Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμάς!!!! Κάνουμε διάλλειμα από τη δουλίτσα και είπα να σας γράψω τα νέα μας!!!! Καταρχήν χρόνια πολλά στις εορτάζουσες, χτεσινές και σημερινές!!!!

Χαθήκαμε πάλι από το καφέ γιατί με φάγαν οι δουλειές και τα πλυντήρια! Ευτυχώς τα τελείωσα αλλά τώρα έχω μια στοίβα ασιδέρωτα! ε που θα πάει θα γίνουν κι αυτά! Τώρα ο σκυλάκος είναι απομονωμένος και ελπίζω να κρατηθεί το σπίτι πια καθαρό!

Την βάφτιση Μαριλίνα μου την κλείσαμε από τώρα γιατί θα χαμε τρεχάματα! Μετά από εμένα μείνανε εγκυες και άλλες από το σόι του άντρα μου και πριν καλά καλά γεννηθούν τα μωρά "κλείσανε" ημερομηνίες για βάφτιση! Εμάς όμως θα είναι πολύ μεγάλο το μωράκι για να το αφήσουμε για μετά! Οπότε πήγαμε κι εμείς στην εκκλησία και το κατοχυρώσαμε το πράγμα!!!

Ααα πολύ ωραία και τα κεκάκια και η ιδέα για το χαμόγελο!!! Ευτυχώς έχω πολύ χρόνο μπροστά μου για ψάξιμο!!!

Lineal με το καλό όλα!!! Και για εσάς και για την αδερφούλα σου!!!!

Αύριο κλείνουμε και εμείς τον τέταρτο και μετά τις 4 του μηνός θα πάμε στην παιδίατρο να δούμε πως τα πάμε! Αλλά την περασμένη φορά την ρώτησα για κρέμες και μου είπε στον 6ο!!!

Φιλάκια κορίτσια πολύ μεγάλο διάλλειμα έκανα ..... φιλάααααακιααααα!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μουυ

σημερα πηγαμε βολτα στην γιαγια μου(την προγιαγια του μικρου) χαρηκε πολυ που τον ειδε......

ποσο πολυ χαιρομαι που τον βλεπω να κανει πραγματα!!πλεον εχει και απαιτησεις!!!ζηταει τα παντα με νευρο......

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τα νεύρα μου!!! Γράφω γράφω τόση ώρα και τσουκ μου τα εξαφάνισε! Το κολοκύθι, νευρίασα!

Θα μπω σε λίγο πάλι γιατί ξύπνησε το θηρίο μου και πεινάει. Πήγαμε στον γιατρό εχθές και ξεκινάμε φρούτα!!!! Θα μπω σε λίγο να σας τα πω!

Καλημέρες!!!

delsop απο τοσο νωρις τις κρεμουλες????περιμενουμε να μας πεις...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Ωχ, ακούω γκρινιαρογατσουλοκλάματα!!!

Λέτα μου, γνώρισε και προγιαγιά ο μικρός; μπράβο!!! Εμένα, όταν πέθανε η γιαγιά μου ήμουνα έγκυος στον γιο μου.

Συμπεθέρα, να σε πω. Σε έχουμε ρωτήσει κι εγώ κι η ΈΡη στις γοργόνες, για εκείνο το σάιτ που παρέθεσες για γυμναστική http://www.warez-bb.org/

αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη, αλλά μέσα σε τόσες σελίδες...

Έτσι είπα να σε ρωτήσω κι εδώ πέρα. Και εάν απαντήσεις στο άλλο... απάντα κι εδώ, που να τα ψάχνω όλα εκεί... :lol::lol::lol:

Όσο για τις κρεμούλες, θυμάμαι ότι στον μικρό μου 5,5 μηνών είχαμε αρχίσει. Θα πάμε κι εμείς Δευτέρα στον γιατρό και βλέπουμε...

Τα καυμένα μου έχουνε μυξούλες και τα δύο. Ευτυχώς, η μικρή όχι πολλές. Της βάζω λίγο ορό, αλλά ακόμα δεν τις έχω "τραβήξει" με το ρουφηχτήρι. Θα δούμε. Και σήμερα έχει γενέθλια ένα ξαδελφάκι μας: μάλλον θα μαζευτεί το σόι του άντρα μου και θα στείλω πατήρ + υιό... Τι ωραίο που ακούγεται το βράδυ μου!!!

