίλη μου για σπίτι και ο πατέρας μου της το έδωσε με χαμηλό ενοίκιο, μιας και ήμουνα και έγκυος, με τη λογική ότι θα είχα και παρέα και εκείνη θα βολευόταν. Και περνάμε πολύ ωραία!!! Τώρα δουλεύει τα πρωινά και όταν ήταν η πεθερά μου εκεί την έβγαζα!!!

Αν από Σεπτέμβρη δεν έχει δουλειά (γιατί δυστυχώς την πήρανε για λίγους μήνες) θα της προτείνω να κρατάει και την μικρή!!!

Μπράβοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε σημερα ξυπνησα και ειδα οτι μου ηρθε περιοδος.....πραγματικα δεν το περιμενα...μαλλο ηταν ο καιρος μου...αντε να δω μηπως θα μπορεσω να χασω τα κιλα πιο γρηγορα τωρα..μου ειπαν οτι μολις μου ερθει περιοδος θα μπορεσω να τα χασω..θα δουμε.....

Εμένα μου ήρθε εδώ και έναν μήνα... αλλά δεν έχω κάνει πολυ καλά τη δίαιτα για να δω διαφορά. Ελπίζω να μην παρασυρθώ από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί, όπως και να το κάνουμε, γιορτές έρχονται...

Να σε ρωτήσω, επειδή θηλάζεις: Είναι παρόμοια... κατάσταση με πιο παλιά; Εγώ είχα πολύ λίγη ροή (ελάχιστη αν τη συγκρίνω) και κράτησε λιγότερες μέρες...

Φιλάκια γλυκές μανουλίτες!!! :-P:razz::-P

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

Πολυ γελιο εχθες με την κρεμουλα που εφαγε η μικρη μου,στην πρωτη κουταλια εκανε κατι γκριματσες, μετα ομως ανοιγε το στομα της και γλυφοταν εγινε μουρτζος παντου κρεμες στα μαγουλα,στη μυτη παντου γιατι εβαζε το χερι στο στομα και ταιζαμε ολα το προσωπο,σημερα που θα ειναι η δευτερη μερα θα της δωσω παραπανω να φαει...

Λετα τελεια που μπουσουλαει ο μπεμπουλης,εμενα δεν της αρεσει καθολου μπρουμυτα αρα θα δειξει ποτε θα μπουσουλησει.

Μαριλινα και εγω ζηλευω που εχεις διπλα σου την κολλητη σου εμενα εινα Χαλκιδικη και μονο μεσω skype τα λεμε και στο τηλ. φυσικα γιατι ερχεται σπανια!!

Παω να κανω πρασορυζο,καλο μεσημερι!!!!

VqBap3.png

Καλέ μεγάλωσαν τα μωρά μας.

Εμένα προσπαθεί να γυρίσει. Έχει γυρίσει κανένα μωράκι;;;

Συμπεθέρα μου, το ζήτησα, εεεε;;; Ακόμα δεν πρόλαβα να το κοιτάξω :oops::oops::oops:

Εμένα μου ήρθε εδώ και έναν μήνα... αλλά δεν έχω κάνει πολυ καλά τη δίαιτα για να δω διαφορά. Ελπίζω να μην παρασυρθώ από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί, όπως και να το κάνουμε, γιορτές έρχονται...

Να σε ρωτήσω, επειδή θηλάζεις: Είναι παρόμοια... κατάσταση με πιο παλιά; Εγώ είχα πολύ λίγη ροή (ελάχιστη αν τη συγκρίνω) και κράτησε λιγότερες μέρες...

Φιλάκια γλυκές μανουλίτες!!! :-P:razz::-P

συμπεθερα προς το παρον η ροη ειναι περιπου ιδια για πρωτη μερα...παλια μου κρατουσε 6-7 μερες τωρα δεν ξερω θα δουμε και θα σου πω..το μονο καλο ειναι οτι δεν ποναω καθολου.....παλια υπεφερααααα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Πολυ γελιο εχθες με την κρεμουλα που εφαγε η μικρη μου,στην πρωτη κουταλια εκανε κατι γκριματσες, μετα ομως ανοιγε το στομα της και γλυφοταν εγινε μουρτζος παντου κρεμες στα μαγουλα,στη μυτη παντου γιατι εβαζε το χερι στο στομα και ταιζαμε ολα το προσωπο,σημερα που θα ειναι η δευτερη μερα θα της δωσω παραπανω να φαει...