Καλό Σαββατοκύριακο σε μανούλες και μπεμπόνια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανούλες!!

Χθες και σήμερα είμαι στην δουλειά, γιατί ο κυριούλης που είναι στο γραφείο ήθελε να λείψει, ε και για να μην μείνει κλειστό το γραφείο... Συζήτησα όμως και με το αφεντικό μου και τελικά θα γυρίσω στην δουλειά τον Γενάρη.. Και καλό και κακό! Πάντως χθες με το που γύρισα σπίτι, πέταξα κάτι μπριζόλες στο φούρνο και πήρα τον μικρό μου αγκαλιά να ασχοληθώ μαζί του, γιατί δεν ένιωθα καλά που τον είχα αφήσει τόσες ώρες...

Μαριλίνα φαντάσου ότι ο μικρός μου, έχει και τις τέσσερις προγιαγιάδες εν ζωή και τρεις από τους προπαππούδες του!!!

Αφού όταν γυρίσω στην δουλειά, θα τον κρατάνε εναλλάξ η γιαγιά μου και η πεθερά μου! Και αυτό το διήμερο έτσι το κάναμε!

Για τις κρεμούλες κι εγώ που την ρώτησα την τελευταία φορά, μου είχε πει από 5,5 μηνών, θα ξεκινήσουμε!

Filiopi χρονια πολλά για τα μηνογενέθλιά σας!!!!

Lineal ναι ναι ξεπάγωσαν τα δάνεια, το άκουσα κι εγώ!!!!!!! Άντε με το καλό!!!! Ευχομαι και για την αδελφούλα σου να πάνε όλα καλά και να βιώσει σύντομα, το θαύμα που ζήσαμε εμείς...!!!!!

Καλα να περάσετε κοριτσάκια και αύριο καλά στολίσματα όσες το έχουν αποφασίσει!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Αχχχ απο την μια θελω να χειμωνιασει και απο την αλλη λεω γιατι να μην εχει καλο καιρο να παμε καμια βολτουλα.....

Η μικρη μου εχθες ειχε ολη την μερα δεκατα δεν ξερω γιατι ουτε μυξουλες ειχε ουτε βηχα τιποτα μονο πυρετο δεκατα δλδ...ομως επεφτε απο μονος του δεν την εδωσα καθολου φαρμακο....

Για τις κρεμουλες μου ειπε πως τωρα που θα παμε θα μου δωσει οδηγιες τι να την δινω οποτε θα μαθω την Τεταρτη που εχουμε ραντεβου!!

Καλο σ/κ και απο μενα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα σας.Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!Κάπως καθυστερημένα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Χτες πήγαμε στον παιδίατρο για το εμβόλιο. Είναι 4 μηνών και 1 βδομάδας ο μπεμπούλης. Μας ζύγισε και είχαμε πάρει μόνο 300 γρ. από την τελευταία φορά. Να σας πω την αλήθεια ψιλοανησύχησα αλλά ο γιατρός με καθησύχασε και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό τα μωρά όσο μεγαλώνουν να παίρνουν λιγότερο βάρος. Σκέφτηκα μήπως επειδή τον θηλάζω αποκλειστικά δεν του φτάνει, αλλά σύμφωνα με το γιατρό είναι όλα μια χαρά.Αισίως είμαστε 68 εκ. και 7 κιλά. Και μας ξεκίνησε και κρέμα. Μας είπε ότι εφόσον το παιδί έφτασε τα 7 κιλά πρέπει να ξεκινήσει κρέμα.Δηλαδή το κριτήριο είναι περισσότερο το βάρος και λιγότερο η ηλικία. Αλλά πιστεύω ότι διαφέρει από γιατρό σε γιατρό. Ξεκινάμε από την 1/12 με κρέμα βανίλια. Και την επόμενη φορά που θα πάμε για εμβόλιο θα προσθέσουμε και φρουτόκρεμα. Κάπως μου φάνηκε βρε κορίτσια το ότι θα ξεκινήσει κρεμούλα.Σαν να μεγάλωσε απότομα ο μπεμπούλης μου. Θυμάμαι σαν να ήταν χτες που τον φέραμε σπίτι από το μαιευτήριο και έχουν περάσει 4 μήνες.Απίστευτοι μήνες όμως γεμάτοι ζεστασιά και αγάπη:P:p

Υ.Γ. Πότε θα έρθουν επιτέλους τα Χριστούγεννα; Αρχές Δεκεμβρίου λέω να στολίσουμε το δέντρο με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών βέβαια. Για να φτιάξουμε και την κατάλληλη ατμόσφαιρα! Με το καλό κορίτσια να περάσουμε υπέροχες γιορτές όλες μας μαζί με τις οικογένειές μας! Φιλιά πολλά!!!

κοριτσια καλησπερα,κι ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για το σπιτι και για την αδελφουλαμ.

οσες γιορταζανε ή γιορταζουν χρονια πολλα ή σε οσες εχουν αντρα να γιορταζει ,συγγενεις ή γνωστους...:)

περαστικα στα μωρακια τα αρρωστουλικα,ειναι δυσκολα και γω ελπιζω να μην αρρωστησει ο μπεμπακος μου και προσεχω.

και μενα κανει δεκατα αλλα νομιζω ειναι τα δοντακια που μας ταλαιπωρουν.επισης ενα απο τα συμπτωματα που μου κανει και πιστευω οτι ειναι εξαιτιας των δοντιων,ειναι βηχαλακι που κανει καμμια φορα και ειναι βηχας σα να πνιγεται και οχι να δειχνει οτι ειναι αρρωστος.

επισης το συνηθισμενο τα σαλια,και που τρωει συνεχως τα χερακια του και τη κουβερτα του:D

τον αλλο μηνα που ο μπεμπης μπαινει στον πεμπτο μηνα θα τρωει φρουτακια.ετσι μας ειπε ο παιδιατρος.

τι αλλο;

η νονα του αντρα μου πηρα παρα πολλα ρουχαλακια στον μπεμπη και πολλα φανελακια με διαφορα κινουμενα σχεδια και τα εδειχνα στον μπεμπη και γελουσε και εκανε φωνουλες:)

αχ αχ γλυκας ειναι.

εν τω μεταξυ δεν εχουμε καθολου χωρο για τα ρουχαλακια του και λεμε αντε να παμε στο σπιτι το καινουριο με το καλο που εχει μια τεραστια ντουλαπα μονο για τον μπεμπη γιατι τωρα σα νομαδες ειμαστε:)

αλλα μωρε δε πρεπει να κανω παραπονα,εχει ανθρωπους σε δυσκολοτερες καταστασεις,οποτε ας μη γινομαι τζαμπα γκρινιαρα.

κοριτσια καληνυχτα και πολλα φιλακια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

τι ωραια μερα που μας κανει σημερα ε???εμεις θα παμε να φαμε στους γονεις μου τωρα και μερα δεν ξερω οτι προκυψει....

Λέτα μου, γνώρισε και προγιαγιά ο μικρός; μπράβο!!! Εμένα, όταν πέθανε η γιαγιά μου ήμουνα έγκυος στον γιο μου.

Συμπεθέρα, να σε πω. Σε έχουμε ρωτήσει κι εγώ κι η ΈΡη στις γοργόνες, για εκείνο το σάιτ που παρέθεσες για γυμναστική http://www.warez-bb.org/

αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη, αλλά μέσα σε τόσες σελίδες...

Έτσι είπα να σε ρωτήσω κι εδώ πέρα. Και εάν απαντήσεις στο άλλο... απάντα κι εδώ, που να τα ψάχνω όλα εκεί... :lol::lol::lol:

λοιπον συμπεθερα οντως δεν ειδα τιποτα στις γοργονες!!!λοιπον πανε σε αυτο το site και κανε εγγραφη!!!και μετα ψαξε "tracy anderson post pregnacy workout dvd"!!ειναι πολυ καλο...