χαχαχαχαχαχ

ανυπομονω να δω και τον δικο μου να τρωει,σιγουρα θα τον γραψω με τη καμερα!

καμμια φορα οταν τρωω μηλο ακουμπαω λιγο στο χειλακι του,και κανει κατι μορφασμους,εχει πολυ γελιο.

οσο για τη περιοδο και γω δε ποναω πια τη πρωτη μερα,αλλα και τις δυο φορες που με εχει ερθει μεχρι τωρα ειχα παρα μα παρα πολυ αιμα,μιλαμε λερωσα και το στρωμα του κρεβατιου.

απαισιο πραγμα.

και τωρα με κραταει μια βδομαδα στανταρ απο κει που στη τριτη με τεταρτη μερα με τελειωνε.

βρε κοριτσια ειναι ή δεν ειναι ακραιο καιρικο φαινομενο η τοση ζεστη δεκεμβρη μηνα;

εχω σκασει και ιδρωνω....αμαν...

θελω κρυο,θελω αερα και χιονι.

δε μπορω αλλο αυτη την αρρωστημενη ζεσταρα που να παρει.

νταξει δεν λεω να μας κανει και ανεμοστροβιλους αλλα θελω χριστουγεννιατικο καιρο και οχι να νομιζω οτι ζω στην αυστραλια...:|

οσο για το αν γυρναει ο μπεμπης,κανει μιση στροφη αλλα οχι δε γυρναει.

αχ βρε κοριτσια συνεχεια ορθιος θελει.

και οταν τον σηκωνω θελει να φυγει,δε ξερω τι θελει,ολο ζοριζεται να σηκωθει,αμαν τι θελει;να περπατησει;

δε καθεται πουθενα.

και ειναι τετοιο το ζορι του να σηκωθει που βγαζει κατι κραυγες λες και ζοριζεται για τη τουαλετα.

πολυ νταης ο μικρος.:tongue:

επισης βγαζει κατι ηχους κατι φωνουλες λες και θα μιλησει ωρες ωρες,κανει κατι γυρισματα με τη γλωσιτσα του...αχ τρελη ειμαι το ξερω:)

τωρα τον εχω στο παρκοκρεβατο και φυσικα θελει να σηκωθει.

αυτο το παιδι θα περπατησει γρηγορα.

επισης οταν τον βαζω μπρουμυτα θελει να παει καπου-μπρος πισω-αλλα ακομα δε μπορει.

επισης ακομα δε μπορει να βαλει τη πιπιλα στο στομα του.

πιανει δηλαδη αλλα δε μπορει ν συντονισει τα χερακια του.

τη βδομαδα που μας ερχεται εχουμε παλι να τρεχουμε σε γιατρους:

ωρυλα,παιδιατρο,ιπποκρατειο.

αντε μπεμπη ποιος στη χαρη σου!:?

καλο μηνα σας ειπα;

καλο μηνα και καλη μερα ναχουμε

1zNmp2.png

Γεια σας μανουλες..

Μπήκα να σας πω μια καλησπέρα, για να μην χανόμαστε...

Εγώ δεν έχω τα κέφια μου από χθες, με εκνεύρισαν κάποια πράγματα από πεθερά και άντρα...

Τελος πάντων..

Πάντως κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα φάει το μωράκι μου κρεμούλα!!

Να είστε όλες καλά!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εμεις ειμαστε μια χαρα αν και εχω παρα πολυ αιμα.....πρωτη φορα τετοια ροη...

ο μικρος αρχισε να γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα και μονο απο την μια πλευρα...εχει πολυ γελιο...παιρνει φορα και γυρναει.....

σημερα θα παμε σε παιδοτοπο τωρα το πρωι...εχει γενεθλια η βαφτισιμια μου...

Γεια σας μανουλες..