Κοριτσάκια καλημέρα σας.Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!Κάπως καθυστερημένα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Χτες πήγαμε στον παιδίατρο για το εμβόλιο. Είναι 4 μηνών και 1 βδομάδας ο μπεμπούλης. Μας ζύγισε και είχαμε πάρει μόνο 300 γρ. από την τελευταία φορά. Να σας πω την αλήθεια ψιλοανησύχησα αλλά ο γιατρός με καθησύχασε και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό τα μωρά όσο μεγαλώνουν να παίρνουν λιγότερο βάρος. Σκέφτηκα μήπως επειδή τον θηλάζω αποκλειστικά δεν του φτάνει, αλλά σύμφωνα με το γιατρό είναι όλα μια χαρά.Αισίως είμαστε 68 εκ. και 7 κιλά. Και μας ξεκίνησε και κρέμα. Μας είπε ότι εφόσον το παιδί έφτασε τα 7 κιλά πρέπει να ξεκινήσει κρέμα.Δηλαδή το κριτήριο είναι περισσότερο το βάρος και λιγότερο η ηλικία. Αλλά πιστεύω ότι διαφέρει από γιατρό σε γιατρό. Ξεκινάμε από την 1/12 με κρέμα βανίλια. Και την επόμενη φορά που θα πάμε για εμβόλιο θα προσθέσουμε και φρουτόκρεμα. Κάπως μου φάνηκε βρε κορίτσια το ότι θα ξεκινήσει κρεμούλα.Σαν να μεγάλωσε απότομα ο μπεμπούλης μου. Θυμάμαι σαν να ήταν χτες που τον φέραμε σπίτι από το μαιευτήριο και έχουν περάσει 4 μήνες.Απίστευτοι μήνες όμως γεμάτοι ζεστασιά και αγάπη:P:p

Υ.Γ. Πότε θα έρθουν επιτέλους τα Χριστούγεννα; Αρχές Δεκεμβρίου λέω να στολίσουμε το δέντρο με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών βέβαια. Για να φτιάξουμε και την κατάλληλη ατμόσφαιρα! Με το καλό κορίτσια να περάσουμε υπέροχες γιορτές όλες μας μαζί με τις οικογένειές μας! Φιλιά πολλά!!!

ελεαννα μια χαρα ο μπεμπουλης!!!πολυ γρηγορα θα ξεκινησετε κρεμες!!!!μια χαρα!!!εμενα παρολο που ειναι 8 κιλα δεν μου ειπε τιποτα....

και εγω καμια φορα λεω ποσο γρηγορα μεγαλωσε!!!και τωρα που ξεκινησε να καταλαβαινει και να κανει διαφορα πραγματα ειναι τελειο...

κοριτσια καλησπερα,κι ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για το σπιτι και για την αδελφουλαμ.

οσες γιορταζανε ή γιορταζουν χρονια πολλα ή σε οσες εχουν αντρα να γιορταζει ,συγγενεις ή γνωστους...:)

περαστικα στα μωρακια τα αρρωστουλικα,ειναι δυσκολα και γω ελπιζω να μην αρρωστησει ο μπεμπακος μου και προσεχω.

και μενα κανει δεκατα αλλα νομιζω ειναι τα δοντακια που μας ταλαιπωρουν.επισης ενα απο τα συμπτωματα που μου κανει και πιστευω οτι ειναι εξαιτιας των δοντιων,ειναι βηχαλακι που κανει καμμια φορα και ειναι βηχας σα να πνιγεται και οχι να δειχνει οτι ειναι αρρωστος.

επισης το συνηθισμενο τα σαλια,και που τρωει συνεχως τα χερακια του και τη κουβερτα του:D

τον αλλο μηνα που ο μπεμπης μπαινει στον πεμπτο μηνα θα τρωει φρουτακια.ετσι μας ειπε ο παιδιατρος.

τι αλλο;

η νονα του αντρα μου πηρα παρα πολλα ρουχαλακια στον μπεμπη και πολλα φανελακια με διαφορα κινουμενα σχεδια και τα εδειχνα στον μπεμπη και γελουσε και εκανε φωνουλες:)

αχ αχ γλυκας ειναι.

εν τω μεταξυ δεν εχουμε καθολου χωρο για τα ρουχαλακια του και λεμε αντε να παμε στο σπιτι το καινουριο με το καλο που εχει μια τεραστια ντουλαπα μονο για τον μπεμπη γιατι τωρα σα νομαδες ειμαστε:)

αλλα μωρε δε πρεπει να κανω παραπονα,εχει ανθρωπους σε δυσκολοτερες καταστασεις,οποτε ας μη γινομαι τζαμπα γκρινιαρα.

κοριτσια καληνυχτα και πολλα φιλακια:)

lineal με το καλο να παρετε το δανειο και να πατε σε καινουριο σπιτι!!!!

και με το καλο και η αδελφουλα να μεινει εγκυος.......

φιλακια κοριτσια θα τα πουμε μετα..:P:p:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσακια,

βλεπω το "νησι"με τον αντρα μου και ο μικρος μεσα κοιμαται.πριν λιγο τον κοιμησα.

παλι δεκατα ειχε.

37,3

η πεθερα μου με ειπε κατι που με ανησυχησε.

με ειπε καλυτερα να κανει πυρετο παρα δεκατα και τοσες φορες που εχει κανει δεκατα μπορει να ειναι ανησυχητικο και να ρωτησω τον παιδιατρο.

εσκασα και τωρα στεναχωριεμαι.

δηλ να παρακαλαω να κανει πυρετο;

εγω νομιζω ειναι τα ουλα του που κανει δεκατα και γκρινιαζει,αφου ολο τα χερια στο στομα του ειναι...τι να πω.

θα ρωτησω και τον παιδιατρο οταν παμε.

σημερα πηγαμε για ψωνια του μικρου στα κουκου,πηραμε κατι φορμιτσες,ενα τελειο σκουφακι που κουμπωνει στο λαιμο του και εχει τουφιτσα στη κορυφη,ειδα και στολη αγιο βασιλη για τον μικρο αλλα πανακριβη,θα κοιταξω και στα τζαμπο.

τι αλλα νεα;

ααα ηθελα να πω,κι εμενα ο μικρος γνωρισε προγιαγια,τη γιαγιακα μου!

οποτε τον βλεπει τρελαινεται και με λεει οτι δεν αποτρελαθηκε με μενα-μεχει αδυναμια;)-θα αποτρελαθει με το μωρο μου:)

τωρα θα δω το νησι,αχ αχ...

τα λεμε φιλακια:)

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια! Δεν έχει πολύ κίνηση το καφέ μας ε; Λινεαλ ωραίο το νησί ε; Κι εμείς το είδαμε οικογενειακώς!!! Πω πω πολύ κλάμα έριξα πάλι σήμερα!!! Τι ωραία σειρά!! Κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι για τα δεκατάκια κι εγώ έχω ακούσει ότι τα δόντια ναεβάζουν πυρετό. Για να ησυχάσεις όμως καλό θα ήταν να πάρεις και το γιατρό να δεις τι θα σου πει.

Αυτό με τις στολές να τις χτυπάνε τόσο πολύ, γιατι; Μας βρίσκουν πάνω στην τρέλα με τα μωρά μας και μας χτυπάνε στο ευαίσθητο στοιχείο. Εγώ πήρα της μπέμπας για το καλό σαλιάρες που λένε I love Santa αλλά φορμάκι χλωμό το κόβω ... κρίση με πιάνει κρίση....

Όσο για τις προγιαγιάδες η αλήθεια χαίρονται τα δισέγγονα περισσότερο από τον καθένα. Κι εμένα η μικρή γνώρισε τη γιαγιά μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό! Τινάκι εσένα ο μικρούλης σου πολύ τυχερός που τους έχει όλους κοντά του!!!

Σήμερα η μπέμπα απόλαυσε το μπάνιο της πιο πολύ από ποτέ. Εκανε πλατς πλατς στα νερά φώναζε γελούσε δυνατά πολύ την χαρήκαμε! Μας έκανε και ένα μπάνιο λούτσα! Χαλάλι της όμως τόσο πολύ που ευχαριστήθηκε! Αχ μεγαλώνει και οι αντιδράσεις της με τρελαίνουν, ειδικά το γέλιο που είναι τώρα πια με φωνή! Αχ θα τρελαθώ!!!