Μπήκα να σας πω μια καλησπέρα, για να μην χανόμαστε...

Εγώ δεν έχω τα κέφια μου από χθες, με εκνεύρισαν κάποια πράγματα από πεθερά και άντρα...

Τελος πάντων..

Πάντως κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα φάει το μωράκι μου κρεμούλα!!

Να είστε όλες καλά!

τινακι μην στεναχωριεσαι.....και οπως λεει η lineal υπομονη και συζητηση θελει.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

σημερα θα παμε σε παιδοτοπο τωρα το πρωι...εχει γενεθλια η βαφτισιμια μου...

Είναι μεγάλη εφεύρεση οι παιδότοποι... όχι για την ηλικία των δικών μας, αλλά θα το δείτε: ο μόνος ήσυχος καφές και τα καλύτερα πάρτι!!!

αχ τινακι οτι και να ναι σε καταλαβαινω...

υπομονη θελει και πολυ συζητηση με τον αντρα σου;)

κατα ταλλα μη πολυδινεις σημασια σε γερους ανθρωπους;)

lineal μου, η συζήτηση καλή είναι, αλλα πρέπει να θέλει κι ο άλλος. Όσο για τους μεγάλους ανθρώπους, θα συμφωνήσω. Εκτός κι αν σε βγάλουν απ' τα ρούχα σου, οπότε... έμπαινε γιούτσο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τινάκι μου,

κοίτα τη γλυκιά μπεμπόφατσα που έχεις δίπλα σου και γράψ' τους όλους!!!

Να σας πω τι κάνω όταν με εκνευρίζει πολυ η πεθερά;;; Τα λέω στον γιο της, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα της τα πει!!! :wink::wink::wink:

Εχθές είχαμε τα γενέθλια του μπαμπά μας!!! Έφτιαξα τούρτα με τα χεράκια μου (πετυχημένη μπορώ να πω, νταξ, όχι τέλεια, δεν πιάνουν και πολύ τα χέρια μου) και, κλασικά, ήρθε η φίλη του γιου μου να παίξουνε και σβήσαμε έτσι κεράκια!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

λετακι αν σε ζησει η βαφτισιμια σου:)

μαριλινα να χαιρεσαι τον αντρα σου...

κοριτσια ενα σας λεω.

τη δευτερα γιορταζει και στις 12 εχει γενεθλια...

να παθω τωρα το εμφραγμα;

για τον αντρα μου μιλαω.

αλλες χρονιες δε με πειραζε,φετος ομως ΒΑΡΙΕΜΑΙ και ποσο μαλλον που με τον μικρο θα γινω βεγγα-θηλ του βεγγος:)

θα δουμε τι θα γινει αχ ωχ αχ ωχ...

αυριο λεμε-λεμε-να στολισουμε το δεντρακι μας και μεις,και να καθαρισω και λιγο το σπιτι για να μου το κανουν γης μαδιαμ-ειμαι λιγο ακοινωνητη ναι ναι δε φταιω εγω η ατιμη κοινωνια και οι περιστασεις.

ουφ.

εχω τον μικρο στο παρκοκρεβατο και μαλλον βαρεθηκε γιατι σκουζει το πουλακι μου,παω να τον ελευθερωσω

καλα η ζεστη δε περιγραφεται,το βραδυ ι δ ρ ω σ α.

και σημερα που βρεχει παλι ζεσταινομαι-και οχι μονο εγω αρα δε τρελαθηκα.

τελος παντων.

σημερα δε μαγειρευω,λεμε να φαμε κανα σνακ γιατι απλα βαριεμαι.

πωπω τωρα που τα γραφω και τα διαβαζω βλεπω οτι εχω γινει πολυ βαρεμενη:)))))))

θα μου περασει ελπιζω

1zNmp2.png

α τινακι να σε πω μπας και ευθυμησεις λιγο.

τα πεθερικα μου δεν εχουν αυτοκινητο.

περσι στη γιορτη του αντρα μου ειχαν ερθει με κατι φιλους τους απο το χωριο που τους εφεραν με το αμαξι.

ε ηρθαν κι αυτοι -οι ασχετοι-στο σπιτι και δε κρατουσαν και τπτ.