Φιλάκια κορίτσια τα λέμε αυριο πάμε για νανι!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!

Μαριλίνα φαντάσου ότι ο μικρός μου, έχει και τις τέσσερις προγιαγιάδες εν ζωή και τρεις από τους προπαππούδες του!!!

Αφού όταν γυρίσω στην δουλειά, θα τον κρατάνε εναλλάξ η γιαγιά μου και η πεθερά μου! Και αυτό το διήμερο έτσι το κάναμε!

:confused::confused::confused: Απίστευτο!!!! Μπράβο!!!

Μας είπε ότι εφόσον το παιδί έφτασε τα 7 κιλά πρέπει να ξεκινήσει κρέμα.Δηλαδή το κριτήριο είναι περισσότερο το βάρος και λιγότερο η ηλικία. Αλλά πιστεύω ότι διαφέρει από γιατρό σε γιατρό. Ξεκινάμε από την 1/12 με κρέμα βανίλια. Και την επόμενη φορά που θα πάμε για εμβόλιο θα προσθέσουμε και φρουτόκρεμα.

Ελεάννα, είναι από γιατρό σε γιατρό. Κι εμάς πέρασε τα 7 κιλά, αλλά δεν μας είπε τίποτα για κρέμα. Στις 20/12 θα δοκιμάσουμε καινούριο γάλα και, επειδή θα πάρει λίγες μέρες για να το συνηθίσει, αμέσως μετά θα φάμε μηλο-αχλάδι. Θυμήθηκα ότι στον γιο μου είχαμε ξεκινήσει με πορτοκάλι, και τη ρώτησα. Μου είπε ότι το προτιμάει, γιατί της είπα ότι η μπέμπα ρουθουνίζει πολύ και ότι αυτό μπορεί να σημαίνει κάποια αλλεργία. Άρα, να ξεκινήσουμε από τα λιγότερο αλλεργιογόνα.

παλι δεκατα ειχε.

37,3

η πεθερα μου με ειπε κατι που με ανησυχησε.

με ειπε καλυτερα να κανει πυρετο παρα δεκατα και τοσες φορες που εχει κανει δεκατα μπορει να ειναι ανησυχητικο και να ρωτησω τον παιδιατρο.

τωρα θα δω το νησι,αχ αχ...

τα λεμε φιλακια:)

lineal,

γενικά τα δέκατα θεωρούνται δύσκολα, γιατί δύσκολα πέφτουνε και απλά σε αποβλακόνουνε. Πάρε, όμως, τον γιατρό σου, για να είσαι εσύ σίγουρη.

Ξεκίνησα κι εγώ να βλέπω το νησί χτες, στην κολλητή μου, που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Είχα πάρει και τη μπέμπα μαζί. Κι εκεί που είχαμε προσηλωθεί, η κόρη μου αποφασίζει να χεστεί πατόκορφα... Και φυσικά, έχασα ένα μεγάλο μέρος για να κατέβω να την αλλάξω... Δεν πειράζει, το νινί μου να είναι καλά.... :tongue::tongue::tongue:

Αυτό με τις στολές να τις χτυπάνε τόσο πολύ, γιατι; Μας βρίσκουν πάνω στην τρέλα με τα μωρά μας και μας χτυπάνε στο ευαίσθητο στοιχείο. Εγώ πήρα της μπέμπας για το καλό σαλιάρες που λένε I love Santa αλλά φορμάκι χλωμό το κόβω ... κρίση με πιάνει κρίση....

Νομίζω ότι στο jumbo οι τιμές είναι πολύ καλύτερες. Κάποια κοπέλα το είχε δει και το είχε πει στις προηγούμενες σελίδες.