νταξει δεν ειμαι και στριμμενη οι ανθρωποι εκαναν εξυπηρετηση στα πεθερικα μου,αλλα ελεος σε γιορτη πας,κρατα εστω κατι.

δε ξερω εγω θα ντρεπομουν να παω σε ξενο σπιτι να φαω να πιω σε ξενη γιορτη και να μη κραταω κατι.

παντως κατι τετοια κουλα κανουν συνεχεια τα πεθερικα μου.

αλλα τους καταλαβαινω απο τη μια γιατι αλλα μυαλα εχουν,κι ας ειναι νεοι ανθρωποι,-62χρ και οι δυο.-

αφου η γιαγια μου -75 χρ-πιο νεανικα σκεφτεται

παλια νευριαζα και τα χωνα στον αντρα μου,φετος παλι νευριαζω και τα χωνω και στη πεθερα...εκανα βλεπετε το διαδοχο και ανοιξα γλωσσα...

χαχαχαχ

αυτο εγω το λεω δε το λεει η πεθεραμ μη νομιζετε.

1zNmp2.png

Καλησπέρα καλησπέρα!!!

Τι κάνετε ομορφιές μεγάλες και μικρές; Εμείς καλά, μεγαλώνουμε με γρήγορους ρυθμούς! Σας διαβάζω καθημερινώς αλλά είπα αυτή τη βδομάδα να πηγαίνω στο γραφείο τα πρωινά και έχω γίνει και εγώ βέγγα, όπως λεέι η συναδέλφισσα lineal!!!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζαν αυτές τις μέρες και πολύχρονοι όσοι είχαν γενέθλια!

Σήμερα η μπουμπού έκανε κάτι μαγικό!!! ανακάλυψε το γ!!! Και την είχα όλο το απόγευμα να μου γουργουρίζει αγγγγγγγ και αγγγγγγγγγ!!! Μετά πιάσαμε λίγο και το ακκκκκκ!!! Αχ θα με τρελάνει! Βρε κορίτσια να σας πω κάτι και αν θέλετε με πιστευετε! Μου λείπει!! Τις ώρες που κοιμάται πάαααρα πολύ!Είμαστε όλη μέρα μαζί και θέλω κι άλλο αααααα η ζουζουνίτσα μου νομίζω θα την κάνω μαμού!!!!

Εμείς θα κάνουμε χριστούγεννα και πρωτοχρονιά πάνω στην αλεξανδρούπολη και έτσι εδώ δεν ετοιμάζω τίποτα, αφήστε που είναι και το πένθος στη μέση, τελοσπάντων! Κοριτσάκια βάλτε την καλή σας διάθεση , έρχονται τα πρώτα χριστούγεννα με τα μωρά μας, τι πιο όμορφο από αυτό!!! Αφήστε τις σκοτούρες έρχονται τα χριστούγεννααααα και ο αη βασίλης!!! Αααα για πείτε στα μωράκια σας τι θα φέρει; Και σε εσας;;; Εγώ έχω σταμπάρει μια τσάντα γκρι με ταμπά! Για την μπουμπού το cd με τα χρώματα!!! Χιχι αγαπημένε άγιε!!!!

Φιλάκια πολλά καλό σουκού!!! Αύριο έχουμε τραπέζι.... 8 άτομα... ψιλοβαριέμαι αλλά τι να κάνω; Ευτυχώς έκανα το τζατζίκι σήμερα και αύριο σαλάτες, πατάτες κλπ... πάλι καλά θα ψήσουν οι άντρες! αααα είπα γειά και με έπιασε πάλι η πάρλα φευγω!!!

Οχι οχι!!! Κάτι ακόμα! Έκανα αλλαγή στα μαλλιά μου! Ήταν ξανθά μακριά και τα έκοψα καρέ και τα έβαψα σοκολά!!! Χι χι πολύ μου άρεσαν , βέβαια τρομάζω λίγο όταν περνάω μπροστά από τον καθρέφτη λέω "ποια είναι αυτή;" αλλά μου αρέσει!!!!!

Αντε άντε φιλάκια !!!!!! Πολλάααααααα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...