Να πω εγώ τι κάνω, η χαζομαμά: Της πλέκω φουστανάκι κόκκινο-άσπρο και πλέκω και σκουφιά αγιοβασιλιάτικα και για τα δύο μου παιδιά. :lol::lol::lol:

Ναι, ναι, το ξέρω ότι είμαι νούμερο...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Λινεαλ αστα εμενα απο την Πεμπτη εχει δεκατα μεχρι 37,4 πηγε αλλα ακομη δεν επεσε και αυριο εχουμε εμβολιο μαλλον δεν θα το κανουμε!!!!!

Στεναχωριεμαι πολυ γιατι δεν ξερω τι εχει το μικρο μου!!

Μαριλινα καλα κανεις και τα πλεκεις σε ζηλευω και εγω θα ηθελα να της πλεξω κατι αλλα που ολο κατι αλλο βρισκω και ασχολουμαι!!!!

Το νησι το ειδα και εγω εχθες ομως κριμα που πεθανε η Ελενη υποτιθεται πως ειναι η πρωταγωνιστρια.....

Φιλιοπι και εμενα εχθες με εκανε λουτσα καθε μερα και κατι διαφορετικο βλεπουμε στα παιδακια μας,αφου λεω να την κανω στην μπανιερα μας πλεον μπανιο!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

lineal,

γενικά τα δέκατα θεωρούνται δύσκολα, γιατί δύσκολα πέφτουνε και απλά σε αποβλακόνουνε. Πάρε, όμως, τον γιατρό σου, για να είσαι εσύ σίγουρη.

Ξεκίνησα κι εγώ να βλέπω το νησί χτες, στην κολλητή μου, που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Είχα πάρει και τη μπέμπα μαζί. Κι εκεί που είχαμε προσηλωθεί, η κόρη μου αποφασίζει να χεστεί πατόκορφα... Και φυσικά, έχασα ένα μεγάλο μέρος για να κατέβω να την αλλάξω... Δεν πειράζει, το νινί μου να είναι καλά.... :tongue::tongue::tongue:

Νομίζω ότι στο jumbo οι τιμές είναι πολύ καλύτερες. Κάποια κοπέλα το είχε δει και το είχε πει στις προηγούμενες σελίδες.

Να πω εγώ τι κάνω, η χαζομαμά: Της πλέκω φουστανάκι κόκκινο-άσπρο και πλέκω και σκουφιά αγιοβασιλιάτικα και για τα δύο μου παιδιά. :lol::lol::lol:

Ναι, ναι, το ξέρω ότι είμαι νούμερο...

καλα εριξα πολυ γελιο με τη μπεμπα σου...αχαχαχαχαχ

και γω στο τζαμπο θα ψαξω.

μακαρι να ηξερα να πλεκω!

barbie νομιζω κι ελπιζω να ειναι τα δοντακια τους.

κοριτσια σημερα σπαστηκα παρα πολυ.

κοιμοταν ο μικρος μεσα,δηλ μολις τον ειχε παρει ο υπνος και χτυπαει το θυροτηλεφωνο που βρισκεται διπλα στο δωματιο που κοιμαται και μου τον ξυπνησε.

μοιραζαν φυλλαδια και χτυπουσαν τα κουδουνια 3 το μεσημερι.

ελεος.

πως δε την εβρισα,φυσικα δε της ανοιξα.

τωρα ο μπεμπης ειναι μεσα και παιζει και γελαει μονος του,αχ το πουλακι μου.

κοριτσια οταν φταρνιζομουν αυτος δε ξερω γιατι,αλλα εβαζε τα κλαματα.

δε ξερω αν του μεινε απο τοτε που ηταν στη κοιλια μου και οταν φταρνιζομουν τραμπαλιζοταν...

τωρα οποτε φταρνιζομαι για να μη κλαψει αμεσως τον κοιταω,του γελαω και του κανω αψου,

ε το κανα μια δυο φορες,

σημερα που του κανα αψου του φανηκε αστειο και αρχισε να ξεκαρδιζεται...

αυτο ειναι το υπεροχο με τα παιδια,γελανε με τα πιο κουφα!

και το ωραιο ειναι οτι γελας και συ μαζι τους...!

1zNmp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!!

τι κανετε???

εμεις μολις τελειωσαμε το στολισμα του δεντρου.....ειναι πολυ ομορφα!!βεβαια θελω να παρω και αλλα φωτακια...

εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα!!!με ποναει ο λαιμος μου και ζαλιζομαι....και δεν μου φτανει που τα ειχα ολα αυτα με πεθαινει και η μεση μου!!δεν μπορω να παρω το μωρο αγκαλια...τραγικη η κατασταση....

ο μπεμπης σημερα σαν να αρχισε να μπουσουλαει προς τα πισω εχει πολυ γελιο!!!

μαριλινα τι ωραια που πλεκεις....μακαρι να ηξερα...

εβγαλες ακρη με το download????

φιλακια κοριτσια

καλο βραδυ..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας μανούλες!

Είστε καλά??

Κορίτσια για τα χριστουγεννιάτικα φορμάκια έχω να πω τα εξής: Στο Jumpo έχει πόλυ φτηνά! Αλλά αν θέλετε κάτι καλύτερο, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά και σε κάποιο outlet! Εγώ πάντος όταν ανέβηκα στην Αθήνα, πήγα στο factory outlet στο αεροδρόμιο και από το κατάστημα mothercare πήρα ένα χριστουγεννιάτικο φορμάκι και ένα σετάκι παντελόνι μπλούζα με περίπου 26ευρώ και τα δύο. Α και πήρα και αρκετά ρουχαλάκια σε πολύ καλές τιμές! Τι με νοιάζει εμένα αν είναι περσινά, η ποιότητα δεν αλλάζει!!

Filiopi η αλήθεια είναι ότι δεν έχει όλους τους παππουδογιαγιάδες κοντά, αλλά ευτυχώς έχει την γιαγια και τον παππου, από την μεριά της μαμάς μου (που είναι και οι πιο νέοι), αλλά δυστυχώς είναι μακριά μας, η ίδια η μαμά μου...

Πλατσουρίσματα έχει αρχίσει κι ο δικός μου να ψιλοκάνει τις τελευταίες μέρες!

Lineal έχεις δίκιο! Μα καλα μεσημεριάτικα να χτυπάνε τα κουδούνια του κόσμου????

Λετάκι περαστικάαααα!!!

Μαριλίνα τι τυχερή που είσαι, που μένεις στην ίδια πολυκατοικία με την κολλητή σου!!! Ζηλεύωωωω και δεν ντρέπομαι να το πω!!

Barbie ελπίζω να είναι και για σας τα δοντάκια υπαίτια για τα δέκατα...

Εμείς κοριτσάκια στολίσαμε το δέντρο μας και τώρα πρέπει να στολίσω το υπόλοιπο σπίτι!Το κοιτάζω και μου αρέσει πολύ! Φετός που έχουμε τον μπεμπίνο, στολίσαμε το μεγάλο μας δέντρο (2.40) σε κόκκινο χρώμα και ας χρειάστηκε να βγάλουμε στο μπαλκόνι ένα καναπεδάκι για να χωρέσει... Πέρσυ είχα στολίσει ένα μικρότερο με φούξια-μωβ στολίδια. Ελπίζω να τελειώσω αύριο ή έστω την Πέμπτη, γιατί την Παρασκεύη περιμένω μία φίλη για καφέ!

Κατα τα άλλα χθες πήγαμε παιδίατρο που μας είδε πολύ καλά και πήραμε και καρεκλάκι φαγητού!!! Ξέρω είναι λίγο νωρίς, μιας και κρέμες θα αρχίσουμε τον άλλο μήνα, αλλά δεν κρατιόμουν!! Ούτως η άλλως τα ίδια λεφτά θα δίναμε, τι τώρα τι τον άλλο μήνα!! Πάντως τον έβαλα να καθίσει λίγο και νομίζω πως του άρεσε!!

Άλλο νέο είναι οτι αποφασίσαμε τα Χριστούγεννα να τα γιορτάσουμε εδώ και να έρθουν και οι δικοί μου και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, που θέλω να κανονίσω ένα μικρούλι ρεβενιον με κουμπάρους και 2-3 φίλους!

Αυτάαα, πολλά είπα σήμερα και σας ζάλισα!!

Φιλάκια σε όλες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...